12. kolo
07.11.2015 16:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

West Ham United - Everton FC 1:1

West Ham uhrál s Evertonem na domácí půdě remízu 1:1 a posunul se na pátou pozici v tabulce, odkud však může po neděli opět klesnout zpátky. Proti Toffees je krásně poslal do vedení Manuel Lanzini, ale gól Romelua Lukaku po geniálním pasu Deulofea zajistil oběma týmům po bodu. Kladiváři mohou být o to zklamanější kvůli zranění klíčového hráče Dimitriho Payeta.

Než se po půlhodině hry Lanzini gólově prosadil, stihly oba týmy spálit minimálně dvě šance. Po rychlém brejku minul branku Koné, zatímco krátce před otevřením skóre stejný hráč poprvé prověřil Adriána. West Ham zas hrozili přes Mosese, jenž hned v úvodu rozvlnil boční síť, a Jenkinsona, jemuž radost zhatil Howard.

Situace z třicáté minuty však stála za to. Mosesovu ránu zblokovala obrana, jenže odražený míč si vzal na hranici vápna Manuel Lanzini, který úžasnou technickou střelou vymetl šibenici. Vyrovnaný stav ještě do přestávky zařídil Romelu Lukaku - ten si mezi stopery Hammers převzal dokonalý pas Deulofeua, obešel Adriána a zakončil do prázdné branky.

Na sklonku poločasu měl ještě další šanci Lanzini, který ale tentokrát těsně minul. Stejný hráč zahrozil i ve druhém dějství, kdy po hodině hry pálil a obrana jeho pokus srazila na roh. Everton měl další jasnou šanci až těsně před koncem, kdy Lukaku z nějakých deseti metrů jen těsně minul branku.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (11)

Přidat komentář
Infernoqt

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 popř. 1:2

02

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
OnlyWHU

LUKAKU

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší bod než prohra platí pro oba týmy

Reagovat
vanGomm

Diváků 34 977.Remíza chycená.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele