34. kolo
12.04.2014 16:07 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Stoke City - Newcastle United 1:0

Stoke udrží desátou příčku i po 34. kole. Po takticky zvládnutém zápase ho může mrzet snad jen tak nízký rozdíl ve výsledku. Newcastle potvrdil svou absolutní marnost v útoku a při minimu šancí nemohl po kuriózním zásahu Pieterse na bodový zisk ani pomyslet.

V úvodu aktivnější domácí neměli daleko k radosti už po deseti minutách hry, jen kdyby centr Arnautoviće neusměrnil Crouch svou hlavou pouze do břevna. Vzápětí kontroval Gosling po centru Anity a hlavičky Ameobiho však mířil nad břevno.

Straky se v průběhu poločasu dostávali do hry stále více, o to mohl být bolestivější Nzonziho pokus zpoza šestnáctky po sraženém centru Arnautoviće, naštěstí pro ně ovšem stihl zakročit Coloccini a posunout balón nad břevno. Tvrdý duel tak doznal změny skóre až chvíli před přestávkou, a to díky nepovedenému centru Pieterse, jenž zaskočil Krula a exkluzivním gólem poslal domácí do vedení.

I druhý poločas začal spoluprací Arnautoviće s Crouchem, ten však hlavičkoval ještě o něco výš než v počátku zápasu. Když už se vytáhlý útočník po centru Camerona mezi tři tyče trefil, chyběl mu zase důraz a Krul tak bezpečně kryl. Hosté si zase vybrali smůlu v 63. minutě, to propadl balón od Cissého k Williamsonovi, který v jasné šanci trefil Shawcrosse.

Stoke nadále věřil ve své centry, přestože však Arnautović i Cameron vyvolávali v defenzívě pocit nebezpečí, Krul zasahovat nemusel. Když ale pět minut před koncem nedokázal Ameobiho centr usměrnit do odkryté brány Anita, mohl Stoke slavit další vítězství na Britannia Stadium.

Autor: Josef Gvoždiak / eurosport.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

4-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele