17. kolo
13.12.2017 20:45 CET
1 : 4
(0:3)

Reportáž

Southampton FC - Leicester City 1:4

Southampton duel s Leicesterem vůbec nezvládl a na vlastním hřišti svému soupeři podlehl vysoko 1:4. Svatým se vůbec nevydařil vstup do utkání a po prvním poločase bylo prakticky po utkání, jelikož se hosté utrhli do tříbrankového vedení.

O první branku utkání se po deseti minutách hry postaral Mahrez, který se za vápnem uvolnil a přesnou křižnou střelou překonal bezmocného Forstera. Po půlhodině hry domácí obrana nezvládla bránění rohového kopu a deficit domácího týmu byl již dvoubrankový. Albrighton totiž našel na vápně zcela volného Fuchse, jeho střelu ještě na brankové čáře zastavil jeden z obránců, jenže míč se dostal k Okazakimu, který jej zblízka vrátil do sítě.

Sedm minut před pauzou pak byla situace ještě horší - Mahrezův přímý kop si ve vápně zpracoval Maguire, z otočky míč poslal křížem před branku, kde si na vzdálenější tyči našel osamoceného Andyho Kinga, který odkrytou svatyni nemohl minout.

V druhé půli s korekcí výsledku přispěchal Yoshida, který po rohovém kopu vyšplhal nejvýše a nenápadnou hlavičkou překonal Schmeichela, nicméně žádný comeback se nekonal - o chvíli později totiž našel Vardy před brankou Okazakiho, který předskočil svého strážce a pohotovou ranou upravil na končených 1:4.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (4)

Přidat komentář
vanGomm

Tip 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Host neprohraje.

Reagovat
Theft90

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele