31. kolo
29.03.2008 20:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Lazio Řím - Inter Milán 1:1

Inter Milán nezužitkoval zaváhání druhého AS Řím a stejně jako nejvážnější konkurent v boji o Scudetto remizoval 1:1. Lazio velice brzo prohrávalo, jenže to byli nakonec právě domácí, kteří mohli zvítězit. Náskok v čele Interu se tak nezměnil a je stále jen čtyřbodový.

Oba týmy před tímto utkáním prohrály. Inter Milán doma podlehl Juventus a Lazio zase Fiorentině. Před Interem byla velká výzva navýšit svůj náskok před druhým AS Řím, který měl v tu dobu své utkání za sebou.

Diváci viděli na Olympijském stadionu v Římě celkem rychle vstřelenou branku. Už po 11. minutách otevřel skóre utkání argentinský střelec Interu Hernán Crespo. Lazio se snažilo o co nejrychlejší odpověď, ovšem obrana Nerazzuri byla pozorná. První vážnější šanci si Lazio vytvořilo ve 23. minutě, jenže rána Lorenza Di Silvestriho šla jen doprostřed branky, kde stál pozorný Julio Cesar. O dvě minuty později hrozil Inter. Na centr Christiana Chivua si naskočil Nicolas Burdisso a dobře usměrněnou hlavičkou nechal vyniknout veterána v brance Lazia Marca Ballottu.

Biancocelesti byli ovšem aktivnější. Ve 35. minutě vyslal dalekonosnou dělovku Ousmane Dabo, jenže Julio Cesar vynikajícím zákrokem střelu vytáhl. Brankou neskončil ani pokus Cristiana Ledesmy. Ve 40. minutě se domácí dožadovali pokutového kopu, zákrok Chivua však zůstal bez odezvy hlavního sudího. Poločas tak skončil vítězstvím hostů 1.0.

Podobně jako první půle začala i ta druhá. V 59. minutě se Lazio přeci jenom dočkalo vyrovnání. Dlouhý pas za obranu dostal Tommaso Rocchi a v tváří tvář brankáři Cesarovi uspěl - 1:1. V 66. minutě mohlo jít Lazio do vedení, Stefan Radu ovšem zamířil jen těsně vedle branky. Inter už moc branku domácích neohrožoval, a když už se přeci jenom dostal do zakončení, tak brankář Marco Ballotta vše zlikvidoval. V 83. minutě přišlo velké štěstí pro hosty. Dobře nacvičenou standardní situaci zakončoval Ousmane Dabo, který však namířil svojí dělovku do břevna. Skóre utkání se již nezměnilo, a tak se Lazio rozešlo s Interem smírně 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com, sslazio.it

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Inter bude chtět dohnat vzniklou ztrátu z minulého kola, další zaváhání si už moc dovolit nemůže. Věřím, že nakonec Lazio přehraje a bude se radovat ze tří bodů. Tip 0:1.

Reagovat
smazaný uživatel

chcel si povedat 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

velmi dobry kurz.come on lazio

Reagovat
smazaný uživatel

kurz je zajimavy. Ale vsadil bych si na Lazio. Verim ze vyhraje. serii A preju AS!!!

Reagovat
smazaný uživatel

forza inter...0-2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele