základní skupiny - skupina F, 3. kolo
17.10.2017 20:45 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

Manchester City díky brilantnímu úvodu porazil Neapol

Manchester City zvládl domácí souboj s ambiciózní Neapolí a připsal si tři body. Ty nakonec nebylo zase tak snadné získat, neboť domácí opanovali především začátek. K rychlým trefám Sterlinga s Jesusem ale další nepřidali. Neapol po depresivním začátku přidala a prosadila se díky jedné z dvou nařízených penalt.

Manchester City se v této sezoně změnil pod vedením manažera Pepa Guardioly v brilantní mašinu na vítězství a zatím se usdílil na prvním místě Premier League. V rámci dvou dosavadních zápasů Ligy mistrů movitý klub ještě neinkasoval ani jednou, třebaže hvězdně nabitý je rovněž jeho útok. V něm se dnes od prvních minut ukázali Sterling, Jesus a Sané, které navíc podporoval skvělý Kevin De Bruyne.

Neapol je v podstatě italským Manchesterem, protože také ona letos podává výjimečně dobré výkony. Poraží nejen slabší soupeře, ale dokáže vyhrávat také nad přímými rivaly v boji o mistrovské Scudetto. Za prvních sedm kol nastřílel její útok 25 branek a rovněž dnes se na hřišti objevila obávaná trojice tvořená Mertensem, Callejónem a Insignem. Všichni fotbalově chytří a velmi nebezpeční.

Jak v diskuzi poznamenal uživatel Cipinho, smrtícím útokem se pyšní oba soupeři. A od začátku to bylo jasně vidět. Citizens jasně ukazovali, že s italským soupeřem přeskočí zdvořilostní fráze a velmi rychle kombinovali. Dravost byla znát především kolem středového kruhu, kde kraloval Fernandinho.

Silově založený záložník přesunul po osmi minutách hru krásným pasem na levou stranu hřiště, k míči se ve vápně dostal David Silva a povedlo se mu dostat míč do vápna na Kylea Walkera. Jeho střelu sice ještě obrana Neapole odrazila, jenže u míče byl nejdřív Raheem Sterling, který balon poslal do brány - 1:0.

Pouhých osm minut vydržela obrana Partenopei čelit nátlaku Citizens a bylo ještě hůř. Mnohem hůř, protože o čtyři minuty později si na další dlouhý pas za obranu nabíhal Gabriel Jesus. Mladík, který posadil na lavičku i hvězdného Sergia Agüera, je ve výtečné formě a právě proti Neapoli vstřelil svůj pátý gól za uplynulé dny. Odražený míč sebral Kevin De Bruyne a doběhl s ním k pokutového území. Jeho centr prošel přes Koulibalyho i Albiola, takže Gabriel Jesus měl snadnou práci!

Takhle nervózní a bezradná Neapol už dlouho na hřišti nepobíhala, což dokonale demonstrovaly skleslé výrazy obránců Partenopei. Za normálních okolností v rozehrávce i pod tlakem jistá Neapol dnes kupila jednu chybu na druhou. Další epesní střela Kevina De Bruyneho skončila jen na spojnici a od ní se odrazila zpět do hřiště! Citizens naprosto dominovali a potvrdila to také šance Gabriela Jesuse. Jeho ránu po akci Johna Stonese totiž zastavoval Kalidou Koulibaly až na brankové čáře!

Poté se tempo hry trochu uklidnilo a Neapol začala zlobit. Dostala navíc velkou šanci na zvrat utkání, protože do té doby bezchybný Kyle Walker stáhl k zemi v pokutovém území hlavičkujícího Raula Albiola a hosté kopali penaltu. K ní se postavil Dries Mertens, jenže pověst esa nepotvrdil a šťastnější byl brankář Ederson! K odraženému míči se již žádný hostující hráč nedostal. Druhá polovina utkání taktéž slibovala strhující podívanou.

V ní už domácí Citizens nebyli tak dominantní. Zpočátku agresivní napadání a rychlou kombinaci už Neapol dokázala číst a ustát. Když se do šance probil Leroy Sané, o míč jej obral Kalidou Koulibaly. Po hodině hry Neapol předvedla parádní kombinaci a po chybě obrany Citizens mířil Marek Hamšík do opuštěné brány. Brilantní zákrok ale předvedl za Edersona zaskakující John Stones a míč vyrazil!

Dvacet minut před koncem se hosté konečně dočkali snížení. Záložník Fernandinho odehrál vynikající utkání až do 72. minuty, v níž fauloval pronikajícího obránce Ghoulama. Po odpískání pokutového kopu se k jeho exekuci trochu překvapivě postavil defenzivní talent Amadou Diawara a poslal balon přesně k tyči - 2:1.

Celek Pepa Guardioly ale rozhodně nechtěl dovolit, aby se soupeř nadechl k ofenzivnímu náporu. O dvě minuty později po skvělé nahrávce Kevina De Bruyneho obešel Gabriel Jesus brankáře Reinou a skóroval, jenže vybíhal z ofsajdu. Gól tedy neplatil a domácí vedli stále jen o gól.

S tím ale byli spokojení a jejich hra už postrádala takovou dynamiku jako v první půli. Minutu před koncem řádné hrací doby mohl navýšit skóre střídající Ilkay Gündoğan, který se rozhodl vypálit na hranici vápna. Brankář Reina ale další inkasování odmítl.

Autor: Ondřej Pražák

Komentáře (261)

Přidat komentář
diastan

3:1

Reagovat
KingMaster13

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:4

Reagovat
t0mmy33MCFC

Tohle bude proverka...ale pokud bude Neapol hrat utocne, tak se taky urcite prosadime

Reagovat
diastan

verim, ze nam to s nimi sedne a v soucasne pohode to zvladnem bez problémů

Reagovat
MCFC_8

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

4:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
dextroza_m

Golové hody, musím vidět.

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Tady by to mohlo hodně padat. 5 a více?

Reagovat
smazaný uživatel

4:2

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu, proc CT nevysila tento zapas. Fakt nechapu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

protoze je skoda.... ze zrovna tyto dva duely jdou v jeden den

ale Real - Tottenham je jeste o level vyssi souboj... pricemz slibuje stejny golovy hody

nezbyva nez dodat - bohuzel

Reagovat
t0mmy33MCFC

no o level vyssi je to jen kvuli Realu.... a golovy hody si myslim ze tam budou mensi.. ale chapu, Real proste nalaka vic lidi

Reagovat
Cipinho

Slibuje golovy hody? To by mě teda dost překvapilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Level vyssi? V cem? Hraje prvni a treti nejgolovejsi tym Evropy. V cem je to o level horsi jak Real?

Reagovat
Furia Ceca

O level víc? ManCity - Neapol aspoň bude vyrovnaný zápas, kdežto od Realu očekávám jednoznačný vítězství...

Reagovat
fenixLFC

Znalec

Reagovat
hefy

Reagovat
Svatej

Hehe

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, tohle bude mnohem hezčí podívaná než podělanej Real, kterej je v bedně pokaždý když kopne do míče a nikoho kromě honibrků z Realu nezajímá

Reagovat
smazaný uživatel

Radšej budem sledovať Real, ako Jožkov autobus proti silnejšiemu tímu

Reagovat
smazaný uživatel

Nic lepšího, než tahat do toho věc, která s tím vůbec nesouvisí, tě nenapadlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie. Dnes sú dva šlágre 3. kola LM a ČT dala prednosť obhajcovi LM, resp. súboju dvoch elitných strelcov. Neviem, čo je na tom nepochopiteľné Stačí kvalitný net, ntbook, TV a HDMI kábel a môžeš pozerať, čo chceš. Alebo šťastlivci majú Digisport, kde dávajú oba zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Autobus? Tohle je spatne rypani. Kdo se stal nejgolovejsim ve vstupu do PL za 123 let? A ohledne tech kabelu... My se tu bavime o programu CT, ne streamech. Nezaujeti by dali prednost dvema nejgolovejsim tymum (krom PSG) v soucasne dobre v Evrope.

Reagovat
smazaný uživatel

madridskej dzedaj pouze poukazuje na fakt ze dzony bravo fandi mencestrovy jednote kterou trenuje jozka coz s dnesnim zapasem souvisi stejne jako to ze ryl fanousek ma lozni pradlo v klubovejch barvach.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
Cipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že se ukáže, že PL je jen penězi nafouklá bublina. 0:3.

Reagovat
dextroza_m

JAkože vyhrají Spurs? 0:3?

Reagovat
dextroza_m

Ajo, jsem pod jiným zápasem

Reagovat
smazaný uživatel

to by city nesmelo hrat jinej vesmir.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatial sa to ukazuje vsetky timy bez prehry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"A tak druhé kolo muselo byt operováno" wtf

Reagovat
ZB 07

1:2

Reagovat
Cipinho

Ten titulek mohl klidně být obráceně

Reagovat
olis

toto bude velmi zaujimavy zapas na ktory sa velmi tesim a to hlavne kvoli trenerom ktorych systemy su postavene na rovnakom zaklade aj ked vizualne niesu 100% rovnake

spokojny budem aj s bodom aj ked samozrejme verim v tri a pri spravnom nastaveni hracov na to mame

Forza Napoli!

Reagovat
FuckT

Ja mam pochybnosti. Ocividne budeme dost rotovat, a podla vyjadreni trenara to vyzera, ze mame az moc velky respekt voci MC. Neviem, ci zrovna takato kombinacia bude receptom na uspech, ale dufam, ze ano.

Reagovat
olis

to neviem odkial si zobral, pretoze to vypada tak ze nebudeme takmer vobec rotovat, max. jedna zmena v zalohe a mozno v obrane, Sarri sa takto opatrne vyjadruje vzdy, nechce hovorit ani o Scudette a podobne ale to je uplne prirodzene a ja sa na veci pozeram velmi podobne ako on, on sam povedal ze MC je favorit ale my musime byt nastaveny tak ze mozme zvladnut aj takyto zapas, tak neviem co by nam to malo byt zle.... a ak by som to chcel otocit do extremu tak mozme povedat potom aj to ze Guardiola ma tiez az moc velky respekt pretoze so Sarrim "sutazili" kto koho viac pochvali

Reagovat
t0mmy33MCFC

presne tak... tohle jsou jen a jen mind games.. nikdo si nedovoli rict neco, co by pak novinari okamzite dali sezrat...

Reagovat
FuckT

No, asi mas pravdu. Len najma zo strany Sarriho mi ta chvala supera prisla o level, dva vyssia. Proste prislo mi to tak, ze az moc supera chvali, a pritom podla mna az take dovody zatial na to nie su, aj ked MC tuto sezonu zatial ide ako kombajn, ale to este nemusi az tak vela znamenat.

A v tej prvej casti mas 100% pravdu, to bol vlastne DL, co to hovoril. Kazdopadne dufam, ze dnes nebude zaloha Zielinski-Hamsik spolu.

Reagovat
olis

Sarri vcera hovoril ze najvacsiu sancu ma Rog ze bude hrat v zaklade(predpokladam ze namiesto Allana) co by nemuselo byt zle aj ked Allan ide tuto sezonu neskutocne

Reagovat
FuckT

Tak uvidme, som zvedavy, dnes to bude naozaj zaujimave.

Reagovat
Furia Ceca

To jsou hrozný podoby!

Reagovat
10

snad dneska dopadnou opačně

Reagovat
olis

aj ja dufam

Reagovat
smazaný uživatel

3-3.

Reagovat
smazaný uživatel

5:3

Reagovat
smazaný uživatel

Koupená obrana, nestojí za tím žádná poctivá inteligentní práce ze strany Pepa Glorydioly, jediné co svede, je nesmyslné a dezorientované"efektní" mávání rukami ve vymezeném prostoru při zápase.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Majk91

diagnoza: fanusik realu

Reagovat
raduinho

Tady to smrdí BANEM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vysazovani bonbonu dost osvobozuje co?

Reagovat
valek9610

Taky mě to sere jak si nakoupil hráče a pak se chce chlubit co vytvořil no

Reagovat
smazaný uživatel

Bože to jsou dementni názory

Reagovat
Uwe háže buly

Říká fanoušek Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

jednim slovem deb.l si

Reagovat
ED91

0:0

Reagovat
waynemarkrooney

3:1

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Neco jak souboj s Monakem loni? to mozna ale oba tymy lepe brani nez lonske City a Monako... muj tip 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci nezlobte se, vznedu obligatni otazku.Nemate nekdo odkaz na kvalitni stream? Prosim ne Bet.

Reagovat
smazaný uživatel

02 za 69czk Jestli se na to chceš fakt dívat, tak to rozhodně řešit nebudeš , tak jako já. Tady to máš v HD kvalitně . Lepší než ty sračky co jsou for free

Reagovat
Uwe háže buly

Zadarmo taky seženeš HD..

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.sport247.live/en/home

tohle si uloz do listy a priste uz tu neotravuj pazmrde jeden blba.

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

Změnil jsi mi život.

Reagovat
smazaný uživatel

nejsi prvni ani posledni kdo mi to rika.

Reagovat
JackDaniels.

Dnes večer zrejme City vyhrá nič to však nemení na tom že táto sezóna môže byť pre Neapol prelomova, moje asi najväčšie futbalové prianie pre túto sezónu je titul pre Hamšíka a spol. !!! Ta ich vernosť klubu je niečo krasne, niečo čo v dnešnom futbale plnom prachový na takejto úrovni takmer nemá obdobu. SSC Neapol je skrátka fenomén...

Reagovat
diastan

Očekávaná City XI | Ederson, Walker, Otamendi, Stones, Delph, Fernandinho, De Bruyne, Silva (C), Sane, Sterling. Jesus

Jdeme si pro 3 body

Reagovat
Teoretik

4:1

Reagovat
olis

Manchester City: Ederson; Walker, Stones, Otamendi, Delph; De Bruyne, Fernandinho, David Silva; Sterling, Gabriel Jesus, Sané

Manchester City bench: Bravo, Danilo, Gundogan, Aguero, Mangala, Bernardo Silva, Yaya Toure

Napoli: Reina; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam; Zielinski, Diawara, Hamsik; Callejon, Mertens, Insigne

Napoli bench: Sepe, Allan, Jorginho, Maggio, Maksimovic, Rog, Ounas

Zielinski a Hamsik spolu, to nevypada dobre

Forza Napoli!

Reagovat
FuckT

Tak vidis, su to len 2 zmeny, ale asi tie nejhorsie mozne zmeny, ake sa dali urobit. Teraz uz nam zostava asi len verit na zazraky. Snad ten Sarri ma aspon nejaku predstavu o tom, ako by to s touto zalohou malo vyzerat, a doteraz to bola vzdy ocividna katastrofa iba uplnou nahodou.

Reagovat
JackDaniels.

prečo...

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle zápas nás konečně prověří. Očekávám napínavou bitvu s velkým nasazením obou týmů, aktivním oboustranným presingem a hodně gólů. Came on city #sharkteam

Reagovat
FuckT

Nejak vam asi dnes nedoprajeme, na zapas s vami sme postavili 2 zaloznikov, z ktorych si robili srandu aj Ukrajinci zo Shahtaru... Toto zlozenie sme skusali uz viackrat a este ani raz nam to nevyslo, takze nejake extremne nadeje, ze by nam to vyslo prave proti vam tam nevidim.

Reagovat
JuventusFC1897

came on???

Reagovat
smazaný uživatel

co ti vadí?

Reagovat
FuckT

Asi to, ze to ma byt ''Come on''.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
mithro

came on, came on city

Reagovat
Teoretik

Chelsea byla dobrá zkouška

Reagovat
Pipo123

Stones vs Mertens, 0:4

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dve mužstvá vo vynikajúcej forme vo vzájomnom zápase. Teším sa na futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám v krásný ofenzivní fotbal na obou stranách s výhrou pro city 5:2

Reagovat
Furia Ceca

Silva je po chemoterapii?

Reagovat
diastan

trvalo mi si zvyknout jen 10 zápasů

Reagovat
Furia Ceca

Já ho holohlavýho vidím vůbec poprvé

Reagovat
smazaný uživatel

stream prosím

Reagovat
diastan

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
t0mmy33MCFC

ty dorazky letos hodne zlepsil

Reagovat
smazaný uživatel

Sterlinnnnnnngggggggggggggggggg!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

nechci byt strycek sycek ale jak se znele krici "n" a "g"?

Reagovat
diastan

dalsiii debakeeeeeeeeeel

Reagovat
smazaný uživatel

Jesuuuuuuuussssssss

Reagovat
t0mmy33MCFC

Tak bude 5?

Reagovat
Teoretik

Demolice

Reagovat
smazaný uživatel

Trapne tymy z Italie akorat v LM zabiraji misto

Reagovat
smazaný uživatel

Zales spino

Reagovat
smazaný uživatel

Koho mam zalesnout?

Reagovat
smazaný uživatel

Precist 2x doporucuji, pak to mozna pochopis.

Reagovat
Nihilister

takový jsou nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

za lesem prej porada nejaky spino.

Reagovat
smazaný uživatel

nejseš náhodou gunner?

Reagovat
smazaný uživatel

CT a jejich vyber zapasu

Reagovat
t0mmy33MCFC

ja sem vlastne rad, radsi budu poslouchat anglicky komentar nez ty nase "odborniky", co sotva reknou spravne hrace

Reagovat
smazaný uživatel

tak si mel minule hlasovat na webu CT, tak ted nervi

Reagovat
SunFells

Už se ukazuje, že PL je jen nafouklá bublina

Reagovat
Pipo123

Ukazuje sa ze klub co ma 20x vyssi rozpocet na platy nez Neapol je jasne lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

první nezvladac

Reagovat
Pipo123

Ja? Mam podanu krasnu 1 a fakt nemusim Neapol, ked dostanu 5:0 tak budem rad

Reagovat
diastan

ne mel jsem to spatne zaklikle bylo to na krale nahore

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Benesse

už pár rokov a tento zápas na tom nič nezmení

Reagovat
alcantara

Na to si cakal tak 6 rokov ale Uvidime, co vyhraju.

Reagovat
smazaný uživatel

kret...

Reagovat
Grahf

niekto stream?

Reagovat
mithro

ta obrana, takto im darovat zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Odvezu to az do Talianska?

Reagovat
Pipo123

Obrana Neapolu strasne labilná, uz na Ukrajine mali obrovske problemy, toto sa opakuje kazdy rok

Reagovat
Largo

Jednak a dneska mi příjde hrozně slabá i záloha...

Reagovat
Pipo123

Vobec nepomáhajú obrane, sa tamprechadzaju

Reagovat
Teoretik

tak hlavně Neapol má očividně defenzivu postavenou na zahuštěné záloze, jakmile se přes ní City dostane, tak už je tam hrozně prostoru a třeba 1 na 1.

Reagovat
cresposuper

Hlavne ten vysoky presing je uplne mimo, oni nemozu hrat takto so City...

Reagovat
DelPiero137

obrana Neapola v cele s Kulim nestaci na spickove muzstva.

Reagovat
dextroza_m

18% držení SSC?

Reagovat
diastan

to je skody

Reagovat
t0mmy33MCFC

nemuzem chtit vsechno

Reagovat
Largo

Tohle jsem fakt nečekal....

Reagovat
Teoretik

KdB a branková konstrukce, to už je taková klasika

Reagovat
10

Sarri tyhle zápasy vždycky dobrovolně prokoučuje, to je nepochopitelný

Reagovat
cresposuper

on je snad nejneprisposobivejsi trener...

Reagovat
10

spolu se Zemanem, podobností tam je dost

Reagovat
Largo

Reagovat
diastan

sakraaa to není možné snad nedaj oni po tomto

Reagovat
Furia Ceca

Neapol hoří jako papír... Taková neapolská evropská klasika.

Reagovat
FCSL

Znásilnění Neapole Už to mohlo bejt 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

To sebavedomie hráčov City je nechutne vysoko.

Reagovat
smazaný uživatel

a proc by nemelo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

KRAAAAAAAAAAAAAAAl

Reagovat
Kluivert9

To je vůl

Reagovat
10

Reagovat
mithro

city mmntalne podari vsetko, snad im to dlho nevydrzi

Reagovat
cresposuper

Mertens si tiez vybral dobry den, ten uz mohol byt pri troch goloch

Reagovat
10

Reagovat
diastan

konec polocasu jsme ale polevili, snad na 2. zas vlétneme

Reagovat
cresposuper

Ten ofsajd fakt bol?

Reagovat
Teoretik

Stejný závěr první půlky jako proti Stoke ztráta koncentrace a zbytečná bohorovnost

Reagovat
Teoretik

Fernandinho nejlepší hráč prvního poločasu, letos asi jeho nejlepší výkon

Reagovat
smazaný uživatel

De Bruynemu jeblo v bedni?

Reagovat
RKBoy

De Bruyne je jedna arogantná fretka ty vole.

Reagovat
Lech

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, místo jedničky tam hodím na oba týmy dají gól a Mertens to takhle posere. Nejdřív Stramaccioni, o víkendu Dybala a teď pro změnu Mertens.

Go home Italia, you are drunk.

Reagovat
olis

obrovska hanba a velka skola pre nas, City na nas vybehlo a hraci sa z toho dosrali pomaly viac ako proti Realu, navrat zaloznikov prebieha tempom ako keby sme vyhravali 3:0 a ked sa uz vratia tak idu na uroven obrancov, De Bruyne ostava pred nimi uplne nepokryty... z Mertensa sa stava namysleny sebec a dat do zalohy Zielinskeho na poziciu Allana do tohto zapasu...

nevieme urobit uplne jednoduche veci, nevieme si nahrat na par metrov no katastrofa... jasne v lige nemame supera ktory by proti nam takto hral a mal taku kvalitu, zazivame to asi prvy krat ale aj tak sa nemozu hraci takto zosrat, maju na viac, dufam len ze si z toho nieco zoberu a do buducna im to pomoze a ze to nebude mat negativny vplyv na zapas proti Interu

Reagovat
10

Zielinski tragédie, nehrát v takovým zápase Allana, to je provar

Reagovat
olis

aj Rog by bol ovela lepsi

Reagovat
vilp

Hamšík možná ještě větší tragédie.

Reagovat
Furia Ceca

Nevím, ale Hamšík mi přijde letošní sezónu hrozně slabej... Toho ten Maradonův rekord tak sráží dolů?

Reagovat
Benesse

Nemyslím si, že to bude tým proste má slabšiu formu, v tomto zápase pokazil veľa prihrávok ale trea povedať že koľko mu fakt tak jebli tí jeho spoluhráči a nemal vôbec čas na nič lebo city hralo perfektne prvý polčas.

Reagovat
vladino10

Aj v repre kazil na jeho pomery dosť veľa..

Reagovat
Furia Ceca

Insigne dolů? Jeden z mála hráčů Neapole, co vepředu něco vymyslel...

Reagovat
10

se díváš na teletextu?

Reagovat
Furia Ceca

Ale on byl nějakej pomuchlanej nakonec, ne?

Reagovat
Benesse

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Co se to děje? Neapol snad kašle na LM? Ten výkon je až neuvěřitelně slabý..

Reagovat
Pipo123

Prezident Neapolu povedal ze by mali nasadiť nahradnikov a setrit hracov na súboj proti Interu, ake tak hraju v silnej zostave

Reagovat
smazaný uživatel

To je přece ostudné.. To jako by si dobrovolně přiznali, že nemají na to, aby hráli na nejvyšší úrovni jak LM tak SA.

Reagovat
Pipo123

Ja si skor myslim ze Neapol nema za ciel vyhrat LM ako City atd. Ta priorita je jasna a to Seria A, Ved o tom neustale hraci rozprávajú, kvalitu na uspech v LM nemaju.

Reagovat
DelPiero137

Tak do prdele s nimi a nie do LM. Neskutocne ma serie tato Talianska mentalita. Kazdy je posrany z ligy a LM vypusta. Mal by ich zvaz vylucit z LM

Reagovat
maxton

Mentalita slovenských klubov je rovnaka. Tiez vypustaju LM kvôli lige

Reagovat
smazaný uživatel

a "tohle" vladne kozacce...

Reagovat
diastan

udrzovacka

Reagovat
Teoretik

Pepek našel ve Stonesovi prostě nového Puyola

Reagovat
lucius6

Letos je úžasnej, spolupráce s Walkerem je excelentní. Snad si formu udrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak šel hodně nahoru letos snad se udrží v takové formě a vyhnou se mu zranění

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a to na nej bylo spiny

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt jsou uplne odlisni

Reagovat
Teoretik

zaprvé jsem reagoval na ten zákrok tělem, kdy skočil do střely, viz slavný moment Puyola. Ale nejsou vůbec odlišní. Oba skvěle vykrývají a blokují právě střely, případně centry, jsou takový trochu splašení a pokrývají velkou část defenzivy, obratnost je také podobná, a hlavně je to očividně vůdcovský typ a za takové 2 roky by mohl dostat pásku.

Reagovat
Furia Ceca

ManCity teda po tý famózní půlhodině na to teda pěkně serou, a ta jejich obrana taky není nejpevnější... Pro Neapol to je dneska stále pořád hratelný, což mi po těch prvních 20 minutách přijde jako mega paradox.

Reagovat
mayday

Dortmund

Reagovat
diastan

jasná, a snad nás toto probere

Reagovat
mithro

skoda neapol, skoda, doma ich snad daju

Reagovat
Furia Ceca

Doufám, že to Mertens zase nedá

Reagovat
Teoretik

Fernandinho v posledních minutách otočil ten svůj výkon o 180 stupňů

Reagovat
diastan

Jesusa to snad baví :-D

Reagovat
lucius6

Velmi zbytenčný zákrok od Fernandinha, tohle je jeho velká slabina, tato labilita, kdy občas udělá úplně zbytečný faul.

Reagovat
Teoretik

chvíli předtím tam měl několik zkažených přihrávek, prostě vypadl z koncentrace nebo něco takového

Reagovat
lucius6

Je to tak, občas se to stává každému hráči, ale překvapuje mě, že ho Guardiola nestáhl.

Reagovat
Teoretik

5 minut to v životě Lahoz nenastavil

Reagovat
Furia Ceca

Ta atmosféra na stadiónu je ale kurevsky nahovno...

Reagovat
smazaný uživatel

Na PL býva takmer vždy lepšia.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladino10

Reagovat
kubys

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Diego2

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Smejte sa koľko chcete. U fanúšikov Man City je dlhodobo známe, že fandia viac na ligových zápasoch, pre viacero dôvodov. Pri vyraďovačke a veľkom súperovi je support dobrý aj v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
olis

skoda, nakoniec to mohla byt remiza, treba sa z tohto zapasu poucit a nabuduce si viac verit, samozrejme Sarri tam nemoze zas drbnut Zielinskeho na poziciu Allana

doma potrebujeme uhrat apson bod a samozrejme zvladnut odvetu proti Sachtaru a Feyenoordu

Reagovat
smazaný uživatel

Jak mi bylo ze startu Neapole až líto, tak na konci se to pěkně srovnalo. To bago City se zapojením brankáře ke konci už rozhodně nebylo tak 100% jako na začátku. Ale krásný fotbal to byl a Jesus je božský.

Reagovat
Ferguson6

Prečo nenechali Hamšíka kopať penaltu? Dorovnal by rekord, už by nebol pod tlakom a zvyšok sezóny môže hrať v pohode. Fakt neúcta k takej legende. Ja byť ním, požiadam o prestup.

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo ich nevie kopať

Reagovat
janinho

na to si ako prišiel??? sledujes futbal pol roka?

nema niekto statistiky jeho penalt za Neapol a repre?

Reagovat
janinho

coze??? tak to som bol teda pekne mimo... fakt som myslel ze bude mat tak 90% uspesnost.

tak sa ospravedlnujem Frente Atletico

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ferguson6

Tak viac dal ako nedal... Ktovie či fakt nezvláda ten tlak, lebo keby mne chýbal na Maradonu jeden gol, tak ju idem kopať aj s kopačkami naopak.

Reagovat
vladino10

Keby chcel, tak ju kope..zrejme nechcel

Reagovat
blaugrana

WTT Gomes, Arda, Vermaelen, Rafinha, Vidal, Paco, Bartomeu, Fernandez for KdB. Pm me.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Guardiola musi dodavat hracum neskutecny power. Jak tady nekdo zminil, to jejich sebevedomi je az nadpozemske.

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol zopakovala něco podobného, jako ten zápas na Arsenalu. Tam se taky nechali priposrane prejet první pulhodinu

Reagovat
smazaný uživatel

krasny zapas ze strany Manchesteru City. Kde jsou ty idioti kteri se City stale smeji. City hraje pod Guardiolou technicky ofenzivni fotbal a system je funkcni.

Reagovat
smazaný uživatel

Kto sa im smeje?

Reagovat
smazaný uživatel

Většinou kvůli Guardiolovi fanoušci Realu.

Jinak City , největší favorit LM s PSG , pak teprve Real, Barca......

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

no citam to zde casto od vetsiny uzivatelu.

City patri mezi nejlepsi tymy uz nekolik let, ale spoustu lidi to neumi prekousnout a uznat, ze jejich projekt je velmi dobry. (Bavim se hlavne o fotbale jako takovem)

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední roky výborní, letos zatím fascinující.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som kritiku City zachytil len v súvislosti s Arabskym pozadím, na kritiku ich futbalu som teda túto sezónu zatiaľ nenarazil. Minulú sezónu možno, ale to by bolo oprávnené.

Reagovat
pingla

Leots je to parada, minuly rok to byla bida

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola válcuje, City je veľmi silné

Reagovat
Diego2

Konecne Anglicky tym na ktery se da divat.

Reagovat
smazaný uživatel

*arabský

Reagovat
Diego2

Arabove za ne nehrajou , odkud maji prachy me nezajima. Nakupujou za ne skvele hrace na zabavny fotbal.

Reagovat
t0mmy33MCFC

arabsky? takze Arsenal je Americko-Uzbecky, Liverpool a Utd jsou Americke tymy, to je v poradku? Americke byt muzou ale Arabske ne???

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, ale nemám rád umělé týmy

Reagovat
FuckT

Hh, takmer vsetky zapasy, kde sme hrali v zalohe s trojicou Diawara-Hamsik-Zielinski sme prehrali.

Manchester City 2-1 Napoli

Shakhtar Donetsk 2-1 Napoli

Napoli 1-3 Real Madrid

Juventus 3-1 Napoli

Napoli 0-2 Atalanta

Real Madrid 3-1 Napoli

Juventus 2-1 Napoli

7 nasich poslednych prehratych zapasov, kde Jorginho nehral ani v jednom a Allan iba velmi malo...

Reagovat
mastakillah

Na druhou stranu, Jorginho včera vůbec nechyběl. Diawara byl náš nejlepší hráč

Reagovat
olis

hlavne tie jeho navraty dozadu pri vcerajsom zapase sa podla mna o nejakom najlepsom hracovi ani neda hovorit pretoze nikto nedosiahol ani svoj standart, kazdopadne nemyslim si ze problem bol v Diawarovi, skor v Zielinskom resp. v tom na akej pozicii hral, tam musi hrat proti tazkym superom jedine Allan alebo Rog, Zielinski je vhodnejsi na Hamsikovu poziciu a vyssie, ked prisiel Allan hned bolo vidiet zmenu

Reagovat
mastakillah

tak o tom se nemusíme bavit, že měl hrát Allan. To snad viděl každý :)

Reagovat
FuckT

To je velmi diskutabilne, nazory su na to rozne. Ale to nie je dolezite, dolezita je suhra a to, co sa deje na ihrisku. A vcera to bolo prvych 30 minut asi pre kazdeho fanusika SSC na ritualnu samovrazdu... Jednoducho hrat s tak silnym superom s pozmenenou zalohou nemoze byt pre hracov jednoduche.

Reagovat
PP

na jejich obranu - těžší zápasy si vybrat pomalu ani nemohli mimo toho Shakhtaru..

Reagovat
FuckT

No ale to je presne pointa. My rozhodne mame kvalitu na to, aby sme aj tym velkym klubom aspon 2 body zobrali, aspon raz za cas, ako to robia aj mensie kluby od nas, ale nepodarilo sa to ani raz v tom danom zlozeni.

Reagovat
smazaný uživatel

Come on City.

Reagovat
JakubOcko

No Postup Neapole už je bez šance

Reagovat
pajka-juve

Ani není no, stačí když doma porazí Šachťar o 2 branky a neprohrají s Feynoordem. Žádná nereálná věc

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf the fuck, ak city vyhrá na Ukrajine, tak sa rozhodne až na San Siru

Reagovat
JakubOcko

Když Šachtar neuhraje ani bod proti City tak na konci bude mit každý 9bodů no uvidíme. Počitam, že Feynoord Neapol lehce porazí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele