7. kolo
21.09.2008 17:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Bohemians Praha - Slovan Liberec 2:0

FC Bohemians Praha doma překvapivě porazili Slovan Liberec 2:0. Utkání sledovala smutná návštěva v počtu 1600 diváků. O góly se postarali Zoubek s Kinclem.

Nedáš - dostaneš. Toto přísloví se dnes vyplnilo v rozmezí 19. a 21. minuty. První totiž běžel sám na brankáře Chorvat v libereckém dresu Kerič, ovšem jeho ránu podél brankáře mu gólman domácích nohou vypíchl mimo, na druhé straně se tak o chvíli později radoval domácí Zoubek. Kapitán Střížkova se parádně trefil z pětadvaceti metrů, když perfektně vymetl šibenici Hauzrovy brány - 1:0. O chvíli později nebezpečně hlavičkoval po cetru Zbončáka Kincl, ale jeho pokus už Hauzr kryl.

V padesáté minutě se ve velké šanci ocitl domácí Jeslínek, ale selhal. Kincl mu poslal míč do výborné pozice ve vápně, ale jeho spoluhráč netrefil branku. V další příležitosti Jeslínek tentokráte přenechával a Kincl střílel, jeho tečovanou ránu ale Hauzr chytil. Marek Kincl se poté ocitl ještě v jedné dobré pozici, ale vyslal velmi slabou střelu a Hauzr se dokázal přesunout a míč chytit. Na druhé straně měl dvě šance vyrovnat Kerič, ovšem ani jednou se neprosadil. Nejprve pálil jen do brankáře Wintera a poté při pokusu gólmana přelobovat poslal míč až za bránu. Gól padl na opačné straně, kde se patnáct minut před koncem prosadil Marek Kincl. Domácí útočník se prosadil hlavou po centru, brankář Hauzr neměl možnost jakkoliv brance zabránit - 2:0.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

remíza 0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele