27. kolo
29.04.2016 18:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Vysočina Jihlava - FK Mladá Boleslav 1:1

Mladá Boleslav neudržela v Jihlavě vedení a nakonec jen remizovala 1:1. Svěřenci Karla Jarolíma tak mohou ztratit průběžné třetí místo a pochopitelně s útokem na druhé místo to rovněž nebude horké. Hosty poslal do vedení Ščuk, ale konečnou podobu výsledku dal Hronek.

Po porážce Sparty ve šlágru kola s Plzní vyvstala otázka, zda může být její druhé místo v ohrožení. Mladá Boleslav ztrácela před tímto kolem na druhé místo pět bodů a i když momentálně ztrátu snížila na čtyři body, celkově se může ještě zvýšit. Co je však důležitější, Mladá Boleslav může ztratit třetí místo.

Dle předpokladů Boleslav nezačala vůbec špatně. Do konvocky se tlačil Chramosta a o chvíli později Čermák hodně přestřelil. Pro Chramostu mělo utkání konec už ve 12.minutě, kdy se zranil a místo přenechal Přikrylovi. Mladá Boleslav měla více ze hry, ale musela si také dávat pozor. Do dobré situace se dostal Hronek, ale Diviš dobře zasáhl. Ve 29.minutě zase hlavičkoval těsně vedle Krejčí a o chvíli později na druhé straně Hanuš vychytal hlavu obránce Čmovše. Ve 39.minutě zazdil asi největší příležitost Jihlavy Nerad, v jasné gólové pozici netrefil branku a to vzápětí mohlo jihlavské mrzet. Po Čermákově přihrávce prostřelil Hanuše Ščuk a Mladá Boleslav tak ovládla první poločas 1:0.

Hosté měli ve druhém dějství několik příležitostí utkání definitivně rozhodnout. Přikryl přestřelil a Kalabiška si vylámal zuby na Hanušovi. Brankář Hanuš si poradil i se střelou Rady a výrazně držel naděje Vysočiny na případné vyrovnání. Golman Jihlavy deptal hostující hráče, ti zkrátka druhou branku nedali a v 77.minutě Jihlava překvapivě udeřila. Petr Hronek využil Kučerovo přihrávky a překonal Diviše - 1:1. A mohlo být hůře, hned za minutu totiž pálil těsně vedle Bazal ale výsledek už se do závěrečného hvizdu nezměnil. Neuspěl ani ve druhé minutě nastavení Takács, když se znovu předvedl hlavní hrdina zápasu brankář Hanuš.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele