8. kolo
26.10.2008 17:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Sevilla FC - Málaga CF 0:1

Sevilla podlehla senzačně Málaze a nevyužila tak možnost atakovat čelo tabulky. Málaga je na skvělém šestém místě.

Domácí, kteří nastoupili s jediným útočníkem Luisem Fabianem, navíc dohrávali bez vyloučeného Adriana. Za hosty hrál v základní sestavě také jediný hrot Adrián, střelec rozhodující branky utkání. Domácí začali dobře, ve 12. minutě centroval zleva Maresca, Arnau špatně vyběhl, ale Jesús Navas této příležitosti nevyužil.

Překvapivě udeřilo na opačné straně. Málaze se povedl brejk, Nacho Adrián byl nekrytý, míč směřoval přímo k němu a útočník zachoval proti Palopovi klid. Ve 28. mnutě odpovědela Sevilla nastřeleným břevnem. Dobrou přihrávku si připsal Fernando Navarro, Fabiano loboval Arnaua, ale míč se zarazil o brankovou konstrukci. Útoky domácích táhli Navas a Fabiano, ale šance nepřicházely.

Do druhé půle nastoupila Sevilla posílena o Romariče na úkor Maresky, později nasadil kouč Jimenez i Chevantona. Při tlaku domácích fotbalistů ale gólman hostí Arnau příliš práce neměl. Naopak v 65. minutě málem přidal po ojedinělé šanci a chybě Palopa druhý gól Adrián.

Další událostí byla přímá červená karta pro Adriana a tím šance Sevilly na zvrat ještě poklesly. V 79. minutě se přece jen dostával do šance na vyrovnání Fabiano, dostal se i přes gólmana Arnaua, ale byl v těžkém úhlu, a ještě se stihl vrátit Weligton. Na centr Navarra zase nedosáhl Chevanton. Sevilla tlačila, ale ani na vyrování už nedosáhla.

Autor: Radek Nosil / www.marca.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

do píči

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele