Premier League - souhrn 32. kola

06.04.2013, 15:42, aktualizováno 08.04.2013, 22:57
Komentáře a souhrny
Manchester City vyhrál na Old Trafford a ukrojil kousek z náskoku United na čele. Arsenal díky Rosickému porazil WBA, Chelsea udolala Sunderland a je třetí před Tottenhamem. Newcastle porazil Fulham, tři body mají i Southampton a Aston Villa. Remízy se zrodily v Norwichi, Liverpoolu a na QPR...

Manchester United - Manchester City 1:2

08.04.2013 21:00

Góly: 59. Vincent Kompany (vl.) - 52. James Milner, 78. Sergio Agüero

Alespoň na chvíli se Manchester halí do bleděmodré. Ostře sledované derby nabídlo gólové představení až ve druhé půli, kdy nejprve otevřel skóre parádní střelou James Milner, aby o chvíli později vyrovnal Phil Jones. Hrdinou se však stal Sergio Agüero, který čtvrthodinu před koncem rozhodl o výhře Man City 2:1. Náskok United je i nadále propastný, přesto budou v táboru Reds o trošku nervóznější.

Utkání ovládla od první minuty skvělá atmosféra a především obrovské tempo, hodné největšímu zápasu na Ostrovech - po sedmi minutách náboj trošku polevil, obrany obou celků se zkonsolidovaly a začala pravá taktická bitva o Manchester i Anglii. V tu dobu už ovšem diváci na Old Trafford mohli vidět Welbeckovu nerazantní hlavičku na Hartovu bránu, nebezpečný střílený centr Milnera či další akci Dannyho Welbecka, jenž špatně vyřešil zajímavě vyhlížející přečíslení dva na jednoho. Chvíli poté ještě pálil po skvělé práci Rooneyho těsně vedle Van Persie.

Hra se uklidnila a dostávaly se do ní i nepřesnosti - především pak u hráčů United. Citizens se postupem času stávali na hřišti pány, ale k šancím jejich mírná převaha nevedla. Red Devils vytvořili ve vápně neprostupnou formaci, do jejíž prostor se hosté nedostávali ani po centrech z kraj hřiště - neuspěli s nimi Zabaleta, Barry ani Milner. Až v sedmadvacáté minutě posledně jmenovaný mohl střílet, když si v šestnáctce narazil se Silvou.

Náboj však neuvadal ani v nejmenším, o čemž svědily i zbytečné žluté karty. Nejprve se David Silva pošetile snažil ve vápně zasáhnout míč rukou a kartonek viděl i rváč Wayne Rooney za hrozivé zajetí do Zabalety na půlící čáře. To nejkrásnější pro většinu diváků, tedy gólové šance, ovšem stále nepřicházelo. Brankáři, ač drženi v neustálé pozornosti, nemohli dlouho předvést své vysoké kvality (bráno v potaz, že se setkali pravděpodobně dva nejlepší gólmani letošní sezony).

Youngův nadějný centr parádně zblokoval Nastasić, Van Persieho akci zastavil neméně heroickým skluzem Kompany, první poločas zkrátka spíše než ofenzivní hvězdy či strážci svatyní ovládli obránci. Nemluvě o precizním výkonu stoperské dvojice United Ferdinand - Jones, která hráče v bleděmodrém nepustila prakticky k ničemu.

Až v samotném závěru Carrick přes Van Persieho dostal míč k Rafaelovi a ten ze vzduchu poslal předmět sváru na ostrý roh spojnice břevna a tyče. Hart však prostor branky beztak s přehledem kryl. Vzápětí rozjeli zajímavý útok i svěřenci Roberta Manciniho, ale obdivuhodně pevná defenziva United, s přispěním necitlivě hvízdnuvšího Deana, ani tentokrát balon k De Geovi nepropustila.

Po změně stran se toho moc nezměnilo, pět minut bylo ticho před bouří, než konečně zahřmělo. Giggs ztratil míč v souboji s Barrym, Nasri na hranici šestnáctky skvěle zasekl míč před Rafaelem, sklepl pod sebe na Jamese Milnera a ten nechytatelnou dělovkou k tyči (i s pomocí Carrickovi miniteče) vsítil dlouho očekávanou úvodní branku zápasu - 0:1.

Jenže neuplynulo ani deset minut a bylo vyrovnáno. Robin van Persie rozehrál volný přímý kop, Joe Hart jej podplachtil a míč se zjevil na hlavě Phila Jonese. Mladičký univerzál ho trkl do Vincenta Kompanyho a další cílová stanice byla až síť - 1:1. O pár minut mohlo být v "Divadle snů" ještě veseleji, když hlavičkoval pro změnu Danny Welbeck, tentokrát už ale Hart nechyboval a stav tak zůstal vyrovnán.

Gólový pytel se ale roztrhl a fotbaloví fajnšmekři si mohli libovat. Tribuny jen zahučely při střelách Ashleyho Younga a Yaya Tourého, euforii, sic v menším z obou sektorů, rozpoutala až akce Sergia Agüera. Střídající forvard se parádní bojovností dostal do pokutového území, "prorval" se mezi Welbeckem a Jonesem do blízkosti branky a ranou podobnou té legendární z konce minulé sezony proti QPR vrátil - již natrvalo - vedení Manchesteru City - 1:2.

Sir Alex Ferguson ve snaze s nepříznivým stavem pozměnil jedenáctku na hrací ploše - Welbecka nahradil Valencia, Rooneyho pak ofenzivní žolík Chicharito. Rošády však velkou změnu nezpůsobily, vedoucí celek Premier League sice měl zdánlivě drtivou převahu, leč ke korigování výsledku nevedla, když úspěch nepřinesla ani Evrova hlavička z poslední minuty nastavení. Man City, ač už do boje o obhajobu titulu nejspíš nezasáhne, si tak odnesl z vyhroceného derby cenné tři body za vítězství 2:1.

Více informací k zápasu

Queens Park Rangers - Wigan Athletic 1:1

07.04.2013 17:10

Góly: 85. Loïc Rémy - 90+4. Shaun Maloney

Červená karta Zamory Queen’s Park Rangers od úvodních minut srazila k zemi. Z té západolondýnský celek nakonec fantastickou střelou posbíral Loic Rémy, jenže nestačilo to. Dokonale zahraný přímý kop v nastaveném čase z nohy Shauna Maloneyho uzavřel skóre na konečných 1:1 a takřka poslal QPR do druhé ligy.

Domácí přitom začali výborně, nic jiného jim ostatně ani nezbývalo. Už po osmi minutách hry si Rémy krásně míč zpracoval a ještě lépe vypálil - trefil však jen tyč. Jenže dvacet minut po začátku to přišlo. Autové vhazování Maloneyho chtěl převzít na prsa Jordi Gomez, ale ještě víc ho chtěl Bobby Zamora. Jeho kung-fu kop na hlavu nemohl ocenit sudí Dowd jinak než červenou kartou.

V první půli pak měli logicky více ze hry hosté z Wiganu, McManaman bránu těsně minul, McCarthyho skvěle vychytal Julio César. Po změně stran to byla na Loftus Road trošku nuda, až čtvrt hodiny před koncem opět zaúřadovala dvojice César - McCarthy. Záložník Wiganu měl jasnou gólovku, ale jeho pokus hlavou opět brazilský brankář skvěle zlikvidoval.

Wigan byl blízko třem bodům, jenže pět minut před koncem najednou neměl ani jeden. Rychlý protiútok po nepovedeném přímém kopu vedl Stephane Mbia, dlouhý úprk k bráně Latics zakončil pár metrů před vápnem přihrávkou na Loica Rémyho a ten zdánlivě předčasně pálil. Jeho rána však měla naprosto dokonalou razanci i směr a na první pohled nezvládnutelná pozice skončila výstavní brankou - 1:0.

Jenže zápas ještě neskončil a euforie fanoušků Queen’s Park Rangers měla poměrně krátké trvání. Jeden z hrdinů předchozí akce Mbia totiž zbytečně fauloval kousek před šestnáctkou a přímý kop se stal pro svěřence Harryho Redknappa zkázou. Shaun Malouney se jej ujal perfektně, překopl zeď a následně jeho střela zaplula do šibenice - 1:1 a modrobílí zůstali zcela zcepenělí. Tenhle zásah je dost možná vyřadil z boje o udržení.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Fulham FC 1:0

07.04.2013 16:00

Góly: 90+3. Papiss Cissé

Povedlo se mu to v říjnu proti WBA, v březnu proti Stoku, respektive Anži, a nyní na stejném hřišti také v konfrontaci s Fulhamem. Zkrátka a dobře, Papiss Cissé zase rozhodl o výhře Newcastlu v poslední minutě (či ještě později)...

Ano, stává se z toho pomalu velká klasika - však jsme si právě představili celou třetinu Senegalcova letošního gólového přídělu. Ale to NUFC nebude moc zajímat, hlavní je pro něj o něco přívětivější pozice v záchranářských bojích.

Do samotného duelu odstartovali lépe hosté, když se málem ujal kroucený projektil Berbatova. Straky se naproti tomu dlouho ne a ne dostat do správného zápasového rytmu, což jim jedině zkomplikovalo další zranění pro Santona. Postupem času nicméně osvědčené 4-4-2 s Gouffranem a Cissém vepředu začalo nést ovoce. To se zatím do přestávky projevilo v podobě dvou Cissého šancí.

Teprve po změně stran začali Magpies pracovat na pořádné dominanci vyjádřené dlouhými pasážemi strávenými výhradně na protivníkově polovině. Anita se také brzy prosadil ke střele, která byla odkloněna na břevno, a Cissého později v jiné tutovce zradil první kontakt s balonem. Když záhy Gouffran podruhé nastřelil brankovou konstrukci, dožadoval se Newcastle zpětně pokutového kopu.

V tu chvíli začínalo být jasné, že vítězná branka Newcastlu začíná být docela dobře otázkou času. Ovšem jakého moře času! Mezitím si ještě Berbatov vynutil perfektní zákrok na Krulovi a Cissé nepochodil s dalším, tentokrát hlavičkovaným pokusem - teprve ve třetí minutě nastavení to konečně prasklo, jakmile se senegalský forvard dostal k dorážce Cabayeho rány.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Sunderland AFC 2:1

07.04.2013 16:00

Góly: 47. Matthew Kilgallon (vl.), 55. Branislav Ivanović - 45. César Azpilicueta (vl.)

Někdy zkrátka musí pomoct štěstí. Chelsea si vybrala jeden ze špatných dnů a když si Azpilicueta vstřelil vlastní gól do šatny, bylo na Stamford Bridge velmi ponuro. Naštěstí pro domácí vrátil okamžitě po změně stran Kilgallon a za dalších deset minut opět šťastnou tečí rozhodl Branislav Ivanović. Chelsea je tak znovu třetí, Sunderland naopak regulérně bojuje o udržení.

Di Caniovi premiéra v Premier League zhořkla, Ital se tak jen zařadil do pětice manažerů, kteří při první duelu na elitní scéně přijeli na Stamford Bridge a nevyhráli. Nebyl přitom od bodů daleko, Sunderland po šťastném vlastním gólu Chelsea byl velmi nahoře, jenže situace krátce po obrátce je vrátila zpátky na zem.

I první velkou příležitost si navíc připravili hráči Sunderlandu, jenže Johnsonovu točenou střelu mířící do branky vyhlavičkoval skvělý Luiz. Chelsea poprvé vystřelila na branku až po 26 minutách, Ramiresův pokus ale velmi starostí Mignoletovi nenadělal.

V dalším průběhu duelu už to vypadalo klasicky, Sunderland poctivě bránil, mířil si pro cenný bod a pouštěl se do ojedinělých brejků. Jenže v poslední minutě první půle to přišlo. Rohový kop tečoval na přední tyčce O’Shea a Cesar Azpilicueta si míč nešťastně srazil do vlastní sítě - 0:1 a Stamford Bridge oněmělo.

Naštěstí pro Chelsea se už ve druhé minutě druhého dějství vše srovnalo zase na startovní čáru. Fernando Torres, který v poločase vystřídal Dembu Ba, utekl v protiútoku Rosovi, předal balon Oscarovi, jenž si sice nepočínal ideálně, ale na několikrát odražený míč opět smolně narazil Kilgallon a kulatý nesmysl se pomalu doklouzal do branky - 1:1.

Rozhodující moment zápasu přišel v pětapadesáté minutě a znovu stálo při modrých chlapcích velké štěstí. Po rohu odhlavičkoval míč z vápna Wickham jen k Davidu Luizovi, brazilský stoper bez přemýšlení napálil balon na bránu a odraz od Ivanoviće zajistil míči směr přímo k tyči mimo dosah Mignoletových rukou - 2:1.

S další tečovanou střelou od Maty okolo šedesáté minuty už si Belgičan poradil, neprostřelil ho ani Oscar, jehož rána rozvlnila síť jen zboku. Jak tomu bývá proti slabším soupeřům na domácí půdě u Chelsea zvykem, s blížícím se koncem upadla koncentrace a Sunderland rostl. Černé kočky toho nicméně nevyužili, s ojedinělým nebezpečím si pak bez potíží poradil Čech.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Everton FC 2:2

07.04.2013 15:05

Góly: 1. Emmanuel Adebayor, 87. Gylfi Sigurdsson - 15. Phil Jagielka, 53. Kevin Mirallas

Nedělní šlágr nakonec nezklamal, i přes poměrně nezáživné úvodní dějství. Mezi Tottenhamem a Evertonem se ve finále před zraky Paula Gascoigna, bývalého hráče obou zúčastněných mančaftů, strhla čtyřgólová bitva, v níž Spurs skórovali na úplném začátku i konci, aby dali vzniknout férové remíze 2:2.

A když říkám na úplném začátku, myslím tím doopravdy úplný začátek. Vždyť těch 33 sekund, které stačily na první zářez Emmanuelu Adebayorovi, představuje druhou nejmenší kohoutí porci ve vlastních dějinách Premier League. A tožský forvard se na něj vpravdě nenadřel - jenom si dobře naběhl na Vertonghenův centr, jenž prosvištěl kolem dvou soupeřů.

Pro toto utkání byla, nebo alespoň měla být, symbolická notná roztříštěnost obou sestav. Na jedné straně absentovalo vlastně kompletní trio, které Tottenham pospolu táhlo na podzim (Bale-Lennon-Defoe), na straně druhé zase suspendovaní Fellaini s Pienaarem. Přesto ale ofenzívy obou celků nepůsobily zcela zakřiknutě. Za Spurs do ní více než obvykle promlouval Dembélé a znovuzrozený Adebayor; a Toffees se opětovně mohli spolehnout na dech beroucího Mirallase.

Nicméně vyrovnání z pohledu Evertonu zařídily ještě velké stálice, Baines s Jagielkou. Prvně jmenovaný centroval od rohového praporku a jeho kolega po necelé čtvrthodině na zadní tyči odhlavičkoval balon do země a mezi nohy zaskočeného Llorise. Od té doby se až do přestávky odvíjela jediná významně hlušší pasáž největšího víkendového taháku.

To začátek druhého poločasu dal ihned skrze aktivitu hostí znát, že se hraje o mnoho. Gibson už klidně mohl obrátit vývoj zápasu, když se na scénu vedral famózní Mirallas. Jeho sólo přes zkoprnělé Parkera a Caulkera včetně utěšené rány do vzdálenějšího rohu Llorisovy branky bude ještě jistě novináři řádně opěvováno.

V 53. minutě tedy rázem museli dotahovat Kohouti, do čehož se vrhli s vervou. Dembélé okamžitě přihlížel, kterak jeho ztečovaná rána končí na břevně, zatímco Adebayor akorát vyprášil Howardovy rukavice. Vzhledem k neúnavné defenzivní práci na obou stranách hřiště se tedy vyrovnání narodilo až v samém závěru, tři minuty před vypršením řádné hrací doby. Tehdy Adebayor za asistence Walkera nastřelil tyčku a Sigurdsson pohodlně dorážel.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - West Ham United 0:0

07.04.2013 14:30

Góly: -

Ze šestého po sobě jdoucího "doublu" nic nebude, Reds si druhou výhru v sezoně nad WHU překvapivě nepřipisují. A ani to nebyla úplně klasická liverpoolská nevýhra plná spálených šancí a tyček - Hammers si bod vskutku zasloužili.

Teď se po pěkné remíze, z níž nebýt Lucasova pozdního zákroku na brankové čáře proti hlavičce Collisona klidně mohlo vzejít i senzační vítězství (první takřka přesně po 50 letech), West Ham na jediný krok přiblížil 38bodové metě, jakou si před podpisem kontraktu stanovil manažer Sam Allardyce. Na 12. příčce se Kladiváři zjevně nemusejí ničeho bát, ročník by měli "doplácat" v klidných vodách středu tabulky.

Pro Liverpool to byla frustrující noc, z velké části kvůli fantastické práci stoperského dua Collins-Tomkins. Zejména prvně jmenovaný Velšan nedal pořádně dýchat obávanému Suárezovi, který kromě jednoho nepřesného pokusu poprvé zahrozil až v nastavení, když si na Jaaskelainenovi vynutil jeden přízemní zákrok.

Do té doby to sice byli spíše červení, kdo vykazoval nebezpečnou činnost, většinou však za asistence jiných borců. Tomkins kupříkladu blokoval Gerrardovu střelu a Sturridgeovi nebyl uznán gól pro ofsajd. Na druhé straně pátému střeleckému suchu v řadě proti tomuto sokovi nezabránil ani úchvatný slalom Diamého. To ale Hammers příliš vadit nebude, přirozeně.

Více informací k zápasu

Norwich City - Swansea City 2:2

06.04.2013 16:00

Góly: 40. Robert Snodgrass, 60. Michael Turner - 35. Michu, 75. Luke Moore

Pravidlo o enormní gólovosti vzájemných bitev Norwiche a Swansea nebylo porušeno ani v období solidní krize obou mužstev. Co už však porušeno bylo, je výherní šňůra Canaries v těchto zápasech. Tentokrát se totiž narodila remíza 2:2, která tedy alespoň zachovala norwichskou neporazitelnost s tímto soupeřem v rámci elitní soutěže.

Opět to byla zábava, zprvu hlavně díky Swansea. Za něj okamžitě promluvil Luke Moore, když z minimálního volného prostoru na hraně šestnáctky vykouzlil první projektil mířící na Marka Bunna. Ten se vrátil po inkasování červené karty, a na place vydržel jenom něco přes čtvrthodinu. Pak sice nebyl vyloučen, místo toho si ale poranil třísla - a do branky tedy znovu musel Lee Camp. Již za jeho přítomnosti si pak Norwich vytvořil svou největší šanci úvodní části, když se Snodgrass prohnal po levé straně hrací plochy a nechal Turnera zpackat halfvolej z ideální pozice.

Mimo téhle příležitosti Kanárků to ale byly labutě, kdo ovládal statistiku držení míče a byl blíže vedení. Toho potom konečně nabyl ve 35. minutě, jakmile spolupráce tria Dyer-Chico-De Guzmán dala vzniknout již 21. Michuově trefě v této sezoně. Hned vzápětí sám Dyer spálil tutovku a fanoušci Norwiche, kteří v předešlých pěti kolech hned čtyřikrát přihlíželi neuspokojivé remíze, opět nemohli být spokojeni.

To se ovšem brzy změnilo. Dyerovu rozhazovačnost totiž okamžitě ztrestal Snodgrass, jenž nikým nehlídán odpálil do sítě centr Elliotta Bennetta, aby stejný fotbalista skrze přímý kop způsobil osudový zmatek ve vápně soupeře také po obrátce. Tentokrát už Turner na halfvoleji nezaváhal. V těchto okamžicích zase působili mnohem hladověji domácí, jenže ani jim takový popis reality nebyl nic platný. Čtvrthodinu před koncem totiž zblízka vyrovnal Moore a později mohlo být ještě hůř, kdyby Michu trestuhodně nepřestřelil ve vyložené šanci doopravdy pár vteřin před závěrečným hvizdem.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Arsenal FC 1:2

06.04.2013 16:00

Góly: 71. James Morrison (pen.) - 20. Tomáš Rosický, 50. Tomáš Rosický

Podobně jako loni v posledním kole to bylo v podání Arsenalu čiré trápení, přesto Londýňané vezou z The Hawthorns veledůležité tři body. Dvěma góly jim je vystřelil Tomáš Rosický; cestu za výhrou favoritovi notně zkomplikoval Mertesacker svým vyloučením dvacet minut před koncem. Od té doby WBA zuřivě tlačilo.

Rozpačitý byl v podání Gunners úplný konec; a také samotný začátek. Yacob byl poměrně brzy z čáry odmítnut Rosickým, aby pak dostal reparát, když Fabianski vyběhl až na hranu šestnáctky a trestuhodně nezachytil centrovaný balon. Tehdy už argentinský záložník zakončoval přes hlavu, z obtížnější pozice.

Arsenal se od počátku nezvládal moc prosazovat, čekal na zázrak - a ten přišel ve 20. minutě. Konkrétně v podobě Artetova dalekonosného pasu za obranu, Gervinhově šikovné práci s nohama i balonem a Rosického bravurního střeleckého instinktu, na jehož základě se kapitán české reprezentace včas vrhnul po prudkém centru parťáka z Pobřeží Slonoviny. Po 15 zápasech čekání se tedy Rosický opět trefil v Premier League - a rovnou netradičně hlavou.

Ve zbytku poločasu už hosté docela dobře hýřili sebevědomím a byli lepší stranou. Například fantastickou spolupráci dua Giroud-Cazorla ovšem znehodnotil Ramsey, který nejprve odmítl z první pálit levačkou a pak silnější pravou nohou pod rutinním tlakem nepochopitelně minul.

Před výkopem druhého poločasu šlo prohlásit, že 24 z posledních 30 branek Gunners vsítili po přestávce - a na co těšit se měl také Albion. Třebaže dvojice střapatých černochů Gervinho-Sagna ještě na Fostera z protiútoku nevyzrála, Rosický jen chvíli poté vedení skutečně zdvojnásobil. I když na to potřeboval dva pokusy. Ten první mu po přihrávce Ramseyho chytil Foster; na druhý už byl zákonitě krátký.

Fabianski pak dvakrát zaměstnán Bruntem - jednou z přímého kopu, jednou z hry; což mělo být varování. To si ale Gunners nevzali k srdci, a tak v 70. minutě váhavý Mertesacker jednoznačně podkosil Longa ve stoprocentní příležitosti a s několikadenním zpožděním vykoledoval pro svůj tým penaltu i oslabení. Morrison se štěstím proměnil - a šlo se na interesantní finiš.

Morrison pak v jeho rámci ze slušné pozice pálil pouze do svého spoluhráče Rosenberga. To McAuleyho hlavičce z rohu se už do cesty nikdo nepostavil, až reklamní banner za brankou. Arsenal měl tehdy z pekla štěstí. A co teprve při šanci žolíka Lukakua, jemuž po výhodném odrazu stačilo pravačkou trefit prostor u vzdálenější tyče. Scházely milimetry.

Ve finále si ale i díky Longem spálené šanci mohli Kanonýři oddychnout. Závěrem jen nakopávali balony a modlili se, tři body mají nicméně v kapse tak jako tak.

Více informací k zápasu

Stoke City - Aston Villa 1:3

06.04.2013 16:00

Góly: 80. Michael Kightly - 9. Gabriel Agbonlahor, 87. Matthew Lowton, 90+1. Christian Benteke

Lambert slaví další velký počin. Jeho Aston Villa si poradila ve veledůležitém klání se Stoke City a na jeho hřišti ho porazila 3:1. Vymanila se tak ze sestupové osmnácté příčky a alespoň na chvíli se jí lépe dýchá. Naopak Potters se po dalším bídném výsledku mají co ohánět, dá se říci, že po dnešku se jich záchranářské boje týkají rovněž.

Aston Villa vzala záchranářskou misi vážně od prvních minut a už v té s pořadovým číslem devět se dočkala branky. Lowton se chopil míče z autového vhazování, přihrál jej na hranici malého vápna Agbonlahorovi, jenž si poradil s nedůrazně bránícím Cameronem a pohotově otevřel skóre - 0:1. V tu dobu už mohlo být na Britannia Stadium veseleji, jelikož Walters nastřelil ruku jednoho z bránících hráčů Villans. Penalta se však nepískala.

Fotbal hrála nicméně prakticky jen Aston Villa. Stoke City dostál ocenění nejhoršího (čti nejméně bodujícího) týmu Premier League v roce 2013 a ani v domácím prostředí si proti Villans nebyl schopen cokoli vytvořit. Naopak trnul, když krátce po úvodní brance pálil těsně vedle Jordan Bowery. Krátce nato už bránu trefil Benteke, jenže Begović tentokrát svůj tým podržel.

Belgický talent Christian Benteke se snažil vylepšit výsledek i v dalším průběhu úvodního dějství, v jeho pravé polovině předal po dobré práci míč Agbonlahorovi, který zpoza vápna těsně minul Begovićovu svatyni. O něco úspěšnější byl Andreas Weimann. Rakouský fotbalista využil skryté příhry od Agbonlahora, kterou nepřijal Benteke, a Weimann tak mohl postupovat sám na bránu. Trefil však jen tyčku.

Po změně stran mohl dát jistotu Villans Bowery, ale Begoviće v obrovské šanci neprostřelil. A tak mohli deset minut před koncem z ojedinělé šance udeřit domácí. Walrers si udělal na lajně legraci z Lowtona, Charlie Adam svým důrazem propasíroval míč ke Kightlymu a ten dokázal vyrovnat na 1:1.

Jenže dnešek byl dnem skvěle hrající Aston Villy. Jeden z hříšníků gólu Stoke Matthew Lowton stál na správném místě, po rohovém kopu a nepovedeném odkopu zpracoval míč na hrudník a z více než 25 metrů jej z voleje fenomenálním způsobem uklidil do Begovićovy branky. Jak krásou, tak důležitostí - jednoznačný gól roku pro birminghamský klub.

Aby toho pro zoufalý Stoke City nebylo málo, přišel ještě gól číslo tři. Whitehead ztratil zhruba na půlící čáře míč na jednom z napadajících hráčů Villans, načež se kulatý nesmysl dostal k Bentekemu. Nejlepší střelec Lambertova týmu obhodil těžkopádného Hutha a mohl pelášit sám na bránu. V takových situacích se mladík z Belgie nemýlí a upravil tak na konečných 3:1 pro Aston Villu.

Více informací k zápasu

Reading FC - Southampton FC 0:2

06.04.2013 13:45

Góly: 34. Jay Rodriguez, 72. Adam Lallana

Ani Nigel Adkins nedostal zoufalý Reading z propasti. Sedmá porážka v řadě staví Royals do pozice takřka bezvýchodné. Naopak Southampton potřetí za sebou vyhrál, dostal se na velký distanc od sestupových vod a může z klidného středu tabulky sledovat boje pod sebou. Mužem utkání se stal Jay Rodriguez, který krom skvělého výkony přidal gól a asistenci u druhého od Adama Lallany.

Vyrovnaná podívaná od první minuty napovídala o významu utkání pro oba týmy. Reading musel získat tři body, aby vůbec uchoval nějaké naděje na udržení a ani Southampton neměl nic jisté. Náskok čtyř bodů na první sestupující celek nebyl žádný luxus. Po dvaceti minutách už se ale začalo projevovat větší nadšení a dost možná i Adkinsova znalost hry Saints.

První šance zápasu nicméně měla něco společného pouze se štěstím. Po přímém kopu Guthrieho se díky několika podivným odrazům dostal míč až k Le Fondremu a ten fatálně z bezprostřední blízkosti vysoko přestřelil. Tlak Royals pokračoval a s trochou "povolnosti" od sudího mohli kopat po souboji Hoovielda s Robsonem-Kanu penaltu. Nadějně vyhlížela i hlavička Mariappy, ale proti ní Boruć skvěle zasáhl skokem k tyči.

Poté se hra opět vyrovnala, načež Reading ukázal, proč je v lize poslední a sestupu se bez pomoci shůry jednoduše nevyhne. Stačila blesková narážečka Jaye Rodrigueze s Lambertem, hbitý náběh prvního jmenovaného do vnitra apatické defenzivy domácích a ryze britsky důrazné "zajetí" do míče, k němuž šel brankář Federici až příliš váhavě - 0:1.

Za toho stavu se šlo i do kabin a nutno dodat, ke smutku Royals, že za do Reading mohl být ještě zatraceně rád. Chvíli po úvodní brance zápasu totiž Jay Rodriguez napálil břevno a stejný hráč měl díky neutuchající aktivitě ještě jednu gólovku. Krátce před odchodem do kabin se prohnal kolem Karacana, jenž při situaci vypadal jako po osmi pivech, a mířil sám na Federiciho. Tentokrát však neuspěl a druhou branku nepřidal ani při dorážce Gastón Ramirez.

Po změně stran týmy nenavázali na atraktivní podívanou z druhé části úvodního dějství. O něco více ze hry měli stále hosté ze Southamptonu, především Jay Rodriguez dělal obraně Readingu stále velké problémy, ale šancí přibývalo poskrovnu. Až dvacet minut před koncem jako blesk z čistého nebe přišla druhá gólová akce. Po zranění vrátivší se Adam Lallana zahájil celou situace krásnou patičkou na Rodrigueze, hvězda zápasu lahodným obloučkem vyslala střídajícího záložníka do samostatného nájezdu a Lallana se tváří v tvář Federicimu nehodlal zmýlit - 0:2.

Ojedinělou radost vzal Readingu Artur Boruć, který sice Le Fondreho hlavičku v klidu chytil, ale s míčem se potácel za brankovou čáru. Ani zpomalené záběry neodhalily, zda byl balon celým objemem v brance - gól nicméně uznán nebyl. Definitivní hřebíček do rakve domácích mohl přitlouct střídající Guly Do Prado, ale v jasné pozici vysoko přestřelil. I tak ale Soton porazil Royals bez potíží 2:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United31252471:3377
2.Manchester City31198457:2765
3.Chelsea FC31177761:3358
4.Tottenham Hotspur32177855:4058
5.Arsenal FC31168761:3456
6.Everton FC311313549:3752
7.Liverpool FC321310959:4049
8.West Bromwich Albion321351442:4344
9.Swansea City3210111143:4241
10.Fulham FC311091243:4739
11.Southampton FC329101346:5337
12.West Ham United311071435:4437
13.Newcastle United321061642:5636
14.Norwich City327141130:4935
15.Stoke City327131228:3934
16.Aston Villa32891535:5933
17.Sunderland AFC327101534:4531
18.Wigan Athletic31871637:5731
19.Queen's Park Rangers324121629:5224
20.Reading FC32581936:6323

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1253)

Přidat komentář
madridcan
Reagovat
Swarley

Řiká:"Nevim fakt, na Matfyzu nás to neučili"

Reagovat
miky10

Reagovat
Melchior

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický v základu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reading je téměř s jistotou prvním sestupujícím...

Reagovat
raduinho

Bye bye Reading.. že byste v Premier League chyběli se říct nedá..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Saints!

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa Lambert

Reagovat
REPLIKATOR

Rosa!

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky Tomáš

Reagovat
Shevchenko

Naposled dal Rosa dva góly Liverpoolu, ne?

Reagovat
fantomas

Veledůležitý body pro A(V)FC, nádhera. Lambert

Norwiche škoda, ale aspoň si zápasy se Swans udrželi průměr nad čtyřma gólama na zápas. No kdo to má?

Reagovat
fantomas

udržely

Reagovat
smazaný uživatel

Třicet ran bičem.

Reagovat
smazaný uživatel

T R O T T E R S !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Fú, toto bola pekná dráma, ako už tradične býva na Hawthorns. Úprimne, neveril som, že to udržíme. Veľká výhra, po tomto tú LM proste musíme dať. Rosický MotM, hneď za ním Koscielny a Gervinho. Giroud by sa mal spamätať, neviem, čo mu je, ale po tomto by mal dostať povinnú lavičku. Cazorla takisto nehral dobre.

Reagovat
Le Gunner

Zkusil bych hrát s falešným útočníkem, ale nevím, koho bych tam dal.

Reagovat
Chazy

R O S I C K Ý ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

IS done it again!

Reagovat
smazaný uživatel

zase bude mať pár mesiacov strelecký pokoj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V suchym triku, WBA nepomohl ani ten "novej Drogba", ani si neškrt

Reagovat
smazaný uživatel

u suchým triku to dnes mal Giroud, ten nemal šancu prepotiť dres.

Reagovat
Counter

Ale nebýt ťulpase Ramseyho, dostal by se do youtube sestřihu

Reagovat
smazaný uživatel

to bola jediná dobrá vec, čo spravil. Ale bolo to ukážkové, nádherne spracoval, narazil si a krásna pätička na mamlasa Aarona.

Reagovat
smazaný uživatel

seš borec, že to uznáš

Reagovat
smazaný uživatel

prečo by som neuznal?

Reagovat
Miguel19

Na konci ta pěkná akce, tam se možná i zpotil

Reagovat
Miguel19

Jj, v suchým triku, ale v posraných trenkách

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

c'mon black cats

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
REPLIKATOR

Jo Sagna si proti němu ani neškrt

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby dal tu mega šanci ke konci, tak tu teď brečíte.

Reagovat
smazaný uživatel

Tu, jak Giroudova střela jen těsně minula tyč? Jo, to byla smůla, ale nebrečim kvůli tomu. Nálože dávat týmům každý zápas nemusíme, hlavní jsou tři body

Reagovat
Maresma

Krásný výsledky dneska. Villans, Saints

Reagovat
j_mrazik

Rosovo fotka na přehledu?! Je to tam!

Reagovat
Counter

Zisk 18 bodů z 21 možných, to nezní špatně. Teď jen pokračovat v podobné šňůře do konce sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

ze tří následujících musí bejt prostě 9b...

Reagovat
smazaný uživatel

doufám,žes to nezakřikl právě!

Reagovat
tomasinho

Hm, Potters zklamali, čekal jsem aspoň remízu. Ale výborně Arsenal a Rosa

Reagovat
Counter

Nice touch by Sagna. Stops and hands his shirt to an over-joyed young WBA fan.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Rosa

Reagovat
vodka

Giroud předvedl snad nejlínější výkon, co sem letos viděl. Zlatý znechucený Berbatov, nebo Balotelli...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Messi ...

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle by ta tabulka mohla zůstat Ještě Arsenal se prohodit s Tottenhamem.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadím se, že alspon při jednom z těch golů si nějak musel pohmoždit nohu. Takže zase na měsíc mimo hru...

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Trapné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
hefy

Jj

Reagovat
Chazy

Njn, to by v posledních dnech nebyl jedinej, komu se něco takovýho povedlo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš asi pohmožděnej mozek.

Reagovat
tomasinho

Tak zítra musí LFC a Spurs a pak večer Wigan.

Reagovat
SunFells

Díky Roso

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey, Sagna a Merte nemajú čo v Arsenale hľadať, to je ťažký podpriemer ...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Rosa klobouček....

Reagovat
smazaný uživatel

uz druhy krat sme tuto sezonu udrzali jednogolove vedenie s cervenou kartou, zeby naznak tej bajnej nadobudnutej vyspelosti?

Reagovat
smazaný uživatel

alebo proste šťastie, že by sme mali pevnú obranu, sa povedať nedá. Lukaku proste mal dať gól.

Reagovat
smazaný uživatel

bud to, alebo v tom ma mozno fakt prsty starsia zostava, alebo sa vratil bould effect

Reagovat
kubys

Pro Typka... Vydra je v základu, jak je to možné?

Reagovat
Miguel19

Zola už ho asi snáší..

Reagovat
kubys

Snad mi to osvětlí. Rád bych viděl do zákulisí Hornets, tak jako místní znalec, štěstí, že ho máme.

Reagovat
smazaný uživatel

"To be fair Arteta has worked out well and he's got fantastic hair too. But maybe we should look for other qualities when we sign players in the future."

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to není moc vtipný když neuvedeš autora

Reagovat
smazaný uživatel

Metal

Reagovat
pawiel_afc

Reagovat
smazaný uživatel

Villans

Reagovat
smazaný uživatel

najslabsi hrac na ihrisku dal 2 goly

Reagovat
vodka

Giroud nedal gol...

Reagovat
smazaný uživatel

ihrisku dej whisku mongole

Reagovat
Swarley

Reagovat
Chazy

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud nedal ani jeden.

Reagovat
Miguel19

Giroud gol nedal..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nedal Giroud gol..

Reagovat
smazaný uživatel

gol Giroud nedal..

Reagovat
kiwwi

Giroud je drevo

Reagovat
smazaný uživatel

hej, ako Rosický.

Reagovat
smazaný uživatel

ty kryple,tvoje babka je dřevo

Reagovat
smazaný uživatel

tvoja babka je železo.

Reagovat
smazaný uživatel

lepší jak dřevo

Reagovat
smazaný uživatel

tvoja babka je drevené železo.

Reagovat
smazaný uživatel

z umelej hmoty.

Reagovat
smazaný uživatel

lepší než vycpaná hovnama jak ta tvoje

Reagovat
smazaný uživatel

haha, pepíku, tvoja mama je koňomrd.

Reagovat
smazaný uživatel

a tvoje šlape v Budapešti s černýma madarama

Reagovat
smazaný uživatel

a tvoja na Luníku predáva noviny a fajčí vtáky cez tepláky.

Reagovat
smazaný uživatel

trochu suchý ale co bych čekal od čobola

Reagovat
smazaný uživatel

vraj suché. Tvoja mama je zo mňa za to celá vlhká.

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty seš fakt ještě dítě ty pičinko madarská

Reagovat
smazaný uživatel

smrdíš. Ako vagína tvojej mamy.

Reagovat
smazaný uživatel

(čo je logické, ale predsa...)

Reagovat
smazaný uživatel

14? 15?

Reagovat
Milan.B

tolko ČK bere tvoja mama? povedz jej ze vecer dojdem

Reagovat
smazaný uživatel

přijd bude te cekat, ja pak zajdu pochcat tvý matce hubu, tý špíně

Reagovat
Milan.B

dochadzaju ti odjeby? si nudny, stale to iste.. NUDAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

nuda je tvůj fotr

Reagovat
smazaný uživatel

Kosice do toho netahaj

Reagovat
smazaný uživatel

čobol

Reagovat
smazaný uživatel

ja? nikdy

Reagovat
Swarley

tak vole Giroud gól nedal asi ne? kolikrát to ještě potřebuješ napsat?

Reagovat
fajdax

Giroud gol nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

dal bych vám tu čobolákum zakaz-IHNED!!!

Reagovat
Swarley

dlouho jsem tě tu neviděl, jak se daří? nebo ?

Reagovat
smazaný uživatel

jako vždy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Milan.B

dal by som ti po pysku HNED

Reagovat
smazaný uživatel

to bys na to musel nejdříve mít ty kryple,jednou rukou bych si tě vychutnal-čobole špinavej,co non- stop leze na CZ

Reagovat
Milan.B

vy som ti dal jednu facku a sopel by závit do krku vyrezal ty socka tyvolácka vymrdana

Reagovat
smazaný uživatel

facku dej svýmu fotrovi co to nejlepší vysrříkal tvý matce do huby jak tě dělali

Reagovat
Milan.B

vidno ze si z Chebu....

Reagovat
smazaný uživatel

jj tvoje matka tam kdysi delala a stála za hovno, tak vypadla do čobolstánu

Reagovat
Milan.B

sak ta spravil dajaky nemecky penzista za 5 KČS uz sa sociku tam chodili klatit vase matere....

Reagovat
smazaný uživatel

však jsme jim prodávali ty vaše trubky slovenský ty madare

Reagovat
Milan.B

ozraty nemecky penzista ta spravil, preto si taky aky si cize debil

Reagovat
smazaný uživatel

tak ted si mi to nandal ty madare,hmmmm tak to je vítr ty špíno táhni na dobro ubožáčku, co tu kurva lezeš? nemáte vy chudáci madarskej web?

Reagovat
smazaný uživatel

madarov neznasam sice ale vzdy lepsi jak zidacky pepik

Reagovat
smazaný uživatel

tak co tu lezeš ty madare,táhni na váš madarskej web

Reagovat
smazaný uživatel

zopakuj to aspon 10 razy este..

Reagovat
Milan.B

NEMECKY PENZISTA cize si taky bastardík

Reagovat
smazaný uživatel

teba mal tatko radsej utret do zaclony

Reagovat
smazaný uživatel

teba pustili z liecenia domov na vikend?..

Reagovat
Milan.B

na takých debilov jak je on len malý dvor a velký bič...

Reagovat
smazaný uživatel

vy čuráčci co neumíte ani psát vy tady jenom potvrzujete fakt, že Češi jsou opět lepší když se tady vtíráte na český webovky vy NULY

Reagovat
Milan.B

jasne VOLE, jo VOLE, to vis VOLE.....

Reagovat
smazaný uživatel

jenom v Praglu je vás 40tisíc vy PARAZITI

Reagovat
smazaný uživatel

a v Tatrach je vas kolko ty chudak

Reagovat
smazaný uživatel

chudák je tvůj fotr ty pičo

Reagovat
smazaný uživatel

jo ty vole...este nieco napis lebo za chvilku ti maminka vypne pocitac a pojdes spinkat jo vole?

Reagovat
smazaný uživatel

ty blbečku co nemáš jako vždy žádnej argument!! odpověz mi PROČ LEZEŠ JAKO ČOBOL NA ČESKEJ WEB????? já bych v životě na váš nelezl!!!!!!

Reagovat
Milan.B

budeme sem chodit a bud enas stale viac!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mam pocit ze argumenty dochadzaju tebe ked sa stale opakujes..chodim sem pretoze sa mi sem ste chodit tak ako aj na zahranicne stranky...nemozem za to ze si obmedzeny a sprosty a ze si odkazany len na cesku stranku pretoze vies iba po cesky

Reagovat
smazaný uživatel

klasika, čobol co vtírá-vyhubit vás,jste jako cigáni-fuj! končím,je mi zle když vidím ten ubohej čobolskej jazyk

Reagovat
Milan.B

jasne VOLE, mas pravdu VOLE, jóó VOLE....

Reagovat
smazaný uživatel

ubohy si ty vole...pepicku jo vole

Reagovat
stas87

ty sem chodíš jenom nadávat Slovákům a nic jiného neumíš?

Reagovat
smazaný uživatel

a ty jim tu vyhul at se mají lépe ty špíny, ty konino tupá

Reagovat
stas87

ked sa uz ohanas koninou-vies o tom ze v salame herkules od ceskeho vyorbcu bolo konske maso?zeho pravidelne konzumujes aj ty a preto si tak tupy?

Reagovat
smazaný uživatel

presne jak som pisal maminka mu kazala vypat pocitac

Reagovat
smazaný uživatel

ubožáku smradlavej, aby jsi chcípl do rána

Reagovat
Milan.B

plne tatry

Reagovat
Milan.B

a bude nas viac!

Reagovat
smazaný uživatel

však vy jste nuly co se umí akorát vtírat

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

o vtierani pomlc...alebo si na to spomen ked si budes pasteku natirat na chleba na dovolenke za 150€

Reagovat
smazaný uživatel

smradlavce pastiku si žer i za ruský rubly ty PPPPííííčččo madarská euro maj ubožáci jako vy co lezou na českej web a OOXXIIDDUUJJOOUU

Reagovat
smazaný uživatel

daj uz aj nieco ine stael sa opakujes len dokola uz to je trapne

Reagovat
Milan.B

sak on nevie nic ine.... ani odjebat nevie cloveka, je to sráč

Reagovat
smazaný uživatel

sráč je tvůj fotr už jsem ti to psal,že neumíš psát,za to nemůžu ty špíno madarská-chcípni!!!

Reagovat
Milan.B

keby si bol aspon vtipny, ale meleš len sračky

Reagovat
smazaný uživatel

ty si trapny..este mi povedz ze rosickeho vykon bol na jednotku..ale sak co mozes cakat ine od cecha

Reagovat
smazaný uživatel

giroud je drevo ten sa netrafi ani 2 razy do lopty...hovorte si co chcete dal rosicky sice 2 goly ale vykon bol velmi slaby co som pozeral prihravky 0 bodov za 1. polcas nedal tusim ani jednu dobru + ten uplne zbytocny faul mohol byt rad ze dostal len zltu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

a chces mi povedat ze to neni pravda?..

Reagovat
roman1978

chece to říct. ne povedat. povedat si běž na slovenský web. čoboláku

Reagovat
Milan.B

dalsi tyvolák...

Reagovat
smazaný uživatel

dalsi obmedzenec...na anglincom webe taky rikas ty drbo..jaj sorry to by si musel vedet najprv po anglicky

Reagovat
roman1978

i can speak or write english very well. i still live in new york city, you dumbass. my adress is putnam av 1728, ridgewood, brooklyn, NYC.

so, go fuck yourself and dont be jelaus you ass

Reagovat
Posledni Kovboj

kdo to je Jelaus?

Reagovat
roman1978

jealous, sorry

Reagovat
smazaný uživatel

jasne a teraz setci odpadneme...vidis aj napriek tomu si tak sprosty a budes tu urazat slovakov a vyhadzovat ich z webu

Reagovat
roman1978

kdyby jsi psal normálně a ne jako hovado, tak by tě nikdo nevyhazoval. a kdybych šel na anglický web, tak bych tam rozhodně nepsal česky. když už.

Reagovat
REPLIKATOR

Mertesacker nedal gól

Reagovat
smazaný uživatel

těším se na den, kdy Slováci vychovají nějakého fotbalistu, který by Rosovi sahal alespoň pod kotníky. A ten nagelovanej dřevák z Neapole to vážně neni...

Reagovat
fantomas

Po 32 odehraných kolech klidně může tabulka odspoda vypadat Reading, QPR, Sunderland, Stoke...to zní skoro jako sen.

GO GO GO!

Reagovat
smazaný uživatel

ešte lepšie by bolo, keby sa Sunderland vymenil so Stoke.

Reagovat
Chazy

Reagovat
j_mrazik

Čierne mačky by teď mohli uhrát 3 body s Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo spíš dostat pětku.

Reagovat
fantomas

To spíš ne.

Reagovat
hefy

Reagovat
Ligter

Stoke musí zůstat. To je koření ligy.

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

ale také alergénne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, bez tech jejich vidlackych fans by to byla nuda

Reagovat
Manik...

jak to je, je to ideální

Reagovat
Usty

Jakým kouzlem se Aston Villa s 33 bodama dostane přes Stoke se 34, když mají oba odehráno 32 kol?

Reagovat
kiwwi

v snoch je kadeco mozne

Reagovat
fantomas

No jo.. tak po 33, whatever.

Reagovat
zde73

Tome super

Reagovat
smazaný uživatel

klidně by ta tabulka takhle mohla zůstat

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Po vyloučení Mertesackera a proměněné penaltě sem třem bodům dával tak 5-10% nene tohle Arsenal vážně neumí...bránit jednogólovej náskok proti slabšímu soupeři na cizím hřišťu.

Albion tam měl minimálně 3 gólovky, dneska sme měli pořádnou dávku štěstí

jo a ještě jedna věc..do konce sezóny už prosím jenom stoperskou dvojku Verma - Koss

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický > Hamšík

Reagovat
smazaný uživatel

tak o tom žádná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hamšík má už teraz (v Neapole) na konte viac gólov a asistencií ako Rosický za celú svoju karieru. Taže to bude naopak

Reagovat
smazaný uživatel

to je argument ako poď na mňa zozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Celé toto meranie ega je trápne od oboch strán...

Reagovat
smazaný uživatel

a podľa čoho chceš hodnotiť kreatívneho záložníka? Podľa toho koľko km nabehá? Koľko zápasov odohrá kým sa zraní? Podľa namyslenosti?

Reagovat
smazaný uživatel

tak Hamsik je kreativny?

Reagovat
smazaný uživatel

nehrávajú na rovnakých pozíciach, nemajú rovnaké role, ale áno, porovnávajme ich podľa kanadských bodov.

Reagovat
božský John

Nojo, hrat celou karieru v blby Neapoli, to je taky bomba no ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Dík Slosy, seš kámoš

Reagovat
smazaný uživatel

lepsie hrat v blbom neapoli jak sedet na lavicke v trapnom arsenale..aspon moze povedat ze bojoval o titul..kdezto arsenal sa kazdorocne len zucastnuje v lige a poharoch

Reagovat
božský John

Hral i v Dortmundu....

Reagovat
smazaný uživatel

wauu keby to nenapises ani by som to nevedel...a co??...1.rok majster nemecka a potom bol dortmund priemerny klub v bundeslige ako je teraz arsenal...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co tu kurva chceš ty madare,na našeho kapitána tu nebudeš házet špínu ty ubohý madare,Hamšík to je normální a obyčejnej Kůn si něco jako ty,idiote-vyhubit tě!!!!

Reagovat
fenixLFC

rasej obycajny kon ako chrome drevo

Reagovat
smazaný uživatel

chcípni

Reagovat
smazaný uživatel

tu trapnou Neapol porazila i Plzen,Neapol byla něco tak možná když tam hrál Maradona, a ne když tam hraje ten Kůn a ARSENAL to snad nemůžeš srovnávat to je úplně jiná liga a hlavně klub co je 100x slavnější než nějaká trapná Neapol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Milan.B

Reagovat
stas87

dubovsky > rosicky

Reagovat
božský John

Lafata>všichni čutálisti des jahres

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl > Lafata

Reagovat
božský John

Jo aha

Na ty Tvoje pindy, že je lepší nebo co jsem úplně zapomněl

Reagovat
stas87

Szili > Lafata

Reagovat
božský John

Nakej Slovak neni lepši, než Lafi

Reagovat
stas87

ja ti dam nakej slovak,zabrzdili ho zranenia,inak by lafatu zadupal do zeme

Reagovat
božský John

ňáký kdyby mě netankujou

Reagovat
hefy

Hraje furt v Thajsku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ešte sa nevrátil. Úplne si tam zabil kariéru.

Reagovat
Milan.B

Reagovat
kiwwi

Reagovat
stas87

pamatas ho?ja nie len z YT

Reagovat
kiwwi

len za Oviedo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

to ani nemá smysl zmiňovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Since November 1st, #LFC have scored more goals (47) than any other PL side, and only 5 have conceded fewer progress?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
božský John

a furt jsou sedmy, fakt náser

Reagovat
tomasinho

Tak v té době byli 9. tuším.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

tá už je na mojom facebooku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

Nápodobně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Rosaaaa

Reagovat
Nikikrew

Arsenal na 2 miesto

Reagovat
smazaný uživatel

zabudol si napisat ze v kerom storoci

Reagovat
smazaný uživatel

dnes prišiel Slosy aj s kamarátmi?

Reagovat
smazaný uživatel

napisal som nieco zle?sam musis uznat ze pre arsenal je momentalne maximum 4 miesto aj ked by osm bol radsej keby ani nehraju LM pretoze by tamm ali byt len TOP kluby a nie ziadne priemerne

Reagovat
Le Gunner

Čukotkář?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak a tento clovek ma vlastnu firmu a ludia ostatni na neho makaju

Reagovat
smazaný uživatel

robi ti to dobre stale do mna rypat?..a co ked mam zavidis mi?..toto je sportova stranka svoje problemi si chod riesit niekde inde

Reagovat
smazaný uživatel

najmi si niekoho, kto bude za teba písať komentáre.

Reagovat
smazaný uživatel

prepac, trosku zavidim

Reagovat
smazaný uživatel

tvoj problem

Reagovat
Nikikrew

Mame asi najlahsi los zo vsetkych, ale to druhe miesto je asi nerealne to som trepol. Ale o ucast v LM sa naozaj nebojim

Reagovat
Usty

OT pro filmové znalce:

Mohli byste mi poradit nějaké dva filmy reprezentující zcela polární subkulturu? Např. nízkorozpočtový vs. vysokorozpočtový, fašistický vs. protifašistický? Má to být vytvořené ve stejné době/epoše.

Děkuju moc.

P.S. Jestli mi to chcete úplně usnadnit, zkuste si vzpomenout na něco takhle protichůdného k Avataru.

Reagovat
C0br

Bad Taste - Vesmírní kanibalové

Reagovat
C0br

Aha ve stejné době

Reagovat
Usty

i tak děkuju za shanu

Reagovat
hefy

Nevim, jak protifašistický, ale nedavno jsem viděl Triumf Vůle od Riefenstahl a má to neskutečnou sílu no.

Reagovat
fantomas

http://www.csfd.cz/film/239674-nas-vudce/ ... jen ta epocha trošku pokulhává.

Reagovat
hefy

Nojo, vidíš to. :)) Ted si řikam, že je docela divný, že jsem k tomu tehdá nic nenapsal.

Reagovat
fantomas

Jj, já napsal a teď koukám, že ten komentář, na kterej líně odkazuju, zmizel. Bych to asi celý moh smazat.

Reagovat
Spasitel

Čo ma ako tak napadá Lov lososu v Jemenu-Krvavý diamant, Nespoutaný Django a Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem fakt nevím skús aj pohľadat u Tarrantina ten má také protipolne srandičky.

Reagovat
Ligter

Jak to přesně myslíš? Subkultura, tedy jak to významově plyne z filmu? Nebo to myslíš i z estetické pozice? Mně napadají Avengers, které explicitně vyjevují svou komiksovost a jsou de facto i takovým buddy-movie a Temný rytíř, který je zase silně porealističtěn natolik, že už to jde považovat za čistokrevné drama/thriller zbavený té tzv. komiksovosti (tedy toho typického pro to médium).

Reagovat
Usty

Já sám ani nevím, jak to myslím Ale je to dobrej nápad, díky

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Co takhle Arsenova XI. a nejakej film oAbramovicove Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

akýkoľvek americký film o futbale (Blafuj ako Beckham napr.) verzus ozajstný futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Life Of Brian - Passion Of The Christ

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa

Reagovat
willdonor

"Gervinhově šikovné práci s nohama i balonem" ?

Gervinhově šikovné práci nohama i s balonem* opravte si to

Reagovat
Swarley

denska je to tu nějak vostrý

Reagovat
C0br

Tohoto pána si najmu na korekci knihy, kterou jsem dnes začal psát Má smysl pro detail.

Reagovat
božský John

"denska je to tu nějak vostrý "

dneska je to tu nějak vostrý* oprav si to

Reagovat
kmotor corleone

Reagovat
Swarley

služebníček, omlouvám se

Reagovat
fantomas

*voprav si to

Reagovat
willdonor

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

len či to náhodou nie je celé blbosť.

Reagovat
fantomas

Ne, to by uplně změnilo smysl věty.

Reagovat
smazaný uživatel

Hamšik > Rosicky

Reagovat
božský John

Rosický>Hamšík

Reagovat
Milan.B

Reagovat
božský John

Ty uličníku !

Reagovat
Swarley

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Milan.B

Reagovat
hefy

Hamšík + Rosický = Hamšický

Reagovat
smazaný uživatel

romšík

Reagovat
smazaný uživatel

to už nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je štýlové meno.

Reagovat
božský John

To by byl fotbalista. Ošklivej, imrvére nemocnej ...

Reagovat
smazaný uživatel

zato romšík

Reagovat
božský John

Ten by se i blbě jmenoval ..

Reagovat
C0br

Zní to jak nějakej moderátor z idnesu.

Reagovat
božský John

No prostě na hovno, řekněme si to upřímně a na plnou hubu. S tim idnesem by si to nemusel každej domyslet

Reagovat
stas87

OT:

Ľutujeme, sme zmätení

facebook bezradny rovnako slosy ktory netusi co pise a jeho rodina je zo slovenska

Reagovat
smazaný uživatel

furt ti hapruje facebook?

Reagovat
stas87

som sa prihlasil,dal svoje heslo a prekvapivo mi ukazalo niekoho ineho ale teraz uz v pohode

Reagovat
Milan.B

jeho "rodina" je z nemecka

Reagovat
vladis271

je to čobol

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Po tejto ceste zajtra budem musieť ísť. To je možné len na Slovensku

http://www.youtube.com/watch?v=0zm8O_z8Lo8

Reagovat
Milan.B

u nas uz polovicu zalatali a konecne nelataju lopatami kazdy vytlk zvlast, ale vyrezavaju cele pásy dlhe aj 10-15m

Reagovat
smazaný uživatel

Som slovák a Rosický je môj najobľúbenejší hráč. So what?

Reagovat
Swarley

komu to cpeš?

Reagovat
božský John

ja ho za to uznavam

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš, tak mu daj ten palec, bože.

Reagovat
smazaný uživatel

kludne mu ho moze dat aj do riti

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Radšej nie. Ešte budem mať špinavý zadok potom.

Reagovat
vladis271

čo si agresívny

Reagovat
Swarley

dneska je to tvrdý, tak se do toho radši neser

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo sa volá Swarley, aj ja by som bol, ak by som sa takto volal.

Reagovat
smazaný uživatel

to bola jedna z najlepších častí HIMYM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe očividne nie.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

vlastizradca..

Reagovat
smazaný uživatel

Pretože ja Slovensko nadovšetko milujem.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

som cech a mym nejoblibenejsim hracem je spanel popripade argentinec a portugalec to je smesice

Reagovat
smazaný uživatel

Vysledky PL i Champu jsou dnes uzasny. Jeste vyhra Cardiffu a bude to dokonalost

Reagovat
fantomas

Reagovat
One-Real

Skvělý zápas dnes prožil Tomáš Rosický. Teprve ve druhém zápase této sezony dokázal v dresu Arsenalu skórovat, navíc hned dvakrát a výraznou měrou se podílel na vítězství nad West Bromem. Manažer Arsène Wenger pro něj měl po zápasech pochopitelně jen slova chvály. "Byl fantastický. Je to pro nás velmi důležitý hráč. Bohužel byl dlouho zraněný, ale každý rok nás zejména v závěru sezony popostrčí. To je velmi důležité," uvedl na klubovém webu Wenger. "Doufám, že u nás bude hrát až do konce kariéry. Stále s ním máme smlouvu na další rok, hodně si ho ceníme."

Ruce pryč, po příští sezóně do Sparty

Reagovat
C0br

Reagovat
r.mrazik

A to uz mel rosa hrat v zakladu dyl...Ten wenger je stejne divnej...

Tomas by mel jit pryc

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak. je na čase aby odešel. Wenger ho akorát zkurví.

Reagovat
kiwwi

ja som to proste vedel...Rosicky dal gol a ta diskusia

Reagovat
smazaný uživatel

ROSAAAAAAAAAA > Kagawa

Reagovat
smazaný uživatel

ešte, že si tu ty, ktorý len svojou prítomnosťou otvorí nám, hlúpym ovciam, oči.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

jáj, ty si narážal na tie naplaveniny. Tak prepáč.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický > Carrick

Reagovat
smazaný uživatel

Ten bol dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak Ivane, tak se nečerti.

Reagovat
Milan.B

za kaviarovy toasty

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=2yWr1UojF6g

Toto je geniálne, ten Giggsy.

Reagovat
nani92

Reagovat
fajdax

Drogba dneska 2 goly

Reagovat
tomasinho
Reagovat
Zaschrona

Kolega se moc nerozepsal, koukam..

Reagovat
smazaný uživatel

čo povedal Marcel Haščák na to, že do finále slovenskej extraligy postúpil Zvolen:

"No, tak je dobré, že postúpil Zvolen, lebo Zvolen chce hrať hokej. Tak si môžme zahrať spolu hokej..."

Reagovat
smazaný uživatel

čo je na tom také smiešne?

Reagovat
smazaný uživatel

tak určite

Reagovat
kvasha16
Reagovat
fantomas
Reagovat
kvasha16

tak ja som to videl prvykrat dnes no

Reagovat
smazaný uživatel

...to je dobrý

Reagovat
vodka
Reagovat
kvasha16

tiez dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš, AMK

Reagovat
kvasha16

co je AMK?

Reagovat
smazaný uživatel

au, moje koule.

Reagovat
kvasha16

ahaaa, no jasne dik

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kubys

Co Typku, už má Zola Vydru rád?

Reagovat
smazaný uživatel

v 60. minutě šel dolů. Trpěl ho celou hodinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Coquelin

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

350. Pro Andreu Doviziosa

Reagovat
FCSL

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím všechny filmové odborníky, hledám film pro dnešní večer, nejlépe nějaké sci-fi na způsob Star Wars či Hvězdné brány. Blízká či vzdálená budoucnost, vyspělé technologie, špetka z fyziky budoucnosti, dobrý děj...

Reagovat
Swarley

Rodina Smolíkova

Reagovat
smazaný uživatel

To je přesně ono...

Reagovat
Swarley

rád pomůžu

Reagovat
smazaný uživatel

No dobrá, tak sme si všichni opalcovali Swarleyho a teď prosím něco jiného

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Pust si District 9

Reagovat
PhilipS

Sunshine, District 9...

Reagovat
smazaný uživatel

Mr. Nobody

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

povedz nám, aké máš dojmy z toho filmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

3 ... 2 ... 1 ... FIREFLYYY (serial, ale stejne)

Reagovat
smazaný uživatel

Díky všem

Reagovat
C0br

Liverpool FC: Champions of Europe 2005

Reagovat
smazaný uživatel

Mega shark vs. Giant Octopus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

John Carter

Reagovat
Tomekcz

Total Recall

Reagovat
smazaný uživatel

Sunshine

Reagovat
smazaný uživatel

Nějakej českej hráč dá 2 góly v PL a všichni se z toho můžou posrat

Důležitejší je, že jsou Rovers na sestupu

Reagovat
Hejnak

tak se odstěhuj

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

a kdy naposled dal českej hráč 2 goly v premier league?

Reagovat
smazaný uživatel

To by měl expert jako ty vědět

Reagovat
Erdovec

26.12. 2005 dal Baroš dva goly Evertonu

Reagovat
smazaný uživatel

a předtím? možná někdy berger ne? ale jinak nejspíš už nikdy nikdo.

Reagovat
Erdovec

předtím Baroš hattrick, Baroš, Baroš a pak Berger 26.12.2003

Reagovat
smazaný uživatel

nemuze byt nic dulezitejsiho, nez ze Rosicky je Buh!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
kubys

Však ať spadnou, Rhodes si vybral fakt dobře.

Reagovat
Counter

Minutes per goal involvement (mins/goals+assists) in 2012-13 Premier League Gervinho one every 117 mins, Gareth Bale every 119.

A pak že statistika nuda je.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

africký Messi.

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Rosický 112 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Rosicky dneska skvelej vykon Zakrok Mertesackera byl trochu zbytecnej,ale nastesti to ustali

Reagovat
smazaný uživatel

slossy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to robila Nora Mojsejová, nie?

Reagovat
Chazy

NEDAJTE SA OJEBAŤ!

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fantomas

Reagovat
A Seleção

Reagovat
smazaný uživatel

Hoffmann...

Reagovat
smazaný uživatel

Hoffmann...

Reagovat
Le Gunner

410. pro všechny nešťastně zamilované lidi.

Reagovat
smazaný uživatel

hehe, to si trafil.

Reagovat
Swarley

Giroud?

Reagovat
smazaný uživatel

po dnešku som naňho urazený a hrám mŕtveho chrobáka.

Reagovat
smazaný uživatel

Nacho ukázal vánočku.

Reagovat
smazaný uživatel

a Vucinić kakaový venček.

Reagovat
smazaný uživatel

co to bolo, kukam, ze zas tam dakomu jebalo

Reagovat
smazaný uživatel

co to bolo, kukam, ze zas tam dakomu jebalo

Reagovat
Swarley

to ti stejně dlouho nevydrží

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Akers FG.

Reagovat
Le Gunner

Ale fakt.

Reagovat
A Seleção

Reagovat
A Seleção
Reagovat
Godwinson

Masopuste?

Reagovat
A Seleção
Reagovat
Godwinson

Už jsi dodělal ty dvě vysoký?

Reagovat
Swarley

jn, takhle nějak píšu diplomku

Reagovat
Godwinson

Ten je dobrej ...

Reagovat
Godwinson

Ten před tím byl lepší. Máš štěstí, že jsi svou identitu prozatím skryl za tak vtipnou věc.

Reagovat
A Seleção
Reagovat
Ligter

Bunk, těžkej frajer.

Reagovat
A Seleção

Kazdopadne identitu neskryvam.Zacinal jsem tu s nickem TrueGunner a pak to zmenil na tohle.Asi tak pred mesicem jsem mel vystup pod souhrnem zapasu kdy AC porazilo doma Barcu a ja ponekud ovlivnen alkoholem jsem si udelal asi 3 dalsi nicky a plival tu na fans barcy.Dodnes se za to stydim.Kazdopadne Masopust opravdu nejsem...

Reagovat
smazaný uživatel

TrueGunner je pro mě novinka. Mít ho doteď, tak si tě furt pletu s Yungem.

Reagovat
smazaný uživatel

takže by si písal na fb jemu namiesto mňa?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už ti nemůžu vrátit, zaběhlo by to moc do soukromí.

Reagovat
Maresma

dodnes se za to stydím

Reagovat
A Seleção

Really.Choval jsem se jak kokot a pak jsem se tu s prosikama plazil po diskusich a omlouval se z pracovniho PC,jelikoz jsem dostal na IP ban.Dokonce jsem psal i na podporu,kde mi nakonec vyhoveli-konkretne PJ.Diky mu.

Reagovat
Godwinson

Tak to zlatej Masopust

Reagovat
Maresma

stop

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
A Seleção

Reagovat
A Seleção

Mimochodem,zajimalo by me,jestli nekdo vite,co A Seleção znamena...?

Reagovat
Swarley

zkusím, název portugalského jídla?

Reagovat
A Seleção

Reagovat
A Seleção

kazdopadne portugalsky to je

Reagovat
Swarley

portugalský lidový tanec?

Reagovat
A Seleção

Reagovat
Maresma

stolní hra

Reagovat
Maresma

nějakej hmyz

Reagovat
j_mrazik

Portugalsky "výběr"? Říká se tak brazilský repre, ne?

Reagovat
vodka

Reagovat
A Seleção

Googling: Level pro.

Kazdopadne Je to tak.

Reagovat
j_mrazik

Já si to pamatuji ze své oblíbené knížky o MS ve Francii.

Reagovat
smazaný uživatel

jj tu mam tiez

Reagovat
A Seleção

V tu dobu jsem zacal vnimat fotbal jako neco,co mi dela radost a zajimat se o nej.Pro me osobne dost zasadni turnaj,neco jako oblibena detska pohadka.Kazdopadne bod pro tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

nemusel byt google, zrovna taky Merciak im inak ani nepovie

Reagovat
smazaný uživatel

... a že odkiaľ to poznám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

budeme ti radšej hovoriť "Ten, čo číta najväčšie bulvárne sračky a naivne verí tomu, že Arsenal v lete bude masívne posilňovať".

Reagovat
A Seleção

Koukam,ze jsem v oblibe.Kazdopadne to je moc dlouhy,navic nikdo nerika,ze tem vecem verim.Jsem za ty leta,kdy se prodavali top hraci uz zoufalej a rad bych poradne posily.

Reagovat
smazaný uživatel

ale veď jasné, ja si ťa len doberám.

Reagovat
A Seleção

Citim ironii v ironii...

Reagovat
smazaný uživatel

nebuď prehane vzťahovačný, to nebola irónia.

Reagovat
A Seleção

Ze by tripple?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

nóóó, na fb mi posielaš sračkové obrázky a sem dáš taký pekný? To si dám na pozadie.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaprvý, přece ti ty nejlepší nebudu posílat, to nejlepší si většinou nechávám pro sebe. A zadruhý, odvolej to!!!! Žádnej Maruščin obrázek není sračkový.

Reagovat
smazaný uživatel

za prvé, tak preto si ho teraz jebol sem? aby si si ho nechal pre seba?

za druhé, Maruškin obrázok, kde čupí jak Glum nad jazierkom, je sračkový.

Reagovat
smazaný uživatel

Sám si glum od jezírka. Tady jsme chtěl oslnit a jako vždycky, povedlo se.

Reagovat
Swarley

ale to není učitelka ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Neheeee, tu veřejně nevystavuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to byla první věc, na kterou jsem pomyslel

Reagovat
smazaný uživatel

I já.

Reagovat
Maresma

Ta prej vykouřila celou brazilskou repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme jenom blbci.

Reagovat
Ligter

No ty vole. Tos to trefil úplně geniálně.

Reagovat
A Seleção

Az ted jsem si to spravne precetl... Cetl jsem pro STASTNE zamilovane,tak se omlouvaam.Doufam,ze to pochopi i karma.

Reagovat
tweek

tvoje stara se fakt jmenuje karma?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Serte na to, akorat ze sebe pred ni delate sasky. Ja uz to mam za sebou, sice jsem se z toho jeste nedostal (je to rok po rozchodu), ale stejne je mi lip, nez bylo s ni.

Reagovat
smazaný uživatel

http://i.minus.com/i43dhmm54HmxX.gif

Mertesacker s novým vynálezom - backtackle.

Reagovat
A Seleção

Neni tackle jako tackle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

to je zirafa nezgrabna

Reagovat
smazaný uživatel

je to drevák, ale toto bolo zrovna celkom efektné. Čo znamená to slovo za tou žirafou?

Reagovat
smazaný uživatel

efektné a efektívne.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Swarley

ach jo

Reagovat
Maresma

elegantně

Reagovat
smazaný uživatel

Od tohohle se nemůžu nikdy odtrhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To první..."oh my god! trophy!"

Reagovat
smazaný uživatel

to je presne podstata.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

nejvtipnější je, že to poslední nepopisuje řízení, ale jak někoho v zápase bránil

Reagovat
smazaný uživatel

Dopíčíí, pokaždý se tomu směju stejně, jako poprvý.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Herbage by se měl stydět. Nazývá ho nekopou a dřevákem, a přitom je to fotbalový revolucionář s vizí, kterou předbíhá svou dobu aspoň o dvacet let. Předpokládám, že za čtvrt století bude backtackle ve standardním repertoáru všech fotbalových obránců.

Reagovat
Free_player

Reagovat
j_mrazik

OT: Nakonec se z ní stala fakt hezká holka

http://9gag.com/gag/6996421?ref=fbp

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřipadá mi atraktivní v žádném směru

Reagovat
j_mrazik

Naprosto tomu rozumím. Jsem rád, že co člověk to trochu jinej vkus.

Reagovat
smazaný uživatel

Někde jo, ale na téhle fotce fakt ne. Takových je v každym slušnym baru deset.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Le Gunner

Ten obrázek za ní je lepší.

Reagovat
vodka

http://www.csfd.cz/film/246881-mala-dorritka/

viděl někdo, popřípadě stojí to za to? Claire Foy mám strašně rád, ale Dickense moc ne...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vodka

jde to sledovat někde i online?

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím, já všechno obvykle tahám.

Reagovat
j_mrazik

Hoši, nějakou solidní komedii nebo rozumnej film. A hlavně nic, kde je nějakej teenager, kterej je hrozně geniální, ale nikdo okolo ho nechápe až na tu nejvíc hot holku v okolí. Předem díky.

Reagovat
vodka

jo, to neni komedie, ale drama dobré.

Reagovat
A Seleção

Fajn popis "moru" dnesnich filmu

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.csfd.cz/film/296815-sedm-psychopatu/ jestli se ti líbilo In Brugges

Reagovat
smazaný uživatel

♥♥♥♥♥♥

Reagovat
smazaný uživatel

mě In Brugges připadalo hrozný, ale Sedm psychopatů zas dobrý

Reagovat
Lacko_Boh

seven psychopats,zasmeješ sa ale nepochopíš

Reagovat
vodka

a geniální jsou adamova jablka, pokud neviděls...

Reagovat
j_mrazik

Viděl... kolegové mi to popisovali jako komedii, ale já chvílema jenom koukal s otevřenou pusou.

Reagovat
vodka

právě, ale je to jeden z mojich nejoblíbenějších filmů.

Reagovat
smazaný uživatel

perfektní film

Reagovat
Ligter

To jsou hodne obecný požadavky.

Reagovat
smazaný uživatel

3-iron od Kim Ki-Duka

jeden z nejlepších filmů, který jsem kdy viděl

Reagovat
j_mrazik

A viděl jste někdo "Vedlejší účinky"?

Reagovat
Swarley

http://www.youtube.com/watch?v=cKFlWgC2fsg

solidní to rozhodně není

Reagovat
smazaný uživatel

Dr. Strangelove

Reagovat
smazaný uživatel

Teda pokud jsi neviděl a nevadí ti staré filmy.

Reagovat
vodka

hmm, to mě zrovna docela nudilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak trhání bránic to není to je fakt. Ale zajímavý film, mě bavil.

Reagovat
smazaný uživatel

zdar, znali jste nekdo http://www.swmag.cz/1110/marjito-eu-vsechny-televizni-stanice-online/

?

od zacatku tydne uz stranka neexistuje. Nevite jestli to zrusili nebo nekam presunuli?

nebo nema nekdo funkcni link na nova sport do vlc?

diky

Reagovat
Counter

Začínám si říkat, zda je tohle vůbec fotbalové fórum...

Reagovat
FCSL

Reagovat
Swarley

jako při pohledu na Mertesackera?

Reagovat
A Seleção

Reagovat
fantomas

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
C0br

Reagovat
Counter

Kua to jsem si naběhl Jen počkej, gizde jeden.

Reagovat
Swarley

budu v očekávání

Reagovat
smazaný uživatel

To brzo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kdeže, tady jsi na otevřeném internetovém hřišti pro anonymní egoboosting, kde jednou z podmínek je vysoké apm potřebné pro efektivní googlování při současném psaní příspěvků.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Hehe, na Twitteru se šíří panika, že prej vyhodili Pulise..

Reagovat
smazaný uživatel

On si začal poslední dobou docela stěžovat a hledat příčiny prohry jinde než ve vlastním týmu, možná to je i výsledek nějakýho tlaku od vedení.

Reagovat
fantomas

Poslední dobou? Sem myslel, že to dělá odjakživa.. za tu jeho všudypřítomnou aroganci bych mu ten vyhazov docela i přál no, na druhou stranu je to holt symbol Stoku jako prvoligovýho klubu. Do určitý míry by to byla škoda..

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Mně to nějak trklo do očí až teď. I když u něj jsem možná byl vždycky docela neobjektivní

Reagovat
Maresma

Taky tam všichni nadávaj Bannanovi, kvůli něčemu. btw, nebyl ani na střídačce dneska

Reagovat
fantomas

https://pbs.twimg.com/media/BHL29kQCAAANrzN.jpg:large

Jako vždycky vypadal docela jako kvítko no..

Reagovat
Maresma

Reagovat
madridcan

Chelsea by mohla ostat tam kde je

Reagovat
kiwwi

este nizsie

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

link na MOTD?

Reagovat
cristiano.K.

je vůbec?

Reagovat
Side
Reagovat
Side

mělo by to tam být, ale zatím je tam počasí

Reagovat
cristiano.K.

to nevadí aspon budu vědět jak bude

Reagovat
A Seleção

Reagovat
cristiano.K.

flash not working

Reagovat
Side

mně to jede v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
stas87
Reagovat
stas87
Reagovat
smazaný uživatel

Nostalgie

Reagovat
Sali5

17

Reagovat
smazaný uživatel

stejně by jí Walters nedal

Reagovat
FCSL

Agbonlahor

Reagovat
A Seleção

Lowton

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke Na tohle musi mit clovek koule

Reagovat
A Seleção

Reagovat
smazaný uživatel

za stavu 1:1 to nedat

Reagovat
smazaný uživatel

už to bylo 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co je?

Reagovat
Maresma

na co?

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, aby brejk ctyri na nikoho vyresil strelou tesne podel golmanovy nohy

Reagovat
Maresma

ajo

Reagovat
smazaný uživatel

Značí to velkýho útočníka, ale Poborák by to nahrál všem třem okolo sebe najednou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reading, QPR a Stoke...to by byl supr trojlístek na padáka

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland..a Johnson k nám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec, po sestupu zamíří konečně domů do Newcastlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Věděl jsem to.

Reagovat
smazaný uživatel

Drahej, precenovanej solista, kterej neni schopnej poradne nacentrovat, a kterej navic prosel Sunderlandem a Boro. Strasnej hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je to gólovej hráč, kterých máme v kádru minimum. Zábavnej hráč a jeho prvním působištěm byl Newcastle a ani později se nikdy netajil svou přízní Magpies.

Za normálních okolností bych ho taky nechtěl, ale hrozně současnym fotbalem trpim. Pod Pardewem hrajeme hrozně.. hrozně... ne výsledkově, ale nedá se na to koukat, krom asi 5 zápasů za těch 2 a půl roku

Reagovat
smazaný uživatel

No tak zrovna Johnson by ten fotbal NUFC nijak nezatraktivnil, centruje jen z chuze, a hracu, kteri se utapi v nesmyslnym klickovani odnikud nikam, mame uz taky docela dost. Navic je jeste priserne naladovej. Dokazal bych si predstavit desitky atraktivnejsich posil.

Reagovat
tomasinho

Jsem rád, že mu Downing zatím dává pěkně na prdel. A to se mi většian smála, když jsem ho nechtěl a chtěl dát šanci Downingovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Downing je skvělej. Tady by každej chtěl, aby hráč hned první sezonu v novym klubu rozhodoval zápasy.

Reagovat
tomasinho

Některým to nevysvětlíš. Jako on není kdovíjaká hvězda, ale poslední 3-4 měsíce je fakt platný, už si i zvykl na pravé straně.

Reagovat
smazaný uživatel

Oproti Jonasovi s Ben Arfou by byl na křídle platnější. Efektivnější. Atraktivně asi hrát stejně nebudeme, hráče na to máme i teď, ale prostě.. pff.

Reagovat
smazaný uživatel

Jonas uz kridlo stejne skoro nehraje, a na druhe strane je Gouffran, kterej je daleko platnejsi nez nejakej Johnson. O zabavu se muze starat i Marveaux, kterej splnuje vsechny predpoklady, ale musi vydrzet zdravej.

Reagovat
smazaný uživatel

Klid :-) neexistuje šance, že by Johnson přišel. Ale ty chápeš, co chce Pardew hrát? Vždyť pomalu každý tým PL je zábavnější sledovat než současnej NUFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja chapu, co Pardew hraje, ale nechapu, proc to hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Měli bychom mu to tam jít ukázat...

Reagovat
fantomas

Hlavně na RW máte Ben Arfu a nalevo je převážně nepoužitelnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Na RW je momentalne HBA, Marv, Jonas... Nahradit Obertana podobne uzitecnym hracem nepotrebujeme

Reagovat
smazaný uživatel

Pchá, na to by se dalo argumentovat tím, že Ben Arfa půjde pryč, Jonas na křídle nepoužitelný a Marveaux je lepší ve středu. Ale nebudu. Jen by mi ten hráč nevadil. Podobně jako McGeady, prostě pro tyhle typy mám slabost.

Reagovat
smazaný uživatel

McGeady je aspon opravdovy kridlo Marveaux je sice lepsi na AM, ale Sissoka tezko vytlaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jestli je Johnson tvoje taktika, jak mi vnutit McGeadyho, tak to rovnou zabal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

No tvuj nápad se Sinclairem nebyl o moc lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Mnohem radsi bych teda bral Sinclaira nez Johnsona, kdyz uz jsme u toho. A hlavne to bylo jeste pred prichodem Gouffrana a pred tim, nez Marveaux udelal osobni rekord v nezraneni se Stejne jsem chtel Sinclaira spis na hostovani, ne na prestup, takze to byl daleko lepsi napad

Reagovat
Dominator

Reagovat
stas87

a este jeden kviz pre chytre hlavy:

http://www.sporcle.com/games/thebantams1903/cyrillic-football-clubs-uefa-p1

arbiter hrat nemoze a mne usli len 3

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey pořád kopyťák.

Reagovat
FCSL

Rosa

Reagovat
smazaný uživatel

First Rosicky tackle in Arsenal? Anglicani se chteji priblizit urovni ceskych komentatoru..

Reagovat
fantomas

Lol, kdo to řek? Fakt úlet, ptát se takhle u jednoho z nejlepších tacklerů-záložníků v lize..

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím teď kdo tam seděl se Shearerem, Lawrenson? Nedával jsem pozor a u těch dědků po hlase si nikdy nejsem jistej, kdo mluví.

Reagovat
smazaný uživatel

Lawro...ale taky si snad poprvé Rosa vyslechnul chválu v motd.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tomu nerozumiem... ako je to možné, že ho nevedia oceniť?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

na teba som čakal.

Reagovat
smazaný uživatel

pri tom, klasickí fanúšikovia ho oceniť vedia.

Reagovat
kvasha16

*pritom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak loni třeba Arsenal táhnul...a i přes to nedostával od britského tisku dobré známky.

Reagovat
smazaný uživatel

veď práve.

Reagovat
smazaný uživatel

zavidia im ho

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

What Lawrenson just said about Rosicky's tackling really proves that he doesn't watch enough football.

+ Je fajn vidět, jak anglofonní fandové Arsenalu mají na Rosu stejný názor jako my "zaujatí" Češi :-) Poslední týdny na něj čtu hodně pozitivních komentářů.

Reagovat
smazaný uživatel

nie len anglofónni, globálne je jeden z najobľúbenejších.

Reagovat
smazaný uživatel

To se ani nedivim, je to takovy klasicky prototyp sympataka

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ses kokot? Nestezuje si, ma na prvnim miste klub a ne svoje zajmy, vzdycky, kdyz nastoupi, snazi se predvest maximalni vykon, o spoluhracich i manazerovi mluvi s respektem... Rekni mi jedinej duvod, proc by si fanousci nemeli vazit takovyho hrace ve svym oblibenym klubu. Aby si to tvoje dlouhy vedeni dokazalo lip predstavit, tak bych ho prirovnal treba k Fletchovi.

Reagovat
kiwwi

ja sa smejem z toho, co ste vy schopni vsetko z neho urobit - clovek keby vobec nepoznal pomery, tak si povie, ze je to najsympatickejsi, najlepsi, najkreativnejsi, najgenialnejsi hrac v celej galaxii

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uz znam odpoved na svou predchozi otazku

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kiwwi

a aby som nezabudol...je aj najlepsie tacklujucim zaloznikom

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsi potvrzeni jsem uz nepotreboval, ale diky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty si ale taký kokot, že by ti mali v KLDR postaviť sochu...

Reagovat
kiwwi

pekne sa vyjadrujes, len co je pravda

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

J-Rod je posledni dobou fantastickej, Pochettino ho asi pekne napumpoval sebevedomim

Reagovat
nani92

Boruc

Reagovat
Rssa

Rozhodně nedoporučuji Chinese Zodiac, aka trojku Armour og God. Maprostá číčovina

Reagovat
Rssa

Na j_zmrzlíka:

Reagovat
minoLFC

fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

Super vidět v kolonce střelců Rosického.

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavé kolo, doufám že pro Saints tyhle body znamenaj záchranu, zítra očekávám výhru Wiganu - vážně, jak je možný že ten tým je posledních pár sezon celou dobu na sestup to vždycky nakonci nějak ukopou... až mi tím začínaj být nějak sympatický vůbec bych se nezlobil kdyby sestup zbyl na Sunderland. QPR a Reading už sou snad jasný

Reagovat
Godwinson

Ten Krul je neskutečně dobrej ...

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Godwinson

Teď mi tu běžel sestřih z Lisabonu, strašně smutnej zápas pro Newcastle.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, člověk by řekl, že Santon po zkušenostech z Interu takovou kokotinu neudělá..

Reagovat
Godwinson

Jj, Krul chytá jak Bůh, Cissé trefí tyčku a pak takový zkrat .. všechno špatně, no.

Reagovat
cristiano.K.

to mi ani neříkejte, měl jsem neprohru NUFC s kursem 2,8

Reagovat
smazaný uživatel

Takže za to můžeš ty Jestli ses nedíval ani na highlights, tak si je radši nepouštěj

Reagovat
Chazy

W I G A N ! ! !

A T H L E T I C ! ! !

Jedém dneska, 3 body musí bejt. Definitivní potopení QPR a cesta za záchranou, naprosto skvělý kombo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorsi na celym dnesnim programu je to, ze musime fandit Chelsea

Reagovat
Chazy

Pro mě to není poprvý, takže to zvládnu ... a já stejně chci Arsenal bez LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych chtel, aby se ta prvni ctyrka uz nemenila, ani jeji poradi. Vlastne bych uz jen prehodil Wigan se Sunderlandem a uzavrel bych to.

Reagovat
Chazy

btw koukal sem na chazy ligu, že první setkání s Wizardosem nedopadá ideálně ... s ním je to tak pokaždý.

Reagovat
smazaný uživatel

Pockej, ted to nechapu. Wizarda mam v A-lize a davam mu na frak

Reagovat
Chazy

Aha, on ničí mikyho, tebe menyho Davis..

Reagovat
Chazy

Jo a v áčku máš davise ty

Reagovat
smazaný uživatel

Davise mam A-lize, takze z te jeho formy i profituju Meny me nici s autopickem, to je hodne smutny

Reagovat
Chazy

Je třetí hráč v historii MLB, co dal HR ve všech prvních čtyřech zápasech sezony. Ani to nedává smysl, že zrovna on

Reagovat
Chazy

Každopádně skalp Wizardose bude super, on je jeden z nejnepříjemnějších hráčů.

Reagovat
Chazy

Suprovej je koukám duel marinera a rangera. Oni, base a wizardos jsou tam takoví věční lídři.

Reagovat
Chazy

Ještě SWAT je hrozně dobrej, sice nemá hvězdičku, ale asi 4x vyhrál základní část. Jestli tam někdy dáš PO, tak budeš mít fakt můj nekonečnej fantasy respekt, tam je ta parta 6-7 hráčů, co se nemění prakticky od roku 2006 a jen se kolem nich točí ti ostatní.

Reagovat
smazaný uživatel

Swata znam, s nim jsem postupoval z Becka a ten byl fakt dobrej. Vyhral zakladni cast a ve finale jsem ho prejel

Reagovat
Chazy

Asi mu není souzený vyhrát jakoukoliv ligu no ... právě on sestoupil, protože na to jeden rok neměl čas, pak se chvilku snažil v B a je zpátky. Já pochybuju, že je na světě moc kvalitnějších fantasy lig, asi nikdo tam nedělá drafty podle yahoo ranku, noví closeři se rozeberou dřív, než je oficiálně oznámí klub atp.

Reagovat
smazaný uživatel

S tema closerama to tak bylo uz i v becku, prave Swat v tom byl neskutecnej. Proto jsem se taky snazil pri draftu brat closery, kteri by o svou pozici nemuseli behem sezony prijit a vyhnout se Axfordovi, Balfourovi a podobnym

Reagovat
Chazy

Njn, ono je pár lidí, kteří jsou chytře napojení na twittery reportérů jednotlivejch klubů. Takže stačí, aby to manažer řek v rozhovoru někomu z nich a na twitteru se to objeví daleko dřív, než klub vůbec vydá oznámení. A samozřejmě to neplatí jen o novým closerovi, ale i o zranění toho předchozího, takže to pak působí, jakože ti hráči vědí, že se někdo teprve zraní...

Reagovat
smazaný uživatel

Colon strong in return, miky bude "nadsenej" Kershaw je fakt hovado

Reagovat
Chazy

Já jsem na něj v noci koukal no. Ale zas to bylo proti Pirátům, tam je to zas čirá zoufalost a Colon to docela zesral na to, že hrál proti triple-A týmu.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Není to Bičík??

Každopádně kam se hrabou Messiho loby..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo

Reagovat
Miguel19

Sem si říkal, že je mi povědomí

Reagovat
kvasha16

videl Drogbu a nevedel co ma robit

Reagovat
smazaný uživatel

700. za Rosu

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Side

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jako aby za nej dal nekdo 700?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool dnes mal vyhrať, ale tá zlá finálna fáza im to nedovolila. Od WHU najlepší Collins a za prvý polčas aj Diamé, od Liverpoolu Enrique.

Reagovat
13

od Liverpoolu Enrique, Carra a Agger. Za první poločas i Coutinho

Reagovat
tomasinho

Prostě bída v té finální fázi, naprostá hrůza od Suareze, zase neuvěřitelně špatná reakce na vývoj zápasu, nechání na hřišti zbytečného hráče, poslání hráče, který měl 3x míč a pokaždé to posral. Nechápu, proč se posílá na hřiště křídlo bez centru, když se to hrálo stejně všechno středem. Suso by byl daleko vhodnější, na malém prostoru se umí lépe zorientovat, umí vymyslet nečekanou přihrávku. Nevím, co Rodgersovi udělal, že jej úplně, ale úplně odstřhnul.

Reagovat
tomasinho

Jinak klasický domácí zápas jako pod Rafou ze sezony 08/09, 0:0, šance, špatné střídání. Kdyby zrovna nehrála Chelsea, tak si říkám, jestli za Rodgerse není převlečený Rafa.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba se vyměnili...

Reagovat
tomasinho

A na předběhnutí Evertonu asi můžeme rovnou zapomenout, pokud se Spurs neproberou. A to bylo před dneškem tak nadějné, že bychom mohli mít stejně bodů. Hrůza, jak jsme nekonzistentní a nedokážeme většinou 2x v řadě předvést dobrý výkon.

Reagovat
cristiano.K.

když nedáme gol, tak nemůžeme vyhrát.Dneska děs, pochvalu zaslouží jen Agger,Coutinho a Enrique.

To střídání bylo v pořádku, to že hrál Assaidi hovno je věc druhá. Já si tu trojku Assaidi-Suarez- Sturridge představit i do budoucna,kort když na AM bude kreativní Coutinho. Další věc je ta, že jsem nepochopil,co dnes Sturridge v podstatě hrál, strašně nerozehraný, točící se zpět k bráně a balon si dával na dlouhou nohu. Jednou se stahoval pro míče k půlce hřiště,pak byl chvíli z prava a všude k ničemu.

Místo Johnsona už může hrát každej, ten je totálně na odpis.

Reagovat
tomasinho

Já si dokážu Assaidiho představit maximálně tak na tribuně, Vždyť on tomu týmu nemá absolutně co dát. Co na něm všichni vidíte? A ještě tak, že by měl hrávat v základu. Prosímtě, proti Spurs nastoupil na 8 minut a nezpracoval ani míč, dneska za 20 minut zadrbal 3 akce a párkrát nezpracoval míč. V dnešním zápase byl fakt zbytečný, viz to, co jsem psal výš, on prostě byl hrčá pro EL, v PL absolutně nestíhá. Jednou se mohl ukázat a celou akci zazdil uspěchanou střelou.

Sturridge patří k jasnému prokauči, proč mu Rodgers ušil tuhle pozici? Co to vlastně hrál? RW, AM? U nás hrál převážně na hrotu a hrál solidně, Suarez z druhé vlny, proč to dneska muselo být naopak? Proč byl Suarez v prostorech, kde není nebezpečný kolikrát a Sturridge to samé? Nehledě na to, že Coutinho mohl jít taky dolů, zrhuba od 70. minuty už zase plantal nohama.

Reagovat
cristiano.K.

co na něm vidime? Je technický,rychlý,kombinačně na tom není vůbec špatně. Má to v sobě.Jen musí hrát. Ano, dnes byl ultratragický,nezpracoval 3x míč,centr na nikoho a unáhlená střela.

Na ty otázky ti nedokážu odpovědět sám jsem to psal,že pozici Sturridge jsem nechápal.

Coutinha by si vyndal? Tak to jsi asi na drogách, jediný kreativní hráč, ke konci zápasu skvěle uvolnil Johnsona,který to na malém vápně klasicky zajebal. Jeho vyndat,tak jsme mohli jít rovnou ze hřiště.

Reagovat
tomasinho

Neříkám, že bych ho vyndal, asi bych si to taky netroufnul, když to byl nejkreativnější hráč. Ale prostě je fakt, že nemá fyzičku, musí natrénovat, odpadá, proto byl vždy střídán. Já bych stáhl Lucase a poslal Susa primárně.

A jak víš, že to v sobě Assaidi má, když pořádně ještě nic neukázal? To, že je rychlý a umí 1 na 1 je sice fajn, ale k čemu mu to je? A extra rychlý zase taky není. On se absolutně proti lepším obranám nechytá, má 1 kličku. A že je na to mombinačně dobře jsi vzal odkud? Nepřišlo, že by to někdy ukázal. Měl snad 2 solidní zápasy, venku s WBA v poháru a doma v EL jeden, tuším s Udine nebo s Anži. I v těch dalších nepředvedl nic. Klička je fajn věc, ale když absolutně nemáš ponětí o hráčích a a bez jakéhokolvi dívání se z placu centruješ, tak pak nemáš na hřišti co dělat.

Pro něj muselo být to Holandsko ideální, žrali mu jeho kličku, měl spoustu prostoru, mohl sólovat. Co jsem viděl videa, většinu akcí zakončil střelou, nemá ponětí o finální přihrávce, neposlal jediný dobrý ccentr za nějakých těch cca 10 zápasů dokupy, pokud beru i střídání. Nehledě na to, že v PL hrál, jak píšu, asi 3x, z toho dvakrát byl úplně na nic. Proti Norwichi už to bylo 4:1, když přicházel, tam už si nevybavuju, jak hrál.

Reagovat
cristiano.K.

možná není kreativní,ale kličku má rozhodně kreativní, tohle není žádnej Babel, on je typickej hajzlík,u kterýho nevíš na jakou stranu se vydá a ty napíšeš,že má jednu kličku.....lol

Reagovat
minoLFC

Enrique ani nie, mozno este Gerrard za tu snahu v druhom polcase alebo tiez krivy v zakonceni

Reagovat
smazaný uživatel

1) Coutinho je famózní!

2) Glen je kokot.

3) Místo Hendersona měl jít dolů Lucas, nebo nejlíp Suárez.

4) Vidět nechuť některejch hráčů LFC něco udělat s nepříznivým výsledkem je ubíjející.

Reagovat
smazaný uživatel

4)2/2 Místo nich bych radši viděl mladý, který půjdou na krev.

5) Konec Carry mě zničí.

Reagovat
smazaný uživatel

Z Coutinha byl unešenej i děda. Borčík moc.

Reagovat
smazaný uživatel

jo a 6) Proč jsme kurva nepodrželi Kennyho o tejden dýl abysme měli Diamého?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Ta záloha by měla úplně jiný rozměr.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
kubys

751. Pro Štybara a jeho boj s nepřízní osudu.

Reagovat
stas87

bolo mi ho luto ale viac jeho kolegy ktory to odsral viacej,vo finisi som prial vanmarckovi...

Reagovat
kubys

To já taky, každopádně ti řeknu mojí fanta sestavu a pořadí - 1. Cancellara, 2. Vanmarcke 3. Terpstra 4. Van Avermaet 6. Štybar 8. Flecha 10. Turgot...A miky se může jít klouzat.

Reagovat
kubys

Si dokonce myslím, že tohle kolo bych mohl být "nejlepší na světě".

Reagovat
stas87

byt tvojim superom tak ma jebne turgot mal myslim defekt a este sa dokazal vratit? ja som stybara zatial moc nezaznamenal,on asi az dneska naznacil ze na klasikach moze jazdit do desiatky nie?a omega to mala rozjete viac ako slusne preco sa nedari katusi ci astane? peniaze uz su v pohode,nikto tam nechce?

Reagovat
kubys

Tak mě to bylo celkem jasné, že ty jarní klasiky může jezdit do desítky. Na Ronde byl 36., ale tam hodně pracoval pro Chavanela, tady měl jednoznačně na bednu, ale šesté místo je superbomba i tak. Pro Quickstep jsou vždycky tyhle jarní klasiky stěžejní, až si tak říkám, jestli už tam zase není přemíra kvality, předtím kvůli tomu odešel Devolder, po něm Nuyens. Astana je jinak stavěná, na tyhle klasiky má v podstatě jen Božiče, do Arden to budou Iglinsky s Gasparottem. Kaťuša si myslím, že je v poho, Kristoff dojel devátý, dlouho byl v tom úniku i Paolini, ale nějak odpadl, nevím proč.

Reagovat
stas87

chavanela mam ja no tomu to tiez dneska prilis nevyslo,minuly tyzden ma zaujal kwiatkowski,z neho by mohol byt slusny jazdec no kristoffovi celkom prajem ale zatial je osamoteny,spilak bol teraz kolem baskicka nakoniec stvrty co is myslis o nibalim?ja som na neho myslim stavil loni na tour a moc ma jeho bodovy prisun nepotesil,viac som treba cakal aj od kessiakoffa ktory uz to naj ma asi za sebou

prvy tim ktory som zaznamenal v tv bol euskaltel,ako to s nimi teraz aj do buducna vyzera?oni snad ani tieto klasicky nejazdi,nevyhovuje im to vobec

Reagovat
kubys

Baskové ty klasiky musí jezdit, protože jsou ProTour tým, ale u nich je problém, že jim tohle prostě nevyhovuje. Nibali bude letos na Tour podle mě silnější než loni a hlavně Sky bude slabší. Moc bych si přál, že pokud má někdo s Contadorem bojovat o vítězství, tak ať je to on a Van Den Broeck. Jinak Špilak mě hlavně překvapil v té časovce, ale nejen on, i ten Quintana jel vynikajícně.

Reagovat
stas87

ja teda sky vobec nemusim,mam odpor voci vsetkemu co je z GB,veris letos na tour uranovi?on by mohol zaziarit,jemu prajem moc,dneska som si vsimol snad len jeden dres euskaltelu,viem ze to pre nich je nutne zlo toto jazdit,aj som moc nemal komu priat,asi len kristoffovi kedze tam nebol sagan,cancellaru vobec nemusim ale zasa ukazal ze aj napriek zraneniu ide cez bolest a taka vyhra chuti 2x viac,ked uz pred cielom nejakych 5km skusil nastupit vanmarckovi a ten ho zachytil tak som cakal ze prave vanmarck nastupi jemu ale on sa o to ani nepokusil

Reagovat
kubys

Já fakt nevím, mě v té jejich stáji prostě něco smrdí a jak tipovat Urana na Tour, no řekl bych že do desítky, jenže jak říkám, ta stáj je podivná a určitě nejsem sám, kdo si to myslí.

Reagovat
stas87

ak sa nemylim tak nejaky podiel ci priamo vlastnik je tam murdoch nie?uz to by ma ako fanusika odradzalo chytili im niekoho na doping?teraz chytili len serebrjakova na EPO a zrovna on jazdi za euskaltel

Reagovat
kubys

Jojo, Murdoch je jeden ze sponzorů, o tom Rusovi vím, spíš mě ale zajímá, co Andy Schleck, protože to fakt vypadá, že přestal zobat, takový šílený propad ve výkonnosti jsem ještě neviděl.

Reagovat
stas87

Začiatky

Sagan začal jazdiť na bicykli vo veku 9 rokov, keď sa stal členom Cyklistického spolku v Žiline, malého miestneho klubu v jeho rodnom meste. Počas svojej mladosti skúšal ako horské tak aj cestné bicykle, a bol dobre známy pre jeho nekonvenčný štýl jazdy v teniskách a tričkách a pitím iba čistej vody. Sagan pritiahol značnú pozornosť, keď sa objavil v Slovenskom pohári s kolesom požičaným od svojej sestry. Sagan omylom predal svoje vlastné a nedostal náhradné od sponzora Velosprint. Napokon vyhral preteky na bicykli zo supermarketu aj napriek tomu, že tento bicykel mal zlé brzdy a nedostatočné ozubenie.

ale to asi vies ze?

Reagovat
kubys

Jojo, to už jsem někde četl.

Reagovat
kubys

Jo, tušil jsem, že to je na slovenské wiki.

Reagovat
vodka

hlavně si myslim, že Sky shoří na Giru, Wigginsovi v takových kopcích prostě nevěřím.

Reagovat
kubys

Sky jsou hlavně nadopovaní.

Reagovat
kubys

A jinak, já mám Chavanela taky, jenže on taky píchnul nebo měl problém s kolem, to je potom těžké. Kwiatkowski by měl snad jet v Ardenách, tam je jeho síla, stejně jako Saganova.

Reagovat
kubys

A jinak, já mám Chavanela taky, jenže on taky píchnul nebo měl problém s kolem, to je potom těžké. Kwiatkowski by měl snad jet v Ardenách, tam je jeho síla, stejně jako Saganova.

Reagovat
kubys

Každopádně Vanmarcke si může za to sám, jezdec, který dokáže porazit Boonena ve sprintu udělá takovou školáckou chybu a jde na první pozici do závěrečného sprintu, fakt nechápu.

Reagovat
kubys

Jinak Zdeňka mě osobně bylo líto víc samozřejmě, hlavně jednoznačně ukázal, že na tu bednu měl.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

bohuzial nic neriesiaca remiza medzi Spurs a Evertonom

Reagovat
kiwwi

najhorsi mozny vysledok

Reagovat
smazaný uživatel

behehe, pre Arsenal možno to najlepšie, ak Everton chytí formu ešte.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak! Nejlepší výsledek

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Chyběl McEvoy

Reagovat
kvasha16

Reagovat
tomasinho

Uf, ještěže tak Spurs. Aspoň zůstal rozdíl mezi LFC a EFC stejný, jako byl, i když mohl být menší. Teď pěkně AFC v dohrávce vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Tohle je hrozna skoda, remiza hraje do not mnohem vic Tottenhamu nez nam. To utkani jsme nevyhrali z jednoho jednoducheho duvodu, ktery se nestal dneska. Muze za to predevsim Moyes, ktery nebyl v lednu schopny tym posilit, nemoznost poslat na hriste poradne stridajici hrace dneska rozhodla a i proto v zaveru dali Spurs gol.. Samozrejme, zahozene sance Vica, Jellyho a uplne zmrveny protiutok, kdy jsme mohli jit do precisleni od Gibba, taky hodne mrzi, ale zakladni problem je ale dle meho jinde..

4. misto se nam dneska ohromne vzadalilo, nicmene porad nejsme mimo hru, pokud zvladneme za tyden porazit QPR, bezpodminecne k tomu uz ale potrebujem porazit v dohravce Arsenal..

Reagovat
smazaný uživatel

Na to ze sme dneska v podstate nenastupili na ihrisko tak remiza vyborna

Reagovat
smazaný uživatel

777. pre číslo 7, Tomáša Rosického.

Reagovat
madridcan

Podle britského deníku Daily Star chce Arsenal získat Ikera Casillase. Klub chce údajně využít problémů mezi Ikerem a Mourinhem a brankáře Realu Madrid v létě získat. Arsenal je za Ikera ochotný zaplatit více než 20 milionů eur.

Reagovat
supervizor

blbost

Reagovat
smazaný uživatel

to určite.

Reagovat
madridcan

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Aldeano

Jedině že by sudička řekla Ikerovi: prvních 15 let budeš získávat trofeje a dalších 10 let budeš bez trofejí...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se aspoň nepokusí o Mignoleta, tak jsou to kompletní tataři...

Reagovat
smazaný uživatel

jeez, máme Szczesnyho. Maximálne niekoho na lavičku, ak odíde Fabiański alebo Mannone.

Reagovat
smazaný uživatel

S ním určitě uděláte díru do světa. Jako jestli chcete do budoucna bojovat o poháry, tak asi stačí, ale myslel jsem že máte vyšší ambice.

Reagovat
smazaný uživatel

aké sú vyššie ambície ako boj o poháre?

A nerozumiem tomu huntu na Szczesnyho. Táto sezóna mu nevyšla, ale stále je to strašne mladý chalan s obrovským potenciálom. Iba tu sa z neho robí tragéd a diera...

Reagovat
smazaný uživatel

a která mu vyšla?

Reagovat
smazaný uživatel

2009-2010 v Brentforde bol úchvatný celý rok.

Naopak, ktorá okrem tejto (kde mal mimochodom tiež veľmi dobrých zápasov) mu nevyšla? Vždy mal množstvo výborných zápasov, hlavne v prvej sezóne ako jednotka bol výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, čo od neho chcete. Má 22 a má byť oporou? Veľakrát nás podržal, ale spravil aj dosť chýb, čo je pochopiteľné pri jeho veku.

Reagovat
smazaný uživatel

nevím no, na můj vkus prostě dělá moc chyb

Reagovat
kvasha16

vyhravat pohare a bojoval o titul v lige

Reagovat
smazaný uživatel

takže poháre sa vyhrávajú bez boja, hej?

Reagovat
smazaný uživatel

No kdyby se stal zázrak a čukotka rupla, tak to nebude tak zlé. Ale plichta celkem fér, i když jsem to nemohl sledovat moc pozorně. Gylfi mě nepřestává dělatr radost. Každý jeho gól prožívám dvojnásob.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Trand

Aaron. Co nedal.. Výsledek dobrý, Spurs taky potěšili, Owls extrémně důležitá výhra.

Reagovat
smazaný uživatel

800. za zítřejší výhru United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a všetky si strč...

Reagovat
smazaný uživatel

říkám to pořád Čobolstánci tady dělaj akorat shit

Reagovat
smazaný uživatel

našťastie ty tu vždy zdvihneš úroveň.

Reagovat
smazaný uživatel

chcípni...

Reagovat
smazaný uživatel

tak nejako.

Ako by si skomentoval svoje pôsobenie na tomto fóre?

Reagovat
smazaný uživatel

tak že tady nemáš co dělat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem tady doma,ty madare

Reagovat
smazaný uživatel

to áno, ty si tu viac než doma, ty si tu blahoslavená legenda.

Reagovat
smazaný uživatel

nevtírej..

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

prepáč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Newcastle a Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Super Haluz góly, ale výhru beru. Chce to vyhrát tu dohrávku a s TH neprohrát.

Reagovat
kvasha16

co neprehrat, vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, musíme vyhrát a udržet si po zbytek sezony ten 3. flek!

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tipuju, že Chelsea ani neví jak dneska ... troufám si tvrdit, že to na LM letos stačít nebude. Snad už to jenom dneska Latics dotáhnou na výhru a posunou tak Mackems na sestupové příčky.

Reagovat
Le Gunner

Já doufám, že my to do toho 4. místa udržíme. Los nemáme zas tak těžký, nesmíme ztratit s Evertonem a uhrát co nejlepší výsledek s United. Jinak bysme si to pokazit nemuseli.

Reagovat
smazaný uživatel

co to QPR zase dělá......

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

nehoráznej borec, v 35 táhne sám klub a ještě k tomu byl minulé 2 sezóny nejlepším střelcem ligy.... Respekt!

Reagovat
madridcan

Uziva si posledne dva mesiace

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Godwinson

Co provedl Pardew?

Reagovat
smazaný uživatel

predpokladám, že od radosti niečo rozbil alebo sa vysmial Jolovi.

Reagovat
supervizor

Přeskočil reklamní panely a slavil s fanoušky.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Godwinson

Ale ten gól Cissého parádní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
afc

Reagovat
Swarley

Reagovat
fantomas

To je frajer..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
tomasinho

Reagovat
afc

Takze v sobotu uz budeme asi 3.To som fakt necakal po prehre v NLD,ze to tak skoro dobehneme.

Reagovat
smazaný uživatel

1 - Jordi Gomez's head is the first thing Bobby Zamora has successfully kicked all season. Studs.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

ty vole.. povedla se někomu fanta?

Reagovat
smazaný uživatel

Vôbec. 43...

Reagovat
smazaný uživatel

ale ako pozerám na iných, tak je to ešte celkom úspech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

pf, to je super výsledek.. 24... a to mi ještě teď zachránil prdel Rémy..

Reagovat
13

ani trochu

Reagovat
madridcan

Zatial 21, ale ratam s hattrickom kapitana Persieho.

Reagovat
Usty

to já počítám s tím, že ke mně přihopká bílej králíček a vysere mi zlatou cihličku.. ne vždy se to podaří

Reagovat
madridcan

Uvidis zajtra.

Reagovat
smazaný uživatel

možno pribehne ten zajačik.

Reagovat
13

Nečekám, že by se Robin chytil zrovna proti city.

Reagovat
smazaný uživatel

preco by ne?

Reagovat
kvasha16

nic moc no, 38.. ale ked vidim ten priemer 9

Reagovat
smazaný uživatel

to je ešte bez dneška.

Reagovat
Erdovec

teď už to není taková sranda

Reagovat
kvasha16

aha prislo mi ze je to nejak velmi malo vzhladom k tomu kolko mam ja

Reagovat
Erdovec

41b a už nikdo nehraje

Reagovat
kiwwi

jupiiiii predbehol som ta a som prvy

Reagovat
Usty

Aspoň bude drama

Reagovat
kiwwi

to uz nepustim...dostal som sa do trojbodoveho trhaku

Reagovat
Usty

Je to pravda no... Mata, Hazard, Azpilicueta měli dneska dát tak 20 bodů a oni dají upocený 4. Co pak chceš

Reagovat
Ligter

Tam už jsem nekoukal od února.

Reagovat
madridcan

QPR sa este zachrani

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo to nejhorsi rozuzleni cele sezony

Reagovat
smazaný uživatel

na ukor Sunderlandu, vidim to tak

Reagovat
rickroll

Reagovat
Usty

QPR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Reagovat
REPLIKATOR

Wigan

Reagovat
smazaný uživatel

To je hruza, vic nez 6 kol do konce a uz prichazi takovy nervaky a uzasny momenty

Reagovat
kiwwi

to je fakt hruza

Reagovat
Chazy

Dickey

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna se mikymu smeju na FB

Reagovat
Chazy

Já koukám ne MLB debut Fernandeze

Reagovat
Miguel19

To mohlo být super kolo. Kdyby Lukendýr proměnil tu svojí tutovku a QPR udrželi vedení.

Snad zítra United vyhrají. Nemají se na co šetřit.

Reagovat
smazaný uživatel

konecne zacinaju zapasy, pri ktorych budeme infarktovat vsetci 4 musia vyhrat a proti Liverpoolu/Arsenalu skusit bodovat tiez, ale uz im vobec neverim

Reagovat
smazaný uživatel

a posledny vypadavajuci bude Wigan, alebo Sunderland, maju priblizne rovnaky los, trosku lahsi Sunderland, ale ak by vypadli Reading, QPR a Sunderland, pfuuu

Reagovat
Usty

tohle kolo na 95% shodilo Reading a na 90% QPR no.. škoda, mohlo bejt o co hrát

Reagovat
Le Gunner

Nezná někdo nějakou stránku, kde jsou prstoklady na flétnu (pennywhistle) přímo na písničky třeba od Arkony, Korpiklaanu nebo Eluveitie? Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že Liverpool zase remizoval ale nič sa nedá robiť

Reagovat
Sandstorm

Na LM už to letos nevypadá...

Reagovat
Devil

Newcastle

Reagovat
madridcan

900 pre Persieho hattrick a Hartove ciste konto

Reagovat
Usty

může se to stát

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Hart střídal po 60ti minutách?

Reagovat
Usty

Ne asi

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 - 3x Persie, 3x assist Rafael, DDG čísté konto

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo něco pro moju fantu.

Reagovat
Sandstorm

Ted jen doufat, že Sunderland doprovodí QPR a Reading do Champu. MU, co nejdříve rozhodnou o titulu. Spurs skončí třetí a Chelsea zůstane pátá.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si se nepodíval na tabulku, že?

Reagovat
Sandstorm

Mluvím o tabulce po 38.kole

Reagovat
kvasha16

to tam ale nepasuje slovko "zustane"

Reagovat
M0rb1D4S

A jak teda může Chelsea zůstat pátá, když je třetí?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Arbiter

s kým má Wigan dohrávku?

Reagovat
madridcan

http://www.eurofotbal.cz/kluby/anglie/wigan-athletic/zapasy/

Si uz dospely chlapec. Skus na to prist sam.

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Zatím je jenom první díl, ale vypadá to docela dobře

http://www.csfd.cz/film/323483-hannibal/

Reagovat
vladis271

no, ale už je tých seriálov priveľa. Amíci by si mohli dať pauzu

Reagovat
smazaný uživatel

Nestíháš spoilovat, co?

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

pokud jsou kvalitní tak klidně ať je valí a že většina z nich kvalitní jsou teda ...

Reagovat
Rssa

Čím víc seriálů existuje, tím menší je šance, že je spoileroidní Slováci vyspoilerujou

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďme je zahltit.

Reagovat
vladis271

čo teraz pozerávaš?

Reagovat
Rssa

To ti tak řeknu, ty gizde

Reagovat
vladis271

Reagovat
Rssa

Tak schválně, na co mě tipuješ?

Reagovat
fantomas

(Spaced ♥ )

Reagovat
Rssa

Tak snad vladis nesleduje britské seriály....

Reagovat
fantomas

To ne, toho tipuju na nenáročnýho diváka amerických výplachovek typu Following..

Reagovat
vladis271

áno pane ministre, či áno pane premiére, ale to do vašich zapadákovov ešte nedorazilo

Reagovat
fantomas

Ne no, proto sem to pro jistotu viděl v TV, na DVD i v divadle..

Reagovat
vladis271

Gilmorove dievčatá, upírske denníky...

Reagovat
Rssa

Ještě žeru Elementary a nový Dallas

Reagovat
r.mrazik

hlavne Mads Mikkelsen je bozi herec

Reagovat
Talker

Dnešní výsledky parádní Spurs ztratili, my máme 3 body, QPR snad už definitivně padá. Aspon, že tak

Reagovat
Miguel19

Mohlo být lépe.

Reagovat
Talker

Beru dnešek, Arsenal mohl prohrát, samozřejmě, Spurs taky, ale co naděláme

Reagovat
Miguel19

A my vlastně taky

Reagovat
CHONG

OT:

07.04.2013: Arsenal chce Casillase

Podle britského deníku Daily Star chce Arsenal získat Ikera Casillase. Klub chce údajně využít problémů mezi Ikerem a Mourinhem a brankáře Realu Madrid v létě získat. Arsenal je za Ikera ochotný zaplatit více než 20 milionů eur.

http://www.youtube.com/watch?v=IzaMs5iaX7w

Reagovat
smazaný uživatel

Nedávno jsem se na to znovu díval...to je tak úžasný film. Ani se mi nechce přemýšlet nad tím, jaké by to bylo, kdyby se Ledgerův Joker objevil i v TDKR.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

to Newcastle po kolky krat v tuto sezonu dali vitazny gol v nadstavenom case? a Cisse kolkokrat bol tym,kto ten gol dal?

Reagovat
smazaný uživatel

Anži, Stoke, Fulham. A to len za jeden mesiac.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Reagovat
FCSL

SLOSY SEF

Reagovat
stas87

je magor a mali by ho zabanovat

Reagovat
smazaný uživatel

tvůj fotr je magor

Reagovat
smazaný uživatel

inak, čo je zač ten Suso?? mal by na Primeru, alebo je to len Pacheco vol.2?

Reagovat
Rssa

Rayo má zájem?

Technické křídlo/AM, kreativní, levák. Měl by, nepochopitelně mu BR nedává šanci, v PD by mu to šlo.

Reagovat
smazaný uživatel

RayoHerald písal niečo také, ale zas tam popíšu kadečo... každopádne nejaký náhradník za Pitiho/Lassa by sa zišiel, každopádne teraz je ťažko niečo riešiť, ešte neviem, kto zostane z mužstva do budúcej sezóny, každopádne ja by som chcel Moratu alebo Cuencu a ešte sa tam písalo o tom vyhypovanom chlapcovi z Chelsea, čo je teraz v Malage

Reagovat
smazaný uživatel

každopádne, tam mám veľa každopádne

Reagovat
Rssa

Pokud byste mu slíbili pravidelné hraní, tak bych nebyl proti. Ale na lavičku je ho k vám škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ak zostane mužstvo po kope, by základ nemal istý, isto by sa nerozbíjalo, čo funguje, navyše ak je to taký ten štýl ako mal Pacheco, tak by mu pod Pacom zúfalo chýbal "pohyb" na ten náš pressing... základ by to nebol, ale hral by v každom zápase, veď teraz chodí na krídlo streďák

Reagovat
Rssa

No on je to spíš křídlo typu Mata, ne nějaké ostré typické křídlo. Budoucnost má možná více na AM ve středu. Pohyb nemá nějak extra dynamický, rychlík to taky není, techniku má ale výbornou, přihrávky a myšlenku taky.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to by mal za úlohu posadiť Choriho a ten je u nás nedotknuteľný, sem-tam je na ňom jasne videť, že hrá nacápaný

tak zas keď má dobré zakončenie a vie sa natlačiť do šestnástky tak by mohol byť úplne v pohode 1, náhradník na 3 pozície, čo je pri jeho veku a skúsenostiach úplne super, ak by na to mal, Paco by ho nechal hrať v základe

Reagovat
Rssa

Nemá dobré zakončení, protože skoro vůbec nestřílí a možná ani nedokopne na bránu. Do 16tky se netlačí ani kdyby tam pózovala v bikinách Catherine Zeta-Jones. Asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to nebude hráč pre nás

Reagovat
smazaný uživatel

Prej vyhypovaný kluk z CFC . Podle mě by vám pomohl rozhodně více než Suso. Je to skvělý dribler, který zatím hraje dost dobře v Malaze, kde má dost velkou konkurenci, sice se mu moc poslední zápasy nepovedli, ovšem že o něj měl zájem klub jako Malaga, který má zrovna v te ofenzivní trojce dost velký přetlak, mluví za vše.

P.S. zahraje všude v ofenzivě i na hrotu už hrál v CFC 2x v přípravě.

Reagovat
smazaný uživatel

bla bla bla... na Malagu ešte nemá, navyše tá jeho hra, no neni to nič moc, priemer...

keby hral aspoň ako Weiss v Espaňole, nič nepoviem, ale toto je o dosť horšie, navyše hosťovania Vely a Coutinha boli oproti nemu úplne iná liga

nemusíš ho obraňovať, len za to že je z CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Hm to je zajímavé v Anglii na něho jdou dobré reference. No, taky je otázka které zápasy jsi viděl protože ty poslední opravdu neměl dobré, ale ze začátku hrál dost dobře.

Vela má mnohem víc let, ale to tě asi nezajímá. Morata, co jsem ho viděl, by vám asi opravdu pomohl nejvíc z těch 4 jmen.

Reagovat
smazaný uživatel

On asi myslel Velu, když tam hostoval před šesti lety...

Reagovat
smazaný uživatel

Osasuna

Reagovat
smazaný uživatel

tak po Moratovi už ideme 3 prestupné okná a Mourinho ho furt radšej nechá hniť na striedačke, mne by sa páčil aj Cuenca, ale ten je asi už mimo našich možností

no práveže zo začiatku mu vyšli zápasy, ale teraz sa už skôr utápa v sólovaní a zbrklosti, ale zas z toho sa môže dostať, len sa musí viac učiť od Joaquína ako od Isca

Reagovat
Rssa

Já bych vám poslal Deulofeua. To může být výhra pro obě dvě strany. Extrémně talentovaný hráč, který se musí vyhrát a přestat solovat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak z FCB sa moc nechodí hosťovať

Reagovat
Rssa

Nechodí, ale zrovna on by to potřeboval jako sůl...

Reagovat
smazaný uživatel

zas keby sa naučil chlastať, tak by bol výbornou posilou kádru

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Jak píše Rssa, cit pro přihrávku, parádní dlouhé pasy, kolmice, umí 1 na 1, podržet míč, v noze to má fakt neskutečně. Trošku jiný typ než Pacheco, ten je spíše rychlostní a tahový hráč, Suso je větší hračička, větší tvůrce, klasická destíka, hraje ale často zprava.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, takže skôr na Choriho mieste, na krídle máme ostré sólovacie krídlo Lassa a na druhom kapitána a falošného útočníka/krídelného útočníka Pitiho... možno by mohol skúsiť niečo ako hrá Leo, technický hrot, niečo ako Totti

Reagovat
tomasinho

To ne, on má v zakončení slabinu, v koncovce má pořád obří mezery.

Reagovat
Rssa

Kdyby byl klasická "destíka" jak píšeš, tak mu Ol!ver bude chtít dát po papuli.

Reagovat
Honza Matoušek

Podle mě je to hráč s největšim potencionálem v PL. Těžko říct, jestli ho naplní.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

pfuuu, az tak?

Reagovat
Honza Matoušek

Mluvil jsem o těch nejmladších hráčích. Z těch mladejch hráčů do 19/20 let mi přijde nejslibnější, nevim, co je na tom až tak k nepochopení.

Reagovat
smazaný uživatel

kto je vlaste v PL nejaká budúca superstar??

Reagovat
kiwwi

tak samozrejme Wilshere, Welbeck, De Gea, Hazard, Oscar, uvidime co Sterling a hlavne Zaha

Reagovat
smazaný uživatel

podla toho, co sme zatial mohli vidiet mi pride, ze ma Sterling väcsi potencial ako Suso, aj ked Susa som videl iba velmi malo

Reagovat
smazaný uživatel

To já si myslim opak.

Reagovat
smazaný uživatel

toto sú už teraz výborní hráči, myslel som nejakého mlaďasa, niečo ako bol volakedy ten McNiečo z Chelsea

Reagovat
kiwwi

hmm kedze asi nikto nema prehlad mimo svojich klubov tak aspon za United musim napisat Januzaj a Daehli

Reagovat
kvasha16

od Chelsea Chalobah a mozno aj Nathan Ake... a McEachran ten este tiez moze nieco ukazat

Reagovat
smazaný uživatel

Za spurs Pritchard.

Reagovat
kiwwi

samozrejme som zabudol na Phila Jonesa

Reagovat
smazaný uživatel

A Oxe

Reagovat
kiwwi

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Ox bude dobry hrac...mozno raz aj bude tahunom Arsenalu, ale hviezda svetoveho formatu to podla mna nikdy nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak to je proto, že nevim, o čem je diskuze. S tim jinak souhlasim, no.

Reagovat
Maresma

Stejně jako Welbeck

Reagovat
kiwwi

ne

Reagovat
Maresma

Reagovat
Rssa

Welbeck bude platný nosič vody pro hvězdnější hráče.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodne hrac s najväcsim potencialom stat sa top hviezdou

Reagovat
kiwwi

mozno Nick Powell este

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

to nemala byt reakcia na palikeho

to bolo k tym talentom

Reagovat
Rssa

Možná tak u vás.

Reagovat
smazaný uživatel

no to urcite nie, v lige len tazko najst hraca s väcsim potencialom ako je Jones

Reagovat
kiwwi

Honza Matousek ho najde uplne lahko...Suso

Reagovat
Miguel19

Lukaku

Reagovat
Rssa

Minimálně Nastasič se mi jeví lépe (pokud bereš hráče 1992-1993).

Jinak tu máš další kance typu Wilshere, Hazard atd., kteří jsou daleko daleko daleko před Jonesem.

Reagovat
kiwwi

tak ak berieme tieto mlade rocniky, tak Jones a Lukaku celkom jednoznacne...hlavne si uvedom, ze Jones hrava 3 posty, Nastasic 1

a fakt si nespominam na zapas, kedy by Jones vyslovene vyhorel...povacsinou poda velmi dobry vykon

Reagovat
Rssa

To je jedno, kolik hraje postů, důležité jsou v těchto jejich letech konstantní výkony. A Nastasič snad neměl ani jeden zápas, kdy byl špatný. U Jonese jsem už zaregistroval pár kiksových zápasů, ky nestíhal nebo si ho někdo mazal na chleba. Jo, je dobrý, ale vidím ještě lepší hráče.

Plus ten Lukaku, no. Pokud mu je fakt cca 20

Reagovat
kiwwi

U Jonese jsem už zaregistroval pár kiksových zápasů, ky nestíhal nebo si ho někdo mazal na chleba. Jo, je dobrý, ale vidím ještě lepší hráče.

tak to fakt nie...doteraz ma vo vrecku Fellainiho, Ronalda a Balea

Reagovat
kiwwi

a samozrejme ze to nie je jedno kolko hras postov paneboze

Reagovat
Rssa

To víš, že je v tom, jestli je hráč nadějnější než ten druhý jedno, jestli hraje pravidelně 1 nebo lepí místa 3.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

jezismaria, ale ty tu tocis o konstantnych vykonoch - samozrejme ze ked 20 rocneho hraca budes rotovat na troch roznych poziciach, tak to nemozes porovnat tak ako ked dalsiho davas len na jednu poziciu, nehovoriac o tom, ze je to ovela tazsie

Reagovat
Rssa

Ano, ovela těžší je hrát pravidelně a konstantně kvalitně na jednom postu než lepit sestavu na 3 postech. Nastasič dostal na lávku Lescotta a prosadil se v konkurenci Toureho a Kompanyho tak, že je stabilním článkem nejlepší obrany v PL. Jones není první ani druhou volbou na stopera v MU, zaskakuje.

Může být super, ale tvoje glorifikace je více než úsměvná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vodka

nezaskakuje, ve všech důležitých zápasech nastoupil, pokud byl zdravý. Má tu smůlu, že na stopera Ferguson zatím preferuje zkušenější a rozrhranější hráče. Ale na osobku to může být možná i nejlepší hráč v lize (těžko říct, moc týmů to tak nehraje).

Reagovat
kiwwi

takze to, ze je univerzal je pre neho nevyhoda hej? no podla mna je to cennejsia vlastnost, ale budis...

jak to ma ale Phil dokazat, ked ho tak trener vyuziva a navyse na tych zalepovaniach podava konstantne vyborne vykony?

ostanme pri tom, ze je to Boh a hotovo

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Wilshere je prakticky stejně starej jak Jones a já osobně nepochybuju, že jednou ve světě bude mnohem uznávanější než Jones. Pokud teda nezapracujou zranění..

Reagovat
kiwwi

v tomto robi svoje aj post

Reagovat
fantomas

Jistěže robí, ale tak..já obecně nerozumim tomu, proč tady posuzujete napříč postama a ročníkama něco tak abstraktního jako potenciál. Ale enjoy.

Reagovat
smazaný uživatel

ak sa zacne Jones ustali a zacne hrat stopera, tak moze byt o par rokov jeden z najlepsich stoperov v Europe, samozrejme Wilshere bude top hrac tiez a bude uznavanejsi, kedze hraje na poste, na ktorom sa mu uznania dostane skor

Reagovat
kiwwi

tak tak

Reagovat
fantomas

Njn, a Wilshere může bejt o pár rokov (ne-li dřív než Jones) top střední záložník v Evropě..kam přesně sme se dostali?

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, daj pokoj

Reagovat
nani92

že Wilshere skončí v Barce a Jones stále u nás

Reagovat
fantomas

Reagovat
Miguel19

Lukaku

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Gnabry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Chabolah

Reagovat
smazaný uživatel

Chalobah, Shaw, Zaha, Sterling, Piazon, snad i Powell, Hughes, Stones, M. Bennett, Bigirimana, Ward-Prowse, Redmond, Henley... Z tech min znamych me napada Lundstram, Grealish.

Reagovat
vodka

i ze Schneiderlina může vyrůst skvělý hráč, sice neni tak mladý, ale na PL úroveň se adaptoval strašně rychle a úspěšně.

Reagovat
smazaný uživatel

Schneiderlin je poklad, pro svuj tym je uz ted mimoradne dulezitej, ma vybornou sezonu Ja se v tom seznamu spis zameril na min znamy teenagery

Reagovat
smazaný uživatel

Redmond je ten z Bhamu? ten mi príde taký kopnem si a utekám s tým Piazonom som už písal vyššie, ten má pred sebou fakt dlhú cestu, alebo si odkusol fakt veľké sústo

Reagovat
smazaný uživatel

Redmond je i dobry s micem, takovej agilni. Musel by mit stesti na klub a manazera, ale v PL by se mohl chytit. Neni to budouci superstar, ale talentu ma hodne

Reagovat
Zaschrona

Hughes - to myslis Willa Hughese? Neumel by jsi mi ho trochu popsat, slysel jsem o nem, ze talentu ma spousty..

A jinak bych k tomu seznamu urcite jeste pripsal k Lundstramovi, Stonesovi a Barkleymu - Luka Garbutta a Hallama Hopa, ti to do PL dotahnou uplne na 100%, tim jsem si jisty uz ted.. A tech hodne talentovanych kluku tam je u nas o dost vic, snad jich hned nekolik Moyes prozkousi v priprave..

Reagovat
kiwwi

tak mna by napriklad zaujimalo, z coho vychadzas, pretoze tento hrac odohral medzi profikmi naproste minimum

Reagovat
Honza Matoušek

Já jsem spíš špatně zformuloval mojí myšlenku. Hráče jako Wilshere apod.. jsem vůbec nebral v úvahu a mluvil jsem hlavně o talentech z akademií a U21, kteří mají na to, aby jednou hráli špičku. A v zápasech, který jsem měl možnost vidět mi vždycky přišel fantastickej.

Reagovat
kiwwi

no dobre, tak sa ta spytam kolko inych talentov z inych klubov U21 poznas?

Reagovat
Honza Matoušek

No tak vyloženě nasledovaný nemam žádný, ale měl jsem možnost vidět spoustu zápasů rezerv hlavně předních anglickejch klubů a nikdo mě nikdy nezaujal právě tak jako on.

Reagovat
smazaný uživatel

a čo tak mladíci z Villans tí sú tento rok fakt dobrí, teda aspoň podľa výsledkov

Reagovat
Maresma

Prrrrr

Reagovat
smazaný uživatel

S potencionálem možná, s potenciálem ani náhodou

Reagovat
Honza Matoušek

Dá se používat obojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne no.

Reagovat
Honza Matoušek
Reagovat
smazaný uživatel

Je to patvar

Reagovat
Arbiter

Že tenhle patvar UJČ umožnil používat ještě neznamená, že to není znásilnění jazyka. Takže vždy permanentně potenciální a ne pernamentně potencionální...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

a nas sa budu pytat, ci mame vobec nejake pravidla

http://www.rozhlas.sk/Potencialny-ci-potencionalny?l=1&c=0&i=15784&p=1

Reagovat
Arbiter

jedna vlaštovka.... znáš to?

Reagovat
Counter

Reagovat
Rssa

Pokud Rodgersovi podrží, tak možná ano. Ten je chuj, že ho přehlíží.

Reagovat
kiwwi

alebo na to proste este nema a Rodgers tam nasadzuje skusenejsich hracov

Reagovat
Rssa

Nevím, co je na Assaidim zkušenější, že si zaslouží hrát více, i když nepadne do systému a evidentně kvalitou taky nepřekypuje ...

Reagovat
kiwwi

tak to uz je vas bordel, ale v tomto vacsinou treba verit trenerom...oni tych mladuckych hracov vidia kazdy den na treningoch - uz len nejaky ten odhad maju + maju na tomspustu dalsieho trenerskeho personalu

Reagovat
Rssa

Tak jasně, že nevím, proč nehraje. Můžu jen hádat, jestli třeba nějak nezkokotil, jestli neodmlouval, nějaký disciplinární prohřešek nebo jen se zdá nevyzrálý...Ale co hrál, tak vždy patřil k tomu lepšímu a měl dostávat šance, zvlášť teď, kdy je na to prostor.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Chazy

potencionál

Reagovat
kiwwi

v pohode, ja som sa dnes stretol so slovom predimenzionalizovane

Reagovat
j_mrazik

Děkujeme Karamelkám a kočkám přeji, aby je v Championshipu ojel Maximes Fík.

Reagovat
The Krupy

OT : Ak by chcel niekto sledovať WrestleManiu live, tak tu nájdete stream - http://www.wlxstreams.com/

Reagovat
smazaný uživatel

pred jednou bude milion streamov

Reagovat
The Krupy

Ja viem

Reagovat
kris_kros
Reagovat
kiwwi

1000. pre MU

Reagovat
wild

Reagovat
Ligter

Reagovat
66pepo66

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Koukám se na ten Ivanovićův gól a fakt luxusní Žádná haluz

Reagovat
kvasha16

viackrat som na to pozeral a haluz to proste nebola, chcel to tak zahrat, aj ked samozrejme troska stastia pri takom zakonceni treba

Reagovat
Swarley

ajajajajajaj, tady se dneska zase přeměřuje

Reagovat
Miguel19

Kalou 2 fíky

Reagovat
fajdax

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Swarley

tak ji to trošku přetočilo no

Reagovat
kiwwi

alebo mozno je fakt inteligentna a chcela povedat, ze zivot sa jej zmenil presne o 5 stupnov

Reagovat
kiwwi

tie komentare pod videom tiez niesu zle

thejester012

reagovať

takze si tam kde si bola + o 5% dalej

tarazed

reagovať

jj % ty si jej manager co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

filozoficky sa porozhliadla do všetkých strán a uvedomila si, že kráča takmer správnou cestou a tak sa napravila o 5 stupňov

Reagovat
Bayern +

A parádny je aj ten koment: "Život sa jej otočil o 365 stupňov, bude z toho v riti 25 hodín denne a 8 dni v týždni."

Reagovat
fantomas

Reagovat
Miguel19

Reagovat
C0br

Reagovat
kiwwi

ked tak nad tym rozmyslam, ony tie modelky k tym futbalistom fakt pasuju

Reagovat
vodka

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
stas87

aby este o par rokov nebol najvacsi talent eisfeld ktory zdrhne wengerovi do dortmundu a napodobni reusa

Reagovat
Swarley

1100. pro zítřejší skvělou podívanou a výhru MU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Otočení z 0:3 na 4:3 a góly Tévez vlastní, Giggs, Carrick a Scholes.

Reagovat
C0br

Nějaký záživný zápas by mi vůbec nevadil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
kiwwi

kludne aj utrpenie pre oci a vyhru MU

Reagovat
Swarley

já už bych zítra chtěl vidět v našem podání parádní fotbal, mám takovej pocit, že nám ho za posledních pár zápasů tak trošku dluží

Reagovat
kvasha16

aj ked nerad ale

Reagovat
smazaný uživatel

však vy už to máte bez nervů, ať to dopadne, jak chce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Bola a jeho pohádky

Reagovat
fantomas

https://pbs.twimg.com/media/BHSg2rxCQAAMeGn.jpg:large

De Gea už v zápasovym dresu na WrestleManii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Gnabry dnes proti Liverpoolu.

http://www.youtube.com/watch?v=QVS9T3PNmgk

Reagovat
Tomekcz

City nam nedali ani cuchnout

Reagovat
smazaný uživatel

Error establishing a database connection

devilom hádže error

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero je klasa

Reagovat
Usty

Nicméně pokud United zvládnou vyhrát aspoň jeden z těch dvou nadcházejících zápasů venku (Stoke, West Ham), je titul nejspíš jejich.

Reagovat
kvasha16

to je snad jasne uz dlhsie.. skor by osm nechapal, keby si teraz nechali utiect ten titul, pre to uz by vazne nebolo slov ale postrazia si to, neni mozne aby taky naskok odjebali

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero nadhernej gol,celkove sme hrali dnes lip nez United jinak sem tu novej tak vsem ahoj

Reagovat
smazaný uživatel

Gloryhunter

Reagovat
kvasha16

co ine sa da cakat, to mozme polku mufanov a katalancov oznacit za gloryhunterov vy asi take nieco nepoznate nejaky cas, ale ked tym neico vyhra tak je celkom bezne ze sa k nemu dostanu novy fans... btw, preco by mal byt typek gloryhunter? co ty vies o jeho fandeni? ci fandim sa moze len timom co maju uspesnejsiu historiu? naser si

Reagovat
kvasha16

*ci fandit sa....

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, zrovna fasndove united a barcelony mužou tak rikat o nekom ze je gloryhunter, kdyz sami fandi tymum kteri se porad vytahuji ze maji nejvic titulu apod. Bez techto trofeji by si jch ani nevsimli. To same ze treba chelsea nekdo zacne fandit kvuli Cechovi nebo Arsenalu kvuli Rosickymu, to je spatny a vsichni rikaji kdyby tam nehral Cech, pulka lidi by nefandila. Ale ze uckam nekdo zacne fandit kvuli Ronaldovi, kdyz tam jeste hral, to uz je v poradku Logika hadr

Reagovat
smazaný uživatel

K tradičním a slavným týmům se vždycky stahujou fanoušci. A mimo Anglii se těžko dostaneš k fandění třeba takovému Readingu, prostě protože není v televizi tak často, a ty si nedokážeš utvořit vztah. To je normální. Ale aby do jednoho klubu začaly téct obrovské prachy a najednou má mraky k smrti oddaných příznivců, tak na tom je něco chorobného.

Reagovat
smazaný uživatel

nevim je jasny ze budes mit nazor takovy jaky je, ty kluby sice maji penize ale nerika se ze penize neni vse? Mozna by to chtelo prestat porad poukazovat jen na penize, a mimochodem se mi libi jak vsichni rikaji ze napr. v Chelsea hraci berou neskutecny penize a ze to jsou zoldaci. Dobre dam priklad hrac v chelsea bere 5 mega v manchetsru nejaky hrac (vyjma roonyho ten si prý příjde na pěkný ranec peněz) bere 3,5 mega. Za to ze v Chelsea ma 5 mega je zoldak, ktery jde po penezich za to jak vy jako fandove ucek porad trvdite ze hraci u vas hraji pro histroii . Ale to ze berou 3,5 mega je stejny zoldactvi. Kdyby byli soudni tak si reknou ze budou brat max par tisic a ze je poctou hrat za united misto toho jim taky prilitava na ucet milion za milionem. To je jen jeden za mala faktu co je porad temto tymum predhazovano, pritom je to u vas uplne stejny. A to ze je koupil Abramovic? co s tim jako fandove maji delat kdyz zacli fandit treba kvuli Cechovi.

Reagovat
kiwwi

keby tam Cech dosiel pred Abramovicom, tak by som nepovedal ani pol slova, ale fandit spine len kvoli tomu, ze tam hra cesky hrac

Reagovat
smazaný uživatel

no a? jaký je rozdíl panebože začít fandit Chelsea kvůli Cechovi a začít fandit united třeba kvůli Van persiemu nebo kvůli Ronaldovi? Melete uplně z cesty, pořád hledáte obtočky aby jste tu mohli dávat ty svoje blijici smajliky a nepřiznáte že je to jedno a to samé

Reagovat
kiwwi

vravim, keby tam bol Cech pred Abramovicom, tak je vsetko naprosto v poriadku...ale spine fandit kvoli tomu, ze kupil Cecha...

Reagovat
smazaný uživatel

takže keď niekto fandí kvôli Zolovi, Wiseovi, Viallimu, Desailyovi to je v pohode?

Reagovat
kiwwi

samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

takže keď je niekto mufan kvôli Ronaldovi, Rooneyovi, van der Sarovi je gloryhunter?

Reagovat
kiwwi

nie

Reagovat
smazaný uživatel

aký je v tom rozdiel?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

to by nebol cristiano, aby nedosiel po funuse a neporozdaval palce tam, kde netreba

Reagovat
kvasha16

a odpoved neprisla

Reagovat
kiwwi

odpoved mas o jeden riadok nizsie ty trtko

Reagovat
kiwwi

pozri, ja neodsudzujem fanusikov ziadneho klubu, len sa mi nepaci "stanie sa" fanusikom stylom - aaa tam su peniaze, tam sa budu nakupovat svetovi hraci, idem im fandit - tot vsjo

Reagovat
kiwwi

a samozrejme potom vsetci zacnu tvrdit, ze zacali fandit uz za Vialliho alebo pred sejkom lebo sa za to sami hanbia

Reagovat
smazaný uživatel

čo som ich vtedy pár krát videl tak sa mi lúbil ten Wise, Zola, Babayaro a Ed de Chúj

Reagovat
Arbiter

Takových ale moc není. Spíš - jéé, tam přišli dva úžasní hráči, začnu jím přát => vznik vztahu ke klubu => vznik fanouškovství...

Reagovat
smazaný uživatel

najskôr tak

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16

nepoznam ani jedneho cloveka, ktory by takto zacal fandit, ze su tam peniaze, snad z toho nieco bude

Reagovat
smazaný uživatel

no to nema cenu, pokud vim zrovna Chelsea uspechy mela i pred Abrou, vykopali si ligu mistru a Abra prisel kvul tomu ze meli fin. problemy. Nereknu kdyby to byl tym z 3. ligy, ktery se diky penezum dostal az na vrchol. Ale tady je to jen ciste vas komplex a to se zmenit neda, coz je mi jedno

Reagovat
protiproudu

Ty seš totální vylízanec, s theater brejlema na ksichtě. United nefandíš dýl než se já dívám na fotbal. A fandíš jim jen proto, že mají nějaký úspěchy. Protože tvoje posraný ego, by nedokázalo prohrát, natož prohrávat. Si obyčejnej gloryhunter, nic víc.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Arbiter

trololo

Reagovat
kiwwi

tak ty si specialna kategoria...ty si im zacal fandit prave len kvoli tomu Ruskemu zlodejovi

Reagovat
Arbiter

tak... A jsem na to náležitě hrdý

Reagovat
smazaný uživatel

Čteš co píšu?

Reagovat
Arbiter

Poupravil bych tu první větu na "úspěšným" a tím pádem na tom nic chorobného není

Reagovat
smazaný uživatel

všetci mufani fandia od toho finále, kde to otočili proti Bayernu vlastne ešte kvôli Scholesovi, alebo niekomu podobnému a nie vôbec nie sú gloryhunteri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
protiproudu

Ty si vocas, že to snad ani není možný.

Reagovat
Posledni Kovboj

ahoj, vsichni jsme tu uplny kreteni, jenom arsin bydli vedle Kaka.

Reagovat
kvasha16

priprav sa na to, ze si gloryhnuter bez ohladu na ot, ze by niekto nieco vedel o tvojom fandeni

Reagovat
smazaný uživatel

Čau. Bacha na dEsta. Je to agresivní scouser.

Reagovat
kvasha16

skor frustrovany, ako par ostatnych co rypu kde sa da

Reagovat
smazaný uživatel

Nick ‏@23nsg 56m

£8m for Thatcher's funeral? We got Cabaye, Marveaux, Gouffran and Sissoko for that.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Free_player

City mělo docela navrch ...

Reagovat
blaugrana

Hold Yaya, SIlva, Aguero a Tevez je iná kvalita oproti tomu, čo ma k dispozícii United.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
blaugrana

Uškľabuješ sa tu, ale včera to bolo krásne vidieť.

Reagovat
smazaný uživatel

Půlka z těch co si vymenoval má letos mizernou sezónu. Proto je taky City tak daleko vzadu.

Reagovat
blaugrana

No len včera sa to moc v priamej konfrontácii nepotvrdilo...A ja sa tu nebavím o celej sezóne, ale o tom, ako vás včera viacmenej preválcovali.

Reagovat
kiwwi

ty vole, to bol taky valec ze neviem, ci sme za polku vysli

Reagovat
smazaný uživatel

A na podzim to bylo zase naopak. A nebo to samé Man City dostalo 3:1 od Saints na sestup. Když sleduješ jenom jeden zápas, tak můžeš klidně nabýt dojmu že aji Messi je nemohoucí kopyto, a Barcelona sbírka tragédů. V součtu sezóny ale mluví tabulka jasně. Ti co City loni táhli, tak letos spíš ustupují ze slávy.

Reagovat
blaugrana

Pre Krista Boha Ježiša. Nenápisal som snáď, že sa nebavím o celej sezóne, ale o včerajšom zápase? Ja len hovorím, že v súbojoch s city začínate nejako citeľne strácať. Nebavím sa tu o tom, že dostali od saints...

Reagovat
kiwwi

aha cize ked ste vy dostali na drzku od Realu, tak kazdy kto by napisal, ze Ronaldo, Di Maria, Xabi a Ozil je ina kvalita oproti tomu co ma k dispozicii Barcelona, tak by mal pravdu a ty by si s tym bol oukej ty kristusbohjezis

Reagovat
vodka

heh, takže napřed napíšeš celkovou kvalitu, ale následně tvrdíš, že se bavíš o konkrétním zápase, seems legit...

Reagovat
kiwwi

on je trosku taky barcelonsky trolko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Píšeš "kvalita". Takže máš na mysli kvalitu na jeden zápas? Kvalita je podle mě dlouhodobá věc, není to nic co by zmizelo přes no, a objevilo se zase až na další derby.

Reagovat
Swarley
Reagovat
Mindas

"A na podzim to bylo zase naopak." Really?

Reagovat
kiwwi

to tvoje strkanie anglickych slov do viet...

Reagovat
Mindas

Však zde to bylo čistě naschvál.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Mindas

Nedivím se, po té vaši včerejší hře.

Reagovat
kiwwi

tiez ste nehrali ziadnu hitparadu, tak velmi nevyskakuj futbalovo to bola bieda z oboch stran

Reagovat
Mindas

Naopak. Zápas v tempu, tvrdý, vyhecovaný. Branky také padli. Je fakt, že o to koukatelné se opravdu postaralo jen City. Já byl s fotbalem spokojený.

Reagovat
Swarley

Reagovat
kiwwi

jak som pisal do mojho hodnotenia...derby to bolo celkovo dobre, ja som bol spokojny, suboje, vyhecovane, malo to tempo a tak, ale sance oboch timov spocitas na jednej ruke

Reagovat
Mindas

Pche, na šance ti sere pes.

Reagovat
kiwwi

a kde bola ta kvalita celu sezonu?

Reagovat
r.mrazik

bylo to videt,protoze hrali na 5 zalozniku, MU da se rict na 4 a z toho byl jeden giggs

Reagovat
kiwwi

a jeden utocnik Welbeck...toto Fergie fakt nedal

Reagovat
r.mrazik

ale tak...ryan zahral skvele proti madridu,dalo se cekat,ze ho tam hodi...proste giggsovi ten zapas nevysel...stane se...ale mela prijit zmena behem zapasu a ne cekani na plichtu

Reagovat
kiwwi

no ale proti Madridu hral na kridle...vcera hral v strede...cele zle fakt...moja zostava bola sto krat lepsia

Reagovat
r.mrazik

myslim,ze kazda sestava byla lepsi oproti vcerejsimu vykonu...zas...nemuze vyjit alexovi vsechno

ja jeho zamer chapal,ale ryanovi to neslo,ty dlouhe mice byly spatny...mela prjit zmena

takovy silovejsi a bojovnejsi anderson by tam byl lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, že jmenovitě má City asi o kousek nabušenější tým, ale nebereš v potaz kvalitněnjšího manažera na straně úček a hlavně - obrovskou vnitřní sílu United. To nemá žádný jiný tým na světě.

Reagovat
blaugrana

Len včera ani jedno z tohto nejak nezafungovalo.

Reagovat
kiwwi

jj a vobec tomu nerozumiem, ked to ma fungovat vzdy a stale na 100%

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jsou United teď v herní křeči. Z toho, jak se prezentovali včera nebo proti Chelsea, nemůžeš vubec vycházet. Pro ně se to lámalo tím vyřazením v LM. Pak jakoby zabalili sezonu.

Reagovat
r.mrazik

chapu,ze tam Alex dal Ryana,aby tou svoji genialitou hazel mice do stran na Dannyho a Younga, pripadne Wayna a Persana...ale sakra,kdyz mu to cely polocas nejde,tak ho tam nenecham cely zapas ne? a nebo se uklidnil vysledkem 1:1 ktery mu stacil a chtel to nejak dohrat...skoda...

ale aspon budou mit mistni deti nejakou radost po tom,co city predvadi

kazdopadne pristi zapas to chce rozhodne tri body a nenechat je vice dotahnout

Reagovat
vodka

Důvod zařazení Giggse byl jasný, SAF chtěl mít rychlý přechod do útoku a není moc lepších hráčů v kádru, kteří umí hru zrychlit tak jako Giggs. Bohužel nám chyběla větší podpora útoku od Younga v náběhu, spíš hrál klasického záložníka.

Ono my možná nadáváme na styl hry, ale zase nemůžeme hrát nějak extrémně ofenzivně a na brejky s tak pomalou sestavou, co včera nastoupila. Welbeck je jediný, kdo tam má rychlost, taky proto byl skoro nejvíc vidět. Rooney zrychlení po zranění pořád nenabral a jde to vidět, zvlášť v soubojích s Yayou, nebo Kompanym (celkově rychlostní srovnání obrany City s naším útokem vychází dost nelichotivě). Persie taky neni žádný rychlík, Young držel pozici víc vzadu, tím pádem vepředu nebylo komu, nebyl v tom moc systém, spíš takové spoléhání se na individuální kvalitu jednotlivců, kteří udělají hráče a něco vymyslí, popravdě, leckdy k tomu nebylo daleko...

Reagovat
kiwwi

"SAF chtěl mít rychlý přechod do útoku a není moc lepších hráčů v kádru, kteří umí hru zrychlit tak jako Giggs"

mal hrat Kagawa

Reagovat
r.mrazik

ten to neumi hrat dlouhyma micema...

Reagovat
vodka

tam by hrozil pak moc velký průser dozadu. Giggs přecejenom víc drží pozici, Kagawa vybíhá až mezi útočníky, když si vezmeš, že Rooneymu to včera tak nešlo, tak by pak hrozilo, že Welbz, RvP, Rooney, Welbeck a Kagawa vepředu ztratí balon a od City by následně šli Yaya, Silva, Nasri, Milner a Tevez do rozhozené obrany, kde by je měl primárně zastavovat Carrick všechny. To by vyžadovalo dokonalou souhru od Kagawy s Rooneym a to při tom, kolikrát spolu nastoupili, nehrozilo.

Reagovat
kiwwi

takze sa spolahneme nato, ze 39 rocny Giggs zvladne aj dozadu aj dopredu v strede zalohy...to je uplna blbost to nech sa na mna SAF nehneva

keby boli vzadu dvaja drziaci Carrick a Clev alebo Carrick a Jones a pred nimi trio utocnych zaloznikov Kagawa, Rooney, Welbeck, tak by to fungovalo asi tak 1000X lepsie no

Reagovat
kiwwi

a to nase prve striedanie som absolutne nepochopil...neskoro, prehravame a on stiahne Welbecka a da tam jaloveho Valenciu, ked ma na lavicke Kagawu, Naniho a Chicharita

Reagovat
vodka

střídání sem taky nepobral, obzvlášť ne tak pozdě. Jinak právě Giggs měl zůstávat vzadu a držet pozici, dopředu měl posílat hlavně balony, neměl tam jako Kagawa chodit s balonem na noze. Tím pádem vzadu měli zůstávat Carrick s Giggsem. Bohužel, Giggsymu to nevyšlo v obraně. Do útoku poslal některé balony lahůdkové, akorát z toho bylo hovno kvůli výš zmíněnému problému, že tam ti hráči byli sami.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl. A minimálně od 60 minuty, nebo druhého gólu City. Co z toho by přišlo dřív. Fergie fakt působí v zápasech s City strašně odevzdaně. Jakoby se chtěl snížit na Manciniho úroveň, nebo co. Kromě pohárů, kdy tam o poločase nasral Smallinga, Jonese a postupně tuším aji Cleva, tak nepřišel snad s ničím překvapivým. Ještě FA Cup docela takticky zvládl.

Reagovat
r.mrazik

vsak pisu,ze mel ty mice rozhazovat do stran...bohuzel se mu ani jeden nepodaril...hmm

tak ja proti stylu nic nemam,vcera bylo jasne,jak chceme hrat,bohuzel to vubec nevyslo a myslim,ze to bylo hodne ryanovo spatnou formou...on mel rozdavat dlouhe mice,on to mel dirigovat...ale vubec mu nevychazelo,city zahralo dobre...nemel vubec prostor a kdyz uz,tak ten nakop byl spatny...

ted by se dalo lehce rikat,jak se melo hrat...ale alexovo zamer byl dobry,bohuzel jak pisu...ryanovi se ani jeden mic nepovedl a to je pak spatny...

navic...vcera byl nejaky hotovy,porad tam neco prskal,maval rukama...prvni polocas byl od nej traga

Reagovat
vodka

tak ono dost balonů bylo dobrých, ale vyústily do situace jeden na jednoho, nebo jeden na dva a ztratili sme balon. Tam prostě byly slabé ty náběhy do volného prostoru od ostatních hráčů. Welbeck to vzal párkrát na sebe a tehdy to vypadalo nebezpečně, ale kromě pár situací prostě naši neměli komu přihrát, pokud nepočítáme zbrždění nahrávkou dozadu.

Reagovat
r.mrazik

hmm...

zapas blbec

Reagovat
smazaný uživatel

1200. za nejlepší klub - Manchester United

Reagovat
smazaný uživatel

za nick

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

když bych chtěl být echt jízlivý, tak napíšu, že United nejsou ani nejlepší v Manchesteru ...

Reagovat
kiwwi

a to uz preco?

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak. Nebuď tak upjatej.

Reagovat
kiwwi

vsak sa normalne pytam

Reagovat
smazaný uživatel

tak já myslel, že ta spojitost je tam naprosto jasná, čerstvá a nezapomenutelná, ale svým hraní si na hloupého mě nutíš k tomu, abych ti připoměl včerejší hrůzu.

Reagovat
kiwwi

prosim ta...uz si jak blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

ajéje, koukám, že ta prohra se tráví hůř, než jsem čekal.

Prosímtě - měl to být menší džouk, kterej každej (i ty) pochopil. Tak to nerozmazávej.

Reagovat
cristiano.K.

nebud si tím tak jistej, tím pochopením

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Kenneth

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Tak my zase vyhráli na Etihadu. A to ani nemuvím o tom, že nám tam neuznali regulérní gól a mohlo to skončit "jen" 3:0 pro nás.

Reagovat
Mindas

Tak to by zase bylo už moc ne, když jste první dva dali ze dvou výletů za půlku.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Carrick

Tak ale na územní převahu se nehraje, ne? Ale jo, souhlasím, že proti silným týmům nedokážeme být dominantní a spoléháme víceméně jenom na rychlé kontry. Není to dobrý.

Reagovat
Mindas

Spíš bych řekl, že vy jste od toho CS s námi v hrozné křeči. Tam jste nás sfoukli jak svíčku a chvílemi obrana nevěděla, kde jim hlava stojí. Ale od té doby jste začali hrát přesně toto. Vyčkávání a hru na brejky, i když včera tam ani nebyl přesný typ do tohoto stylu. Young možná, ale minimálně Valenciu nebo Naniho to ještě chtělo.

Reagovat
Carrick

To je právě ono, ten tým bezesporu má kvality a hráče na to, aby silné soupeře dokázal přehrál podobně jako tehdy vás v CS. Bohužel namísto toho se většinou musíme koukat na taktiku přizpůsobování se soupeři (a nejen proti vám). Je to škoda.

Reagovat
hefy

Španělský mudrcové v PL sekci aneb nejhorší možná diskuze ever.

Reagovat
kiwwi

Phil Neville will leave Everton at the end of the season after eight years with the club.

Reagovat
Trand

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

ako je to s MOTD ked sa hraju v pondelok zapasy...?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele