Václav Svěrkoš Články

Svěrkoš by si přál, aby se do týmu vrátili všichni vyřazení hráči

Václav Svěrkoš a jeho kolega z útoku Milan Baroš se vrátili do české reprezentace poté, co je předchozí svazové vedení spolu s dalšími čtyřmi fotbalisty vyřadilo z týmu kvůli večírku po nevydařeném kvalifikačním duelu se Slovenskem. Svěrkoš je rád, že dostal od nového kouče Ivana Haška další šanci a minulost už neřeší. Zároveň by si přál návrat všech potrestaných hráčů.

Svěrkoš má zájem dál reprezentovat

Václav Svěrkoš neztratil zájem nastupovat za český národní tým, odkud byl po březnovém kvalifikačním utkání se Slovenskem s pěti dalšími spoluhráči vyřazen kvůli noční návštěvě restaurace. Novinářům to dnes řekl při představení charitativní akce "Nejlepší sportovec Ostravy 2008 dětem".

Svěrkoš nerozumí tomu, proč byl vyřazen z reprezentace

Útočník Václav Svěrkoš podle svých slov nerozumí tomu, proč byl spolu s dalšími pěti spoluhráči ve středu výkonným výborem ČMFS vyřazen z reprezentace. Hráč francouzského Sochaux, jenž byl minulý týden po kvalifikační prohře se Slovenskem vyfocen při nočním posezení v restauraci s některými kolegy z národního týmu, to řekl agentuře AFP.

Výkonný výbor vyřadil z národního týmu šest hráčů

Fotbalisté Tomáš Ujfaluši, Milan Baroš, Radoslav Kováč, Martin Fenin, Marek Matějovský a Václav Svěrkoš byli vyřazeni z národního týmu. Rozhodl o tom dnes výkonný výbor svazu. Důvodem je účast těchto hráčů na večírku po prohře se Slovenskem v kvalifikaci o postup na mistrovství světa.

Svěrkoš věří, že se Sochaux nespadne

V Sochaux zažívá fotbalový reprezentant Václav Svěrkoš po zimním přestupu z Ostravy díky pěti vstřeleným brankám skvělé časy a teď může mít radost také z toho, že se lépe daří i týmu samotnému. Sochaux po dlouhé době vyplulo ze sestupového pásma a Svěrkoš nepochybuje, že jeho záchranářská mise ve francouzské lize skončí úspěchem.

Svěrkoš věří, že se s francouzským Sochaux zachrání

Poprvé od začátku jarní sezony se fotbalisté Sochaux dostali ve francouzské lize aspoň na pár hodin mimo sestupové příčky. Pomohla jim k tomu sobotní výhra 2:1 nad Nancy, pod kterou se vítězným gólem znovu podepsal výborně hrající útočník Václav Svěrkoš.

Svěrkošova forma dává Sochaux naději na záchranu

Český fotbalista Václav Svěrkoš si od lednového příchodu do Sochaux rychle získal ve Francii renomé. Během sedmi ligových zápasů dal čtyři góly a je druhým nejlepším střelcem mužstva po tureckém reprezentantovi Mevlutovi Erdingovi, jenž má na kontě osm branek.

Svěrkoš má v Sochaux stále problémy s meniskem

Debut reprezentanta Václava Svěrkoše v dresu francouzského Sochaux dále ohrožují zdravotní problémy. Pětadvacetiletý útočník zatím nevyléčil problémy s meniskem, které si přivodil minulý týden při tréninku na umělé trávě.

Svěrkoš si na debut za Sochaux počká, zranil si koleno

Smolně zahájil útočník Václav Svěrkoš své působení v Sochaux. Jeho debut ve francouzském klubu odsunulo lehčí zranění pravého kolena, kvůli němuž český fotbalista zmešká sobotní zápas národního poháru proti Rennes.

Svěrkoš už trénuje se Sochaux, smlouvu podepíše na Nový rok

Václav Svěrkoš už je ve Francii a chystá se na podpis smlouvy se Sochaux. Od svého dosavadního zaměstnavatele Baníku Ostrava totiž dostal povoleno trénovat ve svém budoucím působišti a dnes se připojil k týmu. V první lednový den by pak měl podepsat v Sochaux nový kontrakt.

Kauza: Konec útočníků v Čechách

Přišla zima, přišel mráz, kam se, český útočníku, kam schováš?

Svěrkoš přestupuje z Ostravy do Sochaux

Václav Svěrkoš bude hrát francouzskou ligu za FC Sochaux. Pětadvacetiletý ostravský útočník a loňský král ligových střelců se dnes s klubem dohodl na smlouvě na tři a půl roku, kterou podepíše v lednu. ČTK to řekl mluvčí ostravského celku Igor Bruzl. Baník by měl podle neoficiálních informací na prodeji hráče vydělat zhruba dva miliony eur (přes 51 milionů korun).

Svěrkoše znovu láká Sochaux, útočník tam poletí ve čtvrtek

Reprezentační útočník Václav Svěrkoš by v zimní přestávce mohl odejít z Ostravy do francouzského FC Sochaux. Pětadvacetiletý kanonýr Baníku, který je v hledáčku předposledního týmu francouzské ligy už od léta, se ve čtvrtek do Sochaux vydá na inspekci a obhlídku města i zázemí.

Svěrkoš přijel na sraz zraněný, nominován byl Bednář

Česká reprezentace pojede ke kvalifikačnímu utkání do San Marina oslabena o dalšího hráče. Ostravský útočník Václav Svěrkoš dorazil na dnešní sraz zraněný, v nominaci ho nahradí Roman Bednář z anglického klubu West Bromwich Albion.

Svěrkoš dostal za napadení Rosy pokutu osmdesát tisíc

Aktualizováno. Český reprezentant Václav Svěrkoš dostal za napadení teplického hráče Antonína Rosy po skončení zápasu šestého kola první ligy pokutu osmdesát tisíc korun. O potrestání ostravského útočníka dnes na svém zasedání rozhodla disciplinární komise svazu. Uvnitř přehled nejvyšších pokut.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele