21. kolo
22.03.2015 18:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians Praha 1905 - Dukla Praha 0:0

Bohemians Praha si na vlastním hřišti s Duklou neporadili a v malém pražském derby se nakonec body dělí. Výsledek znamená, že Klokani jsou třináctí, Dukla sedmá. V závěru zápasu ještě dostal červenou kartu domácí Zoran Gajić.

David Bartek vyslal přihrávkou do uličky na útočnou polovinu Elvise Bratanoviče, ale na jeho nahrávku nikdo ze spoluhráčů nereagoval. Radek Šírl si na levé straně vyměnil míč s Radou, jenže centroval jen do rukavic brankáře Filipa Rady, který si pro tuto lahůdku v klidu došel. Skóre se poprvé mohlo měnit po deseti minutách, když Radek Šírl našel centrem Matúše Mikuše těsně před brankářem Filipem Radou. Rada si ale nadvakrát s ranou Mikuše poradil a zachránil svůj celek pohotovým zákrokem.

O chvíli později Matúš Mikuš šikovně přiklepl balon Davidu Bartkovi, který ale balon nezpracoval a musel zpět. David Bartek prostrčil balon do pokutového území na Elvise Bratanoviče, který díky své aktivitě a odrazu obránce vybojoval pro svůj tým rohový kop. Z něj ale nezapršelo. Po patnácti minutách se opět zaskvěl brankář Filip Rada, který držel Duklu Praha nad vodou. Dvakrát jej totiž zaměstnal slovenský útočník Matúš Mikuš, který nejprve hlavičkoval a následně také málem dorážel, ale Rada si poradil s oběma pokusy!

Domácí Klokani byli výrazně lepším týmem a Duklu musel několikrát zachraňovat skvělý brankář Filip Rada. Ta rozehrála rychle standardní situaci k Čajičovi, který míč posunul na levou stranu k Matěji Hanouskovi. Ten ale narazil na výtečného Zdeňka Zlámala. Matúš Mikuš pronikl po 30 minutách do pokutového území, ale jeho pokus byl zablokován na rohový kop. O chvíli později Šírlův centr na zadní tyči hlavičkoval Zoran Gajić, ale mířil těsně vedle. Tohle by brankář Filip Rada asi neměl.

Filip Rada měl co dělat také s akcí Elvise Bratanoviće, který vyzkoušel jeho pozornost po centru od Moravce. Rada nejprve míč vyrazil k Bartkovi, který ani z dorážky neuspěl! Ke konci první půle si Zlámal při rozehrávce vůbec nerozuměl se Pauschekem a málem toho využil Jan Blažek. Ten ale ze třiceti metrů netrefil prázdnou bránu! Blažek pálil také ve druhé půli, ale mířil jen těsně vedle tyče! Deset minut poté střílel Matúš Mikuš po nahrávce od Elvise Bratanoviće, ale také on mířil těsně vedle!

Stejně tak se nedařilo ani Jakubovi Radovi, který nevyužil nahrávku od aktivního Bratanoviće a mířil těsně vedle! Po hodině hry se Bergerův centr snášel na hlavu Štětiny, který ale nezakončil. Tomáš Berger našel za obranou Tomáše Přikryla, který sice vstřelil branku, ale ta nemohla platit z důvodů ofsajdu. Deset minut před koncem utkání Radek Šírl našel před pokutovým územím Ivana Lietavu, který sice ještě nahrával, ale jen do míst, kde nikdo z jeho spoluhráčů nebyl. Tři minuty před koncem krásně pálil Tomáš Přikryl, ale Zlámal se činil. A poté dostal druhou žlutou kartu za svůj faul Zoran Gajić.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0-1

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele