11. kolo
04.11.2007 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Livorno - Udinese Calcio 0:0

Bezbrankovou remízou skončilo utkání na hřišti předposledního Livorna. Udinese je tak už osmý zápas neporažené.

Zápas začal opatrně, šancí bylo poskrovnu. Udinese si ale přece jen začínalo postupně vytvářet převahu. V první větší šanci se v 10. minutě ocitl domácí Erjon Bogdani, jeho střela však skončila vysoko nad. Fabio Quagliarella o deset minut později akrobaticky zakončoval ze středu pokutového území, ani jeho střela ale neskončila gólem.

Druhá půle začala mnohem živěji, než ta první. Hráči více běhali, nabízeli se pro přihrávku a na hře to bylo znát. Netrvalo dlouho, než Antonio Di Natale vyzrál na ofsajdovou past domácích, Marco Amelia však s jeho přihrávkou naložil prachbídně. O chvíli později livornský Diamanti málem dal svůj první gól v sezoně, jeho jedovatá střela z třiceti metrů ale skončila těsně vedle pravé tyče. Největší šance zápasu si vypracovalo Livorno v 70. minutě, Diamanti se na hranici vápna uvolnil a i skvěle vystřelil, možná už viděl míč v brance, ale Handanovič vytáhl skvělý reflexivní zákrok. O minutu později se ještě jedné šance Udinese dostal Di Natale, svou střelu ale usměrnil mimo. Utkání tak skončilo bezbrankovou remízou.

Autor: Vít Nohejl

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele