23. kolo
02.04.2016 17:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

1. FC Slovácko - Sparta Praha 2:0

Velké překvapení se zrodilo v Uherském Hradišti. Sparta po deseti letech prohrála se Slováckem a komplikuje si boj o titul. Slovácko poslal v prvním poločase do vedení Francis Koné a ve druhém poločase zvýšil Eldar Civič. Zaváhání Sparty může večer využít Viktoria Plzeň.

Přitom se vše mohlo vyvíjet jinak, kdyby Sparta své dvě velké šance ze 13. minuty proměnila a ujala se vedení. Po Konatého centru překonal hlavou Heču kanonýr Lafata, avšak Rada na brankové čáře odvrátil. Další příležitost měl Costa, ovšem Heča byl na místě. Pražané tedy své šance neproměnili a vzápětí za to byli potrestáni. Mazuch si neporozuměl s náhradním brankářem Millerem a vzniklou hrubku ztrestal Francis koné - 1:0 pro Slovácko. Sparťané se dostali do nelichotivé pozice, ve které byli například v zápase se Zlínem, ale na rozdíl od tohoto utkání nedokázali ani po přestávce zareagovat.

Málo platné bylo větší držení míče a územní převaha, v 59. minutě totiž potáhl míč od vlastní poloviny Eldar Civič a křižnou ranou překonal Millera podruhé! A mohlo být ještě hůře, kdyby Biolek neposlal svůj lob nad branku. Této šanci Slovácka předcházela další chyba ve sparťanské defenzívě, která nebyla při absenci Davida Bičíka vůbec jistá.

Svěřenci Zdeňka Sčasného sice neházeli flintu do žita, ale proti dobře bránícímu Slovácku si moc šancí nevypracovali. Generálka proti španělskému Villarrealu se Spartě vůbec nevydařila a pokud Plzeň porazí Jihlavu, bude mezi oběma týmy už devítibodový rozdíl.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Oprava: 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

5:2

Reagovat
arsavin

Reagovat
boryland

1:1..........

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Pony Slaystation

upocený 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně nezaváhat, aby měl vzájemňák ten správný náboj!

tip 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten mít náboj už nebude.....

Reagovat
smazaný uživatel

Sparťani buďte v klidu, Vysočina vyhraje 2:0 a jste zpátky ve hře

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele