11. kolo
07.11.2010 14:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Arsenal doma padl, tři body má Newcastle

Newcastle dokonale vrátil Arsenalu nedávnou porážku z Carling Cupu a dnes v rámci Premier League vykradl Emirates Stadium. Magpies navázali na povedené minulé derby se Sunderlandem a po výhře 1:0 jsou alespoň na pár hodin čtvrtí. Právě na Arsenal ztrácejí tři body.

Očekávaný duel v Londýně nezačal pro diváka příliš zajímavě. Ve 13. minutě sice Fabregas po teči nastřelil břevno, ale to bylo na skutečně dlouhé minuty jediné, co mohlo fanoušky dostat ze sedaček. Znovu Gunners zahrozili až ve 40. minutě. Fabregas sklepl míč pro Nasriho a ten z hranice vápna ostře vypálil, ale vynikající zákrok předvedl Krul a udržel bezbrankový stav.

A pak v poslední minutě prvního dějství jako blesk z čistého udeřil Newcastle. Jak jinak než po chybě gólmana. Carrollova branka jde na vrub Fabianskiho. Domácí gólman totiž nesmyslně vybíhal na trestný kop, kam vůbec nemusel, takže se před něj dostal nejlepší střelec Magpies a svým šestým letošním gólem poslal Magpies do vedení.

Čtyři minuty po změně stran mohl vylepšit náladu na Emirates Stadium Theo Walcott, když ho vyslal Wilshere, ale rychlonohému křídelníkovi chybělo štěstí. Poté, co se vyhl Chamakhovi, nastřelil břevno. To byla, bohužel pro domácí, asi největší šance Arsenalu v celém druhém poločase. Několik náznaků měl pak spíše Newcastle, Gunners toho směrem dopředu příliš nevymysleli, ačkoliv se na hřiště po delší pauze dostal i Robin van Persie. Mizérii Arsenalu navíc v poslední minutě korunoval Koscielny, který sestřelil pronikajícího Rangera a dostal červenou kartu.

Autor: Ondřej Holzman / eurosport.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 -Nasri,Walcott

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Tomtaf

3:0

Reagovat
Devil

Tip.- 3:0-bohuzel....

Reagovat
Lorcan

4:0 Walcott 2x, Chamakh, Nasri

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 walcott, chamakh, nasri

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Úžas

Reagovat
smazaný uživatel

parada, newcastle je presne tam kde chci aby byl, na poharovych prickach doufam ze jim vydrzi forma, posledni 2 zapasz si dodali sebevedomi

Reagovat
smazaný uživatel

Já to řikal...at si vyberou bud pohár nebo liga...:-)

Reagovat
cerwi

paradni vysledek. Jen tak dale NUFC

Reagovat
Devil

Reagovat
miguel bain

Autor článku zápas nejspíš moc bedlivě nesledoval

Reagovat
Biozdenda

v clanku jsou docela velke chyby, doporucuju ho znovu projit a poopravit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele