Serie A souhrn - 11. kolo

03.11.2007, 20:18, aktualizováno 04.11.2007, 22:41
Komentáře a souhrny
Šlágr kola italské Serie A nepoznal vítěze, Juventus se s Interem rozešel smírně s výsledkem 1:1. Za vedoucí Inter se tak po výhře na Laziu na jediný bod dotáhla Fiorentina, dostala se před římské AS, které uhrálo jen bod v Empoli. Milán. I nadále se nedaří milánskému AC, které opět nepotvrdilo vysokou výhru a doma nedalo branku FC Turín...

SS Lazio - ACF Fiorentina 0:1

03.11.2007 18:00

Góly: 19. Giampaolo Pazzini

Po kiksu Marca Ballotty dal jediný gól utkání Giampaolo Pazzini a Fiorentina tak dobyla Stadio Olimpico nejtěsnějším možným rozdílem 1:0.

Lazio se po prohře v derby propadlo až do dolní poloviny tabulky a nutně tak potřebovalo vyhrát. Muselo se však obejít bez pěti zraněných hráčů. Fiorentině chyběli jen zranění Tomáš Ujfaluši a Massimo Gobbiho, v zápasu se také neobjevil střelec fialek Adrian Mutu, jehož trenér šetřil kvůli přílišné herní vytíženosti.

V úvodních minutách se zrodilo jen pár šancí, z nichž snad za zmínku stojí jen přízemní střela Pazziniho, kterou Ballotta bez problémů vytěsnil mimo branku. Za čtyři minuty se už Pazzini mohl radovat z gólu. Marco Ballotta se snažil zachytit zpětnou hlavičku Cribariho, aby hosté nezahrávali rohový kop, ale nešťastně srazil míč přímo k nohám Pazziniho, který bez potíží zakončil. Ve třicáté minutě Pablo Osvaldo málem zdvojnásobil vedení, ale v klíčové situaci se ukopl a mič lapil Marco Ballota. O pět minut později se také Lazio dostalo do šance, Christian Manfredini z pětadvaceti metrů jen o vlásek přestřelil branku. Ve 40. minutě Tommaso Rocchi slušně centroval do šestnáctky fialek na Lionel Scaloni, ale skvěle postavená domácí obrana i trochu se štěstím tuto šanci zneškodnila.

Do druhé půle nastoupili hráči Lazia v bojové náladě, ale obrana Fiorentiny byla skvěle organizovaná a šance Lazia zneškodňovala zpravidla ještě v zárodku. Největší šanci si Lazio vypracovalo v 60. minutě. Po ojedinělé chybě obrany hostí z hranice vápna centroval Stephen Makinwa, ale na jeho centr ke smůle domácích nikdo nedosáhl. Fiorentina většinu času druhého poločasu trávila spíše na své půli. Do její ojedinělé šance se v 73. minutě dostal Pazzini, když z velmi nadějné pozice střílel, a už asi viděl míč v brance, ale Marco Ballota si po kiksu z 14. minuty určitě zlepšil chuť, protože vytáhl skutečně skvělý zákrok.

V 79. minutě Rocchi po závaru propásl vhodnou šanci ke střele a následné přišel i o míč. V 82. minutě brankař fialek Sebastian Frey ukázal, že Fiorentina dostává v této sezoně tak málo gólů nejen kvůli skvělé obraně, ale také díky němu. Po narážečce Rocchiho a Ledesmy uchránil domácí vedení jedině díky zákroku extratřídy. To byla poslední větší šance domácích, v 90. minutě navíc dostal druhou žlutou kartu Massimo Mutarelli a výrazně tak ztížil šanci domácích dostat se do nějakého většího tlaku v závěrečných minutkách.

Fiorentina se díky výhře bude alespoň do zítřka ohřívat na druhém místě tabulky.

Více informací k zápasu

AC Milán - Turín FC 0:0

03.11.2007 20:30

Góly: -

AC Milán opět nedokázal doma vstřelit branku a nepotvrdil tak vysokou výhru z utkání se Sampdorií. Rossoneri sice byli lepším týmem, přesto si FC Turín odváží domů bod za remízu 0:0.

Po úvodní střele Kaka si domácí první velkou příležitost vypracovali v 16. minutě, Seedorf našel v pokutovém území Gilardina, proti jehož zakončení vytáhl Sereni první vynikající zákrok večera. Na druhé straně zkoušel štěstí Zanetti, Di Micheleho tutovku včasným skluzem zneškodnil Nesta. Jen o několik vteřin později pak po spoupráci s Gilardinem mířil těsně mimo Seedorf.

S výtečnou formou si v sobotu večer potykal Sereni, na něhož z trestného kopu nevyzrál ani Pirlo. Další individuální akcí se blýskl Kaka, ke škodě domácích ale ani tentokráte nemířil přesně. Úspěch nepřinesla ani poslední minuta první půle, v níž Sereni nejprve vychytal Pirla a recept na něho nenašel ani Gilardino.

Po změně stran zahrozil střelou přes hlavu Kaka. Poté měli Rossoneri velké štěstí, když střelu Di Micheleho zastavila tyč. V 53. minutě se domácí po zákroku Nataliho na Ambrosiniho marně dožadovali pokutového kopu, z následujícího rohového kopu pak hlavičkoval mimo Nesta.

Turín dokázal zahrozit, první opravdovou střelu mezi tři tyče ale vyslal až v 69. minutě - Dida si s pokusem Rosiny bez problémů poradil. Také v závěrečných minutách byli domácí lepší, jenomže proměnit nedokázali ani svou největší příležitost. To po pasu Seedorfa Inzaghi dokonce obešel Sereniho, jenomže rozvlnil pouze boční síť.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Città di Palermo 3:3

04.11.2007 15:00

Góly: 59. Julio César de León, 66. Julio César de León, 82. Marco Borriello - 8. Edinson Cavani, 76. Franco Brienza, 90. Amauri

Na stadionu Luigiho Ferrarise byla k vidění velká přestřelka. Janov s Palermem daly dohromady šest branek, nakonec se ale rozešly každý s jedním bodem.

Hosté šli do vedení v 8. minutě, kdy se trefil Cavani. Brankář Alberto Fontana držel domácí v šachu do 58. minuty, kdy za jeho záda propadla Leonova střela z přímého kopu. Leona vyrovnávací branka povzbudila a v 66. minutě se radoval z další. Vedení domácím ale dlouho nevydrželo a po deseti minutách bylo opět vyrovnáno. Tentokrát se trefil Franco Brienza. Janov se ujal vedení podruhé v 81. minutě po Borriellově brance. Už to vypadalo, že hosté z Palerma odjedou s prázdnou, ale v nastaveném čase jim bod zajistil Amauri.

Palermo se dostalo do brzkého vedení, už v 8. minutě po dobré akci Diana se Simpliciem skóroval Cavani. Byla to první střela hostů, která zaskočila gólmana Rubinha nepřipraveného. Pak Palermo držel veterán Alberto Fontana, který za dva měsíce oslaví už dvaačtyřicáté narozeniny. Poprvé musel zasahovat ve 13. minutě, Leonova střela mu ale nenadělala větší problémy. Pak na něm ztroskotal Konko, dál pochytal nebezpečné střely Leona a akrobaticky zakročil proti pokusu útočníka Sculliho.

I po poločase předváděl Fontana skvělý výkon. Nejprve zlikvidoval střelu Juriče, poté si ale v 58. minutě neporadil s Leonovým trestným kopem. Tento domácí záožník hrozil celý zápas, ale až po necelé hodině hry se mu povedlo vstřelit branku. O necelých deset minut později Fontana kapituloval podruhé. Šanci mu opět nedal Leon. Palermo ale dokázalo najít odpověď a v 76. minutě se radoval střídající Brienza. Oba celky si pak pro diváky připravily strhující závěr. Nejprve strhl vedení na domácí stranu v 81. minutě Borriello, ale nakonec se body přeci jenom dělily. Rozhodla o tom Amauriho hlavička v nastaveném čase.

Více informací k zápasu

AS Livorno - Udinese Calcio 0:0

04.11.2007 15:00

Góly: -

Bezbrankovou remízou skončilo utkání na hřišti předposledního Livorna. Udinese je tak už osmý zápas neporažené.

Zápas začal opatrně, šancí bylo poskrovnu. Udinese si ale přece jen začínalo postupně vytvářet převahu. V první větší šanci se v 10. minutě ocitl domácí Erjon Bogdani, jeho střela však skončila vysoko nad. Fabio Quagliarella o deset minut později akrobaticky zakončoval ze středu pokutového území, ani jeho střela ale neskončila gólem.

Druhá půle začala mnohem živěji, než ta první. Hráči více běhali, nabízeli se pro přihrávku a na hře to bylo znát. Netrvalo dlouho, než Antonio Di Natale vyzrál na ofsajdovou past domácích, Marco Amelia však s jeho přihrávkou naložil prachbídně. O chvíli později livornský Diamanti málem dal svůj první gól v sezoně, jeho jedovatá střela z třiceti metrů ale skončila těsně vedle pravé tyče. Největší šance zápasu si vypracovalo Livorno v 70. minutě, Diamanti se na hranici vápna uvolnil a i skvěle vystřelil, možná už viděl míč v brance, ale Handanovič vytáhl skvělý reflexivní zákrok. O minutu později se ještě jedné šance Udinese dostal Di Natale, svou střelu ale usměrnil mimo. Utkání tak skončilo bezbrankovou remízou.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - UC Sampdoria 0:3

04.11.2007 15:00

Góly: 33. Sergio Volpi, 39. Andrea Caracciolo, 45. Christian Maggio

Sampdoria se dokázala otřepat po debaklu z minulého týdne od AC Milán a vítězství proti Janovu si zajistila už v první půli v rozmezí patnácti minut. O jasné vítězství ji nepřipravil ani fakt, že od 68. minuty hrála v deseti.

Cagliari vstoupilo do zápasu slibně, v prvním patnácti minutách si vypracovalo hned tři šance, ani jednu z nich však nedokázali hráči dotáhnout ke zdárnému konci. Neschopnost Cagliari dát gól potrastal ve 33. minutě kapitán Janova Sergio Volpi. Hrot Caracciolo na něj skvěle na značce pokutového kupu sklepl míč a Volpi z voleje propálil domácího brankáře Marca Fortina. O šest minut později se hosté mohli radovat podruhé. Po bleskovém protiútoku zkušený útočník Bellucci vyslal přízemní centr na Caracciola a ten se ze skvělé pozice nemýlil. Hosté ztrojnásobili vedení ještě před přestávkou. Belluci opět tentokrát z pravé strany centroval a našel neobsazeného obránce Christiana Maggia, který hlavou přesně zakončil.

Do druhé půle vstoupila Sampdoria s jasným cílem ubránit vedení a hře to určitě uškodilo. Hráči Cagliari museli neustále dobývat pokutové území Janova a málokdy se jim to podařilo. Často se schylovali ke střelám ze střední a větší vzdálenosti, se kterými si Castellazzi bez problémů poradil. Situaci si hosté stížili v 68. minutě, kdy byl za druhou žlutou kartu vyloučen obránce Pieri. Hosté se pak ještě více zatáhli a Cagliari si s tím už nedokázalo poradit. Utkání tak skončilo jasným výsledkem pro Janov.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Reggina Calcio 1:1

04.11.2007 15:00

Góly: 89. Ezequiel Lavezzi - 54. Luca Vigiani

Reggina letos vyhrála jen jednou a dnes, pod novým koučem Renzem Ulivierim, sahala po nečekaném druhém vítězství. V nastaveném čase však alespoň bod pro domácí Neapol zachránil Lavezzi.

Neapol sice zápas nezačala příliš dobře, ale i přes nepříliš přesvědčivý výkon byla na hřišti lepším týmem, snažila se více kombinovat a hrát. Domácí se mohli poprvé ujmout vedení v 16. minutě, ale Marek Hamšík z hranice velkého vápna vysoko přestřelil. Této střele předcházela dobrá individuální akce slovenského reprezentanta, který se dokázal dostat až k šestnáctce, ale zakončení se mu nepovedlo. Hamšík byl na začátku velmi aktivní a o chvíli později vyslal další ostrou ránu, se kterou měl gólman Campagnolo větší problémy. Hosté byli pod velkým tlakem, a tak musel v polovině prvního dějství opět zasahovat Campagnolo. S trestným kopem Domizziho si ale poradil lépe než s Hamšíkovou střelou.

Parteponei, jak se Neapolským přezdívá, nepřestávali útočit a po půlhodině hry se opět dostali do slibné příležitosti. Ale ani Zalayeta nedokázal hostujícího gólmana prostřelit. Reggina se nezmohla na žádný odpor, a tak se na její branku hrnul jeden útok za druhým. Neapoli se ale střelecky nedařilo. Opět to potvrdil Hamšík, jehož střela nebyla pro Campagnola žádným problémem.

Po přestávce to vypadalo, jako by byl na hřišti jiný tým. Reggina totiž ožila a po deseti minutách druhého dějství se ujala vedení. Branka padla po standardní situaci, lépe řečeno po rohu, na který si dobře naběhl Vigiani a hlavičkou propasíroval míč za Iezziho záda. Neapol se snažila rychle odpovědět, ale střelecká mizérie trvala. Campagnolo si totiž skvěle poradil s nebezpečnou hlavičkou Mariana Bogliaciniho. Po hodině hry opět zahrozila Reggina. Hallfredsson ale svojí levačkou Iezza nepřekvapil. Hosté tak stále bránili jednogólový náskok.

Domácí se ale nevzdávali a hostující branku dobývali téměř nepřetržitě. Do konce zbývalo patnáct minut a za velké úsilí přišla pro Neapol odměna – Aronica fauloval v šestnáctce pronikajícího Lavezziho a rozhodčí odpískal penaltu. K exekuci se postavil Calaio, který byl na hřišti necelých deset minut. Už to vypadalo že domácí prolomí střeleckou impotenci a konečně dají branku, to by ale v brance hostů nesměl stát Campagnola, který penaltu bravurně zlikvidoval. Reggina už očekávala závěrečný hvizd, ale domácí nevěšeli hlavy a byli za to odměněni. V nastaveném čase si totiž ve vápně udělal prostor Lavezzi a chladnokrevně zakončil.

Tento gól Neapol posunul na sedmé místo a hosty z Regginy nechal na posledním místě. Renzo Ulivieri, který vystřídal u kormidla Regginy Ficcadentiho kvůli nepříznivým výsledkům, tedy málem dovedl ve svém prvním utkání Regginu k vítězství. To se ale nepovedlo a Ulivieri byl na konci hodně zklamaný.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - Atalanta Bergamo 1:2

04.11.2007 15:00

Góly: 82. Gionatha Spinesi - 56. Antonio Langella, 59. Antonio Langella

Atalanta přežila závěrečný tlak Catanie a udržela překvapivou výhru 2:1. Přiblížila se tak pátému Udinese, na které strácí už jen bod.

Utkání začalo otevřeně, oba týmy se snažily útočit a vznikaly i celkem slibné šance. Za zmínku stojí třeba roh hostujícího Mariana Izcy, na který si slušně naskočil Claudio Rivalta, ale pouze přestřelil branku. S nervy bergamských fandů si v jednu chvíli pohrál brankař Ferdinando Coppola, když špatně odkopl a nabídl tak šanci Giuseppemu Mascaranovi, ten se svou šancí však naložil mizerně. Nejvážnější moment první půle přišel ve 24. minutě, kdy Sergio Floccari vybojoval pro hosty penaltu, nešťastným faulujícím v řadách domácích byl Andrea Sottil. Pokutový kop si postavil Doni, ale svou šanci zahodil pokusem hodně daleko vedle tyče Politovy branky.

Do druhé půle nastoupili hosté s větší útočnou chutí než domácí. Jejich útočně laděná hra přinesla ovoce v 56. minutě. Doni zatáhl míč po pravé straně, odcentroval a přesně našel Langellu na vzdálenější tyči, který už neměl problém zakončit. Domácí se nevzdali a snažili se soupeře dostat pod tlak, jenže v 59. minutě se hosté dostali do přečíslení a stejně jako při prvním gólu Doni centroval a Langella přizemní střelou poslal svůj tým už do dvoubrankového vedení. Catania se ještě snažila s výsledkem něco udělat a vytvořila si tlak. Přišlo i několik gólových šancí, ale štěstí při domácích nestálo. Až v 82. minutě smůlu prolomil Spinesi, z hranice vápna nekmpromisně pravou nohou prostřelil Coppolu. To ale bylo všechno, další šance už si Catania nevytvořila a Atalanta tak ubránila těsnou výhru.

Více informací k zápasu

Parma FC - AC Siena 2:2

04.11.2007 15:00

Góly: 24. Bernardo Corradi, 80. Davide Matteini - 33. Paolo De Ceglie, 90. Daniele Galloppa

Přestože Siena v zápase s Parmou dvakrát pohrávala, dokázala gólem v poslední minutě zápasu ukořistit alespoň bod za remízu 2:2.

Zápas začali lépe domácí a připravenost gólmana Sieny prověřil Morrone. Po dobré přihrávce od Castellinho ale svou šanci zahodil. Krátce poté Reginaldo našel volného Corradiho a ten dostal Parmu do vedení. Proti jeho střele neměl Eleftheropoulos žádnou šanci. Zanedlouho si oba hráči vyměnili role, po přihrávce Corradiho ale Reginaldo pálil vedle. Po půlhodině hry měl brazilský útočník Reginaldo další příležitost zvýšit vedení svého klubu, jeho střela však znovu neskončila v síti, ale v hledišti.

Ve 33. minutě ale stadion Ennio Tardini ztichl. Hosté se dokázali z velkého tlaku dostat. Locatelli naservíroval míč De Ceglimu a ten svou pravačkou dopravil míč do sítě. Hosté poté měli dokonce i šanci si pojistit vedení, De Cegli ale tentokrát Pavariniho neprostřelil. Na druhé straně se znovu ukázal Reginaldo, proti jeho střele se ale vytáhl Eleftheropoulos. Trenér Parmy Di Carlo se odhodlal vyměnit Dessenu za Matteiniho a tohoto rozhodnutí určitě nelitoval. V 80. minutě to byl právě Matteini, kdo z dorážky překonal Eleftheropoulose. Hostům už moc času nezbývalo, ale jejich čas přišel v 90. minutě. Galloppa dalekonosnou střelou překonal Pavariniho a zajistil svému týmu bod za remízu 2:2.

Více informací k zápasu

Empoli FC - AS Řím 2:2

04.11.2007 15:00

Góly: 67. Ighli Vannucchi, 90. Sebastian Giovinco - 13. Ludovic Giuly, 32. Matteo Brighi

Řím na stadionu Carla Castellaniho zahodil šanci dotáhnout se na vedoucí Inter. Nad Empoli sice vedl už 2:0, ale domácí dvěma brankami ve druhém poločase dokázali vyrovnat a body se dělily.

Po prvním poločase to vypadalo, že se Giallorossi v klidu dokráčí pro tři body poté, co zásluhou Giulyho a Brighiho vedli 2:0. Bojující domácí se nevzdávali a stíhací jízdu začali v 67. minutě gólem Vanucchiho. I přes vstřelenou branku to vypadalo, že domácí odejdou s prázdnou, ale AS na konci polevilo a v nastaveném čase inkasovalo druhou branku. Šťastným střelcem byl střídající Giovinco. Římané tak zůstavájí na třetím místě, dva body za Interem, který má ještě večerní zápas se čtvrtým Juventusem k dobru.

Empoli začalo lépe, ale poté se ujalo diktovaní tempa AS a tak tomu bylo po celý první poločas. Ve 14. minutě otevřel skóre po krásné akci Ludovic Giuly. O deset minut později zahrozili domácí, ale hlavička Pozziho se mezi tři tyče nevešla. Římané zdvojnásobili náskok ve 32. minutě. Mancini obešel hned dvojici domácích obránců a povedeným centrem našel skórujícího Brighiho.

I do druhého poločasu vstoupili lépe hosté a brankář Bassi musel zasahovat proti střele Davida Pizarra. Empoli se vrátilo do utkání v 67. minutě, kdy se trefil Vanucchi, který nedal Donimu žádnou šanci. Kouč hostů Spalletti reagoval na hrozící nebezpečí defenzivním střídáním, když čtyři minuty před koncem poslal do hry za ofenzivního Manciniho Mexese. Toto střídání nakonec nepomohlo. V nastaveném čase se totiž trefil z trestného kopu střídající Giovinco a domácí tak nakonec ze zdánlivě prohraného zápasu vytěžili alespoň bod.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Inter Milán 1:1

04.11.2007 20:45

Góly: 77. Mauro Camoranesi - 41. Julio Cruz

Zřejmě nejočekávanější zápas roku v Itálii shlédl Olympijský stadión v Turíně, domácí Juventus hostil aktuálního lídra tabulky Inter Milán. Na postavení obou týmů v tabulce se nakonec nic nezměnilo - na vedoucí branku hostujícího Cruze odpověděl Camoranesi a vypjatý duel skončil remízou 1:1.

Inter zaznamenal komplikace ještě před výkopem, kvůli zranění nemohl trenér Mancini počítat s dvojicí záložníků, kromě Stankoviče nenastoupil ani bývalý hráč Juventusu Patrick Vieira, jen na tribuně spolu s nimi seděli i další marodi - Toldo, Materazzi a Jimenez. Aby toho nebylo pro hosty málo, uvázli v zácpě a výkop zápasu musel být o čtvrt hodiny posunut.

Hned ve čtvrté minutě se domácí domáhali penalty, když Cordoba přidržel za dres Del Piera, následně střelu bývalého hráče Interu Cristiana Zanettiho srazila obrana na roh. Na druhé straně to jako první zkoušel Cruz po dobré práci Ibrahimoviče, pro změnu bývalého střelce Juventusu, dnes ve službách Interu.

Domácí měli navrch, Pavel Nedvěd, kterému akorát vypršel trest za vyloučení v utkání s Janovem, pálil hned třikrát nepřesně, stejně jako jednou Zanetti, pozornost gólmana Julia Cesara otestoval z přímého kopu i Del Piero. Pološance domácích přebila příležitost na druhé straně, po centru Figa, jenž dnes oslavil 35. narozeniny, chybělo jen málo k zakončení Cesarovi a Cruzovi.

Ofsajdová past Juventusu pracovala většinou dobře, ale pět minut před přestávkou selhala a mělo to fatální následky. Cesarův oblouček našel za obranou nabíhajícího Julia Cruze a ten už pošesté v kariéře překonal Buffona - 0:1. V další šanci byl Ibrahimovič, zastavil jej Chiellini, stejně se na druhé straně dařilo Maiconovi proti Palladinovi.

V úvodu druhé půle přišel kuriózní moment, když rozhodčí nejprve potrestal hostujícího gólmana Julia Césara žlutou kartou za zdržování, ale tu pak odvolal po protestech od domácích fotbalistů i trenéra Ranieriho. Další karta už ale platila - dostal jí Nedvěd za faul na Figa a v dalším kole si opět kvůli trestu odpočine, navíc jej brzy poté vystřídal Iaquinta.

Inter mohl zvýšit, přímý kop z hranice vápna zahrával Chivu, Buffon vyrazil jen k Cambiassovi, ten zakončil, ale jeho gól neplatil pro těsný ofsajd. Naopak na druhé straně rozhodli sudí špatně, Iaquintovi byl ofsajd ve vápně odmáván a odpískán neprávem. Šanci na srovnání měl Trezeguet, jeho hlavičku důležitým zákrokem zblokoval Samuel, na druhé straně mohl vedení Interu zvýšit Ibrahimovič, ale ani nadvakrát na Buffona nevyzrál. Maiconovu střelu zase vytěsnil do boční sítě Chiellini.

V 70. minutě přišlo důležité střídání, Del Piera nahradil Mauro Camoranesi. Brzy vytvořil největší šanci Juventusu, když prodribloval obranou, následný Iaquintův centr usměrnil na vlastní branku dezorientovaný Cordoba a Julio Cesar se musel hodně natahovat. Zápas neubíral na tempu, za chvilku už se zase blýskalo na druhé straně, Suazovu střelu po Ibrahimovičově centru zlikvidoval Buffon, pak si poradil i se Suazovým pokusem z úhlu.

I dál se střídaly šance na obou stranách a 13 minut před koncem Juventus zaslouženě vyrovnal. Palladino přešel přes Maicona, jeho centr zpracoval Iaquinta pro Camoranesiho a jeho volej za velkého přispění teče Samuela skončil v síti - 1:1.

Oba týmy chtěly vyhrát, ale místo šancí přišel spíš nervózní závěr a několik nepěkných zákroků. Poslední příležitost měli domácí, po nepovedeném odkopu Cesara se míč od Zebiny dostal k Iaquintovi, tomu však ve skórování zabránil dobrým zákrokem Samuel. Vyrovnaný souboj tak skončil zaslouženou dělbou bodů, která v tabulce nic moc neznamená - Inter i nadále vede, i když už jen o bod před Fiorentinou, Juventus je se čtyřbodovým odstupem čtvrtý.

Více informací k zápasu
Tabulka
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.Inter Milán1174022:725
2.ACF Fiorentina1165018:723
3.AS Řím1164125:1622
4.Juventus Turín1163222:1121
5.Udinese Calcio1154212:1219
6.Atalanta Bergamo1146115:1318
7.Neapol SSC1143418:1315
8.Citta di Palermo1136215:1515
9.AC Milán1135318:914
10.Calcio Catania1135310:1014
11.FC Janov1135312:1514
12.Sampdoria Janov1142511:1414
13.FC Turín1126312:1312
14.FC Parma1125413:1911
15.Lazio Řím1124511:1610
16.AC Siena1116410:159
17.Cagliari Calcio1123610:189
18.Empoli FC112367:169
19.AS Livorno1113711:226
20.Reggina Calcio110657:186

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (17)

Přidat komentář
HOST*Antijuve

Hodně nudný zápas a i by mu slušela remíza, stejně jako v zápase AS s Laziem.

Reagovat
Slejdy

ac

Reagovat
smazaný uživatel

AC svojimi vysledkami opat tesi fanusikov ostatnych tymov, co na to trenerko

Reagovat
HOST*

...vyjebané kurvy milánské

Reagovat
M11

doni dochytal...

Reagovat
HOST*

Dostal špatný goly

Reagovat
Slejdy

no to kurva ze nevim co jako ten chce chytat uz neni to poprve .. nekdy podrzi jako ale toto se nemuze stavat .. meli byt 3 body .. ted jestli inter vyhraje tak du dneska do mrtva

Reagovat
HOST*ITTOT

uz to dojebal aj s Juve a teraz taktiez...

Reagovat
M11

nechapu jak stale muze chytat... ten druhy gol dostal jako Seaman od Ronaldina na MS v Korei a Japonsku...

Reagovat
HOST*GATTUSO

žeby Curci konečně !?

Reagovat
Slejdy

doporucoval bych to spalettimu

Reagovat
HOST*Milan

Chvalabohu,že Rím remizoval a dúfam v remízu aj Juve-Inter,lebo aspoň neodskočia AC Milan. Forma raz príde!!! to si budte istý!!!

Reagovat
Slejdy

jejda ty jako veris treba v to ze to AC dotahne ??

Reagovat
HOST*Petr

Nic jinýho než věřit,že to dotáhnou mi nezbývá.

Reagovat
HOST*

7 remiz z 10 zapasu, celkem extrem, to tak trefit a je vyděláno

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se,vítězství AC MILAN nad Samdorií byl pouze výkřik do tmy a bída s nouzí pokračuje. Inter pomalu,ale jistě míří k dalšímu titulu.

Reagovat
Slejdy

neverim tomu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele