Sarr si našel nové angažmá, po odchodu z Nice zakotví v Chelsea

27.08.2020, 15:50
Aktuality
Čtvrtou letní posilu svým fanouškům dnes představila londýnská Chelsea, i když v tomto případě se jedná o fotbalistu, který bude obratem zapůjčen do jiného klubu formou hostování. Pětiletý kontrakt na Stamford Bridge podepsal mladý francouzský obránce Malang Sarr...

Jednadvacetiletý Sarr byl bez angažmá od konce června, kdy mu vypršel kontrakt v Nice. Za to během čtyř sezon odehrál 119 zápasů a zaznamenal tři branky.

"Možnost získat Malanga byla z těch, které jsme si nemohli nechat ujít. Jedná se o velký příslib a jeho vývoj budeme monitorovat v průběhu celého hostování, na které se chystáme ho odeslat," sdělila ředitelka Blues Marina Granovská.

Už před Sarrem Chelsea dojednala příchody dalších tří nových tváří. Střílení branek bude mít na starosti Timo Werner, jemuž by měl šance připravovat Hakim Ziyech. Včera se Chelsea upsal nyní již někdejší obránce Leicesteru Ben Chilwell.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (351)

Přidat komentář
smazaný uživatel

úžasný hráč.

lamprd ven jak ho může pustit na hostování

proč

Reagovat
Csaplárova past

A to má jako Lampard stavět obranu na 19 letém hráči? Nebo ho má snad nechávat sedět, když na tom hostování může odehrát 3x tolik zápasů

Reagovat
RKBoy

má 21.

Reagovat
Csaplárova past

Reagovat
smazaný uživatel

no a co

věk je jen číslo

zkušenosti vole na ty každej sere

Reagovat
smazaný uživatel

Drz hubu, ty tak tomu rozumis ty vole

Reagovat
Largo

Reagovat
Mr.Mike

Zkusenosti ma z toho kdyz mu bylo 19 poprvy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mohl by ho nechat hrat se silvou, kterej by ho mohl "vychovat", ale komplet nova obrana by byl mozna risk

Reagovat
smazaný uživatel

ty ides

Reagovat
Csaplárova past

Zadarmo, proč ho nezkusit

Reagovat
blade115

Snad z něj něco bude, těch levonohých stoperů zas tolik na trhu není, tak by bylo fajn si jednoho takhle "ukrást" zadarmo. Zajímalo by mě, kam nakonec zamíří, ideální by bylo, aby zůstal v PL.

Reagovat
Raylan

Není tam co ztratit no. Jeden skvělej levonohej stoper je v akademii, a měl by letos začít hrát za U23. Příští léto se stejně asi pujde po nějakým top stoperovi, podle mě třeba po Gimenézovi.

Reagovat
Beči

Chelsea to zatím dělá skvěle. Všechny přestupy dávají hlavu a patu. Pokud si to všechno sedne, mohli by v následující sezóně výrazně promluvit do hry o titul. Ale nebudeme předbíhat.

Reagovat
martin.b

Nákup Havertze za ty peníze moc smysl nedává. Zvlášť, když mají Wernera, Abrahama, Girouda, Pulišiče, Ziyecha, Mounta a Odoie. Plus Loftuse s Barkleym. Samozřejmě super talent, ale na post, kterej by měl Chelsea vzhledem k posledním akvizicím trápit nejméně.

Reagovat
Beči

Tak zatím ho nekoupili, těžko říct.

Reagovat
El-Pistolero-68

Odoi odepsaný beztak.

Reagovat
Raylan

Snad ne.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím za jaké částky ti hráči chodí, tak Havertz nebude stát 100, vůbec bych se nedivil, kdyby to vyjednali na 80 a míň

Reagovat
Talker

Do hry o titul asi ne, ale chce to zvýšit bodový zisk a dostat se na úroveň těch dvou před náma, respektive držet se jich zuby nehty celou sezonu a na konci být za nimi třeba do deseti bodů.

Osobně to vidím tak, že tuhle sezonu budeme černým koněm za tou dvojicí, oni mají spoustu hráčů, kteří jsou na vrcholu, v ideálním věku. To my moc nemáme, je tam Kante (který byl loni často zraněný), Rudiger (který byl marný) a Azpi (kterého pomalu nahrazuje James).

Ten tým bude minimálně rok potřebovat, aby se sehrál, aby si ti hráči zvykli na ligu, herní styl, aby do toho dorostli.

Ten tým ještě nemá na to v tuhle chvíli získat 90+ bodů, minimálně ne, dokud nepřekopeme defenzivu, respektive dokud se nezlepší obrana a golman. Já budu rád za nějakých 80+ bodů, to by bylo naprosto super.

Reagovat
krupa1919

Tohle je hlavně víceletý projekt.. podle toho jací hráči k nám chodí, tak nemůže hned každý čekat, že jedem na titul a udelame 94 bodu..

Reagovat
smazaný uživatel

Zase na druhou stranu stačí aby ti 2 z těch příchodu chytli formu a stane se cokoli

Reagovat
Front hell

Dobrý přestup

Reagovat
smazaný uživatel

Na jaký post se kupoval Zyiech? Křídlo nebo záloha? Hrála CFC už nějakej přátelák, kde by se dala odhadnout sestava?

Reagovat
Whitemedia

v sobotu hrajeme první zápas

Reagovat
icka

Je to jisty s tou koronou?

Reagovat
Talker

Byl potvrzený předevčírem, takže se uvidí v sobotu, jestli to tak bude. Prý se nakazili 4 hráči.

Reagovat
Raylan

Tak prý už je 8 hráčů v karanténě, 6 z nich má potvrzený Covid. Tréninku se neučástnili Jorginho, Barkley, Emerson, Batshuayi, Mount, Tomori, Abraham a Pulisic.

Reagovat
Raylan

Asi jo, dokonce to má být jeden z pilotních testů pro návrat fanoušků. Má být puštěno asi 2500 fans brightonu.

Reagovat
hitZor

Reagovat
Beči

Pokud by hráli 4-2-3-1, tak Ziyech může nastoupit kdekoliv na těch třech postech pod hrotem. Ale nevím, jestli tak budou hrát. S hráči, které mají k dispozici, by to rozestavení dávalo ale největší smysl.

Reagovat
Walter_Sobchak

Na CAM budeme mat ale Mounta aj Havertza takže najskôr bude hrávať krídlo.

Reagovat
mayday

To je snad i jediný rozestavení, co s tím kádrem lze hrát.

Reagovat
Godwinson

Řekl bych, že na lavičku

Reagovat
M0rb1D4S

Hele pokud bude hrát třeba trojice Pulišić - Havertz - Ziyech pod Wernerem, tak je to prakticky jedno, protože si ty pozice stejně budou během zápasů pořád měnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky myslím, že pozice na papíře budou jen teoretické a bude to dost nečitelné. Jako klíčové beru, ať si výjdou vstříct a každý ztoho bude mít dobrý pocit. Doufám spíš v týmové pojetí, než, že někdo vyletí a potáhne to.

Reagovat
Seydou Doumbia

pokud se čtyři hráči budou všemožně točit na hřišti tak s toho dobrý pocit všichni mít asi nebudou...

Reagovat
smazaný uživatel

zase tak volné jsem to nemyslel, ale v rámci zápasu si můžou pozice měnit, to je docela běžná praxe...taky tam musí fungovat nějaké chemie a to může zabrat nějaký čas, než si to sedne

Reagovat
Talker

Tak výchozí postavení té trojice (pokud bude hrát), tak havertz uprostřed, pulisic zleva, ziyech zprava. To budou jejich pozice v defenzivním postavení. V ofenzivě se to bude prolínat.

Reagovat
Talker

Ziyech se podle mého kupoval primárně jako RW, ale podle mého tím může dost zamíchat nákup Wernera a Havertze. Především teda Wernera - bude hrát na čistokrevný hrot místo Tammyho/Girouda, nebo bude hrát pod nima / z křídla? Od toho se bude odvíjet úplně všechno a dokud tohle nezjistíme (sobota), tak ti těžko řekne někdo více.

Osobně vidím 3 nejpravděpodobnější varianty:

1) golman - Azpi/James,Silva,Zouma/Rudiger,Chilwell - Kante,Mount/Kovačič - Pulišič,Havertz,Ziyech - Werner

2) golman - Azpi/James,Silva,Zouma/Rudiger,Chilwell - Kante,Mount/Kovačič - Werner,Havertz,Pulišič - Tammy/Giroud

3) golman - Azpi/James,Silva,Zouma/Rudiger,Chilwell - Kante -Mount,Havertz,Ziyech - Werner,Tammy

Osobně věřím nejvíce té druhé variantě s Wernerem jako volným podhrotovým hráčem zleva a v tu chvíli vidím Ziecha nejspíš na lavičce - ale spousta lidí vidí Wernera jako čistokrevného hroťáka, za kterým bude trojice Pulišič-Havertz-Ziyech

Reagovat
RadekVonCZE

Nevěřím, že Werner bude hrát na hrotu ve hře na 1 útočníka.

Jinak 2 a 3 tvoje možnost nedává vůbec smysl, už jen z toho hlediska, kdo bude podporovat obranu v záloze? To jako budou 3 ofenzivní hráči v záloze v diamantové formaci?

Reagovat
Talker

Mount by v té situaci hrál LM, Ziyech RM a před stopery by byl Kante...

Reagovat
Talker

Ale teoreticky se tam dá doplnit i Kovačič místo Ziyecha/Mounta.

Reagovat
VdV

Ta dvojka je dobrá kktina, to potils hodně dlouho, že Mount bude hrát na CDM? Tvle na čem jedeš?

Reagovat
Talker

CDM by hrál Kante, Mount by hrál box2box/CM.

Reagovat
RadekVonCZE

Tak ty jseš mimo

Mount je AM a ne CM

Na CM tam máte Kovačiće, RLC a Jorginha, kterej zvládne i DM v double pivotu.

Reagovat
Talker

Mount je dost univerzální hráč. Klidně můžeme hrát s Havertzem a Mountem před Kantem, protože jsou to behavi, agresivní hráči.

Reagovat
Seydou Doumbia

Jak dobrý je vlastně ten Mount? Ke komu by se ve vašém kádru dal co se týče kvality přirovnat? Klidně ho přirovnej k někomu na jiném postu jen bych rád měl přehled.

Reagovat
Talker

Willian - má i podobný styl hry. Hlavní rozdíl vidím v tom, že je mu 21 a Willianovi 32...

Reagovat
Raylan

Hodně dobrý, za mě hráč sezóny. Hrozně inteligentní a pracovitej hráč. Odmaka ti kazdej zapas na 100 %, i když se mu třeba tolik nedaří. Mohl letos dát víc gólu, ale myslím že to je i věkem a tím, že to byla jeho první sezóna v PL, ale do zakončení se určitě umí dostat. Vytýkala se mu docela kreativita, ale to je daný i tím, jak vysoko se pohyboval a kde přebíral míče. V Derby hrál loni pod Lampardem níž, zapojoval se víc do výstavby hry, a myslím, že to bude hrát i v další sezóně. Herní inteligenci, přehled a techniku na to má

Reagovat
Raylan

Z Mounta v budoucnu bude CM, záleží jestli dřív nebo později.

Reagovat
Raylan

Podle toho co se tak píše, a jak si představuju, že to vidí Lampard, tak ideální sestava bude: Golman - James/Azpi, Rudiger/Zouma, Silva, Chilwell - Kante - Mount, Havertz - Ziyech, Werner, Pulisic. Ale bude to chvíli trvat, než si to sedne, a bude se asi ze začátku docela experimentovat, navíc Chilwell prvních pár zapásů nebude, stejně jako asi Pulisic.

Reagovat
Godwinson

Super podpis. Doufám, že mu zařídí hostovačku v PL, nejlépe někde, kde bude hrát. Je teda trochu škoda, že si ho pro toho lídra a učitele Silvu nenechala a nekopla do prdele raději někoho z dvojice Rüdiger/Christensen, ale nedá se nic dělat

Reagovat
Whitemedia

To mě štve nejvíc, že zrovna ti dva jsou z těch stoperů nejvíc nedotknutelní... zajímalo by mě proč..

Reagovat
Godwinson

Je to škoda, v Německu někdo mohl dát hezkou částku za někoho z nich. Ale tak stoperská dvojka bude doufám Silva se Zoumou, což vypadá zajímavě a kdo bude vysedávat je fuk

Reagovat
icka

Christensen klidne mohl jit a Rudiger byl vykonama zraly na tribunu

Reagovat
Talker

Taky to tak vidím, nejradši bych měl čtveřici Silva,Zouma,Tomori a Sarr. 2 mladí stopeři, kteří se můžou učit a Zouma, který se nakonec letos vypracoval v našeho nejlepšího stopera.

Reagovat
blade115

Moc teda nerozumím tomu, čím si Zouma vysloužil tohle označení, ale zní to kolem až překvapivě často.

Reagovat
Talker

Tak v rámci uplynulé sezony byl asi fakt nejlepším stoperem. Zlepšil i rozehrávku, nedělal chyby. Tomori bohužel odehrál málo a asi půjde na hostování, navíc on dělal chyby taky, ale profilem to byl náš nejzajímavější stoper.

Reagovat
blade115

Tak spíš že nedělal chyby jich nanejvýš dělal nejmíň, takový jednooký mezi slepými. A rozehrávka ho právě nejvíc limituje, tam je vidět, že z něj nikdy žádný velký rozehrávač nebude, že na míči tak dobrý není a to mi přijde v Lampardově stylu hry celkem problém. To Rudiger byl pravděpodobně jen z formy, ale kvalitou a potenciálem je výš než Zouma. O Tomorim nemluvě, ten pro mě celkem nepochopitelně vypadl ze sestavy, ač byl i přes svůj věk nejlepší stoper. Celkově mi přijde, že při těch soudech o stoperském složení berete někteří v úvahu jen posledních pár zápasů loňské sezóny a nic víc.

Reagovat
Talker

Tak já beru v potaz celou sezonu, kdy Zouma udělal v prvním kole pencli, pak měl pár blbostí, ale od nějakého listopadu hrál fakt hodně slušně na naše poměry a svoje si odvedl.

Co se týče rozehrávky, tak ano, není to zázrak, je průměrný, ale reálně Rudiger na tom nebyl o moc líp (alespon nepůsobil lépe jak defenzivně, tak ani v rozehrávce) a navíc sekal chybu za chybou celou sezonu. Podobně jako Christensen.

Souhlasím, že se Zoumou dlouhodobě počítat nemůžeme, ale letos byl nejspolehlivější a zasloužil by si základ oproti těm dvou vocasům, kteří nás pravidelně ničili. K tomu je Zouma jednoznačně nejlepší ve vzduchu z nich, takže další plus pro něj.

Reagovat
blade115

To nesouhlasím, Rudiger sice chyboval dost, ale kdykoliv hráli spolu se Zoumou, tak bylo jasně vidět, jak na tom s tou rozehrávkou jsou. Zouma většinou alibisticky posouval míče, často právě na Rudigera, který se to nebál hrát i vzduchem na křídla. A ve chvíli, kdy píšeš, že se Zoumou nemůžeme dlouhodobě počítat, tak hned vidím Sarra a Tomoriho, s kterými počítat můžeme, tak prostě tím spíš nechápu, proč by měli jít tu dva pryč a Zouma zůstat.

Reagovat
Talker

Rudiger byl naprosto prisernej celou sezónu. Ve všem. Zouma byl ve všem lepší. Pokud se Rudigera dostane do formy předchozích sezony tak je to jednoznačně pro nej. Ale v rámci loňské sezóny byl Zouma oproti Rudigerovi polobůh.

Reagovat
blade115

Tak celou sezónu ... Půlku z ní promarodil, pak se vrátil do rozesrané obrany, co dostávala jeden gól za druhým, s nejtragičtějším gólmanem v PL za zády. Je pravda, že to nevytrhl, spíš naopak, ale to Zouma taky ne. Tak jen že při jejich hodnocení bych bral v úvahu i víc než posledních 6 měsíců, to je vše.

Reagovat
Talker

Vycházím z této sezóny pod Lampardem. A v té byl fakt tragicky, prostě o třídu horší, než Zouma. On si mohl podat ruce s Christensenem.

Oproti tomu Zouma byl stabilni stoper, který nedělal chyby. Jak v obraně, tak rozehrávce.

Reagovat
John Obi Mikel

No pozor, i Zouma tam pár chyb udělal, ale rozhodně to bylo lepší jak na podzim a nebyly z toho góly soupeře.

Reagovat
blade115

Ani stabilní, a ani že nedělal chyby. Oba byli mimo, Zouma jen možná o něco míň, ale v kontextu jejich kariéry si i tak Rudiger zaslouží další šanci víc. Tím to asi končím, už bychom se opakovali.

Reagovat
Talker

Jak píšu, v porovnání s těma dvěma (Christensen, Rudiger) byl Zouma stabilní, bezchyný stoper. Začátek měl horší, ale v průběhu sezony rostl - kdežto ti dva byli tragičtí celou sezonu.

V roce 2020 prostě byl jednoznačně nejlepší z téhle trojice. V rámci kariéry možná, ale to zranění mohlo poznamenat Rudigera stejně, jako sundalo Zoumu a do té formy se už nevrátí. Já hodnotím čistě uplynulou sezonu. A i celkově - Zouma je mladší.

Reagovat
ajouki

Z pohledu statistik mají oba hráči podobný profil co do počtu dlouhých míčů, přenesení, progresivních přihrávek, atd. Rüdiger má kromě přenesení vždy o cca 10 % víc takových akcí, Zouma je naopak výrazně přesnější a má méně chyb. Co Zouma umí, tak je oklamat protihráče tělem a překonat presink. Má 8 takových úspěšných driblinků. Rüdiger 0. Tenhle detail je předností i Tomoriho.

Tvrzení, že Zouma alibisticky posouvá míče a Rüdiger pak tvoří hru, bohužel neodpovídá tomu, co se skutečně děje na hřišti.

Reagovat
blade115

A máš to aspoň přepočtené na 90 min? Rudiger půl sezony chyběl ... Co já hledám na squawce, tak Rudiger má jak víc dlouhých přihrávek, tak víc přihrávek směřujících dopředu, o což mi tak nějak šlo. A když zabrouzdám do loňské sezóny, tak jsou ty čísla úplně drtivá ve prospěch Rudigera, ať si vybereš jakoukoliv statistiku týkající se přihrávek.

Reagovat
ajouki

Přepočteno na minuty v obou případech. Na základě podrobných statistik z fbref.com, kde jdou do velkého detailu. Víc jich Rüdiger má, ale není to signifikantní. Rozdíl je snad jen v tom, jestli každá jeho 6. přihrávka je "odvážná" a u Zoumy je to třeba každá 7. To prostě nestačí k tomu, aby jeden byl posouvač a druhý tvůrce hry.

Když zabrousíš do minulé sezony, tak rozdíl je, kolikrát byli obránci na míči oproti sezoně pod Lampardem. Sarri preferoval defenzivní pojetí, kde se každá akce rozbíhala od obránce a často se k nim míč vracel. Lampard spoléhá na rychlý přechod co nejvíc to jde.

Reagovat
blade115

Tak už to, že Rudiger i v takovém Sarriho systému uspěl a fungoval mi přijde jako dobré znamení vzhledem k nějaké diskuzi o jeho rozehrávce nebo schopnosti práce na míči.

Reagovat
vitasrp

S tím souhlasím, si pamatuju na prosinec, kdy se čekalo na návrat Rudigera jako na naprostou spásu, protože měl do hry přinést solidní rozehrávku a dominanci v osobních soubojích. Ve výsledku byl ale na míči v kontextu celý sezóny hroznej, vyráběl nesmyslný věci, kazil a rozhodně to oproti dalším stoperům nebyl žádný upgrade. Do toho byl v osobních soubojích naprostej průměr a rychlejší hráči ho letos totálně trhali, to jsem Rudigera skoro až nepoznával.

Mně přišlo, že Zouma prostě s průběhem sezóny výkonnostně rostl - zatímco na začátku chyboval, vyrobil penalty, byl totálně neohrabaný a šoupl si tam i pár vlastenců, tak v druhý půli ročníku už se trochu uklidnil, potlačil svoje slabiny a nechal vyniknout své přednosti.

Nikdy to nebude v rozehrávce žádný génius, ale hlavně po tý korona pauze tam měl do rozehrávky velmi dobrý duely (třeba na Anfieldu hrál v tomhle ohledu velmi dobře), ale hlavně defenzivně typmu dával to, co žádný jiný stoper nedokázal - vyhrával osobní souboje, byl schopen pravidelně přetlačit útočníky soupeře, a když to jinak nešlo, tak se s tím nepáral a prostě udělal taktickej faul nebo soupeře zboural, což je vˇec, která mi od ostatních stoperů dost chyběla.

Reagovat
Raylan

Souhlas, Zouma je určitě nejlepší směrem do defenzivy, nejsilnější v soubojích na zemi i ve vzduchu. On prostě na balonu vypadá krkolomě, což trochu dělá dojem, že je dřevo, ale určitě není tak špatněj, jak z něj někteří dělají, plus hrál skoro celou sezónu na LCB, na RCB bude lepší. Navíc, že by Rudi nebo AC byli nějakej ohromnej upgrade směrem ke hře dopředu se říct nedá, navíc jsou oba docela skleněný. Asi by bylo nejlepší prodat, z tý čtyřky, Christensena, protože by z něj asi byly nejlepší peníze, ale bojim se, že odejde Tomori na hostování.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Seydou Doumbia

Zouma a Umtiti měli ted být nejlepší stopeři světa, co se stalo s Kurtakem?

Reagovat
Talker

Tak on vynechal rok kvůli zranění, pak šel na 2 roky hostovat do týmů, které nepotřebovaly kontrolovat míč a jeho vývoj zamrzl.

k tomu nesedí úplně do toho stylu TOP týmů, které chtějí mít na stoperu nejen skálu, ale i hráče, který má výbornou rozehrávku a pomůže převzít zodpovědnost a rozehrát dopředu. Což Zouma není - letos se v tom dost posunul, na začátku sezony byl na facku, ale postupně se do toho dostal.

Za mě je to spíš hráč pro ty týmy, které chtějí bojovat o EL/LM, podobně jako třeba Michy nebo Barkley. V takových týmech budou užiteční, budou tam za miláčky. Ale v těch TOP týmech, které chtějí diktovat tempo asi narazí, protože se od nich bude očekávat ještě jedna dimenze navíc, kterou ale postrádají.

Reagovat
Seydou Doumbia

díky

Reagovat
Godwinson

Podle mě je Zouma pořád ideální do stoperské dvojice k takovému Thiago Silvovi (tomu z před pěti a více let ). Za mě je to pořád hráč, do kterého se vyplatí vložit důvěru, když k němu máš odpovídajícího parťáka. Samozřejmě ty vleklé zdravotní potíže udělaly své, bohužel ...

Reagovat
Talker

Tak záleží na úhlu pohledu. Podle mého "ten druhý" asi může být ve chvíli, kdy jsi absolutně spokojený s tím zbytkem defenzivy (včetně golmana a zálohy). Ale ve chvíli, kdy to nebude fungovat, tak bude první na odstřel.

Reagovat
icka

Delal nejmene chyb

Reagovat
John Obi Mikel

No Zouma sice asi nakonec byl náš nejlepší stoper sezóny, ale to je asi jako srovnávat, které Žraločí tornádo je nejlepší film série.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mimalu

Reagovat
TopinB

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Baronne

Reagovat
Dody10

Reagovat
SpecialOne

Chápal bych hostování, kdyby dostal aspoň šanci. Ale ukázat, že je lepší než Christensen nebo Zouma, mohl hned.

Reagovat
Pride

Arsenal tohle bude mrzet

Reagovat
Vincent Vegan

Reagovat
Seydou Doumbia

tam půjde hostovat

Reagovat
Front hell

Možná jo a možná taky né. Miluji tyhle předpovědi budoucnosti. Něco jako když Honsová hlásí jak bude příští týden

Reagovat
Pride

Nemusíš být hned podrážděný. Sám musíš uznat, že má Arsenal obranu na dvě věci a kvalitní mladý obránce a navíc zadarmo by se fakt hodil. Potřebujete přestavbu obrany jako sůl.

Reagovat
Front hell

Ano máme ji na dvě věci. Ta přestavba už pomalu začala. Přišel Tierney, Saliba a jedná se o Gabrielovi který je pro Artetu zajímavější než sarr zadarmo,což asi něco znamená. Jestli to bude dobrý tah se ukáže až časem.

Reagovat
Pride

Já to všechno vím. Gabriel už je v podstatě jistý, ale ten Sarr by tam mohl figurovat jako třetí stoper. Což si myslím, že by dalo jasný signál, že chce Arsenal stavět na mladých stoperech a ne na Davidu Luizovi, který akorát škodí.

Reagovat
Front hell

To jo ale kdyby tam byl i sarr,tak to jsou všechno mladí stoperi se zkušenostmi max z L1. Chce to tam mít někoho zkušeného i když takového trageda.

Reagovat
Euphael

Reagovat
Hokaido

Prý má nejvíc zápasů v top 5 ligách jako hráč U21 hned po trojici Mbappé, Pulisič a Havertz. To mi docela změnilo pohled na něj, možná je to hostování zbytečný.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
avicii

Hm ako sa snažíme totálne šetriť tak po odchode Lovrena by mi pokus o získanie Sarra celkom dával zmysel..

Reagovat
YNWA__MSN

Stejně největší posila Chelsea je Thiago Silva... Nechápu, že o něj neprojevil zájem i někdo jiný jako třeba City, Liverpool... Dvě sozony ještě zvládne úplně s přehledem a přichází zadarmo, takže nevadí ten jeho velkej plat

Reagovat
masina_LFC

Reagovat
YNWA__MSN

Kde Chelsea nejvíc tlačí bota? Útok to nebyl... A jsem zvědavej na naše stoper, protože Matip je skleněnej a stoper číslo 4 bude jako kdo Phillips

Reagovat
smazaný uživatel

Brankář

Reagovat
Bandita_Harry

My potrebujeme stopéra c.4 takže buď to bude niekto z juniorky alebo kúpime nejakého hráča typu Klavan.

Reagovat
YNWA__MSN

Spíš bych bral stopera č 2... Matip je ze skla a Gomez je poslední dobou hodně z formy

Reagovat
Bandita_Harry

O Gomeza mám najmenší strach, dúfam že ten Matip nebude zranený lebo ak nikto nepríde budeme mať problém

Reagovat
Kixi Syhimour

Jestli přijde Thiago, tak na stoperovi může zaskočit Fabinho.

Klopp se tuším vyjadřoval, že stopeři na trhu moc nejsou, zároveň nemáme moc peněz a nakonec, bych si tipl, to místo chce nechat volné pro někoho z akademie na příští léta.

Reagovat
Seydou Doumbia

Stoperu je na trhu dost, ale pokud Live je neschopné dát pár mega za obránce tak to je jejich problém...

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak na čtyřku by se i někdo našel, ale tak pokud se to vyřeší Thiagem, který je i zároveň reakcí na nějakého kreativního záložníka, tak prosim .

Reagovat
Seydou Doumbia

Thiago je sympaták takže do Live neee

Reagovat
Bandita_Harry

Vsak Liverpool je sympaticky tim

Reagovat
Seydou Doumbia

jak pro koho

Reagovat
JacksLFC

Neschopny nebo schopny. Spis nechce a ani nemusi kdyz ma VVD a 2 srovnatelne stopery, kde se vyhral Gomez a pokud je zdravej tak hral v paradni forme

Reagovat
Seydou Doumbia

V Gomezovi se nevyznám...jednou tu je hejtován že by měl být prodán někde do pralesu a potom je to top stoper...

Reagovat
Bandita_Harry

Tak to neviem kto toto mohol pisat, obcas spravi chybu no ma zase zapasy kedy predci aj Virgila

Reagovat
JacksLFC

Na to kolik mu je, kolik zraneni mel a ze u nas hral primarne jen RB a hlavne se stal stabilnim partakem s VVD je nadstandartni.

Reagovat
vladis271

v jeho veku dávať prvú sezónu v PL? Nečudoval by som sa ak by vybuchol.

Reagovat
YNWA__MSN

Nemluvíme tu o nějakém 35tiletem hráči, ale o Thiagu Silvovi...To asi stejná kokotina jako tvrdit, že se Messi jinde než v Barce neprosadí... On bude celé té obraně sefovat a očekávám bohužel, že jejich obranou činnost zvedne asi jako Virg v LFC

Reagovat
smazaný uživatel

my uz sefa mame, takze bude stacit nejaky stoper č. 3-4

Reagovat
Muffi

občas zmatkoval i ve Francii

Reagovat
smazaný uživatel

Furt posun, současná obrana zmatkuje každej zápas.

Reagovat
fenixLFC

omg ty fakt ani envies ako hrame, tie zapasy asi nesledujes a chces uplne irelevantnych hracov do ansho stylu hry. wilson, teraz thiago. pusti si nejake nase zapasy, pozri sa co hra gomez a predstav si na jeho mieste 36 rovneho silvu

Reagovat
YNWA__MSN

Omg no jo asi sem debil, když chci dát šanci odchovanci Gomez hrál celej červen úplně napicu TO TY SI PUSŤ Zápasy... Jo jasne styl Matip a Silvy je hroooozne odlišný... Omg jo nekupujeme starý hráče, ale tohle není nákup... A HLAVNĚ SE NAUČ ČÍST, PROTOŽE MOJE POZNÁMKA BYLQ PRIMÁRNĚ O TOM, ŽE JW TO PRO CHELSEA TOP POSÍLÁ, KDEŽTO MI NA STOPERU TAK AKORÁT OSLABUJEM

Reagovat
fenixLFC

ano si debil pretoze to ze je odchovanec neznamena ze ma nutne hravat ked na to nema. gomez moze hrat cerven na picu ked uz o nic neslo, stale ale jeho styl hry je uplne iny a ma ine prednosti- vyuzitelnejsie pre nas styl nez silva. a ano, styl matipa a silvu je odlisny asi ako styl coutinha a salaha

a hlavne rekacia mala ist o prispevok vyssie tak si vypni capslock a vychladni

Reagovat
YNWA__MSN

Hrozně by mě zajímalo jak se stylově liší Wilson od takovyho Shaqiriho

Reagovat
fenixLFC

pretoze shaqiri sa u nas neskutocne presadil. dokonca tak, ze sa hlada kupca pretoze nam je na hovno

Reagovat
JacksLFC

Ja bych ho vedle VVD nechtel a hlavne by to nedavalo zadny koncepcni smysl.

Reagovat
YNWA__MSN

Jakej koncepční smysl? Není to investice za starýho hráče.. Jen podpis zadarmo se značným platem na 2 roky. A Phillips na stopera číslo 4 dává koncepční smysl? Wilson dopici, ikdyz na hostování vypadal dobře... To je ta koncepce? Očividně nemáme prachy koupit mladého top stopera jako Gimeneze...

Reagovat
JacksLFC

Investice za staryho hrace kde podpisovej bonus te muze stat i 15mil £ plus nepocitam plat kterej by mel minimalne 200k £ tydne mi smysl nedava.

A ano kdokoliv z akademie mi jako 4. Stoper smysl dava. Wilson na hostovani vypadal dobre v podprumernym tymu. Misto koho bys jo daval? V zatazene stredove trojce hrat nemuze a daval bys ho misto trojice Mo-Mane-Firmino? Evidentne jsi koukal na goly a statistiky apod ale ja videl x jeho zapasu a zas takovou pridanou hodnotu nemel.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
YNWA__MSN

Jseš akorát buran co nezná top stopera Thiaga Silvu... Pořád toho dokázal víc než Virgil, kterej je a hraje na top úrovni jen 3 roky

Reagovat
Bandita_Harry

Musis si uvedomit ze taky hrac proste nepride a nedava to ziadny zmysel nech je sebelepsi

Reagovat
fenixLFC

nechaj ho, je to silva takze musi byt hviezda co na tom ze je koncepcne k hovnu a nevyuzitelny pre nas styl hry, je to silva tak je pruser ze nedosiel

Reagovat
fenixLFC

jj, pretoze zasluhy su najcennejsia vlastnost na ihrisku, z toho sa kazdy posere

Reagovat
YNWA__MSN

Bože ty jseš takovej debilek... Je mi tě líto,protoze ty to musíš mít v životě fakt těžký... A nebo taky ne, jelikož jsi tak blbej.... Jasně Wilson ani na lavicku nestačí, to tam radši necháš Shagiriho, kterej byl teď xkrat out,... Jasně Silva na to nemá, protože Gomez je mnohem lepší a styl Gomeze je prostě jedinečny.... Silva by prostě jenom lestil tribunu jo jasne.... Ty vůbec nerozumíš fotbalu... Doporučuji psychiatra a návštěvu očaře

Reagovat
fenixLFC

ty fakt nevies ani hovno. niekedy sa hovori ze ludia poznaju futbal len z fify alebo FM. u teba je to horsie, ty ho poznas tak max z CSM takze aby to pochopil aj blbecek ako ty- ako wilson tak shaqiri su zbytocni a idealne by mali ist do prdele obaja. namiesto nich nech dojde hrac, ktory sa nam hodi viac do stylu hry. ci uz to bude niekto z akademie alebo nejaka lacna posila. drzat wilsona len preto lebo je to odchovanec a ze mu vyjde par striel z dialky nedava zmysel. ten hrac na sucasny liverpool pod kloppom nema, od zaloznika sa u nas caka diametralne odlisna uloha nez zvlada wilson (alebo shaqiri). ad thiago- ked si videl aspon 5 inut zapasu liverpoolu a videl si v poslednej dobe thiaga, tak bud si slepy alebo uplne vytrety ked si mysli ze zvladne gomezovu ulohu.gomez nahana lopty za obranu, casto sa pusta do sprinterskych subojov. uplne vidim silvu ako v 36 nahana rashforda, jimeneza alebo podobne miliarda skusenosti alebo koepc trofeji ti rychlost proste nepridaju. jedine ze by chcel unikajucich superov zastrasit tym ze by na nich krical co vsetko vyhral takze najskor sa nauc aspon elementarne chapat, co sa od hracov v sucasnom live vyzaduje, co mozu spominani hraci priniest a ked ti to dojde tak sa mozes vratit s urazkami. pretoze nic ine si dosial nepredviedol

Reagovat
YNWA__MSN

Omg právě, že ty to máš jako Fifu... Ty prostě nechápeš, že Live není klub co má prachy na náhradníka stylu Werner a tak toho náhradníka vždy bude dělat někdo jako Shag... Ale kurva Shaqiri byl teď hodně zraněnej už neporoste a nebude o nic lepší, kdežto Wilson je mladej může ještě hodně růst a má menší plat, nehledě na to, že je odchovanec... Nikdo tady nepíše o tom, že bude hrát v základu omg... Ty ses debil co to zná jen dFifa managera a myslíš si, že na lávce bude Werner... Silva ti není zadarmo dost dobrej a myslíš si, že Live půjde a koupí stopera za 50.mega na pozici č 3 omg... Jo jasne Shaqiri a Phillips jsou určitě o hoooodne lepší než Wilson a Silva ty tomu fakt nerozumíš....

Reagovat
fenixLFC

jj pretoze neexistuje nic medzi 50 milionovou posilou a hracom z akademie ano, radsej budem mat na lavke philipsa ako stvrteho stopera nez silvu s jeho platom (ktory by inak lavku ani neakceptoval ale whatever....a lepsi do nasho stylu teda nez gomez nie je). ale radsej predam shaqiriho s wilsonom za 25-30 mega a za to zohnat jedneho v pohode hraca s potencialom alebo na lavku. ale ze sa snazim ti nieco vysvetlit..

Reagovat
YNWA__MSN

Ty máš opravdu IQ slepice... Ty vůbec nechápeš o čem píšu... Thiagu Silva by nebyl na lávku, ale hrál by v základu omg.... Tatare jenom idiot by dal Silvu jako stopera č 4 jdi radši hrát fifu vůbec tomu totiž nerozumíš

Reagovat
fenixLFC

ja som chcel dat tvojmu intelektu aspon nejaku sancu. preco nemoze hrat thiago zaklad som ti uz hore vysvetloval, nehovoriac o tom, ze nehladame stopera do zakladu ale na lavku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

ani velkej plat nakonec mít zjevně nebude..

Reagovat
mr.Silver

on reintegrating Matteo Guendouzi…

I have been really clear that everybody starts from zero all the time in football. What you did two weeks ago or two years ago doesn't really matter. It's what you are able to contribute to the team now. Everybody is going to have the same opportunities. They'll have to show with their performances and their attitude that they are better than their teammates or somehow contributing to what we want to achieve this season.

on whether he has spoken with Matteo during the off-season…

Yes.

on whether he’s happy with what’s gone on…

To tell him exactly that he’s going to be part of the team and at the moment he’s like any other player in our squad. He deserves first of all to be treated exactly the same and I will do that to my best capability.

Nikdo ho nechce

Reagovat
smazaný uživatel

takeho megatalenta?

Reagovat
vladis271

trochu podrobnejšie rozobratý Messiho kontrakt.

fakt šialené.

https://www.dailystar.co.uk/sport/football/lionel-messis-barcelona-contract-explained-22587235

Reagovat
smazaný uživatel

nechci kecat jen jsem to někde zahlídl, ale i přes všechny ty výdaje se prý Barceloně vyplatí a s jeho odchodem peněz spíše ubude (samozřejmě za předpokladu, že bude hrát a to alespoň tak, jak v minulých letech)

Reagovat
vladis271

preboha, samozrejme, že sa im vyplatí O tom nikto nepochybuje. Im sa akurát nevyplatili tie monštrózne platy pre ostatných okolo neho. A nezvládnuté prestupy ako Couts, či Griez

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě na dresech

Reagovat
smazaný uživatel

Reina přestoupil do Lazia. Možná se rýsuje nějaký přestup po ose AV - MU ohledně Romera a Grealishe. Kus za kus +5mil bych do toho šel, vzhledem k tomu, že by Romero dělal asi trojku.

Reagovat
smazaný uživatel

myslel si..kus za kus + 50mil, ne?

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

tech 5 je vtip ze

Reagovat
bbbauch

O tom muze snad pochybovat jenom J0EL

Reagovat
J0EL

Klasicky si nedas pokoj. Vidim, ze ti strasne lezim v zaludku.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Zřejmě jenom on ne, ale byl mezi hlavními favority

Reagovat
Ondiis

Jakou může mít tak Romero cenovku? 10-15m?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak to by byla snad od Villy šílenost.

Jedničku mají a dobrou (leč se neví, jak na tom bude po zranění), tak nevymění svého doslova existenčního hráče za dvojku/případnou jedničku, když si ji můžou sehnat jinde a pouhých 50 milionů k tomu.

Reagovat
fenixLFC

tak heaton je este furt zraneny nie?

Reagovat
Kixi Syhimour

Na Transfermarktu už ho nevedou jako zraněného

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
J0EL

5

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
johnnie_boy

Skoda ze jsme po nem neskocili, podle me z nej bude spickovej hrac

Reagovat
Front hell

To bude třeba i saliba a Gabriel

Reagovat
Sudsybarley

Tak já si myslím, že jsme ho určitě zvažovali, ale prostě jsme se rozhodli, že Gabriel je lepší volba, tak je třeba věřit, že jsme udělali dobře

Reagovat
Front hell

Reagovat
Golasso

Spíš věřit, že jsme ho fakt podepsali Arteta na tiskovce říkal, že to ještě nedořešili.

Reagovat
Front hell

Typický Arsenal

Reagovat
Golasso

ale Gabriel asi taky bude osina v řiti s tím vyjednáváním.

Reagovat
Front hell

To jo,ale vždyť tohle se děje u nas rok co rok.

Reagovat
Golasso

Loni jsme měli vše vyřešené nahned a i když se neposílilo vše, tak to byl super přestupák. Táhl se akorát Zaha, ale to bylo tím, že CP byli nenažraní. Pak místo něj přišel Pepe. Ještě se nám povedlo "posilit" Everton Iwobim za 30 mega, takže se i dobře prodalo. ... Fakt by mě zajímalo, jak to bylo s tím Raulem. Teď nám dost možná chybí.

Reagovat
Front hell

Tak loni se docela táhnul ten Tierney,kdy jsme se handrkovali o pár drobných se celticem.

Reagovat
Golasso

Pravda, na toho jsem zapomněl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sudsybarley

Máš pravdu, ale na druhou stranu Fabrizio Romano psal včera, že je podepsáno, tak to snad bude Snad to jenom Arteta nechtěl propálit na tiskovce

Reagovat
Golasso

Tomu bych rozuměl, že to nechce rozmáznou na tiskovce. Na druhou stranu, kdyby bylo vše ok, tak se to dávno oznámí. Romano je dobrý, ale dokud ho neuvidím v našem dresu při ofiko oznámeni, tak nevěřím ničemu

Reagovat
Ondiis

Po 14denní karanténě ho oznámíme

Reagovat
Golasso

No nvm teda, jak je to s karanténou, ale Chelsea už oznámila z Francie Silvu to moc nevypadá, že se čeká na to

Reagovat
VdV

Jeho summer heat karta je vynikající ve FUT, pokud ho někdo za tu cenu složil, určitě neprohloupil, stejně jako teď Frank. Je zde někdo takový?

Reagovat
smazaný uživatel

Boha. Toho som si prial do Tottenhamu. Chelesea robiqbto dobre

Reagovat
Talker

Můžeme vám ho poslat na hostování, pokud bude hrát.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
kvasha16

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Whitemedia

Koho zajímají přestupy Chelsea, Fenin v Řeporyjích

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Kixi Syhimour

Dobrý přestup , to se Chelsea nemůže nevyplatit.

Reagovat
Nikikrew
Reagovat
Error

chief teta je oficialne?

Reagovat
Nikikrew

Ok nie je ale tak to video vyzerá ako officialne

Reagovat
smazaný uživatel

nie je to oficialne, ale mohlo by byt

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Cobra

OT: Sháním levnější smart TV do ložnice kolem 30-40" s nutností O2 TV. Mají tuto appku i jiné TV, než Samsung?

Reagovat
jk

Úplně low budget varianta bych řekl jakákoli i stará telka + chromecast.

Reagovat
Cobra

Varianta to není špatná, ale to si radši připlatím, než abych musel použít další zařízení (mobil) na přehrávání videa. Pro mě je totiž zbytečný set-top box a balíček od O2 na dvě a více zařízení, jelikož v ložnici pojede jen netflix a když bude fotbal apod, tak appka od O2 je dostačující.

Reagovat
JacksLFC

Ja treba v nove telce od o2 mel problem vubrc tu jejich apoku stahnout a nainstalovat jak to maji vypi**ne. Tak bych zas nepocital s necim a pak byl nasranej... kazdopadne jejich set top box za 4000 je fakt darda velka krava ale ukazuje ti to cas a pocasi venku to je fakt super no

Reagovat
jk

Jasný, ona je to chlap varianta když by jsi ty nebo někdo měl telku co bude vyhazovat kvůli přechodu na digitální vysílání. Takhle mám prostě jen místo ovladače mobil no..

Reagovat
smazaný uživatel

Neumíš Google a ještě se chováš jak debil když ti někdo skvělé pořadí. Levnější tv mívají příšernou rychlost a debilni rozhraní. Varianta s boxem nebo castem je skvělá.

Reagovat
Cobra

OK, dám na tebe.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
nakaza

jen Samsung, vyvíjí to i pro android tv, ale trvá jim to už 3/4 roku :D jen se připrav, že se ta appka sem tam sere a rozhodně to ne ní na úrovni jako když budeš mít jejich set top box na to

Reagovat
Cobra

V obýváku jejich set-top box mám a s tím jsem spokojen. Do ložnice jsem nechtěl tolik investovat, ale kvůli O2 TV budu muset. Díky.

Reagovat
mimi_united

Tak čelzí s jediným angličanom v základnej zostave (Chill_well)

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nejsi mimi_united, ale Mimoň_united

Reagovat
smazaný uživatel

zase mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

United v lese s jedním Angličanem v sestavě (Green_wood)

Reagovat
iamek

Shaw, Harry, AWB, Rash a brzo snad Hendo. Třeba příště.

Reagovat
smazaný uživatel

Chilwell, Mount, Loftus Cheek, Barkley, Abraham, James, Tomori, Hudson Odoi

Reagovat
Kixi Syhimour

19:47 Man City prý nabízí za Messiho

Podle španělského Diario Sport nabízí Manchester City Barceloně za Lionela Messiho, který projevil přání z katalánského klubu odejít, 100 milionů eur a další tři hráče. Konkrétně má jít o útočníka Gabriela Jesuse, záložníka Bernarda Silvu a obránce Erica Garcíu.

(football-italia.net)

Tak určitě

Reagovat
RKBoy

Jesusa by som ešte veril ale Bernarda si Pep oblúbil a pre mna je práve on tou pravou náhradou za Davida , nie Foden.

Reagovat
smazaný uživatel

Oblíbil si ho tak, že letos toho moc nenahrál. Dvakrát míň než loni.

Reagovat
Dawon

"dvakrat min nez loni" je sice prehanka, ale na zaklade tech cisel odehral letos temer o 1000 minut mene nez loni, to mi teda prijde jako pomerne dost zasadni pokles

Reagovat
RKBoy

nastúpil do 52. zápasov, v minulej do 50. , odohral možno približne o 800 min menej a to kvoli rotácii, to mi nijak závažné nepríde.

Reagovat
Talker

Tak to by byl luxusní deal pro Barcelonu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Právě

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Whitemedia

Diario Sport klasika

Reagovat
Kluivert9

Dobrej přestřel To víc věřím té první zmiňované nabídce: Jesus, Garcia, Angeliňo + 50 mega.

Reagovat
iamek

Harry se ke všemu vyjádřil na BBC- * Maguire: "Two men approached my little sister asking where she was from. My fiancé seen my sister's eyes go to the back of her head – she - ran over and she fainted and was in and out of consciousness."

Maguire: "It was horrible. It's not something I ever want to do again and I don't wish it on anybody. It's the first time l've ever been inside a prison. I don't believe l owe an apology to anyone."

Maguire: "I found myself in a DISTRICT situation where it could have happened to anybody and anywhere. They hit me a lot on the legs. It wasn't on my mind. I was in that much of a panic. Fear. Scared for my life." Maguire: "I don't wish it on anybody. Obviously the situation DISTRICT has made it difficult for one of the biggest clubs in the world, so I regret putting the fans and the club through this, but I did nothir wrong."

Reagovat
Whitemedia

doják

Reagovat
Busby babes

pokud je pravda to s jeho sestrou, tak za me ok. I kdyby je tam domlatil na zemi tyci, tak porad ok a kapitan.

Reagovat
Talker

Jn, mlátit policajty, protože "prý" někdo úplně jiný něco dal jeho sestře je ok a pak jim ještě říkat, že má spoustu peněz a že je kapitán United...

Captain!

Reagovat
Busby babes

hele v pohode, ty sis vybral ze budes verit no name policajtum, ja ze budu verit hraci, co hraje za klub, kterymu fandim.

Nejak v tom pristupu nevidim problem.

Na te policejni verzi sice nesedi asi pet milionu veci, ale tim se nenech rozhodit.

Reagovat
iamek

Nebudu se zastávat nikoho, ale už to, ze nebyl vyslechnut ani jeden svědek mimo policajty je dost zvláštní policejní postup.

Reagovat
TopinB

imho jeho verze asi nebude úplně košer, ale to, že jeho obhajoba dostala důkazy (a to ještě nemohla použít ani zdaleka všechny) asi dvě hodiny před soudem je samo o sobě dost na hlavu

Reagovat
Busby babes

no trochu to puobi, ze to chteli mit hodne rychle z krku, coz docela smrdi.

Reagovat
TopinB

Přesně tak. Ale zase podle komentářů na Athleticu je tam taková rychlost normální

Reagovat
Whitemedia

Bude z toho skvělej film, tak se do toho nemontuj.. film o skvělé Marině oproti tomuhle bude béčko

Reagovat
Svatej

Jsem teda jeden z mala, kterej by mu to klidne veril, pritom zadny osobní zkušenosti s takovou situací nemám.. Čistě osobni pocit z toho celyho případu..

Reagovat
Talker

Tak ještě tu o karkulce. Právník do něj tu pohádku nahustil očividně slušně.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
Swarley

tak to je snad jasné, ne? A stejně jasné je to i u těch vyjádření po přestupu, které ve spojitosti s FatFrankem berete tak smrtelně vážně...

Reagovat
Talker

Já nevím, co se ti nezdá. Tahle vyjádření jsme u minulých koučů neměli (možná Jorginho?) nebo jsem je nezaregistroval. Popřípadě to bylo nějaké mazání medu kolem huby, jak je Mourek superúžasnej a úspěšnej.

Takže se nemůžeš divit, že se nám to líbí. Jasně, částečbě to budou kecy, ale mohli i říct, že to je legenda fotbalu a těší se na spolupráci.

Reagovat
bbbauch

Mne je to u prdele, ale je uzasny, jak to postavis stylem “driv to nebylo, nebo jsem si nevsim, nebo to bylo mazani medu kolem huby”, ale ted to urcite zadny mazani medu neni, je to uzasnym Frankem

Reagovat
Talker

Já nějak nechápu, proč se do toho navážíte.

U Conteho ani u Sarriho to nebylo, ti s těmi posilami ani nemluvili před jejich ziskem snad a u Mourka to bylo nějaké "chci pracovat s Mourinhem, protože vyhrává trofeje a je to jeden z nejlepších koučů a blabla", zdvořilostní kecy.

Reagovat
bbbauch

Ja se smeju tomu “u mourka slo o mazani medu kolem huby” x “u Franka to tak neni”. To nemuzes vedet.

Reagovat
bbbauch

Jinak teda posledni prispevek - uz minule, kdyz jsme se spolu o necem bavili jsem ti dvakrat napsal, ze vubec nereagujes na to co pisu a voila - dalsi diskuse, zase reakce uplne mimo. To je pak tezky.

Reagovat
Talker

WTF?

Vždyť ti 5x napíšu, že jde o vyjádření hráčů, které známe, protože to byly rozhovory těch hráčů. Ne o tom, co bullshitoval ten portugalský kripl v callech (pokud nějaké měl).

Reagovat
Talker

Každopádně je prdel, že to vytahujete jako argument ve chvíli, kdy se jedná o vašeho kapitána, který mlátí policajty a projde mu to.

Reagovat
Svatej

Treba ma Maguire fajt oravdu, ale ta protiofenziva byla klasicky úplně trapná.

Reagovat
bbbauch

Wtf, co mi sem cpete Maguira? A jaka protiofensiva? Jste se snad zblaznili uplne

Reagovat
bbbauch

Ja se ciste vysmal tomu, ze u Mourka to musi bejt mazani kolem huby, ale u Franka to musi byt od srdce. To je prece smesny to takhle shodit.

Reagovat
Svatej

Ty jsi me asi vůbec nepochopil.

Ja psal, ze protiofenziva na Talkera ze strany toho staryho retarda byla trapná + Maguire dost mozna mluvi pravdu a je v tom tak nějak nevinně. Na tebe nic z toho mirenyho nebylo, ale chapu, ze to asi šlo pochopit tak, ze s tim cilim na tebe..

Reagovat
bbbauch

Jo takhle, uz chapu, sorry

Reagovat
Swarley

neskutečný nezvladajko, to je fakt horší než blade

Reagovat
Talker

Ale já se bavím o těch vyjádřeních těch hráčů, kdy tady ti hráči říkají, že Lampard s nimi měl dlouhou diskuzi, kdy se o všem podrobně bavili. O vizi, o taktice, jak ten hráč do toho sedí atd - a označili tu diskuzi pro ně za klíčovou. On se na to mohl vysrat jako předchozí kouči a jen počkat, až to dotáhne vedení. Ale on byl aktivní a podílel se na všem, což se mi strašně líbí.

Vyjádření ohledně Mourka byla spíš "je to super trenér, chci s ním pracovat, protože měl úspěchy a může mi pomoci", ale nic konkrétního, že by se s tím hráčem bavil do hloubky - pokud vůbec.

Co si budeme povídat, tak ti hráči mohli jít jinam nebo mohli rok počkat a vybírat si pak. Ale šli už letos a riskli projekt s mladým, nezkušeným manažerem, bez velkých jmen a bez velkých výsledků.

Reagovat
bbbauch

Ja si prave dokazu predstavit, ze muze byt pravda oboji. Lampard moc na trenersky “jmeno” hrat nemuze, tak sazi na vizi, kterou chce hrace presvedcit. Mourek v tech dobach byl persona a respektovanej trener, tak proc by za nim ti hraci nechteli chodit a musel to bejt kec pro media? Ja to nemyslel ve smeru kritiky lamparda, ale spis jako obranu Mourka, i kdyz je to ten posledni, kteryho bych chtel branit

Reagovat
Swarley

To není protiofenziva, jen klasický používáte dvojí metr... Nic víc, nic min... Ty to strašně nezvládáš, jak ti někdo ty tvoje pohádky nežere...

Reagovat
Svatej

Jj, nezvladam,.presto nejenze aktivne vyhledavas my komentáře, ale i reaguješ na kazdej, kde te zminim, ty drsnaku tupej

Reagovat
Swarley

asi haluz, že jsi se do tohoto vlákna vesral úplně náhodou a zase nic není tvoje chyba... Ty už si nemůžeš pomoct...

Reagovat
Svatej

Me ty tvy okecavky ani lhani nezajimaj, zvan si co chces, tupym picusem stejně zůstaneš dal

Reagovat
Swarley

To nejsou okecavacky, však se na to s klidem podívej místo těch nervů... Pak najdeš chybu u sebe... A urážky jsou zbytečný, to už jen podtrhuješ to nezvládání....

Reagovat
Svatej

Jojo, najdu chybu u sebe v tom, ze u tematu s Maguirem vytahnes nas a spojitost si vytahnes jako vzdycky z vlastní prdele, cpi si tyhle kecy nekomu jinymu, debilku. Adios

Reagovat
Swarley

Jj, tě zase všichni donutili se k tomu vyjádřit a pak ještě blábolit, že si vyhledává někdo tvoje komentáře... A tu souvislost jsem ti vysvětlil, že to nechceš pořád chápat, to už si vyreš a nemusíš mít z toho nervy na jiný...

Reagovat
bbbauch

Wtf, jak Maguire souvisi s tim, o cem se bavim?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Hector17

To je šašek ale perfektní se hodí do cirkusu zvaného Manchester United. Snad bude v příští sezóně dostávat víc prostoru klaun Jesse.

Reagovat
Hector17

Ten by se tam perfektně hodil

Reagovat
Busby babes

OT: Tenet. Bozi. Jdete do kina. Pattinson vybornej. Washington taky fajn. A napad super, akce vyborna... jsem nadsenej.

Reagovat
Whitemedia

Prý nejslabší Nolan. Z těch filmů od roku 2000 a výš to mám mezi Mementem a Insomnií a oba jsou to i tak top filmy, takže o Teneta strach asi nemám

Reagovat
kvasha16

"Prý nejslabší Nolan" -on ma latku tak vysoko, ze toto sa bude hovorit asi po kazdom novom filme co spravi

Reagovat
TopinB

Po Dunkirku je ta laťka o dost níž

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Lacko_Boh

mne sa to pacilo viac ako Interstelar

Reagovat
Mastný Chobot

a tom interstellar ani nevidel

Reagovat
TopinB

Interstellar jsem neviděl, ale z Dunkirku jsem odešel nasraný Takový hype, a díky zkurvené nelinearitě jsem měl pocit, že jsem za 2 hodiny viděl 40 minut děje. A taky mi tam vadilo pár věcí, co mě z toho vytrhlo, což ale chápu, že ne každému to vadí, třeba nula krve, i když týpek dostane přímý zásah bombou, málo vojáků na pláži, a to, že navzdory náletům, si nikdo nezapálí ani nezanadává na uklidnění

Reagovat
smazaný uživatel

je normalne ze som to videl uz si nepamatam poriadne dej?

Reagovat
Mastný Chobot

ja som to videl 2x a tiež si ho nepamätám, ale viem, že v danej chvíli sa mi to páčilo a malo to super atmosféru

Reagovat
j_mrazik

Právě přemýšlím na tím samým. Viděl jsem to v kině, odcházel jsem s tím, že to byl ok film, ale už si ho asi nikdy nepustím a nic ve mně nezůstalo.

Reagovat
TopinB

Reagovat
r.mrazik

vsak tam nejaky velky dej ani nebyl...

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Ono kdyz se clovek podiva tak ty jeho posledni filmy nejsou zadna slava. TDKR slabota, Interstellar ok, Dunkirk meh a ted Tenet kterej ma dost rozporuplny divacky reakce.

Reagovat
Whitemedia

Dunkirk meh

Reagovat
icka

Reagovat
TopinB

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Já furt říkám, že je Pattison fajn herec. V tom Batmanovi tu nálepku tragéda zlomí definitivně

Reagovat
8lampard8

Podle me uz ji zlomil v Lighthouse, Kralovi. Prekvapil

Reagovat
Eichel

Reagovat
SunFells

Reagovat
iamek

Ten ji má zlomenou asi 6-7 let. Akorát skoda, ze vzal Batmana. Raději ho vidím v artovkach jen.

Reagovat
j_mrazik

Nech ho, ať si taky trochu vydělá, ne?

Reagovat
Busby babes

je docela vtipny, ze ma ted nabehnuto stat se akcni hvezdou.

Reagovat
Svatej

Bylo by to fajn, ja mam tyhle znovuzrození rád. Takovyho Keatona jsem dřív nemohl vystát, ale restartoval tu kariéru taky moc pěkně..

Reagovat
Eichel

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Counter

List of some possible ties for Spurs in Monday's UEL 2QR draw:

Kukesi

Backa Topola

Kalju Nomme

Bodo/Glimt

Riteriai

Kaysar Kyzylorda

Neftchi Baku

Lokomotiv Plovdiv

Botosani

Piast Gliwice

Dunajska Streda

Laci

Teuta Durres

Renova Dzepciste

Borac Banja Luka

Sfantul Gheorghe

Random name generator jede na plné obrátky

Reagovat
spider_8

Třeba Dunajska Streda, wtf

Reagovat
hitZor

To je asi jediné jméno, co z toho seznamu znám

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Neftchi Baku

Reagovat
smazaný uživatel

ale ze uplne

Reagovat
kvasha16

co to je kurva

Reagovat
TopinB

Mi to připomělo tohle

https://i.redd.it/9mxpkgy822qz.jpg

Reagovat
Mastný Chobot

Bobson Dugnutt je top

Reagovat
masina_LFC

Reagovat
Ondiis

Todd Bonzalez

Reagovat
smazaný uživatel

Znám z toho 2 tymy

Reagovat
Mastný Chobot

Laci to sú bohovia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Tak Silva by nakonec měl být 1+1, to je naprostá ideálka. I když taky závisí na podmínkách uplatnění opce.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Že by si Silva v 35 věřil víc na uplatnění opce než Kanga ve 30?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
O.Giroud

Sarr: "Záujem bol aj zo strany ManCity a Liverpoolu, stretol som sa s Guardiolom a ten priniesol do reštaurácie tabuľu a vysvetlil mi tam taktiku na celú sezónu a potom som sa ho spýtal, že na akej pozícii so mnou počíta a odpovedal, že na všetkých. O pár dni neskôr som bol s Kloppom a pokecali sme o živote, veľa sa nasmiali až som mal pocit, že sa bavím s otcom, ktorý je zároveň môj najlepší kamarát. Skvelý týpek. Nakoniec mi cez ICQ new videohovor zavolal Frank Lampard a povedal, že ma chce na stopéra a aby som v zápasoch bránil. Vtedy som zistil, že Chelsea je ten pravý klub."

Reagovat
Swarley

Reagovat
Svatej

Reagovat
vodka

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
TopinB

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Steven666

Reagovat
vladis271

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Mimalu

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

co je na tom vtipné?

Reagovat
iamek

Reagovat
ttopi

Taky moc nechápu. Sarr si asi myslel, že by po něm Pepek chtěl, aby hrál hroťáka a kopal penalty

Reagovat
O.Giroud

Vôbec nešlo o Pepka či Kloppa, akurát také rýpnutie do pár fanúšikov Chelsea, ktorí to evidentne pochopili.

Reagovat
ttopi

A můžeš mi to nějak vysvětlit? Rád bych to pochopil, ale ikdyž to čtu znova, tak mi to nedochází.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

*že ma jebnú na rok hosťovať

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Mastný Chobot

Ako sa číta Brewsterovo krstné meno? Ríjen? Rían?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele