31. kolo
30.03.2008 15:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Janov - Reggina Calcio 2:0

Fotbalisté Janova dokázali navázat na výhru ze stadionu Renza Barbery proti Palermu a tentokrát porazili o záchranu bojující Regginu. O výsledku rozhodl druhý poločas, když se nejprve trefil Marco Borriello, a poté Marco Rossi.

FC Janov byl před utkáním na klidné osmé pozici, kdežto její protějšek Reggina na předposledním sestupovém místě. Pokud chtějí svěřenci trenéra Nevia Orlandiho v nejvyšší soutěži setrvat, pak by měli v tomto utkání bodovat.

První poločas začal velkou šancí hostů. Emanuele Cascione se už po dvou minutách hry dostal do obrovské příležitosti, jeho pokus však zlikvidoval brankář Rubinho. V 19. minutě mohla jít domácí Janov do vedení. Marco Di Vaio přehodil brankáře Campagnola, jenže naštěstí pro Regginu ho v brance zastoupil Tognozzi, který v akrobatické poloze míč odkopl. Šance byly na obou stranách. Jenže brankové pokusy hostujícího Makinwy a Nicoly Amorusa zůstaly nepotrestány. Na druhé straně síť nerozvlnil ani Marco DiVaio. Poločas skončil remízou 0:0.

Hra byla velice otevřena a byli to hosté, kteří jako první udeřili. Utkání rozhodl v 59. minutě nejlepší střelec soutěže Marco Borriello, který poslal FC Janov do jednobrakového vedení. Reggina se snažila vyrovnat, jenže obrana Janova byla bezchybná. V 90. minutě pojistil výsledek povedenou ranou obránce Marco Rossi. V utkání rozhodla branková produktivita, kterou Janov měl o něco lepší. FC Janov zvítězil 2:0 a zůstal na klidné osmé pozici.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Toto utkání bychom měli proměnit ve výhru. Reggina se potácí na hranici sestupu, hrajeme doma a jsme tudíž jasným favoritem. Doufám, že se opět prosadí naše ofenzivní vozba a dopomůže nám k tomu, aby jsme se udrželi v první polovině tabulky Serie A. Tip 2:0. FC JANOV !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo hoši !!! Jen tak dál !!! FC JANOV !!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele