27. kolo
23.02.2008 16:00 CET
3 : 2
(2:1)
Stadión:
Anfield, Liverpool

Reportáž

Liverpool FC - Middlesbrough FC 3:2

Liverpoolská krize zdá se býti zažehnána. Po výhře z minulého kola a z osmifinále Ligy mistrů zvítězili Reds také v sobotu. Middlesbrough sice nebylo jednoduchým soupeřem, ale nakonec na Anfield Road padlo a odjíždí naprázdno, s prohrou 2:3.

Zápas začal velmi překvapivě. Už v 9. minutě se prosadil hostující kanonýr Tuncay, který původně neměl do zápasů vůbec zasáhnout. Turecký reprezentant využil přihrávky Downinga a bez problémů poslal svůj tým do vedení. Liverpool opět zklamal v obraně. Ovšem hráči z města Beatles se snažili co nejrychleji vyrovnat, Kuytovi se to sice ještě nepovedlo, ale v 28. minutě byl už Fernando Torres úspěšný.

Španělský reprezentant využil chyby Arcy a vyrovnal. Uběhla sotva minuta a Liverpool už vedl. Přesná střela Torrese opět skončila až za zády Schwarzera. Zanedlouho však přidal druhý gól Tuncay Sanli, ten ale rozhodčí neuznal pro hru rukou. To však nebylo ze strany Boro vše. Těsně před přestávkou mířil vedle O’Neill.

Torres dokonal svůj hattrick v 61. minutě. El Niňo mohl dokonce vstřelit i čtvrtý gól, ale nehlavičkoval přesně. Middlesbrough dokázalo alespoň snížit. Sedm minut před koncem pronikl po levé straně Stewart Downing a prostřelil i gólmana Reinu. Hosté dostali nový impuls a snažili se ještě vyrovnat, ale všechny jejich plány zhatil Aliadiere. Ten se nechal vyloučit.

Liverpool byl sice v nastaveném čase blízko čtvrtému gólu, ale jelikož jejich šance gólem neskončila, musel se spokojit pouze s výhrou 3:2. Reds se tak minimálně do pondělka dostali na čtvrtou pozici zaručující Ligu mistrů.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Po vybornem vykonu v Ut v LM ceka na Anfield Road "reds" protivnik z Middlesb.

A domaci budou chtit navazat na uspech s Interem a pro 3.b.udelaji vse,aby se priblizili 4.Evertonu na fleka, zajist.misto pro LM. 08-09.

Tip: 1.

Reagovat
Devil

Liverpool je u mnoha v lize asi hodne za ocekavanim , doma vsak Boro porazi a 3 body zustanou na Anfield Road ! tip.-2:0

Reagovat
R22

že nám přejí i fans Man Utd. ?

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 pro hosty

Reagovat
irik

famozne Fernando Jose Sanz Torres

Reagovat
smazaný uživatel

jen škoda té žluté Josého Manuela Paeze Reiny

Reagovat
smazaný uživatel

Ted Liverpool potřebuje body musí se na této příčce udržet, ba i dokonce by se mohl dostat i víše ! ;)

Reagovat
smazaný uživatel

LM domácí nakopla a naplno zabodovali i v Premier League. Snad to už tedy bude trvalejšího rázu a částečně odčiní dosavasdní zklamání. Ukázal se hl. F. Torres a nebýt jeho, tak nevím. Boro pořádně štípaly.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele