Primera Division preview - 8. kolo

25.10.2008, 10:07, aktualizováno 26.10.2008, 09:06
Previews
Hlavním tahákem tohoto kola je souboj Villarrealu s Atlétikem Madrid. Real Madrid hraje doma s Bilbaem. Valnecia pojede do Huelvy, Sevilla zase přivítá doma Málagu.
CA Osasuna - Real Betis  (sobota 20:00)
Duel dvou celků z konce tabulky uvidí diváci na stadionu Estadio Reyno de Navarra, kde se střetne domácí Osasuna z hostujícím Betisem.

Osasuně se v sezoně zatím vůbec nedaří, když v dosavadních sedmi kolech nezískala ani jedno vítězství a se čtyřmi body za čtyři remízy jí patří v tabulce až předposlední pozice. Pamplona v minulém týdnu změnila trenéra, nyní již bývalého kouče Zigandu nahradil zkušený stratég Camacho, ovšem ani to Osasuně v nedělním duelu se Sportingem Gijón nepomohlo, když na hřišti nováčka prohrála 2:1.

Trenér Camacho se v utkání bude muset obejít bez obránce Roversia, jenž je mimo hru kvůli červené kartě, kterou uviděl v posledním duelu s Gijónem. Naopak do sestavy se vrací po jednozápasové stopce Jaroslav Plašil, zatímco Ludovic Delporte se zotavil ze zranění. Na marodce i nadále zůstává Nacho Monreal a Xavier Margairaz.

Ani Betis nemůže být se svými výkony v dosavadní sezoně spokojen. V úvodních šesti kolech nasbírali Los Verdiblancos jen dva body, náladu si alespoň trochu spravili svěřenci Paca Chaparra v posledním kole, když na domácím stadionu porazili Mallorku 3:0. I tak se však sevillský celek krčí s pěti body na šestnácté pozici.

Betis nastoupí do sobotního utkání bez důležitého záložníka Marka Gonzálese, jenž je zraněný a mimo hru bude ještě tři měsíce. Otazník visí nad startem obránce Juanita. Lima a Jose Mari do utkání určitě nezasáhnou, oba nejsou zdravotně v pořádku, a tak se neobjevili v nominaci trenéra Chaparra. Naopak dobrou zprávou je návrat do sestavy Edua, tahoun sevillské ofenzivy v minulé sezoně by si měl odbýt debut v letošní ročníku La ligy.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.10 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - UD Almería  (sobota 22:00)
Na Nou Camp cestuje Almería, aby se zde postavila mocné Barceloně a ziskem bodu zažehnala obavy, které se vyrojily po domácí porážce se Sevillou. To Katalánci chtějí protáhnout svou vítěznou šňůru, nadále si držet Real Madrid za zády a zaútočit na přední příčky Primera División.

Ciudad Condal se začíná zmocňovat eufórie a to rozhodně není ideální, čehož si je kouč Guardiola velmi dobře vědom. I když dosavadní výsledky produkují optimismus, je si třeba uvědomit, že celá sezóna teprve začíná a ti nejsilnější soupeři teprve přijdou na řadu. Bývalý slavný hráč tedy po svých svěřencích žádá opatrnost a plnou soustředěnost na každé následující utkání.

"Vždy, když se vyhraje velkým rozdílem, existují snahy vše zveličovat. Ale je potřeba si uvědomit, že jsme sice vyhráli 5:0, ale dali dva rychlé góly a to vždy celou věc značně ulehčí." A přes menší jméno soupeře Guardiola nehodlá nic podcenit. "V tuto chvíli jsou před námi tři mužstva a máme o pouhých pět bodů více než Almería. Hráči si musí uvědomit, že to, čeho do teď dosáhli, je jen díky tvrdé dřině a bojovnosti, nepřichází to samo od sebe. Jen s tímto přístupem můžeme dosáhnout zajímavých cílů."

Po další překvapivé sestavě Guardiola opět učiní v základní jedenáctce proti Almeríe změny a my se teď pokusíme je alespoň částečně odhadnout. Dá se předpokládat, že se od první minuty na hřiště vrátí Iniesta a Samuel Eto’o, kteří v Lize mistrů odpočívali, šance na základ má i Thierry Henry, případně Hleb. Stejně tak by měl své místo najít Eric Abidal a možná také Gerard Piqué. Odpočívat možná bude Touré Yaya, případně Sergi Busquets.

Zatím fantasticky hrající Almería minulý víkend začala ligový Mount Everest, který spočívá v soubojích se Sevillou, Barcelonou, Realem Madrid a Villarreal v řadě za sebou. A panují obavy, zda z toho dokáží svěřenci trenéra Arconady vyjít alespoň s nějakým bodovým ziskem. "V současnosti je Barcelona nedostižitelná," soudí o svém rivalovi sám trenér.

Arconada na Barceloně oceňuje nejen klasickou sílu při držení míče, ale hlavně schopnost získavat míče ztracené. "Tuto sezónu dokáže Barca skvěle oodebírat míče a pak je neskutečně silná, bod by pro nás byl fantatickým úspěchem."

To však dle Arconady neznamená, že hosté přijedou bránit, ba naopak budou hrát tradiční útočnou hru. Důkazem toho by měla být takřka identická sestava, která nastoupila minulý týdwn proti Seville, jedinou změnou by mělo být nasazení Crusata místo Soriana.

Chybí nadále zranění Nieto a Piatti, na stranách tedy budou operovat Ortiz s Crusatem. Ti by měli pomoci loňskému nováčku k tomu, aby Almería naplno prokázala své schopnosti a bodováním na Camp Nou všechny přesvědčila o své budoucnosti v Primera División.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.21 - 5.50 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CD Numancia - Racing Santander  (neděle 17:00)
Kouč Santanderu Muňiz se v neděli vrátí na půdu svého bývalého klubu do Numancie.

Ta hned v prvním zápase sezony šokovala výhrou nad Barcelonou, v současnosti už se ale krčí na posledním místě tabulky, kam ji mimo jiné přikovaly neúspěšné zápasy s Realem Madrid a Villarrealem. Z dalších šesti zápasů totiž sorijský tým získal jen bod. Na současného soupeře ze Santanderu, který je čtrnáctý, ztrácí dva body. Prezident Francisco Rubio ale zatím pevně stojí za koučem Sergio Kresičem. Trenér podle svých slov chystá nějaké změny v sestavě, hrát může především opět Carlos Bellvis, který má v kontraktu klauzuli, díky níž nemohl nastoupit v minulém kole proti mateřské Valencii. Tým nemá zraněné hráče.

Muňiz, který na lavičce Racingu nahradil úspěšného Marcelina, je bývalým hráčem Numancie. Santander je prozatím spíše jedním ze zklamání ligy, i když se pokles po odchodu Marcelina dal čekat a navíc má tým za sebou těžký úvodní los. Sebevědomí Racingu sráží i čtvrteční prohra v Poháru UEFA s Twente Enschede. Zraněni jsou obránci Luis Fernández a Oriol, Zé Antonio, v trestu za vyloučení proti La Coruňi je Luccin.
CD Numancia - pravděpodobná sestava:
J. Pablo - Cisma, Boris, Palacios, Juanra - Anton, Nagore, Barkero, Moreno, Pino -Brit
Racing Santander - pravděpodobná sestava:
Toňo - Pinilos, Christian, C. Navas, Marcano - Valera, Colsa, Lacen, Serrano - Pereira, Munitis
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 3.20 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Recreativo Huelva - Valencia CF  (neděle 17:00)
Vedoucí klub Primera Divsion Valencie cestuje v osmém kole La ligy na hřiště osmnácté Huelvy.

Valencie si v letošním ročníku zatím vede skvěle, po dobrém výkonu v posledním kole, kdy porazila na domácím stadionu 4:0 Numancii, si na své konto připsala páté vítězství v řadě a také se v tabulce bodově odpoutala od druhého Villarrealu, jenž v minulém kole ztratil dva body za remízu s Espanyolem. V duelu s Recreativem budou netopýři jasným favoritem, ovšem kouč Valencie Unai Emery před nedělním zápasem řekl: "Bude to obtížné utkání, tabulka soutěže je jedna věc, ale co se stane na hřišti je věcí druhou. Musíme se vyvarovat našich slabých stránek ve hře, budeme muset hrát s velkou bojovností. Když jakýkoli tým bojuje na plno, má vždy větší šanci na vítězství." Los Ches nastoupí do utkání bez dloudobě zraněných Curra Torrese a Davida Silvy, do nominace se pak nevešel záložník Maduro a obránce Del Horno.

Huelva vstoupila do sezony výborně, když v prvním kole si překvapivě odvezla tři body ze hřiště Realu Betis, od té doby však šly její výkony dolů a připsala si na svoje konto jen dva body za dvě remízy, naposledy v minulém týdnu s Valladolidem 1:1. Dosavadních pět získaných bodů stačí Recreativu jen na osmnáctou pozici, proti Valencii tak potřebuje tým Lucase Alcaraze nutně bodovat, proti vedoucímu celku soutěže to však bude dosti obtížné. Alcarazovi bude v utkání chybět zraněné duo Sisi, Zahinos.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.20 - 3.40 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Getafe CF - Real Valladolid  (neděle 17:00)
V osmém kole španělské Primery Division se na Coliseum Alfonsa Pereze utká domácí Getafe s hostujícím Valladolidem.

Madridský klub zatím kráčí sezónou bez větších problémů. Azulones si počínají zatím velice vyrovnaně, když na svém kontě mají dvě výhry, dvě prohry a tři remízy. Devět bodů a skóre 8:8 pak stačí Getafe na deváté místo. V minulém kole madridský klub nepotěšil svoje fanoušky, když prohrál na půdě nováčka z Malagy 1:2. Nyní čeká Getafe nevyzpytatelný Valladolid, záložník Casquero před ukáním říká: "Víme, co po nás trenér chce, ale ještě stále zkoušíme určité věci převést do praxe při zápase. Náš hrací styl stále není ustálený, ale nyní dáváme přednost sbíraní bodů, všechno ostatní přijde časem." Kouč Munez má k dispozici kompletní kádr.

Valladolid má v tabulce o dva body méně než Getafe a patří mu třináctá pozice. V posledním kole Real zklamal, když na domácím stadionu jen remizoval s Huelvou, navíc výsledek 1:1 zachraňoval Victor až v poslední minutě utkání. Kouč nováčka z minulé sezony Jose Luis Mendilibar před utkáním řekl: "Už mnohokrát jsem říkal, že tato letošní ligová sezoně má vyšší kvalitu než ta loňská." Co se týče marodky, tak otazníky visí nad starty obránce Luise Prieta, záložníka Alvara Rubia a útočníka Jonathana Sesmy. Jistý je pak návrat záložníka Damiana Escudera zpět do sestavy.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.25 - 3.95
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
RCD Mallorca - Espanyol Barcelona  (neděle 17:00)
Espanyol cestuje na Baleárské ostrovy, aby proti Mallorce zapomněl na neproměněnou penaltu Raúla Tamuda, který tím připravil Los Periquitos o velecenné dva body. To domácí chtějí zapomenout ještě více – přece jenom uchovávat si v paměti debakl od Betisu by psychice ostrovanů moc nepřidalo.

Katalánce však na Son Moix čeká přetěžký úkol, protože proti Mallorce se jim zkrátka a dobře vůbec nedaří. Z posledních dvaceti vzájemných duelů zvítězili Los Blanquiazules pouze dvakrát (!!!), což dělá mizernou desetiprocentní úspěšnost. Co víc, domácí hřiště Mallorcy nedobyl Espanyol od sezóny 1999/2000.

Espanyol by na druhou stranu mohl být trochu uvolněn díky tomu, že už má za sebou noční můru letošní La Ligy – čtveřici zápasů v řadě za sebou proti Seville, Barceloně, Realu Madrid Villarrealu. Smutným faktem je to, že z těchto čtyř zápasů se získaly pouhé dva body. Oba nicméně Espanyolští získali v posledních dvou zápasech, takže by mohli navázat na zlepšené výkony. Kouč Tintín Márquez tudíž nebude sestavu příliš měnit a základní blok by měl vypadat stejně, jako tomu bylo proti Realu Madrid a Villarrealu.

Mallorca prohrála předchozí dva duely a přiblížila se příčkám, kterých se chtěla vyhýbat jak čert kříži. Nicméně jedno vítězství by opět vše vrátilo do správných kolejích, tři body by totiž znamenaly posun právě před svého nedělního rivala.

Je logické, že kouč Manzano učiní v sestavě určité změny – hlavní novinkou je návrat Aritze Adurize, kterýchyběl kvůli zranění. Vrací se take Moyá, jenž si vezme na starost bránu, a Ramis.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.20 - 3.00
více informací
Sevilla FC - Málaga CF  (neděle 17:00)
V neděli od 17 hodin hostí na svém stadionu Sáncheze Pizjuána Sevilla Málagu. Domácím se zatím v lize daří a jsou za Valencií druzí, Málaga zabrala v posledních třech kolech, když se díky třem výhrám vyšplhala na lichotivou sedmou příčku.

Sevilla je doposud neporažena a do utkání vstoupí jistě sebevědomě. Na formu si nemůže stěžovat, v posleních osmi zápasech všech soutěží dokonce neinkasovala. Tým Manola Jimenéze je pracovitý a ze svého elánu neustoupí ani v tomto andaluském derby. Jediné ligové ztráty jsou zatím dvě remízy, tým dobře začal v cestě zpátky do případné Ligy mistrů pro příští ročník.

Celek si dokáže poradit i s docela početnou marodkou útočníků. Zraněni už několik týdnů průběžně jsou Kanouté, Fabiano, Koné, Chevanton a také křídelník Capel, v posledním zápase s Almerií tak měl trenér k dispozici jen jediného forwarda Lautara Acostu. Na Málagu už by měl být fit Fabiano, což je jediný útočník, který je k dispozici. V utkání Poháru UEFA se Stuttgartem se totiž zranil i vzpomínaný Acosta.

Kouč hostí Tapia má nynní starosti, jak zastavit rozjetou sevillskou mašinu. Los Boquerones začali sezonu špatně, když podlehli 0:4 Atlétiku Madrid, následovaly další dvě prohry a remíza v dalších třech zápasech a mnozí pasovali Málagu na sestup. Pak ale nastal obrat a tým vyhrál nad Valladolidem, vysoko 4:0 ve Huelvě a také nad Getafe.

Otázkou je, zda Málaga nastoupí v druhém největším andalusském derby v jedním, či dvěma útočníky. Naposledy se tyto dva týmy střetly v sezoně 2005/06, oba zápasy Málaga prohrála a v této sezoně nakonec i sestoupila. Duda a Lolo jsou v týmu jen na hostování ze Sevilly a nemohou tak nastoupit, jelikož klub nechce zaplatit částku za porušení klauzule. Zraněný je útočník Salva Ballesta.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Palop – Konko, Escudé, Prieto, Navarro – Duscher, Maresca, Romaric – Navas, Adriano - Fabiano
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Arnau - Gamez, Robson, Rosário, Calleja - Ángel, Nacho, Apono - Eliseu, Baha - Luque
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.30 - 4.75 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Deportivo La Coruña - Sporting Gijón  (neděle 17:00)
La Coruňa přivítá na svém stadiónu El Riazor nováčka z Gijónu a cíl je jasný – tři body. To hosté asi budou o něco skromnější a přivítali by i bod jeden, i když letos zatím hrají vždy styl "všechno nebo nic".

Deportivo ještě před týdnem působilo dojmem týmu, který se chystá prožít pohodovou sezónu – klidný střed tabulky, dobře rozjetý Pohár UEFA... jenže debakl utržený právě v této evropské soutěži od CSKA Moskva značně zchladil dojem z mladého týmu, i když kouč Lotina to viděl trošku jinak ("na takovém trávníku by mělo být zakázáno hrát" respektive "měli jsme stejně nebo více šancí jako soupeř"...).

Probl0mem Deporu je zatím útočná řada. Všichni útočníci dohromady zatím za celý průběh ligy vstřelili jeden jediný gól, a to hned v úvodním kole, kdy se trefil Mista. Omar Bravo, Bodipo ani Riki se zatím z gólu neradovali. Posledně jmenovaný bude navzdory tomu hlavní novinkou v základní jedenáctce. Chybět v ní naopak budou Pablo Álvarez a De Guzman, kteří mají menší zdravotní problémy a do hry zasáhnou nanejvýše v druhém poločase.

Po tragickém úvodu do sezóny (co se týče výsledků, hrou Sporting zaujal nejednoho nestranného diváka) se Gijón rozjel a dvěma tříbodovými zápasy se vyhoupl ze sestupových vod. Hosté tím nabrali potřebnou sebedůvěru a klid, se kterým se pokusí dobýt Riazor, který v této sezóně padl zatím jen jednou.

Riazor každopádně nebude úplně nepřátelský – na pět tisíc fanoušků Sportingu se chystá dorazit na stadión a povzbuzovat svoje hrdiny. K dispozici by měli být všichni hráči krom zraněných Maldonada, Andreua a Coliniho, což by kouči Preciadovi umožnilo zopakovat jeden8ctku z minulých kol, i když, jak již sám oznámil, budou vzhledem k blížícímu se Copa del Rey, v sestavě určité změny.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.40 - 5.00
více informací
Villarreal CF - Atlético Madrid  (neděle 19:00)
Jeden ze šlágrů kola odehrají Villarreal s Atlétikem Madrid. Hrát se bude ve Villarealu, kde bude hostit třetí tým osmý.

Villarreal se mezi španělskou špičkou už etabloval, vysoké očekávání mají v klubu i letos a výsledky tomu odpovídají. Tým předvádí dobrý fotbal aniž by kupoval hvězdné hráče. Celek se navíc veze na vlně gólové přestřelky s Aalborgem v Lize mistrů. Výhra Žluté ponorky v poměru 6:3 patří mezi nejgólovější výsledky soutěže. Šest branek jistě musí obranu dalšího soupeře Atlétika v čele s Ujfalušim strašit, zvláště když dost branek dostali Colchoneros i od Barcelony. Villarreal je silný doma na stadionu El Madrigal, celkově zatím letos v lize prohrál jen jednou, a to s Valencií. V týmu rostě několik budoucích hvězd, jen málokterý klub by se tak dobře a rychle dokázal vyrovnat s odchodem playmakera Riquelmeho. Pro Villarreal jsou zraněni Nihat a Eguren, třígolový střelec proti Aalborgu Llorente by měl v základní sestavě nahradit Guille Franca. Pires zase možná Matiho Fernandeze.

Atlétiko začalo sezonu velmi dobře a brzo se dostalo do podvědomí fanoušků jako jeden z favoritů na zisk mistrovského titulu. Nebo alespoň vylepšení loňské čtvrté příčky. Po osmi kolech jsou ale bíločervení zpátky na zemi. Tým si ale už prošel těžkým losem, který čeká dvakrát za sezonu každý z celků, i když body z něj zatím nevytěžil. Se Sevilou, Barcelonou a Realem Madrid vyšli Rojiblancos naprázdno, nyní je tedy na řadě poslední těžký duel s Villarrealem. Po štrašlivém madridském derby, kdy Atlétiko ztratilo remízu a v šesté minutě nastaveného času přišla v týdnu alespoň částečná náplast v podobě bodu s Liverpoolem, který zařídil v závěru Simao. Zdravý je Pablo Ibaněz a měl by nahradit zraněného Tomáše Ujfalušiho, blízko plné kondice je i Maxi Rodríguez, Více by mohl hrát Aguero, jenž proti Liverpoolu stihl jen poločas.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Diego Lopez - Angel, Gonzalo Rodriguez, Fabricio Fuentes, Capdevila - Edmilson, Marcos Senna, Pires, Cazorla - Rossi, Llorente
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Leo Franco - Seitaridis, Heitinga, Pablo, Antonio Lopez - Paulo Assuncao, Raul Garcia, Maniche - Simao, Aguero, Forlan
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.20 - 3.65
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Madrid - Athletic Bilbao  (neděle 21:00)
Dva tradiční rivaly svede dohromady 8. kolo španělské La Ligy. Na stadionu Santiago Bernabéu, baště Realu Madrid, se představí baskické Bilbao. Domácí touží zapomenout na prohru v Turíně, Athletic se bude chtít odlepit ze spodních pater tabulky.

Real Madrid může být s výsledky v Primera División spokojený. Je na pátém místě, s malou ztrátou na své soupeře. Znepokojení vzbuzuje herní projev a poslední porážka z Ligy mistrů, kdy Bílý balet svou laxností zápas v prvním poločase ztratil. Oba tyto jevy by se mohly promítnout i do střetnutí s Bilbaem.

"Lvi z Bilbaa" naopak nezačali tento ročník příliš dobře a po sedmi kolech jsou na 17. místě. V posledních třech zápasech navíc nepoznali chuť vítězství a k tomu s Realem v posledních pěti střetnutích nezískali ani bod. Nicméně baskickou zarputilost nelze podcenit, na což apeluje i trenér Schuster, který chce zapomenout na fiasko z Turína.

Německý kormidelník nemůže počítat s kanonýrem Van Nistelrooyem, který byl v derby s Atléticem vyloučen. Do soupisky se nedostali ani De la Red, Cannavaro, Javi García a Jordi Codina. Naopak se po zranění vrací Guti a Diarra.

V brance tak bude chytat tradičně Casillas, před ním se seřadí do obrany Marcelo, Heinze, Pepe a Sergio Ramos. Střed pole bude patřit Gagovi a dvojici Holanďanů Sneijder a Van der Vaart. Útočný trojzubec vytvoří Higuaín, Robben a Raúl.

Trenér Athleticu Caparrós se dočkal návratu brankáře Iraizoze, který překonal žaludeční problémy, jimiž trpěl v týdnu. Před ním budou působit ve stoperské dvojici Amorebieta a Aitor Ocio, po stranách pak Balenziaga a Iraola. Středový dvojblok bude mít složení Gurpegi a Orbaiz, před nimi v záloze David López , Yeste a Susaeta. Na hrotu bude osamocený Etxeberria.

Utkání bude řídit rozhodčí Álvarez Izquierdo, s kterým se dostal do sporu v minulé sezóně trenér Realu Schuster, když jej označil za viníka špatného výsledku svého mužstva. Zápas začne na Santiago Bernabéu ve 21.00 CET
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.25 - 5.20 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Valencia CF761017:419
2.Sevilla FC752013:417
3.Villarreal CF75209:317
4.FC Barcelona751119:716
5.Real Madrid751120:1016
6.UD Almería73229:811
7.Málaga CF73138:910
8.Atlético Madrid730413:129
9.Getafe CF72328:89
10.Espanyol Barcelona72326:79
11.Deportivo La Coruña72325:69
12.RCD Mallorca72235:108
13.Real Valladolid72146:87
14.Racing Santander71334:86
15.Sporting Gijón720510:216
16.Real Betis71247:85
17.Athletic Bilbao71244:105
18.Recreativo Huelva71243:125
19.CA Osasuna70433:64
20.CD Numancia71155:134

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

pep a barca zatial tiez , dal som 1 uz na polcas, snad to vyjde

Reagovat
Xavi8

malo by

Reagovat
smazaný uživatel

ja handicap

Reagovat
alegre

Jsem v Barcelone, na fotbal jdu, to si preci nemuzu nechat ujit. Misto mam dobre, uz se mooooooc tesim. Almerialetos hraje dobre, mel by to byt pekny fotbal.

Reagovat
božský John

Tak seš v Hondurasu nebo v Barceloně

Reagovat
Xavi8

akurat nad nim uvazujem

Reagovat
smazaný uživatel

díky za poradu, dám taky poločas

Reagovat
smazaný uživatel

Poločas je jasnej a ještě dám over

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Barca jednoznačně vyhraje

Reagovat
afc

tak ja vyskusam Almeria gol,taky kurz sa neodmieta oproti ubohemu 1,25

Reagovat
smazaný uživatel

dnes futbal...barca...heheheh..tesim

Reagovat
smazaný uživatel

barca...ideeeeeeeeeeee.........wyhra...................:D

Reagovat
Xavi

Almería sice nemá takový zvuk, ale na šestém místě je poprávu, hrají dobře jako tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl bych nekoho poprosit zda by sem nedal odkaz na zapas Barci na netu live prosim?

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas bude od 22:00 na www.blaugranas.7x.cz

Reagovat
smazaný uživatel

diky a tam na tech strankach to pujde live prenos?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. půjde...Dej si v levém MENU L!ve přenosy; nebo klikni na odkaz, který je na úvodní stránce - Blaugranas - ALmería; L!VE --------- Takhle je napsaný ten odkaz je červeně a klikni na něj... www.blaugranas.7x.cz

Reagovat
smazaný uživatel

nevite jeste o necem docela se mi to seka?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.spanelskyfotbal.cz

http://www.fcbarcelona.cz

dnes dostanu madridske kurvi nalozeno!!!

Reagovat
Tomanatura

Kdybys aspoň to ku*vy uměl napsat

Reagovat
F.Torres

njn fc barcelona, co bys ocekaval?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele