Sarr si našel nové angažmá, po odchodu z Nice zakotví v Chelsea

27.08.2020, 15:50
Aktuality
Čtvrtou letní posilu svým fanouškům dnes představila londýnská Chelsea, i když v tomto případě se jedná o fotbalistu, který bude obratem zapůjčen do jiného klubu formou hostování. Pětiletý kontrakt na Stamford Bridge podepsal mladý francouzský obránce Malang Sarr...

Jednadvacetiletý Sarr byl bez angažmá od konce června, kdy mu vypršel kontrakt v Nice. Za to během čtyř sezon odehrál 119 zápasů a zaznamenal tři branky.

"Možnost získat Malanga byla z těch, které jsme si nemohli nechat ujít. Jedná se o velký příslib a jeho vývoj budeme monitorovat v průběhu celého hostování, na které se chystáme ho odeslat," sdělila ředitelka Blues Marina Granovská.

Už před Sarrem Chelsea dojednala příchody dalších tří nových tváří. Střílení branek bude mít na starosti Timo Werner, jemuž by měl šance připravovat Hakim Ziyech. Včera se Chelsea upsal nyní již někdejší obránce Leicesteru Ben Chilwell.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (351)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele