8. kolo
20.09.2014 17:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Zbrojovka Brno - Slovan Liberec 1:0

Zbrojovka doma udolala Liberec 1:0 a na svém kontě má už dvanáct bodů. Liberec se sice v posledních kolech zlepšil, ale nyní znovu nevyhrál. Jedinou branku utkání obstaral Jan Sýkora.

Hned v úvodu platilo staré známé "nedáš - dostaneš", liberecký Delarge se ocitnul zcela sám před Hladkým, jenomže naneštěstí pro Slovan trefil vedle. Vzápětí na to Zbrojovka vstřelila vedoucí branku, Zavadil založil akci, během které Vávra přesně odcentroval na hlavu Jana Sýkory - 1:0 pro Brno. V pětadvacáté minutě se postavil ke standardce Zavadil a Kolář s velkými problémy nakonec míč na brankové čáře zkrotil. Brankář Kolář se vůbec musel v prvním poločase dost činit. Před Sýkorou zasahovat nemusel, ale Brigantova rána už skončila v jeho rukavicích. Liberec byl v prvním poločase marný a na svojí první šanci si musel počkat až do 53. minuty, kdy Hadaščokova střela olízla břevno.

"Souboj" Hadaščoka s Hladkým pokračoval i o několik minut později a opět z něho vyšel vítězně brněnský brankář. Každopádně Liberec se nemohl dostat do tempa a nebezpečnější bylo nadále Brno. Sýkora hlavičkoval nad stejně jako Buchta a znovu u toho byl kapitán Pavel Zavadil. Přitom hráči Slovanu moc dobře věděli, že veškeré útočné akce domácích řídí právě zkušený Zavadil.

Definitivní jistotu třech bodů mohl dát domácím Hyčka. Minutu před koncem utkání ale trefil jen tyč! Liberec vyrovnat nedokázal, popravdě si nevytvořil už žádnou větší příležitost. Brno získává tři body naprosto zaslouženě.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 1...2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
vanGomm

Brno v minulém kole vyhrálo v Edenu.Takže tipnu X.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně...jen to mohlo být vyšším rozdílem. 3 body se počítají

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele