Primera División souhrn - 8. kolo

25.10.2008, 21:53, aktualizováno 26.10.2008, 23:11
Komentáře a souhrny
Situace na čele španělské ligy se mění. Valencia a Villarreal jen remizovaly, takže mezi sebe pustily Barcelonu a Real Madrid, kteří své zápasy zvládli. Sevilla dokonce prohrála doma s Málagou a je pátá.

CA Osasuna - Real Betis 0:2

25.10.2008 20:00

Góly: 52. Mehmet Aurélio, 86. Mariano Pavone

Betis podruhé v řadě vyhrál, tentokráte dokázal vyhrát na hřišti tápající Osasuny, jenž prohrála i své druhé utkání pod vedením nového trenéra Camacha. Los Verdiblancos se v tabulce posunuli na dvanáctou pozici, Pamplona zůstává předposlední.

První střeleckou pozici si vytvořili hosté, v patnácté minutě to byl Fernando Vega, jenž vyprášil rukavice brankáři Ricardovi. O dvě minuty později se už fanoušci na stadionu Reyno de Navarry radovali z branky domácí útočníka Ezquerra, radost jim však pokazil zvednutý praporek asistenta rozhodčího.

Ve 21. minutě zahrozili domácí opět prostřednictvým Ezquerra, jehož ránu z hranice pokutového území vytáhl na roh brankář Casto. Na druhé straně hřiště pálil mimo branku v dobré pozici Damia. Poslední šanci prvního poločasu měl na svědomí Capi, který vyslal tvrdou ranu směrem k Ricardovi, ten si ovšem dokázal s nepřijemným pokusem poradit.

V 51. minutě rozehrával hostující záložník Mehmet Aurelio přímý kop, míč nepochopitelně prolétl mezi hráči domácího celku ve zdi a brankář Ricardo už nestačil pokus tureckého hráče zlikvidovat, Betis se tak dostal do vedení. Osasuna se ihned po inkasovaném gólu vrchla do útoku, střelecký pokus Portilla neměl šanci na úspěch. Dobrou šanci pak nevyužil Kike Sola. Deset minut před koncem našel střídající Masoud hlavu útočníka Dadyho, jenž však hlavičkoval nad hostující branku.

V 85. minutě přišel druhý gól utkání a opět jej vstřelili hráči Betisu, Emanův pokus z přímého kopu brankář Ricardo nedokázal dostat plně pod kontrolu a pohotový Mariano Pavone poslal hostující tým do dvoubrankového vedení. Osasunu druhý inkasovaný gól zlomil a v závěru utkání nedokázala už ani zkorigovat skóre, Betis tak vyhrál 2:0.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - UD Almería 5:0

25.10.2008 22:00

Góly: 5. Samuel Eto'o, 13. Thierry Henry, 21. Samuel Eto'o, 24. Samuel Eto'o, 37. Dani Alves

Ódu na fotbal předvedla Barcelona v prvním poločase proti bezmocné Almeríe. Katalánský velkoklub nasázel během půlhodiny svému soupeři pět gólů a bylo po zápase. Hosté působili bezradně v útoku i v obraně, svůj tým navíc ještě více potopil Álvaro Negredo, který kriminálním zákrokem fauloval Márqueze, dostal červenou kartu a své spoluhráče nechal proti Barceloně o desíti.

Kouč Guardiola před utkáním varoval, že řada dobrých výsledků byla způsobena velkou dřinou a skvělým začátkem, který útočné hody vždy značně ulehčil. A tentokráte to bylo stejné.

V páté minutě nejdříve vyzkoušel pozornost gólmana Alvese Xavi a o pár momentů později už Nou Camp bouřil nadšením. Touré Yaya zkusil přihrávkou za obranu najít Iniestu a i když obrana Almeríe ještě dokázala tento pass odvrátit, ke sraženému míči doběhl Samuel Eto’o a v poklidu překonal Alvese. 1:0.

Ve 14. minutě už byl rozdíl dvojnásobný. Messi skvěle našel Iniestu, po jeho zpětné přihrávce se k míči znovu dostal Argentinec, polostřelou/polopřihrávkou našel Henryho a ten už jen doklepl míč do brány. 2:0.

Následně se o gól pokoušel sám Messi, ale mířil nepřesně, a tak udeřil znovu Eto’o. Úžasná přihrávka Iniesty našla Xaviho a ten daroval gól Kamerunci přihrávkou před prázdnou bránu. 3:0.

Hattrick pro nejlepšího střelce sezóny 05/06 přišel po dalších třech minutách. Messi se uvolnil po pravé straně, přihrál Eto’ovi před bránu a ten nadvakrát patičkou dopravil balón za základní čáru. 4:0.

Hosté mohli snížit po nedorozumění mezi Puyolem a Márquezem, ale Negreda skvěle vychytal Valdés. Álvaro Negredo poté neunesl nervy a naprosto zbytečně skluzem u rohového praporku "zlikvidoval" Rafaela Márqueze. Za celý incident pochopitelně uviděl červenou kartu, čímž potopil své spoluhráče, které nechal ve štychu proti rozjetému soupeři.

Deset minut před koncem poločasu se konečně dočkal svého prvního gólu v barcelonském dresu Dani Alvés. A nebyl to gól ledajaký – manitu završil exemplárním přímým volným kopem. 5:0.

Na tenisový výsledek mohl zvýšit Messi, jenže když se zjevil sám před brankářem Alvesem, asistent rozhodčího špatně zamával ofsajd. Na závěr poločasu ještě jednou zkoušel štěstí Messi, ale chyběla mu přesnost i razance a Alves byl připraven.

Po přestávce tempo hry značně opadlo. Barca sice měla ještě pár šancí, ale žádný uragán už se nekonal.

Zkorigovat stav mohl Guilherme, ale i když jeho střela lízla břevno, Valdés celou situaci kontroloval. Na druhé straně málem zopakoval gól z reprezentace Iniesta, ale nakonec zvolil přihrávku, která nikoho nenašla.

NA hřiště se za Barcu dostali Hleb, Bojan a následně Víctor Sánchez, ale přílš se toho nezměnilo. Dvakrát se domácí dožadovali penalty, nejdříve po nejspíše pískatelném faulu na Eto’oa, poté za ruku ve vápně, ale pokžadé se hrálo dál.

Závěrečné šance přišly v poslední desetiminutovce a to na obou stranách – Álvarez mířil kousek vedle, Eto’oa výborně vychytal Alves, na druhé straně se pro změnu vyznamenal Valdés.

Branky však už další nepřišly a Camp Nou se spokojil s klasickou manitou 5:0.

Více informací k zápasu

CD Numancia - Racing Santander 2:1

26.10.2008 17:00

Góly: 26. José Javier Barkero, 90+6. Domingo Cisma - 90+5. Mohamed Tchité (pen.)

Na Estadio Los Pajaritos hostila Numancia Santander a díky gólu v nastaveném čase ho dokázala porazit.

Hosté nastoupili oslabeni, v základní sestavě chyběli Garay, Munitis a Tchité, Pereiru tak v útoku doplnil Juanjo, domácím zase chyběl forward Brit.

Santander začal aktivním fotbalem, ale první šanci měla Numancia. Z pravé strany centroval Mario, ale Antonův pokus Toňo chytil. Na druhé straně hlavičkoval nad branku Juana Pabla Juanjo. V 15. minutě se už dostával do zakončení hostující Pereira, ale na poslední chvíli mu na penaltě ukopl míč Moreno.

Oba celky se ale spíše přetahovaly o míč ve středu pole, vzruchu před brankami bylo pomálu. Ve 22. minutě střílel nad domácí Mario, v Toňově náručí skončil i pokus Cismy. Nepřesně pálil hostující Lacen. Ve 27. minutě šla Numancia do vedení. Střela Alvara Antona bylo zblokována a odražený míč zužitkoval Barkero. Santander odpověděl hlavičkou Valery nad, vedle mířil i César Navas.

Do druhé půle nastoupil nově útočník hostí Tchité. Dlouho se ale nic moc nedělo. Až v 56. minutě se do zakončení dostal po akci Serrana Tchité, ale pálil nad branku. Po hodině tak naskočil na plac i zkušený Munitis. Následovala akce Numancie, Barkero trefil pravou boční tyč Toňovi branky. Po centru Sepsi zase propásl šanci vyrovnat svou nepřesností Colsa.

Špatné zpracování zase připravilo o šanci domácího Alvara Antona. Podstatné se pak odehrálo až v nastaveném čase. Po faulu Nagoreho na Pereiru sice Tchité z penalty srovnal, ale v šesté minutě nastevného času se ještě po centrovaném míči dokázal prosadit Cisma a zařídil domácím výhru. Santander už na výhru čeká sedm kol.

Více informací k zápasu

Recreativo Huelva - Valencia CF 1:1

26.10.2008 17:00

Góly: 47. Javier Camuñas - 62. David Villa

Valencie podruhé v sezoně ztratila body, když jen remizovala na hřišti Huelvy, která si připsala na své konto druhou remízu v řadě. Netopýři se i přes ztrátu dvou bodů posouvají zpět do čela tabulky. Recreativo je osmnácté.

V úvodních minutách utkání fanoušci sledovali především boj ve středu pole, první zajímavá střela byla k videní až v 18. minutě, kdy krásně pálil z voleje Manuel Fernandes, jeho pokus z šestnácti metrů s vypjetím všech sil vyrazil na rohový kop brankař Riesgo. Valladolid zahrozil o deset minut později prostřednictvým hlavičky Javi Guerrera, která skončila na horní síti hostující branky. Na druhé straně se dostal do dobré pozice Joaquin, jeho lobovaný pokus skončil metr vedle pravé tyče domácí branky.

Valladolid skvěle vstoupil do druhého poločasu, dvě minuty po přestávce zatáhl balon Javi Guerrero, jenž idealně načasoval přihrávku na Camunase, jehož rána se otřela o tyč a zapadla za záda brankáře Renana. Valencie od inkasovaného gólu přidala ale dlouho se nemohla dostat do šance, až v 61. minutě dostal Joaquin dostatek času na centr, na centr křídelníka Valencie si naskočil Mata, jehož hlavičku stačil zázračně vyrazit brankář Riesgo, na dorážku Davida Villy už však stačit nemohl - 1:1.

V 72. minutě to byl Mata, jenž po přihrávce Vicenteho pálil nad branku. Další příležitost jak poslat Valencii do vedení měl Miguel, v pokutovém území mu však střela nesedla. Domácí zahrozili prostřednictvím Colunga, s jehož ranou si však dokázal brankář Renan poradit. V závěru utkání si už ani jedno mužstvo šanci nevytvořilo.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Real Valladolid 1:0

26.10.2008 17:00

Góly: 32. Daniel Díaz

Getafe se povedlo až na čtvrtý pokus v letošní sezoně vyhrát na domácím stadionu, když dokázalo porazit na stadionu Alfonsa Pereze Valladolid nejtěsnějším možným rozdílem. Madridský klub se posunul na sedmou příčku v tabulce, Real je patnáctý.

Domácí tým začal aktivně, hned v úvodních minutách si musel brankář Valladolidu Sergio Asenjo poradit s dvěma hlavičkovými pokusy domácích fotbalistů. Getafe kontrolovalo hru a tlačilo se do zakončení. Za svoji aktivitu byl domácí celek odměněn v 31. minutě, kdy nikým neatakovaný Diaz si naběhl v pokutovém území na centr Estabana Granera a dokázal překonat brankáře Asenja. Roberto Soldado pak mohl zdvojnásobit vedení Getafe, ovšem v dobré pozici nezvolil nejlepší možnost, a obrana Valladolidu si mohla oddechnout. Hosté mohli v závěru poločasu vyrovnat, Pedro Leon však hlavičkoval mimo branku.

Azulones byli aktivní i ve druhém poločase, Granerova hlavička jen těsně minula branku, v další šanci si poradil Asenjo se střelou Albína. Javi Casquero poté pálil vedle. Valladolid byl v útoku bezzubý, ovšem domácím se stále nedařilo přidat druhý uklidňující gól. Nepovedlo se to ani střídajícímu Uchemu, který z šestnácti metrů nedokázal nasměrovat svůj pokus mezi tři tyče hostující branky. Uche se dostal hned vzápětí do další šance, tentokrát ho vychytal brankář Asenjo. Valladolid si nedokázal ani v závěru utkání vytvořit šanci, utkání tak skončilo zaslouženým vítězstvím Getafe.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Espanyol Barcelona 3:0

26.10.2008 17:00

Góly: 49. Aritz Aduriz, 59. Aritz Aduriz, 76. Fernando Varela

Espanyol zkrátka na Mallorcu neumí a znovu se to potvrdilo. Katem Katalánců tentokráte byl Aritz Aduriz, jenž zaznamenal úvodní dvě branky a zlomil odpor soupeře. Ostrované tak zažehnali rodící se krizi, naopak Espanyol prdloužil svou šňůru bez vítězství.

Nejlepší akci prvního poločasu obstaral Josep Lluís Martí. Ten ve 32. minutě vybojoval ve vápně Espanyolu míč, obehrál obránce a poslal míč nad brankáře Kameniho, jenže k bráně balónu pár centimetrů chybělo. Fanoušci každopádně Martího vytleskali jakoby to gól byl.

Jinak toho však k vidění v první pětačtyřicetiminutovce moc nebylo. Spoustu nepřesných pasů, nedostatek pohybu, obrany takřka bez práce. Útoky domácích táhl Juan Arango, ale vůbec se mu nedařilo a když v 38. minutě ztratil míč, došla divákům trpělivost a ozval se mohutný pískot.

A jelikož Espanyol působil snad ještě více tragicky, daly se věci do pohybu až v druhém poločase. Daly se však do pohybu jen na jedné straně – během deseti minut se dvakrát hlavičkou trefil Aduriz a prakticky bylo rozhodnuto.

Bývalý hráč Bilbaa využil perfektně dvou přihrávek Jurada a baskické fanoušky asi znovu nechá přemýšlet nad tím, proč ho proboha nechal trenér Caparrós odejít.

Espanyol se snažil zkorigovat stav, ale když se Los Periquitos dokázali prosadit přes brankáře, radost jim (konkrétně Tamudovi) na brankové čáře pokazil David Navarro. Veškeré pochybnosti o výsledku nakonec utnul Feernando Varela, který se objevil sám před Kamenim a neměl problémy.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Málaga CF 0:1

26.10.2008 17:00

Góly: 16. Adrián

Sevilla podlehla senzačně Málaze a nevyužila tak možnost atakovat čelo tabulky. Málaga je na skvělém šestém místě.

Domácí, kteří nastoupili s jediným útočníkem Luisem Fabianem, navíc dohrávali bez vyloučeného Adriana. Za hosty hrál v základní sestavě také jediný hrot Adrián, střelec rozhodující branky utkání. Domácí začali dobře, ve 12. minutě centroval zleva Maresca, Arnau špatně vyběhl, ale Jesús Navas této příležitosti nevyužil.

Překvapivě udeřilo na opačné straně. Málaze se povedl brejk, Nacho Adrián byl nekrytý, míč směřoval přímo k němu a útočník zachoval proti Palopovi klid. Ve 28. mnutě odpovědela Sevilla nastřeleným břevnem. Dobrou přihrávku si připsal Fernando Navarro, Fabiano loboval Arnaua, ale míč se zarazil o brankovou konstrukci. Útoky domácích táhli Navas a Fabiano, ale šance nepřicházely.

Do druhé půle nastoupila Sevilla posílena o Romariče na úkor Maresky, později nasadil kouč Jimenez i Chevantona. Při tlaku domácích fotbalistů ale gólman hostí Arnau příliš práce neměl. Naopak v 65. minutě málem přidal po ojedinělé šanci a chybě Palopa druhý gól Adrián.

Další událostí byla přímá červená karta pro Adriana a tím šance Sevilly na zvrat ještě poklesly. V 79. minutě se přece jen dostával do šance na vyrovnání Fabiano, dostal se i přes gólmana Arnaua, ale byl v těžkém úhlu, a ještě se stihl vrátit Weligton. Na centr Navarra zase nedosáhl Chevanton. Sevilla tlačila, ale ani na vyrování už nedosáhla.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Sporting Gijón 0:3

26.10.2008 17:00

Góly: 23. David Barral, 27. Carmelo, 84. Diego Castro

Sporting Gijón rozmetl Deportivo a z dřívějšího otloukánka ligy je výborně hrající tým s dost možná jednou z nejlepších forem v Evropě. Naopak Depor završil tragický týden, ve kterém už před tímto zápasem stihl zažít debakl na půdě CSKA Mosckva.

Nutno dodat, že se hosté nemuseli cítit na stadiónu El Riazor nijak osaměle, neboť je doprovázelo několik tisíc vlastních fanoušků a na výkonu Sportingu to bylo znát. La Coruňa sice nazačala špatně, ale postupem doby se ze hřiště vytrácela a prohrála zaslouženě.

Ani značné změny v sestavě nepomohly týmu Miguela Ángela Lotiny s letošním problémem číslo 1 – koncovkou. Domácí si tvořili šance hned z úvodu, ale gólu se nedočkali.Centr Filipeho pár sekund po úvodním hvizdu zakončoval Riki vedle, následně byl blizoučko gólu Colotto, ale míči na brankové čáře zabránil v cestě do sítě Rafael Sastre.

Právě kapitán hostí chyboval při další akci soupeře a mohl být hodně rád, že Mexičan Guardado před Cuéllarem trestuhodně zaváhal.

Sporting se rozjížděl postupně, zkoušel štěstí přes protiútoky a tahle taktika se vyplatila. Nejdříve sice ještě Castro svou šanci neproměnil, ale podruhé už z brejku dokázali hosté vytěžit to, co potřebovali. Castro byl faulován Lopem a rozhodčí nařídil penaltu.

Ze značky pokutového kopu si bez problémů připsal branku Burral a otevřel skóre utkání. Je neskutečné, jak inkasovaný gól dokázal Deportivo znovu složit na zem, jako tomu bylo již proti CSKA. Najednou existoval na hřišti jen jeden tým a ten přidal o pár minut později další branku.

Běžela 26. minuta, když chyboval Lopo a umožnil Carmelu Gonzálesovi překonat bezmocného Aranzubiu. 2:0 a La Coruňa už se vzpamatovat nedokázala.

Na hřiště vběhl Juan Carlos Valerón, avšak pokud to mělo nějak domácím pomoci, nesměl by se minutu před přestávkou nechat vyloučit Colotto.

Deportivo v druhém poločase hodně riskovalo, aby se udrželo v zápase, ve kterém zůstavalo díky výbornému Aranzubiovi, ale snížení nepřicházelo, právě naopak. Aranzubia vychytal tváří v tvář Barrala, zastavil unikajícího Castr a podobně jako Barral dopadl i Morán. Nakonec však třetí gól přece jen přišel.

Jeho autorem byl Diego Castro a Sporting se i díky němu na svého soupeře bodově dotáhl a pokud oba týmy budou pokračovat v nastolené formě, nebude dlouho trvat a Depor se bude na Gijón dívat z velké dálky.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Atlético Madrid 4:4

26.10.2008 19:00

Góly: 47. Marcos Senna, 51. Joseba Llorente, 57. Gonzalo Rodríguez, 67. Giuseppe Rossi - 1. Simão, 22. Diego Forlán, 83. Simão, 86. Raúl García

Skvělý zápas sehrál Villarreal s Atlétikem Madrid. Hosté vedli 2:0, pak prohrávali 2:4. Nakonec vyrovnali na 4:4.

Domácí nastoupili s útočnou dvojicí Llorente a Rossi, hostům opět chyběl Ujfaluši, na hrotu byl osamocený bývalý hráč Villarrealu Forlán. Atlétiko mělo raketový start a do vedení šlo hned v první minutě zápasu. Pernía s Forlánem dobře zakombinovali, do zakončení se dostal Simao a překonal k pravé tyči Diega Lópeze.

Villarreal se tlačil dopředu, ale v 8. minutě potáhl míč Simao, přihrál na střelu Manichemu, ale ten branku minul. Sporný moment přišel o pět minut později, souboj Heitingy s Rossim byl sudím Mallencem uznán jako čistý. Pokus hostujícího Perníi byl ztečován na roh.

Penalta se nepískala ani po pádu Forlána ve vápně. Ve 22. minutě už to bylo 0:2. To slabě odvrátil centr Godín a úspěšný byl Forlán. Pak to zkusil z dálky domácí Cazorla a mnoho jeho střele nechybělo. V 35. minutě si skvělý zákrok připsal Franco, a to proti střele Rossiho. Pak ale nastala pro Atlétiko velká komplikace, když byl po druhé žluté kartě vyloučen Banega, nejprve za faul na Pirese, pak na Capdevilu.

Neuvěřitelná věc se stala v 48. minutě a vývojem zápasu to zamíchalo. Z dost velké dálky napřáhl dělostřelec Marcos Senna, míč letěl do náruče Lea Franka, ale nakonec se jen od jeho náručí odrazil do branky! Nešťastný vlastní gól a bylo to 1:2. A v 51. minutě už bylo vyrovnáno. Na přihrávku za obranu si naběhl Llorente a podél Lea Franka poslal míč do branky! Villarreal byl nezastavitelný. Hned čtveřice hráčů prolomila ofsajdovou past a Gonzalo Rodríguez měl před Frankem už snadnou pozici a poslal míč k tyči. V 63. minutě se k trestnému kopu postavil už jednou úspěšný Senna, ale tentokrát Leo Franko jeho ránu raději vyrazil na roh.

Po něm zase střílel Cazorla, míč byl tečovaný a gólman měl plné ruce práce srazit ho na další roh. Kanonáda ale pokračovala. Cazorla vybídl k šanci Rossiho, zbavil se obránců i gólmana a snadno zasunul míč do branky. To vše v 68. minutě a bylo to už 4:2.

Atlétiko se ale nevzdalo. Na půlce Simao šikovností vypíchl míč Gonzalovi, dostal se až k brance a překonal Diega Lópeze. Skóre bylo opět otevřené 4:3. A nový trend v zápase se opravdu potvrdil. Atlétiko poslalo do vápna soupeře centrem trestný kop, na něj si naskočil Raúl García a opravdu hlavou vyrovnal na 4:4!

Více informací k zápasu

Real Madrid - Athletic Bilbao 3:2

26.10.2008 21:00

Góly: 18. Wesley Sneijder, 28. Gonzalo Higuaín, 58. Gonzalo Higuaín - 34. Joseba Etxeberria, 44. Andoni Iraola (pen.)

Real Madrid si v 8. kole La Ligy připsal další výhru. Cesta ke třem bodů byla tentokrát velmi trnitá, nad Athleticem Bilbao zvítězil těsně 3:2. Zápas rozhodl dvěma góly Higuaín a poznamenaly ho výroky sudích na obou stranách.

Utkání mezi Realem a Athleticem Bilbao bývají velmi vyhrocená a nervy pracují na obou stranách. Nejinak tomu bylo i v 8. kole Primera División. Ani jeden z týmů nenechal soupeři nic zadarmo a podle toho to na hřišti i vypadalo.

Domácí nastoupili překvapivě bez Ramose na pravém straně obrany, kde ho nahradil veterán Salgado, který několikrát předvedl, proč už nemá místo v základní sestavě. Na opačné straně nenastoupili původně ohlášení Gurpegi a Susaeta, které nahradili Gabilondo a Llorente.

Zápas začal překvapivou dalekonosnou střelou Sneijdera, který jen těsně minul růžek Iraiozovy branky. Na opačné straně nedosáhl na míč Llorente. Poté rozhodčí neuznal neprávem gól Realu, protože Higuaín v postavení mimo hru rozhodně nestál. Baskové odpověděli nebezpečným centrem, který jen těsně odvrátil před Gabilondem Salgado.

V 11. minutě udeřil poprvé Real. Heinze našel pěknou přihrávkou Sneijdera, ten se prosmýkl do pokutového území a levačkou překonal Iraizoze. Zanedlouho mohlo být vyrovnáno, ale Marcelo odvrátil z brankové čáry hlavičku Llorenteho. Pak nabil Higuaín Sneijderovi a střela maličkého Holanďana trefila tyč branky Athleticu.

Real Madrid se i nadále tlačil do útoku a výsledkem byl Raúlův oblouček a nepřesná střela Higuaína. Ve 28. minutě se však mladý Argentinec dočkal, poté co k němu míč doputoval od Sneijdera a patičce Van der Vaarta, a levačkou rozvlnil síť. Baskický tým ovšem za šest minut odpověděl, kdy se po tvrdém souboji Yesteho s Gagem dostal k míči kapitán Etxeberria a ranou ke vzdálenější tyči překonal Casillase.

To však nebylo ještě vše. Minutu před koncem poločasu zapískal rozhodčí Izquierdo přísnou penaltu ve prospěch Bilbaa. Důvodem byl souboj Heinzeho s Llorentem, kdy argentinský obránce nechal ruku v obličeji útočníka Athleticu, který byl již ve výskoku. Nařízený trest s přehledem proměnil Iraola. Řadu nepřesností doplnil ještě mírný trest pro Marcela, který za brutální faul na Etxeberriu obdržel pouze žlutou kartu.

Druhý poločas začal ostře Real. Během dvou minut se třáslo dvakrát břevno baskické branky. Nejprve pálil po přiťuknutí Robbena do konstrukce Higuaín, následně po rohu střílel do stejného místa Heinze. Poté Robbenovu střelu vytěsnil mimo Iraizoz. Athletic mohl utkání otočit ve svůj prospěch, ale Gabilondo mířil po centru vystřídavšího Garmendíi mimo.

V 58. minutě odpověděl tím nejlepším způsobem Real. Gagova kolmice našla Higuaína a ten se tváří v tvář Iraizozovi nemýlil. Utkání přitvrdilo a šance přišly až po střelách Robbena, který mířil nad a Sneijdera, jehož vychytal Iraizoz. V 76. minutě byl vyloučen Amorebieta, nicméně nezlomné Basky to nezastavilo.

Přesto se mohli radovat v 82. minutě domácí, ale hlavička Higuaína po centru Marcela šla nad. Pak mohl z brejku vyrovnat Llorente, ale jeho střela se odrazila od tyče. Pak se tentýž hráč dožadoval penalty, poté co byl ve vápně postrčen Pepem. Skóre se ovšem do konce zápasu už nezměnilo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Valencia CF862018:520
2.FC Barcelona861124:719
3.Real Madrid861123:1219
4.Villarreal CF853013:718
5.Sevilla FC852113:517
6.Málaga CF84139:913
7.Getafe CF83329:812
8.RCD Mallorca83238:1011
9.UD Almería83239:1311
10.Atlético Madrid831417:1610
11.Espanyol Barcelona82336:109
12.Deportivo La Coruña82335:99
13.Sporting Gijón830513:219
14.Real Betis82249:88
15.Real Valladolid82156:97
16.CD Numancia82157:147
17.Racing Santander81345:106
18.Recreativo Huelva81344:136
19.Athletic Bilbao81256:135
20.CA Osasuna80443:84

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (392)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Je mi líto Valdése, že ty útočné "orgie" svých spoluhráčů musí sledovat přes celé hřiště.

Zatím

Reagovat
smazaný uživatel

Ááááááááá!!! Ten třetí gól byl jak narýsovanej

Reagovat
-Kopy-

Solidní válec.

Reagovat
smazaný uživatel

Negreda jsem bral jako jednoho z možných posil, ale ted se ukázal jako naprosté hovado a doufám, že dostane distanc alespoň na pět kol.

Reagovat
smazaný uživatel

tam to bylo na zlomeninu

Reagovat
smazaný uživatel

To by muselo být s naším souhlasem. Máme práva do konce června, tolik peněz asi nepustíme...

Reagovat
smazaný uživatel

To je mi jasné, nemyslel jsem nutně teď hned, ale hráč podobného typu by se dle mě hodil.

Ale budu hledat jinde, někoho, kdo si špatný výsledek vybijí na tom, že někomu mále přeláme nohu, toho fakt v týmu nechci.

Reagovat
Radin

Kyslíku četl sem dobře,ty si plánoval jako jednu z možných posil odchovance Realu Madrid?:-))To by musel být blázen :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Negredo není odchovanec Realu.

Reagovat
Radin

tak sorry,ale v bečku sem ho viděl hrát ještě jak hrálo druhou ligu,jen sem nevěděl že ještě předtím někde hrál.Aji tak,proč by chodil do Barcelony :-)

Reagovat
smazaný uživatel

A preco by nechodil ?

Reagovat
Radin

Jak byl jednou hráč Realu,i když rezervního týmu,měl by mít k němu vztah :)

Reagovat
smazaný uživatel

Odchovanec nie je, sancu v A time nedostal. Nemyslim si, ze k Realu nejaky specialny vztah, ale mozno sa mylim.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtít klidně může, kuráže na to má dost, ale on o tom rozhodovat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím.

Reagovat
smazaný uživatel

Odchovance ? Ja ze ho odchovalo Vallecano.

Reagovat
smazaný uživatel

" :-))))) "

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jsem ho nikdy neviděl, že by něco takovýho udělal, ale k jeho povaze bojovníka mi to sedí. Ale on stejně říkal, že nechce být dvacátým hráčem v Realu nebo Barce a raději se půjde porvat o základ do Atlética.

Reagovat
smazaný uživatel

U nás by nebyl dvacátým hráčem, viděl bych ho zhruab jako Larssona, každopádně bojuje se jindy než za stavu 0:4 u rohového praporku.

Reagovat
madridcan

Co sa stalo...nemam moznost sledovat?Zranil niekoho?

Reagovat
smazaný uživatel

No to naštěstí ne, ale nebylo k tomui daleko. U rohového praporku skluzem sejmul Márquez, když rozehrával - neskutečné.

Reagovat
madridcan

No takze buduci tyzden budu v utoku bezzuby

Reagovat
smazaný uživatel

Však byste mu stejně nedovolili hrát.

Reagovat
madridcan

minuly rok nam dal gol

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to je divné, vy většinou hrajete proti lehčím soupeřům než zbytek ligy.

Reagovat
madridcan

no to je pravda,ale on to mal dovolene

Reagovat
Tomanatura

Tak se omlouvám všem kterých jsem se dotkl. Barcelona má v součastnosti nejlepší kádr i formu na světě

Reagovat
smazaný uživatel

v Evrope nemaji konkurenci, nechci pomyslet jaky by meli vysledky kdyby v takovym tempu co hraji prvnich 30 minut hrali po cely zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Kádr možná, formu asi jo... ale hlavně trenéra!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

Říkal sem to

Reagovat
One-Real

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně Messi se zatím trošku hledá.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že nachází ostatní

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, ještě bych dodal, že vzhledem k otmuto zápasu jsme o to více rád za zápas proti Bilbau - tam jsme museli vítězství vydřít, odrazit nápor, vstřelit vedoucí gól a pak dál hrát tak, aby jsme vedení neztratili. TAkové zápasy jsou vzhledem k debaklům, které ted často rozdáváme, důležité.

Aby si na to hráči podvědomě nezvykli a pak nebyli za vyrovnaného stavu schopni reagovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Na takové skore jako dnes se hezky dívá, ale i tak je tam spousta prostoru pro zlepšení. Jsem zvědavý jak si silnější týmy poradí s chybami, které produkuje obrana v rozehrávce...No každopádně Pep je snad nenechá další zápasy odchodit

Reagovat
smazaný uživatel

ale zaridil 2 goly

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkám, že hraje špatně...Jindy ale zařídí ty góly jinak, než třeba po šťastném odrazu atd.

Reagovat
Tomanatura

Mě se chce bečet. Takový fotbal jsem dlouho neviděl...

Reagovat
madridcan

mal by stiahnut messiho pre vlastne dobro

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, zas někoimu rupne v bedně jak Negredovi a může být zle.

Reagovat
smazaný uživatel

tak se divam na druhy polocas, to je hruza ta barca, asi je to uz nebavi

Reagovat
smazaný uživatel

Nen íse kam hnát a za každou cenu zesměšňovat soupeře...pobavti pár akcemi, vyhnout se zraněním a dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

jasny, ja jen ze sem prisel o prvni puli a ted se divam jenom na udrzbu

Reagovat
madridcan

dalo sa cakat,ze sa spokoja...Doktor bude asi nastvaty Uz proti Baselu sa mu to nepacilo

Reagovat
smazaný uživatel

Proti BAsileji to bylo jiné - ted se zvolnilo, ale nějak se pořád hraje, má tořád, je tam nějaká ta šance, pozorné vzadu... Proti Basileji se na to prostě vysrali.

Reagovat
smazaný uživatel

To vysoké vítězství je sice pěkné, ale není důvod prohlašovat barcelonský kádr za nejlepší na světě. Přeci ještě nehráli proti zvučném soupeři krom Atletica.

Reagovat
smazaný uživatel

No myslím, že at budem hrát proti komukoli, "Galacticos" proto důvod beztak nenajde.

Reagovat
smazaný uživatel

Po vítězstvích 0:5 na Villarealu 1:5 ve Valencii v minulé sezoně nikdo neříkal, že jsme nejlepší na světě. Zatím Barca nic velkolepého nedokázala. Ligu nerozhodují zápasy doma s Almerií a LM nerozhoduje zápas v Basileji.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je to trošku rozdíl. My máme totiž výsledky 6:1,6:1,5:0,5:0 sotva po třetině sezony

Podle všeho se máme na co těšit

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo nemluví o rozhodujících zápasech, to jseš tady první.

Nehledě na to, že Valencii jsme dali podobný příděl i my, ostatně i Atléticu a nikdo to neříkal - je rozdí ljednou za čas někoho vyklepnout a dát za čtyři zápasy sedmnáct gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, ale pro mě není rozdíl v tom vyhrát čtyři zápasy se skorem 7:1 nebo 17:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je to teda velký rozdíl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono to tak u fanoušků Realu bývá - Madrid může vyhrát jakkoli, Barca jen skvělým útočným fotbalem, jinak to fanoušci nepřipouští.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Každý fanoušek je rád za výhru 1:0 , 2:1. Tak mi tu nevykládej nesmysly.

Reagovat
smazaný uživatel

To nejsou nesmylsy, to jso ufakta, sám jsi ted řekl, že je tobě jendo, kolik se vyhraje - vyjádřili se k tomu vda fanoušci Barcelony a oab řekli, že jim to jedno není.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tahle charakteristika seděla kdysi na Juve (vyhrát jakkoliv) a AC (vyhrát útočným fotbalem). letos se mi to začíná konečně zase trošku připomínat...

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
rufus

Fandíš Realu?

Reagovat
Tomanatura

Když už to řeknu i já, antifanoušek všeho španělského, tak na tom něco bude, nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Jina kkrásný to pocit konečně po čase přenocovat na čele.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta druhá půle byla o poznání slabší, takový pohoda fotbálek s kámošema. Ale prvních třicet minut bylo téměř nadpozemských

Reagovat
smazaný uživatel

THIS IS BARCA! Kdyby sme hráli příští kolo s Realem tak je uplně rozmeteme..uvidíme jakou formu budeme mít před Vanocema...snad nám to vydrži...jinak je jasne že momentálně hrajem nejlepší fotbal na světe.... BARCA Guardiola Xavi Iniesta Messi Henry Eto'o atd...Visca el BARCA!!!!!!!!!!!

Reagovat
F.Torres

no roznesete to bych zrovna netvrdil, real spatny fotbal nehraje a kdyby ste hrali v SB tak jednoznacny jak ty rikas by to urcite nebylo spis bych vice veril realu(kdyby hral i robben)

Reagovat
smazaný uživatel

A ty si mysliš že by to Roben rozhodl nebo co ? Podle mě když bude mit BARCA celý kadr k dispozici...hlavně Eto'a Messiho Xaviho a Iniestu tak by měla vyhrát!...uvidíme...

Reagovat
madridcan

ci pana ty si ako na smiech si to ani neuvedomujes?Kazdy posraty vikend len spominas zapas z realom zapas z realom a zase zapas z realom.Ta to bavi?A ked real vyhra na nou campe tak potom si vymyslis co?Ze keby ste o dalsie kolo hrali s Valenciou tak jej date pridel? Sa uz uvedom a netrep tu stale dookola to iste.El Clasica su nevyspitatelne.Barca moze byt aj prva a real predposledny a aj tak by sa hraci realu na ten zapas vzchopili a by tam vypluli dusu a tutovy zapas pre barcu by sa skoncil ich porazkou a to iste samozrejme plati aj naopak

Reagovat
smazaný uživatel

Já tu pořád opakuju zápas s Realem ? možná tak podruhé sem to tu napsal.....ano může to dopadnout jakkoliv..jenom říkám že při současné formě by BARCA vyhrála! - podle mého názoru !"!!

Reagovat
F.Torres

presne tak Lionel 43 taj pekne trapci

Reagovat
smazaný uživatel

mas welku prawdu:D

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona pokračuje ve střeleckých hodech, v osmém kole za půl hodiny vyřídila Osasunu...je sice pěkné že píšete články dopředu ale asi by tam mělo být jméno Almerie!

Reagovat
smazaný uživatel

Eurofotbal zase předběhl dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PJ

A ze by Kyslika napadlo to opravit?

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelné!!! Barcááááááá!!!

Messi sice pěkně zařídil třetí gól, ale jinak byl dneska docela slabý. Snad to byl jenom jednozápasový jev. Asi jsem už rozmazlený

Reagovat
smazaný uživatel

aj handicap mi vyšiel,aj jednotka polčas,aj jednotka cely zapas :D ...ale na jednom tikete mi to dobabralo schalke,na druhu psv, ale ten treti vyšiel a to poteši :D

Reagovat
smazaný uživatel

Panove, zatim jste nemeli tak tezke soupere aby jste mohli tvrdit ze jste nejlepsi na svete Uvidi se po pristim kole

Reagovat
Tomanatura

Jenže on to tvrdí fanoušek Manchesteru United.

Reagovat
smazaný uživatel

koukám že Almería na tom není vůbec špatně,ani co se počtu obdrženejch branek týče

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera ta Barca a...ano - v současnosti dost možná(!) nejlepší kádr světa. formu bych hodnotil až po zítřejším zápase nejmenovaného týmu s Atalantou Bergamasco

Reagovat
smazaný uživatel

Bergamasca

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ono si to mal napisat naopak, lebo kader bude minimalne do januara rovnaky, cize maju najlepsiu formu sveta momentalne, uvidime v januari

Reagovat
smazaný uživatel

Pro zajímavost:

Po úspěchu ankety Mundo Deportivo přišel se svou troškou do mlýna i Sport.es a vyhlásil anketu o nej jedenáctku historie Barcelony a výsledky jsou docela zajímavé, i kdyžzatím je sečteno jen asi třicet tisíc hlasů.

Zubbi - Ferrer, Puyol, Migueli, Sergi - Cruijff, Guardiola, Maradona - Messi, Romário, Ronaldinho

Messi má celkem pohodový náskok, což je ale způsobené také tím, že jeidným vážným konkurentem na jeho postu je Rexach.

Ronaldinho má naopak hodně nadupadnou konkurenci v podobě Stoichkova a Rivalda, já osobně jse mdal Stoichkova, protože ho mám hodně rád, volba Ronnieho ale není vyloženě neopodstatněná.

Střední útočník je pochopitelně narvaný jmény, ale Romário si drží 20 procent před Ronaldem, další - v čele s Kubalou, dále Gamper, Quini, Álcantara či Lineker vypadaj bez šance.

Maradona poráží Laudrupa a Suáreze. Laudrupovi hodně škodí jeho odchod do Realu, své nejlepší roky strávil narozdíl od Maradoyn v Barceloně, ale zas Maradona je Maradona. Segarra nestíhá.

Guardiola sice vede před Xavim, ale ne o moc, Schuster je vzadu, stejně tak (trošku překvapivě) Neeskens.

Cruijff zatím rozmetl Deca, Figa i Luise Enriqueho ... tady není o čem.

Stejně tak to má jasné Sergi nalevo a Migueli na levém stoperu, kde mu Alexanco může konkurovat jen dost omezeně.

Puyol poráží Koemana v taky dost nešťastné bitvě, protože být by tam měli asi oba (ale koho z trojcie Migueli, Koeman, Puyol vyřadit?)

Ferrer se drží před Alvésem, jehož zástup hlasů je asi největší úlet.

Zubbi jasně před Zamorou, třetí Ramallets, čtvtý Valdés.

Reagovat
Radin

Pro mě je zajímavé že je tam dost hráčů co měli někdy něco společného s Realem :-)

Reagovat
Radin

mělo*

Reagovat
smazaný uživatel

Hele díky, taakové věci mě zajímají a potěší..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tím, že ten výběr na jednotlivé posty (i rozestavení) je takhle "nalinkované", je to o ničem

Reagovat
Xavi

jj. Ale jinak dobrá zajmavost. Mně se nejvíc nelíbí Ferrer napravo, měl tam být Puyol a Koeman uprostřed. A taky Suárezovi bych dal hlas před Maradonou.

Reagovat
smazaný uživatel

Chapi byl borec.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyčerpávající, dík .

Reagovat
smazaný uživatel

Zase koncert...

Reagovat
PJ

S tou Barcelonou to jde docela z kopce, nedat za poločas gól Almeríi hrající v deseti, to už je na pováženou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, doufal jsem, že i v druhý půli jim tam pár kousků přidáme, ale ty experimenty se sestavou nějak nevyšly.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nemám slov, ta Barca to letos myslí vážně...A já se nedíval

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně se dočkal Danni.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si myslím, že letos by to zas mohlo být napínavé až do konce. Třeba stejně tak jako v předposlední sezóně.

Real i Barcelona zatím celkem válí a bude to podle mě drama až do konce ligy, i když je to předčasné teď říkat.

O titul se podle mě pobijou jen tyhle da týmy. Valencia, Villarreal, Sevilla a Atlético se za nima nějak seřadí. Na 3.místo bych si přál Sevillu, ale ta na to zatím asi ještě nemá.

Jinak k hře Barcelony:

Sice se jsem odpůrce tohoto klubu, ale opět to začíná být ta stará Barca, která podle mě hraje nejlepší fotbal v Evropě. Sice ještě neměla úplně toho top soupeře, ale to je jedno, body sbírá zatím v pohodě. Každopádně titul přeju Realu nebo Seville.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak celkem čumím jak mohl Racing uhrát bod na Nou Campu, když Barcelona zatím doma každého mele. Zápas se Santanderem jsem viděl a takové štěstí už asi pěkně dlouho hostující tým v Barceloěn mít nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

to Pep teprve roztáčel svůj obrovský jedenáctiválec

Reagovat
smazaný uživatel

strike lampard: akože sme nedeklasovali silný tím a čo atletico ??6:1-čo už sme zabudli??

Reagovat
smazaný uživatel

Jo vlastně...

Reagovat
smazaný uživatel

Co na tohle má říct fanoušek Realu?? Pěkně no, začínám mít obavy. Fotbal to byl pěkný, výsledek bohužel také. Malou roli u mě hraje závist nad tou formou.

Reagovat
smazaný uživatel

sympatické

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby jsme dnes Bilbao přejely aspon polovičním vykonem jako včera Barca, tak budu spokojen.

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím že real vyhraje, bilbao na tom není ani tak moc dobře

Reagovat
smazaný uživatel

No tak vyhraje, to si myslím. Ale chci abychom hrály pěkný fotbal. Aby to ocenily i fanoušci jiných týmů.

Reagovat
smazaný uživatel

letos to realu herně nešlape tak jako loni, ale i tak má zatím v lize slušnou úspěšnost

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě straší počet obdržených gólů. Snad dnes s nulou. Doufám že si San Iker nevybral formu na ME

Reagovat
smazaný uživatel

snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

No já váš výkon ocenil naposledy...no to už je víc jak dva roky zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

To za nás hrál ještě Steve ne?

Reagovat
božský John

100. pro mě

Reagovat
smazaný uživatel

Premiéra

Reagovat
božský John

Jóó´..jdu slavit

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Recre, škoda toho vyrovnání, mohi jsme zůstat na čele, ale dva bodíky jsou dole.

(Simao )

Reagovat
-Kopy-

Špatný, venku je to zatím slabota. Angulo Nechápu proč ho Unai pořád staví...

Reagovat
-Kopy-

Jinak Huelva . Celej zápas v deseti lidech bránili, hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele to v 10 lidech i Numancia a Rancing tak bránili proti Barce, proot jsme ztratily ty body, a vy jste na nás furt že jsme z formy a vymloouváme se atd...Ted vidis jaky to je....Mozna tys to treba nedelal, ale ostatní

Reagovat
smazaný uživatel

No je pravda, že proti nám tak hraje každý od Realu, přes Manchester až po Levante.

Jediný, kdo držel vlajku fotbalu, byl Sporting Gijón.

Reagovat
smazaný uživatel

No spíše bych měl říct "od Manchesteru, přes Levante až po Real".

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, nejlepší nakonec Baptista

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší betonář... to sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to se historie ptát nebude...

Reagovat
-Kopy-

Já jsem nikde neřekl, že Barca je z formy po zápase s Numancii či Racingem.

Reagovat
madridcan

Ked real dnes vyhra(co by teda mal)sa spanielska liga pomaly zacne rysovat do predpokladanej podoby

Reagovat
smazaný uživatel

Banega...Takhle debilně se nechat vyloučit, to je vážně kumšt.

Reagovat
-Kopy-

To teda.

Reagovat
honziss

Co provedl?

Reagovat
smazaný uživatel

Druhou žlutou za skluz kdesi u postranní čáry na půlce Villarrealu.

Reagovat
honziss

Tak to je teda mamlas. Toto kolo už druhý.. Negredo.

Reagovat
-Kopy-

Jinak Gijón třetí výhra v řadě, určitě si to za svojí hru zaslouží.

Reagovat
M11

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé gólové momenty v Numancii.

Reagovat
One-Real

Gijon ....

Reagovat
smazaný uživatel

za předvedenou hru si to určitě zaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

Barca mes campio to bola nadhera prvy polcas od barcy na zaciatku sezony som mal trochu obavy z prvych dvoch vysledkov barcy ale som rad ze barca znovu predvadza oku lahodiaci fotbal a Messi si vcera zasluzil dat gol za ten prvy polcas urcite budme radi ze ho barca ma je skvely ale inac cele muzstvo hra momentalne vyborne tak barca go

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Vale zažilo nejlepší start ve své historii...

Reagovat
-Kopy-

Lehkej los, slušná forma.

Reagovat
F.Torres

jedeme villareal!! musite dat 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

pekne hraju tu presilovku

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak nováčci jsou rok od roku sympatičtější

Reagovat
smazaný uživatel

A je to v háji, Villarreal zas klika z prdele.

Reagovat
-Kopy-

Blbost, to není o štěstí, ti říkam, že jsou silnější než Atlétiko a budou v top 3 na konci.

Reagovat
smazaný uživatel

To si klidně říkej, ale pokud tečou 2:0 a pak je z ničhenoic zachrání debilní červená a hrubka gólmana, tak to prostě štěstí je.

Reagovat
-Kopy-

Ale u nich je to takhle často, jsou v prvním poločase skoro pravidelně horší a prohrávají, v druhým poločase zapnou a soupeře přejedou a to i bez červené karty či hrubky golmana.

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice hezké, ale tentokráte prostě by si mohli zabírat jak chtěli, tekli 2:0 a poku mi tu chceš tvrdit, že by vyhráli i bez toho, co se stalo, tak jsi silně naivní.

Reagovat
-Kopy-

Nevim no, posrali si to hlavně sami.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
-Kopy-

Dobře jim to Banega posral.

Reagovat
Xavi

Reagovat
Xavi

To mi nějak ujelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pome ponorky, zničte je .

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

neuvěřitelné

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, ted už to byla jen otázka času.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak ja sem si myslel ze by mohli aspon vyrovnat, ale otocit zapas behem 18 minut z 0:2 na 3:2 to je proste neuveritelne

Reagovat
smazaný uživatel

Na první pohled, na druhý - tedy s infromacemi že hrají proti deseti a první gól jim daroval brankář, už to tak neuvěřitelné není. Naopak, jakmile snížili, bylo jasné, jak to dopadne (a v tu chvíl ise tu narojili všichni antiatlético).

Reagovat
-Kopy-

Jinak mě to teda taky štve, měl jsem vsazeno na Atlétiko, navíc by se bodové zaváhání ponorky hodilo.

Reagovat
smazaný uživatel

no v tomhle zápase sem Atleticu celkem pral, ztrata Villarealu by se hodila. Ja si myslim, ze to jasne nebylo, kolikrat tym ktery hral v deseti a dostal prvni gol vlastni chybou dokazal vyhrat nebo utkani alespon dovest k remize

Reagovat
smazaný uživatel

TAk se nám to zúžilo na tři týmy, uvidíme, kdo odpadne dál.

Reagovat
smazaný uživatel

To měl být nový příspěvek.

Reagovat
smazaný uživatel

snad ne my, Bilboa by nemelo by takovy problem, hlavne konecne vzadu s nulou

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, tak Atlético slušně odpadlo..., bohužel . škoda toho s Banegou...

Reagovat
smazaný uživatel

Z tohohle už se nezvednou - tři góly za deset minut od Barcelony, gól z penalty dvě minuty po konci plánovaného nastavení v derby s Realem a pak takhle nešťastný zápas na Villarrealu... třeba ukopou něco v lm.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď rozhodca odpískal penaltu po faule na Drentheho, časomiera ukazoval 95:01. Rozhodca nastavil 5 minút. Z 1 sekundy si vyrobil 2 minúty .

Reagovat
smazaný uživatel

*ukazovala

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrozně fajn, ale já netvrdil "gól z penalty, která byla zapískaná dvě minuty..." Asi problém v komunikaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tie "2 minúty po konci plánovaného nastavenia" v Tvojej vete znejú, ako keby si chcel naznačiť, že rozhodca nám schválne nechal viac času na strelenie gólu. Inak by stačilo kľudne napísať jedenástka v nastavenom čase. Ale problém bude v komunikácii, máš pravdu .

Reagovat
smazaný uživatel

To bude zas ta paranoia, která je zvláště letos u některých fanoušků Realu tak typická.

Reagovat
PJ

Ale má pravdu, tvá poznámka o dvou minutách po plánovaném konci nastavení má ve tvém podání zcela jasnej význam, jen a pouze provokace

Reagovat
smazaný uživatel

Paranoia, já řekl, že dostali gól dvě minuty po konci nastavení a to je pravda, ať se vám to líbí nebo ne. Pokdu se to fanoušků Realu dotýká, asi k otmu mají své důvody a vůbec se tomu nedivím.

Reagovat
PJ

Já ale nepopíram že to tak je, máš pravdu že gól padnul dvě minuty po plánovanym konci nastavení, jenomže ty jsi to napsal tak, jako by to mělo vyvolat pocit nespravedlnosti vůči Atlétiku, což je nesmysl. Prostě z tebe čiší snaha vždycky a za každou cenu napsat cokoliv proti Realu - třeba z tohohle si člověk, kterej to neviděl, může vyvodit, že rozhodčí nastavil víc než měl, jen aby Real vyrovnal. Prostě to od tebe neni nic jinýho než provokace, ať už si to okecáváš jak chceš...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud je to, že řeknu pravdu ve chvíli, kdy jeto na místě, provokace, tak prosím, já zas považování něčeho takového za provokaci považuji za paranoiu. Ostastně není totady nic nového, minule jsme se dozvěděli, že "Realu někdo ten titul nepřeje", uvidíme, co přijde za týden.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase si předvedl typickou vykecávačku, kdy všichni ztratí trpělivost a vykašlou se na tebe, Mamut to napsal dobře, paranoidní jsi ty...

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim....todle jsem psal uz davno. opet kyslikova taktika ukecat druheho k smrti az prestane reagovat. potom si kyslik zase muze rict ze zvitezil v diskusi

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu vědět, komu fandíš?

Reagovat
smazaný uživatel

ano vedet to muzes....i kdyz vim ze mou odpovedi ti dam pocit ze tim se vse vysvetluje a proto jsem takovy idiot atd....co se spanelske ligy tyka tak realu madrid..........ale ne nijak fanaticky. Mezi nama je jeden rozdil ty fandis barce a real nenavidis jako asi nikdo, ja fandim realu ale barca mi nevadi. jedna vec je jasna, strasne tady provokujes, nekdy pises naproste nesmysly, ale reknes to tak ucene, ze to skoro vypada ze mas pravdu. jsi proste strasne neobjektivni a zaujaty. akorat to nereknes takovym buranskym stylem a proto si nekteri jedinci reknou:" ten kyslik mluvi tak chytre, on ma asi pravdu" pokazde co tady prijdu se s nekmy hadas. a VZDY tu hadku zacnes ty. abych pouzil Tvou vlastni vetu z dnesni diskuze- to neni o nazoru, proste to tak je

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže jsi fanoušek Realu Madrid.

Je zde diskuze k zápasu Realu Madrid, ty mu fandíš a v celé diskuzi máš čtyři příspěvky - všechny čtyři o mně...

Možná by ses měl zamyslet nad tím, kdo by se měl jít léčit.

Reagovat
smazaný uživatel

ano ale doufam ze uznas ze prispevky k tobe tady ma vice lidi. a mkezi nama 90% tvych prispevku taky neni k zapasum. je to vetsinou hadani se s lidma, vysvetlovani silenych teorii.a ja mam tech prispevku dohormady 5. kolik ty? 50?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš sto procent. Jdeš sem na diskuzi a když píšeš, tak pouze o mně. Nemluvíš o fotbale, nemluvíš o špatném rozhodčí, mluvíš o mně...

Já mluvím prvořadě o fotbale, že z toho pak vznikne hádka, to je věc druhá a neříkám, že správná.

Reagovat
smazaný uživatel

kysliku bez uz se proboha lecit!!!! kazdy vi jak svoje "objektivni, pravdive" poznamky myslis. jestli je tu nekdo paranoidni tak jsi to ty.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě nevíš, co to slovo znamená.

Reagovat
F.Torres

presne tak maj pravdu, ja si to taky myslim a myslim ze este dalsich 80% co si to tady ctou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak nakonec ještě paráda..., hlavně Simao

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jinak myslím, že i na téhle remíze by mohly matračky do budoucna stavět. to byl skvělej comeback do zápasu, kterej jim musel vrátit sebevědomí...

Reagovat
smazaný uživatel

bude vyprask:D 4 prehra v rade.. a atyk slusny start do sutaze...

takto dopadne aj vale

Reagovat
smazaný uživatel

Vilareal jede

Reagovat
F.Torres

goooooooool 4:2

Reagovat
honziss

A další.. To je pro Los Colchoneros kruté.

Reagovat
F.Torres

dalsi, ale pekne si povodil toho golmana

Reagovat
smazaný uživatel

Atlétiko je pěkně v prdeli, jsem zvědavý, jestli se dokážou ještě vzchopit. Banega.

Reagovat
smazaný uživatel

Simao

Reagovat
-Kopy-

Super.

Reagovat
smazaný uživatel

Loool

Reagovat
-Kopy-

Podmě Atlético.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

To je něco neskutečného, ještě jeden!

Reagovat
smazaný uživatel

Simaaoooooooooooooooo

Reagovat
-Kopy-

Škoda Forlan.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No ty bláho . Patético vstalo z mŕtvych.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jste s těmi zkomoleninami trapní, vám tady taky nikdo neříká Mandril případně Mierdid, tak si to nehc na forum, tak určitě sklidíš se zkomoleninami a lá "Petr Svetr" úspěch.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaký si impulzívny.

Tvoj kolega práve jednu skomoleninu použil.

Reagovat
smazaný uživatel

Mordor není zkomolenina slova Real ani slova Madrid, zas nerozumíš česky.

Reagovat
smazaný uživatel

Výskyt písmen M, D a R čisto náhodný...

No nič, idem ja pozerať, nemá to zmysel. Nemal som ani potuchy, že sa toho výrazu Patético chytíš a budeš to ďalej rozvádzať...

Reagovat
smazaný uživatel

trosku paranoia

Reagovat
smazaný uživatel

V tento moment to bylo dost nevhodné, Atlético neudělalo nc cšpatného, hrálo sympaticky, každý (i ty) to tady ocenil, takže machrovat tady se zkomoleninou jen proto, abys byl "cool" fanoušek rivala si nech na vaše forum prosím.

Reagovat
PJ

Aha, použití Patético místo Atlético je špatný, zatímco použití Mordor místo Madrid je v pořádku. To sou věci

Reagovat
smazaný uživatel

Nedělej ze sebe idiota - já zcela jasně od začátku kritizuji zkomoleniny "Petr -Svetr", "Madrid - Mierdid" apod., neříkám, že ostatní jsou nebo nejsou špatné.

Reagovat
PJ

Idiota ze sebe děláš sám, když na výraz Patético takhle reaguješ a výraz Mordor obhajuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle má ale doktor jednoznačnou pravdu. Přiznám se, že výroz "Mordor" jsem vymyslel a začal používat já a musím se přiznat, že ta souhra písmen v tom nehrála žádnou roli. Já to bral pouze jako vyjádření výrazu "říše zla". Musím říct, že jsem vcelku vyvalil oči, když to tady Mamut (nebo kdo) napsal s tím souběhem. Vůbec to tak totiž myšleno nebylo. Prostě kouzlo nechtěného.

Proto podoporuju teorii o paranoidním chování fandů Realu ...

Reagovat
PJ

A nehraj si na slovíčkaření co je a co neni žkomolenina, když význam u obojího je naprosto stejnej, napsat ten název nějak hanlivě.

Reagovat
smazaný uživatel

To není slovíčkaření, to snad nemyslíš vážně. Celou dobu mluví mo zkomolenině a to zcela jasně, dávám tu zcela jasné příklady zkomolenin a pak mi tu někdo předhodí přezdívku Mordor. A když řkenu, že to je něco jiného, že to není zkomolenina, tak slovíčkařím.

Reagovat
smazaný uživatel

kysliku ze ty jsi zavreny v nejakem ustavu. akorat se divim ze tam mas pristup na internet

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem doma, což žádnýá ústav není. Tím jsem ti doufám odpověděl, takže další debata s tebou mimo téma už nebude nutná.

Reagovat
Dubov

když je někdo zavřený v base na doživotí, tak už jí taky začne říkat domov

Reagovat
smazaný uživatel

to je ale moc smutnej příběh. Je mi tě opravdu líto

Reagovat
smazaný uživatel

Teď ještě, aby Athletic zatočil s Mordorem. A bude fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No to je šok

Reagovat
F.Torres

ty vado 4:4 to je zapas panecku, co sance to gol

Reagovat
smazaný uživatel

To ses moc nedíval.

Reagovat
F.Torres

prave ze se koukam to tam pada kazdou chvilku, sice az 2polocas ale je to pravda!! tak nevim co taj zase delas chytryho

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo tam dalších x šancí které gólem neskončilo.

Reagovat
F.Torres

no bylo tam sice par, ale vetsi pocet byl tech ktere se promenili jako, ty co uz zavaneli golem, tak to taky golem tak na 80%skoncilo

Reagovat
smazaný uživatel

skvělej zápas..., kéžby Atlético přidalo ještě jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle už by mě vůbec nenapadlo, kdyby dali ještěp átý, tak by to bylo úplně ideální, i kdžy jsme měl vsazenou nulu.

Reagovat
-Kopy-

Krásný zápas, když to srovnám s dnešním zápasem PL Chelsea - Live, tak je snad každému jasné, proč je pro mě španělská liga nejlepší na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a takisto vcera barca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

OT: Copak je to za čas v expresu, jak je PD - výsledky????

Reagovat
smazaný uživatel

WESLEY! Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

ten rozhodčí je hovado, neuznat zcela regulerni gol Higuaina

Reagovat
smazaný uživatel

On zapískal ofsajd a nikdo enhrál, takže bych to nenazýval neuznaným gólem. Každopdáně by to jinak asi gól byl, protože ofsajd to nebyl. Je to jak včera s náma, to byly pro jistotu hned dva nesmyslné ofsajdy.

Reagovat
smazaný uživatel

njn nebo jako s nama v derby s Atleticem, proste ty chyby rozhodcich jsou posledni dobou neunosne

Reagovat
smazaný uživatel

uz to prekrocilo mez, to nemyslim jenom proto, ze ted nekolikrat poskodili Real, ale je to vsude napriklad Šinniku, ktery bojuje o zachranu neuznali pro jistotu 4 regulerni goly myslim ze ve dvou ukanich za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOL, WESLEY

Reagovat
smazaný uživatel

ten rozhodci je idiot, Marcelo hraje hrudnikem ruce za sebou a on mu piskne ruku,

Reagovat
smazaný uživatel

IKER parada, jinak Wesley je pri chuti, tedka trefil tycku

Reagovat
smazaný uživatel

Super Bilbao snižuje!! Ovšem zápas se mi seká, takže rozhodčího nemohu soudit

Reagovat
smazaný uživatel

Zas bez čistého konta Do prčic!! Ale Higuaín gol, to mě trošku potěšilo. Hlavně se nesmime zadrhnout, pojďme Real

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj, mít takhle cizí prsty v nosu, očích a hubě... nic příjemného.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Bilbao, zapl jsem si TV až dávali poslední zopakováný záběr penalty, takže faul jsem neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rzohdci je fakt idiot, krasne vymyslena penalta, jinak Kysliku v oko ani v nose je nemel takze klid

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta byla jasná, tohle je prostě faul, nechápu, co to vykládáš. Stejěn tak měl být ted Marcelony vyloučen, nechápu, jak někdo může být tak hloupý, ho mohl zmrzačit.

Reagovat
smazaný uživatel

Marcela nebranim, ale penalta to byt nemela, nijak mu nebranil ve vyskoku- proste nic jenom se tak pozdchoval nez byl balon ve hre a pak mu nestastne dal ruku na ksicht, to bylo vse

Reagovat
smazaný uživatel

Nešťastně to bylo, ale to Heinzeho neomlouvá (tuším že to byla jeho ruka). Prostě tohleje faul.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ted Marcelo jasna cervena

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo na ČK Marcelo!!!

Reagovat
smazaný uživatel

nemam slov, to si rozhodci rekli, ze nam proste body vezmou oni a ne nasi protivnici

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu cemu se divis ted vam uprel jasnou cervenou

Reagovat
smazaný uživatel

Prosímtě nebreč tady, sebrali vám jeden ofsajd, naopak udrželi ve hře MArcelona a to naprosto nepochopitelně.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda slov, diskuze s tebou je bezvýznamná. I tak to nemění nic na faktu že Real tento zápas vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Real zápas jsitě vyhraje a pokud už rozhodčí neudělá další úlet, tak zaslouženě (červená vs ten ofsajd se nuluje), ale pokud si mylsíš ,že to nebyla penalta, tak opět jen potvrzuješ, že jsi mimo. Já tu bez problémů ten ofsajd uznal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ruka před obličejem Llorenteho vůbec neovlivnila.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to se ale nehraje, ruka v obličeji je faul - žádný dodatek "pokud to hráče ovlivní" v pravidlech není.

Reagovat
smazaný uživatel

co som videl tak strkanica bola obojstranna a on ju piskol za ruku co nebola...

Reagovat
smazaný uživatel

ja taky nemam uznat kdyz vezmou rozhodci Barce gol a Marcela nebranim, ale takhle nehorazne vymyslet penaltu to je fakt na

Reagovat
smazaný uživatel

To nebyla vymyšlená penalta, ta ruak v obličeji tam byla prostě zcela bezpochyby, to nemůžeš popřít.

Reagovat
smazaný uživatel

za stavu 3-0 mozu odobrat aj brankara vtedy by to bolo jedno

Reagovat
Radin

Diví se že je Marcelo frustrovaný?Jinak rozhodčí kompenzoval asi předchozí chyby,já bych teda raději gol a bylo by to 3:2 momentálně a červenou Marcelovi.Real ukázal že i v deseti umí

Reagovat
smazaný uživatel

Nediívm se, že je frustrovaný, divím se, že si svou frustraci léčí způsobem, který někoho může stát klidně i zbytek kariéry.

Reagovat
smazaný uživatel

a vysleli jedenastku

inak kolko bude cervenych? ja myslim ze aspon 2

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak než se tu zas sebehěnou fanoušci Realu, aby začli litovat toho, jak jim někdo titul nepřeje, tak si všimněte, jak dlouho vám trvá, než získáte míč a jak vás Bilbao dokázalo bez větších problémů zatlačit. Záloha Vaart - Sneijder je totiž moc hezká v útoku, ale jakmile nemá Real míč, je zle.

Reagovat
smazaný uživatel

a koho to zajímá ? nikoho.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikhoo to nezajímá, ale jen ty už jsi během dvou minut reagoval dvakrát.

Reagovat
smazaný uživatel

tak on ma pravdu, chybi tam Diarra

Reagovat
smazaný uživatel

Real nepotřebuje 1000 šancí na gol. Na stačí jedna. A ta v druhém poločase přijde

Reagovat
smazaný uživatel

Nesnaž se tu vést nějakou fotbalovou debatu, od toho tu ty nejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

preco provokujes a vyvolavas zbytocne diskusie?

Reagovat
smazaný uživatel

ho totiž sere že Real to nepotoží a ZASE to zvládne otočit

Reagovat
smazaný uživatel

Real nemá co otáčet, neprohrává a ani neprohrával.

Reagovat
smazaný uživatel

KDo provokuje? To nemůžu říct nic k výkonu a hře Realu? Mylsím, že jsem to napsal zcela slušně a věcně a ještě k tomu je to pravda. TAk se vzpamatuj prosímtě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi jeden z těch "nových", kterému dělá problém příjmnout jakoukoliv kritiku, co?

Reagovat
smazaný uživatel

to nie je kritika, to je cista provokacia...

Reagovat
smazaný uživatel

JSeš normální?

Reagovat
smazaný uživatel

preco tie umele hadky? ma to nejaky vyznam?

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké umělé hádky? Jsme na webu o fotbale a já tady zcela normálně vytkl něco hře Realu. Co je na tom umělého? Pokud si chceš vykldáat, jak všichni hrajou ideálně a vše ostatní je zakáízáno, tak si běž jinam. Tohle jsem ještě nezažil.

Reagovat
smazaný uživatel

Dr. Kyslík 26.10.2008 21:47

"Fuj, mít takhle cizí prsty v nosu, očích a hubě... nic příjemného."

zvlastne

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty jsi na tento příspěvek nereagoval, takže tohle jsi očividně na mysli neměl. Nebo se nauč reagovat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak uz to vies ze mam na mysli prave to, ostatne prispevky su relativne OK

Reagovat
smazaný uživatel

Takže doporučuji naučit se systém reakcí, ať tu pak nezvnikají zbytečná vlákna.

Reagovat
smazaný uživatel

to je jedno ci tie vlakna vzniknu o 10 riadkov nizsie, podla mna su proste uplne zbytocne a scestne

Reagovat
smazaný uživatel

A přitom se jich tolik zúčastnuješ, nebýtzbytečné reakce, je o jendo podvlákno mín.

Reagovat
smazaný uživatel

podvlakno ano, ale to hlavne vlakno nie je moje...

Reagovat
smazaný uživatel

To hlavní vlákno se skláda z tvých a galactiocosových podrážděných reakcí, z ničeho víc. Můj příspěvek, na který údajěn reaguješ, je pro změnu bez reakce, takže taky žádné vlákno.

Reagovat
smazaný uživatel

nesuhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je to tak, to není o názoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu...

Reagovat
Oxbow

vubec proste za vsim co se ti nehodi do kramu vydis provokaci ... si to precti znovu

Reagovat
Radin

Letos se píská proti Realu a pak se to kompenzuje dost divně

Reagovat
Xavi8

uz hra Real a zase to zacina Barca - Real hadky uplne zbytocne chalani.....

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak no

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzel to vede jenom k naseme zesmesnovani, kazdy ma svuj nazor a nase nadavky na kyslika jsou zcela zbytecne a delaji z nas idoty

Reagovat
One-Real

Jde to lehce očekávat.

Reagovat
smazaný uživatel

K te penalte: penalta to byt nemela, nijak mu nebranil ve vyskoku- proste nic jenom se tak pozdchoval nez byl balon ve hre a pak mu nestastne dal ruku na ksicht, to bylo vse, Llorenteho nijak ve vyskoku neomezil, navic tam ukazoval ze to pisknul za ruku

Reagovat
smazaný uživatel

Takové penalty se prostě nepískají.

Reagovat
smazaný uživatel

Strčil mu ruku do obličeje a několik sekund ji tam měl, to je faul bez diskuze.

Reagovat
smazaný uživatel

byl to proste nestastne, bylo videt ze si ho chtel pridrzet a zjistit kde je kdyz se dival kam leti balon, podle mne to proste penalta byt nemela- to by se mohly v kazdem zapase piskat 3 a vice

Reagovat
smazaný uživatel

Nešťastně té bylo, znovu opakuji, že s tím souhlasím. Stejně tak ale musím zopakovat, že tohle nemá na odpískání penalty vliv.

Reagovat
smazaný uživatel

nema, ale i tak to podlem ne penalta byt nemela- jak rikam to by se pak mohlo penalt piskat hodne a z fotbalalu by se mohl udelat bezkontaktni sport

Reagovat
smazaný uživatel

NEbo by se to mohlo nechat a mohly by se během centrů vypíchávat oči.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak vypichnout oci by musel umyslne, tady to proste bylo nestastne a Llrorenteho vyskok to nijak neovlivnilo

Reagovat
smazaný uživatel

Vypíchnout oči by mu mohl stejěn jak tady, docela to tím zavánělo. Výskok to ovlivnilo, s prsty v hubě nevyskočíš tak jak normálně, druhá věc je, že i kdyby vyskočil, nic by z toho nebylo. Ale to nemá na penaltu vliv.

Reagovat
smazaný uživatel

no men to tim nezavanelo vubec ale to je jedno, nerek bych ze ho to ovlivnilo zas tak nejak, ale jak pises i kdyby vyskocil tak by z toho nic nebylo takze ho nezastavili ve vylozene golovce, takze za takovy drbny faul piskat penaltu je zbytece- ted musim pryc prijdu s tebou diskutovat za deset minut, mozna driv

Reagovat
smazaný uživatel

JE jedno, že by z toho nebyl gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Kyslíku, promiň, v celé diskusi tady si předvedl, že jsi úplný kretén. Llorente nejdřív vyskočil, pak měl prsty v obličeji. Řeči o vypíchnutí oka jsou od tebe opravdu ubohé, zeptej se na to doma, jak je těžké vypíchnout oko, musíš pořádně přitlačit, což rozhodně Heinze v synchronním výskoku s Llorentem neudělal, poněvadž ruka šla naplocho, tak si najdi po nedělních večerech jiné zaměstnaní než bezdůvodně žvanit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty jsi to už vůbec nepochopil.

1) nikde jsem netvrdil, kdy kdo vyskočil, jen to, že by mu to ve výskoku zamezilo, takže smůla.

2) stejně tak jsem neřekl, že by mu vypíchl oči - pouze ad absurdum stejně jako názor toho, na koho jsme reagoval, že by se stal z fotbalu bezkontaktní sport. Oboje jsou situace ad absurdum úplně stejné, ty sis pochopitelně vybral jen jedno, můžeš si vybrat, zda to bylo proto, že jsi to nepochopil nebo ze zaujatosti.

Reagovat
smazaný uživatel

1.Pusť si záznam.

2.Nauč se používat k absurdním výrokům uvozovky

3.Neokecávej to

4.Vem si prášek

Reagovat
smazaný uživatel

Jen kvůli tomu, že ty něco nechápeš, se ti nebudu přizpůsobovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci se hádat,ale kdyby mu ve výskoku narval neštastně koleno do rozkroku,tak to není faul jen proto,že to bylo neštastně?

Reagovat
smazaný uživatel

ja nerikam ze to nemela byt penatla jenom proto, ze to bylo nestatsnte, nemala to byt penalta protoze ten "faul" Llorenteho nijak neomezil

Reagovat
smazaný uživatel

Llorente by ani bez faulu nedal gól, ale ani to není nic proti tomu, že se pískala penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

no vidis ani bez faulu by nedal go, takze ho nezastavili (nestastne) ve vylozene sanci, takze proc za takovyhle drobky prohrsek piskat penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Znovu opakuji, že penalta se nepíská za zmaření gólové šance ale za faul ve vápně.

Reagovat
smazaný uživatel

no ale za jaky faul, vzdyt ho nijak neovlivnil byl to dorbny nestastny faul, tak za co peantla, za to ze si ho chtel pridrzet a chytl ho nahmatal msto dresu oblicej?

Reagovat
smazaný uživatel

ZA to, že mu strčil ruku do obličeje a měl ji tam v době, kdy do vápna letěl míč. Nějaké "nechtě" nebo "trochu" nebo "neovlivnil" - na to senehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

podle toho co pises by se mela piskat penalta v kazdem zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud mi ukážeš další stejnou situaci vk aždém zápase, tak ano.

Reagovat
smazaný uživatel

dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná penalta, ale třeba máš z Gambrinus Ligy zvyky, že se to nepíská - Pro příklad nemusíme chodit daleko, Kladrubský taky neúmyslně málem ukopl hlavu Junovi.

Reagovat
smazaný uživatel

no v nasi liz se oprvdu nepiska skoro nic, ale to s tim nema nic spolecneho, jak pise Kyslik nasi obranci ho nezastavili ve vylozene sanci, navic to byl hoden nestastny drobny faul, ktery ho nijak neomezil

Reagovat
smazaný uživatel

to sice píšu, ale taky píšu a vyvsětluju ti, že to na věci nic nemění.

Reagovat
smazaný uživatel

brvnooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Bilbao by se mělo zbrchat, jsou ještě v šatně pořád.

Reagovat
One-Real

El Pipita ...

Reagovat
smazaný uživatel

Pipita

Reagovat
One-Real

300. pro Real Madrid a Dr.Kyslíka

Reagovat
Radin

svojim způsobem je taky fanoušek,kouká na každej zápas Realu,analizuje :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Na každý "nekoukám" a už vůbec "neanalizuji", i když nějakou tu analýzku občas, proč ne.

Reagovat
smazaný uživatel

ono ty analyzi nejsou nekdy k zahozeni, ale ted mam dotaz. Kysliku co rikas na toho vaseho Busquets, osbne jsem ho totiz nikdy hrat nevidel, ale co jsem cetl, tak je pry dobry?

Reagovat
smazaný uživatel

Beztak asi odejde.

Reagovat
smazaný uživatel

no mne by spise zajimali jeho prednosti, slabiny atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Taková tvrdší verze Guardioly. Dobrá rozehrávka, neprostupný dozadu - získává spoustu míčů třeba oproti Crosasovi, dobrý ve vzduchu.

Reagovat
smazaný uživatel

co bychom my za takoveho def. zaloznika dali, i kdyz Diarra ma dobrou formu- bohuzel u nej je problem rozehravka, zatim co u Gaga spise ta neprostupnost, i kdyz problemy s rozhravkou ma taky

Reagovat
Xavi

To by byla velká škoda!

Reagovat
smazaný uživatel

Není možné, aby odchovanec, který předvádí neskutečné výkony, odešel. To by bylo šílenství.

Reagovat
smazaný uživatel

Odešel i Milla, když chtěl moc peněz. A přišel Guardiola a Millu dnes skoro nikdo nezná.

Reagovat
smazaný uživatel

Busquets zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nekřesťanské prachy mu doufám nenabídnem, to radši at jde.

Reagovat
Radin

no jo analýza lol,co už ve škole sem dlouho nebyl :-)

Reagovat
smazaný uživatel

A co proboha děláš, že jsi dávno ze školy venku a vyjadřuješ se tady stylem "lol" a podobně.

Reagovat
Radin

tak sorry,ale analýza je cizí slovo a já ho tolik nepoužíval,segra je češtinářka tak si dávám dost pozor,tak sem si ulítl jednou :-).Bude mi 22 a nedělám nic :-)

Reagovat
smazaný uživatel

22 let, hmmm, tak to jsi brzo zapomněl. "Dlouho nebyl", tos v tom případě skončil po základce.

Reagovat
smazaný uživatel

njn Kyslik si to zaslouzi

Reagovat
smazaný uživatel

btw dajde prec tu fotku simaa, to nie je dobra reklama pre PD

Reagovat
-Kopy-

Pepe trapák.

Reagovat
smazaný uživatel

At dá ČK Salgadovi zalouží si to, mám vsazeno že Čk dostane první Real a on (rozhodčí) mi to tak sere

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak dobrá červená, Marcelo se asi musí polepšit.

Reagovat
smazaný uživatel

a znova...

Reagovat
smazaný uživatel

A znova tvá reakce.

Reagovat
smazaný uživatel

podvlakno

Reagovat
smazaný uživatel

red

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Salgado do zakladu misto Ramose, ono oba jsou to celkem tragedi, ale Salgado aspon bojuje

Reagovat
smazaný uživatel

To si asi děláš prdel, ne? Salgado leštit kopačky a možná házet auty, to je jediné to, v čem vyniká...

Reagovat
smazaný uživatel

Tvůj jediný příspěvek zde k fotbalu a ještě k tomu jak z před dvou let, kdy Ramos možná něco hrál, narozdíl od současné situace, kdy ho kritizuje snad úplně každý.

Reagovat
smazaný uživatel

Míchel Salgado. El tirón de orejas al parlanchín Sergio Ramos ha sido su oportunidad. Uno le ve corriendo por la banda derecha del Bernabéu, con su expresión de esfuerzo máximo, su entrega y su ardor competitivo en cada balón dividido, y revive por una vez lo que debe de ser un lateral derecho. Se lleva todos los golpes y resiste como si guardara el secreto de un endoesqueleto de adamantium. Se revuelve como un jabalí herido, siempre dispuesto a lanzar una dentellada, pese a que su edad y su condicion física ya no son, lamentablemente, las de hace cinco años. El último gran lateral derecho blanco presenta, y sigue completando, una hoja de servicios impecable.

Reagovat
Xavi

Ramos je fakt hrozný, jak říká Kyslík, před 2roky něco hrál, ale teď je to bída.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase nám rozhodčí vzal gól

Reagovat
smazaný uživatel

Tal důkežité tři body, i když jsme se natrápili

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Real s Bilbaem - strašné výkony jak hlavního tak čárových rozhodčích, vzali Realu tak dva goly,Bilbau jeden darovali (nesmyslná penalta) jinak aspon zasloužené tři body i když skore mělo objektivně vypadat 5:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To, co napsal on, si nedovolili ani na Marce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne zcela bych souhlasil, z předvedené hry jsem zklamaný. Ani se mi nechce nic moc psát. Takhle by to asi nešlo, a už vůbec ne doma

Reagovat
smazaný uživatel

tady je nekdo objektivni...a co takhle neudelena cervena pro Marcela v prvni puli nebo druha zluta pro Pepeho v druhym polocase? to bylo v poradku? muzes bejt rad za tri body, rozhodoci zariz obe strany.

Reagovat
smazaný uživatel

já mluvil o golech nikoli o faulech a udělených kartách to byl rozhodčí celkem spravedlivý

Reagovat
smazaný uživatel

s kámošem jsme měli za 4 000 na remízu atletika.to byli nervi.Už jsme po hospodě chtěli prodávat tikety za 200kc.

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužené vítězství Realu. Higuain

Reagovat
smazaný uživatel

Hala Madrid!

Pěkně to tady někteří nedávají .

Reagovat
plechi

No... 2 špatně pískané ne-offsidy, penalta?, tyčka, 2 břevna... Naštěstí máme Pipitu

Ale ta obranná fáze

Reagovat
Josifek

Real Madrid! Ani nechápu, jakým způsobem jsme mohli získat tolik bodů...škoda, že už ta hra nevypadá jako z přelomu tohoto století, to byl team

Reagovat
M11

Malaga slusne vykradla Sevillu.. jsem rad ze Gijon konecne boduje.. celo se tu pekne formuje.. skoda ze tam neni jeste Atletico.. ale i tak..

Reagovat
smazaný uživatel

Ufff, to byl zápas, agresivní Caparrósova smečka zdolána. Nad tímto trenérem mě to vždy potěší dvojnásob . Dnes se mi velmi zamlouvali Ultras Sur, záznam si asi pustím na repráky .

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna vec je zdá sa jasná : túto jeseň bude mať El Classico obzvlášť príťažlivú príchuť . Králi posledných dvoch sezón proti Kataláncom, ktorých zdá sa oblial Pepe G. živou vodou a pália jak Pitralon.. Zdá sa, že ich bude treba trochu schladiť..

Reagovat
Fenix

Bez tak ligu vyhraje Real Madrid v důležitých zápasech umí pěkně zabrat a jen tak se nevzdává ahlavně má 3 skvělý záložníky-Arjen Robben(ten je nejlepší) Wesley Sneijder a Rafael van der Vaart

Reagovat
smazaný uživatel

Wesley je lepší

Reagovat
smazaný uživatel

...a Guti najlepší

Reagovat
smazaný uživatel

no ono kdyz ma den tak dokaze svymi pasy rozhodnout zapas, na druhou strane ma den jednou za deset zapasu

Reagovat
RMCF

tak skvělé záložníky má i Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Celou diskuzi, nebo nějakou část bych smazal. Všichni si stejně myslí svoje, a nikdo ten názor nezmění. Penalta byla zvláštní, pískat se nemusela / mohla. Jinak k té rozmíšce, po Salgadově faulu. Salgado ven, Pepe + Llorente žluté karty. Sudí to vymyslel celkem šalamounsky, bez karet. I když jsem docela zíral. Bilbao nás pěkn zatlačilo, při střele do tyčky jsem na chvíli zavřel oči, co se to děje Ale jinak výkon docela obstojný, směrem do předu. Robben nic moc, klasika. Guti taky po zranění nic moc, ale snad se do toho dostane nějakým způsobem. Higuaín, po Juve snad zavřel všem pusu. I když se mi možná zdá, že se dokáže prosadit jen proti slabším týmům, nebo těm, kteří nemají dobrou obranu. Snad se mýlím, a brzy prokáže, že bude utočník č.1 Se třemi body spokojenost, s hrou už ani tolik ne. Bohužel. Sneijder se vrátil po zranění v docela dobré formě, snad bude ještě stupňovat.

Reagovat
madridcan

Tak co dodat k vcerajsiemu zapasu?Som spokojny za tri body,aj za tie vypracovane sance realu.Naopak to opakovane iskrenie na ihrisku pri subojoch s Bilbaom my uz pekne lezie na nervy a rozhodca tomu velmi nepomohol.Absolutne nezvladnuty zapas...

Higuain pomaly vytlaca zo zakladu Raula,ktory opat raz nic moc a nechapem preco Saviola prisiel az ku koncu.Kritiku na Salgada nechapem mne sa zdal aktivny,hral dobre.Samozrejme vek nezastavis,takze chybu mu rychlost,ale aj tak som s nim bol vcera spokojny,ale radsej predsa len Ramosa poprosim

Je mu luto Pepeho.Najprv za ten otlacok kopacky na kolene a potom zato,ze taky velky hrac ako je on a nas najlepsi obranca sa musi ponizit k niecomu takemu ako je teatralny pad po udere do ramena

Mimochodom to dohravanie subojov hracov Bilbaa rozhodca az prilis pustal,aj pri nahravke Gaga na gol Higuainovi bol Fernando skoseny.Ten Higuainov neuznany gol a dvakrat noofsajd to bola asi nejaka humoreska rozhodcov.Rovnako ako to ked frustrovany Marcelo mal vidiet jasnu cervenu kartu.Je sice mlady,ale predsa len ho to provokacne potlapkanie po tvari nemoze tak rozculit,ze dostane Extberiu na sklonku kariery na vozik No tak ok,berem to ako kompenzaciu za tu cervenu pre Ruuda najblizsie kolo v almerii.HALA MADRID

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele