31. kolo
30.03.2008 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Livorno - AC Siena 0:0

Diváci na stadionu Armanda Picchio jako jediní z celého 31. kola branku neviděli. Domácí Livorno si v něm rozdělilo body s dvanáctou Sienou.

Trenér Livorna Giancarlo Camolese před zápasem pozměnil rozestavení na 4-3-1-2, mezi dvěma hrotovými útočníky se pohyboval Alessandro Diamanti. Stejné rozestavení měla i Siena. Roli tvůrce hry se chopil Locatelli.

Po celý zápas mělo mírnou převahu domácí Livorno. Francesco Tavano mohl z přímého kopu dostat domácí do vedení, jeho rána šla však nad. Brankou neskončil ani pokus Daniela De Vezzeho, kterého vychytal brankář hostí Alex Manninger. Ve 28. minutě přišla pro Livorno nepříjemná událost. Kvůli zranění musel opustit hrací plochu obránce Valerio Bertotto. Toho nahradil Rossettini.

Siena nebyla dopředu nebezpečným týmem, a spíše mohla děkovat Alexu Manningerovi. Na brankáři Sieny ztroskotaly pokusy Alessandra Diamantiho a Francesca Tavana. Poslední důležitý zákrok si připsal proti Giovannimu Pasqualovi, a zajistil tak svému týmu remízu 0:0.

Livorno si tak třetí domácí remízou v řadě trošičku polepšilo a je sedmnácté. Siena se alespoň do večera dostala na dvanáctou pozici před Palermo, které má však večerní utkání k dobru.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com, gazzetta.it

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

kua dal som na Sienu tiket

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele