Guardiola podruhé získal ocenění pro nejlepšího manažera v Anglii

24.05.2021, 22:44
Aktuality
Pep Guardiola (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (327)

Přidat komentář
vceradnesazitra

Mourinho byl lepší. S tím mužstvem, co dostal k dispozici, dokázal divy.

Reagovat
celeb

Keby nebolo Superligy, tak Spurs s nim skoncia v top 4

Reagovat
kilobyte

Ženskou tam dají, ale černocha ne? Rasisti.

Reagovat
smazaný uživatel

A ta zenska tam dela co proboha? To je uplne mimo misu tohle stavet zensky fotbal na uroven muzskeho

Reagovat
Busby babes

naopak nema moc smysl to rozdelovat. A je to uplne bezny, ze se tohle spojuje. i u nas treba v takovych tech anketach sportovec roku nebo tak. A tohle je porad fotbal a Hayes mela skvele vysledky.

Reagovat
smazaný uživatel

je přirozený že když je ženský fotbal a mužský fotbal tak už to rozdělené je, fotbalisté se s ženskými protějšky nemůžou nikdy soutěžně utkat tak nemá smysl je dávat do jedné ankety, něco jiného je třeba cena fair play nebo sportovec/sportovkyně roku kdy se dá na vrchol nějaký jedinec nebo skupina... jdeš za každou cenu proti proudu jak u Kúdely tak v tomhle a je to už trapný

Reagovat
Busby babes

v cem je jinej sportovec roku, kde porovnavas nejen muze a zeny, ale i naprosto jine sporty, kolektivni a individualni dohromady a anketa o nejlepsiho managera/managerku? to nedava smysl ten argument, ze je to neco jineho...

Reagovat
El Cid z City

Sportovec roku je sračka, mě nezajímá,ale ať si ta anketa klidně existuje. Ať si klidně vyhlašují nejlepší hráčku,trenérku a podobně,dělaj tomu publicitu, ale neserou to do mužskýho fotbalu.Neznám nikoho,kdo sleduje ženskej fotbal(netvrdím,že nejsou).Zaspekuluju si-je to jenom snaha urvat kousek ze slávy na mužském fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

ok

Reagovat
jk

Fotbalistky a fotbalisty asi mezi sebou nelze porovnávat výkonnostně. Ale pokud by Carla Ward dovedla Burmingham k titulu, tak by to byl jistě manažerský úspěch srovnatelný s Pepovým vedením City. O tom je ta anketa a i když je dost možný, že tam Hayes je jen do počtu tak v tomhle případě v tom fakt nevidím problém.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

s tím celkem jde souhlasit, díky za slušný názor

Reagovat
jk

Reagovat
protiproudu

Proč nemají soutěže, kde by hráli proti sobě? Proč nejsou smíšené fotbalové teamy?

Reagovat
Busby babes

bavime se o ankete. stejne jako jsou jine ankety smisene, u nas treba Sportovec roku, v UK SPOTY a dalsi...

Reagovat
protiproudu

Proto ty ankety stojí za vyliž prdel a nikoho nezajímají.

Reagovat
Mastný Chobot

Mohol by tú Hayesovú zobrať Tottenham, to by bolo konečne po rokoch niečo nové, zaujímavé.

Reagovat
FUnk

Reagovat
Busby babes

hele kdyz muzou chlapi trenovat zenskej fotbal, proc by to neslo naopak? porad je to jedna hra se stejnyma pravidlama.

Reagovat
FUnk

klidne at to nekde otestuje, ale proc zrovna my a navic v situaci kdy se potacime na hrane, kdy nam muze odejit nejlepsi hrac a budeme zkouset neco noveho. Podle me je to pro nas risk a nevim jestli by to mel byt duvod pro kane at zustane....

Reagovat
Mimalu

V tomto ohledu je celkem jasné že to nenastane. Ta doba ještě asi úplně nedozrála a řekl bych, že jestli někdy v nejbližší době dostane trenérka nějakou šanci, tak to bude třeba v okamžiku kdy bude potřeba už jenom dohrát sezónu po vyhazovu trenéra. Klidně bych si dovedl představit, že by v nepovedené sezóně mohla tu pozici interim trenérky někde dostat a svým způsobem to klidně může nastat jednou v Chelsea...

Reagovat
Busby babes

jo takhle. No, chapu. Daval jsem sem na to tema clanke. Chce to odvazneho majitele a open minded hrace. V tom clanku meli docela dobrej argument, ze Hayes aspon neco uz dokazala a horsi nez ruzne vase jine obsazeni managerama, co za sebou zadne vysledky nemeli, by to asi nemelo byt. Ale samozrejme to plati prakticky na kazdej klub ve fotbale.

Reagovat
smazaný uživatel

A co by malo nejakeho majitela motivovat to urobit, mimo nejake virtue-signalling a PR s tym spojene? Ked je na ten post tlacenka X trenerov a byvalych hracov, ktori maju vacsie skusenosti. Mozno je to rovnaky sport, ale uplne ina kategoria.

V principe by som proti tomu nemal nic, ale musela by to byt fakt zena s mimoriadnymi osobnostnymi crtami, aby bola uspesna.

Reagovat
Lacko_Boh

You don't need to have a uterus to be a woman.

Reagovat
Mastný Chobot

"A co by malo nejakeho majitela motivovat to urobit, mimo nejake virtue-signalling a PR s tym spojene"

Well... jej CV?

Reagovat
Lacko_Boh

Ako napríklad?

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak som to tam napisal.

Reagovat
Busby babes

a maji vetsi zkusenosti? ma za sebou 20 let zkusenosti z fotbaloveho managementu, nejen na pozci managera, ale i z pozice DoF. Vyhrala 4x ligu a dvakrat pohar.

Kolik ex hracu ma takove CV?

Tady je ten clanek.

https://www.football365.com/news/tottenham-need-radical-plan-emma-hayes-john-nicholson

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Mastný Chobot

Dobra rec s tebou, Lac

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ale tie uspechy ma v inej kategorii.a myslim si, ze majitelia velkoklubov si myslia to iste. To je taky zjednoduseny pohlad na vec.

Nevsimol som si ani nejaky presun muzov, co trenuju zeny. Predsa len, tá uroven je podstatne nizsia.

Reagovat
Mastný Chobot

Phil Neville f.e.

Reagovat
smazaný uživatel

Pre oboch, myslim trener zien postupeny na trenera muzov, nie naopak. A phil nie je zrovna dobry priklad, kedze hoci napicu ale trenoval TOP tim a az nasledne sa presunul ku kormidlu zien.

Reagovat
Mastný Chobot

to si mýliš s Garym, nie? Phil trénoval ženskú repre a odtiaľ išiel do Inter Miami k mužom.

Reagovat
smazaný uživatel

Stale zapada do tej skatulky byvali hraci. A vo valencii boli obaja jeden ako head coach a druhy ako asistent.

Reagovat
Mastný Chobot

Neville zasa nemal v ženskom futbale zďaleka také úspechy ako má Hayes.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď ja verím tomu, že to funguje obojstranne. Dobrý trener v zenskom time != dobry trener v muzskom time.

Specificita.

Reagovat
Mastný Chobot

"Dobrý trener v zenskom time != dobry trener v muzskom time"

To rozhodne nemusí platiť v 100 % prípadov a ani neviem, od čoho to odvodzuješ, keďže ako sám píšeš, takých prípadov nie je veľa (alebo ani jeden ). O dôvod viac byť na to zvedavý.

Reagovat
smazaný uživatel

No a prečo asi tych pripadov nie je veľa?

Zaujímavé určite, ale pochopiteľne neuskutočniteľné.

Reagovat
Mimalu

Tak těch důvodů bude několik, ten základní jednoznačně v tom, že je ženský fotbal v podstatě nově vznikající sport, vždyť první plně profesionální liga v Evropě vznikla před 3 sezónami v Anglii. Doba před 10 a více léty je víceméně doba amatérek a současně i amatérských trenérů, z takového prostředí se těžko bude generovat trenér do profesionálního fotbalu

Reagovat
Busby babes

ne? Phil Neville dostal misto u anglicky repre jen proto, ze driv hral fotbal. Spousty muzu trenuje zensky fotbal nebo zenske sporty obecne, basket, volejbal atd. Proc by to nemohlo jit naopak? porad je to stejna hra, stejne principy...

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by mala ist trenovat na podobnu uroven do muzskej kategorie, tak by to bolo tak mozno U15

Reagovat
Busby babes

coze?

Reagovat
smazaný uživatel

Ved je to tak, tie rozdiely su obravske a konkurencia u zien je nizka.

Majsterky sveta dostavaju uplne bezne sodu v pripravaku proti U15 klubovym timom v USA, tak sa nehrajme, ze ten rozdiel v kvqpite futbalu nie je. Vlastne ani nemaju proti komu hrať prípravu, tak hraju proti deckam.

Reagovat
Busby babes

no po takticek priprave a schopnosti rozumnet hre a pripravit tym v tom fakt rozdil nevidim. pokud to dokaze u zen, nemel by byt problem to dokazat i u muzu, kde jak pises, bude mit k dispozici kvalitnejsi a schopnejsi hrace.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ved o to ide, ze ta taktika sa meni s kvalitou hracov.

Podla tejto logiky by mohol ist trenovat Tottenham niekto z vidlákova, lebo je "takticky genius" a keby mal miesto tlstych murarov naozajstnych futbalistov, tak by bol Guardiola.

Mozno je, ale musi to dokazat postupne.

Ten skok od zien do PL je imho proste strasne velke susto.

Reagovat
Busby babes

jenze ona neni nekdo z vidlakova, ale managerka, co trenuje jeden z nejlepsich tymu sveta a nejlepsi hracky sveta.

Vsak ja nerikam, ze to automaticky znamena uspech. Ale to ani u chlapu. 90 procent manageru neuspeje. Pokud by ona neuspela, v cem by byl jako rozdil?

Reagovat
Mimalu

to si zas tak úplně nemyslím že to tak musí být. Základní rozdíl mezi ženským a mužským sportem je ve fyzických rozdílech mezi oběma pohlavími. Ale když budeš mít fyzicky nabušený tým mezi muži hrající proti mužům a fyzicky nabušený ženský tým hrající proti ženskému týmu, tak úplně nevidím důvod, proč bys měl mít rozdílnou taktiku. Když budeš mít výškovou převahu tak využití té převahy ti bude fungovat obdobně.

To co dělá top trenéry není jenom schopnost vytvořit funkční taktiku, je to schopnost obklopit se správnými lidmi, schopnost správné komunikace, musíš mít nějaké lidské vnímání. Hayes trénuje ty nejlepší hráčky posbírané z celého světa, určitá pravděpodobnost, že ty potřebné vlastnosti má tady je, jestli to by to fungovalo se těžko dá určit bez toho, aby se to opravdu vyzkoušelo

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, to sa nikdy nedozieme, kym sa to neskusi.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak tu pracu s profi sport timom beriem, ze ma na TOP urovni, ale ten pohlad na tu taktiku je strasne zjednoduseny, ze jediny rozdiel je ze chlap vyskoci vyssie a bezi rychlejsie proste nie je pravda.

Dalsia vec je, ako by sa vytovnala s tlakom, ta sledovanost u zien je oproti PL nic.

Reagovat
Mimalu

Ale tak co je při tvorbě taktiky teda podstatné, hledáš slabiny svého a soupeřova týmu, hledáš silné stránky svého a protivníkova týmu a z toho ve finále nějak vytvoříš co nejefektivnější způsob jak porazit soupeře. Herní dovednosti a situace s hráči drilovat mohou asistenti, to ani chlapští trenéři nedělají. Tady se v podstatě bavíme o tom, jestli žena může rozumět fotbalu stejně jako muž a vzhledem k tomu že ženy jsou úspěšné v mnohem sofistikovanějších oborech než je fotbal, tak úplně nevidím důvod proč by žena nemohla být v rámci fotbalových znalosti na top úrovni. To jak se kdo vyrovná s tlakem je zas další střípek v mozaice úspěšného trenéra, ale to opět není o pohlaví ale o povaze jednotlivce

Reagovat
Mastný Chobot

Presne tak, v konečnom dôsledku jediný argument, prečo by Hayes nemohla byť úspešná v mužskom futbale podľa niektorých tu je, že je žena.

Keby jej úspechy v ženskom futbale mal Phil Neville, tak nikto ani okom nemihne, ak by ho zvažoval nejaký tím PL.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Já ano, problém není to, že je žena, problém je, že je to úspěch v ženském fotbale, který je zkrátka v současnosti moc slabý na to, aby trenérovi/trenérce zajistil vstupenku do mužské PL, kde je ta úroveň úplně jiná.

Reagovat
Mastný Chobot

Hej, no, na rozdiel od Artetu/Oleho/Lamparda sú jej trénerské úspechy nič, no

Reagovat
smazaný uživatel

Však já taky najmutí Artetu/Oleho/Lamparda odsuzuju jako diletantství vedení, ani jeden z nich si to nezasloužil a nemá na to ještě.

Reagovat
Lacko_Boh

ved aj na EF to vela ludi (aj ja) odsudozvalo...zase a znova pateticky virtue signaling ale ono si za 3 dni chalani najdu nieco ine, mame tu Izrael, Palestinu, o 5% menej komplimentov na inteligenciu africkych hrotovych utocnikov atd. ...

Proste, co nam twitter prinesie

Reagovat
Mastný Chobot

Toto tvoje odporné povýšenectvo je jeden z najhorších prerodov na ef ever.

Máš iný názor = pateticky virtue signalling... Logika hlupáka

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Busby babes

dosad si tam Mourinha. Jeden z nejuspesnejsich treneru vsech dob. A presto neuspel. pritom na zaklade tehle logiky je to temer nemozne, v muzskem fotbale vyhral co se dalo... nebo Ancelotti. Da se rict neco podobneho...

Reagovat
smazaný uživatel

Ktori maju za sebou roky vedenia najlepšími koucmi v historii?

Reagovat
Mastný Chobot

To je, samozrejme, argument v ich prospech, to nespochybňujem. Ale to nič nemení na tom, že je proste Hayes úspešnejšia trénerka.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, to som myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

vies o tom ze jej CVcko je z ligy kde este 2 roky dozadu nemala cast jej superiek hrala futbal poloprofesionalne? Vies o tom ze okrem busbyho blogu kde nedal typek jediny argument okrem toho ze je v pohodicke a ze su aj zli muzski manazeri tak o nej nikto nikde nespekuluje (v ramci muzskeho a teda lepsieho futbalu)? Ani v 1. lige, ani 2....ani v zahranici..nikde? Vsade su sexisti a nechcu uspech?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta diskuze je o tom, že žena může mít schopnosti na to, aby takticky byla na úplně stejně úrovni jako mužský trenér.

S tím souhlasím.

Jinak vůbec nevím, kdo ona je a ani mě to nezajima

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, tazko s vami. Vobec som do toho netahal pohlavie. Urcite by to mohla robit aj zena, ale nie preboha z tej ich sutaze rovno do PL

Ten tlak ale ona este nikdy nezazila, o tom sa bavim.

Reagovat
Mastný Chobot

Point je, že ty tvrdíš, že by na to isto nemala a ja (my), že to nikto nevie, kým sa to neskúsi. Tak s tým je ťažko?

Reagovat
smazaný uživatel

Aha tak to je super, dobré aliby. Nikto neviem, či by som ja nebol najlepší tréner v historií vesmíru, kým sa to neskúsi.

Ja som oprel svoj predpoklad jej neuspechu o fakty, ktoré su podľa mňa rozhodujúce. Nikdy som nepovedal, že by nemohla uspieť, ale že úspech v ženskom futbale ju ani náhodou nekvalifikuje na PL. To je môj point cely čas.

Reagovat
Mastný Chobot

Ja tvrdim, ze jej uspech u zien ju automaticky nediskvalifikuje a dokonca, ze to je lepsia kvalifikacia ako maju niektori sucasni manazeri v PL a ze by som bol na to zvedavy, ako by si viedla. To je moj nazor, ktory nemam z twitteru ani odnikial, ako tu niekto nasilu pretlaca.

Reagovat
smazaný uživatel

Pohode ja ti to verim, a myslim, ze ten twitter nie je narazka prave na teba. Ale ta diskusia sa ubera cely cas tym smerom, ktorym som to uberat nechcel a moje argumenty prebija pocit ich SJ instinkt

Reagovat
Busby babes

to neni alibi. spis takova poznamka: v cem je jeji CV horsi nez maji jini manageri at uz aktualne v PL nebo treba driv, pokud se bavime o Spurs tak treba Jol nebo Sherwood. nic vic.

Ja si myslim, ze by takovy experiment byl fakt zajimavej a risk neni o nic vetsi nez s jakymkoliv jinym dalsim managerem, kterej do PL prijde. Pravdepodobnost, ze to nevyjde je velka, ale to je i u jejich muzskych kolegu.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
El Cid z City

Teď proti ní stojí stojí trenérští četaři, v PL a LM by se musela popasovat s taktikou Žukovů,Rausů a Guderianů, to je trochu jiná káva.

Reagovat
Mastný Chobot

To ale predsa nemôže diskvalifikovať ženskú trénerku. Nesúhlasím často s Busbym, ale tu áno. To je akoby si vravel, že Craig Shakespeare > Bielsa, lebo istú dobu jeden trénoval v PL a druhý v Champe. Hayes je zjavne nadpriemerne úspešná v ženskej kategórii a momentálne nevidím dôvod, prečo by nemohla byť úspešná aj u mužov (rozhodne má viac (wo)manažérskych a trénerských skúseností ako Arteta/Mason). Ale bolo by zaujímavé sledovať, ako by si poradila s testosterónovými top futbalistami, ja by som to chcel vidieť.

Reagovat
smazaný uživatel

No to je druha vec, ako by ju respektovali hraci a co by robila pri keby sa jej na polcas zacal mlatit aurier so sissokom

Reagovat
smazaný uživatel

"ja by som to chcel vidieť." Aj v Arsenale?

Reagovat
Mastný Chobot

Pokojne ty mizogýn

Reagovat
smazaný uživatel

Ty falošník

Reagovat
Busby babes

ale jinak je jasne, ze se to nestane. jen to nekdo zminil, protoze hledate managera. Kdyby ho hledal jinej klub, tak budou mluvit spis o tom jinem klubu.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Busby babes

jj, tuhle jsem tu daval clanek, kde o tom psal. Taky bych tomu fandil. Je otazka jak by to dopadlo, ale vzhledem k tomu, ze pruserem konci vetsina manageru chlapu, tak ani pripadnej vybuch by nebyl nic nestandardniho.

Reagovat
Kinky7

Ja bych byl klidne pro. Zrovna Hayes je fakt dobra a klidne ma na to trénovat chlapsky top team

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Luc-Luc

slepice ke slepicim

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Mimalu

OT: Andrej Babiš: Ministr zdravotnictví Petr Arenberger mi dnes ráno potvrdil svoji rezignaci, novým ministrem bude opět Adam Vojtěch.

NeNe

Reagovat
iamek

Teď to tady jdu dat. Neskutečný

Reagovat
Kixi Syhimour

Už jsem se vysmál v české sekci, ale klidně to udělám znovu.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
El Cid z City

Že tam ten Arenberger šel jenom proto,aby se pochlubil svým majetkem? Udělal to šikovně, nejdřív nic nezveřejnil(ač mu muselo bejt jasný,že to praskne).

Reagovat
kilobyte

Nechtěl se chlubit, jen to chtěl spočítat.

Reagovat
Front hell

Česká republika - země neskutečných možnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Česká republika je Front Hell, příprava na skutečné peklo

Reagovat
Front hell

Peklo je fandit Arsenalu

Reagovat
ashburtongrove

kántry fór d fjůčr

Reagovat
Lacko_Boh

Cesko je popici

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Kily

Reagovat
Busby babes

nejsou lidi.

Reagovat
Luc-Luc

parada

Reagovat
Hlahart

Však jde jen o zdraví

Reagovat
LAM

Opět se ukazuje jak je vůbec těžký v dnešní době vybrat někoho kdo nemá za sebou nějakou špínu.

Vojtěch bude možná jeden z mála těch, kdo jí nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Tak lidé, co mají čistý štít určitě jsou, ale k Babišovi nepůjdou. Dyť viděj jak se chová ke svejm lidem, Dana Ťoka kritizoval jako kdyby byl ministr za jinou stranu. A přitom ho tam sám držel a učinil z něj nejdée sloužícího ministra dopravy po revoluci. Babiš je fakt šašek... a kokot.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
r.mrazik

co? vsak ma pravdu...on s nim nikdo normalni fakt pracovat moc nechce

Reagovat
eder

Největší kreatura, která se kdy objevila na české politické scéně. Doufám, že ty, kteří ho zvolili, jednou budoucnost dožene k trestní odpovědnosti...

Reagovat
smazaný uživatel

myslim že je spíš důležité aby se lidi naučily přiznat si že se spletli to udělá největší rozdíl ne zvolit babiše a pak si za tim stát aby se neukázalo, že jsou za blbce... arogance

Reagovat
Hlahart

*

Reagovat
smazaný uživatel

pardon

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
FUnk

Reagovat
Busby babes

no i za vojtecha tam byly nejake podivne zakazky v te prvni vlne. Jen u nej to asi bude spis tak, ze se proste nepostavil Faltynkovi nebo Hamackovi, tezko rict...

Dost lidi z tech odbornych kruhu o nem mluvilo tak, ze na ne dal, poslouchal je a pripravoval narizeni podle nich. Jen to pak nedokazal prosadit pres Babise a jeho marketaky. Takze treba ustoupil kvuli krajskym volbam a tak. Coz je pak problem no. Ministr, co nic neprosadi je k hovnu. Jenze Babis proste sve ministry nebere jako kolegy, ale jako poddane.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Hlahart

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

jen teda nechapu, ze do toho leze znova. Zase budou volby, zase bude rozhodovat marketing a co nejrychlejsi uvolneni. A musime doufat, ze ockovani a vliv pocasi proste prevazi, coz asi prevazi. Jenze na podzim tu nejspis budeme mit par milionu nenaockovanych lidi... nutnost zacit treti davky ockovani a tak...

Reagovat
Mimalu

Jestli je pravda ten jeho zájem být velvyslancem ve Finsku, tak možná neměl moc na výběr a musel na to Andrejovi kývnout

Reagovat
Busby babes

good point

Reagovat
kilobyte

Babiš to potřebuje řídit a mít tam lidi na které může hodit neúspěch.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Prymula se blíží

Reagovat
Swarley

wow

Reagovat
Golasso

Kruh se uzavřel!!

Reagovat
kiwwi

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
r.mrazik

vsak prymule uz je skoro svleceny a rozbehava se u lajny,ze bude dalsi na rade

Reagovat
jk

Na trestnou lavici odchází Arenberger, do hry na jeho místo naskakuje Vojtěch a na střídačce už se rozvičuje Prymula. Blatný ještě vydýchává předchozí střídání, ale jistě bude i on brzy připraven znovu zasáhnout do hry.

Užijte si letošní mistrovství...

Váš Andrej...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Chapu ze je to oceneni za celou sezonu, navic Tuchela nemam moc rad ale preci jen by si cenu zaslouzil on! Sebral Chelsea kdyz na tom nebyla vubec dobre, urval s ni pohar, je ve finale LM a udzel solidni umisteni v tabulce .. krom toho stihl za velice kratky cas vyklepat vsechny trenerske legendy ktere PL ma

Reagovat
Busby babes

pociat se jen PL, ne ostatni souteze.

Reagovat
Svatej

navíc jsme ztráceli v době jeho převzetí 5 bodů na čtvrtý místo. Na to, jakej hype se kolem něj rozpoutal, to fakt nebyla nějaká historická stíhací jízda.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Mimalu

Dost se to pokazilo ke konci, nebýt zápasů s Arsenalem a AV, které kdyby zvládnul vítězně, tak udělal za stejné množství utkání o 50 % bodů více než Lampard a to s těžším losem (?) a tažením v FA cupu a LM. Takto si to dost pokazil, ale taky ten hype dost frčel před tímto období...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagoval na clanek kde Pepuv vycet je;)

Reagovat
kilobyte

Urval pohár? Vždyť finále FA cupu prohráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj se City to bylo vlastne SF je pravda ze zaver sezony jim krapet ulitl ale porad ma sanci neb City vetsinou v evropskych poharech s anglickymi kluby prohrava

Reagovat
Mimalu

Reece James has been included in England's provisional squad for Euro 2020.

The Athletic understands James will be named in Gareth Southgate's expanded selection at 1pm on Tuesday. The right-back has had an impressive season for Chelsea.

James, 21, has six caps for the senior side. He made his debut for England in October 2020, playing in a 3-0 win over Wales.

Reagovat
Mastný Chobot

#Tottenham and Roberto Martinez are continuing talks this week over the clubs managerial vacancy [@SkySports] #COYS #THFC

heh

Reagovat
FUnk

to neni zadny upgrade

Reagovat
smazaný uživatel

[Alasdair Gold] As plenty of people are asking about Roberto Martinez, as I've said before he is someone Spurs like but he's not believed to be a contender right now for the current vacant managerial post.

Reagovat
jk

Sky ty zprávy píše podle toho aby vydělali na sázkách mi tak přijde. Tohle je blbost.

Reagovat
mr.Silver

Willian may have played his last game for Arsenal – with the Brazilian winger understood to be keen on a return to Stamford Bridge.

Reagovat
FUnk

on bude mit asi velke sebevedomi

Reagovat
Svatej

Reagovat
Čenda

No, major Terazky, toto mi pripadá naozaj kurevsky ábsurdné.

Reagovat
Hlahart

Ty jo docela zajímavý jména v tom provisional squadu (33 hráčů): Greenwood, Saka, Bellingham, Lingard, White, Godfrey.. Zřejmě vypadne Ramsdale.. dalších 6 hráčů pak imho z obrany a útoku především.

Jinak je naopak divný, že se ani do týhle rozšířený soupisky nedostal AWB... Jakkoliv si tím koncem sezony nepomohl teda.

Reagovat
Swarley

A kdo tam je od nás ještě? Rash, Maguire, Harry Kane a ještě někdo?

Reagovat
Hlahart

Tip kdo vypadne (za předpokladu, že už nikdo jinýho nebude nominovat): Ramsdale, James, Lingard, Watkins, Saka, Mings, Godfrey. Případně zůstane Lingard a vypadne Bellingham.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
iamek

Snad se nám tam Harry nezničí na začátek sezóny :/.

Reagovat
smazaný uživatel

Píše se v ne tak úplných bulvárech, že by klub byl nakloněný vzít Pochettina zpět, kdyby náhodou teď v PSG skončil.

A taky, že Levy bude ochotný prodat Kanea jen za částku převyšující £200m.

Reagovat
FUnk

poche nevyjde a ta castka taky nesouhlasi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Něco jsem o tom četl. Ale nevím jak by to mohlo fungovat se stejnými hráči, kteří za Levym chodili, že už mají dost těch Pocheho nálad a tlačili na změnu trenéra, kterému se taky zrovna nedařilo. A Kane měl být jedním z těch hlasitější...

Jestli Kane odejde tak bych řekl, že tak 130m max.

Reagovat
smazaný uživatel

To by fungovalo jedině, kdyby se udělala kompletní přestavba týmu, která se tak jako tak už udělat stejně musí.

Reagovat
jk

A nechal by jsi ti na Pochem nebo radši najal nějakého DoF a určil tomu týmu celkové nějaký směr.

Reagovat
smazaný uživatel

DoF by to určitě chtělo, Poche měl s přestupama problém (dost váhal s tím někoho koupit a i pak ten přestup byl často špatný) a nemyslím si, že by to jenom tím, že by mu Levy neposkytl prostředky. A Levymu v tom taky nevěřím, takže ideálně by tam někdo další být měl, kdo by si rozuměl s oběma. Měl jsem dobrý pocit z toho, jak tam byl Paul Mitchell, ale docela brzo utekl a pak se to začalo časem kazit.

Reagovat
jk

Reagovat
j_mrazik

Něco mi říká, že Tottenham bude muset být rád za 60m. Nevím, jestli v dnešní době někdo bude vytahovat extra cash. Asi jedině City, ale nemají konkurenta a zase tak moc na toho středního útočníka spěchat nepotřebují, navíc je tu možnost Haaland.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak místo nějakých trapných 60m by snad stálo z něj ještě vyždímat ty 2 sezóny, co mu zbývají ve smlouvě.

Reagovat
Hokaido

Bez debat.

Reagovat
r.mrazik

to samozrejme ano...zalezi,jak na prestup bude tlacit Kane

Reagovat
jk

Za 60m by snad neodešel ani on sám, protože sám ví, že jeho hodnota je daleko vyšší.

Reagovat
fenixLFC

Goalkeepers: Dean Henderson (Manchester United), Sam Johnstone (West Bromwich Albion), Jordan Pickford (Everton), Aaron Ramsdale (Sheffield United).

Defenders: Trent Alexander-Arnold (Liverpool), Ben Chilwell (Chelsea), Conor Coady (Wolves), Ben Godfrey (Everton), Reece James (Chelsea), Harry Maguire (Manchester United), Tyrone Mings (Aston Villa), Luke Shaw (Manchester United), John Stones (Manchester City), Kyle Trippier (Atletico Madrid), Kyle Walker (Manchester City), Ben White (Brighton & Hove Albion).

Midfielders: Jude Bellingham (Borussia Dortmund), Jordan Henderson (Liverpool), Jesse Lingard (Manchester United), Mason Mount (Chelsea), Kalvin Phillips (Leeds), Declan Rice (West Ham), James Ward-Prowse (Southampton).

Forwards: Dominic Calvert-Lewin (Everton), Phil Foden (Manchester City), Jack Grealish (Aston Villa), Mason Greenwood (Manchester United), Harry Kane (Tottenham), Marcus Rashford (Manchester United), Bukayo Saka (Arsenal), Jadon Sancho (Borussia Dortmund), Raheem Sterling (Manchester City), Ollie Watkins (Aston Villa).

out jeden z brankarov, godfrey, lingard, saka, james, mings a greenwood. ale realnejsie je ze vyhodi bellinghama no

Reagovat
Miguel19

Kyle Trippier

Reagovat
fenixLFC

vidis, je tak irelevantny ze mu dali meno walkera

Reagovat
avicii

Najsilnejšie Anglicko smerom dopredu co si pamätám, v útoku pekne možnosti ako to postaviť

Reagovat
fenixLFC

tak nejak. a to este v nominacii nie su maddison, barnes, bamford, ings...

Reagovat
Busby babes

tipuju ze pak vyradi Ramsdale, Mingse nebo Maguire, zalezi jak na tom bude, White, Phillips, Greenwood, Saka, Watkins?

Reagovat
avicii

DCL za mňa von a hrotaci Kean a Rashford

Reagovat
avicii

*Kane

Reagovat
Hlahart

Rashford na hrotu podle mě hrát nebude (a taky dost možná ani nemůže)

Reagovat
mul

DCL tam zostane, ak bude treba gól tak ku koncu sa hodí na štandratky, prípadne nákopy (zo 16 dal 7 golov hlavou)

Reagovat
vodka

White by jet i mohl, je fakt dobrý...

Reagovat
Svatej

S Arnoldem bez Bissaky, to bude nakonec solidní bouře.

Reagovat
Hlahart

Vyhodit Greenwooda místo Watkinse? Ok, no..

Reagovat
fenixLFC

beztak poletia obaja ale radsej si tam nechat watkinsa ako tretieho hrotaka (ked tam nebude hrat rash) ako x ta varianta a slabsia toho co zahraju ostatni ofenzivni hraci

Reagovat
vodka

Ramsdale

Reagovat
EXoRcIsT

AWB mal ist. Ked budu hrat proti Mbappemu a pod tak by sa im hodil krajny obranca co je 1vs1 neprekonatelny

Reagovat
smazaný uživatel

[TIMES] Eric Bailly: I signed a new contract but if I’m not starting, I will look for another solution #ggmu...lol aby si ústa otváral človek, ktorý za 5 rokov bol zdravý asi 20% času a ešte pred finále, rovno predať po sezóne

Reagovat
iamek

Dneska zprava, ze by mohl jit směr Villareal za Torrese a doplatek. Takže třeba přijdou dvě CB

Reagovat
fenixLFC

on je proste ten typ FM bullshitu kedy sa ti hrac stazuje ze si mu dal slub ze bude hravat a on nehrava....pretoze je zraneny

Reagovat
Grahf

to predlženie kontraktu proste nedáva zmysel, ak ho nechcú predať, lebo on základ hrávať nebude u nás nikdy. Už teraz je pred ním harry a victor, pričom sa počíta s posilou do základu.

Reagovat
fff

Konate sa blizi, Kabaka nebudeme zrejme kupovat a ostane Phillips.

Takze zrejme VVD, Gomez, Konate, Matip a Phillips. Moze byt.

Reagovat
Kixi Syhimour

Na papíře je to dost silné.

Reagovat
fff

Realne tam Matip bude vkuse zraneny asi .

Reagovat
Kixi Syhimour

No, aby těch zranění ale nebylo víc

Reagovat
fff

A 18m za Kabaka mozem poucit na CM a dakoho do utoku.

Ono ked nad tym premyslam, tak viac nam netreba.

Nahrada za Wijnalduma a dakoho do utoku, nakolko Origi je o nicom a mozme ist do dalsej sezony.

Reagovat
avicii

Asi tak, teda v prípade ze nikto neodíde.. Bissouma by bol fajn, koho do útoku? Tam zatiaľ nič seriózne som nezachytil, len nejaké fantasy scenare o Mbape alebo Sanchovi

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
avicii

Veľmi pekná zostáva stopérov len musia byť fit

Reagovat
iamek

Kabaka chce Leicester. Docela zajímavé

Reagovat
martin.b

přál bych mu to, jevil se jako sympaťák s pokorou, jen ta rychlost byla až moc velkej handicap pro náš styl..

Reagovat
smazaný uživatel

no Kabak sa zacal pekne rozohravat, ale asi dobre ze ho nekupujeme a radsej tie peniaze vyuzijeme inde resp. sa vyuzili na Konateho? Matipovi uz moc neverim, ze nam bude k dispozicii ked to bude potrebne

Reagovat
martin.b

Matipa mám strašně rád a ty období kdy byl zdravej, tak jednoznačný č.2. Klopp říkal, že 2 roky neměl full přípravu, tak snad měl čas se teď dát do kupy, protože jeho bych fakt nechtěl vidět odcházet.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiez som ho nejaky cas videl radsej v zostave nez Gomeza, ale neverim ze uz na neho bude spolah, tento rocnik mohol odohrat cely a proste sa odpali do konca sezony aj on.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
YNWA__MSN

Já bych ideálně prodal Matipa, Nabyho Keitu, Grujiče, Origiho

Koupil Kabaka, Bissoumu a někoho do útoku (třeba Suaréze, ale to je trochu scifi)

Phillips nový stoper číslo 4

U Konateho se bojím, že to bude nový skleněný Matip

Reagovat
smazaný uživatel

na aku rit ti treba Suareza? podla mna by sme mohli pomaly zacat s nahradou za Maneho ci Salaha cize niekym mladsim, nech to potom po konci Kloppa nebude musiet menit dalsi trener v jednom prestupovom okne.

Reagovat
YNWA__MSN

po nákupu Konateho a Bissoumy (dohromady 70-80mega euro) půjde Liverpool kupovat budoucí náhradu za Maneho nebo Salaha... A koho? Třeba Sancha (100mega) nebo Mbappe (200mega)? To je úplně scifi a to hlavně teď, když je korona

Reagovat
fenixLFC

pretoze medzi suarezom a mbappem nic nie je

Reagovat
YNWA__MSN

Tak napiš pls, kdo podle tebe může nahradit Maneho/Salaha a nestal by podobně jako např Sancho???

A navíc vůbec ta myšlenka nahrazovat už letos 29leteho starce Maneho/Salaha je dost vtipná

Reagovat
fenixLFC

uvedomujes si ze obaja neprichadzali ako svetove hviezdy prveho kalibru? nemusime ich nahradzovat sanchom, mbappem a podobne, hladas typologiu, nie status

Reagovat
smazaný uživatel

Barnes(Leicester), Neto, Raphinha, Thuram nieco sa spominalo aj o borcovi z Villarealu Chupachuwamba ci ako ci Pulisic ale to su len take nastrely co som videl v spojitosti s LFC. Nemusi to byt nutne niekto z tychto a nikto nehovori, ze ich maju nahradit v zakladnej zostave uz hned buducu sezonu, ale lepsie nez za 2-3 roky si zmysliet pred sezonou, ze my potrebujeme 2 TOP kridla a neviem koho este za jedno prestupove obdobie.

Reagovat
fenixLFC

to su hovna, proste salah s manem su top hviezdy takze ich musime nahradit len top hviezdami. a to je len sancho a mbappe predsa

Reagovat
avicii

Ved by sa mohol kúpiť nikto ako Jota..

Reagovat
Wazza228

https://www.youtube.com/watch?v=03EXtNYUORc - Zajímavej pohled, ty hráče prakticky neznám, ale Stateman Dave mám rád. Četl jsem vyhlášení, že posily přijdou, ale žádný velký přestupy, takže bych klidně někoho méně známého uvítal. Ten Koopmeiners vypadá zajímavě. Co na to říkáte?

Reagovat
Hlahart

Nevím, ale Koopmeiners je prý strašlivě pomalej

Reagovat
Wazza228

Tak třeba Carrick nebo Matič taky nebyli nikdy extra rychlí, jestli ale bude mít dobrý přihrávky z hloubky pole, bude hrát suprově pozičně a pomůže vyklízet prostor před obranou, tak by mohl být velkým přínosem.

Reagovat
Dawon

No aby nedopadl jako Blind, ktery podle meho neuspel prave kvuli tem fyzickym nedostatkum. Z toho popisku ve videu mi to zni jako velmi podobny hrac Blindovi.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Wazza228

Pravda. I když mě tenhle přijde trochu více silový. Každopádně Blind byl super na stoperu v té sezóně 15/16 ve dvojici se Smalldinim.

Reagovat
vitasrp

Azpiho červená zrušená.

1) Teda absolutně nechápu proč, proti Grealishovi se ohnal, trefil ho, však sám ano neprotestoval.

2) Pokud to ale podle nějaký komise je špatně udělená přímá červená, tak je to další moment, kdy VAR selhal. Nechápu.

Reagovat
Mimalu

1) Sice ohnal, ale bylo to spíš takové plácnutí a navíc ještě do ramena, to že neprotestoval mohlo být částečně dané tím, že v tom návalu adrenalinu si ani neuvědomil, že ho netrefil do obličeje za který se Grealish okamžitě chytnul.

2) VAR v tomhle selhává poměrně často, respektive se v tom točí jak vítr v bedně a pořád nemají najitý ten správný balanc mezi opravováním sudích a nezasahováním do rozhodnutí která nejsou jasnou chybou

Reagovat
iamek

OT: Tak Vojtěch řekl, ze se o svém jmenováni na post MZ dozvěděl z memes od TMBK

Reagovat
Hlahart

to fakt nemá dno

Reagovat
Hlahart

btw, je to teda pravda, chtěj ho jemnovat nebo to je nějaká fake news. Já už fakt nevím

Reagovat
iamek

Je. Potvrdil to jak Vojtěch, tak TMBK

Reagovat
iamek

Heaton hotovo. Snad nebude jediná posila

Reagovat
Grahf

mata, jones, lingard nové kontrakty a sme ready do novej sezony

Reagovat
iamek

+ Perreira . Mám radost ale. Další odchovanec zpět doma <3

Reagovat
Lacko_Boh

Domi Feri Co spravil? Ci sa len zkoksovane pravnicke kurvy stazovali ze ich balil typek co vyzera ako mikrofon? On ma fakt po kariere lebo sa stazuju studentky? Alebo mi nieco uslo a fakt nejaku znasilnil?

Reagovat
Dawon

Dle clanku na deniku n, ktery tu investigaci vedl (a ktery v tomhle smeru vnimam jako hodne solidni medium), to uplne nevypada jen na par zhrzenych studentek, ktere se pokusil opichat na party...nekolik tech pripadu je tam proste regulerni znasilneni.

Samozrejme cloveka vzdycky napadne, ze je to zrovna pred volbama a jaka je to nahoda, ale proste tech vypovedi je tam tolik a vzdycky jsou nejakym zpusobem overovane z jinych stran, ze mam problemu verit tomu, ze by to cele byl jen vymysl.

+ teda on ma v tomhle smeru jistou povest v osobnim zivote, do ktere by to bohuzel docela i zapadalo.

Reagovat
Lacko_Boh

wow, nebol mi sympaticky nikdy. Diky za prispevok.

Reagovat
Dawon

U techto veci samozrejme tezko soudit, protoze to ve vetsine pripadu nejde nijak dokazat, at uz na jednu nebo druhou stranu, obzvlast kdyz se to resi s nejakym casovym odstupem, ale za me osobne jsou nektere ty vypovedi dost strasidelne

Reagovat
Jardin

"+ teda on ma v tomhle smeru jistou povest v osobnim zivote, do ktere by to bohuzel docela i zapadalo."

Reagovat
Busby babes

problem je, ze u nas je pred volbama prakticky porad. po volbach by zas prislo: a proc cekaly az se stane vladnim poslancem a je ve vyboru XY...

Reagovat
Kowe

kor když denik n, vedle toho, že jsou to momentálně nejlepší český noviny, taky nemá důvod jít proti němu kvůli volbám. Tohle mají ohlídaný.

Reagovat
mistr129

Do momentálně nejlepších českých novin mají asi stejně daleko jako idnes

Reagovat
jk

Mohl bych se zeptat na žebříček českých novin. Třeba takovou top4?

Reagovat
mistr129

To se těžko posuzuje, ono je jen málo ideologicky nevyhraněných webů Za mě teda nejlepší asi SZ, byť občas taky ustřelí jako s tím Hamáčkem. Zrovna ale Deník N má spoustu článků psaných tendenčně, na Aktuálně je zase často dost směšná investigativa.

Reagovat
jk

Tak třeba SZ by se taky dal nazvat bulvár pro intouše, byť jejich redakce i produkt se mi fakt líbí. Ale svým rozsahem je to spíš magazín než noviny. Deník N stejně jako Referendum mi v novinářské práci přijdou jako určitě ty lepší v Čechách. Ale tak každému podle chuti no.

Reagovat
mistr129

V žádném případě nechci zpochybňovat jejich novinářskou práci, ale nejlepší noviny by měly být objektivní. Já zase mám rád třeba INFO nebo si občas přečtu forum24, což ale prostě podobně jako Deník N a zejména to referendum je médium prezentující určitý názorový proud.

Reagovat
Kowe

no ale tak hoď ty top 4, pokud máš deník na úrovni idnes, tak jsem fakt zvědavej

Reagovat
mistr129

Ok, tak osobně SZ, info, ihned, E15

Ale podotýkám tu, že pokud jsou třeba na E15 i nějaké hlouposti, tak jsem si jich nevšiml, jelikož mym primárním zdrojem je idnes a SZ a jinak pak čtu články jen ty, které mi někdo pošle nebo někam postne, takže ucelený pohled nemám

Reagovat
Kowe

No když to trošku rozeberu, tak info je zaujatostí směrem ke konzervativním uplně stejný jako deník k liberálnímu, tudíž něco kritizovat tímhle směrem je pak od tebe minimálně vtipný.

E15 nejsou uplně klasický noviny, já je teda moc nečtu, spíš jak říkáš, kdyý mi něco něco pošle, ale to je trochu jiná kategorie než deník nebo SZ. Ihned mam rád, ale tam je ta investigativa nebo hlubší články dost v menšině a ono "objektivně" jen reportovat o událostech a vlastně se nezabírat kontextem je zase něco, co je daleko lehčí, než co dělají ti dva.

A já osobně na SZ nemám rád, to, že často píšou jak bulvár. Oni vytáhnou nějakou žumpu, což je super, ale k tomu dají titulky jak kdybych četl Novotnýho z extra.

V podstatě s těch tvých jmenovaných, se jediný SZ dá nějak srovnávat. A z hlediska tvé logiky je pak info na úrovni idnes, tak je diný ho mít v top 4

Reagovat
mistr129

Tak já jsem hned psal, že kromě těch SZ něco dalšího se vybírá těžko a závisí to na osobních preferencích S tím Infem plně souhlasím, i když teda se rozhodně nepovažuji za konzervativního - líbí se mi tam zejména Insider podcast, ačkoliv ho neposlouchám pravidelně, a co se týče toho názorového proudu tam, tak že cílí jednak na volný trh, jednak na právní rámec a objektivní fakta namísto emocí, dojmů a podezření.

Reagovat
Kowe

Tak mě jde hlavně o to, že připoobňovat deník n k idnes je kokotina no mě se tam zase líbí, že dělají něco, co tu vpodstatě ještě nikdy nebylo, taková novinařina, která jen negeneruje zprávy ale do tématu trochu zabředne tu vůbec není mimo nich. (potažmo jinde to je jednou za čas ale není to koncepce).

Mě zase obecně skoro vůbec nezajímá čísto volným trhu a právním rámci. Naopak mě zajímají sociální otázky a příběhy lidí. Třeba zrovna v deníku měli skvělý témata ohledně Běloruska.

Ale oboje pohledy považuju za zajímavý/důležitý. A pak mě teda fakt negativně překvapí, když něco vyplivne, že deník je na úrovni idnes..

Reagovat
mistr129

Hele já napsal že má stejně daleko do momentálně nejlepších českých novin, ne že jsou podobný. Samozřejmě úroveň investigativy je jednoznačně na straně Deníku, naopak iDNES, ačkoliv se tam v případě Babišových průserů čachruje s rozmístěním článků na hlavní stránce, tak ty články samotné má ve většině případů zaměřené objektivně, bez subjektivních dojmů.

Já tím nemyslel články specificky o volném trhu a právním rámci, to by mě fakt taky nebavilo ale nahlížení na aktuální události objektivním pohledem, popsáním toho, jaká je ohledně toho praxe ve světě atd... Něco bych ti poslal abys věděl co myslím, ale ještě jsem si tam nezaplatil předplatné

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

enko je aj u nas kvalitne ale tendecne

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitné?

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
fenixLFC

hlavne povedat ze 5 mesiacov pred volbami kedy este mozu upravit kandidatky je to vlasnte kampan...

Reagovat
fenixLFC

plus aj info co mam mimo tych samotnych clankov tak sa o tom vie uz nejaku dobu. v jednom chate sme to riesili asi mesiac pred tym ako vysiel vobec prvy clanok ze to je na pravnickej verejne tajomstvo. plus teda aj co som sa bavil s dalsimi ludmi tak je to celkom jasne

Reagovat
Busby babes

jo no. treba to, jak tam v clanku popisuji ty jeho kecy ala: drz hubu, ty nikoho nezajimas... to delal asi casto. zazil jsem ho jednou v baru s kamosema a takhle se tam k tem lidem choval. Prislo mi to jako specifickej humor/interni running joke, takze mi to bylo fuk, jen si pomyslel neco o pitomci, ale co uz... ale mozna nebyl no.

Reagovat
smazaný uživatel

vzdy mi prisiel nesympaticky , sebestredny az egomaniakalny

Reagovat
smazaný uživatel

* egomaniacky.

Reagovat
Busby babes

tak dle toho, co napsal Alarm, tak tam mas popsane nekolik znasilneni. A vypada to, ze to maj dobre vystavene. Vypovedi obeti, jejich okoli, digitalni stopy atd... a to vsechno za par dnu. Kolik holek asi Apolena najde za mesic, kdyz za tyden nasla 10 ochotnych jit on record...

Reagovat
smazaný uživatel

Nezdá se mi pravděpodobné, že 10+ holek bylo znásilněno, tak jak se tvrdí, a ani jedna to doteď neřešila.

Reagovat
Busby babes

znasilneni tam popisuji asi 3 maximalne 4. zbytek popisuje dost nevhodny chovani a tak. Coz uz treba to, ze po 17 lety holce, se kterou domlouva besedu chce nahy fotky, uz jen to by na konec v politice melo stacit. Tohle konkretne tresne samozrejme neni, ale nevhodny je to dost.

No a 4 holky popisuji jak mu nekolikrat rekli ne a on si stejne sex vynutil.

A tohle: nezda se mi pravdepodobne... no hele velka vetsina znasilneni obeti nenahlasi nikdy. Navic Feriho uz takhle obvinila nejaka pred dvema lety, zahralo se to do kouta...

Reagovat
Dawon

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

https://www.novinky.cz/krimi/clanek/advokatka-sexualnich-obeti-k-dokazani-znasilneni-staci-maily-ci-socialni-site-40361416#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.web.nexttoart&dop_req_id=mE7h3XMvP2X-202105261316&dop_id=40361416

jinak tady je nejaka praxe. hlasi se asi 5 procent znasilneni. 1 z 20 holek to ohlasi no. Hrajou tam roli ruzne faktory. Strach z pachatele, strach z reakci okoli, snaha to potlacit, hledani chyby u sebe a tak... zazivaji defakto PTSD a reakce muzou byt ruzne.

Reagovat
iamek

Bude toho hodně. O tomhle jsem slyšel od kamose z právnické fakulty už par let zpět + ve Varech na festivalu měl taky nějaký výstup. Jsem rad, ze to konečně prasklo. Bude to asi dost velké.

Reagovat
Busby babes

jj, ted se to na nej sesype, holky uvidi, ze v tom nejsou samy a pujdou s tim ven/doda jim to odvahu, coz je u obeti vzdycky nejvetsi problem. a bude stacit jedna, co to bude mit nejake vic zdokumentovany.

Reagovat
Golasso

Jak už psali kluci výš. On to navíc víceméně okamžitě přiznal (teda nepřiznal přímo znásilnění, protože to by bylo na basu, ale přiznal něco jako "nevhodné chování"), což spolu s tím ostatním značí, že asi nemá úplně ok svědomí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevhodnym chovanim je urcite myslena ta jeho hrubost a neodbytnost ve zpravach. V tom clanku bylo zmineny, ze Alarm ma tyhle konverzace k dispozici, takze tam zapirat moc nemuze. V momente kdy by zaprel i tohle, tak to pustej ven a udelaj z neho jeste vetsiho debila.

Reagovat
vodka

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
fenixLFC

tak on hlavne nevie co vsetko maju. takze bude priznavat len absolutne minimum a dufat ze sa toho vyplavi co najmenej

Reagovat
mistr129

Reagovat
Golasso

Máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Liberál, no.

Reagovat
Lacko_Boh

Aj napriek tomu ze milujem chodit na ryby, tak bohuzial nie som dobry rybar (chyba trpezlivost a inteligencia)... ale taketo slabe navnady som nenahadzoval ani ako 10rocne decko s vlascom na konariku. Oliver, mate na viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Ale akože treba uznať, že psychopatické črty správania sa často vyskytujú u politikov, tobôž u názorových oportunistov, ktorí preberajú trendové názory určitej cieľovky (v tomto prípade slnieckarstvo, cieľovka - mladí pomätenci)...

Okrem toho má aj gény skupiny ľudí, ktorá štatisticky najviac pácha sexuálne trestné činy.

Reagovat
Mastný Chobot

To je este lacnejsie

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo

Reagovat
Busby babes

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Od kámoše z pf jsem slyšel tak 2-3 roky zpět, že působí dost jako kokot a ti lidi, co se kolem něj soustreduji jsou odpad, takže by mě to vůbec nepřekvapilo, navic jak píše busby..

Reagovat
r.mrazik

mladej,velky plat,na pravech,vsichni se mu chteji zalibit a mlady holky za nim pali...dost se da verit,ze to musel byt nejspis slusny idiot

Reagovat
Luc-Luc

no jo, neudrzel svoje geny na uzde, to se stava...nejvetsi prca je, ze to udelal jako nejvetsi guru ceskych slunickaru, right in the face losers

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
nani92

imigranti nám znásilnujú študentky

Reagovat
fenixLFC

uslo ti toho samozrejme velmi vela. ale je jasne ze mas uz vytvoreny nazor ze to su klamarske zkoksovane kurvy

Reagovat
vodka

https://i.redd.it/8i5923uqmb171.jpg

Tohle je dobrá statistika

Reagovat
jk

I messaged privately. I heard from very good friend and ex-pro in Italy. Heavily connected in business sense with mainly Milan clubs. He said Conte has offered himself to us, and could happen.

Heck! Few days ago he was not in the running

——————

Will add some fuel (that may go out).He is trying to rent his old house back in Chelsea.

Hm ::rolleyes

Reagovat
Svatej

Ale né

Reagovat
jk

On s vámi hrál ze začátku 433 než přešel na tříobráncový systém, nebo se pletu?

Reagovat
mul

Ak sa nemýlim, tak od prehry s Arsenalom prešiel na 343

Reagovat
Svatej

Priprava 442(424), pak 4231, 433 s oscarem uprostřed a po Arsenalu 343 a 352 v další sezóně.

Reagovat
jk

Takže nelpí na rozestavení ale dokáže se přizpůsobit týmu který vede a vybrat rozestavení podle jeho silných a slabých stránek. Pěkné.

Reagovat
Svatej

Nejenom to, dovede i určitý hráče výborně vytipovat na změnu postu.

Alonso nebyl WB, nez k nam prisel, pasovali ho defenzivneji spis ke stoperovi a levymu bekovi, nez k WB. Mosese by na RWB nedal nejspis nikdo a po pul roce prace s Contem se spekulovalo o prestupu do Barcy. Oscar na tom LCM taky nehraval a zdalo se, ze z nej nakonec neco bude, nez prisel Arsenal a hned na to Číňani . Vyzdvihnout se da i jeho schopnost naucit tym solidni build up hru i bez dirigenta hry, jen pomocí nacvičených akcí.

Kam ten chlap prijde, tam hraci rostou rychleji nez trava. Skoda ty jeho psychopovahy. Z druhy strany by si ho ale nikdo neuzil, kdyby nebyl problemovej .

Reagovat
jk

Jeho kombinace s Levym mi nepřijde moc vhodná prostě. Nevím no, uvidíme. Třeba půjde někam jinam.

Jinak Moses byla dobrá kometa tvle, teď jsem si na tu jeho renesanci na RWB vzpomněl

Reagovat
Svatej

Tondo kruci, to si fakt musíš najít vždycky tu nejhorší variantu?

Reagovat
smazaný uživatel

100x lepší než Martinez

Reagovat
jk

To jo. Ale podle toho co jsem četl ten kontakt inicioval výhradně Martinez protože se chce vrátit ke klubovému fotbalu. A u Spurs určitě není na pořadu dne..

Reagovat
jk

Conte clarification!

From whom I heard it from, I have known for many years. No reason for him to bs me, as he messaged me. I am not at all putting anything on the line that it will happen! I wish it does though.

I get excited and passionate as most fans do. I sometimes say ‘too too too’ much. But all said with a clear heart and conscience. When I heard about his Chelsea pad, I heard separately, and wanted to share as much.

Please do not believe I know who the actual one is, as I don’t! Normally I would of known, as others would, but not here. I thought it would be ETH, and clearly shared early doors it was my opinion, and not a fact. The facts was we spoke.

Reagovat
jk

Ještě jeden hint, od jiné osoby.

Wasn't going to share this as I can't be 100% sure I heard right and I also dont believe I should have been allowed to hear it but....

I have a client who is very very connected to Inter. When I was in class with him, he received a phone call from his associate/colleague (not sure who exactly he is or what he does) and he didn't disconnect me. We had been speaking about Conte at the beginning of the class and my client accidentally asked a question in English when he should have spoken in Italian - he's not Italian or English so his brain got fuzzled and he asked if Conte would still be there. The person on the other end of the call said, and I understand a little Italian so believe I got this correct but may have misheard, that Conte will be leaving.

Didn't say any thing about Tottenham but it does seem to be happening.

Reagovat
Cobra

Reagovat
jk

Poslední tapeta od borce co už před čtrnácti dny psal, že Conte je na odchodu z Interu.

As you will have seen, I had info to say Conte was leaving Inter weeks ago. I just asked my guy for an update, he won't give me his source but said the following....

- Madrid want to speak to Conte but his preference is Spurs

- Conte apparently has Levy where he wants and is confident he will get the job

- Conte trying to push through one more demand which is a decent transfer budget to spend (amount told was £200m)

I asked what confidence he had in Conte being our next manager and he said 8/10.

I will say it again, I am passing on in good faith from a very good friend who has always had very solid info. He has no reason to pull my leg and told me about Conte and all the issues there weeks ago. We have all had a lovely bet come in from him leaving today.

It may look like I'm jumping on the bandwagon but I'm not, if you look back, I mentioned him leaving weeks ago.

Reagovat
Dawon

200 mega na prestupy v Tottenhamu zrovna letos...to asi uplne nevim no

Reagovat
jk

V Tottenhamu kdykoli.

Reagovat
Svatej

Modráci, co říkáte na toho Lukaku?

Z mýho pohledu

Pozitiva

1) Ideální věk

2) Ligu zná

3) Fyzicky dominantní hráč

Negativa

1) Lukaku už nás jednou poslal do prdele a mám k němu od tý doby takovej negativní vztah, navíc si občas nevidí to huby.

2) Kombo Lukaku - Werner bude v mezihře možná to nejdřevěnější gólový duo, co liga poznala.

3) Ta cenovka je dost vysoká.

4) Všechny ty ostatní volby na hrot jsou lepší.

Reagovat
Mimalu

vidím to podobně, jenom u 4) si nejsem jistý jaké jiné volby jsou lepší, osobně Haalanda ani Kane nepovažuju za reálné a nikoho dalšího jsem s námi spojovaného neviděl.

S cenou je hlavně problém ten, že u těch hráčů co začali hrát dospělý fotbal strašně brzo hrozí, že si tím akorát zkrátili kariéru a navíc je po třicítce minimální šance takového hráče dál zpeněžit, suma za kterou ho kupoval Inter dávala smysl, tato suma už bohužel tolik ne

Reagovat
Svatej

Tier 2 v německu mluvil i o Lewandovskim, jinak si teď z paty asi další jméno nevytáhnu, možná na někoho zapomínám...

Přesně tak... Navíc za 80 mega chci něco, co blíží kvalitou Suarezovi, to Romelu zdaleka není..

Reagovat
jk

Lewandowski a Kane jsou snad pro chelski už moc starý ne?

Reagovat
Svatej

Kane ne, Lewa určitě jo, tam by mi davala smysl jedno-dvou rocni smlouva a ta by nedavala smysl pro Roberta...

Reagovat
jk

Ani ten Kane mi absolutně nezapadá do té transferované politiky, kterou chelski dlouhodobě razí.

Reagovat
Miguel19

Cenovka vysoká, ale ty další dva budou mít dvojnásobnou cenu..

Ale máš pravdu v tom, že už jsou to dvě "kopyta" vepředu. Každopádně pokud fakt přijde nějaký takový top striker, tak snad se Tuchel vysere na to 3-4-3...

Reagovat
Svatej

Jj, tam mi to za to ale stoji

Uh, kezby...

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry ale

Reagovat
Svatej

Rozved

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kúpili ste drahého Wernera, máte talenta Tammyho (ktorý má potenciál ako mal svojho času Lukaku a je to podobný typ hráča), okrem toho máte podhrot Havertza a zaskok Girouda a špekulujete nad hrotom ako Lukaku? To už skôr väčšia kvalita typu Halland alebo Kane (aj keď ešte by som rok počkal možno), ale keď už nakupovať, tak fakt topku a herné oživenie, Lukaku je skvelý, ale zabil by hlavne Tammyho a možno aj Wernera. Okrem toho je aj smiešne, že je Romelu váš bývalý hráč .

Reagovat
Miguel19

Však Tammy i Giroud jdou pryč...

Reagovat
Svatej

Jo ahá, už to chápu, ty se na to díváš racionálně. To děláš naprosto zásadní chybu.

Být to na mně, tak vykopu Jorginha z klubu, Pulišičovi pořídím tu nejpohodlnější sedačku na tribuně a Tammyho s Odoiem hraju v základu.

Jenže realisticky to vidim tak, že stejně hrot příjde (kterej bude brutálně drahej a ne výrazně lepší od Abrahama) a dál se bude hrát paskvil 5 bráncema a šnekem v záloze.

Reagovat
cristiano.K.

nedává to za mě žádnej smysl, pokud se nevrátí Conte

Reagovat
Svatej

Neváhal bych ani nanosekundu. Vlastně kdybych si měl vybrat, tak bych byl nejradši za příchod Conteho a ne Lukaku.

Reagovat
icemike

Werner a Lukaku spolu za Chelsea.... Ani nevím, jestli je na SB tolik míčů, to nebudou stíhat vracet na hřiště

Reagovat
Svatej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele