4. kolo
25.09.2008 20:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Málaga CF - Valencia CF 0:2

Valencia porazila po velkém boji Malágu 2:0 a vrátila se zpět na čelo tabulky, svěřenci Unaie Emeryho však svým výkonem příliš nepřesvědčili a do příštího utkání mají co zlepšovat. Malága po čtvrté v řadě nedokázala vstřelit branku a zůstává předposlední.

Úvodní čtvrthodina utkání byla z obou stran rozpačitá, v 16. minutě byla k vidění první zajímavější akce. Manuel Fernandes trefil z přímého kopu za pomoci zdi tyč domácí branky, dorážející David Villa měl před sebou odkrytou branku, ovšem z voleje mířil vysoko nad. Z podprůměrného prvního poločasu nevyčněla ani slabá střela Maty, s kterou neměl brankař Arnau sebemenší problémy. Malága sice většinu času kontrolova hru, do žádné šance se však probojovat nedokázala, a tak první poločas skončil bezbranek.

Do druhého poločasu vstoupili o hodně aktivněji domácí a také si dokázali vytvořit šance. V 53. minutě spálil velkou šanci Adrian, který se dostal v pokutovém území ke střele. Brankař Renan jeho pokus vyrazil na hranici pokutového území, kde pohotově dorážel do odkryté branky Baha, pokus mířící do opuštěné branky však z brankové čáry vyhlavičkoval Albiol. Byl to právě stoper Albiol, který o čtvrthodini později namazal střídajícímu Chelimu, který však z osmi metrů trestuhodně netrefil branku.

Valencia dokázala potrestat Malágu za zahazovaní šancí v 70. minutě, kdy nejprve brankař Arnau vyrazil střelu Davida Villu, Mata poté dokázal v pokutovém území vybojovat balon a odcentroval na malé vápno, kde byl úplně osamocený David Villa, jenž potvrdil roli kanonýra a poslal netopýry do vedení. Snahu domácích vyrovnat překazil v 86. minutě Salva, který za svůj tvrdý faul na Brazilce Edua uviděl červenou kartu a oslabil tak svůj tým. V nastaveném čase dali domácí všechno do útoku a to se vymstilo. Mata opět vybojoval balon a skvělou příhrávkou poslal do úniku Villu, který neměl problém překonat brankaře Arnaua a potvrdit tak výhru Valencie.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3, Villa zařídí výhru hattrickem

Reagovat
smazaný uživatel

valencia vyhraje 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Bojim se, že Malaga do toho da všechno. Musej už zabrat. Vidim to na plichtu 2:2.

Reagovat
smazaný uživatel

Timo Hildebrand.. Nechápu to. Minulou sezonu jednička. Teď nesedí ani lávku. Nechce se mi věřit, že na to nemá. Co asi za tim je? Netuší někdo?

Reagovat
-Kopy-

Nechce dělat dvojku a tak sedí na tribuně

Reagovat
smazaný uživatel

vydim to na neprohru Malagy , Valencie ma hodne hracu mimo a skoro vsecky body udelala jen doma

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud dá Valencie rychlej gól tak to bude masakr, pokud ne tak to bude něco podobného jako s Osasunou...

Reagovat
smazaný uživatel

1-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele