36. kolo
10.05.2015 14:30 CET
6 : 0
(2:0)

Reportáž

Manchester City - Queens Park Rangers 6:0

Před třemi lety komentátorův křik "Agüeroooooo" ještě pro QPR sestup do druhé ligy neznamenal, tentokrát už ano. Argentinský střelec si na Hoops smlsl hned třikrát a sám se přitom postaral jenom o polovinu gólů svého týmu...

Queens Park Rangers pro záchranu potřebovalo vyhrát všechny tři zbývající duely a ještě doufat; Manchester City, který se stále pere s Arsenalem o druhou příčku, však s Londýňany udělal krátký proces. Bleděmodří si balonu užívali zhruba 60 % času, přičemž si vytvořili na 22 střeleckých pokusů a do vedení šli už po čtyřech minutách, když byl Agüerovi benevolentně umožněn houževnatý průběh středem hřiště a nakonec i oblouček přes Greenovo rameno.

Defenzíva QPR dnes obecně měla k preciznosti hodně daleko, což brzy podtrhl Kolarovův přímý kop, který se podařilo přetavit v gól především díky rozestoupené zdi. Druhá Agüerova branka posléze pramenila z laciné ztráty Yun Suk-younga a hattrick se Argentincovi podařilo dokonat pro změnu z pokutového kopu po mírném přistrčení Silvy.

Agüero se takto dostal už na 31 gólů v sezoně, čili hraje svůj nejproduktivnější ročník v bleděmodrém dresu. Tradičně potentního forvarda dále vlastními zásahy doplnili ještě také Milner (z velké blízkosti) a David Silva, který po převzetí Bonyho patičky pohodlně obkroužil bezmocného Greena a upravil na konečných 6:0.

Gólman Rangers přitom jinak zabránil hned několika gólům, zejména tváří v tvář střídajícímu Bonymu, který ještě sám nastřelil tyčku.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (14)

Přidat komentář
Infernoqt

3:2

Reagovat
MCFC_8

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Abychom se netrápili, vždyt golovej jako ve Slavii Škoda je v City Sergio... to mi přijde málo, ostatní "bombarďáci" jaksi maj vychýlenou mušku.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 bojujem o udržení WE ARE QPR!

Reagovat
MCFC_8

Asi tazko....bye bye...smer 2.liga

Reagovat
rickroll

* 5.liga

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 Austin

Reagovat
smazaný uživatel

1.1

Reagovat
smazaný uživatel

"dál v klidu truchlí", no to je tedy formulace

Reagovat
duloig

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Pánové dnes to vidím na 4+ Citizens

City si dnes zastřílí a QPR sestřelí směrem do 2. ligy kam patří ! Nedokáží již více sezón držet krok a dnes nebduou mít šanci.

minimálně 4:0 popř. 5:1 pro City

Reagovat
smazaný uživatel

A to hráli naši tak na 70 % svého výkonu. jezdci z královnina parku padají, škoda je to tradiční klub, ale výsledková mizérie je poslala dolu.

Reagovat
MCFC_8

Krasota a to mohlo by kludne viac pri tych tutovkach....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele