8. kolo
03.10.2009 16:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Bolton Wanderers - Tottenham Hotspur 2:2

Zajímavá přestřelka byla k vidění na Reebok stadium, kde si rozdělil body domácí Bolton s Tottenhamem. Kohouti v zápase pokaždé dotahovali náskok soupeře a nakonec si odvážejí bod za remízu 2:2. Čtvrthodiny před koncem o tom rozhodla vyrovnávací branka Vedrana Čorluky.

Již ve třetí minutě utkání zužitkoval Bolton svůj úvodní tlak, ránu Leeho brankář hostí vyrazil přesně před Gardnera, jenž nekompromisním zakončím poslal domácí celek do vedení. Bolton hrál velice dobrý fotbal a Tamir Cohen mohl záhy vstřelit druhý gól. Izraelský fotbalista se dobře zorientoval v pokutovém území, jenomže branku nevstřelil. Ve 34. minutě odvedl skvělou práci Peter Crouch, která se mimochodem od něj obzvláště očekává, vytáhlý útočník sklepl v pokutovém území míč na Kranjcara, a ten povedenou ranou vyrovnal na 1:1. Pochvalu si při této brance zaslouží rovněž Wilson Palacios, který poslal přesný pas na Petera Crouche. Domácí Bolton ale neotálel a snažil se dostat vedení zpět na svojí stranu, hrozbou pro branku Totenhamu byl i přímý kop Taylora ze 38.minuty, ovšem mnohem více práce měl Cudicini s Taylorem o chvíli později, když se hráč Boltonu vyhnul ofsajdové pasti a Carlo Cudicini musel prokazovat své kvality.

Po změně stran pokračovala aktivita domácích. Davies se vyhnul Huddlestonovi, jen následné zakončení Leeho byla jediná vada na kráse celé akce. Také Tottenham dokázal být pro branku Boltonu nebezpečný. Aaron Lennon nebezpečně vypálil a Jussi Jaaskelainen míč vyrazil opět do míst, kde stál Palacios, nicméně ten nedokázal míč usměrnit do branky a celá akce skončila rohovým kopem. V 69. minutě udeřil opět Bolton, Cohen poslal přesný míč na Daviese, který hlavou poslal domácí znovu do vedení - 2:1. Hrál se fotbal nahoru-dolů a Tottenham začal domácím hodně zatápět. V 72. minutě po šanci Crouche ještě branka nepadla, nicméně o minutu později poslal Kranjcar přesný centr na hlavu Čorluky a bylo vyrovnáno 2:2.

Skóre se mohlo ještě několikrát přelít ze strany na strany, Kohouti spálili šanci, která se naskytla Kranjcarovi a Bolton zase pohrdl vítězstvím v 85. minutě, když promeškal dobrou šanci Crouch. Bolton nakonec v domácím prostředí remizoval s Tottenhamem 2:2.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

10

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Tomtaf

5:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Uhodl jsem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele