25. kolo
02.02.2019 16:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Bezzubý Fulham padl na hřišti Crystal Palace a záchrana se mu vzdaluje

Jak plni nadějí byli fanoušci Fulhamu po heroickém zvratu uprostřed týdne. Z 0:2 o poločase na 4:2, odkaz Josefa Csaplára stále žije, stejně jako žily naděje Cottagers na vymanění se ze sestupových pozic. Jenže další zápas zase vrátil Londýňany na zem. Proti Crystal Palace ani jednou nevystřelili na bránu, prohráli 2:0 a na kýženou sedmnáctou příčku ztrácí celých 7 bodů.

Přitom to byl Mitrović, kdo po Bryanově centru měl první gólovou šanci. Hlavou ale trestuhodně minul a za dalších deset minut už s rukama v bok sledoval, jak Luka Milivojević proměňuje penaltu nařízenou za ruku Christieho. Do poločasu se Eagles mohli dostat dokonce do dvougólového vedení - a byla by to krása. Townsend nacentroval a Christian Benteke vystřihl nádherné nůžky - olízl však jenom břevno.

Ve druhém poločase to nebylo jiné. Crystal Palace neměl míč častěji na kopačkách, ale byl nebezpečnější, a to především z levé strany. Sergio Rico musel tahat jeden zákrok za druhým, na přední tyči se ho pokoušeli překonat Ayew i Schlupp, ale španělský gólman se zaskočit nenechal.

Na posledních deset minut se dostal na trávník i Michy Batshuayi a hned se podepsal pod vstřelenou branku. Po pěti minutách na trávníku si ve vápně vzal míč od Meyera, rychlou kličkou si udělal prostor a donutil Rica k výtečnému zákroku. Balón se však odrazil k Jeffreymu Schluppovi a ten neměl potíž uklidit jej do sítě a uzavřít skóre na 2:0 pro Palace.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (1)

Přidat komentář
Etika

02

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele