Václav Svěrkoš Články

Další články

Baník vypověděl smlouvu Svěrkošovi, se kterým se pře o miliony

Baník Ostrava vypověděl smlouvu útočníkovi Václavu Svěrkošovi, se kterým vede exekuční řízení o dlužnou částku osm milionů korun. Důvody, které vedly k rozvázání kontraktu s třicetiletým bývalým reprezentantem a odchovancem, majitel klubu Petr Šafarčík odmítl charakterizovat.

Svěrkoš vede exekuční řízení s Baníkem a Peterou

Útočník Václav Svěrkoš vede podle informací serveru iDnes.cz s Baníkem Ostrava a bývalým majitelem klubu Tomášem Peterou exekuční řízení. Třicetiletý hráč se tak chce podle svého právního zástupce Petra Kausty domoci vyplacení dlužných částek. O jakou sumu jde, ale neprozradil.

Zkušený útočník Svěrkoš musí na další operaci s kolenem

Ostravský fotbalista Václav Svěrkoš musí na další operaci s poraněným kolenem. Třicetiletý útočník se v Ostravě podrobí transplantaci předního zkříženého vazu, který ho v minulosti zradil již dvakrát.

Svěrkoš má znovu problémy s kolenem a musí na vyšetření

Baníku Ostrava znovu hrozí, že bude postrádat svého kapitána Václava Svěrkoše. Po pátečním ligovém utkání se Slavií má zkušený útočník opět problémy s operovaným kolenem. Nyní ho čeká série vyšetření, která má odhalit příčinu. Klub o tom informoval na svém webu.

Všechno nejlepší, Venco!

Narodil se 1. listopadu roku 1983 v Třinci a dostal jméno Václav. Ano, tímhle datem se zrodil hráč, který by se bez nadsázky už teď dal považovat za legendu Baníku Ostrava.

Svěrkošovi operovali poraněný meniskus, na podzim si už nezahraje

Václav Svěrkoš podstoupil další chirurgický zákrok kolena, při němž mu lékaři operovali poraněný meniskus. Devětadvacetiletý útočník Ostravy má před sebou znovu několikatýdenní rekonvalescenci a smutnou jistotu, že na podzim si už za Baník nezahraje.

Svěrkoš se podrobil operaci poraněného kolena

Ostravský fotbalista Václav Svěrkoš dnes podstoupil operaci přetrženého předního zkříženého vazu v pravém koleně. Podle lékařů ho čeká zdravotní přestávka od šesti do osmi měsíců.

Svěrkoš si opět vážně poranil koleno, čeká ho operace a pauza

Ostravský útočník Václav Svěrkoš si znovu přetrhl zkřížený vaz v pravém koleni. Obavy z vážného zranění, které utrpěl v sobotním ligovém utkání se Slováckem (2:1), potvrdilo vyšetření magnetickou rezonancí. Bývalého reprezentanta čeká operace a další dlouhá pauza.

Svěrkoš si možná obnovil zranění kolena, čeká se na rezonanci

Ostravský útočník Václav Svěrkoš nedohrál dnešní utkání Gambrinus ligy se Slováckem kvůli zranění kolena. Je možné, že si znovu přetrhl zkřížený vaz v pravém koleni. Jasno bude po nedělním vyšetření magnetickou rezonancí.

Navrátilci Svěrkošovi chybělo ke spokojenosti vítězství

Ani útočník Václav Svěrkoš nedotlačil ostravský Baník ke kýžené výhře nad Brnem. Bývalý český reprezentant se na trávník vrátil po sedmiměsíční pauze způsobené operací křížového vazu v koleni a musel se spokojit s remízou 1:1.

Svěrkoš po šesti měsících začíná myslet na návrat

Šest měsíců po vážném zranění kolena začíná Václav Svěrkoš myslet na návrat na hřiště. Osmadvacetiletý útočník, který si na jaře při utkání na Spartě přetrhl přední křížový vaz, by se teoreticky do ligy mohl vrátit za tři týdny při utkání Baníku s Brnem.

Baník přišel na půl roku o zraněného Svěrkoše

Baník Ostrava se v jarním boji o záchranu bude muset obejít bez svého klíčového útočníka Václava Svěrkoše. Osmadvacetiletý hráč si v pátečním utkání na hřišti Sparty utrhl přední zkřížený vaz v koleně a po operaci ho čeká přibližně půlroční rekonvalescence.

Tohle nikdo nečekal, pochvaloval si Svěrkoš remízu v Plzni

Za nečekaný bonus považuje ostravský útočník Václav Svěrkoš remízu 1:1, kterou vydřel jeho tým na hřišti mistrovské Plzně. Baník, který před včerejškem v osmi kolech získal jediný bod, ve Štruncových sadech vděčil za překvapivý výsledek právě autorovi vyrovnávací branky ze 35. minuty.

Ani jsem se Hušbauera nedotkl, řekl Svěrkoš o svém vyloučení

Měl být největším postrachem Sparty, nakonec se však z ostravského Václava Svěrkoše stal smutný hrdina včerejší dohrávky 7. kola nejvyšší soutěže, v níž Baník lídrovi tabulky podlehl 0:2. Svěrkoš se připletl k prvnímu inkasovanému gólu a těsně před poločasem byl navíc po druhé žluté kartě vyloučen.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele