33. kolo
15.04.2017 16:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Watford FC - Swansea City 1:0

Desátý tým tabulky se utkal s osmnáctým, když Watford přivítal v tuto chvíli sestupující Swansea. Pokud se chtěl celek z Walesu z místa, jež ho posílá do druhé ligy posunout, musel proti Watfordu bodovat za plný počet - na sedmnáctý Hull totiž Labutím před dneškem scházely dva body.

Už v deváté minutě mohl hosty dostat do vedení Gylfi Sigurdsson. S jeho zajímavým pokusem si však gólman Watfordu Heurelho Gomes poradil a stav zůstal i nadále bezbrankový.

Stejný hráč, tedy strážce watfordského brankoviště, se zaskvěl i o pět minut později při závaru v domácím vápně, jenž nastal po rohovém kopu Swansea.

Ve dvacáté čtvrté minutě byl spáchán poblíž šestnáctky faul na Nianga, sám faulovaný se zhostil rozehrávky přímého volného kopu a nevypadalo to vůbec zle - naopak, jeho nebezpečná střela řádně prověřila hostujícího gólmana. Lukasz Fabinaski však byl připraven a s pokusem hráče Watfordu si poradil.

Už to vypadalo, že se na poločasovou přestávku půjde za bezbrankového stavu. To se ovšem změnilo ve čtyřicáté druhé minutě. To si nechal Martin Olsson nepochopitelně sebrat balon a jeho zaváhání využil Étienne Capoue. S jeho střelou si sice Fabianski poradil, avšak polský gólman pokus hráče Watfordu pouze vyrazil na roh, a s následnou dorážkou už bývalý gólman Arsenalu nic nezmohl.

Druhý poločas góly nepřinesl a Watford tak slaví tři body po výhře nad Swansea, která i nadále zůstává na sestupových příčkách.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
Infernoqt

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele