31. kolo
30.03.2008 15:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Udinese Calcio - ACF Fiorentina 3:1

Po výhře 3:1 nad Fiorentinou má Udinese opět příležitost zasáhnout do bojů o Ligu mistrů.

Hostům, kteří přijeli na Stadio Friuli hlavně neprohrát, se jejich plán se začal bortit už ve 12. minutě, kdy se prosadil Gokhan Inler. Ve druhé půli se sice zásluhou Christiana Vieriho podařilo Fialkám vyrovnat, poslední slovo ale opět měli domácí. Antonio Di Natale a Fabio Quagliarella přesnými zásahy potvrdili zasloužené vítězství Udinese.

Fiorentině se letos nepovedl ani první vzájemný zápas, a proto si nyní chtěla spravit chuť. Jenže už v první minutě se prosadil Quagliarella, naštěstí pro hostující hráče z ofsajdu, a proto branka nemohla platit. Tým Tomáše Ujfaluši se ale moc nepoučil. Za dvanáct minut totiž opět neuhlídal Quagliarellu a ten připravil palebnou pozici pro Inlera, jenž se v zakončení nemýlil.

Bez Adriana Mutua se Fialkám v útočném snažení moc nedařilo. Po čtyřech minutách na hřišti ovšem útočník Christian Vieri potvrdil, že góly dávat nezapomněl. Přihrávku Ujfalušiho si zpracoval si zpracoval Pazzini a přesným centrem v pokutovém území našel hlavu právě italského bývalého reprezentanta.

Devět minut. Přesně tak dlouho vydržel vyrovnaný stav. Po rychlém protiútoku se totiž prosadil kanonýr Di Natale. Gólman Frey neměl šanci jeho střelu vychytat. Dočkal se také aktivní Quagliarella. Hostující brankář sice jeho první pokus vyrazil, ale na následnou dorážku už byl krátký. Alespoň snížit mohl střídající Osvaldo, ale v zakončení neuspěl.

Autor: Tomáš Honajzer / channel4.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

remiza :D

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele