27. kolo
10.02.2018 16:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Stoke City - Brighton & Hove Albion 1:1

Velkou šanci posunout se ze sestupového pásma prováhal Stoke City, když v závěru utkání s Brightonem na penaltovém puntíku nepochodil Charlie Adam. Potters si takto se soupeřem body podělili a zůstávají mu tři body vzdáleni...

Brighton je bez venkovní výhry od měsíce listopadu a na Britannia Stadium odstartoval lépe, mimo jiné skrze krásnou branku Izquierda, který se nádherně trefil po výměně přihrávek se Stephensem a Marchem. Sám Izquierdo klidně mohl mít dnes hattrick, nebýt skvělých reflexů Jacka Butlanda.

Stoke mezitím vpředu tápal a celá jeho útočná trojice ve složení Shaqiri-Choupo-Moting-Diouf se dohromady zmohla na pouhých šest dotyků s míčem v soupeřově pokutovém území. Jenže i tohle málo divže nestačilo na výhru. V 68. minutě se totiž zničehonic a z první střely na bránu prosadil Shaqiri a závěr potom patřil jasně Potters.

V posledních vteřinách totiž nejen, že Knockaert z čáry odvracel gólovou hlavičku Dioufa, ale především domácí měli v 90. minutě možnost kopat penaltu. K té se hnal faulovaný Jesé, Adam ho však odtlačil a záhy se nechal vychytat Mathewem Ryanem.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna vyhra 1.200 na 3.24

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele