Václav Svěrkoš Články

Útočník Svěrkoš je zpět v Ostravě, podepsal smlouvu na pět let

Útočník Václav Svěrkoš dal svému návratu do Baníku Ostrava punc definitivy. Sedmadvacetiletý bývalý reprezentant, který se před několika dny vyvázal z povinností ve francouzském Sochaux, se dnes svému dřívějšímu klubu z Bazalů upsal na pět let.

Svěrkoš míří ze Sochaux zpátky do Ostravy

Útočník Václav Svěrkoš se vrací do Ostravy. Osmadvacetiletý bývalý reprezentant ukončil své působení ve francouzském Sochaux a s vedením Baníku se dohodl na pětiletém kontraktu, který by měl podepsat v úterý.

Svěrkoš skončil v Sochaux a zřejmě posílí Baník Ostrava

Václav Svěrkoš definitivně uzavřel své angažmá v Sochaux. V pátek se s vedením francouzského klubu dohodl na ukončení spolupráce a jako volný hráč odjel do Čech. Dnes již sledoval zápas Baníku Ostrava, kam pravděpodobně povedou jeho další kroky.

Baník musí šetřit, přesto láká k návratu kanonýra Svěrkoše

Přestože snížila rozpočet o 20 milionů korun, loví fotbalová Ostrava zvučnou posilu. Baník vábí k návratu z francouzského Sochaux svého bývalého kanonýra Václava Svěrkoše, jeho případný příchod je však podmíněn vstupem nového strategického partnera do klubu.

Svěrkoš se z Atén vrací do Sochaux, ale budoucnost má nejistou

Útočník Václav Svěrkoš se z hostování v Panioniosu Atény vrací minimálně na začátek letní přípravy zpátky do Sochaux. Jeho setrvání ve francouzském klubu je však krajně nejisté a sedmadvacetiletý někdejší reprezentant nevylučuje další změnu adresy.

Svěrkošův a Latkův Panionios byl kvůli dluhům přeřazen do 2. ligy

Čeští fotbalisté Václav Svěrkoš a Martin Latka budou muset v létě řešit svou budoucnost. Jejich klub Panionios Atény byl totiž kvůli finančním problémům přeřazen do druhé řecké ligy. Podobný osud potkal také Iraklis Soluň a Panserraikos, který spadne dokonce až do třetí ligy.

Svěrkoš se do konce sezony upsal Panioniosu

Václav Svěrkoš bude do konce sezony působit v Panioniosu Atény, který ho získal na hostování z francouzského Sochaux. Se čtrnáctým týmem řecké ligy se bývalý český reprezentant dohodl už v minulém týdnu, dnes v klubu podepsal smlouvu.

Svěrkoš dohraje sezonu v Panioniosu Atény

Útočník Václav Svěrkoš je na odchodu z francouzského Sochaux. Sedmadvacetiletého bývalého reprezentanta získá na hostování do konce sezony Panionios Atény. K předposlednímu týmu řecké ligy se pravděpodobně připojí už během víkendu.

O Svěrkoše se v Řecku rozpoutal boj, zájem má už pět klubů

O Václava Svěrkoše, s kterým přestali v této sezoně počítat ve francouzském Sochaux, se rozpoutal boj mezi řeckými kluby. Podle zdejších serverů je zájemců již nejméně pět. Kromě Arisu Soluň jde o mužstva z chvostu ligové tabulky - Panserraikos, Panionios Atény, Asteras Tripolis a Larisu.

Svěrkoš opouští Sochaux a patrně zakotví v řeckém klubu

Český fotbalista Václav Svěrkoš možná po dvou letech opustí francouzské Sochaux a sezonu dohraje v Řecku. O reprezentačního útočníka mají zájem hned dva kluby z řecké ligy, informoval dnes deník L'Equipe na své internetové stránce. Podle řeckých serverů jde o Aris Soluň a Panserraikos.

Svěrkoš se dnes oženil

Český reprezentant Václav Svěrkoš dnes vstoupil do stavu manželského. Šestadvacetiletý útočník francouzského Sochaux se v pravé poledne na nádvoří Slezskoostravského hradu v Ostravě oženil s dlouholetou partnerkou Janou Pavelkovou, se kterou už má dvouletou dceru Ninu.

Svěrkoš v Sochaux střelecky vadne, změně dresu by se nebránil

Pouze dva góly za sezonu, malé ambice klubu a reprezentant Václav Svěrkoš znovu začal přemýšlet o změně angažmá. Ze smlouvy ve francouzském Sochaux ho může hned vyvázat zájemce, který by na stůl vysázel dva miliony eur.

Legendy Baníku budou mít v Ostravě Zeď slávy

Legendy Baníku budou mít nedaleko centra Ostravy svou Zeď slávy. Na dvanáctimetrové zdi pivovaru Ostravar bude zvěčněno 22 fotbalistů a trenérů ostravského klubu. Každému bude patřit kovová plaketa, na níž bude uvedeno jméno, pozice a největší úspěchy.

Svěrkoš je zraněný, Hašek na kvalifikaci povolal Sionka

Václav Svěrkoš je zraněný, trenér Ivan Hašek proto dodatečně povolal na kvalifikační zápasy s Polskem a Severním Irskem záložníka Libora Sionka. Kouč to oznámil na dnešním setkání s novináři ve Štiříně.

Reprezentanti poprvé trénovali, Svěrkošův start je ohrožen

Dopoledne regenerace, odpoledne lehký trénink v nedalekých Kunicích. Spíše odpočinkový byl druhý den přípravy české fotbalové reprezentace, která se chystá v zámeckém hotelu na Štiříně na kvalifikační zápasy proti Polsku a Severnímu Irsku. Není vyloučeno, že nejméně v prvním z nich bude týmu chybět útočník Václav Svěrkoš, kterého trápí nespecifikované zranění.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele