Václav Svěrkoš Články

Svěrkoš je rád, že se vrátil do Baníku

Na vlně úspěchů se znovu unáší fotbalista Václav Svěrkoš. Nejlepší současný střelec první ligy po dvouletém očistci v bundeslize už zase míří vzhůru: reprezentační kouč Karel Brückner ostravského kanonýra zařadil do sestavy pro mistrovství Evropy.

Brückner oznámí nominaci. Budou v ní Svěrkoš s Nedvědem?

Ve středu hodinu po poledni bude jasno, kteří hráči by měli reprezentovat Českou republiku na blížícím se evropském fotbalovém šampionátu. Trenér národního týmu Karel Brückner oznámí jména nejméně 23 hráčů, kteří příští týden absolvují závěrečné soustředění v rakouských Korutanech.

Svěrkoš míří pro korunu krále střelců

Ostravský kanonýr Václav Svěrkoš se o víkendu trefil do sítě Kladna, rozšířil svůj brankový účet už na 14 zásahů a dvě kola před koncem má v tabulce střelců na druhého Rajnocha náskok tří gólů. Pořadí brankářů dál vévodí Slávista Vaniak a ostravský Vašek, oba mají dvanáct vychytaných nul.

All Stars media - 22. kolo

Jediným hráčem, který se dostal do ideálních sestav kola všech jedenácti médií, je ostravský Václav Svěrkoš. Kanonýrovi Baníku nominaci zajistily dvě branky do sítě Žižkova.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele