Serie A - preview 35. kola

28.04.2012, 09:51, aktualizováno 29.04.2012, 08:15
Previews
Výjezdy na cizí hřiště před sebou mají dva italští kandidáti na mistrovský titul: lépe postavený Juventus čeká najisto sestupující Novara, AC Milán cestuje do Sieny. Inter v boji o poháry rozhodně musí vyzrát na poslední Cesenu, Udinese ve večerním šlágru narazí na Lazio...
Bologna FC - Janov CFC  (neděle 12:30)
Třináctka většinou není považována za nejšťastnější číslo. Pro Bolognu ale stačí mnohem víc než kterákoli vyšší čísla. Sedmnáctka patří Janovu, ale pro něj je to nejspíš noční můra.

Enrico Preziosi kroutí v Janově možná svou poslední sezonu ve funkci prezidenta. Před ní plánoval zřejmě i evropské poháry. Čtyři kola do konce ale ví, že bude rád za záchranu. Přitom kádr není vůbec špatný, rozhodně by neměl být namočen v sestupových vodách. Do těch měla podle předsezónních prognóz naopak patřit Bologna, ale provinční klub, sázící na mladé hráče, se obdivuhodně pere s osudem a nachází se v klidném pásmu středu tabulky.

Nic ale nemá vyhráno a jeho představení to dobře ví: "Musíme zůstat na stejné vlně jako doteď. Chceme dokončit sezonu co nejlépe," říká trenér Stefano Pioli. Jeho tým naposledy pouze remizoval se Sienou. Tu v poslední době zachraňuje mladík Mattia Destro, v Bologně podobnou roli plní osvědčení harcovníci typu Diamantiho s Di Vaiem.

Právě z kopaček Sieny dostali janovští Grifové pořádnou lekci, když prohráli 1:4 a následně už podruhé v sezoně složil svou funkci trenér Malesani. Toho nahradil Gigi De Canio. Atmosféra v jeho novém týmu není nijak přívětivá, což potvrzuje i fakt, že se během tréninku poprali Boško Jankovič a Giuseppe Sculli. Jejich ostrou výměnu názorů museli ukončit až ostatní spoluhráči. Je jasné, že kabina není sjednocená a v takovém případě je výsledný efekt vždy negativní.

Naposledy Janov prohrál s AC Milán a v tomto zápase byly vidět určité náznaky zlepšení. To přiznal i trenér Massimiliano Allegri, když řekl, že "hráči nám nedávali mnoho prostoru, možná si i zasloužili penaltu, která jim nebyla přiznána".

Výhodou Janova je široká marodka domácích, kteří postrádají například René Krhina, Gabyho Mudingayie, Diega Peréze, Jeana Francoise Gilleta, dále jim chybí Crespo, Pulzetti nebo Cesarini. Hostům se zranění vyhýbají, ale kvůli kartám si nezahrají Jankovič a Moretti.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Agliardi - Raggi, Portanova, Antonsson - Garics, Kone, Taider, Morleo - Ramiréz, Diamanti - Acquafresca
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Frey - Mesto, Granqvist, Kaladze, Rossi - Birsa, Kucka, Biondini, Belluschi, Sculli - Palacio
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 2.90 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Inter Milán - AC Cesena  (neděle 15:00)
Inter Milán přivítá ve 35. kole jistého sestupujícího Cesenu a nemůže se spokojit s ničím jiným, než se třemi body. Nerazzurri se vrátili do bojů o Ligu mistrů a vzhledem k nejisté formě Lazia a Udinese věří, že si jí nakonec zahrají.

Kdo by to byl ještě před pár týdny řekl. Nerazzurri byli na odpis a Liga mistrů se zdála být nedosažitelnou metou. Jenže nástupce Claudia Ranieriho, mladičký Andrea Stramaccioni tým pozvedl a v kombinaci s příšerným kolísáním formy Lazia a Udinese se Inter vrátil do bojů o milionářskou soutěž, kam bezesporu patří.

Nerazzurri v minulém kole vyhráli nad přímým konkurentem Udinese 3:1 a na třetí místo ztrácejí už jen tři body. Stále to ale bude těžké, do konce soutěže už jsou jen čtyři kola, navíc na konečné třetí místo je obrovská konkurence. "Pracujeme na třetím místě, chceme se dostat do Ligy mistrů. K dispozici jsou ještě čtyři zápasy a my se budeme snažit až do konce. Věříme, že se to povede," prohlásil kapitán Javier Zanetti.

Cesena se po minulém kole, kdy doma podlehla Juventusu, stala prvním týmem, který na sto procent opustí nejvyšší soutěž. Nutno podotknout, že zaslouženě. Ceseně se zkrátka sezona nepovedla, vždyť poslední výhra se datuje k 15. lednu! Od té doby "Mořští konící" nevyhráli a nepomohla ani změna kouče.

Cílem Maria Beretty nyní bude dohrát Serii A důstojně a připravit tým na novou sezonu. Sezonu, ve které bude Cesena usilovat o návrat mezi italskou elitu.

Inter bude muset v zápase s Cesenou vyřešit několik absencí. Zranění jsou totiž obránci Samuel, Zanetti a Chivu. Chybět budou také Castaignos a vykartovaný záložník Stankovič. Problémy má také Cesena, na stadionu Giuseppe Meazzy by se neměli objevit Pudil, Martinho, Calderoni, Martinez a suspendovaná trojice Moras, Rennella a Colucci.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Lucio, Ranocchia, Nagatomo - Guarin, Cambiasso, Poli - Alvarez, Sneijder - Pazzini
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Antonioli - Comotto, Benalouane, Von Bergen, Rodriguez, Lauro - Guana, Arrigoni, Parolo - Iaquinta - Mutu
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.20 - 6.00 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atalanta BC - ACF Fiorentina  (neděle 15:00)
O důležité body se bude bojovat také na stadionu Atleti Azzurri D’Italia, kde má své stanoviště Atalanta. Proti Nerazzurri se postaví Fiorentina, která chytla druhý dech.

Atalanta slavila v minulém kole důležité vítězství 1:0 nad Chievem a na jedenáctém místě má před osmnáctým Lecce náskok již osmi bodů. Stále to však neznamená jistotu záchrany. "Ještě potřebujeme několik dalších bodů. Máme před sebou těžký zápas s Fiorentinou, musíme do něj vstoupit s pravou mentalitou," prohlásil trenér Stefano Colantuono.

To samé platí i o Fiorentině. Ta má dokonce ještě o dva body méně a je jasné, že musí bojovat o záchranu do posledního kola. Její situace je však o poznání lepší, než tomu bylo před měsícem. Viole pomohla zejména dvě vítězství na hřištích soupeře - v Miláně proti AC a naposledy v Římě nad AS. Pokaždé se jednalo o překvapivé vítězství dosažené v samotném závěru, respektive v nastaveném čase.

"K tomu, abychom zabránili sestupu, máme dobře nakročeno. Vidím, že mí hráči jsou velmi motivovaní a to je dobré znamení," pochvaloval si trenér Delio Rossi. Jeho svěřenci teď nastoupí do zápasu v Bergamu. První zápas těchto dvou soupeřů skončil ve Florencii remízou 2:2.

Atalanta nastoupí bez Brighiho, Marilunga, Capelliho, Stendarda a Cigariniho. Pro poslední dvojici platí karetní trest. Hostující Fiorentina má mnohem více starostí, zranění jsou Kroldrup, Amauri, Vargas, Montolivo a nově i Cerci. Chytat nebude ani brankářská jednička Boruc, pro karetní trest ho nahradí Neto.
Atalanta BC - pravděpodobná sestava:
Consigli - Raimondi, Lucchini, Manfredini, Peluso - Schelotto, Cazzola, Carmona, Bonaventura - Moralez - Denis
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Neto - Camporese, Natali, Nastašič - Cassani, Kharja, Behrami, Lazzari, Pasqual - Ljajič, Jovetič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 2.25 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Novara Calcio - Juventus FC  (neděle 15:00)
Životně důležitý zápas jak pro Novaru, tak i pro Juventus. Nováček soutěže stále žije a i když je jeho pozice těžká, nevzdává se možnosti na záchranu. Proti vedoucímu Juventusu chce tři body a navázat tak na senzační výhru proti Laziu.

"Musíme vyhrát! Bude to bitva od začátku do konce. Dáme do toho vše!" sliboval trenér Attilio Tesser. Novara si v minulém kole vyšlápla na třetí Lazio, porazila ho doma 2:1 a stále zůstává ve hře o záchranu. Pozice nováčka je však složitá, do konce zbývají čtyři zápasy a ztráta na sedmnáctý Janov činí osm bodů. Pokud se tedy chtějí Tesserovi svěřenci udržet v boji o záchranu i po tom kole, musejí porazit soupeře nejtěžšího - Juventus.

Turínský velkoklub stále jako jediný tým Serie A ještě nenašel přemožitele a otázkou zůstává, zda ho letos vůbec najde. Juve se může pyšnit fantastickou formou, vyhrálo už šest zápasů v řadě a před druhým AC Milán stále drží tříbodový náskok. "Zbývají čtyři bitvy na to, abychom vyhráli válku. Víme, že osud je v našich rukou. V posledních měsících jsme vyrostli jak fyzicky, tak duševně. Zvýšili jsme naší kvalitu, takže jsme optimističtí," honosil se útočník Mirko Vučinič.

Juventus to ale přeci jenom nebude mít na Stadio Silvio Piola jednoduché. Novara doma dokáže potrápit jakýkoliv tým. Své by mohli vyprávět třeba fotbalisté Interu či Udinese a naposledy zejména Lazia, které si porážkou zkomplikovalo boj o třetí pozici a tudíž účast v Lize mistrů. Pokud by Juventus v Novaře skutečně prohrál a Milán by zároveň zvítězil v Sieně, byl by stále první, neboť s Rossoneri má lepší vzájemnou bilanci.

Novara se proti Staré dámě představí bez Jedy, Ludiho, Marianiniho, Ujkaniho a vykartovaného Morganelly. Juventus je na tom o poznání lépe, chybět mu budou pouze záložník Pepe a střelec Matri.
Novara Calcio - pravděpodobná sestava:
Fontana - Gemiti, Lisuzzo, Paci, Garcia - Porcari, Pesce, Rigoni - Mazzarani - Mascara, Caracciolo
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, De Ceglie - Quagliarella, Vučinič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 12.00 - 5.50 - 1.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AC Siena - AC Milán  (neděle 15:00)
Na stadionu Artemia Franchiho přivítá Siena hvězdný AC Milán a pokusí se mu ještě více zkomplikovat obhajobu prvenství. Milánští ztrácejí na Juventus tři body a proto si v Sieně v žádném případě nemohou dovolit ztratit.

Hned na úvod je nutné zmínit, že to Milán nebude mít v Sieně vůbec jednoduché. Bianconeri mají dobrou formu a úspešně se zachraňují. Po jednoznačné výhře v Janově si Siena doma rozdělila body s Boloňou a před osmnáctým Lecce už má k dobru osm bodů. Jistotu záchrany však ještě nemá, ta ale může přijít už v tomto kole.

AC Milán pochopitelně boj o Scudetto nevzdává, ale v poslední době se herně dost trápí. Po remíze v Catanii a porážce s Fiorentinou sice Rossoneri zabrali a udolali Chievo 1:0, jenže vzápětí doma remizovali s Boloňou a jen tak tak udolali jedinou brankou Boatenga osmnáctý Janov. Gól Boatenga pět minut před koncem měl pro Milán nesmírnou váhu, neboť stále může pomýšlet na mistrovský titul. Jestliže by Rossoneri s Janovem remizovali či dokonce prohráli, nejspíše už by bylo po nadějích.

Allegriho svěřenci ztrácejí na Juventus stále tři body a nutně potřebují, aby Stará dáma dvakrát zaváhala. Krom bodového deficitu totiž hraje v neprospěch AC i vzájemná bilance.

"Budeme se snažit vyhrát všechny zápasy a doufat, že Juventus ztratí. Musíme se soustředit na vítězství. Důležité je zůstat v klidu a pokusit se vyhrát všechny zbývající zápasy, pak uvidíme dál," znovu a znovu opakoval obránce Mario Yepes.

Trenér Giuseppe Sannino se musí vypořádat s absencí Giorgia, Gonzaleze, Calaia, Angela a suspendovaného Rossiho. Milán je na tom podobně, jeho obrovská marodka se již skoro vyprázdnila, ovšem nadále jsou zranění Pato, Inzaghi, Ambrosini a náhradní brankář Roma.
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Pegolo - Vitiello, Rossettini, Terzi, Del Grosso - Mannini, Vergassola, Gazzi, Brienza - Destro, Bogdani
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Abate, Thiago Silva, Yepes, Antonini - Gattuso, Muntari, Emanuelson - Boateng - Ibrahimovič, Robinho
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.50 - 3.50 - 1.67
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
US Lecce - Parma FC  (neděle 15:00)
Domácí Lecce se na stadionu Via del Mare pokusí o další tříbodový zisk. Ten by jim velmi pomohl, protože na sedmnáctý Janov ztrácí pouhý bod. Serse Cosmi probudil tým k životu - potvrdí to i proti Parmě?

Šest zápasů Lecce neprohrálo. Poté přišla Neapol a všem statistikám byl konec. I přesto si ale Salentini zaslouží obdiv. Kdyby se podobným nasazením a agresivní hrou prezentovalo Lecce celou sezonu, mohlo se na záchranářský souboj dívat z velké dálky. Místo toho je jedním z přímých aktérů napínavého souboje.

Pouhý bod mezi janovskými Grify a týmem Lecce činí jejich souboj velmi zajímavým. Přestože oba týmy dělí skoro jedenáct hodin jízdy, ve fotbalové tabulce jsou si mnohem blíž. Pokud se domácím podaří vyhrát nad Parmou, jeden z těžších zápasů úspěšně splní. Mohla by to být dobrá generálka před utkáním s Juventusem.

Lecce se bude muset obejít bez brankáře Julia Sergia, který je zraněn, dalším je Cuadrado. Fanoušky může ale těšit velmi dobrá forma talentovaného mladíka Muriela, o jehož služby se již začínají zajímat věhlasné kluby celé Itálie.

Parmě se dlouho nedařilo, dokonce za sebou měla osm zápasů bez výhry. Dobrý výkon Sebastiana Giovinca ale všechno nastartoval a naposledy se podílel na výhře nad Palermem. Poslední tři zápasy vynesli týmu trenéra Donadoniho devět bodů, čímž je posunuly do středu tabulky a z devátého místa se Ducali mohou bezpečně vyhnout potížím spojeným se sestupem.

Italský stratég navíc může vybírat z kompletního kádru, mimo hru je pouze záložník MacDonald Mariga. Pro Donadoniho svěřence hovoří také historické statistiky, vzájemný souboj vyhrála Parma čtyřikrát, urodilo se také pět remíz. Lecce získalo tři body pouze jednou. Naváže na tento výsledek nyní?
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Benassi - Oddo, Esposito, Tomovič - Berolacci, Delvecchio, Giacomazzi, Blasi, Brivio - Muriel, Di Michele
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zaccardo, Paletta, Lucarelli - Biabiany, Morrone, Valdes, Galloppa, Modesto - Floccari, Giovinco
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.40 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Udinese Calcio - SS Lazio  (neděle 20:45)
Ve večerním utkání čeká na fanoušky Calcia přímá pohárová bitva, páté Udinese totiž přivítá třetí Lazio. Situace kolem třetího místa je nesmírně dramatická, těžit z tohoto zápasu můžou zejména týmy Neapole a Interu Milán.

Začněme nejprve u domácích. Ti z devíti kol vyhráli jen jedno jediné a pořádně si zkomplikovali účast v evropských pohárech celkově. Udinese naposledy doma nestačilo v jiném klíčovém utkání na Inter Milán a dovolilo mu rovněž se zapojit do bojů o třetí pozici. Hvězdou zápasu na Stadio Friuli se stal Wesley Sneijder, autor dvou branek. Sezona může být pro Udinese stále hodně úspěšná, ovšem bude to chtít konečně začít vyhrávat a nejlépe hned proti Laziu.

"Bude to velmi těžký zápas. Musíme se připravit na každý detail, protože je to velmi důležité utkání pro obě strany. Lazio si zaslouží být tam, kde teď je. Měli skvělou sezonu, ale stejně jako my je nyní potkal pokles formy. Proto budou na neděli velmi motivování," rozpovídal se před klíčovým duelem trenér Udine Francesco Guidolin.

Lazio jakoby Ligu mistrů odmítalo. Hosté nevyhráli tři kola v řadě a je jen s podivem, že stále drží třetí místo. Po porážce na Juventusu a remíze s Lecce prohráli Biancocelesti i na půdě předposlední Novary a k dobru před čtvrtou Neapolí už mají jen bod.

Oba celky mají v závěru sezony potíže s marodkou, což se bohužel promítá i do jejich posledních výsledků. Na straně Udinese budou chybět Badu, Isla, Coda, Ferronetti, Domizzi a vykartovaný Floro Flores. Stejné je to i u hostujícího celku. Makinwa, Hernanes, Radu, Lulič, Klose, Stankevičius a Brocchi, ti všichni jsou zdravotně v nepořádku. Další ztrátou pro trenéra Reju je vykartovaný Candreva.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Benatia, Danilo, Ekstrand - Pereyra, Fernandez, Pinzi, Asamoah, Pasquale - Fabbrini - Di Natale
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Diakité, Dias, Biava - Konko, Gonzalez, Ledesma, Matuzalem, Scaloni - Mauri - Rocchi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.30 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Città di Palermo - Calcio Catania  (sobota 18:00)
Nové kolo Serie A otevře vypjaté sicilské derby, v němž se střetnou domácí Palermo s Montellovou Catanií. V předchozích sezonách záležitost jasně pro domácí, nyní je mírným favoritem Catania.

O domácím týmu asi může nezaujatý divák říci, že sezona nevychází tak, jak si na jejím začátku kontroverzní prezident Zamparini nalinkoval. Tým je až patnáctý, na lavičce i v řadách realizačního týmu se členové točí častěji, než peníze šejka Mansoura a také hra neodpovídá kritériím náročných fanoušků.

A pokud si chtěli domácí hráči spravit chuť, nevybrali si na to zrovna nejlehčího soupeře. Catania se pod Montellovým vedením proměnila z překvapení na nebezpečí, na tým, který body nerozdává, ale se železnou pravidelností si je bere. Hráči trenéra respektují, jeho vize útočného fotbalu se třemi forvardy slaví úspěch a menší ze sicilských týmů je momentálně na velmi slušném osmém místě. Od Palerma jej dělí pět bodů.

Palermo opravdu neslaví nad Catanií větší úspěchy, v posledních sedmi zápasech jej porazilo pouze jednou. Další prohra by mohla být definitivním zlomem v dalším Zampariniho vztahu - trenér Bertolo Mutti si rozhodně svou pozicí nemůže být jistý. To naznačil i prezident samotný, když sdělil, že je připraven porozhlédnout se pro příští sezonu jinde.

Poslední dobou se ale nedaří ani Montellově celku, který po jednom vyhraném zápasu v posledních pěti jakoby ztratil dech. O tom svědčí poslední ligová porážka z kopaček Cagliari, sardinský tým vyhrál 3:0. Montella si stěžoval jak na přístup hráčů, tak na poloprázdné tribuny.

To je něco, co v žádném případě nenastane na stadionu Renza Barbery. Atmosféra zde bývá doslova spalující, diváci dokáží podpořit své miláčky a na některé týmy má tento tlak velmi negativní dopad. Hosté by měli hrát s Carrizem v bráně, vrací se i Nicola Legrottaglie. Mimo jsou zatím Izco, Almiron a Barrientos. Domácí nemohou počítat s Balzarettim a Migliacciem.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Viviano - Labrin, Silvestre, Mantovani - Munoz, Vazquez, Donati, Della Rocca, Aguirregaray - Hernandéz, Miccoli
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Carrizo - Motta, Legrottaglie, Spolli, Marchese - Ricchiuti, Biagianti, Seymour - Goméz, Bergessio, Llama
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 2.80 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Cagliari Calcio - Chievo Verona  (sobota 18:00)
Cagliari hraje své domácí zápasy v Trieste, což je skoro 1 100 kilometrů daleko. A jistou nemají ani záchranu, i když už překonali hranici čtyřiceti bodů. O další body bude bojovat s Chievem.

Šestnácté místo rozhodně není úspěchem, Cagliari se ale musí naprosto koncentrovat, pokud chce hrát nejvyšší soutěž i příští rok. Na sestupové příčky má náskok pouhých šesti bodů. Po zápase s Chievem by se rádo posunulo na číslo devět. To ale bude muset zvládnout porazit Chievo. A navíc mimo svůj obvyklý stadion Sant' Elia.

"Hrát mimo svůj domov, tady v Trieste, není zrovna to, co bychom já, hráči nebo vedení chtěli. Neužíváme si to, ale musíme myslet jen na hru, na nic jiného," říká trenér Massimo Ficcadenti. Pocity týmu jsou tedy minimálně smíšené, ale na hru jako takovou má toto prostředí zřejmě blahodárný účinek. Z posledních osmi domácích utkání prohrálo Cagliari pouze jeden.

V minulém kole se podařilo Ficcadentiho svěřencům vyhrát rozdílem třídy nad Catanií a to jim vlilo čerstvý náboj do srdce. Mauricio Pinilla s Thiagem Ribeirem tvoří skvělou a dynamickou útočnou dvojici, která by mohla dál strašit soupeřovy obrany. K nim se v tomto utkání přidal ještě Victor Ibarbo a skóre 3:0 hovoří celkem jasně.

Takové klidné povětří středu tabulky si užívá Chievo. Nemá šanci na poháry, ale ani se nebojí o sestup. To se může projevit na letargii a podcenění zápasu.

První příznaky tohoto vlivu se objevily v minulém kole, kdy byla nad síly Di Carlových svěřenců Atalanta a vyhrála 1:0. Momo Di Carlo přiznává, že u týmu pozoroval "nedostatek hladu po úspěchu", což není pro diváka ani fotbal právě dobrou vizitkou. Jak se hráči postaví k zápasu s nebezpečným Cagliari, které po záchraně přímo zoufale touží?

Domácí nemohou počítat s El Kabirem, Ruiem Sampaiem, Dessenou a Erikssonem. Hosté přijedou bez Cesara, Gulana, Andreolliho a Moscardelliho.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Pisano, Canini, Astori, Agostini - Ekdal, Conti, Nainggolan - Cossu - Pinilla, Thiago Ribeiro
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Sardo, Acerbi, Dainelli, Dramé - Bradley, Rigoni, Hetemaj - Thereau - Pellissier, Paloschi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 2.60 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AS Řím - SSC Neapol  (sobota 20:45)
Hosté z Neapole mohou stále bojovat o šanci hrát Ligu mistrů, což se domácích skoro už netýká. Ti se po prohře s Juventusem i Fiorentinou budou snažit spíš o návrat vlastního sebevědomí.

Poslední dny jsou velmi těžké zejména pro španělské lodivody. Mourinhův Real vypadl z Ligy mistrů, to samé platí pro jeho nemesis - Barcelonu. Zvláště pro katalánského obra nastávají těžké dny s mnoha otazníky, neboť dnes odpoledne složil svou funkci muž, který stál za mnoha úspěchy Blaugranas, trenér Pep Guardiola. A podobný osud možná již brzy čeká jeho žáka a nástupce v mnoha směrech, Luise Enriqueho.

V italském bulváru se již několik dní spekuluje o tom, kdy dojde vedení Giallorossi s trenérem Enriquem trpělivost a kdo jej nahradí. Nechme stranou spekulace, což je vlastně i úkol Enriqueho týmu, který se musí soustředit jen na zápas s Neapolí. Římští tifosi jsou značně neklidní, svou zlobu i frustraci z duelu proti Fiorentině dali jasně najevo, když se srotili před centrem v Trigorii a uklidňovat je museli až pánové Baldini se Sabatinim. A není to jediný incident, plynoucí z nešťastných výsledků římského AS.

K uklidnění svých fanoušků si ale Římané nevybrali lehký duel, na Stadio Olimpico přijíždí Neapol. A ta je i přes mírnou krizi po vypadnutí z Ligy mistrů stále jedním z nejnebezpečnějších týmů Evropy. A možná i Itálie. Po výhře nad Lecce o dvě branky se neapolští rozhodli znovu promluvit o pozice, které zaručují Ligu mistrů.

"Jsme zpět," tvrdil po utkání trenér Walter Mazzari. Jednoduché, výstižné. "Získali jsme zpátky svou harmonii, styl a jednotu."

Luis Enrique měl jiné starosti a tomu odpovídala i jeho slova: "Je to ostuda, že jsme nedosáhli na třetí místo. Chtěli jsme hrát Ligu mistrů a právě ve chvíli, kdy jsme ji měli na dosah, se něco pokazilo. Obviňujte mě," prohlašuje odvážně. Z jednání a sloganů fanoušků je jasné, že to ani říkat nemusel.

Na druhou stranu, vedení mu stále důvěřuje. Generální ředitel AS, Franco Baldini, se svého trenéra zastává: "Teď je jeho situace velmi složitá. Ale pořád mu věříme. Nemáme důvod o něm pochybovat." Tato slova jsou jistě malou náplastí na katalánské srdce.

Složení základní sestavy dělalo Enriquemu velmi často problémy a pro změnu to nebude mít snadné ani teď. Mimo hru jsou kvůli zranění Juan, Burdisso, Casseti a Lobont. Kvůli kartám nemohou nastoupit ani De Rossi, Lamela a Osvaldo. Gólem o sobě dal v minulém kole vědět Il Capitano a fanoušci budou doufat, že je Totti opět spasí.

Walter Mazzari má o trochu výhodnější pozici, může počítat s téměř kompletním kádrem. Hrát určitě nebudou Rosati, Donadel a Campagnaro. Na stadionu AS jej nečeká nic jednoduchého, přesto by podle prognóz pouze na lavičce začít například Ezequiel Lavezzi. Čeká Španěla poslední zápas?
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Taddei, Kjaer, Heinze, Josè Angel - Gago, Simplicio, Marquinho - Pjanič - Totti, Borini
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Fernandéz, Cannavaro, Aronica - Maggio, Gargano, Inler, Džemaili, Zuniga - Hamšik - Cavani
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.38 - 3.40 - 2.88
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC342014058:1874
2.AC Milán34218564:2771
3.SS Lazio341671150:4355
4.SSC Neapol341412860:4154
5.Udinese Calcio3414101045:3552
6.Inter Milán341571250:4652
7.AS Řím341551453:4850
8.Calcio Catania3411131044:4646
9.Parma FC3411111246:5144
10.AC Siena3411101342:3643
11.Atalanta BC341213938:3643
12.Chievo Verona3411101330:4143
13.Bologna FC3410121235:4042
14.ACF Fiorentina3410111334:3941
15.Città di Palermo341181547:5341
16.Cagliari Calcio3410111336:4241
17.Janov CFC34991644:6336
18.US Lecce348111538:5135
19.Novara Calcio346101829:5728
20.AC Cesena344102021:5122
Bodové odečty
Atalanta BC-6za korupci

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (697)

Přidat komentář
Pipo123

Radu zasa pred najdôležitejším zápasom sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Já se z vás picnu, když potřebuju, aby měl kdo hrát, tak mi vždycky někdo z dvojice Biava - Radu vypadne, nejlépe oba yebat už to Lazio

Reagovat
Pipo123

Inak menšie OT: Na Candrevu bude uplatnená opciu, na odchode na vyslovenú žiadosť Reju je Cana, Konko a Stankevicius. Táto trojica sklamala počas sezóny najviac. Hondu CSKA poprelo, ale údajne existuje dohoda a bol to len taký manéver. Ederson podpísal Laziu a aj keď vedenie sa vyjadrilo že Hernanes zostane v Laziu tak už len samotný podpis Edersona a Candrevu, prípadne Hondu znamená odchod Hernanesa. Favoritom je údajne Inter a AC na je kúpu. Do obrany by mal prísť jeden hráč zadarmo, vedenie sleduje dvojicu Breno Prodl nejak sa mi nepáčia tie špekulácie, zasa kopec priemerných hráčov

Reagovat
Alberto Aquilani

Konko sklamal ? Mne sa zdalo , že mu to ide :O

Reagovat
Pipo123

No nehraje zle, ale nič extra to nie je, + limitujú ho zranenia, stále je out a Scaloni si chudák po troch rokoch na tribúne hraje základ v Laziu

Reagovat
smazaný uživatel

Keke není průměrák, fakt netuším co proti němu máš

Reagovat
smazaný uživatel

Hernanes do AC

Reagovat
smazaný uživatel

Migliaccio už je fit, a mohol by nastúpiť v základe, naopak Della Rocca je zranený, a nebol ani nominovaný na zápas...Ešte by to chcelo Pisana miesto Muñoza, a bude to ok.

FORZA PALERMO !!! CHI NON SALTA E’ CATANESE !!!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
M11

tak to jo

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

gladiator patří do Říma

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio myslím mělo zájem v lednu

Reagovat
smazaný uživatel

dej už pokoj

Reagovat
brenk

Koľko budeš musieť mať tento nick?

Reagovat
Pipo123

Kurna do Lazia by sa docela aj hodil

Reagovat
smazaný uživatel

koukal sem na něj v pár zápasech, Lamelu s Borinim by strčil do kapsy s prstem v p*eli....

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, třeba v Sieně mu nikdy nedali šanci, ale pořád snad vlastní jeho 50%... jeho bych taky rád viděl v Serii A

Reagovat
smazaný uživatel

já tyhle malý píva mám strašně rád, udělaj deset kroků a z toho se 8 krát dotknou balonu, v jeho případě k tomu přidáme tah na bránu jako bejk....nevěřim tomu, že po něm třeba Palermo, Fiorentina nebo někdo takovej nesáhne

Reagovat
smazaný uživatel

Taky může dopadnout jako Eder, v Serii B mu vše padalo, ale v první lize už to nebylo ono, uvidíme. Speciálně do AS by se ale hodil, jak už jsi říkal, jinak bych to viděl spíš na něco menšího.

Reagovat
10

Messi ze Serie B je Insigne

Reagovat
olis

jak to s nim vidis na buducu sezonu resp. sledujes ho ? myslis ze pojde niekde na hostovacku alebo by uz mal na neapol ?

Reagovat
smazaný uživatel

Serie B už mu nemá co dát . Do Neapole asi pouze jako střídající hráč , třeba místo Panděva . Ale doufám že příští sezónu už bude v Serii A .

Reagovat
smazaný uživatel

Noo, typově víc Sansone než Insigne dle mě.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, zaloznik v 28 zapasoch 18 golov

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

ten posledny gol

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA ROMA!!!

Reagovat
mastakillah

Dnes nebo nikdy!! I přez těžkou sezónu a značnou únavu vám věřím kluci. Forza Napoli

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Parma !

Reagovat
Il Architetto

Neblázni.

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Il Architetto

No, že jsem spíš od tebe čekal Forza Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

To až zajtra

Reagovat
Benesse

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouho sem tu nebyl, zápas s Juve sem neviděl, jen sestřih a nechápu co to LE postavil za sestavu. Viděl sem necelej poločas s Fiorentinou a prostě potřebujem obránce. Nebudu tu už dál obhajovat LE, protože sem čekal, že ta hra se bude zlepšovat a časem přinášet i výsledky, ale nic z toho se tu neděje, na jeho obranu však musim říct, že málo kterej trenér by udělal něco s tou naší katastrofální obranou (Taddei,Kjaer,Rosi VEN!). Každopádně by bylo asi nejlepší, kdyby si po sezoně sbalil kufry a šel...otázka je, kdo místo něho.

K dnešnímu zápasu, nevěřim že uděláme body s Neapolí a přemejšlym jesli mám jít do hospody a nasrat se až zítra ráno, nebo se na to dívat a zhubnout další tři kila....

Reagovat
smazaný uživatel

som fanusik AS, ale dnes drzim palce Neapolu, ten Spanielsky omyl sa uz musi skoncit, dnes mozeme dorovnat poctom prehier 18. Lecce a poctom inkasovanych golov prekonat Cesenu

Reagovat
smazaný uživatel

tak na tom nenese vinu jen LE, podívej se na kvalitu naší obraný řady, to je prostě hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

ja viem, ale vyber posil je predsa v kompetencii trenera a ani tento nimand nedokazal ten dlhorocny problem s obranou vyriesit, navyse jeho hra vyzera smiesne

Reagovat
smazaný uživatel

Higuaín prý myslí na odchod

Z Gonzala Higuaína je v Realu Madrid jen náhradník a s takovou rolí není argentinský útočník spokojen. Podle listu AS chystá hráčův agent Norberto Cacho Recasens schůzku s vedením Bílého baletu. Pokud nedostane garance většího herního vytížení, údajně začne pracovat na Higuaínově přestupu.

Pojď Beppe, bojuj

Reagovat
Benesse

veľmi rád by som ho videl v Juve, to by bol konečne útočník čo by aj strieľal goly pravidelne

Reagovat
M11

snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prodá Benfica Garaye?

O Ezequiela Garaye je podle portugalských médií zájem v italské lize. Benfica se údajně jeho prodeji nebrání, ráda by totiž utržené peníze použila na zisk nových hráčů.

Zájem sme o něj mělí už v létě, když ho Saba koupí, budu mu každej měěsíc posílat karton máček

Reagovat
Pipo123

Dobrý hráč, bral by som ho aj do Lazia, ale tam skôr príde nejaký brazílčan

Reagovat
smazaný uživatel

žádný takový, k nám musí, ze čtyř stoperů není použitelnej snad ani jeden (jednomu je 150, jeden buďto nehraje, protože dostal červa nebo když hraje a prohraje nám zápas, další je skleněnej a má výkyvy formy a poslední rok nehrál a bůh ví v jaký formě se vrátí)

Reagovat
Pipo123

Inter, offerta per Lavezzi 15 mln, Pandev e Faraoni

Reagovat
smazaný uživatel

+ ještě Ranocchia

Reagovat
olis

tak nato mozu rychlo zabudnut, pocho sa nikde stahovat nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Co si myslíte o tipech.

Cagliari-Chievo 1

AS-Neapol 3.5+

Reálné? Přidám tam ještě něco, ale tohle mi přišlo relativně slušné...

Reagovat
Pinturicchio

Tyhle "jasné overy" v Itálii občas zklamou.

Reagovat
M11

tuhle sezonu mi to vubec nevychazi

Reagovat
Pinturicchio

Letos je to sázení na Calcio vesměs o hubu, při té vyrovnanosti. Jinak, můžu se zeptat, ty máš nějakého favorita na posílení útoku?

Reagovat
M11

z tech mnoha jmen favorita nemam.. ale takoveho Suareze Higuiana vubec nechci

Reagovat
Pinturicchio

Suareze taky nechci, Higuain je u mě tak čtvrtá volba. ( Nando, Benzema, Jove )

Reagovat
M11

srdce by chtelo Torrese

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
M11

*Higuaina

Reagovat
Il Architetto

Chievo - 0 nebo 02 a Neapol čístá 2.

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA ROMA 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Portieri: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;

Difensori: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Andrea Ranocchia, 33 Ibrahima Mbaye, 37 Davide Faraoni, 40 Juan Jesus, 55 Yuto Nagatomo;

Centrocampisti: 10 Wesley Sneijder, 11 Ricardo Alvarez, 14 Fredy Guarin, 18 Andrea Poli, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi;

Attaccanti: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Diego Forlan, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate, 88 Marko Livaja.

Inter so changed Znova bez Zanettiho Toto už nie je ten Inter, na ktorý som bol zvyknutý Časy sa ale menia Pupi, vráť sa čím skôr Prosím

Reagovat
rossoneri89

podobne si pisal aj minule a INter vyhral 3-1

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja vôbec nepíšem, že nemôžeme vyhrať. Pointa príspevku bola tá, že Inter bez Zanettiho mi pripadá veľmi zmenený

Reagovat
rossoneri89

pomalicky si na to budes musiet zvykat ..... Zanetti nebude hrat donekonecna

Reagovat
smazaný uživatel

má pravdu Zanetti je v Interu jeden z nejlepších hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

PALERMO: 1 Viviano, 6 Munoz, 3 Silvestre, 2 Mantovani; 14 Bertolo, 8 Migliaccio, 23 Donati, 5 Barreto; 27 Ilicic; 11 Hernandez, 10 Miccoli.

A disposizione: 33 Tzorvas, 15 Milanovic, 31 Pisano, 20 Acquah, 17 Vazquez, 16 Zahavi, 19 Budan.

Allenatore: Bortolo Mutti.

CATANIA: 20 Carrizo, 11 Motta, 3 Spolli, 6 Legrottaglie, 12 Marchese; 4 Almiron, 10 Lodi, 13 Izco (cap.); 17 Gomez, 18 Bergessio, 28 Barrientos.

A disposizione: 29 Terracciano, 14 Bellusci, 8 Seymour, 19 Ricchiuti, 32 Catellani, 7 Lanzafame, 16 Llama.

Allenatore: Vincenzo Montella.PALERMO: 1 Viviano, 6 Munoz, 3 Silvestre, 2 Mantovani; 14 Bertolo, 8 Migliaccio, 23 Donati, 5 Barreto; 27 Ilicic; 11 Hernandez, 10 Miccoli.

A disposizione: 33 Tzorvas, 15 Milanovic, 31 Pisano, 20 Acquah, 17 Vazquez, 16 Zahavi, 19 Budan.

Allenatore: Bortolo Mutti.

CATANIA: 20 Carrizo, 11 Motta, 3 Spolli, 6 Legrottaglie, 12 Marchese; 4 Almiron, 10 Lodi, 13 Izco (cap.); 17 Gomez, 18 Bergessio, 28 Barrientos.

A disposizione: 29 Terracciano, 14 Bellusci, 8 Seymour, 19 Ricchiuti, 32 Catellani, 7 Lanzafame, 16 Llama.

Allenatore: Vincenzo Montella.

FORZA PALERMO !!!

http://livefootball.ws/8358-palermo-catania.html

Primavera: Palermo 1-1 Neapol dobrý výsledok do odvety...

Reagovat
smazaný uživatel

Som blb... Primavera: Palermo 4-1 Neapol, a hraje sa na 1 zápas ...Aspoň niekto potešil

Reagovat
smazaný uživatel

hop...

PALERMO: 1 Viviano, 6 Munoz, 3 Silvestre, 2 Mantovani; 14 Bertolo, 8 Migliaccio, 23 Donati, 5 Barreto; 27 Ilicic; 11 Hernandez, 10 Miccoli.

A disposizione: 33 Tzorvas, 15 Milanovic, 31 Pisano, 20 Acquah, 17 Vazquez, 16 Zahavi, 19 Budan.

Allenatore: Bortolo Mutti.

CATANIA: 20 Carrizo, 11 Motta, 3 Spolli, 6 Legrottaglie, 12 Marchese; 4 Almiron, 10 Lodi, 13 Izco (cap.); 17 Gomez, 18 Bergessio, 28 Barrientos.

A disposizione: 29 Terracciano, 14 Bellusci, 8 Seymour, 19 Ricchiuti, 32 Catellani, 7 Lanzafame, 16 Llama.

Allenatore: Vincenzo Montella

Reagovat
Pinturicchio

Borini nebo Denis?

Reagovat
smazaný uživatel

kua fanta...zase som zabudol

Reagovat
smazaný uživatel

...inak, určite Denis

Reagovat
Pinturicchio

Chtěl jsem ho tam dát, bratránek řekl tak jeho, je to tutovka . Díky.

Reagovat
Pinturicchio

Tak jsem ti ji připomenul a ted porad

Reagovat
smazaný uživatel

Ja dal Denisa

Reagovat
Pinturicchio

Tak ted už je to tuplem, forza Denis

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte niekto požičať obrancu? Carrozzieri, Bovo, Zaccardo, Balzaretti, Pisano, Aguirregaray sú out, ostal mi iba García...

Reagovat
smazaný uživatel

Teda 2 obrancoch...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už netreba ...zabudol som, že mám ešte Dainelliho.

Reagovat
Pinturicchio

Můžu ti půjčit Kaladzeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík

Reagovat
brenk

OT:Juventus are reportedly preparing a double bid for Chelsea stars Branislav Ivanovic and Frank Lampard.

The Bianconeri will be back in the Champions League next season and aim to celebrate with the arrival of top players.

According to La Gazzetta dello Sport, Chelsea defender Ivanovic is a primary target, as the 28-year-old Serb would cost only €8m.

Ivanovič by bol parádna posila, skala v defenzíve, navyše zahrá aj pravého obráncu. U Lamparda mám už trochu iný názor a to ani nebude pravda. Každopádne za Ivanoviča by som bol nesmierne rád.

Reagovat
Pinturicchio

Ivanovic je nereálný, má smlouvu až do roku 2016 s bůhví jakým platem, za 8 milionů? Navíc on je lepší napravo než na středu, ne?

Lamparda mám moc rád, ... ze zálohy CFC podle SKY sledujeme ještě Obiho Mikela a Meirelese a do útoku je momentálně číslo jedna Van Persie.

Reagovat
brenk

Mne sa Ivanovič páči rovnako na stopérovi ako napravo ak nie viac, napravo to nie je Conteho štýl obráncu (do 3-5-2 ani nehovorím). Čo sa týka reálnosti, to je už iné. Braňovi momentálne v Chelsea ide karta, takže neočakávam odchod, každopádne by som zaňho obl ochotný dať aj 13-14 miliónov z fleku.

Reagovat
Pinturicchio

Já chtěl Ivanovice taky, ale ne něj si nejspíš budeme muset nechat zajít chuť.

Reagovat
brenk

Po Hummelsovi by bol pre mňa asi prvá voľba, ale myslím si, že ak príde trebárs Astori, tak sa nič nepokazí. Mimochodom na mieste Marottu by si zháňal 5.stopéra alebo by si to nechal na Caceresovi, prípadne prešiel na štvorčlennú obranu?

Reagovat
Pinturicchio

3-5-2 - 5 stoperů + Caceres

4-3-3 - 4 stačí

Reagovat
brenk

Ide o to, že Conte bude zrejme alternovať s oboma rozostaveniami a tam je ten háčik. Nekúpiť a riskovať alebo ísť na istotu, pričom si ten nový hráč zahrá úplne minimum.

Reagovat
Pinturicchio

Conte začíná víc a víc sázet na 3-5-2, do 4-3-3 se přechází spíš v průběhu zápasu. Já bych neriskoval a toho hráče přivedl, vzhledem k náročnosti programu, co nás příští rok čeká. Dnes jsem četl, že Conte pro příští rok chce kádr o 28-30 hráčích.

Reagovat
brenk

Také niečo som čítal aj ja a k tejto možnosti sa prikláňam tiež, každopádne je tu jeden hráč, ktorý je tam akoby navyše- Pepe. Preto aj príchod Robbena a jemu podobných by bol asi úplne zbytočný, keď Conte smeruje k 3-5-2. Presne tam by sa hodil k tomu zabijákovi hráč ako Suarez, aj keď ho tak veľmi nechceš.

Reagovat
Pinturicchio

Robben nepřijde, Pepeho si Conte určitě nechá jako alternativu, stejně jako Estiho nalevo. Ten kreativnější v útoku bude Mirko + někdo k němu ( Nando )

Reagovat
brenk

Ja proti Torresovi nič nemám, aj keď bol by to risk. Pepe mi tam nesedí lebo tam už sú dvaja vyrovnaní hráči, Pepe je tam číslo 3, Esti je dvojka naľavo.

Viem, že Robben nepríde, ale nechcel by som momentálne do tímu žiadne ofenzívne krídlo, to pomaly začína (bohužiaľ) platiť aj pre Giovinca.

Tiež je mi jasné, že dvaja kvalitní útočníci asi prídu ťažko, ale s Mirkom/Fabiom sa v pohode uspokojím. Každopádne, Suarez je veľmi lacná a kvalitná alternatíva v porovnaní trebárs s Cavanim, Higuainom a zrejme aj Torresom.

Reagovat
smazaný uživatel

Z Chelsea je velmi velmi velmi málo hráčů, které bych v týmu uvítal. A Lampard mezi ně rozhodně nepatří. Ivanović, Luiz, možná i ten MIkel nebo Torres ano.

Reagovat
brenk

Lampard aj u mňa nie. Ivanovič, Luiz, Torres Mikela asi nie.

Reagovat
cresposuper

Až na Torresa nechápem, prečo by si chcel týchto hráčov.

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkal, že bych je chtěl Jen že bych z týmu Chelsea uvítal jen hrstku hráčů, kdyby náhodou... To neznamená, že je chci. Jediný, koho bych opravdu chtěl, je právě Torres. S ostatními jsem počítal v rámci "modrého výprodeje".

Reagovat
smazaný uživatel

Almirón a jeho přízemní dělovky, ten hrát v PL, tak je tam za boha...

Reagovat
smazaný uživatel

Legro je bůh.

Reagovat
brenk

Polyteizmus?

Reagovat
smazaný uživatel

asi

Reagovat
Pinturicchio

Legro , dneska střelecký souboj stoperů, Silvestre vyrovnat.

Reagovat
smazaný uživatel

Miiiiccoliiiiii ...inak, Viviano má riadne bokompecky

Reagovat
Pinturicchio

100. per Giampiero Boniperti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Hmm, Suarez hattrick-hero, ... Krupy dneska neusne

Reagovat
brenk

Len ma tak napadlo, kto dal naposledy za Juve hattrick?

Reagovat
Pinturicchio

Milos proti Cagliari.

Reagovat
brenk

Na to som aj zabudol... čakal som nejaký dávnejší dátum.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepšia možná posila pre Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Prd, nezájem

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíš ked príde, a budeš oslavovať jeho goly

Reagovat
smazaný uživatel

Nezájem .. Snad možná až by se naučil tomu, co je to týmový výkon. Pak možná Vzít balon a utíkat umí i Miloš s Eliou, a jak dopadli

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, Conte by ho zobral do parády a hral by ako kráľ

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez dobre vie, čo je to tímový výkon.

Reagovat
cresposuper

Už si ho niekedy videl hrať?

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl, a jeho výkony mě nijak nenadchly. Ty jeho kličky mu možná vycházejí v PL, ale do Calcia se mi to nelíbí. Conte hledá hráče, který padne pro tým, a tak na mě pan Suaréz nepůsobí. Klidně si ho vezmi do Interu, mě to srdce trhat nebude. Jen Krupy by to asi nesl hodně těžce.

Reagovat
cresposuper

Ja nehovorím, že je to ideálna posila pre vás, to nie, ale čo je to tímový výkon on vie.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jako se mi nelíbí Elia, tak se mi nelíbí Suaréz Milošovi jsem hodně věřil, a zklamal. Do těchto typů hráčů nějak už nevkládám důvěru. Proto bych nechtěl ani Robbena, i kdyby ta možnost byla, jakože se o tom "nakachnilo" poměrně dost

Reagovat
cresposuper

No porovnávať Suareza s Eliom mi príde divné, ale ako myslíš..

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez je kopyto, absolutně do Calcia NE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Tak mě překvapilo, že s tím souhlasíš

Reagovat
smazaný uživatel

mě bavila ta smajlíková debata, zkazil jsi to

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Nedvěd: "Pokud vyhrajeme Scudetto, na 100% si necháme dát třetí hvězdu na dres.

Reagovat
smazaný uživatel

Pája by to neměl přehánět

Reagovat
M11

tyto reci bych nechal az po sezone..

Reagovat
smazaný uživatel

I přesto, že přestávám bejt fanda toho, co LE předvádí v Římě, sem fanda Říma a proto:

FORZA ROMA!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

zasrate digi radsej slimakov z francuzska ako AS - neapol ......dnesna prehry by nic nevyriesila ,lebo amici su hrdy stat a nepripustia si ze ten projekt je na urovni hovna ... dnesna vyhra by rim mohla eventualne vratit do bojov o 3 miesto,aspon na tyzden los je v celku priatelny..som zvedavy ako si nasa obrana da pozor proti lavezzimu a cavanimu ,snad po 5 minutach bude furt 0-0 ..

FORZA ROMA ROMAAAA ROMAAAAAAAAAAAAAAAA ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA DAJE ROMA DAJE !!!!!!!!!!!!! AS

Reagovat
smazaný uživatel

rosi ty si sfetovany zajac

Reagovat
smazaný uživatel

a to sem o něm 2 měsíce zpátky napsal, že se z něj stává kvalitní falešný křídlo....musel sem bejt vožralej

Reagovat
smazaný uživatel

on je na kraji obrany s neviditelnym plastom cela strana prazdna

Reagovat
smazaný uživatel

rosi standardku vybojoval

Reagovat
Slejdy

kdyby tam nekdo mel snahu to tecovat, tak jsme mohli vezt

Reagovat
smazaný uživatel

heinze

Reagovat
smazaný uživatel

Ku*vaaaaaa, to chce gol,takovýhle akce.....

Reagovat
smazaný uživatel

Rodri teď hezky vypálil

Reagovat
Slejdy

GAGO ? Si delas prdel ??

Reagovat
smazaný uživatel

gago mama miaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole tohle bych dal i vocasem KURVAAAAA

Reagovat
cresposuper

Pjanič

Reagovat
smazaný uživatel

to byl Gago

Reagovat
cresposuper

aha

Reagovat
smazaný uživatel

prazdnu branu netrafit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hrame futbal az to znie divne

Reagovat
Dejwa

to je hovado tyvole..

Reagovat
smazaný uživatel

No tak chlapci, už to tam loupněte......

Reagovat
smazaný uživatel

bud hra neapol prd alebo sme boli svatou vodou obliaty ziadne jebkanie pred pokutovym ale rychle prihravky na jeden dotyk ,lubi sa mi to

Reagovat
smazaný uživatel

jen ta koncovka....

Reagovat
Pinturicchio

Bojan, Marquinho

Reagovat
smazaný uživatel

golllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Reagovat
smazaný uživatel

Marquinhoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo kurvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa je to taaaaaaaaam

Reagovat
Slejdy

zaslouzene

Reagovat
smazaný uživatel

zasluzene

Reagovat
smazaný uživatel

zasluzene

Reagovat
Pinturicchio

Zaslouženě, Neapol marná.

Reagovat
smazaný uživatel

Marquinho je výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

Totti v týhle sezoně takhle ještě nehrál a Marquinho má úžasnej pohyb Tohle prostě musíme vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

To Franckovi křivdíš

Reagovat
smazaný uživatel

Možná, ale dneska je jjednoznačně nejlepší na hřišti

Reagovat
Maritazzi

Buď jsem ještě nalitej nebo fakt hrajeme fotbal. Především Marquinho, Bojan, Totti hrají skvěle, Rosiho sice chválit můžu, ale vím, že si nikdy výkonnost neudrží, takže akorát hezký záblesk.

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol si robí srandu ? Toto je fakt v prdeli čo oni dokážu hrať....

Reagovat
smazaný uživatel

Fascinuje mě, že jedinej kdo při tom golu nalítnul do vápna byl Marquinho, jinak všichni stáli a čuměli co se stane....

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
smazaný uživatel

Díky bohu, že je Neapol tak hrozná

Reagovat
smazaný uživatel

skvele ze gol padol do polcasu ,sanci boli mnoho.marquinho skvele totti hra uzastne ten snad ani jednu nepresnu loptu nedal ,dokaze to upojit a ten jeho prehlad v hra,radost sledovat bud sa konecne zobidili alebo hraju za enriqueho paci sa mi to, hrat takto aj 2 polcas golik by tam este mohol padnut.FORZA ROMA !

Reagovat
Dejwa

Totti neskutečnej dneska..

Reagovat
smazaný uživatel

v utoku totti-del piero-pipo inzaghi a majster europy je uz kazdemu jasny

Reagovat
smazaný uživatel

akorát ten Izaghi mi tam nesedí

Reagovat
smazaný uživatel

Vieri

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Dejwa

Reagovat
smazaný uživatel

místo pippa Tonda

Reagovat
smazaný uživatel

*upokojit*

Reagovat
olis

dnes hra neapol hrozne, takto sa o LM nehra, as rim zasluzene vyhrava, zuniga uz tri zapasy marny, ten gol je na jeho triko

Reagovat
smazaný uživatel

Takovejhle výkon sem ještě neviděl, to nasazení, ten důraz, všichni neusátle v pohybu, perfektně presujem, hrajem z jedničky z nohy na nohu....

Dnešní zápas není o tom že je Neapol marná, oni vůbec neví co s nima děláme,to co předvádíme v dnešním zápase si tu LM zaslouží.... co si pak má člověk myslet o LE a jeho taktice? Jakto, že dostanem od Lecce 4ku a Neapol takhle přejíždíme? Tuhle sezonu nějak holt přežijem, v létě musí přijít minimálně 3 beci do základu a když zlepšíme hru na hřištích soupeřů, tak to třeba i pude...jesli ne, tak pane Enrique, táhněte!

Tak a teď hurá na druhou půli! FORZA ROMA!

Reagovat
Slejdy

Boze jeste ten sasek Zuniga

Reagovat
snuff24

zkurvená opice

Reagovat
brenk

A je po eufórii.

Reagovat
smazaný uživatel

zuniga takto by si ho ani na playstation nedal

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo....na tohle máe štěstí, proti nám dávaj hráči soupeřů živtoní goly

Reagovat
smazaný uživatel

skoro taky isty na opacnej strane,skoda marquinho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co je kurva penalta ne,

Reagovat
smazaný uživatel

fu-ha

Reagovat
smazaný uživatel

Hm,tak sem je přechválil, koledujem si o dalšího pokud okamžitě nezačneme zase hrát

Reagovat
smazaný uživatel

taddei by teraz predbehol aj medveda na baterky

Reagovat
smazaný uživatel

tak to určitě nebudou Duracel

Reagovat
smazaný uživatel

ten gol nas dako zaskocil,skusil by som perrotu miesto pjanica

Reagovat
smazaný uživatel

lobont perfektne

Reagovat
smazaný uživatel

do riti

Reagovat
smazaný uživatel

Do pr*ele proč ho tam ten kjaer nenechal?

Reagovat
smazaný uživatel

to je dement, pět metrů za zbylejma obráncema, to není normální

Reagovat
snuff24

ježiš , tvl Franknstein

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! CAVANI ! ! !

Reagovat
M11

Roma nam ty nevyrovnane vykony dnes spojila dohromady.. prvni polocas ve sve moci.. a druhy opet trapas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dejwa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

komentáře tady mě nalákaly na druhý poločas a AS je bohužel zatím naprosto, ale naprosto tragické. Neapol hraje výborně

Reagovat
mastakillah
Reagovat
smazaný uživatel

jedna prihravka cez 6 hracov to branenie hroza ,cuvaju dozadu a potom gol

Reagovat
M11

chudak Kjaer zase si to vylize za nulove braneni celeho tymu

Reagovat
smazaný uživatel

tak když s nim deset metrů couvá, místo aby ho nechal v ofsajdu, pak ho ještě nechá zpracovat a jen na něj čumí.....ještě když to je situace 2 na 3, respektive to mohlo bejt 1 na 3....

Reagovat
herbage

pokud chceš hrát na držení míče a kombinovat na půlce soupeře, tak musíš mít důrazné a tvrdé stopery jako Heinze. Kjaera a jeho baroko se na tento styl fotbalu naprosto nehodí. Neházel bych to jen na něj, ale tohle odbránil naprosto lajdácky

Reagovat
M11

ja to na nej prave nehazim tento obrazek kdy se na nej vali jedna pohroma za druhou jsem v teto sezone videl nespocet.. pak to chudak vzdy schyta a chyba je pritom uplne nekde jinde

Reagovat
herbage

to jo, chyba je primárně jinde, ale tuhle situaci špatně odbránil, to se na mě nezlob

Reagovat
M11

to nikde nepopiram.. jen mi ho prislo lito

Reagovat
herbage

já ho z Palerma neznám, jen z Wolfsburgu a pak AS a nikterak sympatický mi nikdy nebyl, navíc hraje špatně

Reagovat
Dejwa

fakt nechápu Římany.. jak se jim tak může během přestávky sesypat hra..

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocne ako sa moze za 15 minutovy prestavku vsetko zmenit

Reagovat
smazaný uživatel

pod tallo ukaz sa

Reagovat
mastakillah

No nevím jestli je správná chvíle stáhnout Cavaniho ale už toho má asi taky dost

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši, za 30 minut me si nebyli schopný dát 3 po sobě jdoucí přihrávky.....

Reagovat
smazaný uživatel

hraci si cez polcas povedali ze podme vystvat enriqueho.inak si to neviem fakt vysvetlit

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je úplně přesnej opak první půle, bez pohybu, hráči nepokrytý, v klidu si zpracujou balon a jdou dopředu,my nejsme schopný dát přihrávku na pět-deset metrů

Reagovat
Largo

za hru ve druhým poločase

Reagovat
Largo

To si děláte legrace!!!!!!!!!!! Co ta hra Říma má jako bejt??? Obrana nejistá, kraje tradičně hoří....Gago dneska extrémně špatnej, nelíbil se mi ani Bojan.....Hrůza!!!! Lobont, Totti, Marquinho a Heinze super, Pjanič, Borini a Kjaer dobrý....inak hnus, velebnosti.....

Cavani se Zunigou oba parádní....

Reagovat
herbage

první poločas jsem neviděl, ale za druhej bych nepochválil od vás naprosto nikoho

Reagovat
Largo

Ty co chválím, chválím za první poločas...naprosto jiná hra, lepší přístup, napadání......tohle je jak vypuštěný, hrůza

Reagovat
M11

jestli LE neskonci ani po tomto otresu tak nevim.. tam neni nic na cem by se dalo stavet.. to je proste anarchie a chaoz na entou

Reagovat
Largo

Rosi, Taddei vypadnou.....ještě Enrique!

Reagovat
herbage

bral bys Capella?

Reagovat
M11

podte jeste jeden !!!

Reagovat
smazaný uživatel

fabiooooooooooooooo

Reagovat
mastakillah

tohle se nemělo stát

Reagovat
smazaný uživatel

BUBÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁKKKKKKKKKKKKK

Reagovat
smazaný uživatel

skusme to otocit

Reagovat
herbage

hehe, gól

Reagovat
Largo

Žlutá pro Simplicia za opuštění stadionu

Reagovat
mastakillah

Aronica je prostě největší slabina v sestavě

Reagovat
M11

kam sel Fabio ?? pro Lay'sku k babine ??

Reagovat
Largo

To nebyla manželka?

Reagovat
M11

asi jo podle opakovacky

Reagovat
smazaný uživatel

rim nevyhrava nadstavi 2 minuty

Reagovat
M11

Tallo za ten centr

Reagovat
Largo

Tallo zatím dobrej.....moc dobrej

Reagovat
herbage

Barcelona vytáhla z béčka Tella tak vy jste museli Talla?

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

ččekám kdy se ukáže v áčku ten nico Lopéz z Primavery, dává tam jeden gol za druhym a hraje něco podobnýho, co hrál Vučinič

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, tenhle mač sme měli vyhrát, tolik spálených šancí, pak jedna patně ubráněná situace a my takhle.......že sem nešel radši do tý hospy

Reagovat
smazaný uživatel

totti kde to siel

Reagovat
smazaný uživatel

???

Reagovat
smazaný uživatel

za fanusikmi pri plot ,france vyzeral dost nasrane

Reagovat
smazaný uživatel

všim sem si až když si to napsal....mám strach co z toho bude

Reagovat
smazaný uživatel

teraz aby france nepovedal zasu daku hlupost ,ktoru bude potom lutovat.....vedenie sa tesilo a na dalsej strane nespokojny fanusikovia, drsny pohlad ako sa totti okolo nech prechadzal a fanusikovia z plota vyhukovali,zrejme velmi stiplave slova ,ta situacia je zla

Reagovat
smazaný uživatel

teď je otázka co nás z tý situace dostane....

Reagovat
smazaný uživatel

fanusikovia su riadne nasraty

Reagovat
M11

nezavidim Tottimu

Reagovat
olis

ach ja neviem co si o tom zunigovy mysliet oba goly su tak trocha jeho chyba kopu zapasov nezvladne a casto mu rupnu nervy, ale inokedy zase robi perfektne veci a je velmi napadity, kazdopadne dnes sme to velmi dosrali ak zajtra vyhra lazio alebo remizuje s LM sa mozeme na 100% rozlucit aj ked uz aj teraz je tak 20% sanca max.

Reagovat
mastakillah

pokud Udine vyhraje, a Inter taky tak tam pořád je velká šance. Pokud by došlo k této souhře náhod, tak je největším soupeřem Inter

Reagovat
Dejwa

ještě že tak.. Inter žije, aspon do zítřejšího zápasu.. snad se to zvládne

Reagovat
Largo

Luisi, mám pro Tebe fair nabídku: když do týdne odejdeš, máš u mě Curva Sud piva....Co Ty na to?

Reagovat
Pipo123

3-5-1-1 proti Udine ale aj tak hraje Scaloni a Diakite, takže to je v piči

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! FORZA JUVENTUS ! ! !

Reagovat
Pipo123

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
brenk

Zatiaľ na Gazzette 3-5-2, v obrane klasika, napravo sa vracia Lichtsteiner a útok Mirko s Fabiom.

Reagovat
Melchior

no nevim, jestli po minulym utkani neni treba trochu prohodit formaci.. gol padl az z totalni ofenzivy

a proti novare bych se nebal jit vic do utoku a nechat ctyrclennou obranu (4-2-4), on tam Lichtak stejne utoci lip, nez v 3-5-2

Reagovat
Melchior

(spis 4-3-3 jsem myslel, ale 4-2-4 bych uplne nezatracoval)

Reagovat
brenk

Ja by som 3-5-2 zatiaľ veril, navyše na pravý kraj do 4-3-3 momentálne nemáme nikoho, takže Conte určite pri 3-5-2 zostane.

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MILAN !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Francesco je neskutečná persona

Reagovat
Shevchenko

Po tomhle kole všichni 4 kandidáti na LM 55 bodů?

Reagovat
10

Co se děje v tom AC? Nejdřív Seedorf, teď Robinho...

Reagovat
terry

Achjo.

A všechno to podtrhuje fakt, že jsem nechal Portanovu radši sedět.

Reagovat
terry

Až za Kaladzem.

Reagovat
smazaný uživatel

Portanováááááááá, Diamanti ...Janov do Serie B, hehe

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Doufal jsem, že když se budu konečně dívat, tak se něco stane, ale očividně chtěj mít hráči janovský derby příští rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Doria baráž vyhrá

Reagovat
terry

Ajo, ona už je takhle nahoře. Když jsem se díval ještě nedávno, tak tam nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

Koho strelu Frey vyrážal? Som videl iba záver poslednej opakovčky, jak Ramírez dorážal.

Reagovat
rossoneri89

Kaladze zrd

Reagovat
lnterista

OT: tak jsem si ze srandy vlozil 500 ze neco vyhraji...muzete mi nekdo doporucit nejake jasne tipy

Reagovat
Pinturicchio

Siena + Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

Lecce - Parma 1

Reagovat
smazaný uživatel

+

Atalanta - Viola (2.5g) UNDER

Reagovat
lnterista

dekuji

Reagovat
smazaný uživatel

Si ich dal spolu, či každé sólo? Ak si ich dával...

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhadzuješ peniaze. Čo tu sledujem tipy rôznych ľudí, ktorí si idú podať tiket, tak im to nevychádza.

Reagovat
rossoneri89

Palacio

Reagovat
terry

Neskutečný. Vypnu to a do 30 sekund přijde gól.

Reagovat
rossoneri89

tak to vypni este 2 krat .... mozno ze Janov otoci

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes už aj s novým tetovaním...takže snád nám to prinesie šťastie, a zvíťazíme...FORZA JUVENTUS !

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Treza vyhral druhú argentínsku ligu s River Plate....taký bomber nám chýba

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/531287_229112160528081_107020216070610_344613_128586514_n.jpg

Reagovat
Pinturicchio

Trezegoooool

Reagovat
smazaný uživatel

Vždy ma pri ňom napadne ten zápas v skupine LM proti Bayernu...dva dotyky s loptou počas zápasu, dva goly

Reagovat
smazaný uživatel

pořád pan střelec, stále nechápu jeho odchod, i teď by strčil Matriho s Borriellem do kapsy

Reagovat
GEGE

FORZA MILAN!

Reagovat
lnterista

Inter: 12 Castellazzi; 13 Maicon, 6 Lucio, 23 Ranocchia, 55 Nagatomo; 14 Guarin, 19 Cambiasso; 20 Obi; 11 Alvarez, 10 Sneijder; 7 Pazzini.

A disposizione: 21 Orlandoni, 2 Cordoba, 37 Faraoni, 18 Poli, 9 Forlan, 22 Milito, 28 Zarate.

Allenatore: Andrea Stramaccioni.

Cesena: 1 Antonioli; 77 Ceccarelli, 28 Benalouane, 25 Von Bergen, 2 Rodriguez, 16 Comotto; 7 Santana, 5 Guana, 18 Parolo; 17 Mutu, 9 Iaquinta.

A disposizione: 88 Ravaglia, 13 Rossi, 15 Martinho, 17 Malonga, 23 Djokovic, 24 Arrigoni, 45 Lolli.

Allenatore: Mario Beretta.

Reagovat
cresposuper

Presne tohto som sa bál. Pod dobrom výkone s Udine mala prísť zmena rozostavenia, takto tam bude záložník navyše.

Reagovat
lnterista

To budem porad neco menit?Uvidime ja bych se toho nebal

Reagovat
cresposuper

Stačil mi zápas s Novarou..

Reagovat
smazaný uživatel

Zárate a Forlán boli špatný, Milito musí oddychovať. Behavý Obi môže obranné rady Ceseny slušne rozvíriť.

Reagovat
Dejwa

zase stromeček

su zvědavej na Pazza..

Reagovat
Yanek

To je zase sranda obrana tyvole...

Reagovat
Pinturicchio

La formazione della Juventus ( 4-3-3 ) :

Buffon - Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Chiellini - Vidal, Pirlo, Marchisio - Giaccherini, Borriello, Vucinic

Reagovat
M11

Marco pojd !

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
brenk

Tak nakoniec poriadne prekvápko... No uvidíme, na Borriella sa moc neteším, ani Giakovi to na krídle podľa mňa až tak nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo nehrá Eta Beta ? Namiesto Dolfa

Reagovat
M11

jelikoz si Marco minule rekl o zaklad

Reagovat
smazaný uživatel

Ani by som nepovedal....

Reagovat
M11

nastesti to nikoho nezajima

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si náhodou nepovažoval Amauriho za kvalitného útočníka ktorý potrebuje v Juve ešte dostať šancu ? To potom mnohé vysvetľuje.....

Fabio hral v posledných zápasoch dobre, mal dostať šancu on...Borriello dal jeden gol, nič viac...ak ma vyvedie dnes z omylu, budem len rád....

Reagovat
M11

gol diky kteremu mame stale tribodovy naskok

Reagovat
smazaný uživatel

Ak dá ešte 4-5 golov, zmením názor...inak nie. Ja voči nemu ostávam skeptický.

Reagovat
M11

ok

Reagovat
lnterista

proc sem davas jen sestavu Juve?

Reagovat
Pinturicchio

Novara ještě nebyla :

Novara (4-3-1-2): Fontana; Dellafiore, Paci, Lisuzzo, Garcia; Porcari, Pesce, Gemiti; Rigoni; Caracciolo, Mazzarani.

Panchina: Coser, Rinaudo, Centurioni, Antunes, Radovanovic, Morimoto, Mascara.

All. Tesser

Juventus (4-3-3): Buffon; Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Chiellini; Vidal, Pirlo, Marchisio; Giaccherini, Borriello, Vucinic.

Panchina: Storari, Caceres, De Ceglie, Elia, Padoin, Del Piero, Quagliarella.

Arbitro: Domenico Celi

Reagovat
lnterista

ja si chci precist i soupere...diky

Reagovat
Pinturicchio

Pak bych ji sem hodil, není zač.

Reagovat
rossoneri89

MILAN: Abbiati, Abate, Bonera, Yepes, Mesbah, Gattuso, Van Bommel, Muntari, Boateng, Ibrahimovic, Cassano.

SIENA: Brkic, Vitiello, Rossettini, Terzi, Del Grosso, Mannini, Vergassola, Gazzi, Brienza, Larrondo, Destro.

Reagovat
Pinturicchio

http://www.youtube.com/watch?v=MdrDKFYdVf8

! ! ! CHI SIAMO NOI ! ! !

! ! ! CHI SIAMO NOI ! ! !

! ! ! CHI SIAMO NOI ! ! !

! ! ! FORZA JUVENTUS ! ! !

Reagovat
Melchior

Reagovat
Shevchenko

Boateng - Cassano, Ibra. Konečně !!

Reagovat
smazaný uživatel

Na livesportu mají, že hraje Pazzo, opravdu hraje nebo tam mají chybu ?

Reagovat
lnterista

asi Milita setrime na Parmu

Reagovat
smazaný uživatel

Já jenom, že mi přijde divné šetřit ho v situaci, kdy potřebujem vyhrát každý zápas

Reagovat
cresposuper

hrá

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo super, na něho se vždycky těším, když hraje Inter

Reagovat
Pinturicchio

Pome, Robur !

Reagovat
Pinturicchio

Nando další dva góly, ... fakt někdo pochyboval o tom, že už to v sobě nemá?

Reagovat
M11

jen vul

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

goly má začít dávat až u nás, ještě si ho nechají

Reagovat
smazaný uživatel

Suaréz včera 3

Reagovat
brenk

Link na Juve?

Reagovat
Pinturicchio

98534

SopCast

Reagovat
smazaný uživatel

co to sem dáváš za odkazy, pokaždé jsou offline

Reagovat
brenk

Channel is offline.

Reagovat
Pinturicchio

http://www.rojadirecta.me/

Zkus vybrat něco tady.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nemáš žiadny ?

Reagovat
brenk

http://www.streamhunter.tv/

Pozri si, mne v poslednej dobe nejde nič.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

111719 rumunský digi sport 1

Reagovat
Pinturicchio

Dnes se na nás přijel kouknout Platini, snad přinese štěstí.

Reagovat
M11

pekne Marco skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Marco

Reagovat
M11

ROH

Reagovat
smazaný uživatel

co to pískal?

Reagovat
smazaný uživatel

centry zas

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Novara hraje na umělce ?

Reagovat
M11

ano

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, to je pěkný hnus

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! DENIS ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

to je vul ten Lichty, kdyby do něj teď tak nezajel, tak dal Andrea nádhernej gol

Reagovat
smazaný uživatel

nemůžeš vědět :D

Reagovat
smazaný uživatel

dyť Andrea to napálil ani nevěděl, že byo pískaný, stejně tak brankář Novary a na dráze letu míče by to nic nezměnilo

Reagovat
smazaný uživatel

mně přišlo že brankář právě už sledoval co je s hráčema jak se srazili

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby do něj nezajel, tak by to Pirlo napálil do hlediště

Reagovat
smazaný uživatel

Link nebo lépe Sopcast na INTER prosím?

Reagovat
Dejwa
Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLAAASOOOOOO

MIRKOOOOOO PARADA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Mirkoooooooooooooooo

Reagovat
homeles8

jooooo !!!

Reagovat
Pinturicchio

Giacc je taky dobrý skokan.

Reagovat
smazaný uživatel

LEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitný stream no

Reagovat
smazaný uživatel

ani nemusíš ten fotbal sledoval :D tam máš jen proužky ne :D

Reagovat
smazaný uživatel

Už som našiel lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

MIRKOOOOOOOOOOOOOOO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

takovej banán

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Vucinic dobrá haluz

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

MIRKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

( Zase SPOILER z Livesportu )

Reagovat
Melchior

LOL.. kdyz to Pirlo kopal, tak se mi to v pulce seklo a ja, jaka je to mizerna standartka

Reagovat
Mr.Jindros

Mirko... Já tajně doufám, že Mirko bude něco jako Di Natale, kdy se na stará kolena zklidní a začne dávat tuny gólů.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
lnterista

Pazzini

Reagovat
smazaný uživatel

paráda brzkej gol

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo je neuvěřitelný režisér, nechápu proč ho vyhnali z AC

Reagovat
Dejwa

co chceš víc Pazzo?

Reagovat
smazaný uživatel

Pazzo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale žerieme ich na tom ihrisku zaživa

Reagovat
M11

to jsou sance

Reagovat
smazaný uživatel

ten Pirlo je fakt neuvěřitelnej pán

Reagovat
smazaný uživatel

Robur

Reagovat
smazaný uživatel

Giak mě začíná srát

Reagovat
Mr.Jindros

Hraje nalevo no, tam není ideální. Snad se posune směr střed v průběhu.

Reagovat
smazaný uživatel

měl dát místo něj estiho i když ten mě zas vytáčí že to nezkouší 1 na 1 ale vzdycky radši nahraje dozadu

Reagovat
lnterista

Juve uz je jasne...gratuluji a neni to zadna provokace...proste je to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

právě si nám prohrál scudetto, je ti to jasný

Reagovat
smazaný uživatel

Tak im pogratuluj k tretiemu miestu

Reagovat
homeles8

Reagovat
lnterista

no AC jsem nastartoval ale i tak si myslim ze nemaji sanci...musite 2x ztratit a AC vsechno vyhrat a tomu neverim

Reagovat
smazaný uživatel

ale jen co si to napsal, AC dalo dva goly prosím koupím ti flašku, když už radši nic nebudeš věštit do hvizdu posledního kola

Reagovat
lnterista

ok pak ti poslu adresu kam to mas poslat

Reagovat
smazaný uživatel

s radostí, když to vyjde

Reagovat
lnterista

a co posles?

Reagovat
smazaný uživatel

co piješ? já vodku

Reagovat
lnterista

ja moc nepiju...to je jedno

Reagovat
smazaný uživatel

ok, pošlu ti kvalitní vínečko od známýho, ať si můžete udělat pěknej večer se svojí přítelkou

Reagovat
smazaný uživatel

*můžeš

Reagovat
Shevchenko

Gratulace k třetímu místu.

Reagovat
smazaný uživatel

FUUUUUUUUUUUU Giak

Reagovat
smazaný uživatel

co je? Kde jsou dneska milanisti? Cassano gol

Reagovat
Shevchenko

CASSAAAAAAAAAAAANOOOOOOOOOO bože tys mi tak chyběl.

Reagovat
smazaný uživatel

Cassano

Reagovat
Shevchenko

IBRAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Yanek

Ještě jeden a Zlatan překoná rekord, cmon.

Reagovat
smazaný uživatel

svůj?

Reagovat
Yanek

Jo.

Reagovat
homeles8

konečně vystřelili :)) Pirlo

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo je dnes pri chuti

Reagovat
Melchior

Kde byl Pirlo celý můj život..

Reagovat
Shevchenko

Ibra + Casso ♥ S ním by ta sezóna vypadala jinak, naše poslední zbraň v boji o scudetto. A teď POME NOVARA !!!

Reagovat
Yanek

Bych nevěřil, že to někdy řeknu, ale Antonio tu hru hrozně zvedl.

Reagovat
smazaný uživatel

musí jet na EURO!

Reagovat
Mr.Jindros

Ještě jeden pls ať se nemusím nervovat.

Reagovat
Pipo123

Inter hraje konečne futbal, aspoň to tak teda vyzerá

Reagovat
Dejwa

škoda, že se neproměnují šance

Reagovat
Pinturicchio

Arturo dneska špaténkový.

Reagovat
smazaný uživatel

by mě zajímalo kdo je to válení sudů učí

Reagovat
homeles8

Conte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

MARCOOOOOOO

Reagovat
M11

MARCOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

GOL MARCOOOOO

Reagovat
homeles8

88 !!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

neverííím marcooo

Reagovat
smazaný uživatel

M11 :

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte aspoň 3-4

Reagovat
Pinturicchio

MARCOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

BORRIELLOOOOOO!!!!!!!!! yesyesyes... preju mu to

Reagovat
Mr.Jindros

Ten účes vlastně nevypadá tak špatně.

Reagovat
homeles8

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

fuj

Reagovat
Pinturicchio

Má tu patku na špatnou stranu

Reagovat
smazaný uživatel

ty ji máš snad na druhou?

Reagovat
Pinturicchio

Samozřejmě, doprava

Reagovat
smazaný uživatel

Marcooo překvapuje

Reagovat
brenk

Marco

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem škoda, Brkic udělá chybu, pak Ibru neuhlídá kulhající Terzi a je to hned za 2 střely, 2 góly... ale Ibra a Cassano - to je sen.

Reagovat
10

Jajinku kde seš?

Reagovat
smazaný uživatel

konecne se nam rozstrileli utocnici

Reagovat
smazaný uživatel

Inak konečne sa nám trafili obaja útočníci

Reagovat
lnterista

takovej head shot

Reagovat
smazaný uživatel

16 striel za polčas, akože tam nič nepadlo?

Reagovat
Melchior

Marco klidně mohl včera večer hrát na Nově ve "velkofilmu" ale gól mu přeju.. jen ohledně toho, aby zůstal svoje stanovisko neměním, raději nějaký nový signing + přesvědčit Giovinca a nechat Matriho, Quagse a Vučiniće

Reagovat
smazaný uživatel

Matriho predať za 18 mega do Zenitu, a namiesto neho zdravého Cenza

Reagovat
brenk

Ja začínam názor meniť, radšej streliť Matriho do Ruska a Marca si nechať.

Reagovat
smazaný uživatel

Matri mi prijde stejnej jak Borriello... takze si radsi necham Marca, kterej je o 10M levnejsi i kdyz Matriho mam furt radsi...

Reagovat
Shevchenko

Hmm tak zas nic.

Reagovat
cresposuper

Milito za Sneijdera. Inač slabota..

Reagovat
Dejwa

šak hrajem celkově dobře.. milion neproměněných šancí..

Reagovat
cresposuper

Milión? Preboha takýto tým musíme jasne prehrať a nie hrať toto...

Reagovat
Dejwa

kdyby bylo 3:0 tak nikdo nemůže nic říct.. jenom aby nás to nemrzelo, tohle jestli se nevyhraje

Reagovat
Antijuve

Taky je jasně přehráváme... jenom branka tomu chybý.

Reagovat
lnterista

Perugii nebo kdo to byl jsme taky nedali a to hral Ronaldo Vieri.... hrajem dobre sance jsou jenom je nepromenujem

Reagovat
Inzaghi

Mít Antonia s Kevinem pod Ibrou celou sezonu, je to úplně o něčem jiným.

I když je zbytek sestavy takovej, jakej je, tak jakmile se dostane balon k té trojici, jsme extrémně nebezpeční. Ibra prostě potřebuje někoho jako je Antonio. Nemusí se pak stahovat a hrát si na tvůrce hry. Žádnýho Tevéze nepotřebujem, jen ať jsou všichni příští rok zdraví. Je to děsivý, jakej nevyužitej potenciál v tom týmu je, protože mít pod tou trojkou ještě pořádnou zálohu, tak zválcujem každýho.

A jak už psal někdo výš - Antonio musí na EURO.

Reagovat
Shevchenko

Ale zatím pohodový zápas. Ibra a aCassano

Reagovat
Pipo123

Gratulujem Juve, sezóna bez prehry a Scudetto, skvelý výkon

Reagovat
smazaný uživatel

ty chceš taky flašku nebo co?

Reagovat
Pinturicchio

Jste se snad s Interistou domluvili na FB, nebo co

Reagovat
Pipo123

Na čom ? Lecce, Atalanta padnú ako nič, dajme tomu že v Cagliari remízujete pri najhoršom, máte Scudetto a sezónu bez prehry. Zasa nerobte sa taký "usratý" už môžte oslavovať

Reagovat
Shevchenko

Lecce doma bude asi nejtěžší zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, přesně, ještě, že s nimi hrajeme doma

Reagovat
Pipo123

Ale stejne Juve vyhrá o 2-3 góly, Lecce môže narobiť problémy, ale keď som ich videl proti Laziu nebolo to nič výnimočné, Muriel ? sám im to nevyhraje, Juve si to postráži v pohode.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Lecce se taky bojim nejvic... maj o co hrat a urcite jsou hodne kvalitni, coz dokazujou i proti silnejm tymum... jinak minuly sezony me naucili nespolihat na nic nez na matematiku, takze dokud to nebudem mit jisty, tak este furt tam vidim tu moznost duhyho mista (coz samo o sobe je uplne uzasny umisteni)... slavit budu az zvednem pohar nad hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla škoda přijít o neporazitelnost na konci sezóny, všechny týmy budou mít motivaci porazit velký Juventus

Reagovat
Pinturicchio

Jsem pověrčivý, tyhle jasné záležitosti, jak se o nich tady začne psát, tak dost často nedopadnou dobře.

Reagovat
Pipo123

No tak to by Lazio hralo už v Serii B podla názorov iných

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Pohodové zatím, Novara až na pár centrů, které spadly na horní síť, nic neměla. Vzdadu hrát na jistotu a pošetřit síly na Lecce, to bude asi kousat víc.

Reagovat
eLJay.91

OT: v právě probíhajícím zápase Chelsea - QPR, kdy Chelsea vede v 70. minutě 5:0, dal Torres už hattrick.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
M11

asi si zachranil pusobeni v Chelsea

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
brenk

Myslím, že on ho už má zachránené dlhšie.

Reagovat
eLJay.91

Asi zůstane, škoda pro nás. Snad vyjde pan Persie

Reagovat
Mr.Jindros

Nestraš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eLJay.91

A kdo je tvým favoritem?

Reagovat
Mr.Jindros

Z nereálných přání Torres nebo Benzema. Z reálných... nevím, koho je reálné přivést. Rozhodně nechci Persila ani Higuaína

Reagovat
eLJay.91

Tak tihle dva by se mi taky líbili, ale třeba o Benzemovi ani neuvažuju, to je naprostý scifi. Torres je reálnej víc, ale taky to asi neklapne.

Reagovat
smazaný uživatel

to si zachránil odchodem AVB

Reagovat
M11

Inter 16 strel a zadny gol.. sila

Reagovat
Pinturicchio

Tak to má většinu na svědomí Sneijder, ne?

Reagovat
Pipo123

Si predstav ten páprda hraje dosť dobre, ale aj tak ho nemám rád

Reagovat
M11

a ja ze se dostal do formy

Reagovat
Pinturicchio

, ... až na EURO

Reagovat
Shevchenko

Juve minulé kolo poslalo dolů Cesenu a pokud dneska Lecce vyhraje, tak pošlou dolů taky Novaru, zajímavé.

Reagovat
homeles8

Reagovat
M11

Marco tak to byl erac

Reagovat
smazaný uživatel

Marco

Reagovat
Mr.Jindros

Ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

omg Marco... mohl sis to pojistit

Reagovat
homeles8

to je hrozná kravina ten týpek s tou zavázanou hlavou :))))

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
M11

VIDAAAAAAAAAAAAAAAAL !!!

Reagovat
smazaný uživatel

KING ARTUROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

VIDALL!!!!! GOOOOOOOOOOOOOOOOOL

KING ARTUROOOOOOOOOOOO

Reagovat
homeles8

VIDAAAAL!!!

Reagovat
smazaný uživatel

VIDAAAAAAAAAAAL

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutně nechápu, proč tam už nejsou dva nebo hned tři útočníci na druhý poločas.

Reagovat
M11

on bude jeste nas nejlepsi strelec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal nas este vyjde draze za kazdej gol platime Leverkusenu 1M navic esi se nepletu ne?

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky bonusy tam urcite sou... prave se to resilo jak daval ty 2 goly proti AS...

Reagovat
smazaný uživatel

dobře, bonusy možná, ale milion?

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslim ze jak dal ty 2 goly tak sem psalo ze Leverkusenu jdou 2M... nevim esi celkem se to nascitalo za sezonu nebo jen za ten zapas...

Reagovat
smazaný uživatel

ty jo, to zas tak výhodný kauf nebude

Reagovat
smazaný uživatel

co?

Reagovat
Mr.Jindros

To je blbost. Snad.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už bych ho nenasazoval ani

Reagovat
M11

Reagovat
brenk

Chlapi paráda!!!!!!

Reagovat
Pipo123

Dúfam že vypadne ešte Janov, bude zaujímavé sledovať kam pôjde Palacio, Kucka, Mesto, Frey, Granquist, Gila, Veloso atd, potom Parolo s Ceseny

Reagovat
smazaný uživatel

celé Mercato bude supér

Reagovat
Pipo123

Jo mňa nabudil Lotito len či ma nesklame, byť na jeho mieste tak neváham a idem do boja o Gilu, Palacia a Mesta Candreva a Ederson sú fajn, ale chce to niekoho poriadneho.

Reagovat
smazaný uživatel

Gila je už přetavený se mi zdá, navíc simulant a nesympaták, toho neee

Reagovat
Pipo123

Ale ofenzívna Mauri, Honda, Palacio - Klose to by bola bomba

Reagovat
smazaný uživatel

nooo, to jo fantaLazio

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

KIIIIIIIIIIIIIIIIIIINGGGGGGGGG ARTUROOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Dejwa

zaloha nehraje druhej poločas

Reagovat
Mr.Jindros

Pošetřil bych Andreu. Já mám furt strach, že se nám zraní.

Reagovat
lnterista

Pazzini - Milito

Reagovat
smazaný uživatel

to mě normálně nebaví

Reagovat
smazaný uživatel

GIGI

Reagovat
M11

VIdal dolu tak ono to s tim milionem je asi fakt pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

to byl jednorázovej bonus dva miliony eur za vstřelený góly, teď už je to v klidu

Reagovat
Melchior

Eliu a hned..

Reagovat
smazaný uživatel

Predved sa Simone

Reagovat
homeles8

Cesena gól :-)

Reagovat
smazaný uživatel

CESENA a Iaquinta prej trefil brevno predtim

Reagovat
lnterista

Obiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

kua Inter

Reagovat
smazaný uživatel

deviazione

Reagovat
smazaný uživatel

No čo je Siena vyrovnať !

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Elia zrejme skončil nadobro....škoda že sme mu nedali šancu

Reagovat
brenk

Mňa to popravde ani moc netrápi... čo som ho tú chvíľu u nás videl, tak sa mi svojím vystupovaním na ihrisku nepáčil, ani nie tak hrou ako správaním... jednoducho mi do toho tímu nepasuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli 2 mu rikali...

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt že vyhrávame aj bez neho, ale čo som ho videl v tom prípravnom zápase tak sa mi jeho hra naozaj páčila....jeho odchod mi nejako žily trhať nebude, ale je to škoda...mohli sme sa aspoň presvedčiť na čo má....

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

a uz je na hristi

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Borriello si teď na chvíli oblíkl dres Novary

Reagovat
smazaný uživatel

je nas ve vapne az moc trefujem vlastni hrace

Reagovat
brenk

Aquilani striedal, tak že by si ho AC nechalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Snejider zas 100 střel z 0 na bránu

Reagovat
smazaný uživatel

Mirko

Reagovat
M11

MIRKOOOOOOOOOOOOO !!!

Reagovat
homeles8

MIRKOOOOO :-) !!!

Reagovat
smazaný uživatel

POKER

Reagovat
smazaný uživatel

Elia na plac!

Reagovat
lnterista

Guarin porad strili

Reagovat
smazaný uživatel

Jovetic nedal penaltu

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ALEX na plac!

Reagovat
10

Elia? to je kdo?

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

MIRKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
brenk

Mirko

Reagovat
Melchior

dobrá demolice.. konečně dáváme i góly.. jen se nevystřílet na Lecce

Reagovat
smazaný uživatel

tak nic, Elia jde

Reagovat
smazaný uživatel

Elia tak sem na něj zvědavej zatim mě pokaždý nas*al

Reagovat
Melchior

jo, třeba když v poháru přihrál geniálně na vítězný gól proti Bologni, to jsem ho vyloženě nemoh vystát ...

Reagovat
smazaný uživatel

jediná přihrávka mu vyšla a hned hrál suprově? vim že neni rozehranej ale zatim se mi v žádnym zápase kde hrál nelíbil

Reagovat
smazaný uživatel

Eljero poď

Reagovat
smazaný uživatel

Zamrdané streamy....nevidel som gol

Reagovat
smazaný uživatel

btw Juve 4500 golu v serii A

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pěkné číslo, už se těším na 5000.

Reagovat
Shevchenko

?? Těšíš se na věc, která přijde tak za 8 let?

Reagovat
smazaný uživatel

Elia na pľaci WTF ...navyše predchvíľou bol na twitteri

Reagovat
brenk

Takto by to vyzeralo v tých remízových zápasoch ak by sme dali prvý gól.

Reagovat
homeles8

Gio Jako Alex :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Buffon

Reagovat
smazaný uživatel

Aquovi teda chybí už jen 1 start do vykoupení ne?

Reagovat
Mr.Jindros

Gigi se nudí a tak to odkopává na roh, i když nemusí.

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

GIOOOOOOOOOOOVINCOOOOOO!!!

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! GIOVINCO ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

nejak vypoustime

Reagovat
Pinturicchio

Tak ale zase trochu hrajem, ááánooo

Reagovat
lnterista

Zarateeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

MAURITOOOOOOOO !!!!!!

Reagovat
Pipo123

Láska goooooooooll,,, MAURITO, pusinku posielam, MAURITO MILUJEM ŤA LASKA

Reagovat
smazaný uživatel

Ja že miluješ mňa

Reagovat
smazaný uživatel

Parma

Reagovat
Pinturicchio

Ty voe, se asi poseru, jestli Inter nakonec tu CHL ukope.

Reagovat
smazaný uživatel

Stále dúfam v ten Neapol....

Reagovat
brenk

Ale mne to nevadí...Inter alebo Neapol.

Reagovat
Pipo123

Neukope, v poslednom kole o ňu príde

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že Elia podklouzl, mohl dát gol

Reagovat
smazaný uživatel

Elia skoda no...

Reagovat
brenk

Nmyslím to nijako ofenzívne, ale vidieť čierneho hráča v Juve je nezvyk.

Reagovat
smazaný uživatel

Treza, Davids, Vieira, Olivera, Appiah....ešte som iste na niekoho zabudol

Reagovat
brenk

Minulosť.

Reagovat
M11

thuram zalayeta

Reagovat
smazaný uživatel

Ako som mohol zabudnúť na Thurama

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko

Reagovat
smazaný uživatel

Ale inak súhlas, nie som rasista ale človek by mal byť biely

Reagovat
Pipo123

Já tak isto, rasizmus je zlý, ale s cigánov by som spravil súčasť vykurovacích systémov

Reagovat
smazaný uživatel

súhlasím

Reagovat
M11

Sissoko

Reagovat
brenk

Ako som vyššie písal, myslel som túto sezónu.

Reagovat
M11

chudak Elia

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem ako vy, ale ja strašne prajem Eliovi gol

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Eljero

Reagovat
homeles8

Elia je ve stresu

Reagovat
smazaný uživatel

Elia chudak docela

Reagovat
Pinturicchio

Kua, už mohl mít dva

Reagovat
M11

kdyz vidim Chielliniho tak by clovek neveril ze hraje na suche umelce

Reagovat
Melchior

já si prostě pořád myslim, že kdybysme potřebovali změnit herní styl (třeba v důsledku zranění) a hrát na křídla, tak Elia s Krasićem by tam prostě byli nejlepší volba..

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslím že by hra s rychlýma křídlama vypadala ještě lépe

Reagovat
Pinturicchio

Giorgio vypadá, jako kdyby se v tom bahně válel schválně, když nemá práci.

Reagovat
smazaný uživatel

King Erjon

Reagovat
brenk

Poďme Siena

Reagovat
smazaný uživatel

SIENA POJD este jeden!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre nech nám aspoň rozchytajú Gigiho pred koncom súťaže....už som sa bál aby nezabudol chytať

Reagovat
Pinturicchio

POME, ROBUUUUR

Reagovat
smazaný uživatel

scudetto už stejně je v Juve

Reagovat
Pinturicchio

Tichučko, zatím ne-e

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa ten Elia aj teraz páči náramne, keby hrá viac tak by mohol byť ťahúňom....

Reagovat
smazaný uživatel

Elia se snazi... to se mi libi cekal sem ze to bude flakat

Reagovat
smazaný uživatel

mně to přijde tak na pul někdy mi přijde že napadá a někdy zase že stojí kdyz si může naběhnout :) ale možná by to bylo jiný kdyby přišel za stavu že by se ještě o něco hrálo :) ale ta jeho laksnost mi vadí

Reagovat
Pinturicchio

Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Krása Noce

Reagovat
M11

aaaa skoda PIRLO

Reagovat
smazaný uživatel

tyčka, škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo tyc

Reagovat
Pinturicchio

Kua, tak jsem mu ho přál.

Reagovat
10

chudák Eljero

Reagovat
smazaný uživatel

Elia se snažil

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Elia to je psychika proste...

Reagovat
smazaný uživatel

přísahal bych, že na tý fotce je Iaquinta

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra Cassano

Reagovat
Yanek

Ibra a Cassano, to je fantazie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

Cassano má fyzičku odběhat celý zápas?

Reagovat
Pinturicchio

Cassano běhat nemusí.

Reagovat
Yanek

Dnes to vůbec nevypadalo, že by byl out od října.

Reagovat
M11

tak to klobouk

Reagovat
Mr.Jindros

Tak to je dobře i pro repre.

Reagovat
smazaný uživatel

AC MILAN IS BACK!!! FORZA IBRA, FORZA CASSANO AND FORZA ALL MILAN MEMBER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ať žije anglickoitalský paskvil, co jsi tu vyplodil!

Reagovat
Pipo123

FORZA LAZIO nehrám sa na koeficient, nehrám sa na body pre Calcio hráme pre farby Lazia, pre Rímskeho orla, pre Reju, pre zosnulého Gigiho, Sandra či Mirka, hrajeme pre fanúšikov... seriem vám na koeficient, k čomu sú mi body pre iné kluby ? k čomu ? já potrebujem vidieť vyhrávať Lazio, iba Lazio, iné tými mám v prdeli, lebo len Lazio je môj tým, MERDA CALCIO, FORZA LAZIO ( týmto príspevkom si dovolujem pozdraviť svojho dobrého kamaráta Romulusa, Romulo )

Reagovat
lnterista

ty taky jak se vyspis

Reagovat
olis

dufam ze dnes vyhra udinese a da este sancu neapolu na LM, forza Udinese

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Forza SS , Forza Pipo

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Daje Lazio!

Reagovat
mastakillah

Udine dneska musí. Jinak je nejspíš rozhodnuto

Reagovat
Pinturicchio

Nemáte někdo SopCast na Udine?

Reagovat
Pinturicchio

sop://broker.sopcast.com:3912/91871

Lazio, kdyby někdo chtěl.

Reagovat
Slejdy

Lazio 2 strely za polocas

Reagovat
smazaný uživatel

Asi máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

reakce na Pipa

Reagovat
doNny

Cana, Scaloni s Diakitém, to je ideální kombinace na prohru . Pokud se Ledesma neukopne nebo potom Libor v 16 nehodí něco hlavou, tak budem rádi za remízu

Reagovat
smazaný uživatel

Diakite je konec, ten nema s fotbalem nic spolecneho

Reagovat
doNny

ať jde radši hrát basket, výšku a tělo na to má. Nohy má jen na chození, takže rukou by mu to mohlo jít Ať už příjde ten stoper, ať má ten Dias s kým hrát...

Reagovat
doNny

Reagovat
Pipo123

A kurva, jebať Diakiteho, Scaloniho, Canu aj Rocchiho vyjebaný odpad a ten Diakite, černoch do Lazia nepatrí a on je kurva anti talent

Reagovat
smazaný uživatel

ty si pekne mimo chlapče

Reagovat
Pipo123

A čo je nato mimo ? 2 roky v kuse nadávam na to že máme príliš veľa hráčov čo na to nemajú, zatiaľ čo Laziale sú odvarený s Hernanesa a tešia sa mu. Diakite a Scaloni nám prehrajú LM a kto tvrdí opak si serie do pusy. Rocchi ? mal som ho rád, ale na to nemá už dobré dve sezóny, gol nedá ani keby sa rozpolil a nie je pri hre vôbec prospešný.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne je celkovo nesympatický tvoj spôsob vyjadrovania. Na jednej strane sú tu tvoje reči pred zápasom o tom ako ti záleží len na Laziu a ako ho miluješ a potom tu urážaš vlastných hráčov a hlavne Rocchiho - to je človek, ktorý obetoval tomuto klubu kus svojej kariéry, strelil vyše sto gólov a treba si ho za to vážiť. Jednoducho tvoje komenty sú často v rozpore s tým, ako sa biješ do hrude aký si veľký Laziali.

Reagovat
Pipo123

Já sa nehrajem na veľkého Lazialiho, skôr to beriem zo srandy ak si nepochopil, Lazio milujem ale som voči nemu kritický, bol som v minulosti, som teraz a budem aj v budúcnosti, nie som typ fanúšika ktorý miluje a nevidí chyby. Rocchi si serie do úst, nie som jediný čo na neho nadáva, veď ho fans vypískali v minulých zápasoch. Vlastných hráčov urážať budem pokiaľ budú tak tragicky reprezenzovať Lazio, Diakite a Scaloni sú proste absolútne mimo a ak zostanú tak som zvedavý s akého dôvodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pippa neurážaj pls. Mal som sa s ním možnosť rozprávať aj mimo EF a je to rovný borec zo slovenského Ríma - Trnavy.

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

To ti závidím

Reagovat
Pipo123

Je mi jedno či uhráme LM alebo EL, ale ak Lotito si znova nasere do pusy, znova nepríde rozdielový stopér a konečne prosím zbavme sa tých kokotov Scaloni, Cana, Diakite, Garrido, Rocchi, Makinwa,

Reagovat
Shevchenko

Di Nataleee

Reagovat
Pipo123

Ach Matuzalem a Biava out to už ani smiešne nie je

Reagovat
doNny

Obránci mají dobrých 20 metrů k dalšímu postupu nebo rozehrávce a oni to radši nabuří dopředu, jakési centrování na nohu obránců Udinese na úrovni 16, dále Diakité místo čistého obrání sejme útočníka, který tím získá 30 sekund pro tým...

Reagovat
Pipo123

Čo sa teraz stalo ? nejak nechápem tú situáciu, prečo Gonzalez prestal hrať a prečo protestujeme ? prečo sme prestali hrať ?

Reagovat
Votas

já na betu zaslechl zapískání...asi sem nebyl jedinej

Reagovat
olis

jojo udinese dakujeme velmi pekne ze ste porazili lazio neapol je stale v hre aj ked je to velmi smutne ze sa musime takto spoliehat na ostatne tymi

Reagovat
Pipo123

Akože prezident Lotito a Tare ukludnujú hráčov na ihrisku ? Scaloni na pokyn rozhodcu aby rozohral v strede irhsika chytil loptu a jebol ju preč.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele