11. kolo
04.11.2007 15:00 CET
0 : 3
(0:3)

Reportáž

Cagliari Calcio - UC Sampdoria 0:3

Sampdoria se dokázala otřepat po debaklu z minulého týdne od AC Milán a vítězství proti Janovu si zajistila už v první půli v rozmezí patnácti minut. O jasné vítězství ji nepřipravil ani fakt, že od 68. minuty hrála v deseti.

Cagliari vstoupilo do zápasu slibně, v prvním patnácti minutách si vypracovalo hned tři šance, ani jednu z nich však nedokázali hráči dotáhnout ke zdárnému konci. Neschopnost Cagliari dát gól potrastal ve 33. minutě kapitán Janova Sergio Volpi. Hrot Caracciolo na něj skvěle na značce pokutového kupu sklepl míč a Volpi z voleje propálil domácího brankáře Marca Fortina. O šest minut později se hosté mohli radovat podruhé. Po bleskovém protiútoku zkušený útočník Bellucci vyslal přízemní centr na Caracciola a ten se ze skvělé pozice nemýlil. Hosté ztrojnásobili vedení ještě před přestávkou. Belluci opět tentokrát z pravé strany centroval a našel neobsazeného obránce Christiana Maggia, který hlavou přesně zakončil.

Do druhé půle vstoupila Sampdoria s jasným cílem ubránit vedení a hře to určitě uškodilo. Hráči Cagliari museli neustále dobývat pokutové území Janova a málokdy se jim to podařilo. Často se schylovali ke střelám ze střední a větší vzdálenosti, se kterými si Castellazzi bez problémů poradil. Situaci si hosté stížili v 68. minutě, kdy byl za druhou žlutou kartu vyloučen obránce Pieri. Hosté se pak ještě více zatáhli a Cagliari si s tím už nedokázalo poradit. Utkání tak skončilo jasným výsledkem pro Janov.

Autor: Vít Nohejl

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele