Primera División souhrn - 4. kolo

24.09.2008, 22:11, aktualizováno 25.09.2008, 22:03
Komentáře a souhrny
Dvě branky Davida Villy zajistily Valencii výhru v Málaze a také první místo po čtyřech kolech španělské ligy. Druhý je o skóre Villarreal. Ve čtvrtek dvougólovým rozdílem vyhrály také Mallorca a Valladolid. Huelva remizovala s Bilbaem.

CA Osasuna - Deportivo La Coruña 0:0

24.09.2008 20:00

Góly: -

Osasuna Pamplona se rozešla bez branek s Deportivem La Coruňa. Oba celky tak zůstávají ve středu tabulky.

Za domácí nastoupil v základní sestavě Jaroslav Plašil, za hosty na hrotu útoku tentokrát Bodipo, ale i tak zůstává Depor čtyři zápasy bez vstřelené branky. La Coruňa se předvedla sympaticky, velkou část druhé půle ale hrála bez vyloučeného De Guzmána. Jako první se uvedl do zápasu právě Plašil, střílel levačkou a jen blok obránce Adriána zabránil v 5. minutě míči v cestě do sítě. Plašilovi nahrával Juanfran stejně jako později Masoudovi, ale ten pálil vedle. Hostující gólman Aranzubía si poprvé sáhl na míč až po 29 minutách, kdy lapil další šanci Masouda. Ten v tu chvíli zakončoval hlavičkou. Po půl hodině zahrozil Depor. Mimo ale hlavičkoval Juan Rodríguez, Lopovu střelu zblokoval stoper Roversio.

Ve 33. minutě přišla velká chvíle Plašila, ale český záložník zamířil jen do břevna. Hosté odpověděli pokusem Bodipa vedle, nad střílel Juan Rodríguez. Do druhé půle vstoupila lépe Osasuna, ale pokus Portilla Aranzubía kryl. Na Juanfranovi se pak vyfauloval De Guzmán a domácí měli možnost hrát přesilovku. Ale nedokázali toho moc využít, navíc když kouč hostí Lotina poslal na plac nové tváře Pabla Alvareze a Verdúa. Osasuna vytěžila jen nepřesné střely Masouda Shojaei a Delporteho, nepřesně hlavičkoval Nekounam. V závěru zápasu už domácí jen posílali centry do vápna soupeře, ale Depor se ubránil.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Racing Santander 2:0

24.09.2008 20:00

Góly: 28. Joan Capdevila, 32. Joseba Llorente

Villarreal si vcelku snadno poradil se Santanderem, o výsledku rozhodl dvěma hlavičkami už v prvním poločase.

Žlutá ponorka tak vyhrála už potřetí za sebou. Branky dali Joan Capdevila a Joseba Llorente a obě si byly velmi podobné. Do základní sestavy domácího celku se dostali vyléčený Nihat a také Pires, za hosty nastoupil v útoku Tchité. Začátek zápasu byl vyrovnaný. Po čtvrthodině se osmělil mladý hostující záložník Edu Bedia Pelaez, když se postavil k trestnému kopu, ale nepodařilo se mu překonat zeď. Na druhé straně zakončoval trestný kop Santi Cazorla, ale nepřesně. První šance ze hry přišla po 20 minutách hry. Hostující Valera střílel a Diego López míč s obtížemi vyrazil mimo branku. Ve 29. minutě šel Villarreal do vedení. Napravo měl dost času bek Angel a jeho centr zužitkoval hlavou z blízka nekrytý Capdevila.

Racing mohl vzápětí srovnat, ale svoji šanci po centrovaném míči spálil Tchité. A platilo nedáš, dostaneš. Na druhé straně se totiž udála takřka karbonová kopie prvního gólu. Opět přihrával Angel a před brankou dokonal dílo zkázy Llorente. Gólman Toňo byl bez šance. Po změně stran událostí na trávníku ubylo. Po hodině hry podržel Villarreal brankář López. Nejprve vyrazil na roh volej Tchitého, poradil si i pokusem Colsy. Jedním z lepších hráčů vítězů byl Nihat Kahveci a když byl střídán, dostalo se mu velkých ovací.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Real Betis 3:2

24.09.2008 20:00

Góly: 17. Samuel Eto'o, 23. Samuel Eto'o, 80. Eidur Gudjohnsen - 58. Fabián Monzón, 67. José Mari

Barcelona porazila Betis 3:2. Svěřenci Josepa Guardioly se dostali do vedení díky dvěma brankám Samuela Eto’o, za Betis snižoval Montón, José Mari vyrovnával, ale vítězství na stranu domácích strhl Eidur Gudjohnsen.

První branka přišla v šestnácté minutě. Lionel Messi přihrál na hranici vápna Samuelu Eto’ovi, který se uvolnil přes svého strážce a střelou pod břevno překonal brankáře Casta. Uběhlo jen sedm minut a rozdíl už byl dvougólový. Protagonisty gólové situace byli opět Lionel Messi a Samuel Eto’o.

Kamerunský útočník přihrál Messimu, Argentinec se kličkou dostal přes obránce a vrátil Eto’ovi míč v těsné blízkosti brány. Pichichi sezóny 2005/2006 balón už jen doklepl do sítě a zapsal si třetí ligovou trefu v sezóně.

Betis mohl snížit vzápětí, přes Márqueze se uvolnil Emaná, ale jeho střela letěla nad. Stejný osud měl i pokus Daniho Alvése na druhé straně, avšak mnohem větší šanci si vypracoval Lionel Messi.

Muž s desítkou na zádech obehrál dva obránce, jenže střela takřka tváří v tvář brankáři mu příliš nesedla a Casto dokázal zasáhnout. Poslední momenty poločasu patřily Danimu Alvésovi. Nejdříve obehrál dva protihráče a zaváhal až v samotné koncovce, kdy se mu nepovedl lob přes vybíhajícího brankáře. Následně to zkoušel z dálky a Casto si s míčem poradil až nadvakrát.

Po přestívce se Betisu podařilo snížit. Touré Yaya fauloval a sudí nařídil nepřímý volný kop uvnitř pokutového území. Capi přiťukl Monzónovi , ten propálil zeď, snížil na 1:2 a zaznamenal první branku Los Beticos v této sezóně.

Vyrovnání přišlo v 66. minutě. José Mari unikl na pravé straně a překonal Valdése obloučkem, který zapadl ke vzdálenější tyči. Guardiola poslal na hřiště Bojana a Gudjohnsena a první jmenovaný krátce po svém příchodu pálil z dálky a Casto musel zasáhnout. Druhý jmenovaný byl ještě úspěšnější. V 79. minutě skluzem poslal do brány Alvésův centr a Barca vedla 3:2. A jelikož Bojan sám před Castem zaváhal a Alvés trefil z přímého volného kopu jen tyč, byl to i konečný výsledek.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Atlético Madrid 1:2

24.09.2008 21:00

Góly: 76. Juan Ángel Albín - 29. Florent Sinama-Pongolle, 82. David Cortés (vl.)

Atlético dokázalo vyhrát na stadionu Alfonsa Pereze 2:1 nad Getafe. Rojiblancos se tak v tabulce posunuli na druhou pozici, Azulones se propadli na deváté místo.

Utkání začalo v dobrém tempu, první šanci měli hosté, Maniche mířil jen těsně mimo domácí branku. Ve dvacáté minutě se vyznamenal domácí brankař Jacobo, který zmařil šanci Luisovi Garciovi. Na druhé straně zasáhl Leo Franco proti pokusu Cortése. Ve 29. minutě vyslal hostující stoper Tomáš Ujfaluši svoji přihrávkou Sinama Pongolleho, který krásnou ranou překonal domácího brankaře Jacoba a poslal tak Atlético do vedení. Getafe poté přidalo, srovnat se mu však do přestávky nepodařilo.

Na začátku druhého poločasu se do solidní příležitosti dostal Casquero, dobrý zákrok však předvedl brankař Leo Franco. Domácí celek se tlačil trpělivě do útoku a nakonec se dočkal vyrovnaní, to když si v 75. minutě naskočil na rohový kop Juan Albin, který dokázal předskočit Pereu a srovnat skóre na 1:1. Vstřelená branka byla zaslouženou odměnou pro Getafe, ovšem jeho aktivita nakonec vyšla v niveč. Sedm minut před koncem utkání totiž zakombinoval Aguero společně s Maxi Rodriguezem z jejichž akce těžil Sinama Pongolle, který za pomocí obránce Cortése dostal míč za záda brankaře Jacoba a rozhodl tak o výhře Atlétika.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Espanyol Barcelona 2:0

24.09.2008 22:00

Góly: 57. Enzo Maresca, 85. Ernesto Chevantón

Sevilla porazila na domácím stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána Espanyol a v tabulce se dostala před tento katalánský celek na čtvrtou pozici, Los Pericos si na své konto připsali první porážku v soutěži a propadli se na osmé místo.

Utkání začalo v relativně pomalém tempu, domácí Sevilla většinu času držela míč na svých kopačkách a trpělivě dobývala branku Espanyolu. V sedmadvacáté minutě vyslal Jesus Navas útočníka Kanouté, který sice dokázal skórovat, ovšem radost mu překazil asistent rozhodčího a jeho zdvižený praporek. O deset minut později pálil skvěle Navas, ovšem brankář Kameni předvedl výborný zákrok. Na druhé straně těžil ze spolupráce Valda s Angelem Luis Gracia, svoji střelu však španělský rychlík mezi tři tyče usměrnit nedokázal.

Druhý poločas svoji kvalitou určitě předčil ten první. V 57. minutě se fanoušci Sevilly dočkali branky, Deigo Capel našel přesným centrem v pokutovém území Enza Marescu, jenž ranou na zadní tyč překonal Kameniho a poslal domácí tým do vedení. Andaluský klub mohl hned poté zvýšit skóre, Luise Fabiana však vychytal Kameni, zatímco Escudé mířil po přihrávce Marescy mimo branku. Espanyol byl v útočné fázi bezzubý a Sevilla si kráčela za zaslouženým vítězstvím, které korunoval pět minut před koncem utkání střídající Javier Chevanton, jenž dokázal zužitkovat přihrávku Jesuse Navase a upravil tak skóre na 2:0.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Sporting Gijón 7:1

24.09.2008 22:00

Góly: 18. Rafael van der Vaart, 33. Rafael van der Vaart, 38. Gonzalo Higuaín, 46. Rafael van der Vaart, 50. Arjen Robben, 60. Raúl, 64. Raúl - 52. Quique Mateo

Ve 4. kole španělské La Ligy zabral Real Madrid na vlastním stadionu a rozstřílel slabý Gijón v poměru 7:1. Hattrick zaznamenal Van der Vaart, poprvé v sezóně se trefil i kapitán Raúl. Sporting se s hrozivým skóre ocitl na chvostu ligové tabulky.

Vraždění neviňátek připomínal chvílemi zápas na Santiago Bernabéu. Bílý balet zničil soupeře již do poločasu a dorazil po přestávce. Gijón může být rád za čestný úspěch, ale to je asi tak vše. Vysoká výhra katapultovala Real na druhé místo tabulky po neúplném čtvrtém kole Primera División.

Domácí nastoupili s jedinou změnou v očekávané sestavě: Heinzeho na levém beku nahradil Marcelo. To u hostů bylo změn víc, oproti plánovanému složení do hry zasáhli od začátku Míchel, Mateo, Pedro a Barral.

První čtvrthodinka v ničem nevěštila gólovou smršť, která se měla rozpoutat. Sporting statečně snášel výpady domácích, kteří zahrozili střelou Higuaína a hlavičkou Diarry. V 18. minutě však poprvé udeřilo. Pas De la Reda načechral hlavou Raúl a Van der Vaart hned z první překonal k tyči Sáncheze.

Real držel i poté otěže zápasu ve svých rukou. Jedinou hrozbou byla střela mimo vyslaná Kike Mateem. Vzápětí následoval druhý gól domácích, který opět zaznamenal Van der Vaart. Holandský záložník sklepl v 33. minutě patičkou přihrávku Higuaína, střelu tečoval Hernández a Sánchez byl bezmocný.

O tři minuty později pronikl po pravé straně Robben a jeho přesný pas zužitkoval Higuaín ve třetí gól. Do konce poločasu se již nic zvláštního nestalo. Sportingu nepomohlo zkraje poločasu druhého ani dvojité střídání. Ve 47. minutě dovršil Van der Vaart hattrick, když přesnou přihrávku Raúla uklidil k tyči.

O další čtyři minuty již debakl Sportingu nabyl vážných rozměrů. Na pas Van der Vaarta z hloubi pole si naběhl Robben, oklamal brankáře Sáncheze a pohodlně skóroval do prázdné branky. Sporting odpověděl dvě minuty nato. Na zpětnou přihrávku Barrala si naběhl Kike Mateo a překonal tvrdou ranou k tyči Casillase.

Do hry zasáhl poprvé v tomto ročníku La Ligy Javi García, který vystřídal Diarru. V 58. minutě se prosadil rovněž poprvé v sezóně kapitán Raúl, který dorazil do sítě střelu Robbena odraženou od brankáře a od břevna. Higuaína vystřídal Saviola a vzápětí následoval sedmý gól Realu.

V 64. minutě pronikl kapitán Realu do gijónské šestnáctky a obloučkem překonal Sáncheze. Po této brance se utkání víceméně z povinnosti dohrálo bez výraznějších příležitostech na obou stranách.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Valencia CF 0:2

25.09.2008 20:00

Góly: 71. David Villa, 90. David Villa

Valencia porazila po velkém boji Malágu 2:0 a vrátila se zpět na čelo tabulky, svěřenci Unaie Emeryho však svým výkonem příliš nepřesvědčili a do příštího utkání mají co zlepšovat. Malága po čtvrté v řadě nedokázala vstřelit branku a zůstává předposlední.

Úvodní čtvrthodina utkání byla z obou stran rozpačitá, v 16. minutě byla k vidění první zajímavější akce. Manuel Fernandes trefil z přímého kopu za pomoci zdi tyč domácí branky, dorážející David Villa měl před sebou odkrytou branku, ovšem z voleje mířil vysoko nad. Z podprůměrného prvního poločasu nevyčněla ani slabá střela Maty, s kterou neměl brankař Arnau sebemenší problémy. Malága sice většinu času kontrolova hru, do žádné šance se však probojovat nedokázala, a tak první poločas skončil bezbranek.

Do druhého poločasu vstoupili o hodně aktivněji domácí a také si dokázali vytvořit šance. V 53. minutě spálil velkou šanci Adrian, který se dostal v pokutovém území ke střele. Brankař Renan jeho pokus vyrazil na hranici pokutového území, kde pohotově dorážel do odkryté branky Baha, pokus mířící do opuštěné branky však z brankové čáry vyhlavičkoval Albiol. Byl to právě stoper Albiol, který o čtvrthodini později namazal střídajícímu Chelimu, který však z osmi metrů trestuhodně netrefil branku.

Valencia dokázala potrestat Malágu za zahazovaní šancí v 70. minutě, kdy nejprve brankař Arnau vyrazil střelu Davida Villu, Mata poté dokázal v pokutovém území vybojovat balon a odcentroval na malé vápno, kde byl úplně osamocený David Villa, jenž potvrdil roli kanonýra a poslal netopýry do vedení. Snahu domácích vyrovnat překazil v 86. minutě Salva, který za svůj tvrdý faul na Brazilce Edua uviděl červenou kartu a oslabil tak svůj tým. V nastaveném čase dali domácí všechno do útoku a to se vymstilo. Mata opět vybojoval balon a skvělou příhrávkou poslal do úniku Villu, který neměl problém překonat brankaře Arnaua a potvrdit tak výhru Valencie.

Více informací k zápasu

Recreativo Huelva - Athletic Bilbao 1:1

25.09.2008 20:00

Góly: 71. Javi Guerrero - 76. David López

Výborný zápas byl k vidění na stadiónu Nuevo Colombino v Huelvě. Domácí se nakonec rozešli s Athleticem Bilbao smírně, což byl vzhledem k průměhu střetnutí zasloužený výsledek.

V prvním poločase příliš šancí k vidění nebylo. Recreativo potřebovalo zabrat po ostudné porážce s Atléticem Madrid, ale Bilbao působilo velmi kompaktním dojmem a k ničemu domácí nepouštělo. Za zmínku tak stojí hlavně mimo letící hlavička Fernanda Llorenteho z 23. minuty po pasu Davida Lópeze či o patnáct minut pozdější Lópezova střela, kterou zlikvidoval gólman Riesgo.

Druhá půle nabídla jiný obraz Basků. S příchodem Yesteho se mnohem více tlačili do útoku, ale tentokráte pro změnu oni naráželi na pozornou obranu soupeře. Huelva navíc neustále vyrážela do protiútoků a nakonec tato taktika slavila úspěch. V 71. minutě se do střelecké listiny zapsal Javi Guerrero po přihrávce Sisiho.

Ale radost Recreativu dlouho nevydržela. Pouhé čtyři minuty stačili svěřencům Joaquína Caparróse na to, co se jim nedařilo celé utkání. Úspěšným střelcem byl aktivní David López. A jelikož v největší šanci zbylých patnácti minut selhal Adrián Colunga, rozdělovaly se tentokráte pouhé dva body, pro každého soupeře jeden.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - CD Numancia 2:0

25.09.2008 20:00

Góly: 12. José Manuel Jurado, 50. Pierre Webó

Mallorca se dočkala prvního vítězství v sezóně, když na domácím stadiónu porazila Numancii. Hosty zlomil úvodní gól Jurada, po kterém už ostrované svou aktivitu nepustili a zaslouženě vyhráli.

Klub z Baleárských ostrovů má stále velký problém s tvorbou šancí a následným zakončením a i tentokráte se z počátku zdálo, že se proti dobře zformované Numancii bude prosazovat jen velmi těžko. Ligový nováček totiž v úvodních deseti minutách působil vzadu velmi jistě a jelikož Mallorca zatím neoplývá zrovna ideálními střeleckými statistikami, mnozí fanoušci měli obavy z další nuly v kolonce gólů.

Záchranou se tak stala výborná individuální akce. José Manuel Jurado v jedenácté minutě prokličkoval obranou a vstřelil skvělý gól, který značně snížil morálku hostů. Byl to opět kmenový hráč Atlética Madrid, který se objevil v další šanci, tentokráte byl však zastaven Cismovým zákrokem, jenž byl fanoušky na Son Moix považován za penaltový, rozhodčí to však viděl jinak.

Numancia musela za nepříznivého stavu také začít útočit a dvakrát dokonce orazítkovala tyč, i když jednou to bylo až po odpískání ofsajdu. Barkerova střela už však byla ze zcela regulérní pozice a u Mallorcy stáli všichni fotbaloví bozi a přemluvili tyč ke spolupráci.

To však už bylo za stavu 2:0, který krátce po změně stran nastavil svým gólem Webó. Čím více se blížil závěr, tím více se domácí spoléhali na bránění a nakonec to slavilo úspěch. Veledůležité tři body tedy potují na konto Mallorcy, Numancia naopak prodloužila sérii neúspěšných zápasů na Baleárských ostrovech.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - UD Almería 2:0

25.09.2008 20:00

Góly: 66. Álvaro Rubio, 90. Haris Medunjanin

Neporazitelnost Almeríe skončila ve Valladolidu, přestože domácí dohrávali zápas o deseti mužích v poli.

Domácí vsadili na poměrně ofenzivní sestavu, za dvojicí útočníkůl Ogbechem a Víctorem ještě operoval Sesma. Hostům citelně chyběl Pablo Piatti. První gól Valladolidu vstřelil Alvaro Rubio, druhý přidal v nastaveném čase Medunjanin. Domácím patřil úvod zápasu, v 9. minutě pálil nebezpečně Jonathan Sesma, ale Diego Alves v brance zakročil. To bylo na dlouho vše. Pak vysunul Sesma do šance Ogbecheho, ale toho vytlačil z dobré příležitosti bek Pellerano. Na druhé straně střílel z ojedinělé šance z voleje vedle branky Ortiz. Poslední slovo první půlě měl Valladolid, ale Víctorova střela byl ztečována.

I po změně stran byli domácí svěřenci kouče Mendilibara lepším týmem. V 63. minutě před branku centroval Alvaro Rubio a Ogbeche byl opravdu blízko úvodnímu gólu zápasu. Ten přišel o čtyři minuty později. Rubio centroval z trestného kopu a míč k překvapení všech skončil až v síti. Valladolid vedl 1:0. O minutu později zase pálil Sesma, ale tentokrát Diego Alves zasáhl. Krátce poté Almeríi poškodil postranní rozhodčí, když šel do brejku střídající Natalio, podstřelil Sergia Asenja, ale byl máván ofsajd. Záznam ale prokázal něco jiného. Nastaly protesty, domácí Rubio byl dokonce vyloučen. V nastaveném čase o výsledku definitvně rozhodl domácí střídající holandský Medunjanin.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Valencia CF43108:210
2.Villarreal CF43106:210
3.Real Madrid430114:69
4.Atlético Madrid430111:39
5.Sevilla FC42207:48
6.FC Barcelona421110:57
7.UD Almería42116:57
8.Espanyol Barcelona42113:37
9.Real Valladolid42024:46
10.Athletic Bilbao41214:45
Getafe CF41214:45
12.Deportivo La Coruña41212:25
13.RCD Mallorca41213:45
14.Recreativo Huelva41122:64
15.CA Osasuna40312:33
16.CD Numancia41035:83
17.Real Betis40222:42
18.Racing Santander40222:62
19.Málaga CF40130:71
20.Sporting Gijón40046:190

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (375)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Barcaaaaaa uz sem se zas baal ale:)to uz mi nedelejte kluci !!

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, já mám tak dobrou náladu

Reagovat
smazaný uživatel

TMT:

Prosim Vás, kde se tuto sezonu bude hrát finále poháru UEFA?

Reagovat
smazaný uživatel

Na Žižkově,,,výpok v 10:15

Reagovat
smazaný uživatel

vykop:)

Reagovat
smazaný uživatel

Istanbul

Reagovat
smazaný uživatel

Barca! Ale proč si to tak zbytečně zkomplikovali? Po prvním poločase to vypadalo na pohodové vítězství. S tím falešným domněním šli do druhého poločasu i sami hráči a takový dvacet minut to byla slabota. Ale ten závěr byl opět výborný a hodně tomu dopomohla i střídání, Bojan i Guddy se svoji úlohy zhostili na výbornou. Nejvíc se mi líbil Andrés, Sammy (druhý poločas ovšem neviditelný) a samozřejmě Leo, jehož dominance je prostě neskutečná a v současné době po trávnících prostě neběhá lepší fotbalista, není prostě nikdo další, kdo by si z protihráčů dělal bezvládné kuželky.

Yaya dnes nezahrál dobrý zápas, první gól jde na jeho vrub (faul a následná chyba ve zdi) a v defenzívě mu to moc nešlo (možná nervozita za žluté karty), ale vyloženě špatný výkon to nebyl. Busquets se mi momentálně zdá lepší. Rád bych viděl pro srovnání počet vybojovaných míčů...Cáceres slušný výkon, ale ještě je nezkušený, některé situace neřešil moc dobře. (Odkopy, když nebyl pod tlakem a kdyby byl rozhodčí přísnější, tak možná pískne tu pentli)...

Btw, jak šel Sammy za Pepem oslavovat třetí gól. Pep byl celkem zaskočený, pak ho tam jen tak chladně obejmul...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to mě taky pobavilo, ten Etoo a Pep

Reagovat
smazaný uživatel

Pep je borec, lepší než kdyby tam dělaly nějaké srdcervoucí dojemné scény.

Reagovat
smazaný uživatel

i

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak oproti loňsku obrovský pokrok ve hře po křídlech, hru mnohem lépe roztahujeme do stran a hned jde vidě,t že je toho prostor uvíce, to loni prakticky neexistovalo a dost se to kritizovalo. Celkově mi přijde, že se zapracovalo přesně na tom, co loni nešlo - dalším takový příkladem jsou útočné standardky. Problém zůstává obranná hra, i když když si vzpomenu na utkání nbez Puyoal nějaké tři orky zpět, tak to byla daleko větší hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

hru roztahujeme? ty hraješ za Barcu?

Reagovat
smazaný uživatel

A proč se tak blbě ptáš?

Reagovat
smazaný uživatel

jsem tu novej,aha takže hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

No bohužel se už moc do sestavy nedostávám.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
M11

Reagovat
herbage

Vaart nádhera, oba góly. A ty akce, hmm.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Gijós se asi vzdal prvoligové příslušnosti už ted

Reagovat
smazaný uživatel

Gijón

Reagovat
smazaný uživatel

Gijón je skvělý a musí se zachránit, neuvěřitelně sympaticky hrající mužstvo. Bohužel dopadne stejně jako jeho totožný púředchodce - Gimnáctic de Tarragona.

Reagovat
herbage

3:0, nádhera, je vidět, že to jde jak středem, tak breakem. Nádherná akce. Real

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

jak to ze si prvy ?

Reagovat
-Kopy-

Byl sem tu dřív.

Reagovat
smazaný uživatel

Běž si pro občanku.

Reagovat
smazaný uživatel

cez tyzden sa da len stredu(lebo maju otvorene aj po skole a ostatne dni nie) a dnes som nemohol

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu dnes som bol na pohrebe

Reagovat
smazaný uživatel

A proč mi to píšeš?

Reagovat
smazaný uživatel

lebo je to smutne ako tento smajlik :

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, super.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
fantomas

Tak tak, taky je mi daleko sympatičtější fotbal Realu než ten Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

Na livescore ti to tak může přijít...

Reagovat
fantomas

I ty vtipe...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Bravo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Výborně, získáváš moje sympatie

Reagovat
smazaný uživatel

Trapas.

Reagovat
Radin

OT:Rovaldo už se trefil za Kuruvchi,no měl tam Samuelek jít,dnes vyhráli 5:1 ,ne jak Barca :-D

Reagovat
smazaný uživatel

"Rovaldo" se trefil hned v prvním zápase a to dvakrát, to se ti ta zpráva donesla brzo.

Reagovat
Radin

Rivaldo sem se překlik ups :-D

Reagovat
Radin

ale dneska v poháru

Reagovat
smazaný uživatel

z penalty bys to dal možná aji ty ty Rogalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radin

zkusil si,nevadí :-)

Reagovat
smazaný uživatel

No zkusil jsi to spíše ty s tím "Rivaldo už se trefil" asi měsíc poté, co se skutečně poprvé trefil.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Radin

Ježíš zase kopy xD.Ok poprvé trefil v obdobě Ligy Mistrů v Asii :-D

Reagovat
satan_666

btw tohle byla odveta,trefil se už v tom prvnim...

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Real - Gijon .....Van der Vaart - hraje výborně...souhlasíte? a jinak na vsechny 3 goly co zatim dal mu nahral Raul :) Real go go go!

Reagovat
madridcan

nezda sa mi,zeby na druhy gol mu nahral Raul...mne sa viac podobal na Vaarta

Reagovat
madridcan

*podobal na De la Reda

Reagovat
smazaný uživatel

Raúl to byl.

Reagovat
smazaný uživatel

De la Red.

Reagovat
smazaný uživatel

Už vím.

Reagovat
smazaný uživatel

Vaartovi to přeju, jen škoda, že hraje zrovna za Real

Reagovat
smazaný uživatel

drž tvár

Reagovat
Tomanatura

Výborně Real, po 60 minutách taky 6:1

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkals, že Realu nefandíš?

Reagovat
Radin

to co stihl Real za 60 minut,na to Barcelona potřebuje 92 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Nefandím, ale nefandím ani Barce Navíc mám rád Vaarta, takže se na zápas dokonce koukám

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vím, že ne Barce, říkals, že ti to je jedno. Mě zaráží ten závěrečný smajl, ten sedí k fanouškovi. Ale jako pokud mu fandíš, mně to nevadí, jde jen o to se nepředstírat, což je vždy ubohé.

Reagovat
Tomanatura

Nepředstírám, pouze konstatuji, že se mi líbí dnešní zápas a hra Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jo.

Reagovat
herbage

Nádhera, to je fotbálek, ne jak tamta modročervená nuda.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

jsem na Eurofotbalu krátce, takže zatím nemám přehled o uživatelích...ale jestli fandí Realu, tak jedině dobře Real a Chelsea jsou me nejoblibenejsi kluby...

Reagovat
Tomanatura

Nefandím, Španěle nemám v oblibě Ale když už Primera, tak Villareal

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá dvojka.

Reagovat
-Kopy-

Tak to teda klobouček, fandit těmhle klubům, do pekla stebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

každý má svoje oblíbené kluby...já jako slávista nezatracuju spartany, já jako fans chelsea nezatracuju MU nebo Arsenal a já jako fans realu nezatracuju Barcelonany :D proste kazdy ma svuj klub..a jinak, komu fandis ty? :)

Reagovat
Tomanatura

To radši nechtěj vědět

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdybys k tomu přidal ještě Spartu, tak to už by vážně byla smrtelná kombinace.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě Inter ať tam máme i Italskou ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radin

Lepší jak fandit Valencii a Barceloně že Kopy,to si tam přiber ještě Atletico,aby si měl vždy šanci,že někdo z tvojich týmu se dostane do top 4

Reagovat
smazaný uživatel

tak ve Valencii mozna tak jen Davida Villu a v Barce Messiho..ale jinak pfuj :) ale je to jehovolba komu budou fandit :)

Reagovat
smazaný uživatel

Kopy fandí pouze Valencii a jako každý správný člověk nemá rád Real, Barcelonu bohužel rád nemá.

Reagovat
Radin

Většina lidí nemá ráda to čeho se nejvíc bojí :-).To neplatí ale o Realu,protože ten se může bát jedině sám sebe,že by se nedařilo..

Reagovat
smazaný uživatel

Já nemám rád věci, které jsou mi nesympatické (u realu jsou to zcela racionální důvody, takže to velké procento je zcela sopravedlnitelné). Pokud to máš ty jinak, je to tvůj problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Raději fandit Vale a přát Barce, než Realu a Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Kouďáku kouďáku...voni vietnamci jiný dresy neprodávaj, co?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je moc 7:1, Raul 3x asistence, 2x gol docela povedenej zapas...

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
madridcan

2 krat asistencia,dva krat gol ked uz tak...nahral dvakrat Vaartovi,Higuainovi nahral Robben{po dobrom prepusteni Raula},na druhy gol Vaartovi De la Red a Robbenovi nahral Vaart

Reagovat
herbage

7:1

Reagovat
herbage

Raúl s izavzpomínal na starší časy.

Reagovat
herbage

A deset, deset, času dost.

Reagovat
-Kopy-

Bacha aby si se neudělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak víš jak, Arsenal už není v módě.

Reagovat
-Kopy-

Jn.

Reagovat
smazaný uživatel

sice Arsenal nemusim, ale to, co predvedli vcera v poharu, jsem docela koukal... Carlos Vela je velkej talent...coz jsem sice vedel uz driv, ale ted jsem to i videl..

Reagovat
smazaný uživatel

No to je možné, ale jak vidíš, fanoušci ho opouští, i když pravda je to jen takový ten točící obal, pravé jádro snad zůstane.

Reagovat
fantomas

Tak tak, já se nikam nechystám.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť fandíš chviličku, ajk se nedávno ukázalo. Kldině můžeš být jak herbage, to se ukáže až časem. Ale doufám, že nebudeš.

Reagovat
fantomas

Jde o to, co ty za chviličku považuješ. 3 roky opravdového fandění a zajímání se snad neni tak málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ne chviličku, ale není to prostě dlouhá doba, která by tě prověřila. Ono je to o charakteru, zda je člověk krysa nebo stojí za svým klubem i v těžkých časech a nezběhne jinam. Řekl bych, že to vlastně ani nejde ovlivnit, takže uvidíš, jak se to s tebou vyvine.

Reagovat
fantomas

Myslim, že mám k tomu klubu hodně velké pouto, jen by se muselo stát něco jako u ManCity, to by se mi to tam dost zhnusilo. Ale prohlášení Hill-Wooda tomu zatím moc nenasvědčují. Pak by se teprv ukázal muj charakter, ale jen tak kvuli vysledkum fakt ne. Koneckoncu už sem si něco vytrpěl a muže za to svým zpusobem i Barca.

Reagovat
smazaný uživatel

Finále LM není zrovna trpení. Až bude Wenger přemýšlet, zda Arsenal nepřihlásit do Intertota a v eurogólech budou říakt věty typu "Arsenal ztrácí pouze šest bodů, takže je to ještě dobré"... brrr, ta věta mě dodnes děsí.

Reagovat
fantomas

No tak neni to v žádném případě nic bezcenného a Arsenal LM ještě nevyhrál, takže by to byla určitá zásluha, kterou jsem v té době Wengerovi hodně přál. Byla to jinak totiž špatná sezona. No co už, letos to zatim vypadá slušně, jen tak dál. Barca ukázala dnes taky charakter, takových obratů jsem si u Arsenalu, který je jejich mistrem (nebo přinejmenším býval), vážil ještě víc jak výher 3:0 atp. Je to fakt uspěch a u srdce to zahřeje dvakrát víc. I když ony minuty, kdy se to ono mužstvo trápilo přeci jen mrzí, to je jediné minus.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsitě že to zabolí, ale porážka ve finále LM nebývá důvod pro nenápadnou změnu oblíbeného klubu. Jinak je jasné, že obrat či vítězný gól v poslední minutě potěší více než vítězství 5:0. Ostatně když Messi v poslendí minutě vyrovnal na 3:3 v clásicu, tak jsem taky řval třirkát více, než když Ronaldinho dával na 3:0.

Reagovat
fantomas

To chápu. No nic, du spát, dobrou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze nebyva dovod na zmenu???Do roku 1998 som fandil Juventusu.No a potom Mijatovic rozhodol,ze budem dozivotnym fanusikom Realu

Reagovat
smazaný uživatel

smutnej příběh...

Reagovat
Xavi

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že to o tobě vím. docela to zapadá do toho, jak si představuju tyto "fanoušky" Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Som mal 10 rokov

Reagovat
smazaný uživatel

A btw. ty fanusik,sa chystam na clásico

Reagovat
smazaný uživatel

No to se chystej, ale pozor, aby sis v případě výhry Barcelony stihl převlíct dres.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano prevliekol by som si dres,ale to by bola asi jediná chvíľa,kedy by som sa nechal dobrovoľne ocikať,omočiť,prípadne očúrať.

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím, že jako správný fanda budeš s sebou mít dres Raúla s Puyolem a tričko s nápisem "Fair play" pro případ remízy.

Reagovat
smazaný uživatel

Kyslík, ten tvoj virtuálny fanúšikovský fundamentalizmus je naozaj zaujímavý.Ale poď sa aj občas von prevetrať

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, zkusím to třeba za týden v Barceloně.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad vam atletico nalozi Kolko odhadujes naklady na takyto vylet,ked tam chces ist iba na zapas,teda prespat tam na jednu noc?

Reagovat
smazaný uživatel

No moc ne, přespání na jednu noc se dá sehnat hodně levně (patnáct eur třeba), letenky s trochou štěstí za tři tisíce, s velkou dávkou štěstí pak za tisíc četně poplatků. Lístky jsou drahé, já měl předloni asi za dva a půl tisíce. Doprava po Barceloně metrem docela levná - jeslti ěpt euro dení jízdenka, už si to přesně nepamatuju.

Já tam ale budu o něco dýl, navíc jsem nechytil nejlepší letecký spoj.

Reagovat
smazaný uživatel

Dikec.A tie lístky sa tam dajú nejako rezervovať?Pretože by ma asi prekotilo,keby som sa nedostal na zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

No já je budu mít od známého, minule jsem je ale koupil bez problémů před zápasem na Nou Campu, i když to nebyl tak prestižní zápas. Pochybuju, že je clásico lehce dostupné a pokdu nemáš lístky nějak zajištěné, tak bych se být tebou nikam nechystal.

Reagovat
smazaný uživatel

To nebolo moc povzbudivé. Ale ja sa odradiť nenechám,snad existuje nejaky online predaj listkov...Inak prečo vlastne nejdeš aj na najdôležitejší zápas v sezóne?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Huh,to clásico je nejaké drahé,tá lacnejšia verzia lístkov stojí 345,00 Eur

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhle přes firmy to jde ale je třeba počítat s tím ,že je to pětkrát dražší než normálně. 350 eur plus poštovné za lístek za bránu je něco šíleného.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze normalne by mali stat okolo tych 100 Eur,ze?Bez nejakeho znameho to ale asi naozaj nejde...

Reagovat
smazaný uživatel

No přes firmy je to vždy dražší, ale jinak to na takový zápas, pokud nejsi člen případně nemáš známé v klubu, neseženeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.A inak ake su podmienky clenstva?To sa potom mozes zucastnovat volieb prezidenta a tak?

Reagovat
smazaný uživatel

Volby prezidneta se, alespoň tak je to v Barceloně, můžeš zúčastňovat až po nějakých tuším pěti letech členství. Ale jsi vlastně spolumajitel klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Spolumajitel?To clenstvo potom ale musi byt dost drahe...Páč ma Barca podla mna hodnotu okolo miliardy Euro a tusim ma okolo 100 000 clenov (to su moje zbrucha vyhodene udaje)Vsak to potom stoji okolo 10litrov ojro,alebo su moje pocty vedla???

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s tím spolumajitelem to musíš bárt s nadhledem trochu. Barca prostě patří členům, což neznamená, že každý je majitelem určité částky která se dá vyjádřit v penězích. to členství jinak tak drahé není, záleží na různých akcích, někdy je to dost levné, je to všechno na oficiálních stránkách ty ceny.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi sa po tebe raz poopičím,ale na madridisticky styl

Reagovat
smazaný uživatel

Voleb se může zůčastniti každý člen starší 18-ti let a když je členem víc jak jeden rok.

Jinak lístky na El Clasico na Nou Campu byly letos vyprodány během jedné hodiny.

Reagovat
smazaný uživatel

JSeš si jistý? BYch se vsadiil že je to ted víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si jistý, zprvu vím, že se to psalo v souvislosti s letošním hlasování a pak to píšou i na ofic. stránkách

Reagovat
smazaný uživatel

Na nejdůležitější zápas v sezóně nejdu právě kvůli tomu, jak těžké je se na něj dostat. Je to každopádně jeden z mých budoucích cílů, ale to asi až budu členem klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zeby sa moje plany skoncili skor,ako sa zacali?Dat 345,00 Eur za listok je trosku viac,ako som predpokladal...Na Juventus stoja 245,00...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co sis myslel, je to nejsledovanější klubové utkání světa.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna tych 400 Eur som v sobotu prechlastal pri oslavovani narodiek

Reagovat
smazaný uživatel

Na Neapol za pade .

Reagovat
smazaný uživatel

Zenit-Real 420 Eur

Reagovat
smazaný uživatel

A do tretice...Ty si zacal fandit Barce nie preto,lebo v tej dobe vyhrala LM,valcovala v lige a hral tam Romario,ale cisto iba z lasky k jej dresu,co???Tak sa najprv uvedom ty majster sveta a potom tu kritizuj...

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

1992 LM si tolik nepamatuju, z těch let si jen pamatuju jak vždy bylo ve zprávách na závěr sezóny o tom, jak Barca získala titul. A pak už LM nevyhráli, takže tím to opravdu nebylo. Hlavní roli tehdy hrála návštěva Barcelony, rodiče či ty zprávy. Romário a MS 94 to jen tak utvrzovali.

A způsob, jakým jsi ty přešel k Realu, je k zblití.

Reagovat
smazaný uživatel

Čestne uznám,že to nie je kóšer.Napríklad Juventusu som začal fandiť preto,lebo mi rodičia kúpili dres s Del Pierom.Ale zas oveľa väčšie výčitky svedomia mám z preháňadla v spolužiakovej polievke ako z tohto prestupu

Reagovat
smazaný uživatel

kyslík perlí

Reagovat
smazaný uživatel

jj, asi mas pravdu...a komu vlastne fandis ty?? fakt nejsem na eurofotbalu dlouho, tak se nezlob, ze nemam prehled...

Reagovat
smazaný uživatel

Já pochopitelně Barceloně. Nevím, proč bych se zlobil.

Reagovat
smazaný uživatel

nj, Barcelona, jelikoz od malicka fandim realu, tak jsem si nikdy k ni nevytvoril objektivni nazor, ale pred par sezonami hrali pekny kombinacni fotbal.... to jeste Ronaldinho kouzlil..ted sedi v AC na lávce..

Reagovat
Tomanatura

Barcelona s 6 odchovanci v sestavě

Reagovat
smazaný uživatel

A proč by ne?

Reagovat
Tomanatura

Jenom říkám, jak na to upozorňuješ. Ale máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě že na to upozornuju, respektive upozornoval jsem. Je to podle mě dost zásadní věc, i když ted už se snažíím psát články co nejnudněji, takže podobné info už se tam neobjeví.

Reagovat
Tomanatura

Ale mě se to líbí jak na to upozorňuješ. Mohlo by jich být klidně 9

Reagovat
smazaný uživatel

já bych ty odchovance moc neřešil, protože ve velkoklubech jich moc není...viz. L'pool :D:D:D:D by měla fifa rozhodovat jestli nepatří do La Ligy :D

Reagovat
Tomanatura

Právěže ti odchovanci se mi u Barci strašně líbí. To je asi jediné

Reagovat
smazaný uživatel

A třeba podpora Unicefu se ti nelíbí?

Reagovat
Tomanatura

To nevím, nesleduju Barcu. Tak to u mě mají plus taky

Reagovat
smazaný uživatel

Mají na dresu Unicef... místo třeba já nevím... betandwin za 25 mega...

Reagovat
Tomanatura

To jsem někde četl. Oni tam předtím neměli nic že?

Reagovat
smazaný uživatel

Barca nikdy nezaprodala (a doufám že ani nikdy nezaprodá) dres. Navíc Unicefu dává procenta z ročních přijmů.

Reagovat
Tomanatura

Tak to mají u mě plus

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak...

Reagovat
smazaný uživatel

nj, ted se projevila moje neznalost Barcelony... :D odchovanci si podle me zaslouzi misto v sestave...ti kluci makaj od pripravky, dejme tomu, aby se dostali do "A" tymu a pak vetsina velkoklubu nakoupi zahranicni hrace, nebo jine hrace z mistnich klubu...je to smutny...a podpora UNICEF? zasluzna to vec!!!! ocenuji!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nepleť sem PL, to je někde jinde. Co se týká PD potamžo Barcelony v téhle reakci tak nevíš o čem mluvíš.

Reagovat
herbage

Neboj, to se vám nepoštěstí.

Reagovat
Tomanatura

Rafael dá ještě dva...

Reagovat
M11

to skore Gijonu bude vypadat dosti hrozive

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušků je mi líto, konečně v nejvyšší a dostávaj takové výprasky. Musí se zvednout, hrozně jim tu záchranu přeju.

Reagovat
M11

taky bych jim pral zachranu.. ikdyz dostavaji hodne golu tak na me pusobi sympaticky.. meli smulu na los na zacatku.. hlavne to musi hodit za hlavu a soustredit se na ostatni zapasy..

Reagovat
smazaný uživatel

Hrají útočně, jak už jsem psal výše, jak Nástic. Numancia například se proti Barceloně zabetonovala a na fotbal se vykašlala. Pak se ten bodový rozdíl projevuje...

Reagovat
M11

jj zapas Numancia - Barca jsem videl.. prave proto je sympaticky Gijon.. v tom zapase s Numancii to bylo jeste umocnene ze meli vic stesti jak rozumu.. misto 4-0 pro Barcu praskly jednou do balonu a spadlo jim to tam

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel je to dost nespravedlivé, je mnohem pravděpodobnější, že se zachrání Numancia.

Reagovat
M11

presne..

Reagovat
M11

Barca Atletico

Reagovat
smazaný uživatel

barca nee tu rad nemam ale atletico je fajn,ale proste Real je Real :D:D:D

Reagovat
-Kopy-

Realu se ve zdejší komunitě říká Mordor(zlo), já jen aby ses dostal do obrazu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tomu tady říkáš defacto pouze ty, Kopyčáku.

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky, navíc každý hned ví, co to znamená, to je hlavní.

Reagovat
-Kopy-

Tak to si vedle.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já to slyšel resp viděl jen z tvých příspěvků na EF, u Dr. jsem to neviděl. Omlouvá mě snad to, že zde nesleduju veškerou diskuzi a ne s veškerou podrobností.

Reagovat
Xavi

Tak se k tomu pak logicky nevyjadřuj.

Reagovat
RMCF

Ono to myslím používá i Jirka FCB, Jakub19 a mopžná i další barcelonisti...

Reagovat
smazaný uživatel

Já tu viděl krásnej výraz ,,žebráci´´ ten mě vyloženě pobavil

Reagovat
smazaný uživatel

znám pána prstenů, ale vím, kdo vyhrál 2x za sebou titul v La Lize :D

Reagovat
-Kopy-

To já taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Valencie...i když už je to nějakej ten pátek

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak to sem se o jeden rok překouk...ono to bylo trošku ob rok :D:D:D

Reagovat
smazaný uživatel

Á, někdo už má posrané oranžové trenky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

správnej fanda realu by určitě napsal Atlético je fajn

Reagovat
smazaný uživatel

to, ze se mi libi zpusob jakym hrajou, neznamena, ze mu fandim nejak hodne...proste se mi libi a zajimaj me jeho vysledky hned po vysledcich realu, tot vse

Reagovat
smazaný uživatel

no vždyt říkám

Reagovat
M11

Guardiolovi to stridani teda vyslo

Reagovat
herbage

Už se unavili lemry, přesto zřejmě nejvyšší výhra ročníku.

Reagovat
herbage

Lépe řečeno namsali. A youtube player to nevytrhne.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho jak vidím, že se rozvičuje tak se mi hned zvedne nálada...

Reagovat
Tomanatura

Drenthe

Reagovat
smazaný uživatel

trefa

Reagovat
M11

nic proti Realu ale pral bych jim aby nekde dostali na prdel.. ptz co tady nekteri predvadi je des.. troska ucty snad k souperi muzete byt radi ze Gijon chce hrat fotbal jinak by to vubec takto nebylo..

Reagovat
smazaný uživatel

To by jim nepomohlo. V LM hrají druhé housle kolik let a pak se posmívají bojujícímu nováčkovi.

Reagovat
smazaný uživatel

to souhlasim...real neumi hrat proti betonujicim muzstvum

Reagovat
smazaný uživatel

Já soupeře nehaním, ovšem argumentovat tím, že můžeme být rádi za to jak Gijon chce hrát útočně je dosti chabé. To je totožné jako bych já zde vytasil s tím, že brání více než když hráli s váma.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jistěže byste měli být rádi. Měl by být rád každý fanoušek fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano z pohledu fanouška fotbalu samozřejmě souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vidíš.

Reagovat
Radin

Gijon to právě že dělá špatně,ale tak jejich věc,jestli chtějí dostávat takové příděly..Fotbal už není jen ˇutočení a každej by měl vědět co je v jeho silách..

Reagovat
Radin

vzdávat čest někomu kdo dostane 7 golu je snad víc povrchní,než říct že měli dostat deset a třeba se vzpamatují a začnou přemýšlet aji takticky,já měl kdysi Gijon rád a tak jim narozdíl od vás nepřeju takové klepce,i kdy žod Realu mi to nevadí samozřejmě:-)

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom povrchní? Prostě se oceňuje přístup, ne výsledek. Vždy mi bude sympatičtější Gijón než Numancia. To ty bueš u toho, který má výsledky.

Reagovat
Xavi

Pry povrchní, ty zas perlíš Radine. :-DD

Reagovat
smazaný uživatel

Gijón to dělá špatně pro sebe. Pro fanoušky fotbalu určitě ne. Kdyby bylo více takových, byl by fotbal zábavnější.

Reagovat
Radin

Ono jde aji o body,možná sis nevšiml,ale týmy s nejméně body si už nemusí zahrát PD příští sezonu,sympatické je mít vše vyrovnané,obranu ,zálohu aji utok,viz Real ...Real dokáže hrát pěkně ,ale aji bránit,fotbal už není jak na začátcích víš doktore :-))

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud jsi nepochopil prví větu příspěvku, na který jsi reagoval, tak je to s tebou docela špatné.

Pokud jsi ho pochopil, tak tvůj proslov o bodech ztrácí jakýkoli smysl.

Reagovat
Radin

Nerozumíš tomu prostě :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Udělals ze sebe vola.

Reagovat
smazaný uživatel

nehádej se s kyslíkem...mohl by ses udusit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

jj a pak bys takhle vypadal

Reagovat
M11

ja snad rekl ze ty soupere hanis ? nezda se mi.. argumentovat necim co je pravda mi chabe neprijde.. a navic ja nejsem fanousek Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

Ne neřekl jsi, že konkrétně já, nechal jsem se unést.

K tomu bránění, jen mě to přišlo trochu jako, že kdyby nehráli tak jak hráli, že bychom s bídou třeba vyhráli 1:0. To nemůžeš předem vědět, uznávám, že by to ani nebylo orzdílem 6 gólů. Pokud nejsi fanouškem Barcy tak to trošku mění situaci, omlouvá mou reakci.

Reagovat
M11

jinak samozrejme Real

Reagovat
M11

to nebyla reakce

Reagovat
M11

Reagovat
herbage

Za to samozrejme nalezi Gijonu maximalni ucta, ze se porad snazi, proto taky dneska vyhral fotbal. Hraje se to pro divaky a ti chteji videt krasne goly, akce, sance. Me je uprimne jedno, jak zaps skonci, at si Real klidne dostane v LM dardu 7:0 od Zenitu nebo Juventusu, když to bude pěknej match, tak jen a jen dobře.

Reagovat
Tomanatura

Já ti to žeru A není to ironie

Reagovat
-Kopy-

Ježiš.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak, nalejme si čistého vína...

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

Víno nepiju.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale něco dneska popíjíš, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radin

Sevilla paráda,Real škoda no,desítka byla v našich možnostech :-))

Reagovat
smazaný uživatel

real hral paradne 70min....supeeer

Reagovat
M11

jinak samozrejme Real

Reagovat
smazaný uživatel

Pipitův gól skoro stejný jako dal Figo Barce po přihrávce Makeleleho . ¡¡Hala Madrid!!

Reagovat
smazaný uživatel

Snad budou fotbalové schopnosti to jeidné, co si od Figa vezme.

Reagovat
Tomanatura

Já bych třeba bral i tu jeho hlavu. Mluvit plynule 5ti jazyky...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavu nebo jen tuhle schopnost? Pokud celou hlavu, tak by vzal i všechny ty morální hnusy, které nějakých pět jazyků (což u fotbalistů je zcela běžné) dávno převáží.

Reagovat
Tomanatura

Jaké morální hnusy? Že přestoupil do Realu? Nic dalšího špatného na něm nevidím, velice se před tím člověkem klaním.

Reagovat
smazaný uživatel

TAk spíše to, že den předtím řekl, že do Realu nikdy nepůjde. Nebo to, že César Jiménez musel po jeho odporném zákroku ukončit kariéru...

Reagovat
Tomanatura

Ten zákrok uznává jako největší chybu své kariéry.

Já se k němu klaním jako k člověku. Studovat vysoké, vést spořádaný život s manželkoou a 3 děckama. Kariéra jakžtakž bez skandálů atd. V tomto je pro mě 1

Reagovat
smazaný uživatel

Bez skandálů? A co víc než takhle zradit tisíce ldií (otevřeně lhát a to bez diskuze lhal), ukočnit dobrému obránce kariréu,,, kdo má větší skandály?

Reagovat
Tomanatura

Jestli bereš toto jako skandály... Zradit tisíce, o tom se dá spekulovat. Udělal jak udělal, nevím jestli mu Barca nechtěla dát smlouvu či co, ale skandály beru jinak.

Když už se ptáš, kdo má větší skandály, tak připomenu. Roy Keane, Beckham, Best, Maradona a další a další

Reagovat
smazaný uživatel

Že odešel je hnus, já mluvím o tom, co tvridl den předtím (a vlastně celou dobu předtím taky) než odešel. Pokud ti to, že jeden den slíbí všem, že nidky do Realu neodejde a hned dne na to přesotupí, nepřijde jako zrada... tak prosím.

Beckham nemá větší skandály.

Reagovat
Tomanatura

Jako zrada pro vás. Je to úplně normální, že to tvrdí fotbalisti. U jiných by tě to nedráždilo, u Figa jo.

Beckham má život plný skandálů, skandál už je jenom to, že se o něm furt píše. Nemyslím, že by ty jeho byly menší, než ty Figovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Je úplně normální říct, že do Realu nikdy nepůjde a DRUHÝ DEN tam přestoupit??? To myslíš vážně?

A řekni mi jeden skandál, který je u Beckhama větší než Figovo odporné ukončení kariéry Césara Jiméneze.

Reagovat
Tomanatura

Ano, u většiny fotbalistů je to normální.

Ale prosimtě. Kdyby to nebyl on, tak si na to ani nevzpomeneš. Ani po těch letech mu nemůžeš přijít na jméno? Navíc to nechtěl udělat. Něco jiného je Keane, který chtěl...

Z tvých vět přímo prská zlost.

Reagovat
smazaný uživatel

Co nechtěl udělat? Já třeba odpustil Celadesovi či Laudrupovi... Ale Figo se prostě zachoval jak hajzl. Ať z mých příspěvků "prská zlost" (?) nebo "neprská".

Reagovat
Tomanatura

Máš někde na to odkaz? Že bychom to posoudili znovu...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám na to odkaz, já si to živě pamatuju. Tady není co "znovu posuzovat". Prostě fanouškům slíbil, že do Realu (kterému se předtím otevřeně posmíval, což je taky sranda) nikdy neojde a hned nato odešel. Takže lhal a věděl to - z morálního hlediska zrada a ubohost.

Reagovat
Tomanatura

A z zhediska fanouška, kterého to nezajímalo normální věc...

Reagovat
smazaný uživatel

To není nromální věc. Tobě přijde lhaní normální věc? Kžeš lidem, ktří tě mají rádi a považuješ to za normální věc? Já třeba ne.

Reagovat
Tomanatura

Ale kolik je takových případů? Jsou jich desítky, vždyť dneska povídá každý druhý, že nepřestoupí. Chápu tě, ale nebereš to objektivně

Reagovat
smazaný uživatel

Řekni mi jeden takový případ, kde někdo, kdo měl už hotovu smlouvu, tvrdil den před odchodem pravý opak. Do toho.

Reagovat
Tomanatura

Třeba ji hotovou neměl a až druhý den dodělal. Taky nevíš vše, nemůžeš říct, že ji měl hotovou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, slovíčkáříš. Řekni mi jeden případ, kdy měl hráč takřka hotvou smlouvu a den před odchdoem slíbil, že neodejde. Prosím.

Reagovat
Tomanatura

Třeba ještě opravdu neměl ani hotovou a stalo se tam něco, kvůli čemu se na Barcu vys*al. Ale dobře, neřeknu ti takového fotbalistu. Spokojený?

Reagovat
smazaný uživatel

Spokojen, jen dodám, že domluvenou ji měl a to už dávno předtím (jak se později ukázalo).

Reagovat
Tomanatura

Stejně je to pro mě velký člověk Na tom nemůže změnit nic

Reagovat
Radin

Beckham na to jak je populární je až moc hodnej,nepamatuju si jeho nějakej extra ulet ...Jinak srovnávat ho mezi Keana a Maradonu je úlet,když už angličana tak Paul Gascoigne nebo francouz Cantona se tam hodí víc :-).

Reagovat
Tomanatura

Já to beru z úletů typu nevěra atd... Toho měl požehnaně

Reagovat
smazaný uživatel

klidně to taky mohlo být tak, že jej nakonec k odchodu přemluvilo samo vedení Barcy. 2,5 miliardy kc neni flus do vody za téměř třicetiletého hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne tak to být opravdu nemohlo.

Reagovat
Tomanatura

On měl 30, když přestupoval z Barcy jo?

Reagovat
F.Torres

ja se nedivim ze figo sel do realu, ktery fotbalista by si nechtel zahrat se zidanem a takovyma hvezdama kteri hrali v realu?? a navic v te dobe to byl nej klub ktery sbiral porad trofeje a navic barcelona sou lamy

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane tehdy v Realu vůbec nebyl, tak bych byl zrovna v tvém příapdě opatrný s tím, koho budeš nazývat lamou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

este zalezi,co vie v tych jazykoch povedat

Reagovat
Tomanatura

Mimochodem učit se cizí jazyky je jeho záliba

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkám, u fotbalistů to není nic tak výtečného (jako třeba u Audrey Hepburn, která uměla sedmi ), samozřejěm je to fajn, ale pokud napříkald někdo pracujeve třech zemích v každé dva roky, bdueš za šest let umět tři jazyky plynule.

Reagovat
smazaný uživatel

to je dobra vyhoda

Reagovat
Tomanatura

Ber to z té stránky, že fotbalisti většinou neumí počítat do 10

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle bych to negeneralizoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Z té stránky to brát nebudu, protože to je nesmysl. Mezi fotbalisti jsou hlupáci i velmi nadprůměrně inteligentní lidé.

Reagovat
Tomanatura

Jako třeba Figo

Reagovat
smazaný uživatel

Tys viděl výsledky jeho IQ testu?

Reagovat
Tomanatura

Jistě, jsou volně stahovatelné na netu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to tě někdo napálil...

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem věděl, že jsem asi neměl brát jméno Boží nadarmo do úst .

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Xavi8

skor po prihravke od Zidana

Reagovat
smazaný uživatel

Hned mi jej připomněl.

Reagovat
smazaný uživatel

ja viem..ale nie...Figo bol dobry hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola

Je to borec, už jen to střídání a taky je úžasné, jak ho od první minuty až do konce štve (slušně řečeno), když hráči neplní to, co mají.

Reagovat
Xavi

Jj. první poločas patřil Barce, druhý do 70 min. Betisu a zbytek Guardiolovi.

Reagovat
Radin

Jak můžete tak brzo vstávat :-D

Reagovat
Xavi

Já vstávám 5 30, v práci mám být 6 30, aspoň víkendy se vyspím, ikdyž z toho stávání přes týden jsem tak zdegenerovaný, že i o víkendu vztávám relativně brzo.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak no

Reagovat
Xavi

Ale aspoň končím 15 00.

Reagovat
Radin

Já ještě nebyl spát :-))Včera sem vstával o pul sedmé večer,tak se mi nechtělo :-)

Reagovat
Xavi

To je život.

Reagovat
smazaný uživatel

Gijon

Hrajou sympaticky, jak proti Barce, tak včera nehráli žádný beton a naopak se snažili hrát ofenzivně. Včera v úvodu Real přehrávali, bohužel jen do toho gólu

Reagovat
smazaný uživatel

Takto to má vyzerať včera to bol biely balet

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Real. Konečně jsem spokojen s výkone, výsledkem. I když tam byly rezervy ještě, tak to byl výborný výkon.

Jinak, Betis škoda, tamten zákron ve vápně na S.Garcíu, tuším, škoda že se to nepískalo...Ale tohle se nepíská. Ale jinak Eto´o to tam pěkně smrkl od břevna, pěkný gól. A ten druhý Eto´oův mi na první pohled přpadalo jako by to dal patou za nohou....Už sem se lekl

Real včera hezké góly, to bylo oku lahodící. Škoda, že neudržel Iker čistý štít Včera ale spokojenost.

Reagovat
smazaný uživatel

+ van der Vaart, Raúl, góly, Robben

Reagovat
smazaný uživatel

Mohla se pískat i ruka, že hráče Betisu, že. Ale je dobře, že to na obou stranách neodpískal.

Reagovat
smazaný uživatel

jedno "že" si můžeš odmyslet.

Reagovat
smazaný uživatel

Tu jsem neviděl. Koukal sem se asi od 70.minuty.

Reagovat
smazaný uživatel

Real si zastřílel, ale pamatujete na Valladolid? 7:0, byli z toho na hrušce a pak dostali pár nepříjemných facek. Beztak se z toho nepoučí ani tento rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono podobný to bylo teď málem i u nás. Po Gijonu někteří oslavovali, jak je to konečně všechno perfektní a včera se opět ukázalo, že je stále na čem pracovat. A v minulé sezoně byly taky podobné případy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to, že je na čem pracovat, bylo snad každému jasné. To bude celou sezónu, jde o pokroky, které se učiní.

Reagovat
smazaný uživatel

Každému ne, proto o tom píšu

Reagovat
smazaný uživatel

Komu třeba ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nemyslím tebe či kyslíka. Narážím na některé komentáře jak zdejších, tak na barcelonských stránkách (jmenovat nebudu).

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě dodám, že po Valladolidu se jelo na Betis a do Říma. Teď jedeme opět na Betis a do Petrohradu, což bude hodně těžký. Osobně si od těchto dvou zápasů i vzhledem ke stavu zálohy moc bodů neslibuju, snad podrží obrana...

Reagovat
smazaný uživatel

van der vaart se narodil pro to, aby hrál za real madrid

Reagovat
madridcan

Krasny vecer...mohol byt vylepseni zakopnutim barcelony,ale no co uz.Dufal som,ze Betis to udrzi a este aj nieco prida,ale nakoniec taky smiesny gol rozhodne.Mohla sa piskat penalta si myslim pre betis.Inak krasny gol Etoa Aj ta radost po tretom gole s Pepom{co tu ten etoo tak skace? } Valdes by tiez sa trosku mohol krotit a nie skakat jak psychopat po prvom gole,ale zas nenormalna chyba v mure,takze ho docela aj chapem Iniesta sa v kazdom zapase musi strepat v pokutovom uzemi?A Abidal pekne zakerne isiel zobrat Jose Mariho pred druhym golom betisu a nechcem sa mi to priznat,ale Messi pekne slape hore a vcera to bol z jeho strany pekny zapas

No a Real?Co dodat.Krasny vykon.Perfektny Van der Vaart,navrat Raula.Ale predsa ma mrzi par veci ako vypustenie zapasu ku koncu,znova pomaly prva poriadna akcia Gijonu a Iker samozrejme inkasuje.Odpustam im to jedine preto,ze uz mysleli na zapas s BEtisom asi Mrzi ma,ze Javier nedal gol,ale zas s Raulom spravil paradnu akciu na ktorej konci bol najkrajsi gol zapasu.Vynikajuca psychicka vzpruha na betis a petrohrad.

Reagovat
smazaný uživatel

A pro Barcelonu se pískat penalta (ruka) nemohla? Proč každý říká A a B už nedodá.

Jinak Valdése naprosto chápu, školácká chyba zdi ho opět připravila o čisté konto a on je pod velkým tlakem.

Reagovat
madridcan

skor si myslim,ze som mal dodat,ze som videl zapas iba v utrzkoch a tym padom som tu ruku vidiet mohol,ale nemusel...dokopy som videl asi 75 minut zapasu,takze sa ospravedlnujem ked sa v tych 15 minutach stalo nieco co poskodilo barcu a som to nespomenul

Reagovat
smazaný uživatel

Byla tam očividná ruka Betisu ve vápně. Ale já bych nepískal ani jedno. Každopádně pokud jedno, tak i druhé.

Reagovat
One-Real

Konečně výkon hodný Realu Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

jo konecne golovej nasup to sem si zrovna pral... a taky konecne procitnul Raul!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Real nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

co je tam pisane?

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda bohužel je, že rekuperace nejde podle optimistických zpráv (6 měsíců) ale spíše podle těch pesimističtějších (8-9), to by ale mělo být jediné.

Ve Sportu předevčírem vyšla (a v tom článku se to zminuje) slova argentinského lékař, co má Milita na starosti, a ten popřel zprávy o nějakých komplikacích s tím, že jde vše podle plánu, i když po Barceloně žádá, aby se Milito vyléčil v Argentině a v Barce začal rovnou tréninky, zatímco původní plán byl, že se Milito do Barcelony vrátí už ted někdy.

Je klidně možné, že se návrat třeba ještě oddálí, ale ten nadpis je vyloženě bulvární. A co se týče těch dvou let, kdy bude koleno "jako nové". to platií o každém, kdo si takhle koleno zraní. Koneckonců u Eto'oa to bylo to stejné, přesně si pamatuju, jak to říkal v jednom rozhovoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík.

Reagovat
-Kopy-

Uffff.

Výkon slabý, tři body skvělé.

Mata, Villa Oni jsou prostě výborní, škoda Silvy, mohla to být trojička

Reagovat
smazaný uživatel

Je co zlepšovat, ale Miguel, ten opět úřadoval

Reagovat
-Kopy-

Mě docela zklamal Del Horno, Albelda taky nic moc, Angulo strašnej, nechápu proč nehrál Moro.

Každopádně na omluvu výkonu:

1) Bylo to čtvrté utkání v 10 dnech (z toho tři utkání venku)

2)Hrajem bez tří opor

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tihle mě taky zklamali, i když Albelda se mi nezdál zas až tak hrozný. Bude to ale herně určitě lepší, s Marchenou, Silvou a Vicentem

Reagovat
smazaný uživatel

a jen tak pro rejp...taky Cho-aqua-skýn hrál až od půli takže bez něj a Silvi nebylo moc kdo by dával útočníkům přihrávky

Reagovat
-Kopy-

Pěkně se nám vyrýsovala první šestka, myslím, že tam zůstanou až do konce soutěže, uvidíme v jakém pořadí.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak, ale tohle pořadí je dobrý, nic bych neměnil

Reagovat
-Kopy-

Jj, maximálně bych Real posunul na šestou pozici.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

beztak ho dřív nebo později zakážou

Reagovat
smazaný uživatel

Mallorca. Snad to s nima nebude tak špatné, jak se po odchodech opor předpokládalo.

Reagovat
-Kopy-

Jj, sestava není tak špatná, klidnej střed můžou hrát v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Vítězství nad Numancií bych moc nepřeceňoval, Numancia podle mě půjde dolů a tohle by měly být víceméně povinné tři body.

Reagovat
M11

Villa

Reagovat
-Kopy-

Mata se mi ale líbil ještě víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Mata

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
M11

zapas jsem nevidel takze soudim jen podle statistik

Reagovat
-Kopy-

Jj, v pohodě.

Reagovat
-Kopy-

300. pro Valencii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

313. pro 150 gólů Realu v této sezoně .

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas - 150 gólů by opravdu mohli soupeři do branky Realu nastřílet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V jedenácti lidech, ne v devíti .

Reagovat
smazaný uživatel

to je laciný

Reagovat
smazaný uživatel

I s tréninky?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím,jestli dá Betis tolik gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo to je fakt, možná mere myslel všechny Realy dohromady.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna jsem chtěl napsat, že mi tam chybí kroužek nad u .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On to udělal chytře,napsal jen Real,aby se mu to pak nevymstilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale už by tu mohla bejt fotka Davida v těch nových drezech-jsou moc hezký

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ještě počkal, přece jen zima je daleko, Real třeba ztratí zájem

Reagovat
smazaný uživatel

???

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

David přece jen miluje fotbal.. nejspíš proto zůstal a zůstane

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bychom chtěli Vargase, to fakt teda nevim

Reagovat
smazaný uživatel

V létě bych ho přivítal s otevřenou náručí, ale ve Fiorentině je mizerný, tak nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Máte zájem dělat redaktora?Tak to nám napište na FOTBALWEB@emai l.cz .Nezáleží na věku ani na zkušenostech,p ožadujeme pouze dost času.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele