Serie A souhrn - 31. kolo

29.03.2008, 20:05, aktualizováno 30.03.2008, 22:30
Komentáře a souhrny
Na nejsledovanějších místech tabulky italské Serie A není nic nového - vedoucí Inter remizoval na půdě Lazia a stejně tak jen bod si AS Řím odvezlo z Cagliari, v souboji o čtvrté místo Fiorentina prohrála v Udine a Milán doma vybuchl s Atalantou. Utkání Juventusu s Parmou bylo odloženo, o vítězství Neapole nad Palermem se postaral slovenský reprezentant Marek Hamšík.

Cagliari Calcio - AS Řím 1:1

29.03.2008 18:00

Góly: 3. Matteo Ferrari (vl.) - 45. Francesco Totti

Ve 31. kole italské Serie A remizovalo AS Řím na půdě posledního Cagliari Calcio 1:1. Tímto výsledkem zklamalo nejen své fanoušky, ale i mnoho sázkařů. Pro hosty je to ztráta ve stíhání Interu Milán. Cagliari se remízou odpoutalo ze dna tabulky a potvrdilo vzestupnou formu, když neprohrálo už ve čtvrtém zápase za sebou.

Vše důležité se odehrálo v 1. poločase. Jíž ve 3. minutě přišel pro hosty šok. Domácí zahrávali roh a Matteo Ferrari si po nešťastném zákroku vsítil vlastní gól. AS Řím se z tohoto šoku dostávalo celý 1. poločas. Vysvobození přišlo až na konci tohoto poločasu, když ukázal Francesco Totti, jak je důležitým hráčem pro svůj tým. Ve 45. minutě byl faulován David Pizarro ve vzdálenosti dvacet pět metrů od branky domácích. K míči se postavil Totti a tvrdou střelou nedal šanci brankáři domácích Marcu Storarimu. Byla to fantastická střela, na kterou byl krátký.

Druhý poločas začal tlakem hostí, kteří se snažili vsítit další gól. Hlavní postavou ofenzivního snažení byl neúnavný Totti. Ten si v jedné z mnoha šancí narazil s Giulym, ale ten přesně nezamířil. Na druhé straně se dostal do ojedinělé šance mladý útočník domácích Roberto Acquafresca po další chybě Mattea Ferrariho, ale přestřelil. Další velkou šanci hostí měl ve 77. minutě Aquilani, který vystřídal Mattea Brighiho. Jeho střelu však brankář Storari vyrazil na roh. Poté byl za protesty vykazán trenér domácích Davide Ballardini. AS Řím pokračoval ve snažení o změnu stavu, ale brankář domácích byl proti. V 85. minutě díky zázračnému zákroku vychytal další šanci Francesca Tottiho. To byla poslední velká šance hostí, a tak zápas skončil překvapivým výsledkem 1:1.

AS Řím se tak nepovedla generálka na úterní zápas Ligy mistrů proti Manchesteru United.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Inter Milán 1:1

29.03.2008 20:30

Góly: 59. Tommaso Rocchi - 11. Hernán Crespo

Inter Milán nezužitkoval zaváhání druhého AS Řím a stejně jako nejvážnější konkurent v boji o Scudetto remizoval 1:1. Lazio velice brzo prohrávalo, jenže to byli nakonec právě domácí, kteří mohli zvítězit. Náskok v čele Interu se tak nezměnil a je stále jen čtyřbodový.

Oba týmy před tímto utkáním prohrály. Inter Milán doma podlehl Juventus a Lazio zase Fiorentině. Před Interem byla velká výzva navýšit svůj náskok před druhým AS Řím, který měl v tu dobu své utkání za sebou.

Diváci viděli na Olympijském stadionu v Římě celkem rychle vstřelenou branku. Už po 11. minutách otevřel skóre utkání argentinský střelec Interu Hernán Crespo. Lazio se snažilo o co nejrychlejší odpověď, ovšem obrana Nerazzuri byla pozorná. První vážnější šanci si Lazio vytvořilo ve 23. minutě, jenže rána Lorenza Di Silvestriho šla jen doprostřed branky, kde stál pozorný Julio Cesar. O dvě minuty později hrozil Inter. Na centr Christiana Chivua si naskočil Nicolas Burdisso a dobře usměrněnou hlavičkou nechal vyniknout veterána v brance Lazia Marca Ballottu.

Biancocelesti byli ovšem aktivnější. Ve 35. minutě vyslal dalekonosnou dělovku Ousmane Dabo, jenže Julio Cesar vynikajícím zákrokem střelu vytáhl. Brankou neskončil ani pokus Cristiana Ledesmy. Ve 40. minutě se domácí dožadovali pokutového kopu, zákrok Chivua však zůstal bez odezvy hlavního sudího. Poločas tak skončil vítězstvím hostů 1.0.

Podobně jako první půle začala i ta druhá. V 59. minutě se Lazio přeci jenom dočkalo vyrovnání. Dlouhý pas za obranu dostal Tommaso Rocchi a v tváří tvář brankáři Cesarovi uspěl - 1:1. V 66. minutě mohlo jít Lazio do vedení, Stefan Radu ovšem zamířil jen těsně vedle branky. Inter už moc branku domácích neohrožoval, a když už se přeci jenom dostal do zakončení, tak brankář Marco Ballotta vše zlikvidoval. V 83. minutě přišlo velké štěstí pro hosty. Dobře nacvičenou standardní situaci zakončoval Ousmane Dabo, který však namířil svojí dělovku do břevna. Skóre utkání se již nezměnilo, a tak se Lazio rozešlo s Interem smírně 1:1.

Více informací k zápasu

Empoli FC - UC Sampdoria 0:2

30.03.2008 15:00

Góly: 7. Paolo Sammarco, 16. Lino Marzoratti (vl.)

Sampdoria Janov dokázala díky povedenému začátku v prvním poločase vyhrát na hřišti posledního Empoli. Vítěznou branku vstřelil už po sedmi minutách hry Paolo Sammarco. Sampdoria se tak bodově dotáhla na AC Milán, který prohrál doma s Atalantou Bergamo.

Sampdoria Janov naposledy jen remizovala s Cagliari 1:1 a v tomto utkání chtěla tři body. Do zápasu ještě nemohla zasáhnout suspendovaná hvězda hostů Antonio Cassano. Empoli bylo před tímto utkáním poslední, když na dvacáté příčce vystřídalo Cagliari.

Do utkání vstoupila lépe hostující Sampdoria. Už v 7. minutě otevřel skóre utkání Sammarco. Davide Bassi prokličkoval obranou a pocukrovanou přihrávkou našel volného Paola Sammarca, který se zakončením neměl problémy. Po úvodní čtvrthodině to už bylo 2:0, protože si nešťastnou vlastní branku vstřelil Lino Marzoratti. Domácí se z úvodu těžko otřepávali. Poslednímu celku soutěže navíc chyběli suspendovaný útočník Luca Saudati a také zraněný Nicola Pozzi.

Šanci na snížení výsledku měli Sebastian Giovinco a Gianluca Mussaci. Oba pokusy zlikvidoval pozorný brankář Luca Castellazzi. Hosté z Janova mohli ještě skóre navýšit. Mladíček v dresu Sampdorie Kalu připravil dobrou příležitost pro Gennaro Delvecchia, ten ale branku nevstřelil. Sampdoria si tak ze stadionu Carla Castellaniho odvezla všechny tři body za pohodlné vítězství 2:0.

Více informací k zápasu

AC Milán - Atalanta Bergamo 1:2

30.03.2008 15:00

Góly: 85. Paolo Maldini - 32. Sergio Floccari, 42. Antonio Langella

AC Milán znovu zklamal své fanoušky, tentokrát si odvezli všechny tři body fotbalisté Atalanty Bergamo. O výsledku rozhodl první poločas, ve kterém padly obě branky Bergama. Milán tak propásl další šanci stáhnout náskok na Fiorentinu, která prohrála v Udinese. To se rázem dostalo na pátou pozici právě před AC Milán. Rossoneri ujíždí vlak s Ligou mistrů, a pomalu také s Pohárem UEFA.

Domácí bilance milánského AC je katastrofální. Svěřenci trenéra Carla Ancelottiho doma rozdávají body na počkání. Možnost vylepšit tuto smutnou bilanci měli hráči Milána v utkání s Atalantou Bergamo.

Milán byl v úvodu utkání aktivnější. Do první šance se dostal po osmi minutách Gennaro Gattuso, jenže záložník AC Milán přestřelil. Do nadějné šance se dostal také Clarence Seedorf ale ani on nebyl úspěšný. Ve 27. minutě se ukázali i domácí fotbalisté. Po střele Sergia Floccariho však neměl Zeljko Kalač moc práce. Minutu nato se ve velké příležitosti po přihrávce Massimo Odda ocitl Alberto Gilardino, který v blízkosti brankáře Coppoli vytěžil jen rohový kop. Ve 32. minutě zmrazil San Siro Sergio Floccari. Zeljko Kalač nejprve první střelu vyrazil, ovšem na druhý pokus už byl krátký, 1:0 pro Atalantu.

Pro Milán, který byl v tu dobu aktivnější, to byla nepříjemná rána. Vyrovnat mohl už po třech minutách z přímého kopu Andrea Pirlo, jenže branku nedal. Jakmile se Rossoneri nadechovali k tlaku, přišla rána číslo dvě. Sergio Floccari vysunul Antonia Langellu a ten už bez problému zvýšil na 2:0. AC Milán byl jak opařený a ještě do poločasu tu mohlo být 3:0. Naštěstí pro domácí Antonio Langella netrefil v dobré příležitosti branku. Poločas skončil šokujícím vedením Atalanty Bergamo 2:0.

Do druhého poločasu vstoupili domácí se změnami. Alberta Gilardina vystřídal v útoku vedle Alexandra Pata mladíček Alberto Paloschi. Ze hřiště byl stažen také obránce Giuseppe Favalli, kterého nahradil Gruzínec Kakha Kaladze. Milán začal druhý poločas ve velkém tempu. Ve 49. minutě vstřelil branku Clarence Seedorf, jenže byl v ofsajdu, a tak nebyla branka uznána. Minutu nato střílel Gennaro Gattuso, jenže brankář Coppola střelu zlikvidoval. Coppola musel za okamžik zasahovat i proti střele Alexandra Pata. Rossoneri využili třetí střídání už v 59. minutě, obránce Massimo Odda nahradil záložník Christian Brocchi.

Milánští fotbalisté se snažili o co nejrychlejší snížení a pokusit se ještě s výsledkem něco udělat. Proti úporné obraně to ale bylo velice těžké. Kontaktní branky se Milán dočkal až pět minut před koncem utkání. Po rohovém kopu, který zahrával Andrea Pirlo, se k hlavičce dostal kapitán Paolo Maldini a dobře usměrněnou hlavou snížil. V 88. minutě dostal červenou kartu stoper domácích Alessandro Nesta a musel těsně před koncem utkání do sprch. V 89. minutě potvrdil zoufalost Milána Andrea Pirlo. AC Milán totiž dostal možnost pokutového kopu a stav utkání vyrovnat, jenomže milánský záložník brankáře Coppolu nepřekonal. Atalanta tak mohla slavit v závěru velice hektické vítězství 2:1.

Více informací k zápasu

AS Livorno - AC Siena 0:0

30.03.2008 15:00

Góly: -

Diváci na stadionu Armanda Picchio jako jediní z celého 31. kola branku neviděli. Domácí Livorno si v něm rozdělilo body s dvanáctou Sienou.

Trenér Livorna Giancarlo Camolese před zápasem pozměnil rozestavení na 4-3-1-2, mezi dvěma hrotovými útočníky se pohyboval Alessandro Diamanti. Stejné rozestavení měla i Siena. Roli tvůrce hry se chopil Locatelli.

Po celý zápas mělo mírnou převahu domácí Livorno. Francesco Tavano mohl z přímého kopu dostat domácí do vedení, jeho rána šla však nad. Brankou neskončil ani pokus Daniela De Vezzeho, kterého vychytal brankář hostí Alex Manninger. Ve 28. minutě přišla pro Livorno nepříjemná událost. Kvůli zranění musel opustit hrací plochu obránce Valerio Bertotto. Toho nahradil Rossettini.

Siena nebyla dopředu nebezpečným týmem, a spíše mohla děkovat Alexu Manningerovi. Na brankáři Sieny ztroskotaly pokusy Alessandra Diamantiho a Francesca Tavana. Poslední důležitý zákrok si připsal proti Giovannimu Pasqualovi, a zajistil tak svému týmu remízu 0:0.

Livorno si tak třetí domácí remízou v řadě trošičku polepšilo a je sedmnácté. Siena se alespoň do večera dostala na dvanáctou pozici před Palermo, které má však večerní utkání k dobru.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - ACF Fiorentina 3:1

30.03.2008 15:00

Góly: 13. Gökhan Inler, 72. Antonio Di Natale, 76. Fabio Quagliarella - 63. Christian Vieri

Po výhře 3:1 nad Fiorentinou má Udinese opět příležitost zasáhnout do bojů o Ligu mistrů.

Hostům, kteří přijeli na Stadio Friuli hlavně neprohrát, se jejich plán se začal bortit už ve 12. minutě, kdy se prosadil Gokhan Inler. Ve druhé půli se sice zásluhou Christiana Vieriho podařilo Fialkám vyrovnat, poslední slovo ale opět měli domácí. Antonio Di Natale a Fabio Quagliarella přesnými zásahy potvrdili zasloužené vítězství Udinese.

Fiorentině se letos nepovedl ani první vzájemný zápas, a proto si nyní chtěla spravit chuť. Jenže už v první minutě se prosadil Quagliarella, naštěstí pro hostující hráče z ofsajdu, a proto branka nemohla platit. Tým Tomáše Ujfaluši se ale moc nepoučil. Za dvanáct minut totiž opět neuhlídal Quagliarellu a ten připravil palebnou pozici pro Inlera, jenž se v zakončení nemýlil.

Bez Adriana Mutua se Fialkám v útočném snažení moc nedařilo. Po čtyřech minutách na hřišti ovšem útočník Christian Vieri potvrdil, že góly dávat nezapomněl. Přihrávku Ujfalušiho si zpracoval si zpracoval Pazzini a přesným centrem v pokutovém území našel hlavu právě italského bývalého reprezentanta.

Devět minut. Přesně tak dlouho vydržel vyrovnaný stav. Po rychlém protiútoku se totiž prosadil kanonýr Di Natale. Gólman Frey neměl šanci jeho střelu vychytat. Dočkal se také aktivní Quagliarella. Hostující brankář sice jeho první pokus vyrazil, ale na následnou dorážku už byl krátký. Alespoň snížit mohl střídající Osvaldo, ale v zakončení neuspěl.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - Turín FC 1:2

30.03.2008 15:00

Góly: 3. Gionatha Spinesi - 5. Aimo Diana, 63. David Di Michele

Turín porazil v důležitém záchránářském souboji Catanii Calcio, když se mu podařilo zvrátit nepříznivý stav. Domácí sice zásluhou Spinesiho již ve třetí minutě vedli, ale o dvě minuty později srovnal Diana a ve druhém poločase rozhodl Di Natale. Turíňané tak opět trochu poodskočili sestupovému pásmu, naopak Catania se mu nebezpečně přiblížila.

Domácí fanoušci si nemohli přát lepší start do utkání než ten, který jim hráči připravili. Hned ve třetí minutě se od svého strážce odpoutal Spinesi a po rohovém kopu hlavičkou přesně zakončil. To ale nebylo vše, jelikož o pár desítek sekund později byl na Stadio Massimino k vidění další gól. Veterán Recoba našel před pokutovým územím volného Dianu, jenž zaskočil překvapenou domácí obranu a vyrovnal. Recoba byl při chuti a o chvilku později vyslal na brankáře Polita nebezpečnou ránu, se kterou si už tentokrát domácí gólman poradil. Hosté stále tlačili a byl to opět Recoba, kdo provětral Politovy rukavice. Tentokrát levačkou napřáhl z 25 metrů a Polito musel vyrážet na roh. Z následné standardní situace jen těsně vedle mířil Motta.

Turíňané si sice vytvořili hned několik slibných šancí, ale nepodařilo se jim žádnou využít a málem za to byli potrestáni. Gionatha Spinesi ale nabídku ke druhé brance odmítl, když z šesti metrů hlavičkou neuvěřitelně přestřelil. Další šanci měli domácí po chybě brankáře Fontany, jenž netrefil Sardův centr, jenomže Tedesco nedokázal přesně zamířit. Těsně před přestávkou měl ještě příležitost Paollo Zanetti, když se snažil přelobovat brankáře Polita. Ten se ovšem natáhl, míč přibrzdil a obránci ho tak mohli těsně před brankovou čárou odkopnout.

Krátce po přestávce byl zvednutým praporkem zastaven Motta, když se sám řítil na branku. Opakovaný záběr ovšem prokázal pochybení čárového rozhodčího. V 60. minutě vystřídal pokulhávajícího Recobu Di Natale a po třech minutách pobytu na hřišti se zapsal do střelecké listiny. Rosina vyslal skvělý pas za domácí obranu, které nevyšla ofsajdová past a Di Natale střelou z prvního doteku poslal Turín do vedení.

Také domácí byli blízko vyrovnání, když nádherný volej vyslal z 30 metrů Vargas. Míč ale jen orazítkoval břevno a branková konstrukce zastavila i pokus turínského Motty. Domácí se poté dožadovali penalty, ale rozhodčí Rizzoli neshledal Pisanův zákrok na Mascaru nedovoleným. Podobná situace přišla nastaveném čase, ale hlavní sudí penaltu po zákroku na Mascaru opět neodpískal.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Reggina Calcio 2:0

30.03.2008 15:00

Góly: 59. Marco Borriello, 90. Marco Rossi

Fotbalisté Janova dokázali navázat na výhru ze stadionu Renza Barbery proti Palermu a tentokrát porazili o záchranu bojující Regginu. O výsledku rozhodl druhý poločas, když se nejprve trefil Marco Borriello, a poté Marco Rossi.

FC Janov byl před utkáním na klidné osmé pozici, kdežto její protějšek Reggina na předposledním sestupovém místě. Pokud chtějí svěřenci trenéra Nevia Orlandiho v nejvyšší soutěži setrvat, pak by měli v tomto utkání bodovat.

První poločas začal velkou šancí hostů. Emanuele Cascione se už po dvou minutách hry dostal do obrovské příležitosti, jeho pokus však zlikvidoval brankář Rubinho. V 19. minutě mohla jít domácí Janov do vedení. Marco Di Vaio přehodil brankáře Campagnola, jenže naštěstí pro Regginu ho v brance zastoupil Tognozzi, který v akrobatické poloze míč odkopl. Šance byly na obou stranách. Jenže brankové pokusy hostujícího Makinwy a Nicoly Amorusa zůstaly nepotrestány. Na druhé straně síť nerozvlnil ani Marco DiVaio. Poločas skončil remízou 0:0.

Hra byla velice otevřena a byli to hosté, kteří jako první udeřili. Utkání rozhodl v 59. minutě nejlepší střelec soutěže Marco Borriello, který poslal FC Janov do jednobrakového vedení. Reggina se snažila vyrovnat, jenže obrana Janova byla bezchybná. V 90. minutě pojistil výsledek povedenou ranou obránce Marco Rossi. V utkání rozhodla branková produktivita, kterou Janov měl o něco lepší. FC Janov zvítězil 2:0 a zůstal na klidné osmé pozici.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Città di Palermo 1:0

30.03.2008 20:30

Góly: 90. Marek Hamšík

Souboj sousedů v tabulce byl k vidění v Neapoli a tomu také odpovídal průběh zápasu. Dlouho se zdálo, že si oba rivalové body rozdělí, ale v samotném závěru nastavení strhl vítězství na stranu domácích Marek Hamšík.

Palermo na San Paolo rozhodně necestovalo v ideální pozici. Na zmíněném stadiónu totiž nevyhrálo již 55 let, ani současná forma není záviděníhodná – na tři body čeká už pět kol. S tím souvisí také vyhazov Francesca Guidolina a návrat Stefana Colantuona.

Utkání začalo zhurta, už ve čtvrté minutě musel zasahovat Alberto Fontana, jenž fantastickým zákrokem zamezil gólu po hlavičce Maurizia Domizziho po centru Pazienzy. Palermo kontrovalo parádní ranou Federica Balzarettiho, které poněkud překážela branková konstrukce.

Z utkání musel po dvaceti minutách odejít zraněný Cristian Zaccardo, a zařídil tak premiéru pro mladíka Cossentina. Následovala šance Palerma, kdy Gianello zblokoval střelu Fabia Simplicia a následný výborný pas Amauriho zůstal nevyužit.

Hosté zůstávali o něco aktivnější, Guilo Migliaccio pálil vedle, Amauri jen tak tak nedosáhl na centr Mattea Cassaniho a Basko Jankovic mířil nad. Ale ani Neapol nezůstávala bez příležitostí, jednu z nich zlikvidoval výborný Fontana, když zkrotil Pazienzovu střelu z 20 metrů.

Šancí neubývalo ani po přestávce, jednu z kategorie velmi slibných promarnil Ezequiel Lavezzi, po přihrávce Calaioa střílel jen nad. Na druhé straně dopadl obdobně Amauri, přitom možná mohl místo střely volit přihrávku na Simplicia.

Neapol ke konci převzala iniciativu, vedení se ale nedočkala ani po přímém volném kopu Bogliacina, ani v 78. minutě při rohovém kopu, když chyboval jinak výborný Fontanta. Naštěstí pro něj jeho špatného vyběhnutí nikdo nevyužil.

Duel pomalu směřoval k remíze, když přišel nastavený čas a s ním i Sosova standardní situace. Míč se dostal ka Lavezzi, následně ještě k Hamšíkovi a ten tvrdou hlavičkou rozjásal domácí tribuny.

Palermo se již na odpověď nezmohlo, Neapol naopak mohla přidat další branku, avšak Sosovi překazilo radost břevno.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán31209257:2169
2.AS Řím31198455:3065
3.Juventus Turín301610451:2558
4.ACF Fiorentina31158845:3253
5.Udinese Calcio31148942:3950
6.AC Milán311310845:2749
7.Sampdoria Janov311471044:3749
8.FC Janov311191138:4342
9.Atalanta Bergamo3110111046:4441
10.Neapol SSC311171341:4440
11.Lazio Řím319111137:3938
12.AC Siena318121133:3836
13.Citta di Palermo31991339:4936
14.FC Turín31616932:3834
15.FC Parma306111335:4729
16.Calcio Catania316111425:3829
17.AS Livorno316111429:4529
18.Reggina Calcio315121427:4527
19.Cagliari Calcio31781628:4726
20.Empoli FC31681724:4526
Zbývající zápasy
30.03. 15:00Juventus Turín - FC Parma

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (55)

Přidat komentář
Slejdy

skoda AS,melo se vyhrat,sance byli...Inter nevyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

to si teda pis ze vyhraje

Reagovat
Slejdy

sam jako fanousek Interu musis uznat ze asi ne

Reagovat
smazaný uživatel

snad ne..musis fandit

Reagovat
Slejdy

asi remiza

Reagovat
smazaný uživatel

no burdisso v zakladu ...no to je zase sestava...tak ta remiza bude pekna

Reagovat
Slejdy

uz vedete

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, škodá tě ztráty, ale Cagliari to doma celkem jde. Snad Inter zaváhá.

Reagovat
smazaný uživatel

krasnej gol :o)

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

"sam jako fanousek Interu musis uznat ze asi ne" tak proc se mracis?? ses rozdvojenej? :o)

Reagovat
smazaný uživatel

to je rozdvojena osobnost...

Reagovat
smazaný uživatel

sorry jsem vul...cetl jsem "sem misto sam" omlouvam se

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Slejdy

1-1 podmeee

Reagovat
smazaný uživatel

grrrrrrrr :o)

Reagovat
smazaný uživatel

tragedie...z toho boleli oci...hroznej vykon...zalezli pasivni...hruza

Reagovat
fantomas

giganti se nám hroutí...Inter, Barca, Bayern...jen ManU se drží dál

Reagovat
smazaný uživatel

a tak to navzdy zustane

Reagovat
fantomas

no fazonu máte neskutečnou, dneska ste mi připomněli Arsenal z první poloviny sezony

Reagovat
smazaný uživatel

To oni maj neskutečnou fazonu celou sezonu, diť si na OT dělaj ze soupeřema co chtěj, dávaj skoro pravidelně nad tři branky, a kdo na tom má největší zásluhu, samozřejmě Cris

Reagovat
fantomas

na začátku nebyli ani zdaleka tak silný jako ted

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jistě během úplného začátku sezony kdy hlavně stála za zmínku prohra v derby se city,s nimi ale nakonec prohráli i v druhý polovině, takže fezona nefazona.....

Reagovat
M11

ac si snad dela uz srandu

Reagovat
smazaný uživatel

Špatná sezona, to se holt stává, ale... "AC Milán rozjíždí jednání o nových smlouvách pro veterány Serginha a Giuseppe Favalliho. Oba jsou přitom již dávno na druhé straně třicítky, Serginhovi je 36, Favalli má jen o rok méně."

Je tohle vůbec možný?

Reagovat
fantomas

jj je to nepochopitelný, oni snad ten kádr nikdy neomladí

Reagovat
M11

ja tohle vubec nechapu... vzdyt tahle sezona by je mela trosku probudit a pak tohle

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je absolutní výsměch, zrovna tihle dva by měli odejít jako první. celá tahle sezóna AC je výsměch. 1) Galliani kádr neomladí ani kdyby mu tam na hřišti Favalli třeba zkolaboval. 2) Ancelotti taky za žádnou cenu neodejde (i když jsem něco slyšel, že pokud neudělá 4.místo, sám odstoupí. sorry Carlo, ale kéžby). 3) domácí výkony - jedná velká ostuda...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, bohužel souhlas. Já pochopím, že Galliani nechce moc omlazovat..taky neříká nikdo aby kupoval 5 20letejch hráčů, ale prodloužit Serghinovi a Favallimu naprosto nechápu. Pokud zůstane Paolo, tak bude každej rád - na svůj věk je skvělej a je pro AC přínosem, kdežto výše zmínění dva nejsou ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti dva pryč a koupit Vargase z Catanie.

Reagovat
smazaný uživatel

no věděl bych i o lepších, ale byl by to aspoň pokus o změnu...

Reagovat
smazaný uživatel

tak sem se dival na poslednich 15 minut AC milan atalanta, kdy se hralo tak 5 minut cistyho casu a myslim, ze sem videl vic nez sem chtel.. rozhodci konec trosku nezvladl, vic se debatovalo nez hralo, cervena pro nestu, skok ambrosiniho, kterej hral na hrotu, nepromenena penalta.. a pak ze se u serie A nekdo nudi..

Reagovat
smazaný uživatel

btw. diky udinese..

Reagovat
smazaný uživatel

nevite nekdo proc se zapas Juve odlozil?

Reagovat
fantomas

autobus s fandy Juve přejel fanouška Parmy

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

AC bez Kaka´ a bez Pirla ve špičkové formě je bohužel tragédie..nejhorší na tom ale je, že oni nikdy Galliani a Carlo chybu nepřiznají, nikdy neslyším žádnou kritiku na hráče - furt jen samý "příště příjde zlepšení", "druhý poločas byl ale dobrý". Kruci Carlo seš se svýma klukama 6. a to pouze o skóre, kdy se chcete tam u Vás v Millanelu probrat??

Reagovat
smazaný uživatel

mě příjde, že na to Carlo sere. ten jeho výraz při odchodu do šaten, po každý ztrátě bodů - pohoda, smlouva bude, tak co. totálně bez náboje. a může za to Galliani - AC ztrácí body, hráči nemají motivaci, tým hraje pořád to samý a když to nefunguje, je zle atd., atd., ale změny žádný. Carlo dostane novou smlouvu, Serginho s Favallim dostanou novou smlouvu, vsadil bych se, že i trojice golmanů zůstane, protože je přece "špičková", podle Gallianiho. všechno je prostě jak má být

Reagovat
panca

svata pravda!!!! berlusconi by mel zavelet poradneeeeee!!!!!!!111

Reagovat
smazaný uživatel

AC = kaka+stastie

Reagovat
smazaný uživatel

na to si prisel az ted? samozrejme ze mas pravdu..

Reagovat
panca

to ac je zoufale tragicky at jich polovinu vyhazi radej at hraji mladi kluci z becka nez takovy lini dedciiiiiiiiii kurna co ten galliani dela??? a anceloti uz by taky mohl jit do haje to je k placi co tam hraji to je na bliti!!!!

Reagovat
panca

no ted to taky ctu ze chteji zas podepsat favaliho se sergihnem no to si snad delaji prdellllllllllllllllllllllllllllllllllll

Reagovat
sansiro

Mohl by se vrátit Costacurta na příští sezónu a vystužit defenzivní řady.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Nevylučoval bych ani Ancelottiho, na DM vám to teď skřípe...

Reagovat
Shevchenko

A z hrobu rovnou Nordahla, ne ?

Reagovat
M11

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

klidně bych tu obranu Tassotti - Costacurta - Baresi - Maldini poskládal zpátky

Reagovat
panca

jeste by mohli rict baresimu ten je urcite jeste ve forme a zas tak starej neni a urco by se pridal i albertini a donadoni se vykasle na trenovani italie a nceloti rezignuje na trenera a zacne s tasotim hrat a mame krasnej milan jak pred 20 lety a urcite by hrali lip nez ted a zas takovej vekovej rozdil by to nebyl proti tommu co maji ted je to k placi................

Reagovat
smazaný uživatel

Hamšík

Reagovat
fantomas

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele