37. kolo
16.05.2015 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Sunderland AFC - Leicester City 0:0

Po takových zápasech by se mělo vracet vstupné. Sunderland s Leicesterem ještě stále bojují o setrvání v Premier League, ale po takovém představení by je snad i vlastní fanoušci poslali o ligu níž. Počáteční snaha domácích rychle vymizela a ke gólu by oběma týmům nepomohl ani plný pytel štěstí.

Úvodu klání se lépe zhostili domácí a už po šesti minutách málem slavili, Schmeichel však na přední tyč mířený přímý kop Larssona skvěle vytáhl. Duel plný nepřesností tříštily jen četné střelecké pokusy Black Cats prakticky odkudkoliv. Ten nejzajímavější měl po chytré přihrávce Cattermolea Graham, střelou z první v hloubi vápna brankáře nepřekonal.

Domácí tak v první půli výrazně přestříleli svého soupeře, že by ovšem alespoň oni předváděli kvalitní fotbal, o tom nemohla být řeč, nervózní utkání pronásledovaly spíše tvrdé souboje a tím pádem i časté přerušení kvůli faulům - ty se objevovaly v průměru každé tři minuty hry. A není tak divu, že si žlutou kartu zasloužil i Lee Catermole, čtrnáctou v této sezóně vyrovnal rekord Robbieho Savage, Marka Hughese a Cheicka Tiotého.

K velkému rozezlení diváků na stadionu si hráči očividně dali do druhé půle jediný cíl - hrát ještě horší a nudnější fotbal. I samotné náznaky nějaké šance byly k vidění méně než sporadicky, to ostatně dokumentuje jediná střela mířící na brankáře ze 72. minuty od Johnsona z hranice vápna. Jen počet faulů neubýval a Leicester alespoň zde slavil vítězství 15:14, zatímco Schemichel se svými třemi zákroky výrazně předčil svého oponenta, jenž nevytáhl jediný zákrok - a to z donucení děsivou koncovkou hostujících útočníků.

Autor: Josef Gvoždiak / espnfc.com, eurosport.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Infernoqt

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele