Serie A - souhrn 23. kola

09.02.2012, 22:39, aktualizováno 13.02.2012, 22:45
Komentáře a souhrny
V pondělních dohrávkách se dařilo domácím, Neapol přehrála Chievo a Siena si poradila s AS Řím. Ve víkendových zápasech překvapil Inter porážkou od Novary, zato AC Milán otočilo duel s Udinese. Duel ostrovních celků opanovalo Cagliari a již dříve si Lazio poradilo s Cesenou...

SSC Neapol - Chievo Verona 2:0

13.02.2012 20:45

Góly: 15. Miguel Britos, 38. Edinson Cavani (pen.)

Fotbalisté Neapole přerušili pětizápasovou sérii bez výhry a díky brankám Britose a Cavaniho zvítězili 2:0 nad Chievem Verona. Azzurri svého soupeře skolili už v prvním poločase, ve druhém se pak především soustředili na udržení dobře rozehraného zápasu.

Neapol poprvé udeřila po čtvrthodině hry a bylo to prakticky hned z první vážnější šance, kterou si vypracovala. Při rohovém kopu byl v blízkosti branky úplně volný Britos, jehož hlavička rozvlnila síť soupeře! Pro Britose to byl vůbec premiérový gól v dresu Azzurri - 1:0 pro Neapol. Mazzarriho svěřenci byli nadále aktivnější, Cavaniho volej se ovšem neujal stejně jako nepřesná střela Gokhana Inlera.

Na druhé straně se dostal do zajímavé pozice Sergio Pellissier, avšak brankář De Sanctis v pohodě zasáhl. Ve 38. minutě domácí svůj náskok zvýšili, do tutovky řítící se Cavani byl faulován a hlavní sudí Gava odpískal pokutový kop. Edinson Cavani jakožto sám postížený jej nekompromisně proměnil a zajistil domácím vedení 2:0. V tuto chvíli samozřejmě fanoušci Neapole netušili, že se jedná o poslední branku jejich miláčků.

Chievo se snažilo s výsledkem něco udělat a do druhého poločasu vstoupilo o něco aktivněji. Pohotová střela Gennara Sarda skončila na vynikajícím De Sanctisovi. Neapolští zase zkoušeli prostřednictvím Gargana překvapit Sorrentina, ten se ale nachytat nenechal. Obra brankáři, tedy De Sanctis i Sorrentino, se předvedli ještě jednou. Prvně jmenovaný lapil pokus Théraua a brankářská jednička Chieva zase Inlera. Neapol bez vážnější újmy vedení udržela a konečně po dlouhých pěti kolech vyhrála.

Více informací k zápasu

AC Siena - AS Řím 1:0

13.02.2012 20:45

Góly: 51. Emanuele Calaió (pen.)

Římané nestačili na Sienu, menší z toskánských klubů tak mstí svého většího bratra za výprask v Coppa Italia. Celé utkání rozhodla až penalta z poloviny zápasu.

Na lavičku Říma už usedl útočník Daniel Pablo Osvaldo, jenž se vrací po dlouhém zranění. Jeho absence byla hodně výrazná, AS se nedaří střílet branky. Pár oslnivých momentů sice fanoušky potěší, ale poté přijde pád. Jako dnes. Jekyll a Hyde, tato postava nejspíše vystihuje zápasy římského AS.

První šanci měli Lamela s Tottim, oba dva se snažili podporovat svůj tým a akcemi rozehřát diváky na zmrzlém stadionu. Také Emanuele Calaió se snažil prosadit, ale Maarten Stekelenburg byl připraven.

Gianluca Pegolo dnes opět čaroval, skoro zázrakem chytil střelu Erika Lamely. Dnešní zápas byl ale také soubojem mladých útočníků, italského výkvětu předních linií - Mattia Destro versus Fabio Borini. Spokojenější mohl být jednoznačně prve jmenovaný, který zahodil velkou šanci a střelu napálil nad bránu AS.

Brienza poté našel volného Calaia, kterého nepohlídali obránci AS, nakonec ale situace vyzněla do ztracena. Stekelenburg musel dnes opět prokazovat své kvality, vybídl ho k tomu ještě v prvním poločase Mattia Destro.

Druhý poločas začal mnohem šťastněji pro Sienu, která se dočkala gólu. Střídající Simon Kjaer fauloval Destra a Calaió si s penaltou poradil - 1:0 pro domácí.

AS se dostávalo častěji do útoku, ale opět to byla spíše statická, křečovitá snaha o srovnání. Svého prvního vystoupení v novém roce se dočkal také nejlepší střelec AS, Daniel Pablo Osvaldo. Ani on ale nezabránil pádu AS a ztraceným bodům. Římané jsou na šesté pozici a klesají, Siena má pět bodů k dobru, právě tolik ji dělí od sestupu. Přesto AS porazila.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - Janov CFC 4:0

12.02.2012 15:00

Góly: 7. Francesco Lodi (pen.), 49. Pablo Barrientos, 52. Pablo Barrientos, 62. Gonzalo Bergessio

Debaklem skončilo utkání na stadionu Angela Massimina v Catanii, kde domácí hostili poměrně slušně rozjetý FC Janov. Grifové na Sicílii nezvládli začátek druhého poločasu, dvě branky jim vstřelil Barrientos.

Noční můra začala pro Janovské hned od první minuty. Catania měla během devadesáti sekund dvě dobré příležitosti, ale ani jedna z nich se neuchytila. Bergessia zablokoval Kaladze a Barrientose vychytal Frey. V sedmé minutě už bylo všechno jinak a Catania vedla 1:0. Birsa fauloval Goméze a exekutor Lodi poslal při pokutovém kopu Freye na opačnou stranu. V 15. minutě mohli Grifové odpovědět, Jankovičův přímý kop nalezl Granqvista, jehož hlavičku Tomáš Košický těžkým zákrokem zneškodnil.

Ve 35. minutě mohl zvyšovat Barrientos, avšak Frey nadále držel šance hostí nad vodou. Jak se později ukázalo, chvíle Barrientose teprve měly přijít. Mezitím pokračovalo snažení Catanie, Legrottaglie mířil z voleje mimo a na druhé straně opět nevyšel přímý kop Jankovičovi. První poločas skončil těsným vedením Catanie 1:0.

Začátek druhého poločasu zastihl janovské Grify totálně nekoncentrované. Ve 49. minutě totiž Lodi našel přesnou přihrávkou Barrientose, jenž naprosto pohodlně zvýšil na 2:0 pro Catanii. O tři minuty později tentýž muž zvyšoval už na rozdíl tří branek. Tentokrát připravil branku Almiron a Barrientos ani v tento moment nezaváhl - 3:0 pro Catanii.

Janov byl v šoku a to ještě netušil, že v 62. minutě skóre naroste na čtyřbrankový rozdíl. Bergessio se vyhnul ofsajdové pasti a poradil si i s Freyem - 4:0 pro Catanii. Dohnat takovou to ztrátu by se rovnalo zázraku, Janov naprosto rezignoval a jelikož rezignovali i domácí, skončilo utkání tímto výsledkem. V závěru ještě Frey vychytal v tutovce hlavičkujícího Bergessia a uchránil svůj tým od nepopulárního "bůra".

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - US Lecce 0:0

12.02.2012 15:00

Góly: -

Remízou 0:0 skončilo utkání mezi Atalantou a Lecce. Vzhledem k výsledku Novary je bod na obou stranách spíše ztrátou.

Zpočátku to vypadalo, že se vůbec nezačne hrát. V Bergamu totiž sněžilo, ale jakmile utkání začalo, sněžení ustalo a bez problémů se hrálo. Atalanta byla o něco aktivnější, Pelusovu klíčovou přihrávku zachytil golman Julio Sergio a Marilungo pro změnu hlavičkoval vedle branky.

Ve 21. minutě byli domácí vůbec nejblíže ke vstřelení branky a znovu u toho byl Marilungo, který tentokrát zamířil přesně, avšak Julio Sergio předvedl dobrý zákrok a celou akci zneškodnil. O pět minut později se s šancí přihlásilo také Lecce. Davide Di Michele však nebyl schopný zamířit do černého. Následně to byla opět Atalanta, která dominovala zápasu, ale ani Denis nedokázal změnit nerozhodný výsledek.

Druhý poločas začal zvýšenou aktivitou hostí, Cuadrado minul a to samé platilo i pro Božinova. Diváci čekali na branku marně, dvě šance Germána Denise zůstaly opět nevyužity a v závěru rozhodčí nařídil místo penalty pouze rohový kop. Stalo se tak poté, co Denise fauloval ve vápně Blasi. Poslední slovo zápasu měl Julio Sergio, brankář Lecce zlikvidoval Gabbiadiniho přímý kop. Atalanta se tak rozešla s Lecce smírně 0:0.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Novara Calcio 0:1

12.02.2012 15:00

Góly: 56. Andrea Caracciolo

Bída Interu Milán se opět prohlubuje. Svěřenci trenéra Claudia Ranieriho senzačně nestačili ani ve druhém zápasem na poslední Novaru a doma jí tentokráte podlehli 0:1. O jedinou branku utkání se postaral Andrea Caracciolo. Interu pak v závěru nepomohla ani přesilovka po vyloučení Radovanoviče.

Po celý zápas byl Inter lepším týmem, jenže ze své převahy nedokázal nic vytěžit. Novara předvedla takticky hodně povedený výkon a zvláště v defenzívě byla k nepřekonání. První poločas se nesl ve znamení kontroly míče Interu, domácí se tlačili dopředu, ale nic kloudného nebyli schopni vymyslet. V nezáživné první části utkání byl nejdiskutovanějším momentem odzbrojující skluz Garcii na Poliho. Inter se po něm dožadoval pokutového kopu, ale rozhodčí vyřkl správný verdikt a penalta se nekopala.

Divácky byl mnohem zajímavější druhý poločas. Milito si v šestnáctce posunul balón doprava, ovšem zamířil pouze do náruče Ujkaniho. Střelecky se nedařilo i Sneijderovi, jenž z hranice vápna hodně přestřelil. Inter sice ovládal hru, ale nedokázal překonat obranný val soupeře. Lúcio v těžké pozici zase trefil jen dobře postaveného Ujkaniho. Bohužel pro Nerazzurri přišel v 56. minutě trest, Caracciolo zamířil přesně k tyči a brankář Julio Cesar se mohl natahovat, jak chtěl. Byla to sice ojedinělá šance Novary, avšak hned gólová - 1:0 pro Novaru.

Stankovič se následně snažil o něco podobného, ale jemu na rozdíl od Caracciola scházela přesnost. Průběh hry se nezměnil ani s příchodem Diega Forlána. Inter nadále držel míč na svých kopačkách, ale ke kýženému vyrovnání to nevedlo. Čtvrthodiny před koncem hodně přestřelil Forlán a okamžik na to musel Cesar vyrážet střelu Morganelly.

V závěru zápasu přišli hosté o Radovanoviče, jenž uviděl druhou žlutou kartu. Novara nadále držela senzační výsledek, ale pravdou je, že měla i dost štěstí. Po další Sneijderově ráně se otřáslo břevno a už v nastaveném čase spálil obrovskou tutovku Pazzini. Uvnitř vápna okamžitě vypálil, ale Ujkaniho ani v tomto případě nepřekonal. Závěrečný hvizd sudího rozpoutal obrovskou radost hráčů hostí, ti i napodruhé v letošní sezoně dokázali Inter porazit.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Città di Palermo 2:1

11.02.2012 20:45

Góly: 56. Mauricio Pinilla, 81. Daniele Dessena - 83. Abel Hernández (pen.)

Zápas se specifickou příchutí pro střelce Mauricia Pinillu skončil vítězstvím jeho nového týmu. Cagliari i díky němu dokázalo porazit silné Palermo a nakukuje do první desítky.

Chilský střelec opustil Palermo kvůli nedostatku hracího času teprve v lednu, sám nyní nastoupil v dresu Cagliari. Od prezidenta Cellina to byl naprosto skvělý nákup, svou invencí a instinktem se přesně hodí do systému týmu a trenérovi splácí důvěru brankami. Jednu z těch nejdůležitějších vstřelil dnes. A pomsta to musela být velmi sladká.

Nicolas Bertolo se ocitl v první větší šanci, mohl otevřít skóre už po minutě. Cagliari utrpělo velkou ztrátu, po pěti minutách musel střídat Andrea Cossu, jenž má - snad nijak vážné - svalové problémy. Emiliano Viviano se činil, proti Pinillově bleskurychlé hlavičce skvěle zasáhl.

Chuť skórovat byla na střelci Cagliari hodně vidět, i v další šanci se ocitl právě on. Se stejným účinkem, opět nedokázal překonat dobře postaveného Viviana. Dalším z řady byl Ibarbo, velmi aktivní nenápadný střelec. Zahaviho hlavičku s přehledem zlikvidoval Agazzi.

Deset minut po poločasové přestávce se prosadil domácí. Thiago Ribeiro našel právě Ibarba a ten si všiml dobíhajícího Pinilly. Sladký pocit pomsty, zasloužená branka, vstřelená právě chilským útočníkem a 1:0 pro Cagliari.

Ibarbo mohl vstřelit druhý gól, jenž by zlomil Palermu vaz asi definitivně. Svůj volej ale napálil nad bránu. Stejně tak jeho spoluhráč Dessena. Abel Hernandez poté střídal, aby oživil strnulou hru Palerma a povedlo se mu to málem bezprostředně po nástupu na hřiště.

To se mu ale nepodařilo a tak se zde vytvořil prostor pro Cagliari. A ten jej bezezbytku využil. Pinilla našel nabíhajícího Dessenu a zkušený hráč stanovil výsledek 2:0.

Hosté se ale nechtěli vzdát. Pomohl jim i rozhodčí, který daroval Palermu penaltu. Po faulu Perica na Hernandéze se Uruguayec nemýlil a vstřelil kontaktní branku. Víc ale hosté nestihli a domů odjíždějí bez bodu.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - AC Milán 1:2

11.02.2012 18:00

Góly: 19. Antonio Di Natale - 77. Maxi López, 85. Stephan El Shaarawy

AC Milán zvládl i přes početnou marodkou těžký zápas na půdě Udinese a vyhrál 2:1. Zápas se pro Rossoneri nevyvíjel dobře, v první půli zařídil vedení Udine Di Natale. Hosté se nemohli dlouho prosadit, spasil je až střídající Maxi Lopéz, jenž sám vyrovnal a vítěznou branku připravil El Shaarawymu.

Podmínky na stadionu Friuli nebyly pro fotbal zrovna příznivé. Sníh sice nebyl, ale foukal extrémní vítr. Že to milánský gigant nebude mít jednoduché ukázala devatenáctá minuta a první branka zápasu. Kapitán Udinese Antonio Di Natale vypálil z hranice vápna lehce do protipohybu Amelii a milánský brankář kapituloval - 1:0 pro Udinese. Di Nataleho střelu lehce tečoval Thiago Silva, proto Amelia nedokázal stoprocentně zasáhnout. Aktivní Udinese pokračovalo v ofenzivním snažení, Islovo sólo uťal až Amelia a úplně volný Di Natale v následující šanci trestuhodně nedal.

Milán si dokázal vypracovat první vážnou šanci až v závěru poločasu, přesněji ve 43. minutě, kdy se do dobré příležitosti dostal Mexes, jenže Handanovič byl proti. Ještě větší šance se naskytla v nastaveném čase El Shaarawymu. Mladý útočník nedokázal využít nedorozumění mezi Danilem a Handanovičem a netrefil branku.

Po změně stran se Milán zlepšil, ale bylo to Udinese, které mohlo zvyšovat už na rozdíl dvou branek. Armero adresoval míč Di Natalemu a Mesbah na poslední chvíli zabránil takřka jisté brance. Klíčovým okamžikem celého zápasu bylo Allegriho střídání, tedy nasazení Maxiho Lopéze. V 77. minutě vyrazil El Shaarawyho střelu Handanovič před Maxiho Lopéze, který dorážkou vstřelil svůj premiérový gól v dresu AC a zároveň tak vyrovnal na 1:1. Následně mohl Milán vést, jenže El Shaarawy znovu nedokázal využít hrubé chyby v defenzívě Udinese, poté co mu do tutovky naservíroval míč Robinho.

Malý Faraon se nakonec přeci jenom dočkal, pět minut před koncem dovršil obrat a Stadio Friuli oněmělo. Maxi Lopéz se vyhnul ofsajdu, zpracoval si míč a přesně jej adresoval El Shaarawymu, který rovnou z první překonal Handanoviče - 2:1 pro AC Milán. Udine se ještě snažilo vyrovnat, ale pokus Abdiho vychytal Amelia. Milán tedy slaví důležité vítězství 2:1 a alespoň dočasně mu patří první příčka.

Více informací k zápasu

SS Lazio - AC Cesena 3:2

09.02.2012 20:45

Góly: 52. Hernanes, 60. Senad Lulić, 62. Libor Kozák - 13. Adrian Mutu, 32. Vincenzo Iaquinta (pen.)

Předehrávka 23. kola italské Serie A mezi Laziem a Cesenou nakonec překvapení nepřinesla. Cesena sice vedla po poločase 0:2 a sahala v Římě po bodech, ale Lazio i v deseti dokázalo otočit průběh utkání ve svůj prospěch a zvítězilo 3:2. V tabulce se tak posunulo na třetí pozici před Udinese. Cesena zůstává předposlední.

Domácí začali lépe a už ve 4. minutě utkání měl šanci Miroslav Klose, ale gólman Antonioli jeho střelu perfektně vykryl. O minutu později se na druhé straně uvedl razantní střelou Iaquinta. Tentokrát byl pro změnu připraven gólman domácích Marchetti. Stejný hráč však ve 14. minutě přihrál skvělě Mutuovi a ten otevřel gólový účet utkání - 0:1.

Klíčový moment zápasu mohl pro hosty přijít ve 33. minutě. Konko dostal za zákrok na Adriana Mutua červenou kartu a hosté navíc zahrávali pokutový kop. Aktivní Vincenzo Iaquinta si s ním hravě poradil a poslal Cesenu do vedení 0:2. Zbytek zápasu tedy hosté dohrávali proti deseti lidem a rýsovalo se obrovské překvapení. Za stavu 0:2 se také šlo do kabin.

Lazio se ovšem po přestávce vrátilo na trávník jako vyměněné a i v deseti začalo Cesenu výrazně přehrávat. Hned na začátku druhé půle naskočil na trávník český útočník Libor Kozák, který vystřídal Candrevu. Už v 53. minutě přišel první gól domácích. Klose nabídl Hernanesovi svou přihrávkou skvělou pozici a ten povedenou trefou snížil na 1:2.

O pár minut později mohl vyrovnat Libor Kozák, ale v dobré pozici těsně minul branku hostujícího celku. Vyrovnání tak přišlo v 60. minutě z kopačky Luliće. V jeho gólu však měl prsty český útočník, který už ze své pozice mohl zakončovat, ale viděl lépe postaveného svého spoluhráče, který neměl problém vyrovnat na 2:2.

O tři minuty později se už dočkal i sám český útočník. Po rohovém kopu se Kozák dostal k odraženému balónu a dokonal obrat Lazia - 3:2. Cesena byla tak zaskočena průběhem druhého poločasu, že se ve zbytku utkání nezmohla na žádnou kloudnější akci a po výkonu v druhém dějství zaslouženě prohrála v Laziu 2:3.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán23145445:2047
2.Juventus FC21129033:1345
3.SS Lazio23126537:2442
4.Udinese Calcio23125634:2241
5.Inter Milán23113934:3036
6.AS Řím23105836:2735
7.SSC Neapol23810538:2434
8.Città di Palermo23941033:3431
9.Cagliari Calcio2379722:2430
10.Janov CFC22931031:4230
11.ACF Fiorentina2177723:1928
12.Calcio Catania2169627:2927
13.Parma FC2176827:3427
14.Chievo Verona23761019:3027
15.Atalanta BC2279625:2724
16.AC Siena2258922:2223
17.Bologna FC2157918:2622
18.US Lecce23461322:3818
19.AC Cesena22441415:3416
20.Novara Calcio23371320:4216
Bodové odečty
Atalanta BC-6za korupci
Zbývající zápasy
07.03. 18:30Parma FC - ACF Fiorentina
07.03. 18:30Bologna FC - Juventus FC

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (337)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. Pro Lazio!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alf da Gama

Nevíte, pro střídal Kozáka ke konci? Zranění nebo nějaké manévry?

Reagovat
smazaný uživatel

zranil se psali to livesportu kdyz kliknes na vysledek...

Reagovat
Alf da Gama

ok, dík za info... snad to nebude nic vážného

Reagovat
smazaný uživatel

Veľká škoda že Cesena nedokázala uhrať aspoň bodík, ale aspoň bude súboj o LM zaujímavý....

Reagovat
smazaný uživatel

Cesena mohla uhrát bod. Čím víc ztrát pod Juve, tím lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

Hustej obrat!

Reagovat
smazaný uživatel

Během poločasu stihl nahrát na gól a sám jeden dát a to sem ho poslední dobou neahlédl ani na lavičce

Reagovat
8lampard8

byl zraněný, proto nebyl ani na lávce

Reagovat
Yanek

Lazio ty kravo, tam to muselo dnes zit...

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Lazio , škoda, že jsem šel do čajky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filipow

10. Pro Kozáka , snad teď bude dostávat více minut.

Reagovat
cetto

tady je vidět, že kdyby Líba dostával víc příležitostí, tak by ty goly prostě dával

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt se hned na prvním tréninku po pauze zranil tak proto teď ani nehrál

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Reja konečně pochopí, že Kozák "na to má" a začne mu dávat příležitosti Poslední dobou to bylo strašný, když se nedostával ani na lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak by si to složil? Rocchi je v současné době největší ikona Lazia a Klosemu to střílí. Teď když odešel Cissé, tak bude podle mě dostávat mnohem víc šancí než předtím.

Reagovat
smazaný uživatel

tak zrovna cisse az takova konkurence podle me pro kozaka nebyl, to spis klose pochybuju ze by ti dva hrali normalne spolu v utoku

Reagovat
domingo

Cisse pro Kozaka neni konkurence, Klose "spis" jo? Ty vole, Klose je jeden z nejlepsich utocniku na svete a Cisse je ikonou Ligue 1, jako ja Kozakovi fandim taky, ale ze da 5 golu v SA neznamena, ze se muze nekteremu z nich byt jen vzdalene rovnat.. jeho misto je na lavicce, odkud muze pravidelne prichazet a zlepsovat se tak, to se evidentne deje, tak wtf?

Reagovat
domingo

*deje = bude dit po Cisseho odchodu, ted je tam treti utocnik

Reagovat
smazaný uživatel

ja sem to myslel spis tak ze by kozak stejne nehral vedle kloseho, timto sem nechtel cisseho nejak shazovat...

Reagovat
domingo

Ok, ono je to prave docela casty :)

Reagovat
smazaný uživatel

a je jasny ze klose je uplne nekde jinde nez kozak :)

Reagovat
SaianSupaCrew

Já mám Djibrila hodně v oblibě, ale je třeba si připustit, že už to není ten obávaný sniper z Auxerre.. Řecká liga mu sedla a na to, jak tam mají propracovanou defenzívu je 50 branek za 2 sezony hodně solidní číslo.. Přestupovat už ale podle mě neměl, nemyslím si, že ještě má na top ligu..

Reagovat
smazaný uživatel

Je kdyžtak někde highlight z utkání?

Reagovat
smazaný uživatel

V jeho gólu však měl prsty český útočník, který už ze své pozice mohl zakončovat, ale viděl lépe postaveného svého spoluhráče, který neměl problém vyrovnat na 2:2.

Reagovat
smazaný uživatel

Cesena vedie o dva góly, naviac Lazio je oslabené ešte o jedného hráča a nakoniec to itak prehrajú. Čo to tam tí hráči Ceseny robili po zvyšok zápasu

Reagovat
DelPiero137

Cenzo

Reagovat
smazaný uživatel

Podle společnosti Deloitte byl Inter s částkou 211,4 mil. euro 7. nejlépe vydělávajícím klubem roku 2011. První je Real Madrid s výdělkem téměř 480 milionu. Z italských klubů je před Interem pouze AC Milán, který je o 24 milionu lepší a je šestý. Juventus je třináctý, AS Řím patnáctý a Neapol dvacátá.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyšek tu o tom článek.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš no. Ja som to dal pre tých, ktorý si ten článok, obdobne ako ja, pre povinnosti nemali čas zaregistrovať a teda nemali možnosť si to prečítať.

Reagovat
panca

kolik jim ale z toho zbylo? Jestli vubec neco

Reagovat
smazaný uživatel

No a mne ako fanúšikovi koľkokrát len zostanú slzy

Reagovat
panca

fanouskum vzdy zustane kulovy... doopravdy by me zajimalo, jak na tom italsky tymy jsou. Kolik cistyho vydelaj?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Filipow

Tuhle miluje moje učitelka ájiny.

Reagovat
Jajinek

"Jejda mane, celej den jsem tu neměl příspěvek, co když na mě někdo zapomněl, co když najednou někdo už neví, jak velkej jsem Interista a jakej mám přehled. Hupky šupky musím něco napsat. Hrálo se něco? Jo Lazio. Tý jo, zápas jsem neviděl, nevadí, stejně se vyjádřím, ach ta Cesena nešťastná. Hmm...ale to nestačí. Musím se více vrýt do paměti lidí, tímhle webem přece žiju. Rychle sem něco zkopíruju ze stránek Interu. Aha..on je o tom tady už článek, nevadí, přece když si to přečtou lidi odemne, tak jim dělám službu, co kdyby si to někdo náhodou nepřečetl o pár článků níž, tady v komentech to bude daleko líp vidět, a navíc přečíst si to od tak velkého Interisty, to musí být pro lidi čest! Ty jo, ale pořád jsem tu nějak nezdůraznil, jak moc miluju Inter, co když na to za ten den někdo zapomněl. Hodím nějaký slzičky nad těmi výdaji...hmm, nikdo se moc nechytá. Musím víc, jo, co třeba video s pusinkou. UUUFFF, už se cítím líp, zase jsem této sránce hodnotně přispěl a nikdo na mě jen tak nezapomeněl."

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Msgoo z toho bude mit zarazeny vetry

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

vy jste dvojka...

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
smazaný uživatel

A s Benessom sme dokonca trojka

Reagovat
smazaný uživatel

mas opacne pismenka, v nicku mam 2 N

ale za pesnicku davam

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
lnterista
Reagovat
Pinturicchio

Robur !

Reagovat
Pipo123

Reagovat
kubys

OT: http://www.senat.cz/senatori/index.php?par_3=214

Ancelotti má vedlejšák v Senátu PČR?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Cenzo hned podal dobrý výkon....ked je teraz zdravý mohli sme si ho nechať, a neprivádzať Borriella....určite nie je horší než on, navyše je to sympaťák....kdežto na Borriella sa zle už len pozerá, od pohľadu nesympatický človek....teraz proti AC som mal dosť, dívať sa na neho...a keby aspoň strieľa goly, ale padá ako hruška a rozčuľuje sa nad všetkým naokolo....

Reagovat
Mr.Jindros

Souhlasím, Borriello byl fail jako prase. Doufám, že pomaže zpátky, odkud přišel.

Reagovat
Maritazzi

My už ho taky nechceme.

Reagovat
Mr.Jindros

Doufám, že nebudete mít na vybranou.

Reagovat
Maritazzi

Pokud se k nám vrátí, tak určitě hrát nebude, jenom se mu bude hledat další klub, takže mám strach kolik za něj v současný chvíli můžeme dostat.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem chtěl říct po posledním zápase , ale řekl jsem si dám mu ještě čas . Moggi říkal že je ideál do Conteho systému .

Reagovat
DelPiero137

Keby Cenzo ostal, tiez by padal jak hruska (ako to robieval ku koncu u nas). To je asi nasa choroba ze hrotaci u nas padaju, reklamuju 11-ky a priliz nemakaju. Cenzo, Amauri a teraz Boriello. Vynimka je asi len Matri spomedzi tych hrotovych utocnikov.

Ale ja mu to prajem v Cesene, len neverim ze aj u nas by to tak fungovalo ako v novom klube.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja som s ním počítal na lávku, ako žolík by bol ideálny si myslím......

Reagovat
smazaný uživatel

což o to, on je Cenzo papírák a taky věčně rozhazoval rukama, ale nikdy bych ho nepřirovnával k sandokanovi, fotbalové kvality má a jeho odchod beru neutrálně, dokázal se u nás prosadit a nikdy nepůsobil tak trpce směšně, no a boriello? nevím asi šířkou kádru uměle zvedají návštěvnost juve

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák

Reagovat
smazaný uživatel

Capello: "Nebudem trénerom v Taliansku".

Spalletti: Podpísal zmluvu so Zenetim do roku 2015.

Guardiola: Môže si sám zvoliť, do kedy podpíšeme zmluvu.

Tak nakoniec vyzerá, že s Ranierim ostávame asi aj do budúcej sezóny.

Reagovat
Pipo123

Capello by bol bomba pre vás

Reagovat
smazaný uživatel

Vieš ale akého chcem ja trénera? Presne takéhoto:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1C8Me7wEbXU#!

pretože toto niektorým naším trénerom chýba.

Porážka nie je to, čo ma učili.

Budem veriť tomu, o čom iní pochybujú.

Budem sa snažiť udržať prestíž,

česť a rešpekt svojho tímu.

WHO AM I ?!!!

I AM A CHAMPION!!!

Po boku mám svojich spoluhráčov.

Spoluhráčov, ktorí so mnou

boli v dobrom i v zlom.

Skrz obeť, skrz krv,

skrz krv a skrz slzy.

Nenechám ich padnúť.

WHO AM I ?!!!

I AM A CHAMPION!!!

Reagovat
lnterista

to by bylo super

Reagovat
10

Pacino wannabe, hlavně že to musí číst

Reagovat
lnterista

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozná blbost..

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaký odborník na LAZIO??? chcem sa spýtať na Gonzala Barreta prečo he nepovolali do Ačka teraz...ako je to s jeho výkonnosťou? má nato alebo hrá iba priemerne? myslím že má okolo 20 rokov takže by už aj mohol začat hrávať či?

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio uz som trhal tiket

Reagovat
brenk

Bianco: písal som tu nedávno s Pintom o mladých hráčoch z Primavery, ani on ani ja to nemáme nasledované a odporučil mi teba, že by si mohol vedieť viac. Vedel by si to stručne objasniť?

Je to samozrejme voľná diskusia, takže každý, čo má k veci čo povedať, nech sa kľudne zapojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jste tu debatu vedli? Já abych věděl o čem byla řeč Nějak nestíhám projíždět všechny diskuse, takže jsem si toho nevšiml

Reagovat
brenk

Nenazval by som to debatou, hodil som jeden link primavery Viareggo Cupu, Pintu reagoval, tak som sa ho spýtal, či o tom nemá prehľad. To je celé. Myslím, že to bolo pri Gilardinovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Aaaha, no já to trochu sleduju, když to postuju na fcjuventus.cz. Ale ten poslední zápas nic moc, co jsem četl. Navíc to Ruggierovo zranění z druhého zápasu není příjemné, protože je to značná osobnost toho týmu. Ale celkově je letošní Primavera hodně úspěšná. Teď ve Viareggiu to bude od 1/8 těžké. Každé zaváhání by mohlo kluky stát postup. Jak jsem zmínil a hlavně co říkal Baroni, tak ten poslední zápas skupiny kluci odflákli. Z toho co jsem pochopil, tak to pojali hodně laxně, když už měli jistý postup, což je chyba. Uvidíme, koho nám zbylé zápasy dnes přiřadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že jste zmiňovali i pár jmen. K Bouyemu a Appeltovi bych určitě přidal Libertazzi, ten se mi líbí už delší dobu, dobré dva/tři roky. A Magnusson je hodně dobrý bourák, do něho se vkládají velké naděje. A dobře na tom je Liviero, hráč na kraj obrany/zálohy, něco jako Cáceres či Lichťák. Ale takových nadějí už bylo spousta. Od Pinsoglia v bráně, přes Immobileho, Alcibiadeho, Bonipertiho, Rossiho, Dauda, Ariauda nebo Ferrera a kupy dalších... Immobile nebo Daud patřili k nejlepším střelcům. Rossi s Bonipertim skvělí tvůrci a rychlíci. Ferrara, Ariaudo a Alcibiade byly jistotami v obraně. A dnes jsou všichni po hostovačkách v druhé lize.

Nekladl bych na tu Primaveru už zase takové nároky. Sám jsem chtěl prosazovat mládí, ale o odstupem vidím, že na to prostě ti kluci nemají a hranice se zdá se posouvá stále výš a výš. Pasquato se musel vrátit do Serie B, aby si zahrál, protože v Lecce nedostával prostor. To samé tam má Giandonato, ale stále vyčkává. Marroneho si Conte v týmu nechal, ale hrát zase třeba v Sieně, tak má dnes na kontě 15 zápasů a ne 6 v této sezoně. Soe, další případ, který potřebuje hrát. Jenomže v Itálii je to stále pořád stejné, mladí se tolik neprosazují. Trenéři dávají prostor starším. Teď milánské celky dali šanci mladším, ale bohužel zase taková z nouze ctnost, protože takové AC zkrátka nemá koho postavit, při té marodce.

Já bych se ze současné Primavery Juve zaměřil na Magnussona, Appelta a Libertazziho. Ten Bouy má čas a že se mu hned daří nic neznačí. Ještě uvidíme. Libertazzi může jí ve stopách Immobileho, ale může stejně skončit jako Lanzafame nebo Paolucci. Magnusson je zase podobný typ jako Marrone s Giandonatem. Appelt je "nový Pirlo", jak ho trochu nazývají, ale Itálie není jižní Amerika a Serie A není Primavera. Jak říkám, uvidíme.

Letošní Primavera je postavená obdobně jako letošní A tým. Baroni vtlouká hráčům do hlavy stejné hodnoty a týmové pojetí jako Conte A týmu. Ligou vedou, tak co. Nicméně vést ligu v Primaveře taky není výhra, protože pak přijde Fiorentina, která má v této kategorii vždycky kvalitu a pošle tě domů, viz. tuším loňská sezona, kdy se hrálo o titul, ale nevím, jestli si to teď nepletu s jinou sezonou...

To jen tak lehce co mě napadali myšlenky

Reagovat
brenk

Díky moc, veľmi pekne si to zhrnul, možno by sa to pýtalo aj ako článok na juventus.cz, určite by to nebolo na škodu, lebo len veľmi málo ľudí to má nasledované. Ku konkrétnym hráčom som si všimol práve tebou spomínaného Libertazziho, ktorého som si všimol práve v tých highlightov, kde mal snáď 6 šancí, síce zahadzoval ,ale to príde vekom (snáď ).

btw dajú sa tieto zápasy aj niekde sledovať?

Reagovat
DelPiero137

Ariaudo sa dostal aj do A-cka a nebol na zahodenie. Ale v tej dobe sa nedarilo celemu muzstvu. A Lanzafameho videa ako novy Alex kolovali na nete. V Primavere vyborny s Giom,v Parme a nasej priprave vyborny ale jak zacal hrat ligu tak sa to cele zmenilo. Je to na nepochopenie (aspon pre mna).

A je to skoda, trebalo by vymysliet system ako ucinne "preklopit" talenty do prvej ligy, medzi seniorov. Hladat mlade talenty v JA a Afrike, to je skaza Squadry. Nehovoriac o tom ze U21 Italy zaziva vyrazny ustup

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak. Už to není jen o těch individualitách, jakými byli Del Piero, Totti, Pirlo (vybírám jen namátkou), kteří to táhli. Dneska se to celé mění ve filosofii v týmového ducha a není nikdo, kdo by to vzal přímo na sebe, jako to dělali výše zmíněné dnes už takřka dohrávající legendy. Ti mladí kluci mají kvalitu, ale neposunou ji o ten stupeň výš, aby se posunuli k dospělým. Přiblíží se, ale nedotáhnou ten krok dokonce. Všechno se to posunulo. Dnes se ve Francii, Španělsku nebo Německu prosazují kluci kolem 20 let - ať už ti mladíci v Barce, Dortmundu nebo v Lille. Itálie je ale stále Itálií. Bohužel, fanoušci, média a všichni okolo čekají, že se ti mladíci budou dostávat nahoru stejně úspěšně, jako ve zmíněných ligách. Calcio upadlo zvláště kvůli tomuto. Sám tu situaci dost dobře nechápu a občas nad tím přemýšlím, protože je to smutné. Calcio je pro mě numero uno a reprezentace Itálie nemlich to samé. A když vidím, že už to není jako to bývalo, tak to se na to nekouká dobře. Proč musejí být nejlepšími italskými útočníky italo-američan, afričan a geniální Ital, který nikdy nedokázal uplatnit svoji genialitu na 100 % a nyní bojuje s nemocí??? Tohle je šílené. Zeje tam velká propast, která má svá úskalí, ale jak vidno, lze do jisté míry nahradit bojovností a urputností. To ale nezaručí, že se přidá pátá hvězda mistrů světa nebo že se po bude dál čekat na titul ME. Pomalu dosluhuje zlatá U21 z ME na Slovensku a pak, i když tam byli další juniorští mistři Evropy (2004 - Gilardino a spol.) tak ti jsou právě ta druhá sorta chtě nechtě... Sakra, dneska mám nějakou psavou

Reagovat
DelPiero137

Naprosty suhlas. Italo-American (ale toho v pohode prekusnem), African atd + k tomu Amauri, Motta, Osvaldo a podobny, takto skratka nema byt.

Skoda ze to nefunguje ako krajinach co si spominal. K tej bojovnosti by bolo dobre pripojit aj kvalitu ale tak jednoduche to nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Tam nejde ani tak o to, že Amauri s Osvaldem jsou cizinci, ale hlavně o to, že se tam při své "kvalitě" dostali. To je to nejvíce zarážející. Před 10 lety by při tom co dnes předvádějí sotva mohli zavazovat byť jen tkaničky u kopaček tehdejším borcům.

Reagovat
M11

tohle bude Udine hodne dlouho mrzet.. meli AC na lopate.. vse jim hralo do karet.. ovsem misto aby vyhrali v poklidu 2-3:0 tak poprve doma ochutnali horkost porazky.. nicmene pekny zapas snad to AC pomuze na LM

Reagovat
Tomanatura

Ja to sedlo Maximu? Statistiky hovori za vse...

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MILAN!! jooooooooooooooo! neskutočne dôležité tri body a som neskutočne šťastný to boli nervy teda

Reagovat
Yanek

Tyhle zapasy rozhoduji o titulu. Konecne zase trochu emoce.

FORZAAAAAAAAAAA!

Reagovat
Yanek

Udinese letos poprve doma prohralo.

Reagovat
smazaný uživatel

Futbal je niekedy nespravodlivý, veľmi nespravodlivý.....dnešok bol toho dôkazom....

Reagovat
smazaný uživatel

Nemala byť reakcia.....

Reagovat
Inzaghi

Nebo předchozí 2 kola, když jsme měli proti Laziu kopat penaltu a Aronica měl být vyloučen spolu s Ibrou. Co naděláš....

Reagovat
smazaný uživatel

No čo, aspoň bude ten boj o titul zaujímavejší

Reagovat
Shevchenko

Neskutečně důležitá výhra, která může znamenat opravdu moc. 77. minut bídy a pak přišel zázrak. Maxi Shaarawy

Reagovat
smazaný uživatel

Udělat 3 body proti Udine na jeho hřišti s 13 chybějícíma hráčema je prostě paráda. Hrozně důležitý 3 body, navíc se nám zvýšilo sebevědomí na arsenal, naprostá spokojenost. Maxi je žolík jak má bejt

Reagovat
smazaný uživatel

kolik z těch 13 chybějících hráčů je ze základní sestavy?

Reagovat
cervo

7-8

Reagovat
panca

7-8 je moc. Spis 4 mozna 5. Ibra, nesta, aqua a prince.

Reagovat
panca

brankare nepocitam...

Reagovat
smazaný uživatel

Cassano, Boateng, Nesta, Aquilani, Flamini, Merkel, Pato, Yepes, Strasser, Abbiati, Gattuso

Reagovat
panca

vim, ale ti vsichni nehraji zaklad

Reagovat
cervo

tak oproti dnesnej zostave ratam Abbiati, Nesta, Zambro, Aquilani, Bommel, Prince, Ibra, Cassano ...vlastne hej prepac, ratal som aj Ibru, ktory je zdravy a neviem preco nebol Bommel ani nominovany na zapas, snad mu nic nie je

Reagovat
panca

zambra a cassana nepocitej, prvni uz je za zenitem a druhej by nejspis nehral v zakladu proti arsenalu

Reagovat
cervo

zambro je za zenitom, ale i tak pokial je po ruke max mu dava prednost... a namiesto cassana teda mozem napisat pata... ale budis mas pravdu, ta vskutku idealna zostava je i tak vidno iba velmi zriedka

Reagovat
smazaný uživatel

ok dík

Reagovat
cervo

podla mna osobne je zambro stale nas najlepsi lavy bek, tak s nim je to 8

Reagovat
smazaný uživatel

no ale letos tam toho moc neodehrál, spíš hraje Antonini ne?

Reagovat
cervo

mmmh vskutku myslim,ze ani nebol moc k dispozicii, z pociatku hral, potom sa zacalo experimentovat s Taiwom a aspon mne co pamat siaha, to Luca naskocil az za zraneneho Zambra, koniec koncov tak ako bolo aj proti Barce, aj proti inym utocnym timom, Max dava prednost prave jemu, pretoze Luca V takychto zapasoch casto nevie kde je sever

Reagovat
smazaný uživatel

Abbiati, Nesta, Aquilani, Van Bommel, Boateng, Ibra

Reagovat
smazaný uživatel

Cassana si tam klidně přidej, kór když nepočítáš Pata..., Tonda kdyby si podržel podzimní formu, hraje v základu..., s Ibrou si to začali dobře dávat, udělal dost asistencí.

Reagovat
smazaný uživatel

taky ale kolik toho podělal...Cassano hrál na podzim (resp. jenom do konce října) základ jenom proto, že byli zraněný Pato a Robinho a žádný terno to rozhodně nebylo...to už je lepší Faraon

Reagovat
smazaný uživatel

s tímhle názorem v Itálii rozhodně nesouhlasí..., něco sice "podělal", ale do toho zranění měl nejvíce asistencí z týmu..., minimálně statisticky zkrátka byl užitečnej. nemluvě o tom, že z hlediska téhle diskuze nezáleží ani tak na našem názoru tady, jako spíš na tom Allegriho a ten si ho chválil. Cassano by podle mě - v podzimní formě - dostal přednost před Robinhem a vzhledem ke zranění Pata by Tonda podle všeho nastoupil v základu proti Arsenalu, což ho tím pádem zahrnuje do seznamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je obrovská psychická vzpruha do řad AC. Tohle může být důležitý náboj pro utkání v Champions league. Tak to s těmi gunnery neprovařte, byla by to škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych přál Henrymu, aby dal góla na rozloučenou AC

Reagovat
smazaný uživatel

Já ne

Reagovat
smazaný uživatel

jestli bude snižovat na 3-1 tak klidně

Reagovat
Tsigi

S úplně zdravým týmem bych to viděl 50-50 proti Arsenalu. Takhle můžu být jen příjemně překvapený.

Reagovat
smazaný uživatel

Naděje umírá poslední

Reagovat
smazaný uživatel

s kompletníma sestavama na obou stranách si myslim tak 60:40 pro AC

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle zápas klidně může vyhrát AC scudetto, co je ale hlavní, doufám, že se rošku vzpamatovali a natrhnou kšandy těm arogantním Anglánům

Reagovat
smazaný uživatel

Arogantním ?

Reagovat
smazaný uživatel

myslím jejich fanoušky

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim,ale vetsina gonneru si mysli,ze to bude 50% na 50% akorat se tady spustila nedavno vymena nazoru,protoze nekteri fandove SA tvrdili,ze Arsenal nema kvalitnejsi tym,nez ''beckova'' sestave Juve proti AC v poharu... :)

Reagovat
Shevchenko

100 Forza Milan !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inzaghi

http://youtu.be/f28DaJufI0c

Netřeba něco dodávat.

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

pán

Reagovat
smazaný uživatel

to prostě nemá chybu...mě dostává jak tam na něj ty dědci ve studiu vždycky jenom čuměj..

Reagovat
smazaný uživatel

tie pohlady ostatnych ludi v studiu su tiez super

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák má zase plodný období

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vypadá to Kozákovo zranění. Jen něaký dobrý, nebo vážnějšího charakteru.

Reagovat
smazaný uživatel

Nema tu nekdo stranku se statistikami v tomhle zapase? Jinak FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

pre nas lepsia vyhra AC s ohladom na boj o buducosezonnu ligu majstrov. Nech predbehneme udinese, to by malo casom odpadnut

Reagovat
smazaný uživatel

Prvýkrát v sezóne som rád, že vyhralo AC. Je to paráda, pretože my budeme radi, ak uhráme vlastne to tretie miesto. Už pred pár kolami to vyzeralo, že ho budeme mať takmer isté, ale potom prišiel žiaľ dramatický zvrat a sklamanie. Takže to vyzerá na dosť tuhý boj, Udinese pred nami o 5 bodov, Lazio dokonca až o 6 bodov. Zajtra tento náskok snáď siahneme, pretože hráme jeden z najľahších zápasov sezóny.

Reagovat
rossoneri89

(ale len za tu prvu vetu )

Reagovat
smazaný uživatel

Nominacia na Novaru;

Goalkeepers: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;

Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 23 Andrea Ranocchia, 26 Cristian Chivu, 37 Davide Faraoni, 55 Yuto Nagatomo;

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 10 Wesley Sneijder, 11 Ricky Alvarez, 17 Angelo Palombo, 18 Andrea Poli, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi;

Forwards: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Diego Forlan, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate, 30 Luc Castaignos

Reagovat
smazaný uživatel

GRAZIE RAGAZZI..., MILAN PER SEMPRE !

Reagovat
smazaný uživatel

hod mi mail,chci se na neco zeptat

Reagovat
Mr.Jindros

Liga mistrů blíž, ligový titul dál.

Reagovat
Mr.Jindros

Jinak do LM tipuju Juve, AC a Lazio.

Reagovat
Pinturicchio

Po jednom zápase? To snad ne.

Reagovat
Mr.Jindros

Samozřejmě, že po jednom zápase. Otázkou je, o kolik.

Reagovat
panca

jak ligovy titul je dal? Vzdyt porad mate dva zapasy k dobru a ac to vcera hodne slusne vyhaluzilo

Reagovat
Mr.Jindros

Je dál, než by byl, kdyby Udine vyhrálo.

Reagovat
Pinturicchio

To je sice pravda, ale jak píše panca, když vyhrajem ty dva odložené zápasy, máme na AC 4 body.

Reagovat
panca

ja cekal, ze odpadnete, ale v momentalni situaci bych vsadil na vas

Reagovat
Mr.Jindros

Já nekomentoval celkové šance na titul, komentoval jsem zápas Udine s Milánem.

Reagovat
panca

tak to pak jo

Reagovat
10

já se z něj poseru...

Reagovat
smazaný uživatel

Zároveň do plaču a zároveň veľmi potešujúce je to, že z našej pravdepodobnej zostavy na dnešný domáci zápas proti Novare je najrýchlejším a taktiež najvytrvalejším hráčom 38!!! ročný Zanetti GRANDE CAPITANO, GRANDE ZANETTI

Reagovat
smazaný uživatel

uz prestan

Reagovat
smazaný uživatel

Pre mňa je Zanetti jednoznačne najlepším športovcom a človekom zároveň na tejto planéte Uznávam, že ty môžeš mať 100krát viac rád Nestu alebo Maldiniho alebo Ibrahimoviča. Mne je to šuma-fuk

Reagovat
smazaný uživatel

ale mi to uz vsetci vieme naco nam o furt pripominas pis si to doma na stenu

Reagovat
smazaný uživatel

Toto s tou rýchlosťou som tu ale nepísal.

Reagovat
smazaný uživatel

aha a koho to zaujima?

Reagovat
brenk

Už si to ale zopakoval toľkokrát, že s tým každému len lezieš na nervy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Viď vyššie

Reagovat
lnterista

ti co o tom porad mluvi to vetsinou nikdy nemluvi vazne...to je proste jenom zoufalec co hleda nekde misto kde by se uplatnil...na to nema vubec smysl reagovat

spis je to prdel...jsem zvedavej na jeho progres tady

Reagovat
lnterista

nemysli

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o Zanettim som to napríklad myslel vážne A s tým uplatnením si robíš dúfam srandu, nie? Mám čas proste či už tu doma/v škole popri robení nejakých projektov, pozeraní filmov atď, alebo v robote čas, tak sem prispejem

Reagovat
Lubinterista

už ti tam chybí jen - při sraní

Reagovat
lnterista

on chodi srat sem...to mu staci

Reagovat
Jajinek

mě by akorát zajímalo, jak může mít někdo smysl v životě v tom, chodit provokovat na nějaký server, přispívat tam denně, dobře vědět, že ho tu nikdo nemá rád a nerespektuje, ale prostě to dělat naschvál, aby všechny vytočil. Co to takovému člověku přináší a proč většinu svého života tráví tímto...to mi prostě uniká.

Reagovat
lnterista

zoufalej clovek dela zoufale ciny...asi nezapadne mezi kamarady tak si hleda pozornost tady touhle cestou...co ja vim

Reagovat
smazaný uživatel

Akú pozornosť? Proste keď sa nudím, tak dôjdem sem, aspoň je tu niekedy sranda A taký Zanetti a spol na ihrisku dokážu neskutočne potešiť

Reagovat
lnterista

ja jsem pro kazdou srandu ale to co tady predvadis je spis trapne

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím, že ja tu robím srandu. Ale tak globálne že tu na EF je sranda, tak som to myslel. Hlavne v PL sekcii som celkom dobré vtipy. A teraz sa mi začal páčiť ten qunter.com

Reagovat
smazaný uživatel

To je u mňa viac-menej rýchlovka, to by som nemal čas. Ty to tak zvykneš praktizovať?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je síce pekné, ale čo z toho ?

Reagovat
Alberto Aquilani

to tu ešte nikoho nenapadlo , že MsGoo je Bojda ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

AC Milán super výkon

Reagovat
cervo

lepsi si uz ani nikto nevie predstavit

Reagovat
lnterista

koukate nekdo na Coutinha? Docela dobre hraje

Reagovat
Inter Eterno Amore

ja som videl posledných minút iba .. akurát čo som zle vsadil na espanyol

Reagovat
Inter Eterno Amore

* 20 minút .. vypnutý num lock

Reagovat
lnterista

ja na to koukal tak jednim okem a rekl bych nejlepsi hrac Barcy

to spanelsko mu bude sedet

Reagovat
DelPiero137

Bavite sa o vasom Countinhovi? On prestupil do Barcy alebo mi nieco uslo ? (zachitil som jeho odchod od Vas ale keby isiel do Barcy tak by som si to pamatal).

Reagovat
lnterista

Espanol

Reagovat
smazaný uživatel

Vyzerá to tak, že bude hrať môj Ricky

Reagovat
lnterista

asi misto Forlana no

Reagovat
Jajinek

tenhle zápas by mohl Rickymu sednout. Uvidíme

Reagovat
lnterista

jj dneska bude zabava...citim to

Reagovat
lnterista

dlouho jsem se takhle neseknul

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je v Miláne také pekné počasie, ako u nás Keby sa dalo, tak hneď by som šiel pozrieť na Meazzu

Reagovat
Lubinterista

Už jsem se tě kdysi ptal hele, ale měl jsi na klobáse. Zkusím to znovu:

Byl jsi se podívat na Petržalce, když tam hrál Inter aměl si to pod nosem?

Reagovat
Jajinek

on ti neodpoví, ale vzhledem k tomu, že Interu začal "fandit" v roce 2009 tak pochybuju

Reagovat
Lubinterista

Jo takhle. Já ho nemám tak zmapovanýho

Reagovat
Lubinterista

tak ti to natřel, ty ho vubec neznáš

Reagovat
smazaný uživatel

Nebol som tam.

Reagovat
Lubinterista

se uvidíme, až jednou pojedeš s namma

Reagovat
smazaný uživatel

Měl bys zařídit aby v autobuse seděl s Jajínkem , mají si toho tolik co říct .

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Lubinterista

jj, nebo dozadu na pětku ještě s jedním, zde už nepřispívajícím uživatelem. To bych cestou sral kočky

Reagovat
Jajinek

to by nešlo, Tomáš by ho zabil už před Plzní...

Reagovat
DelPiero137

Na tom zapase som bol ale je to tak davno ze si to poriadne ani nepamatam

Reagovat
smazaný uživatel

Ujkani

Reagovat
Jajinek

Novara má 3 výhry, z toho dvě nad Interem. Prohráv v sezóně oba dva zápasy s tímto týmem je další ostudou do již tak plné sbírky posledních měsíců. Tohle se nedá...jediné, co jsme dělali byly střely z dálky a centry...protože když tlačíte, tak prostě hrát 4-4-2 nelze. Jenže uvědomí si to někdo?

Ta LM je zatraceně daleko, pokud se nestane něco, co nás nakopne zase k nějaké zvláštní sérii. Takhle to prostě nejde. Fuj...

FORZA INTER

Reagovat
lnterista

jj mas pravdu to 442 jehrozny..ja to Navare preji to je pro ne super a druhe vanoce ale proc zrovna s nami

Reagovat
smazaný uživatel

Forlán a Sneijder hrajúci od lajny, to je také smiešne Forlánove prihrávky ale majú oči a tá ich presnosť sa mi páči Mali sme dokopy 22 striel, mohlo tam niečo padnúť, osud nám ale neprial

Reagovat
lnterista

tohle je Ranieriho prohra...on je fakt mimoza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Moratti nakonec fakt přesvědčí Capella

Reagovat
Lubinterista

Tak jsem si říkal, že už nemůže být hůř než vloni, ale ono to jde. Prohrát dvakrát s Novarou je sakra umění. Už se těšim mezi lidi, jak to zejtra zase schytám. Kromě břevna nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako vyzeral ten zápas INTERU? Ukázal niečo ten inter?

Reagovat
M11

Inter jsem nevidel.. kolik mel golovek ?

Reagovat
lnterista

dve

Reagovat
M11

dik.. takze kupa strel ale velice nic z toho

Reagovat
lnterista

takova zoufalost z dalky

Reagovat
M11

jj je mi to jasne

Reagovat
lnterista

a to i ta jedna sance z tech dvou byla strela z velkeho vapna(Sneijder brevno)

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči Juventusu boli v tejto sezone zranení dokopy 33 dní, čo je najmenej z celej Serie A. Pre porovnanie hráči AC Milána majú na konci už 146 dní.

Conte je proste čarodejník, myslím že práve tie jeho tréningy sú úspechom tejto štatistiky.....ale samozrejme klopem na drevo, nech to nezakríknem

Reagovat
Shevchenko

No jsem si zase jednou vsadil na calcio. Atalatna 1 Inter 1 Genoa 02.

Reagovat
10

Reagovat
brenk

Reagovat
lnterista

a stacilo to dat jenom opacne

Reagovat
smazaný uživatel

ale je to lepsie ako by ti mal ujst posledny zapas golom z 90.minuty

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

vítam Ťa v klube. Atlanta 1, Janov 0 ...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle hesla "kuj železo, dokud je žhavé", jsem hrál over 3,5 na Janov. A budu to hrát, dokud se série nezkurví. Stejnou sérii jsem měl loni na Dorii under 1,5 po odchodu Cassana.

Reagovat
Mars

NOVARA!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Košický

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou zmetečci ten Inter

Reagovat
Tomanatura

Inter

Reagovat
terry

Jako jo, výsledek leccos napoví, ale stejně se zeptám – sledoval tu další venkovní tragédii Janova někdo?

Reagovat
smazaný uživatel

citelne im chybal Giorgio

Reagovat
terry

Jakýho Giorgia má Janov v kádru?

Reagovat
smazaný uživatel

Kučka

Reagovat
smazaný uživatel

já to neviděl ,ale když vidím tu zálohu Janova na papíru, tak se ani moc nedivím

Reagovat
GEGE

asi tak

Reagovat
GEGE

Totální marnost.Catania si snima vytřela prdel.Ve všem lepší.Genoa vůbec nefungovala přišlo mi jako by všichni byly s formy(až na Palacia a Freye klasicky).

Reagovat
terry

Díky. To už je klasika, že po parádě přijde marnost. Ale ta sestava byla oproti těm předchozím zápasům hodně jiná. Rossi po zranění, navíc koukám na levym bekovi. V záloze Birsa, kterej se zatim pořádně nechytil, Belluschiho zatim pořádně neznám a Sculli taky má do ideální formy daleko.

Reagovat
GEGE

Asi tak no Birsa slabota pak ho radši vystřídal ale Jorquera tomu taky moc nepřidal.Na to jak ze začátku vyletěl a vypadal slibně.Jankovič nehrál nic a mohl být rád,že nebyl vyloučen po dvou skluzech ze zadu a Sculli opět nic.Překvapil mě Biondini,který se zatím nechytil od něho sem čekal víc.A ta obrana nepotřebuje ani komentář.

Reagovat
adalbertus

takže tak,inter se nam vratil zpatky tam kam vždycky patřil a to je dobře

Reagovat
smazaný uživatel

dobře Novara

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

hahah Vladko si to v Barcelone uziva. a ma dobre tricko

http://www.youtube.com/watch?v=NWANeocDIFI

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
j_mrazik

Kozák zase vítězný gól, nebo to je pořád jedno a to samý kolo?

Reagovat
maras93

to samý

Reagovat
lnterista

Ivan v Milane pro Sneijdera to jsem fakt zvedavej

Reagovat
rossoneri89

aky Ivan?

Reagovat
Pinturicchio

Zenit nejspíš.

Reagovat
lnterista

Anzi

Reagovat
Pinturicchio

Těsně vedle.

Reagovat
rossoneri89

aha a za kolko by mal ist?

Reagovat
lnterista

to nevim ale chteji mu dat 10mega plat...treba je to i kachna kdo vi...ja jen tak pro zajimavost

Reagovat
10

to by byla vaše výhra, kdyby ho Ivan koupil za balík

Reagovat
lnterista

jj jsem pro ale az po sezone

Reagovat
panca

Ja bych ho do milana bral hned....

Reagovat
lnterista

u vas bych si ho taky dokazal predstavit

Reagovat
panca

Za seedorfa bych ho vymenil

Reagovat
DelPiero137

Zaujimava myslienka, to by mohlo fungovat. Seedorf hrava/l u vas takeho podhrotaka nie? Ci hraval z lava?

Reagovat
panca

Nejvetsi slavu zazil na LCM a to by schneijder dal taky

Reagovat
DelPiero137

Este posledna "blba" otazka, chcete aj v takomto systeme pokracovat? Zdalo sa mi ze chcete zmenit rozostavenie pred sezonou. Dik

Reagovat
panca

Allegri to tak hraje druhou sezonu, tak predpokladam, ze nic se menit nebude. Minuou sezonu bylu nejaky zapasy 433 s patem na kridle, ale to se mi nelibilo

Reagovat
Jajinek

na LCM by Wes nemohl prodat své nejlepší vlastnosti a ve velkuklubu na tomto postě orpavdu hrát nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Sneijdera existuje jediná pozice a sice pod útočníky. Všude jinde je průměrný až to bije do očí.

Reagovat
smazaný uživatel

vedel by som si ho u nas predstavit nebol by odveci

Reagovat
smazaný uživatel

Skorej to vyzerá, že Zárate odíde do Zenitu. Sneijder teraz v zime neodíde na 100%.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vypadá počasí v Parmě?má někdo info,je 100% že se bude hrát?

Reagovat
M11

AS dalsi vystrizliveni.. kolikate uz

Reagovat
smazaný uživatel

Siena chytá formu

Reagovat
Maritazzi

To, že je Siena hlavně doma silná, se vědělo, ale prohrát takovým způsobem je nepřípustné. Měl jsem z toho obavy už před zápasem a potvrdily se. Záloha hrozná, všechno pomalý, bez pohyby, bez nápadu, nakonec opravdu nejlepší Viviani. V obraně nehrál dobře Juan, ale pořád to je úplně jiná úroveň než Kjaer. Krajní obránci katastrofa, podpora útoku vůbec žádná, ustrašený, bída. Totti kazil, Lamela jako jediný trošku ve hře, Borini nic, po vystřídání Tottiho se nedalo vymyslet už vůbec nic. Minulý týden jsem psal o důležitosti De Rossiho, to se znovu potvrdilo, bez něj je ta záloha o ničem. Výsledek s Interem degradován tímhle trapasem.

Reagovat
SaianSupaCrew

Strašná křeč, opět se potvrdilo, že pokud ten tým není kompletní, tak konkurenceschopným prostě není... Já doufám, že v létě vhodně doplníme (čti ovládneme mercato ) a příští rok už to bude jiná káva

Reagovat
Maritazzi

No, pokud vezmeme v úvahu, že chybí jen Burdisso, Gago a De Rossi a vypadalo to takhle, tak je opravdu něco špatně. Já mám z toho mercata docela strach, že Sabatini zas přitáhne plno nějakých Cirglianů, Nico Lopezů, ale opravdových posil bude málo, přitom je zoufale potřebujeme. Dost mě zajímá jak to bude s tím Islou, pak jsem četl o Sahinovi, ale to nevím jestli je typ, který by tu zálohu rozhýbal (ale nápad by tomu asi dal okamžitě). Jinak když tady čtu ty expresky, tak bych okamžitě bral Suaréze, což je asi taky bohužel nereálné.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je Herb se svým obhajováním výborné koncepční práce LE? (fanoušci AS nic ve zlém)

Reagovat
herbage

pod preview, problém? Nemusíš si hrát na největší vlezdoprdelku místním juventinům

Reagovat
smazaný uživatel

když jsem psal příspěvek, tak si nikde nebyl, tak se tím neoháněj, a za druhé nevím proč bych někomu měl lézt do prdele, jen mě zajímalo, jestli přijdeš vyzdvihovat projekt LE i po tomhle zápase, nebo klasicky počkáš, až dá Roma někomu na zadek

Reagovat
herbage

klasicky? Na to jsi přišel svojí hlavou nebo zase jen papouškuješ svého guru? Já nemám důvod měnit názor po jednom zápase

Reagovat
smazaný uživatel

kdo je můj guru? já jsem tě tu viděl psát o AS 3x myslím, jednou před sezónou, jednou nebo 2x za podzim (nečekaně když AS vyhrálo) a po zápase s Interem.

Reagovat
herbage

já se o AS jen vzdáleně zajímám a přeji jim a protože nechodím sem do diskusí, tak se o nich bavím jen pod články o AS. S jejich výsledky to nemá nic společné

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, ale to pak těžko někomu vysvětlíš, když si sem vždycky napsal, když se to kolo AS zadařilo. Já věřím, že se ti líbí Enriqueho práce, nebo jeho začínající projekt, ale prostě tě tu nikdo neviděl napsat něco pozitivního o AS, když byli ve "sračkách" nebo zbytečně ztratili, proto asi každej teď na tebe útočí, že sem vždycky přijdeš jen, když AS vyhraje.

Reagovat
herbage

vzhledem k tomu, že článek o AS vycházel vždy, když se něco stalo, tak je pochopitelné, že jsem komentoval dění tam a zrovna po nějakém význameném zápase. Zřejmě budu muset oznamovat předem, kdy se hodlám na AS podívat, abych nebyl nařknut, že hodnotím jen to, co se mi hodí

Reagovat
smazaný uživatel

to už nevím, kdy tady byl jakej článek o AS, nicméně přispět si mohl i takhle do souhrnu, pak bys tak nařknutej nebyl

Reagovat
herbage

jenže pod souhrny a preivew Serie A jsem dal slovo, že zde nebudu přispívat, protože dříve jsem tu často provokoval fanoušky Juve a chtěl jsme jim vyhovět, protože moudřejší ustoupí Už jen čekám, že mě budou kamenovat, co jsem si to dovolil, ale rozhodně ať to neberou jako návrat

Reagovat
smazaný uživatel

naopak tvoje provokace a tvoje hádky s Pinturicchiem, alespoň mě moc chybí, však se toho zase dočkáme v létě až budeš kritizovat naše nákupy, už se na to těším

Reagovat
herbage

tak na kritiku ikompetence vedení a trenérů či neschopnosti hráčů Juve jsem si vždy našel prostor i mimo diskuse pod Serií A

Reagovat
herbage

ale letos je moje kritika založená na tom, že Seria není měřítkem úspěchu, takže příští rok mě nesmíte "zklamat" v Lize mistrů

Reagovat
smazaný uživatel

buď je letošní Serie A nejvyrovnanější za poslední roky, nebo naopak, každej tým hraje čučku a pod hranicema možností, sám nevím kde je pravda, takže naše postavení v tabulce nevidím tak "super" jak někteří, sám jsem zvědav, jestli ten náš progres dokážeme potvrdit i příští rok v CHL potažmo v lize, když budeme mít díky CHL náročnější program. Uvidíme

Reagovat
herbage

a btw vy pokrytci, když jsem říkal, že Osvaldo se chytne, prorokovali sjte mu všichni zlatou popelnici. Když jsem říkal, že Enrique vydrží, prorokovali jste mu padáka po prvních 5 kolech. Když De Rossi prohlásí, že Luis Enrique je jeden z nejlepších trenérů, pod kterým kdy hrál, označili jste jej za podkuřovače. A když jsem řekl, že první výsledky práce se dostaví nejdřív po půl roce a nějaké úspěchy teprve za pár let, tak ne příliš povedený půlrok na tom nic nemění, natož jedna prohra se Sienou

Reagovat
smazaný uživatel

zaprvé nevím proč to o tom Osvaldovi píšeš zrovna mě, když já jsem byl skoro jediný, kdo věděl, že bude dobrej a nebál se to tady vyjádřit. Dokonce jsem napsal (což teď beru zpět) že AS udělalo líp, když nám prodali Mirka a koupili Osvalda. Zadruhé půlka roku pryč, a výsledky (krom zápasu s Interem) nikde, a za třetí není to "jen jedna prohra se Sienou"...

Reagovat
herbage

psal jsem vy pokrytci, což bylo směrováno na lidi, kterých se to týká. Že to nechápeš je tvoje věc

Reagovat
smazaný uživatel

když reaguješ na více lidí nevím proč to cpeš jako reakci na můj příspěvěk, když vlákno se rozebíráme výš

Reagovat
herbage

nechtěl jsem vkládat nový příspěvek, aby tím nebyla zasraná celá diskuse. Ale když už si tu o mě otíráte hubu, tak se bráním

Reagovat
smazaný uživatel

jedním příspěvkem se diskuze rozhodně nezasere, zbytek viz výš

Reagovat
SaianSupaCrew

S Osvaldem si měl pravdu.. Přiznám se, že i tu popelnici jsem mu prorokoval i já (naopak od koho sem čekal nejvíc byl Kjaer - skvělé dedukční schopnosti )

Ale přikládat Daniho prohlášení nějáký hlubší význam, to je funny

A kdyby Luis nepřišel v době zrodu nového projektu, tak po těch 5 kolech letí.. Pořád si stojím, že by se ze současného hráčského materiálu dalo vymáčknout mohem víc...

Reagovat
herbage

tak já bych rozhodně nečekal, že hráči typu Perrotta či Simplício doplněné o mladíky z jiných lig, jako Lamela, Pjanić, Borini, Angel či Bojan, kteří se musí teprve aklimatizovat, budou válcovat celou ligu. Tohle je běh na dlouhou trať a jak řikám, hodně záleží na letním doplněním kádru, kdy by více než půlka přestavby měla být hotová a příští rok už by rozhodně měly být nějaké výsledky, tedy umístění do 4. místa či něco uhrát v Coppa Italia, byť hlavně by mělo přijít zlepšení na hřišti. A Kjaer byl už v Bundeslize dle kickeru vůbec nejhorším obráncem ligy

Reagovat
smazaný uživatel

To ako hral niekto v inej lige nie je dobrý argument, napr. Barza tiež v Nemecku vyhorel a teraz je to najlepší stopér Serie A ....to k tej tvojej poslednej vete....

Reagovat
herbage

což se nijak nevylučuje s tím, co jsme dále napsal. Navíc já nenapsal, že Kjaer či Barzagli jsou špatní hráči

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna tohle nechápu, a tady vidím chybu v LEho obranném systému, i Barzagli i Kjaer vyhořeli, nebo spíše zapadli do těžkého průměru až podprůměru v BL po návratu se Andrea rozehrál ve výtečného stopera, totéž jsem nejen já očekával i od Kjaera, ale jak jsem psal, tak jednoznačně to jen jeho chyba není

Reagovat
SaianSupaCrew

V tomhle s tebou souhlasím, chápu že výsledky nepřijdou hned... Jen si myslím, že si vedení (a především samotný Luis) ukrojili příliš velké sousto.. Aplikování té jeho filozofie podle mě mělo podle mě přijít mnohem pozvolněji (ruku v ruce, rok od roku s posilami, jak píšeš) a né to valit na sílu, i když na to nemáš kádr, jen proto, že vedení očekává výsledky... Chápeš co tím myslím ?

O Kjaerovem angazma v bundeslize vím, ale taky si ho pamatuju z Palerma, kde byl fenomenální... Proto sem čekal, že návrat do itálie ho opět nakopne..

Reagovat
SaianSupaCrew

píšu jak krypl, snad to pochopíš

Reagovat
herbage

tak v Palermu hrál v zataženější obraně, ve Wolfsburgu i AS po něm trenéři chtějí, aby hrál ve vysunutější obranné linii, což mu dle mého nesedí. A je možné, že Luis nakonec selže a právě kvůli zápasům jako dnes, kdy bude prohrávat s horšíma celkama, které jsou efektivní. Já to znám moc dobře z Arsenalu, když tým se snažím soupeř zalezlý a pak góly ze standardky či breaku, zatímco hůře hrající MU to vždy nějak ukopalo. Nicméně ten náš tým byl stavěn pro zápasy s velkými soupeři a tady AS zatím neselhalo, což mě plní nadějí, že v Evropě by mohli časem něco, narozdíl od jiných, uhrát

Reagovat
SaianSupaCrew

Tak něják podobně to vždycky ukope Inter

Já nevycházím jen z dnešního zápasu (i když to byla tragédie).. Jen mám strach, že Luis skončí ještě dřív, než bude mít k dispozici tým na to, co chce hrát.. A my tak ztratíme přinejmenším další sezonu...

Reagovat
herbage

jo, proto vydržte, protože nemá cenu teď dělat nějaké čachry. Pozitivním signálem je již jen to, že má důvěru nejen vedneí, ale i hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

situace AS mi přijde totožná se situací Chelsea v letošní sezóně, taky vsadili na mladého "nezkušeného" kouče s ambiciózním projektem, založeným na mladých perspektivních hráčích s vidinou vybudovat konkurenceschopný tým na několik let dopředu. Zatím ani jeden projekt nedosáhl kýženého efektu, a spíše se v něm ty týmy ztrácí, uvidíme jestli oba týmy vydrží, projeví nadále důvěru trenérům a nakonec se to povede, nebo po sezóně, či dřív začnou od začátku.

btw kdyby skončil Wenger na lavičce Arsenalu, řekněme po sezóně, kdo by byl nejvážnějším kandidátem, nějaká legenda? nebo někdo vytipovaný?

Reagovat
Maritazzi

Mně dneska spíš vadí, že Siena nebyla jen efektivnější, ale hlavně lepší, nebezpečnější. My jsme předvedli zas naprostou nudu jak na začátku sezony.

Reagovat
herbage

jj, na tom musíte zapracovat nejvíce, nebo se neposunete vpřed. Ono stavět na tak málo zkušeném kádru není nejlepší. Já rozhodně nechci hájit Enriqueho za každnou cenu, je jasné že jako trenér je málo zkušený a dělá chyby. Otázka je, jestli prokáže nějakou sebereflexi

Reagovat
Maritazzi

Právě, chyby dělá a není schopen reagovat na průběh takových zápasů. A jak jsem psal výš, hráčů nechybělo tolik, aby se dalo vymlouvat na absence.

Reagovat
herbage

na druhou stranu, při tom stylu co chce hrát, tak absence hráčů v záloze jsou klíčové. Podívej na Barcelonu, kolik má v kádru tvořivých záložníků

Reagovat
Maritazzi

Je pravda, že ten kádr není moc široký. Absence De Rossiho bude pak citelná vždycky. Strašně moc mě zajímá, kdo přijde do té zálohy v létě. Jak myslíš, že by to zvládl ten Sahin? (i když to je asi taky dost nereálné..)

Reagovat
herbage

nejlepší hráč Bundesligy za uplynulý ročník, byl by to z vaší strany úplný majstrštyk. Nicméně i když vám přeji, tak zrovna Nuriho bych radši viděl zpátky v Bundeslize či nějaké kvalitnější lize

Reagovat
Maritazzi

Tak to byl i Diego a jak dopadl... No mohl by Sabatini s Baldinim zapracovat, zvlášť když tam Baldini má pořád nějaký vztahy. Jaké jsou jeho hlavní přednosti a dovedeš si ho představit ve tříčlenné záloze? Takhle mě napadá třeba Pjanič - De Rossi - Sahin, ale to by byl asi průchoďák.

Reagovat
herbage

tak v jiné lize by to bylo výborné, ale představit si to dokáži

Reagovat
Maritazzi

A kdybys mi měl přiblížit jeho silné a slabé stránky? V Dortmundu hrál jednoho z těch dvou staženějších záložníků ne?

Reagovat
herbage

plnil roli mozka hry, zahrával všechny standardky, posílal míče za obranu a byl zdatný i kombinačně. K tomu vynikající přehled na hřišti, elegance, technika. Takový běhavější Pirlo. Slabší stránkou bude asi velká náchylnost na zranění a slabší fyzická konstituce. V záloze BVB je stále po něm velká díra. A v defenzivě nebyly problémy, BVB inkasovalo snad o 15 gólů méně, než ostatní soupeři, přitom vedle něj hrál jen Sven Bender a před ním Kagawa

Reagovat
Maritazzi

Hrát 4-2-3-1, se středem De Rossi-Sahin a podhrot třeba Pjanič, to už by se mi líbilo hodně. Otázka je kam s Tottim, jestli by ho nechal v útoku, u něj určitě chci, aby zatím hrál.

Reagovat
smazaný uživatel

já Luisovi taky moc nevěřil. Ne proto, jaký chce hrát fotbal, ale hlavně proto, kde svůj fotbal chce hrát. Itálie je zkostnatělá. I na zdejších Italech (a teď to vůbec neberte nijak zle) je vidět, jak se jakýchkoliv změn bojí. Jak chce hrát někdo něco nezažitého, tak je oheň na střeše.

Nicméně mu fandím a přeju úspěch hrozně moc.

Mimochodem si myslím, že kdyby Luis radši zůstal doma, tak by teď mohl s Atletama bojovat o LM. Třeba ...

Reagovat
smazaný uživatel

To je jen velice konzervativní přístup, nic víc. A souhlasím s tebou, že kdyby si ten španělák zůstal doma, udělal by 100x lépe

Reagovat
DelPiero137

Taketo nazory "milujem", su skutocne objektivne.

Preco by liga mala menit svoju tvar len preto lebo tebe a vacsine ludi sa paci hadzana Barcy? Zavedme zakon ze kazde muzstvo musi hrat ako Barca, to je posvatne, to najlepsie co vo futbale existuje.

Futbal je krasny aj koli roznorodosti a stylom ktore hraju jednotlive muzstva.

A nemusis sa bat, SA dokaze produkovat ofenzivny a pohladny futbal aj sama (Spalettiho AS, Prandelliho Viola aj Ancelottiho AC hralo pre mna pohledny futbal), sucasne Udine a pod.

Inak by som bol zvedavy ze co tak strasne progresivneho chce LE zaviest do SA co jej chyba. Nacom by sa dalo zapracovat je mozno kondicka.

Btw, ked sa tu bavime o skostnatosti. Pred par rokmi sa Spanielom tiez nepacil Capellov defenzivny styl a musel sa porucat. A preco by malo byt na skodu, naucit sa precizne branit v lige kde niektore muzstva/obrancovia posobia zmatene v obrannej cinnosti?

Reagovat
herbage

tak ono to hlavně zatím k úspěchu nevede, takže je jim to maximálně pro smích. Nemá cenu vést vést zde nesmyslné boje a zbytečně to hrotit

Reagovat
lnterista

souhlas a docela to AS preji jsem na ne zvedavej

Reagovat
smazaný uživatel

posuzovat koncepčnost a nekoncepčnost po každým výsledku ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vždyť ta nekoncepčnost je vidět na každém zápase. Nemá to absolutně žádný řád. Včera jsem viděl asi 15 minut (pak mě bohužel přemohla únava) a držení míče tak 80 - 20, Siena se dostala dvakrát za půlku a měla dvě stoprocentní gólové šance. AS mělo za tu dobu jednu střelu z vymodlené standardky...

Reagovat
smazaný uživatel

co je to velebnosti za blabol ?"Rimane jsou na seste pozici a klesaji" Drzime 6 pricku uz nekolik kol..to je zase pisalek..

Reagovat
smazaný uživatel

Zeptám se i tady, když preview je již zakopané:

Přiznám se, že AS nějak nesleduju. Ale Boriniho s Krkičem jsem celkem sledoval v Chelsea, resp. Barce. Tak mě celkem zaráží, že naprosto průměrný "talent" Borini víceméně posadí Bojana, kterého jsem měl za o několik tříd lepšího hráče...

Děkuji mnohokrát.

Reagovat
smazaný uživatel

budeš muset počkat do zítra na odpověď, fanoušci AS šli buď tu hořkou porážku zapít nebo se z ní vyspat

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo no, já si to sem kdyžtak zkopíruju po třetí.

Reagovat
smazaný uživatel

přinejhorším ti na to odpovím já, ale nejprve to nechám možnost vysvětlit někoho povolanějšího, kdo se v tom líp vyzná a líp ti to popíše

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
DelPiero137

Neprovokujte uz tolko , aj tak je tu uz tolko zbytocneho hate medzi tabormi...

Reagovat
smazaný uživatel

ty si vůl=)

Reagovat
smazaný uživatel

to nemělo být myšleno jako provokace, nemyslel jsem to zle

Reagovat
Alberto Aquilani

Odpoviem ti takto ešte raz :D ..... Daniele Corvia v mládežníckych tímoch AS Rím prekonal rekord Tottiho .... teraz sedí na lavičke niekde v Lecce ....Myslím že je to celkom k veci ....

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro krále Leonidase

Reagovat
smazaný uživatel

Napoli

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele