30. kolo
21.03.2015 16:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Aston Villa - Swansea City 0:1

Euforie kolem Tima Sherwooda opadá a fanoušci Aston Villy se z výšin vrací ke střízlivým očekáváním bohapusté záchrany prvoligové identity. Po dvou výhrách v řadě birminghamští po zásluze podlehli Swansea, které naopak po dvou nezvládnutých složitých duelech opět boduje...

Úvodní minuty tohoto utkání působily jako připomínka starých chaotických časů Tima Sherwooda v čele Tottenhamu. Aston Villa na vysoce organizovaného soka vyrukovala s čímsi vysoce neuspořádaným a především sázka na 4-4-2 se ve finále ukázala být kontraproduktivní. Villans si sami nezvládali vytvářet adekvátní množství (kvalitních) šancí, když vůbec jen stěží pronikali soupeřovým defenzivním valem.

To na druhé straně se od počátku odehrával seriál s názvem "Gomis versus Guzan". Francouzský útočník se amerického brankáře poprvé snažil zaskočit už po pěti minutách, když natrefil na jeho dolní končetiny poté, co jej zcela nehlídaného našel Neil Taylor. A další šanci měl Gomis o něco později pro změnu z těžšího úhlu.

Tak nějak nevyhnutelně to však ve finále přeci jen byl právě bývalý forvard Lyonu, kdo na Guzana za asistence Jeffersona Montera krátce před vypršením normální hrací doby konečně vyzrál. Ještě předtím se však mohli radovat také domácí, za které dvakrát zajímavě pálil Delph a jednou také před brankou zvláště neefektivní Scott Sinclair.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes Benteke minimalne 2 goliky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele