5. kolo
14.09.2015 21:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

West Ham United - Newcastle United 2:0

Po třech domácích porážkách v řadě West Ham konečně bodoval. Kladiváři proti trápícímu se Newcastlu vytěžil hned tři, po vítězství 2:0. To zařídil ofenzivní kouzelník Dimitri Payet, který obě branky sám vstřelil. Pomohl tak Hammers posunout se na páté místo, naopak Magpies dopadli na samé dno tabulky.

K prolomení domácího prokletí nasměroval Kladiváře v deváté minutě Dimitri Payet, který po výborných výkonech v prvních dvou kolech poněkud zmizel z nejzářivější scény. Na přihrávku Nobla po dobré práci Sakha si však nakročil fantasticky a jeho zakončení z hranice vápna do šibenice Krulovy branky nemělo sebemenší chybičku.

Newcastle poprvé zahrozil za dalších zhruba deset minut, kdy se míč šťastně odrazil k pronikajícímu Janmaatovi. Jejich vzájemný souboj však vyhrál brankář Darren Randolph. Jinak se Magpies v prvním dějství pouze zastřelovali; podobně jako na druhé straně Moses nebo Noble - oba po krásných přihrávkách Payeta.

Francouzský záložník proměnil utkání ve své one-man show ihned po změně stran, byť mu k tomu velkou měrou pomohl nový spoluhráč Victor Moses, jenž na východě Londýna hostuje v Chelsea. Právě on svou úžasnou rychlostí dovedl brejk téměř k dokonalosti, když vykoupal Anitu a skvěle zakončil. Míč se však od břevna odrazil zpět do hřiště, no a tam už stál připravený Dimitri Payet.

Newcastle tento moment nepoložil, spíše naopak. Do hry přišli ofenzivní hráči, Ayoze Pérez a Siem de Jong a Straky začaly diktovat hru. Ze své aktivity však dokázal vytěžit pouze dvě střely Janmaata, který zas a znovu narazil na připraveného Randolpha. Toho o čisté konto nepřipravilo ani nevídané nedorozumění Jenkinsona a Tomkinse, kterého však nevyužil překvapený Cissé.

Nejtěžší zákrok musel bývalý gólman Birminghamu vytáhnout proti tečované střele De Jonga, jíž s vypětím všech sil vyškrábl nad břevno. V závěru ještě na druhé straně Krul vychytal Reida, na trávník Upton Parku po sedmi měsících absence vyběhl miláček tribun Andy Carroll a oslavy mohly začít.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (15)

Přidat komentář
Beros

Pojďme už hoši!!!!!!!!

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

x

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 Come on IRONS

Reagovat
smazaný uživatel

Kladiva 2:1

Reagovat
NuFc23

Budem optimista 2:0

Reagovat
Devil

1:1

Reagovat
Infernoqt

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0-2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
Mustang™

No ta obrana furt stejná......

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli takhle bude Newcastle pokracovat,tak skonci v Champu,coz by byla skoda ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Hrůza, děs a bída. Naprosto hrozní Sissoko s Cissém, špatnej Colback, Thauvin a Haidara. A jedinej hráč, kterej držel zálohu pohromadě, po půlhodine střídal. Jestli neporazí Watford, tak se ženou do giga průseru.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele