34. kolo
25.04.2015 16:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Crystal Palace - Hull City 0:2

Pakliže Leicester je v tuhle chvíli rozjetý na maximální otáčky, vzdávat se nehodlá ani Hull. Také Tigers si tedy dnes připsali nesmírně vitální venkovní výhru, když dvěma zásahy nedávno koupeného Dameho N’Doyeho pokořili Pardewovo Crystal Palace...

Eagles tímto doma poněkud překvapivě už dvakrát za sebou prohráli a neskórovali a pravdou je, že se při pohledu na jejich dnešní výkon není moc čemu divit. Murray sice už velmi brzy mohl vyzrát na Harpera a zasadit se o docela jinačí průběh zápasu, dále to však bylo hlavně o Hullu, který před výkopem dnešního klání prožil tři po sobě jdoucí porážky.

Veterán mezi brankáři Julián Speroni musel ještě před pauzou zasahovat proti dvojici N’Doye-Huddlestone, než prvně jmenovaný zblízka po výzvě Bradyho konečně prolomil domácí obrannou hráz.

Právě únorová posila z Lokomotivu Moskva nakonec měla nejvíc šancí na skórování a brzy se mohla radovat znovu. Místo toho se ale ještě hostující příznivci museli trochu strachovat při neuznaném gólu Sanoga nebo další možnosti Murrayho.

N’Doyeho čas opět nadešel až v samotném závěru po ztrátě Lee Chung-yonga; a jen chvíli po Roseniorově nastřelení horní tyče.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (5)

Přidat komentář
Infernoqt

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
HullCity

Crystal Palace nejsou neporazitelní!Dokázali to v minulém kole proti tehdy trapným WBA,takže pokud to myslíme se záchranou vážně musíme dokázat to,co WBA!! 1:2

Reagovat
HullCity

Naprosto zasloužené vítězství!!!Ve všem jsme byli lepší,mohlo to skončit větším rozdílem nebýt našeho typického zahazování šancí.Ndoye mohl mít hattrick,na Aluka se měla pískat alespoň jedna penalta,ale to je teď jedno!!!3 body míří do Hullu!!!

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 - Elmohamady

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele