Svěrkoš si možná obnovil zranění kolena, čeká se na rezonanci

17.11.2012, 20:59
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (20)

Přidat komentář
luismiksak

totální smůla, teď se dá i spekulovat o Svěrkyho konci kariéry ...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš?

Reagovat
HorajzmAmmann

Venca je bojovník, ale na druhou stranu to utrpení po plastice když se chceš vrátit na takovou úroveň ...

Reagovat
smazaný uživatel

O konci kariéry se tady nedá vůbec diskutovat.

Reagovat
centos

Samozřejmě že dá.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím se. Svěrky se vrátí i kdyby měl hrát o berlích.

Reagovat
Oxbow

O berlich se pravdepodobne vrati, ale bohuzel na tribuny hezky pekne ... Ono jestli si to vazne opet pretrhl, tak je skutecne mozny, ze je to konecna!!!

Reagovat
HorajzmAmmann

ale samozřejmě že dá, utrhlo se mě to jednou, kdyby se to utrhlo znova tak bych to nevydržel hlavně psychicky ! Navíc je strašně mladý, to koleno mu musí sloužit ještě půl století...návrat je na pováženou...

Reagovat
luismiksak

spekulovat se samozřejmě dá! pokud aspoň něco víš o plastice křížového vazu, tak by ti to došlo... Svěrkoš se pravděpodobně vrátí, to tě asi můžu uklidnit. Druhá věc je, do jaké se dokáže vrátit formy, nebude hrát cca 1,5 roku. Pokud by se mu to zopakovalo, ve čtyřiceti je zralej na koleno železňáka ... Holt vyhlídky nic moc ...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: prosím, potřebuju poslat z KB(mojebanka.cz) na muj ucet v moneybookers, kam mam napsat "swift" a "iban" Děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

V žadnem připadě to nebyl zakeřny faul. Pouze ze zapalu boje se šlo na zraněne koleno, sice body utekly, ale podstata splnila učel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filip12

Svěrky doufám že baník se zachrání ♥♥

Reagovat
smazaný uživatel

má smůlu ale ten návrat uspěchal!! Dopadl stejně jako Jankulovski

Reagovat
smazaný uživatel

jeho a jankula doktor by měl vrátit diplom

Reagovat
Oxbow

Tak to si tak uplne nemyslim!!! Nechci rict, ze to udelal dobre, ale ani nemuzem rict, ze to udelal spatne. Taky je to o tom, jestli to nebylo uspechany, s tim spojena pretizenost a nebo naopak malo natrenovano ... Taky si myslim, ze se klidne dalo pockat do jara v klidu!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A na jaře se to mohlo stát zase...

Reagovat
smetos

přesně tak, tam jejich fyzioterapeuti musi byt fušeři od krav

Reagovat
salami

nevim co k tomu říct, zaprvý nechápu, jak mu to doktor může dovolit, když ví, že se ten vaz hojí rok a uplně v klidu mohl Svěrkoš počkat do jara, bylo by to akorát rok od zranění a za tu dobu by nabral spoustu svalový hmoty, která je u tohohle strašně důležitá, navíc tohle všechno se stane potom, co viděli jak to dopadlo u Jankulovskiho, navíc se tady mluvilo o tom, že před 14 dny nejel s Baníkem na zápas, protože mu koleno oteklo, to jim jako přišlo normální, že mu to koleno natejká ještě po 8 měsících a v klidu ho pošlou po 14 dnech hrát zápas? fakt tomu nerozumim, ale svůj podíl na tom má i Svěrkoš, kterej měl bejt trpělivější a ne chtít jak pětiletý dítě hrát hned, ted má po srandě, nedivil bych se kdyby ukončil karieru, tohle je psychicky strašně těžký

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele