4. kolo
25.09.2008 20:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Recreativo Huelva - Athletic Bilbao 1:1

Výborný zápas byl k vidění na stadiónu Nuevo Colombino v Huelvě. Domácí se nakonec rozešli s Athleticem Bilbao smírně, což byl vzhledem k průměhu střetnutí zasloužený výsledek.

V prvním poločase příliš šancí k vidění nebylo. Recreativo potřebovalo zabrat po ostudné porážce s Atléticem Madrid, ale Bilbao působilo velmi kompaktním dojmem a k ničemu domácí nepouštělo. Za zmínku tak stojí hlavně mimo letící hlavička Fernanda Llorenteho z 23. minuty po pasu Davida Lópeze či o patnáct minut pozdější Lópezova střela, kterou zlikvidoval gólman Riesgo.

Druhá půle nabídla jiný obraz Basků. S příchodem Yesteho se mnohem více tlačili do útoku, ale tentokráte pro změnu oni naráželi na pozornou obranu soupeře. Huelva navíc neustále vyrážela do protiútoků a nakonec tato taktika slavila úspěch. V 71. minutě se do střelecké listiny zapsal Javi Guerrero po přihrávce Sisiho.

Ale radost Recreativu dlouho nevydržela. Pouhé čtyři minuty stačili svěřencům Joaquína Caparróse na to, co se jim nedařilo celé utkání. Úspěšným střelcem byl aktivní David López. A jelikož v největší šanci zbylých patnácti minut selhal Adrián Colunga, rozdělovaly se tentokráte pouhé dva body, pro každého soupeře jeden.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

remíza 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Zaváňa to remízou, ale pri troche šťastia môže Bilbao vyhrať o gól.

Reagovat
smazaný uživatel

1-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele