11. kolo
04.11.2007 15:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Parma FC - AC Siena 2:2

Přestože Siena v zápase s Parmou dvakrát pohrávala, dokázala gólem v poslední minutě zápasu ukořistit alespoň bod za remízu 2:2.

Zápas začali lépe domácí a připravenost gólmana Sieny prověřil Morrone. Po dobré přihrávce od Castellinho ale svou šanci zahodil. Krátce poté Reginaldo našel volného Corradiho a ten dostal Parmu do vedení. Proti jeho střele neměl Eleftheropoulos žádnou šanci. Zanedlouho si oba hráči vyměnili role, po přihrávce Corradiho ale Reginaldo pálil vedle. Po půlhodině hry měl brazilský útočník Reginaldo další příležitost zvýšit vedení svého klubu, jeho střela však znovu neskončila v síti, ale v hledišti.

Ve 33. minutě ale stadion Ennio Tardini ztichl. Hosté se dokázali z velkého tlaku dostat. Locatelli naservíroval míč De Ceglimu a ten svou pravačkou dopravil míč do sítě. Hosté poté měli dokonce i šanci si pojistit vedení, De Cegli ale tentokrát Pavariniho neprostřelil. Na druhé straně se znovu ukázal Reginaldo, proti jeho střele se ale vytáhl Eleftheropoulos. Trenér Parmy Di Carlo se odhodlal vyměnit Dessenu za Matteiniho a tohoto rozhodnutí určitě nelitoval. V 80. minutě to byl právě Matteini, kdo z dorážky překonal Eleftheropoulose. Hostům už moc času nezbývalo, ale jejich čas přišel v 90. minutě. Galloppa dalekonosnou střelou překonal Pavariniho a zajistil svému týmu bod za remízu 2:2.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*bary72

Statistika hostů z venkovních zápasů velí Parmským jednoznačně zvítězit, navíc by si pojistili odstup od sestupových příček. Tip 1:0.

Reagovat
Rothen

Řekl bych, že to bude vyrovnanej zápas, ale Parma by to měla dát, tipuju tak 2:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele