základní skupiny - skupina I, 2. kolo
29.09.2016 19:00 CET
5 : 2
(2:1)

Reportáž

FK Krasnodar - OGC Nice 5:2

Nečekaně vysoký debakl utrpěl vedoucí celek Ligue 1 na půdě Krasnodaru. I když se v hostující sestavě nakonec objevil Mario Balotelli, u něhož se spíše čekal jen odpočinek, Nice před porážkou svým gólem neuchránil. Dvakrát se totiž trefil Joaozinho a Ari Ferreira, jednou také nejlepší střelec domácích Fjodor Smolov. Za hosty ještě skóroval Wylan Cyprien.

Prvních dvacet minut utkání nenaznačovalo, že by mohlo v tomhle střetnutí padnout dohromady sedm branek. Až ve 21. minutě se osmělil se svou hlavičkou Smolov, nicméně zamířil ještě nad. O pár chvil později však už ruský celek poslal do vedení. Jedrzejczyk zprava poslal přihrávku do malého vápna, odkud Smolov ve skluzu překonal brankáře Cardinaleho.

Ve 25. minutě předvedl dobrou individuální akci Achmedov, který prošel až do šestnáctky, nicméně se dostal do poměrně složitého úhlu, takže se jeho střela nemohla ujmout. Ve 33. minutě Krasnodar přece přidal zasloužený druhý zásah. Obrana Nice si trestuhodně nerozuměla, čehož využil Joaozinho, jenž jednoduchou kličkou vyzrál na Cardinaleho a pohodlně zakončil do prázdné brány.

Mizerně hrající OGC z ničeho nic snížil dvě minuty před přestávkou. K Balotellimu se odrazil míč těsně za pokutové území, odkud ho umístil přesně ke vzdálenější tyčce. Italský bouřlivák ovšem utkání nakonec nedohrál. O poločase pravděpodobně vlivem zdravotních problémů střídal a na place ho nahradil za nepříznivého stavu Pléa.

Les Aiglons působili i ve druhém poločase hodně rozpačitým dojmem. Baysse zahrál v 64. minutě ve vlastní šestnáctce rukou, sudí Bebek nařídil pokutový kop, který střelou do protipohybu Cardinaleho proměnil Joaozinho. Hostům se podařilo snížit v 71. minutě, to když Eysseric skvělým pasem našel Cypriena a ten před gólmanem Kricjukem šancí nepohrdl.

Závěrečné minuty však jasně patřily Krasnodaru, jenž si dalšími dvěma trefami pojistil tříbodový zisk a také stoprocentní bilanci v hlavní fázi Evropské ligy. Nejprve Joaozinho skvěle načasoval přihrávku na Ariho Ferreiru a ten v pohodě zamířil tam, kam potřeboval. Brazilský náhradník skóroval ještě v nastavení, když zužitkoval přihrávku z pravé strany od Ricarda Labordeho.

Autor: Patrik Sandev / uefa.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
KingMaster13

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0-1

Reagovat
EverlastD

2:0

Reagovat
pawelFCB

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Theft90

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Langi

Dalsi z tymu, ktere absolutne nedavaji 2 zapasy tydne...snad si tu sezonu v poharech uzijou a do LM snad nepostoupi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele