27. kolo
30.04.2016 15:00 CET
4 : 2
(0:0)

Reportáž

Slovan Liberec - Zbrojovka Brno 4:2

Po bezbrankovém prvním poločase se U Nisy strhla přestřelka s vítězným koncem pro domácí Slovan. Ten šel po změně stran do vedení, ale vzápětí musel díky dvěma brankám Zbrojovky otáčet. Svěřenci trenéra Trpišovského nakonec zvítězili 4:2 a v tabulce se dostali na třetí místo před Mladou Boleslav.

Liberec byl v prvním poločase aktivnějším týmem, ovšem ze své převahy nedokázal nic zužitkovat. Několikrát se dostal do dobré palebné pozice Breite, ale ani jednou nedokázal trefit branku. Pozadu nezůstával ani Vůch, nicméně ani jemu nebyla štěstěna nakloněna. Technický záložník zahodil před koncem poločasu asi největší šanci Liberce, když se šikovně prokličkoval do zakončení, ovšem jako v předchozích situacích netrefil branku. Brno se v první půli soustředil na defenzívu, směrem dopředu nebylo příliš nebezpečné.

Druhý poločas však přinesl změnu. Zatímco v první půli čekali diváci na branku marně, v té druhé se jich dočkali hned několika. A do vedení šli domácí, Shala vybojoval balón a Zdeněk Folprecht se i se štěstím zbavil bránícího hráče a přesnou střelou otevřel skóre utkání! Liberec se z vedení dlouho neradoval, Zbrojovka takřka okamžitě srovnala, když se dobře uvolnil Lukáš Zoubele a nekompromisní ranou propálil vše co mu stálo v cestě - 1:1. Zbrojovka pak domácí zmrazila, v 60.minutě doplachtil centr Lutonského opět k Lukáší Zoubelemu a ten otočil výsledek na stranu hostí!

Slovan se najednou musel hnát dopředu a díky velké snaze se mu povedlo utkání opět otočit. Nejprve po rohovém kopu srovnal na 2:2 hlavou Matěj Pulkrab a hned o minut později překonal z dorážky Melichárka Marek Bakoš. Liberec pak Zbrojovce zasadil ještě jednu ránu, Sackey dvě minuty před koncem vysunul do velké šance Daniela Bartla a ten střelou mezi Melichárkovými nohy pečetil výsledek na 4:2.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
vanGomm

Tip 1

Reagovat
Lahvac-CZ

Zkusím 2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele