Primera División - souhrn 21. kola

28.01.2012, 19:55, aktualizováno 30.01.2012, 22:52
Komentáře a souhrny
Real Madrid podle očekávání porazil Zaragozu a vede už o sedm bodů, jelikož Barcelona pouze remizovala s Villarrealem. Athletic zvítězil na půdě Raya, Atlético veze všechny body ze hřiště Osasuny, roli favorita potvrdil také Espanyol. Tři body má i Granada a z nedělních zápasů Betis, Getafe, Real Sociedad a Malaga. Santander remizoval s Valencií...

CA Osasuna - Atlético Madrid 0:1

30.01.2012 21:00

Góly: 40. Diego Godín

Takticky svázaný boj mezi Osasunou a Atléticem skončil tak trochu podle očekávání, tedy vítězstvím hostů, a to v poměru 1:0. Jedinou branku zápasu vstřelil na konci prvního poločasu Diego Godín.

Po opatrném začátku zápasu se něco začalo dít až po patnácti minutách hry, kdy se do šestnáctky prohnal po pravé straně Koke, k míči se pak ještě dostal kanonýr Falcao, ovšem Fernándeze zblízka nepřekonal. Na druhé straně se hnal do šestnáctky Cejudo, v poslední chvíli mu ale nevyšel krok, a tak byl jeho pravděpodobně gólový centr sražen.

Ve třiadvacáté minutě to z uctivé vzdálenosti zkusil Falcao, s přesností se ale nepotkal. Byl to dnes velký boj, hrálo se převážně ve středu hřiště, oba týmy měly velmi pomalý přechod od útoku, a tak se míč dostal do šestnáctky jen po jedné z mnoha výrazně nepřesných střel.

Ve čtyřicáté minutě se Atlético dostalo do vedení, a protože si nebylo schopné vypracovat souvislejší tlak, muselo udeřit po standardní situaci. Rohový kop rozehrál Koke, Adrián na přední tyči vyhrál souboj a dostal balón před branku, kde se ještě neprosadil Falcao, dorážka stopera Godína už si však cestu do sítě našla.

Druhý polovina začala lépe, hned po několika sekundách nebezpečně střílel Adrián, ovšem Fernándeze střelou do středu branky nepřekvapil. Poté předal Falcao nádherně balón Adriánovi a ten tak mohl upalovat sám na domácího gólmana, snažil se mu ale udělat kličku, a toto řešení se neukázalo být příliš šťastným. Z hranice šestnáctky ještě dorážel Koke, jenže těsně minul.

Atléti zabrali, do další šance se hnal Falcao, obešel Fernándeze, v těžké pozici téměř už na brankové čáře ale nedokázal trefit prosto mezi třemi tyčemi. Vyrovnat mohl na druhé straně Nekounam, jeho dělovka však skončila nad břevnem. Čtrnáct minut před koncem měl největší příležitost Osasuny v celém utkání Lekič, proti skvělému Courtoisovi ale neuspěl.

Stejný hráč měl na kopačce i další možnost, když elegantní patičkou tečoval centr Nekounama, belgický brankář ve službách Atlética ovšem zasáhl skvěle. A podobně se mu vedlo i po následném rohovém kopu, znovu přitom musel vychytat Lekiče. Domácí bojovali o kýženou vyrovnávací branku, ale v nervózním závěru se prosadit nedokázali. Osasuna po prohře klesla z pátého až na desáté místo, Atlético si naopak polepšilo, je sedmé.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Sevilla FC 2:1

29.01.2012 21:30

Góly: 8. Weligton, 19. Sebastián Fernández - 15. Antonio Luna

Nejočekávanější duel nedělního programu skončil slušným představením v podání Málagy a Sevilly, domácí v něm zvítězili 2:1. Vše podstatné se přitom událo v první dvacetiminutovce, na gól Weligtona ještě dokázal odpovědět Luna, trefa Sebastiána Fernándeze už však zůstala bez reakce. Málaga se po výhře posunula před svého dnešního soupeře a je sedmá, Sevilla klesla na jedenáctou příčku.

Začalo se dost zostra a už ve třetí minutě mohla Málaga o gól vést, jenže Rondón pohotovým volejem po centrem Monreala napálil míč do břevna. Už o pár sekund později nebezpečně pálil Cazorla, balón před Varasem nepříjemně zaplaval, ovšem španělský brankář dokázal famózně zasáhnout. V sedmé minutě rozehrál volný přímý kop Cazorla, našel ideálně hlavu nabíhajícího Weligtona a Málaga zaslouženě vedla.

Po čtvrthodině hry už ale vylo vyrovnáno, Negredo pustil Cokeho přihrávku na Lunu, který ještě napoprvé Caballera nepřekonal, s dorážkou zblízka už si ale bez potíží poradil. Jenže i stav 1:1 vydržel jen chvilku, konkrétně čtyři minuty. Pak zaváhal Spahič, když se dožadoval odpískání ofsajdu, mezitím vnikl do hostující obrany Rondón, naservíroval míč jako na zlatém podnose Fernándezovi, jenž před prázdnou brankou nezaváhal.

Těsně před poločasem krásně hlavičkoval Isco a Javi Varas se musel hodně natahovat, aby dalším brilantním zákrokem vytěsnil balón na rohový kop. Vyznamenat se musel také Caballero, a to po pokusu Negreda. Isco měl i další dobrou možnost, to si těsně po návratu ze šaten narazil s Toulalanem a pravačkou mířil technicky ke vzdálenější tyči, ovšem těsně minul.

Navas vypálil mimo, Negreda zase v čisté gólové příležitosti na poslední chvíli stačil zablokovat Demíchelis. Hrál se z obou stran dobrý fotbal, ale hlavně hostům chyběl větší počet možností ke skórování. A tak to museli zkoušet i z větší vzdálenosti, jako například patnáct minut před koncem Trochowski, Caballero však ránu mířící do středu branky celou dobu dobře viděl a nakonec zachytil.

Nový muž v kádru Sevilly, Babá, se mohl uvést důležitým vyrovnávacím gólem, to by ale musel svou hlavičku z výhodné pozice usměrnit mezi tři tyče. Další pokus hlavou od stejného hráče skončil nad břevnem, Manu del Morala pro změnu vychytal skvělý Caballero. A když v nastaveném čase své šance spálili Buonanotte a Negredo, skončilo utkání vítězstvím Málagy 2:1.

Více informací k zápasu

Racing Santander - Valencia CF 2:2

29.01.2012 18:00

Góly: 2. Adrián González, 88. Bernardo Espinosa - 67. Aritz Aduriz, 79. Aritz Aduriz

V jednom z nejatraktivnějších utkání celého kola přivítal Racing na domácí půdě třetí Valencii a dokázal získat bod za remízu 2:2. Hosté otáčeli vývoj utkání ze stavu 1:0, ale v závěru inkasovali na 2:2 a nakonec mohli být rádi za zisk bodu. Před čtvrtým Levantem si tak Valencia udržela pětibodový náskok. Racing zůstává na první nesestupové pozici se ziskem jednadvaceti bodů.

Začátek utkání skvěle vyšel domácím. Už ve druhé minutě se totiž trefil Adrián a poslal svůj tým do vedení. Těsně před gólmanem Alvesem dokázal tečovat střelu Munitise a gólman Los Che už nedokázal na změnu směru reagovat - 1:0.

Valencia hrála v úvodu utkání poněkud nervózním způsobem a v další šanci se tak ocitli znovu domácí. Po volném přímém kopu hlavičkou zakončoval Stuani do tyčky branky Valencie, od ní se balón odrazil napříč brankovou čarou a dorážka dalšího hráče Racingu už šla mimo.

Favorité z Valencie si dokázali v průběhu první půle vypracovat prakticky pouze jedinou šanci a odehráli tak jednu z nejhorších pětačtyřicetiminutovek v letošní sezóně. Ve 35. minutě se uvolnil na pravé straně Feghouli a do dobré pozice přihrál Jonasovi, ale jeho střela pouze lízla břevno branky Racingu. Domácí tak šli do kabin za zaslouženého vedení 1:0 díky gólu z úvodu zápasu.

Do druhého poločasu vstoupili hosté s cílem otočit vývoj zápasu a na to zareagovali rychlým střídáním. Brazilce Jonase vystřídal Aduriz a tento tah se ukázal být pro trenéra Emeryho jako úspěšný. V 66. minutě se totiž po rohovém kopu Costy dostal k balónu právě Aduriz a srovnal na 1:1.

Ve druhém dějství převzali otěže zápasu hosté a nakonec dokázali dosáhnout kýženého vedoucího gólu. V 79. minutě pálil z dálky Costa, Toňo jeho ránu pouze vyrazil před sebe a jako první tam byl znovu Aduriz, který hlavou poslal Valencii do vedení 1:2.

Netopýři však vedení uhrát nedokázali a podruhé za sebou dostali vyrovnávací gól v ligovém zápase v závěrečné pětiminutovce utkání. V 88. minutě se hlavou po centru trefil Bernardo a srovnal na konečných 2:2. V nastaveném čase se ještě v pokutovém území Valencie odehrála zbytečná strkanice, při které viděli červenou kartu domácí Munitis a hostující Ricardo Costa.

Také díky této situaci rozhodčí nastavili nevídaných sedm minut a v nich měli blíže k vítězství nakonec domácí. Po velikém nedorozumění v obraně Valencie se sám před brankářem Alvesem ocitl Stuani, ale gólman Valencie skvělým reflexivním zákrokem zamezil pohromě. Velmi atraktivní utkání tak nakonec skončilo zaslouženou remízou 2:2.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Sporting Gijón 5:1

29.01.2012 16:00

Góly: 2. David Zurutuza, 3. David Zurutuza, 75. Gorka Elustondo, 90+2. Mikel Aranburu, 90+3. Antoine Griezmann - 46. Miguel de la Cuevas

Velmi bohaté utkání na góly viděli diváci v San Sebastianu a domácí fandové mohli být po utkání spokojeni. Real Sociedad totiž doma rozstřílel Sporting Gijón vysoko 5:1 a posunul se tak v tabulce blíže klidným pozicím na dvanácté místo. Gijón zůstává s osmnácti body na předposledním místě a na tento nepovedený zápas bude chtít hodně rychle zapomenout.

Raketový vstup do utkání si prožili domácí fotbalisté a prakticky už ve třetí minutě zápasu bylo rozhodnuto. Nejprve ve druhé minutě poprvé skóroval David Zurutuza a o minutu později ten samý hráč vstřelil vítězný gól celého zápasu, když dostal parádní kolmici od jednoho ze spoluhráčů a svou šanci bez problémů přetavil ve druhý gól - 2:0.

Po bláznivém úvodu se hra trochu uklidnila, ale domácí byli nadále lepším týmem a vypracovali si i další šance. V jedné z nich se ocitl Agirretxe, který si naskočil na centr Griezmanna a rybičkou se snažil zakončit. Jeho pokus však byl nepřesný. O pár minut později pálil ze střední vzdálenosti sám Griezmann, ale hosté měli tentokrát štěstí, protože jeho střela lízla břevno branky Gijónu. První poločas tak skončil za stavu 2:0 pro Sociedad.

Hned na začátku druhé půle dokázali hosté zdramatizovat průběh utkání. Po skvělé přihrávce se prosadil přízemní střelou De Las Cuevas a snížil na 2:1. Velmi blízko vyrovnání měli hosté v 62. minutě. Do dobré pozice pro střelu se dostal Suarez, ale domácí gólman Bravo skvělým zákrokem jeho střelu zneškodnil.

Po této akci jakoby se hosté nadobro rozsypali a domácí začali přidávat další góly. Nejprve se v 75. minutě trefil po rohovém kopu Elustondo a zvýšil na 3:1. Další dva góly pak domácí přidali v závěru zápasu. Už v nastaveném čase se nejdříve trefil Aranburu, který se dostal k dorážce po přímém volném kopu Pabla - 4:1.

Ve třetí minutě nastavení přidali domácí třetí gól. Velmi aktivní Griezmann a jeden z nejlepších hráčů zápasu unikl po levé straně, parádní kličkou si obhodil gólmana Gijónu a do prázdné branky uklidil na konečných 5:1. Hosté ve druhé půli úplně odpadli a prohráli naprosto zaslouženě.

Více informací k zápasu

Levante UD - Getafe CF 1:2

29.01.2012 16:00

Góly: 90+1. Rubén Suárez - 32. Daniel Güiza, 82. Diego Castro

To se to se španělské lize dějí věci! Ještě donedávna na sestup zralé Getafe jako mávnutím kouzelného proutku zabralo, bodovalo už pošesté v řadě (4 výhry) a posunulo se na fantastické sedmé místo. Tentokrát to odneslo čtvrté Levante, které naopak už pětkrát v řadě nepoznalo chuť vítězství a přestože se dál drží na senzační příčce zajišťující účast v Lize mistrů, soupeři se stále přibližují. O osudu dnešního duelu rozhodly branky Güizy a Castra, hostům pak už ani nevadilo snížení v podání Suáreze.

První poločas se nesl v duchu velkého boje ve středu hřiště, šancí bylo k vidění opravdu pomálu. Na úvodní střelu zápasu se čekalo až do patnácté minuty, ovšem hned z toho byla pořádná možnost ke skórování. Suárezův povedený centr ze standardní situace udělal před brankou Getafe takový zmatek, až se k míči nakonec v jasné gólové pozici dostal Botelho, jeho tvrdou i celkem dobře umístěnou střelu z hranice penalty ale zázračným zákrokem vytěsnil Moyá.

V osmadvacáté minutě si oba hráči pozice vyměnili, Botelho tentokrát nahrával a Suárez střílel, levačkou ale minul. Ve třicáté druhé minutě udeřilo na druhé straně, hned ze své první rány vyslané na Munúu se Getafe dostalo do vedení. Měl jí na svědomí útočník Daniel Güiza, do gólových oslav ale určitě mel zahrnout také poděkování domácímu gólmanovi, jenž střelu mířící doprostřed nedokázal zkrotit.

Druhá půle byla výrazně zajímavější, Levante ve snaze o zisk bodů přidalo a bylo vepředu nebezpečné. Zároveň ale nechávalo v zadních řadách až příliš velké díry, a tak se neustále něco dělo na obou stranách. Nejprve to zpoza šestnáctky zajímavě zkoušel El Zhar, Moyá ale znovu zakročil velice jistě. Obrovskou příležitost na vyrovnání měli domácí v šestapadesáté minutě, kdy Suárezův další centr prodloužil hlavou Ballesteros k nikým nehlídanému Konému, ten ale z pár metrů trefil jen břevno.

Dvakrát mohl přidat druhou trefu do domácí sítě a rozhodnout znovu Güiza, v prvním případě ho ale vychytal Munúa, napodruhé zase hostující kanonýr netrefil prostor mezi třemi tyčemi. Osm minut před koncem využil Diego Castro zaváhání obrany Getafe, snadno se dostal v pokutovém území k balónu a přesnou střelou poslal svůj tým za třemi body. V devadesáté minutě fauloval ostře Lopo před vlastní svatyní a nařízenou penaltu zaslouženě proměnil skvěle hrající Suárez. Levante však jeden úspěšný zásah na body nestačil, Getafe zvítězilo 2:1.

Více informací k zápasu

Real Betis - Granada CF 1:2

29.01.2012 12:00

Góly: 81. Jonathan Pereira - 12. Odion Ighalo, 39. Carlos Martins

V duelu dvou nováčků španělské Primera División se zrodilo překvapení, Betis na domácím hřišti podlehl Granadě 1:2. Hosté se po výhře posunuli ze sestupového pásma na patnáctou příčku, Betis má už jen o jeden bod více a je dvanáctý. Granada už po první půli vedla o dvě branky, a tak jí nijak výrazně nerozhodilo ani snížení v závěru.

Granada tak zvládla hned první utkání s Abelem Resinem na lavičce, zdá se tedy, že stejně jako například v Atléticu, i v andaluském týmu se po výměně kouče věci obrátí k lepšímu. Zatím je předčasné dělat v tomto ohledu nějaké závěry, ale začátek nové éry zvládli hosté fantasticky.

Vše začalo vypadat pro Andalusany dobře ve třinácté minutě, kdy Martins krásným pasem vybídl ke skórování Odiona Ighala, a ten nabídnutou šanci neodmítl. V šestatřicáté minutě to klidně mohlo být 0:2, jenže aktivní Martins perfektně sehraný protiútok zakončil střelou do gólmana Casta.

Jenže o čtyři minuty později už druhá branka v domácí síti přišla, opět u toho přitom byl fantasticky hrající Carlos Martins. Ten si naběhl na přesný centr Franca Jary, zachoval chladnou hlavu a bez problémů překonal bezmocného Casta. Granda byla i nadále jasně lepším týmem, už na rozdíl třídy mohli hosté odskočit zásluhou Beníteze, jeho technická střela levačkou ale skončila těsně nad brankou.

Po přestávce se domácí Betis konečně probudil a začal být Granadě alespoň trochu konkurenceschopným soupeřem, šance Moliny a střídajícího Pozuela však brankou neskončily. Verdiblancos ale nesložili zbraně a odměnou jim přecijen byl gól, který vedl ke zdramatizování závěru zápasu. Dal ho Jonathan Pereira, jenž dopravil míč do sítě zblízka po závaru v šestnáctce.

Více už ale Betis nestihl, zaslouženě podlehl Granadě 1:2 a ukázal, že ještě bude mít se záchranou starosti, momentálně ho od osmnáctého Villarrealu dělí jen tři body. Granada odehrála skvělé utkání a pokud bude v nastoleném trend pokračovat, klidně se může posunout ještě výš.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - FC Barcelona 0:0

28.01.2012 22:00

Góly: -

Sedm bodů dělí po dvacátém kole španělské nejvyšší soutěže první Real Madrid a druhou Barcelonu. Náskok Bílého baletu totiž dnes dovolili Katalánci o dva body zvýšit, když si ze hřiště Villarrealu přivezli pouze bod. Hosté byli jasně lepší, ovšem gól dát ani jednou nedokázali a titul se jim tak vzdálil.

Jak jsem před nějakými dvěma hodinami zkritizoval výkon Realu, musím stejně tak učinit i u Barcelony. Jenže Merengues z tohoto souboje musí vyjít vítězně, jelikož narozdíl od svého soka dokázali zvítězit. Barca pochopitelně znovu držela míč více na svých kopačkách, měla i pár dobrých příležitostí, ovšem Diega Lópeze ani jednou překvapit nedokázala.

Přitom už ve třetí minutě se to mohlo podařit Daninu Alvesovi, když si zaběhl na skvělý pas Fábregase, z úhlu ale domácího gólmana nepřekonal. V deváté minutě měl velmi slušnou možnost Villarrealu Cani, ten ale Valdése nepřekonal. Pak poslal Dani Alves dokonalou přihrávku za obranu Messimu, který byl najednou úplně sám před Lópezem, kterého přehazoval, jenže těsně minul levou tyč.

Na druhé straně dobře hlavičkoval Gonzalo a za špatně vyběhnutého Valdése musel celu situaci na brankové čáře zachraňovat Piqué. Villarreal se s přibývajícím časem zlepšoval a v závěru poločasu už hrál s favoritem vyrovnanou partii, Senna dokonce pohotově pálil z hranice šestnáctky, jenže skvělý reflexivní zákrok Valdése znamenal pouze roh. Gonzalo pak dokonce dal po hlavičce Rubéna gól, ten však nebyl pro ofsajd uznán.

Druhý poločas nenabídl příliš vzrušení, zlepšení hry hostů přinesl až střídající mladíček Tello. Ten také asistoval u největší šance celého utkání, když utekl po levé straně a přihrál pod sebe Fábregasovi, jeho tečovanou ránu ale zastavilo břevno. Když pak rozhodující branku nedali ani Messi a znovu Fábregas, remizovala Barcelona s Villarrealem na jeho stadionu 0:0.

Žlutá ponorka se ziskem cenného bodu posunula na šestnácté místo, proti první sestupové pozici však má k dobru jediný bod. Barcelona si naopak zkomplikovala cestu za další obhajobou titulu, i tato ztráta jí může v konečném zúčtování velmi mrzet.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Real Zaragoza 3:1

28.01.2012 20:00

Góly: 32. Kaká, 49. Cristiano Ronaldo, 56. Mesut Özil - 11. Ángel Lafita

Další vítězství utrpěl Real Madrid, ten ani dnes rozhodně nepřesvědčil, přesto bral tři body za výhru nad Zaragozou v poměru 3:1. Už od začátku se tři body rodily těžko, už v jedenácté minutě se trefil hostující Lafita a Zaragoza senzačně vedla. Góly Kaká, Cristiana Ronalda a Özila sice otočily vývoj zápasu, přesto Real v lize nepůsobí v poslední době nikterak dominantním dojmem.

Domácí začali dost nervózně, v úvodních minutách jim odskakoval míč od kopaček a v jejich hře bylo k vidění až přílišné množství nepřesností. A to i v zakončení, kde nejprve netrefil branku Ronaldo, aby se o chvíli později stejně vedlo Benzemovi. V jedenácté minutě nečekaně udeřilo na druhé straně obrana Realu přistoupila k akci soupeře velmi laxně, za což byla po právu potrestána. Aranda dostal dobrou přihrávku vpřed, našel před bránou Lafitu, od kterého nepochopitelně v poslední chvíli odběhl Pepe, a ten bez problémů skóroval.

V devětadvacáté minutě mohl vyrovnat Ronaldo, jenže po přihrávce Özila netrefil balón ideálně, a tak Roberto stačil zasáhnout. Za další tři minuty už to ale Realu vyšlo, Carvalho vyslal do šance Brazilce Kaká, ten si připravil míč na pravačku a střelou na zadní tyč zařídil poločasový stav 1:1. Ten mohli ještě změnit Ronaldo a na druhé straně Aranda, ovšem gólmani byli v obou případech proti.

Začátek druhého dějství zachytil Bílý balet v dobrém rozpoložení, během prvních jedenácti minut Real rozhodl o své důležité výhře dvěma góly. Ten první přišel ve čtyřicáté deváté minutě, když Granero rozdal míč doprava Altintopovi a jeho přesnou přihrávku před bránu dopravil snadno do sítě Cristiano Ronaldo. A v minutě padesáté šesté narazil Kaká Özilovi, jenž následně z úhlu propálil Roberta.

Střídající hráči - Postiga a Callejón - mohli znovu upravit skóre, jenže Casillas předvedl dobrý reflexivní zákrok, Roberto měl zase štěstí, jelikož domácí jednadvacítka mířila nad břevno. Real už poté nepustil Zaragozu do dalších příležitostí, sám si ale žádné nevytvořil, jak by se zřejmě čekalo. A tak Merengues porazili poslední tým tabulky po nejistém výkonu 3:1 a zvýšili náskok na první příčce na osm bodů, řada je teď na Barceloně.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - RCD Mallorca 1:0

28.01.2012 18:00

Góly: 18. Vladimír Weiss

Vladimír Weiss jediným gólem rozhodl utkání mezi Espanyolem a Mallorcou, zařídil tak domácím důležité tři body, které udržely barcelonský klub na pátém místě. Kuriózní branka padla v devatenácté minutě, Espanyol se však po ní stáhl na vlastní polovinu nechal se přehrát. Těsně po přestávce byl ale trapně vyloučen hostující gólman Aouate a domácí tak utkání dohráli v poklidu v přesilové hře.

Úvod zápasu byl z obou stran velmi opatrný, jenže oba týmy zároveň dělaly školácké chyby v obraně, které pramenily ve slušné příležitosti. Tu první měl Verdú, když se dostal k nepřesnému odkopu Ramise, jenže minul. Z velké dálky to pak zkoušel Rui Fonte, ale ani on neměl nejpřesnější mušku. Propadala i obrana Espanyolu, čehož k samostatnému úniku využil Gonzalo Castro, ve velké možnosti ale selhal, Casilla zasáhl skvěle.

V devatenácté minutě přišel první, navíc jak se později ukázalo, tak i rozhodující gól. Verdú pěkným pasem hledal vepředu rozběhnutého Weisse, míč však byl příliš dlouhý, a tak se k němu jako první dostal brankář Aouate. Ten se ovšem srazil s obráncem Ramisem, načež oba upadli, balón Aouatemu vypadl a Weiss mohl v poklidu skórovat střelou do odkryté branky. Opravdu nevídaná trefa!

Po této situaci se Mallorca nepoložila, spíše naopak, začala se totiž mnohem více tlačit do ofenzivy a převzala iniciativu. Alfaro si naskočil na přesný centr Pereiry, jenže hlavou přestřelil. Poté Alfaro dobře zakombinoval s Casadeusem, jeho dobře mířenou ránu ale vytěsnil Casilla mezi tři tyče.

Další neuvěřitelný moment přišel hned po přestávce, přesněji v šestačtyřicáté minutě. A znovu u toho byla dvojice Weiss - Aouate, první jmenovaný tentokrát pelášil s míčem přilepeným na noze sám na hostující svatyni, gólman Mallorcy mu však perfektně vykopl balón od nohou. Rozhodčí ovšem zazmatkoval, odpískal faul a navrch udělil Aouatemu červenou kartu!

Aktivita hostů najednou byla na bodě mrazu, jestliže první nešťastný moment ještě svěřence Joaquina Caparrose nerozhodil, tentokrát už se hosté položili. Espanyol tak neměl sebemenší problém držet míč na svých kopačkách, sám se sice nikam výrazně nehnal, ovšem s vědomím příznivého skóre i oslabeného soupeře v klidu zvládl dohrát utkání až do samotného konce. Necelých dvacet tisíc diváků na stadionu Cornella - El Prat tak vidělo jediný gól, protože ho ale dal domácí Weiss, mohlo se slavit.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - Athletic Bilbao 2:3

28.01.2012 18:00

Góly: 11. Michu, 27. Alejandro Arribas - 16. Fernando Llorente, 23. Fernando Llorente, 68. Fernando Llorente

Hattrick Fernanda Llorenteho přinesl Athleticu velmi cenné tři body, hosté díky němu vyhráli na hřišti Raya 3:2. Domácí dostal do vedení Michu, kanonýr Llorente ale dvěma góly otočil vývoj zápasu. Do kabin se však šlo za nerozhodného stavu, jelikož se trefil Arribas. Oba týmy pak měly příležitosti rozhodnout o tříbodovém zisku ve svůj prospěch, šťastnější byl nakonec díky třetí trefě Llorenteho Athletic.

Domácí začali o něco lépe a přestože úvodní rána Labaky ještě v síti neskončila, v jedenácté minutě už se Rayo radovalo z vedoucí branky. Rohový kop z pravé strany rozehrál Piti, Trashorras hlavou prodloužil míč k úplně volnému Michuovi, který pohotovým volejem nedal Iraizozovi žádnou šanci. Jenže už o pět minut později bylo vyrovnáno, krásný centr Iňiga Péreze totiž usměrnil hlavou k přední tyči Fernando Llorente.

I nadále se hrál zajímavý fotbal, opět do vedení mohl domácí poslat Tamudo, jenže levačkou nedokázal dobře umístit míč. A tak se Athletic ve třiadvacáté minutě radoval ze své druhé branky, která ho zároveň dostala do vedení. Byla to hodně rychlá akce, stoper San José totiž dlouhým nákopem našel zády k brance stojícího Llorenteho, ten se obtočil kolem Arríbase a krásnou střelou překonal Gimeneze.

Jenže uběhly pouze další čtyři minuty a bylo znovu vyrovnáno, domácí fanoušky rozradostnil obránce Arribas. Vytáhlý fotbalista zůstal vpřed po standardní situaci, balón se pak zásluhou Pitiho vrátil do šestnáctky, Iraizoz ho nedokázal zkrotit a Arribas už pouze doklepl do odkryté branky. Movilla mohl dokonce zařídit vedení Raya, ve velké šanci ovšem hostujícího gólmana nepřekonal.

I po přestávce se bylo na co dívat, příležitosti měli postupně Llorente, Arribas a Iňigo, ovšem na pátou branku v utkání se čekalo až do šedesáté osmé minuty. Ještě předtím byli domácí nuceni provést změnu v brance, zraněného Gimeneze musel nahradit Cobeňo. Ale teď už k rozhodujícímu okamžiku celého duelu, to utekl po pravé straně Toquero, našel přesně hlavu nabíhajícího Llorenteho, jenž svým třetím gólem v zápase poslal svůj tým znovu do vedení.

Skvělý Llorente si mohl dojít i pro čtvrtou trefu, patnáct minut před koncem ale trefil hlavou jen břevno. Rayo už nedokázalo reagovat, podlehlo Athleticu 2:3 a zůstává třinácté, Athletic naopak udržel kontakt s pátým Espanyolem, je za ním o dva body.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid20171270:1952
2.FC Barcelona20136159:1245
3.Valencia CF20106431:2236
4.Levante UD2094726:2431
5.Espanyol Barcelona2094722:2131
6.Athletic Bilbao2078530:2529
7.Atlético Madrid2085731:2729
8.Málaga CF2084824:2928
9.Getafe CF2076722:2627
10.CA Osasuna2069522:3227
11.Sevilla FC2068621:2226
12.Real Sociedad2066822:2824
13.Real Betis20721123:2923
14.Rayo Vallecano20641023:3122
15.RCD Mallorca2057817:2522
16.Granada CF20641014:2722
17.Racing Santander2049717:2521
18.Villarreal CF2048818:2820
19.Sporting Gijón20531219:3818
20.Real Zaragoza20261215:3612

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (660)

Přidat komentář
One-Real

Ty venkovni dresy Athleticu jsou stejne zajimave. Btw EL prestala, Athletic si zvykl zpet na jeden zapas za tyden a konecne zacali hrat to, co maji a hned to vypada k svetu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pěkný dres. Vyvedený v baskických barvách .

Reagovat
domingo

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Pre mňa sú najväčším favoritom na 4 flek, a ak forma vydrží, tak kludne môžu naháňať aj Valenciu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrají domácí pohár, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je trochu mylnej koment...zaprve hrajeme pohar, takze uz asi dva mesice to jsou dva zapasy za tejden a za druhe zrovna dneska ten vykon nebyl zadna slava, v obrane chvilema tragikomedie..Javi, De Marcos a Ander Herrera docela chybeli...nastesti se probudil Ferda

Reagovat
One-Real

Tak jak vis tak vzdycky nejde jen o predvadenou hru. V tehle fazi jsou hlavni vysledky. Klic k dobremu umisteni je ziskavani v zapasech, kdy se nedari.

Reagovat
smazaný uživatel

De Marcos hráva ľavého obrancu?

Reagovat
smazaný uživatel

vetsinou hraje ve stredu zalohy, obcas zaskakuje na beku nebo na kridlech

Reagovat
smazaný uživatel

Llorente

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

Vlado

Reagovat
JIMMY-PO

Llorente je frajer, by som ho bral ku Spurs hneď, Athetic dúfam postúpi do LM, asi najsympatickejší klub v PD.

Reagovat
smazaný uživatel

jj presne aj u mna je Athletic velmy sympaticky

Reagovat
JIMMY-PO

Weiss

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
culé

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
REPLIKATOR

hodně divný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vlado dohrál souboj?

Reagovat
smazaný uživatel

Llorente je borec největší Takového utočníka bych chtěl do Juve

Reagovat
minoLFC

Llorente

Reagovat
Mishko

Rickyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

nevite kdy se vrati DiMaria ??

Reagovat
Manik...

Real mě pěkně štve zase dostali 1. gól , ještě že to dokážou otočit

Reagovat
smazaný uživatel

ted bych vsadil na výhru barcelony. Luxus kurz.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Kurz možná, podle hry určitě ne. Sice už se začínají stahovat mračna, ale přesto bych teď spíš narval něco na Ponorku, resp. 10.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš bych vsadil penaltu, ty zákroky ve vápně začínají pěkně smrdět. Navíc od té doby co přišel Tello tak ty obránce solidně prohání.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehraje Gonzalo s dvěma zlutejma?

Reagovat
smazaný uživatel

Villareal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Ani ne

Reagovat
smazaný uživatel

Neprohráli s Barcou to mi stačí. (Že to byl horší beton než předvedla Sevilla dokážu prominout )

Reagovat
Rssa

No hlavně zdržovali neskutečně, diváci míče nevraceli.

Reagovat
smazaný uživatel

A tos neviděl diváky QPR. To je teprve hnus

Reagovat
frankiefcb

Náhodou první poločas hráli vyrovnanou partii. V druhém přiznávám už to byl trošku betónek, ale i tak to napadaní bylo už od poloviny Barcy.

Reagovat
homeles8

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Carlos Juan Pablo

rr

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Šampioniiii

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Villareal

Reagovat
smazaný uživatel

Real další odskok!!! HALA MADRID! Vyhrát ligu je důležitější než vyhrát pohár

Reagovat
JacoBee

Najednou

Minulej rok byl zase pohár víc než liga...

Zajímavé.

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

CdR byl dobrý vklad, ale pokud má být José ve své misi úspěšný, letos už musí přijít vítězství v PD nebo LM. Stejně tak pro Real by byl "pouze" pohár málo.

Reagovat
smazaný uživatel

ked tento naskok Real pusti, tak bude aj Liga Majstrov malo...

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím. Jednak ho nepustí, druhak by vítězství v LM odčinilo případný neúspěch v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna nie. Pri takomto zrebe a naskoku bude aj Liga Majstrov malo, ked La Ligu Real strati. Respektive pre Mourinha malo.

Reagovat
smazaný uživatel

To už je věc názoru. Každopádně by bylo velké zklamání, ztratit takhle dobře rozehranou ligu.

Reagovat
JacoBee

Achich ouvej...

Reagovat
valloire

1000.pro šampiony z Barcelony.

Reagovat
homeles8

Reagovat
Carlos Juan Pablo

parodie mám rád

Reagovat
smazaný uživatel

Ojojoj, meziplanetární tým nevyhrál, kde asi tak udělali soudruzi chybu ,,,

Reagovat
ACSMan

asi nebyl dostatek diskutabilních situací ze kterých mohla být penalta

Reagovat
smazaný uživatel

ale bola-len na strane Villarealu. Aj ked ohanat sa penaltami na strane Barcelony tiez neni na mieste...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

7

Reagovat
Rssa

Co k tomu říct, takhle neběhaví a jaloví jsme dlouho nebyli. V závěru nechutné divadlo od Villarrealu a Cescův fail. Liga už je nejspíš ztracená, takový bodový náskok už asi nedoženeme, protože Real se slabýma neztrácí jako my a silní podlehnou dojmu, že se s nimi dá hrát otevřený fotbal, načež dostanou 6 fíků.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to v podstatě jen o 4 body, bude Liga Mistrů.. Ještě rozhodně neni nic ztracený.. To je neuvěřitelný jací se z vás stávají Slávisti, když najednou nevyhráváte..

Reagovat
smazaný uživatel

Za ty slávisty

Reagovat
homeles8

proč neuvěřitelný? Když nevyhrávaj, tak nemají s čim machrovat.

Reagovat
Willy Wonka

No to nevím, Real ukázal, že na Barcelonu zahrát umí...

Reagovat
homeles8

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

taky nechápu, jak už počíta s třema bodama.. Jen aby Clásico u vás vůbec už něco řešilo - je to 5 kol před koncem tušim

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc vůbec bych se nedivil, kdyby to Mourek zavřel a hrál na bod.

Reagovat
Rssa

Jak slávisti? Je to o 7 bodů, takže mají dostatečný luxusní náskok, který v současné formě můžou v pohodě udržet až do konce ligy. Co je na tom "slávistického" vidět věci realisticky?

Reagovat
smazaný uživatel

Sparťan - bojuje do roztrhání těla pokud je eště teoretická šance urvat to

Slávista - 7 bodů bůůů liga je ztracená. Já chci Straku.

Reagovat
Rssa

Ale prd, u Sparťana jsou to jen vzpomínky na starou dobu, jinak brečí úplně stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Když Plzeň na jaře vyhrávala o dardu, všichni mluvili o tom, jak už to Plzeň nemůže ztratit a jak je naprosto jasný, že vyhrajou.. Sparťani přesto na nic takovýho neslyšeli a ten náskok nakonec dohnali.. A to je jen s poslední doby..

Reagovat
smazaný uživatel

Viděls aspoň jeden zápas přípravy tak mě napadá, co na to říkáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem akorát záznamy. Půjdu nejspíš až na generálku. Zítra se jdu podívat na to finále Tipsport cupu akorát.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Blážu . Tam sem chtěla taky jet, ale je zima.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to mám 3 minuty od baráku..

Reagovat
Rssa

Nikdo nemluvil o jistotě, že Plzeň vyhraje. To zas čteč kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš si srandu? Minulý rok toho byly plný noviny.. Fanoušci nemluvili o ničem jiným, že takhle pohodlný náskok Plzeň ztratit nemůže. My jsme tu byli vysmívaní, že pořád na ten titul myslíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

No já nic takového nečetl. Asi proto, že nečtu diskuzi na GL a Blesk s Aha

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě nečteš žádný český tisk..

Reagovat
frankiefcb

v tom případě nevím jestli je to pro kolegu prohra, bo český tisk jde solidně do kopru.

Reagovat
Rssa

Sem tam MF Dnes a Lidovky, a tam se určitě takové věci nepsali.

Reagovat
smazaný uživatel

Psalo se to opravdu všude, kde vychází sportovní rubrika..

Reagovat
Rssa

V těchto dvou se to opravdu nepsalo, nekecej.

Reagovat
Rssa

Teda nepsalo se to v takovém stylu, jak tvrdíš nahoře (tzn. "Plzeň titul už nepustí...apod.),pokud nepočítáš Saivera,což je takový mfsácky Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se některé z novin dalo do souhrnu podzimu v Gambrinus lize a měli tam prognózu na jaro (což dělají snad všechny sportovní redakce), tak tam bylo, že má Plzeň už tak pohodový náskok, že to uhraje..

Reagovat
smazaný uživatel

To se mluvilo, když měla Plzeň ten 12ti bodový náskok. Vždyť titulky novin byly : Plzeňská dvanáctka, Sparťanská střízlivost a tak. Nikdo s tímhle vypětím Sparty nepočítal.

Reagovat
smazaný uživatel

Skládáte strašně rychle zbraně, nedokážete svýmu týmu věřit.. Je to o 7 bodů se vzájemným zápasem, který nejspíš vyhrajete.. Teď je na týmu ohromná výkonnostní deka, nebude to takhle celý jaro. 4 body je prostě strašně málo na to, aby se dalo mluvit o ztracený lize.. Slávističíte..

Reagovat
Kenneth

"Je to o 7 bodů se vzájemným zápasem, který nejspíš vyhrajete."

Takže ten zápas nemám ani zapínat jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak chceš..

Reagovat
Rssa

To si snad děláš srandu? Kdo skládá zbraně? Říkám, že se máme soustředit na LM a CdR? Ne. Jen konstatuji současný stav. Kdybych řekl, že Liverpool asi na titul nedosáhne (i když teoretická šance tu stále je), taky skládám zbraně?

Reagovat
smazaný uživatel

Píšeš, že je liga nejspíš ztracená, což je hloupost.. Zbývá přes 50 bodů, bude Liga Mistrů a Real nemá dostatek středních záložníků na to, aby byl celou sezonu ve formě.

Reagovat
Rssa

Ty asi PD jinak nesleduješ, ne? Když člověk vidí věci realisticky, tak je hned Slávista. Taky si přeji, abychom bojovali dál, ale nemusím tu slepě prohlašovat, že nic není ztracené...

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo.. 4 body je prostě málo na to, aby se dalo mluvit o ztracený lize.. Jestli to tak cítíš, Slávističtíš.. Oni si taky myslí, že to vidí realisticky. Já jsem Barcelonu měl vždycky právě za španělskou Slavii, to až jakmile přišel Mourinho a probrečel všechna ta desetiletí výher a dominance, tak to vypadalo naopak.. teď se to asi zase obrací.

Reagovat
Rssa

To si vážně děláš srandu, nebo se mě snažíš jen vytočit?

Je to 7 bodů.

Nebrečíme jako Mourek kvůli každé prkotině.

Začínáš Kennethovatět v tomto, jak kolovrátek

Reagovat
herbage

začíná? marty odedávna

Reagovat
herbage

Keita the wing

Reagovat
smazaný uživatel

Herbage největší odborník na Barcelonu na světě...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to 4 body, který nemáte ve vlastních rukou.. To si srandu nedělám Já nevím, co bys chtěl ještě slyšet. Já jsem svoje řekl a teď bych se opravdu točil jak kolovrátek, tak to aspoň naposled shrnu.. Barcelona má těžší období, kterým si projde v sezoně každý klub.. Real zatím takové období nemá, přitom pro jeho hru jsou důležití dva střední defenzivnější záložníci, kterých má nyní Mourinho málo, budou hrát Ligu Mistrů a nebudou moci pořádně tyhle střední záložníky protočit.. Barceloně chybí pohyb, agresivita a náběhy do vápna.. Nic, co by se nedalo změnit, pokud bude opravdu téct do bot..

Ona Barcelona sice první poločasy (vyjma poslední Clásica) hraje špatně, ale jakmile začne téct do bot, tak nasadí tempo a ty šance prostě nakonec přicházejí.. I dneska tam byl dostatek šancí, aby se vyhrálo s naprostým přehledem.. Jen to prostě teď nejde.

Reagovat
Rssa

Je to 7 bodů, ne 4. Opravdu.

To bychom se ale furt opakovali. Opět za to může 343, nevyužití hlavních zbraní Barcelony. Když k tomu přičteš marodku v útoku, marného Cesca...tak následující zápasy budou těžké. Věřím, že uspějeme, ale bude to těžké a půjde do na krev...

Reagovat
Infi

Je to na nás, holt si už nemůžeme dovolit ztratit a potřebujeme vyhrát domácí Clásico. Real by se mohl nechat svým náskokem uspat, navíc by se jim mohla začít lepit trochu smůla na paty nebo se nějaká opora zranit, José tu sestavu skoro vůbec netočí.

Reagovat
penepi

Jose to vôbec nerobí? Hlod roka.

Reagovat
penepi

Pardon, netočí - iPhone.

Reagovat
Infi

Aneb názorná ukázka toho, jak si vytrhnout z kontextu to, co se hodí

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to 4 body, který nemáte ve vlastních rukou a musí je ztratit Real bez vašeho přičinění.. (teda, že to musim vykládat takhle polopaticky, to sem nečekal..). Messi naštěstí zraněný není, máte tam Cuencu, Tella, Cesca a Alexise. Dost hráčů se časem vrátí.. A navíc Barcelona i s mladými hráči dokáže vyhrávat.. Jen teď prostě má špatný období..

Reagovat
DreamTeam

nema dostatek strednich zalozniku

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi, Lass, Khedira (zatím zraněný) a Sahin, kterýho Mourinho nenasadí. A pokud nebude hrát Xabi, tak adekvátní náhrada není.

Reagovat
DreamTeam

Xabi, Lass,Khedira,Granero..

muzou hrat Altintop,Coentrao,Pepe

Sahin - tady tezko rict, jestli je to Mourinhovo rozhodnuti nebo hracovo..

varianty na stredni zalozniky mame opravdu dost.. a to je to posledni ceho bych se bal

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ostatní, co píšeš, jsou jen záplaty..

Reagovat
DreamTeam

Pepe hrava DM normalne i repre, Coentrao kdyz tam hral tak odvadel vyborne vykony Altintop tezko rict

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe je v záloze tak 50% šance na redku.. Coentrao je sice univerzální hráč, hodně běhavej.. Jenže dělá chyby, propouští hráče a pozičně na tom taky není nejlíp.. Prostě jen záplata

Reagovat
Kenneth

Reagovat
DreamTeam

Pepe neni zadna redka,, vyostrene je to zpravidla jen proti Barcelone.. o tom ze to neni uplne to prave orechove to je jasny.. ty jsi ovsem rikal ze nemame dostatek stredovych zalozniku, coz neni vubec pravda.. do stredu mame tolik ruznych variant a ruznych typu hracu ze je to to posledni co nas trapi.. to mnohem dulezitejsi je absence Di Maria nebo pokud by odesla forma oboum utocnikum... takze "zaplata" nebo ne, mame jich spoustu

Reagovat
smazaný uživatel

No jo.. Tak potencionálních gólmanů taky máte 23 že jo.. Ale jde o to, jak tím utrpí vaše hra.. A právě pro Real je ten staženej střed hodně důležitej..

Reagovat
DreamTeam

jedina nahrada co neni je Xabi momentalne/tomu ale zatim zdravi nastesti drzi a snad bude i nadale/.. jinak ve stredu zadny problem neni.. vzdyt celou sezonu s nim hrava nekdo jiny.. nejdriv coentrao, pak khedira, pak lass.. dal to resit nema cenu....

Reagovat
smazaný uživatel

To je právě ono.. Ten Xabi Jak bude Liga Mistrů, tak nastoupíte minimálně třikrát bez něj. A chci vidět mourinhovskej střed typu Coentrao-Khedira

Reagovat
DreamTeam

tak moment.. nejdriv nemame dost zalozniku a najednou se to smrskne jen nato ze neni nahrada za Xabiho ?

uz jsme bez nej hrali nekolikrat a vzdy se to nejak ustalo.. tohle uz je opravdu smesne protoze nikdo nema uplne adekvatni nahradu za kazdyho hrace

navic porad je tu ten Sahin , kde neni porad jiste proc nehraje.. ale za dva mesice treba bude..to ted nikdo nevi, ale to je ten hrac ktery tu prisel prave kvuli tomu, tak snad se to nejak da doporadku

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom nepochopitelnýho? On by Xabi šel nahradit, jenže to byste museli hrát na 3 defenzivní záložníky, což znamená další vyčerpání.. A střed Coentrao-Lass.. apod. To podle mě prostě fungovat nemůže.. I když to samozřejmě neznamená, že i když to fungovat nebude, tak nakonec pak nevyhrajete..

Reagovat
DreamTeam

a o to snad jde ne . o vysledky ?? nic neni idealni.. nas nejlepsi hrac letosni sezony je taky uz mesic zraneny a stejne vyhravame ikdyz ho nikdo adekvatne nenahradil

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice možná nejlepší hráč, ale Xabi je podle mě ten pro vás a pro vaši hru ten nejdůležitější.. Di Máriu prostě nahradí další nadstandartní hráč.. Xabiho ve středu zálohy dle mě nenahradí vůbec nikdo...

Sice vyhrávat můžete, jenže pravděpodobnost té výhry se právě tím špatným středem dost zmenšuje.. A o to mi právě v diskuzi s rssa šlo.

Reagovat
DreamTeam

ty uz mluvis jakoby bylo opravdu jiste ze hrat nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Dej na moje slova.. Takový přísun zápasů jako má teď Xabi se prostě vydržet nedá. Beru jako jistotu, že ho Mourinho bude šetřit mezi zápasy LM. A jestli ne, tak čekám dlouhou marodku

Reagovat
DreamTeam

na tva slova dam az pokud opravdu vazny problem nastane, mam na to uplne jiny nazor a myslim ze nebude problem ho nahradit na jeden, dva zapasy pokud bude potreba..

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem, abys dal na má slova, že prostě všechny zápasy neodehraje

Reagovat
DreamTeam

to ja preci vim, od zacatku ti rikam ze strednich zalozniku a ruznych variant mame spoustu.. stejne jako u Angela zadna adekvatni nahrada neni , ale zvladne se to.. horsi by bylo pokud by ho vyradilo treba na mesic zraneni

Reagovat
smazaný uživatel

Ofenzivních hráčů máte dostatek.. Kdežto kreativních defenzivních záložníků moc ne.. Já jen vysvětluju, co si o tom myslim..

Reagovat
DreamTeam

"bude Liga Mistrů a Real nemá dostatek středních záložníků na to, aby byl celou sezonu ve formě."

no dobrou noc

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak.. Má jich málo

Reagovat
Kenneth

Tak jako jich má málo Guardiola. Zraní se Xavi, nahradíš ho Cescem, zraní se Iniesta, nenahradíš ho nikým.

Reagovat
DreamTeam

prepychove mnozstvi

Reagovat
Kenneth

Kdy jsme bez Xabiho hráli několikrát?

Reagovat
DreamTeam

ktere zapasy a kdy ti hledat opravdu nebudu, ale snad si nemyslis ze za ty tri roky co je tady hral kazdy zapas

Reagovat
Kenneth

Samozřejmě že ne, ale maximálně nějaké lehčí jsme bez něj hráli.

Reagovat
DreamTeam

otazka je co je lehci a co tezsi.. navic nikde neni napsany ze by jsme bez nej ty "tezsi" nevyhrali.. castokrat i letos hral opravdu hodne spatne, snad mi nechces rict ze pravidelne podava vykony bez kterych se neobejdem

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Promiň, ale Pepeho soudíš asi jenom podle Clásic, když tam nastoupil? V tom případě máš pravdu, ale nastoupil tam i jindy, jestli si dobře pamatuju, plus ta repre. A u Coentraa zmiňuješ docela klišé, klasiku bez odůvodnění

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe přece nemá problémy s discipínou jen v Clásicu.. Je to váš nejtrestanější hráč a to i z pozice stopera. Za repre hraje taky dost jinak, tam tolik karet nemá, nejspíš jako Brazilec prostě na Portugalsko neni tak nahecovanej A Coentrao to má nějak jinak? On toho sice dost nahradí tím, že je tolik běhavej, jenže ty hráče propouští..

Reagovat
valloire

Coentrao,Granero.,i Pepe.

Reagovat
Losinho

Teď jsi to sám napsal.

Reagovat
Kily

liga bude v tuhle chvíli především o tom, jak moc se Real nechá ukolébat sedmibodovým náskokem. Barcelona sama tohle neuhraje a ne kvůli tomu, že potřebuje několik ztrát Realu, ale neřekl bych, že když už venku ledabyle poztráceli hromadu bodů, tak se to rázem změní ve chvíli, kdy mají ještě větší ztrátu na první místo

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, já nevěřím tomu, že takhle bude hrát Barcelona celé jaro.. Sice to horší období už mají déle, než bývá obvykle, přesto je pravděpodobný, že ten finiš je ještě zastihne ve formě. 4 body je prostě strašně strašně málo na to, aby se skládaly zbraně.

Reagovat
Kily

ty bereš výhru nad Realem za jistotu?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bych byl fanoušek, tak by pro mě ani nic jinýho nepřipadalo v úvahu..

Reagovat
smazaný uživatel

podlo tohohle meritka by pak museli vzhledem k vykonosti vsichni fanousci Realu brat za jistotu to, ze krom Clásica uz Real vsechno vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně.. Problém u fanoušků Realu nejspíš ale je, že jejich tým s Barcelonou nedokáže vyhrát.

Reagovat
herbage

kdo nebo co určuje herní časy? Vloni Barcelona deptala Real tím, že hrála dříve, měla náskoka a Real nesměl zaváhat, letos hraje Real dřív a deptá tím Barcelonu

Reagovat
Kily

to nevím, fanoušci Realu loni na apel Mourinha začali nadávat, že v čele příslušné komise se to hemží funkcionáři z Barcelony, asi se změnilo obsazení

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

co mě překvapilo, že se nastavily jen tři minuty. V Anglii nejmíň 5

Reagovat
Rssa

Mělo se hrát minimálně o 2 minuty déle. Ošetřování, Sennovo "střídání", zdržování...a on to ukončí ještě o 5 sekund dříve.

Reagovat
Kenneth

Kvůli tomuhle budete plakat? Minulý zápas - 2 minuty se hráči Barcelony válí a ve 2:59 píská konec zápasu.

Reagovat
herbage

ten zápas se hrál v úplně jiném tempu, neošetřovalo se, nepolehávalo se

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Dani půlku proležel...

Reagovat
herbage

neřikám, že tam nebylo žádné prodlení, ale viděl jsme oba zápasy, můžu porovnat tempo i zdržování a dneska se čistého času hrálo mnohem méně

Reagovat
Carlos Juan Pablo

v porovnání asi jo, ale jinak i s Realem se válelo dlouze a ukončili to dřív, tak aspoň že tady taky

Reagovat
Rssa

Kdo brečí? Ty jsi šašek

Reagovat
valloire

Mělo se hrát tak dlouho,dokud by Barca nedala gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Hala Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

perfektní výsledky z PD.

Reagovat
homeles8

Villarreal ftw!!!! Fuck Barca, Forza Juve!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zvýšili jsme náskok v tabulce PD + Cristiano si pojistil vedení v tabulce střelců PD = absolutní spokojenost v rámci tohoto kola PD.

Reagovat
homeles8

No. A vystřík si?

Reagovat
frankiefcb

trapné

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych řekl, že jsi se pokusil o vtip, urazil bych všechny lidi, kteří se o něj kdy pokusili...

Reagovat
homeles8

nebyl(!) to vtip

Reagovat
smazaný uživatel

To ne. Základní chrakteristikou vtipu je, že je vtipný. Tohle byl trapný pokus (jestli vůbec).

Reagovat
homeles8

a vystřík sis? Já nevidim jinej důvod proč uvádíš to, že Ronaldo zvýšil náskok na Messiho. Dyť je to jedno. Ty to sem píšeš, aby ti mohli fanoušci Barcelony závidět a pak sem házeli komenty že je Messi stejně lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Já fandím Realu, Manchesteru United, Baníku a můj nejoblíbenější hráč je Cristiano Ronaldo. Realu a Cristianovi se dneska dařilo, tak jsem spokojený. Když tady občas něco napíšu do diskuze, určitě to nedělám pro to, aby mi 10 rádoby fanoušků Barcy dalo palec dolů a někteří jeji hateři palec nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

To s tým Cristianom ma vždy baví najviac, objavuje sa to tu každé kolo

Reagovat
homeles8

Každé kolo se to objevuje furt to samý už pár let..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to trochu zvláštní, že? Ono to skoro vypadá jakoby ten jeho úspěch brali podobně jako kdyby vyhráli ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
homeles8

I kdyby třeba nějaký slečny v anketě hlasovali, že je hezčí Messi/Ronaldo tak by to brali fanoušci Barcelony/Realu podobně jako kdyby vyhráli ligu. ( )

Reagovat
smazaný uživatel

U Messiho ani ne.. Tam se vyjadřuje spíš údiv nad tím, kolik těch branek dává.. Ale že by se mu nějak speciálně přálo kvůli Pichichi, to sem si nevšim.

Reagovat
homeles8

Je to u obou stejný

Reagovat
smazaný uživatel

Neni

Reagovat
homeles8

je

Reagovat
Losinho

Tak třeba pro mě je Pichichi víc, ale jsem dost speciální případ v tomhle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jsem bohužel neviděl, teď jsem se vrátil z práce. Může mi někdo stručně popsat, co se ve Villarrealu dělo? Tuhle ztrátu jsem rozhodně nečekal, Villarreal je ve sračkách a Guardiola s nimi má venku dobrou bilanci.

Je to obrovská škoda. Sedm bodů není nic, co by se nedalo smazat. Na druhou stranu naše letošní výkony jsou značně nevyrovnané, marodka při úzkém kádru fatální. Naopak Real má formu, má výsledky. Předpokladem je, že ztrácet bude minimálně.

Za daných podmínek to bohužel nevidím růžově. Přál bych si, aby se moje slova nepotvrdila. Strašně bych si to přál.

Visca el Barca!

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi zlý výkon rozhodcu, ktorý nemal rovnaký meter.

Utopené krídla na jednej strane Adriano, na druhej Dani.

Veľmi zlá koncovka, hlavne Messi zakončenie odflákol a tesne minul, pred koncom ešte jedno brvno.

Slabučký Cesc, dezorientovaná obrana.

Reagovat
frankiefcb

Tak toho rozhodčího mi vysvětli? Mně osobně se zdálo, že spíše připískával Barce, ale je pravda, že udělal chyby na obě strany.

Reagovat
smazaný uživatel

Niektoré situácie pískal prospech Barcy...

Reagovat
smazaný uživatel

Čili mix toho nejhoršího za poslední dobu? Ono to ale mají kluci těžký. Výtíženost maximální, každej třetí den hrajou. Vůbec si neodpočinou. A jestliže na ně ty týmy poslední dobou takhle vždycky vletí (Espanyol, Real, Villarreal), tak se pak hraje strašně těžko. Barca je holt unavená.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne. Za tri dni ideme na Mestallu (už teraz šediviem), doma Socky, potom opäť Vale, potom do nevyspytateľnej Osasuny a následne DVA DNI nato do Nemecka

Reagovat
smazaný uživatel

a pak znova Vale - v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je aspoň dlhšie volno...

Reagovat
herbage

tohle nebylo únavou, zvolili jste zkrátka špatnou taktiku. Všichni fanoušci Barcelony tu píšou, kdy Pepovi dojde, že stavěním Alvése na křídlo ztrácíte venku cenné body a evidetně se nepoučil. Tohle už není smůla

Reagovat
celeb

vsak remiza Barcy vonku je v tejto sezone takmer zaruceny vysledok. Kto na to systematicky vsadzal, neprerobil.

Pepek je nepoucitelny tvrdohlavy sympatak, alebo vasnivy stavkar.

V titul som prestal dufat uz zaciatkom decembra po seriach strat vonku, kedze sa to nezmenilo a asi ani tak rychlo nezmeni, tak Mourinho sa zrejme predsa len docka triumfu v PD. Barca by mu to mohla okorenit aspon tym, zeby vyhrala obe vzajomne ligove stretnutia. Realu vsak LM moc neverim, zatial este nehral proti silnym superom. Tipujem, ze El Clasico v LM nebude.

Reagovat
celeb

vsak remiza Barcy vonku je v tejto sezone takmer zaruceny vysledok. Kto na to systematicky vsadzal, neprerobil.

Pepek je nepoucitelny tvrdohlavy sympatak, alebo vasnivy stavkar.

V titul som prestal dufat uz zaciatkom decembra po seriach strat vonku, kedze sa to nezmenilo a asi ani tak rychlo nezmeni, tak Mourinho sa zrejme predsa len docka triumfu v PD. Barca by mu to mohla okorenit aspon tym, zeby vyhrala obe vzajomne ligove stretnutia. Realu vsak LM moc neverim, zatial este nehral proti silnym superom. Tipujem, ze El Clasico v LM nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Ked to napises dvakrat po tak dlhej dobe, tak si myslis, ze ti odpovie rychlejsie?

Reagovat
Infi

Třeba klikl 2x a má extrémně pomalý net

Reagovat
celeb

nechapem, ako sa to mohlo stat (mozno refresh vsetkych tabov FF), ale co uz.

sorry za doublepost

Reagovat
smazaný uživatel

Částečné štěstí Villarrealu, jalová Barca, Messi dělá kravinky že lobuje brankařa přitom ho mohl v klidu obejít protože byl uplně sám, pár sporných momentů a polehávání hráčů žluté ponorky na konci zápasu. Toť vše

Reagovat
Rssa

Villarreal zahrál Espanyolácky...ve zkratce. Teď mají všichni hromadně křeče.

Reagovat
herbage

první poločas 3-4-3, křídla Alvés - Adriano naprosto odřítznutá od hry a Messi na hrotu osamocený. Navíc Cesc kazil téměř vše a místo pod hrotem si sbíhal pro míče až před obránce (často se pohyboval v prostoru pravého beka, kde hrál Puyol). Navíc střed Busquets - Mascherano mluví za vše. Messi měl jednu gólovku, ale jeho lob přes brankáře skončil o půlmter vedle branky. Začátek druhé půle to samé, změna přišla až s příchodme Alexise, který vystřídal Piquého. Přešlo se na 4-3-3, ovládli jste hru a Villarreal začal kouskovat hru a zdržovat, což se mu povedlo až do konce. Vaši hru více oživil až příchod Tella, který motal hlavu hráčům Villarrealu vlemi dobře a Thiago, který přišel za Xaviho. Cescova střela byla sražena na břevno a k dorážce se Tello nedostal, pak Messi z úhlu pálil na zadní tyč, ale Diego míč nohou vyrazil no a to bylo z vaší strany asi vše

Reagovat
Rssa

Asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Super, díky

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidě jsem to dneska, ale připadá mi, že Cesc je po fyzické stránce momentálně jeden z nejslabších. Kdybych ho měl ve středu srovnat s mašinou Busquetsem, který by na tom hřišti možná běhal ještě teď, tak by nedopadl moc dobře - byl unavenej, uvařenej a v soubojích odpadával. Překvapuje mě to, ale možná bych ho točil ještě víc.

Reagovat
Kily

u Cesca se začíná projevovat letní nepříprava

Reagovat
herbage

Barcelona nemá moc na výběr, ale dneska měl sedět a hrát místo něj od začátku Tello, který působil jako zjevení. Cesc je poslední dobou úplně mimo a asi tam bude více faktorů. Přijde mi, jako kdyby přinesl s sebou tu smůlu z Arsenalu (neproměňování šancí, nahlodaná psychika). Přitom začal hodně dobře, spousta gólů a asistencí. Pak už jen ty góly a herně to bylo slabé a dneska tu sestupnou tendenci jen korunoval. Řikám, takhle slabý výkon převedl naposledy v dresu Arsenalu předloni proti Barceloně, jeden z jeho nejhorších vůbec. Co mě ale zaráží, že už neustojí souboje, které dříve v pohodě ustál, plácne sebou na zemm, roztáhne ruce a upře ukřivděný pohled na rozhodčího, jakoby říkal "pískej". Dneska rozhazoval rukama celý zápas, zápas odchodil, hodně špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Sarabia, Kiko Casilla, Diego - jsem rád, že následují své srdce a jsou aspoň takhle oporou

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel postup do semifinále poháru nás nakonec může stát ligu. Hráči byli bez pohybu, bez enrgie, ale není divu po takovém zápase, který jsme odehráli ve středu...

Když se k tomu ještě přidá tak rozsáhlá marodka a složitý los...

Ligu budu považovat za ztracenou až nebudeme mít ani teoretickou šanci a do té doby je ještě hodně daleko, stát se může cokoli, takže stále věřím!

Visca el Barça!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ma byt!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nick

Reagovat
smazaný uživatel

V hre je 54 bodov, 18 zápasov. Real je síce silný a na viťaznej vlne, ale všetko sa môže zmeniť veľmi rýchlo, treba veriť!

Reagovat
homeles8

jo. Třeba věřit a k tomu ještě nadávat do Realu Madrid. Nic jinýho fanouškům(?!!!) Barcelony ani nezbejvá.

Reagovat
smazaný uživatel

Aký máš problém?

Reagovat
homeles8

Reagovat
valloire

Valencie. A my budem ladit formu.

Reagovat
smazaný uživatel

nezasloužený postup v poháru!

Reagovat
homeles8

Reagovat
frankiefcb

nezasloužený? Vždyť Real doma zahrál totální hovno a na Barce to byl vyrovnaný mač? Kdyby doma nehráli připosraně, tak bych potom taky tvrdil, že nezasloužený postup.

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý zápas vyrovnaný nebyl, Real jasně dominoval a nekopat si hráči Barcelony každou chvíli na půlce i an svoje slavné držení míče by prohráli...Dali dva góly z ničeho a měli štěstí že doma nedostali půltucet do své sítě...Real to doma odsral, ale z dvojzápasů si to zasloužil mnohem víc

Reagovat
frankiefcb

Já si stojím za svým. Snažím se dívat okem nezaujatého diváka. Pravda zaujatý už trochu jsem, protože ta namyšlenost Barcelony a jejich fanoušků mi vadí, takže pouze přeji Realu. Jinak jsou mi ty týmy šumák a z toho podhledu říkám. Postoupil lepší ve dvojzápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem nezaujatý, teda jsem na tom tak jak ty A když mě sere že Barcelona zase porazila Real a byla lepší, tak si zanadávám na tu jejich házenou, ale přiznám že hrála líp...Jenže teďka...Dobré, třeba na San Bernabéu mohli dát i dva góly navíc, ale doma mohli o poločase prohrávat o 3-4 góly a to mohli být rádi že dali sami dva...zvláště ten Alvesův byl vyloženě šťastný...Navíc ve druhém poločase mohli dostat další 3-4 góly...Prostě Real je přehrál

Reagovat
smazaný uživatel

Postoupili jsme zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozsáhlá marodka Do ideální základní 11ky tam chybí Iniesta a možná Villa, který teď stejně neměl nijak oslnivé období...Unavení?...Real Madrid hrál taky pohár a představ si že stejně náročný jako Barcelona!!! A vyhrál nakonec pohodlně o 2 góly Složitý los? Ale prosímtě...dvojzápas s Realem a do toho Betis a Málaga...no to je velice složitý los

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o to že jsme potřebovali sestavu protočit a to se s tolika zraněnými prostě nedalo. Nejvíc chyběl Iniesta, Pedro. Dlouhodobě chybí Villa, Affelay. Alexis taky nebyl 100% fit. V kádru nám zbylo 14 hráčů a to podle mě je hodně málo...

Ano, hráli stejný zápas, ale hráli doma a to jde především, tím se dostávám i k tomu losu, protože zatímco Real hrál po obou těch zápasech v poháru doma, kde to je prostě mnohem snažší, tak my jsme hráli jednou doma a tedka venku, kde jste ztratili body...

Hrát doma, tak věřím, že vyhrajem.

Kdežto kdyby hrál Real po těch zápasech venku, tak jsem si skoro jistý, že ztratí, protože dneska to nijak přesvědčivé nebylo a už proti Mallorce měli obrovksé problémy, kde nebýt fatální chyby rozhodčího, tak nevyhrajou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebýt neustále se opakujícíh fatálních chyb rozhodčích ve prospěch Barcy kolikrát nemuseli ani pokračovat pohárech jako třeba v lize mistrů ...Zranění jsem napočítal 4 + Ten né uplně fit Sanchéz...To je ovšem neřešitelná situace Arsenal má většinou min. 4 hráče dlouhodobě mimo...třeba teď to je( Wilshere, vracející se Sagna po 3 měsících, Diaby, Gibbs, Jenkinson, Santos, navíc je zraněný Henry, Coquelin, Djourou měl problémy proti United a střídal kvůli tomu, dále Arteta, Chamberlain měl ,,jen" svalovou únavu, do toho je každou chvíli zraněný Vermaelen A v Anglii je oproti Španělsku ještě jeden pohár navíc-Carling Cup...Ale když někdo řekne, že se na špatném výsledku podílela marodka, tak všichni říkají jak se vymlouváme, Barceloně velkému slavnému nejlepšímu klubu světa chybí 4 hráči a to je důvod že se ztrácejí body s týmem ze dna tabulky

Reagovat
alcantara

U Vas ale zranenia nie su nahoda, vy tych hracov nicite.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak prosímtě? Neříkám třeba u Wilshera, u něj prostě Wenger pyká za to že tak mladého hráče z ničeho nic postavil do skoro všech možných zápasů Ale jinak? A když teda my je ničíme, tak co třeba United? Ti mají na marodce co já vím taky nějakých 10+ hráčů a stále se výsledkově drží Herně je sice absence znát, ale povinné body sbírají

Reagovat
alcantara

Mnozstvo zranenych hracov pocas rokov nemoze byt nahoda. Napriklad nasadzovanie nedolieceneho Fabregasa nie je zrovna idealny priklad zaobchadzania, nehladiac nato, ze zacal s profesionalnym futbalom az prilis skoro.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč zmiňuješ zrovna Fabregase?On byl někdy doslova dlouhodobě zraněný?.. A zranění po návratu z marodky, to je něco co je dost pravděpodobné i na tréninku... ;) Například Wilshere měl dojebaný kotník, začal trénovat a zase si to pokazil...je to docela logické, hlavně když máš něco s nohou a nemůžeš s tím ani naplno chodit...Podívej se na takového Sagnu, co je v Arsenalu, tak nikdy se nezranil(nepočítám nějaké svalové problémy na týden nebo tak něco), byl prostě nejstabilnější člen týmu co se týče zdraví...Teď se vrátí po zlomenině nohy, takže se bohužel musí počítat s tím že hrozí všechnymožné, hlavně svalové problémy ... Ber iRosického, on nebyl vždycky až tak skleněný, pak se jednou zranil dlouhodobě a od té doby je zraněný víc než zdravý...A navíc PL je na zranění asi určitě hojnější než PD...Přece jenom se tam mnohem víc povoluje co se tvrdosti hry týče

Reagovat
alcantara

Na zaver zase to tradicne klise V poslednom roku Rijkaardovej ery trpela Barcelona mnozstvom zraneni najma v svalovej oblasti, asi sa tvrdost hry na rok prestahovala na juh.

Reagovat
smazaný uživatel

Svalové problémy souvisí s tvrdostí hry? no téda :) Tady jsou spíš myšleny furt a opakovaně zničené kotníky apod

Reagovat
smazaný uživatel

A navíc odbíháš od toho hlavního...Arsenal který nemá zrovna dvakrát široký kádr stíhá točit hráče i s vyoutovanou polovinou základní jedenáctky a Barca to nezvládne se 4mi To je fakt směšné

Reagovat
alcantara

Ja reagujem na co ja chcem, tie dalsie Tvoje blbosti sa mi rozoberat nechce. Migueli ti tu rotaciu slusne a pochopitelne vysvetlil, asi si natvrdly.

Reagovat
smazaný uživatel

Když tak NUTNĚ potřebovali protočit, proč nevzali aspoŇ nějaké mlaďochy? Dát tam 3 mladé hráče, bylo by to o něčem jiném...To se nezdá ale 3 čerstvý hráči z 11 je mnohem lepší než mít unavený celý tým A něco jako rotace sestavy v Barceloně je skoro nemožné pokud to není 15000000% jistý zápas...Stačilo jak postavil prakticky plnou sestavu proti El Hospital či jak se to píše

Reagovat
alcantara

Jasne ze nie je, kedze musime neustale vyhravat, Madrid nam neda dychat. A teraz po nevyhratom zapase sa zase niekto hra na generala. Mladasi su v tazkych ligovych zapasoch neodskusany a zatial nebola moznost ziskat si trenerovu doveru v tychto zapasoch, tak sa pochopitelne veri tym osvedcenym, hoc unavenejsim.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevím, ale když nastoupilo doslova béčko v lize mistrů tak to zvládli bravůrně, nevidím důvod proč by neměli mít důvěru u šéfa takovou, aby aspoŇ tři hráči nastoupili A já si na nic nehraju, jenom mě fascinuje, že když Barcelona není ať herně nebo výsledkově podle představ, tak za to nemůže tým, ale systém a okolní vlivy Dokonce ani blbou větu: Real si zasloužil postup víc od fanouška Barcelony neuslyšíš, aspoŇ z většiny ne...Každopádně jdu spát, ať kdyžtak víš proč nereaguju dál Takže i přes menší rozpory přeju dobrou noc

Reagovat
alcantara

Pretoze to bol zapas, v ktorom sa nemuselo vyhrat, nebolo co stratit. Dobru.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, dneska nám ta Zaragoza spadla z nebes. Aby bylo jasno, my máme do optimální formy hodně daleko, v ní jsme, když vedeme do půlky o tři a je hotovo a ne že pořád inkasujeme první kousek jako teď. Navíc mimo tři lidi ze základu a další dva se zranili ve druhé půlce. Možná to tak na hřišti nevypadalo, ale byl jsem hodně rád za každou minutu, kterou jsme ukrojili, protože na tak unavený Madrid nebylo třeba zase tolik. Naštěstí na druhé straně stála jen Zaragoza, ale taky jsem tušil, že vy asi pěkně narazíte a bude to další příběh o tom, jestli Messi jo nebo Messi ne.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Jenom, není nic s Marcelem? Nevíš něco?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím přesně, předběžně prý nic vážného. Bez Marcela ale ty další zápasy zvládneme, spíš mi jde o Xabiho.

Reagovat
Kenneth

Xabi je zraněný? Myslel jsem že střídá jen kvůli odpočinku.

Reagovat
One-Real

Odchazel rovnou do satny.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.marca.com/2012/01/28/futbol/equipos/real_madrid/1327789016.html

Něco mu asi je, únava svalů nejspíš, podle toho, že se po vystřídání pohyboval celkem normálně, tak by to v týdnu mohlo být snad ok. V Getafe ho budeme potřebovat.

Reagovat
Kenneth

Co si Mourinho zasadil, to ted má. Nemusel ho tolik využívat. Ted se mu to jen vrací.

Reagovat
alcantara

Ja uz som davnejsie spominal, ze zatial je kalendar k nam trochu nemilosrdny, spomeniem napriklad derby hned po prazdninach ci pocasie v Bilbau, pri lepsom nacasovani by tabulka mozno vyzerala uplne inak. Nemyslim to ale ako vyhovorku, nasa presvedcivost vonku je uplne inde ako pred rokom.

Reagovat
One-Real

Celkem stesti ze ted mame ten los celkem priznivy. Venku proti "bratrum" z Getafe a pak doma uz z daleka ne tak silne Levante a Santander. Snad tuhle cast sezony zvladneme v poklidu, az se vrati Sami a Di Maria tak to bude lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty jsi nejlepší .....ty tvoje hovna :D

Reagovat
Didier Drogba

Villarreal

Reagovat
didosh

Reagovat
frank

Paráda! Nejprve jsem se obával, že Barcelona zkrátí náš náskok, a nakonec sama ztratí.. Výkon se Zaragozou sice nic moc, ale nakonec jsou z toho stejně 3 body.

Reagovat
Dr. Admess

No, dnešní výkon stál za .....

Výhru jsme si nezasloužili, ale já nepřestávám věřit!

Ano, 7 bodů je 7 bodů, ale 18 kol a 54 bodů je prostě strašně moooc...

Je strašný nesmysl teď vzdávat ligu! I Real potká období, kdy občas zaváhá!!

Visca el Barça y Visca Catalunya!

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem inak Pepka. Vidí, že 3-4-3 proste vonku nefunguje a stále s tým musí experimentovať. Akonáhle prejdeme na 4-3-3, začneme dominovať, hra sa zlepší, presing sa zlepší, krídla sú živšie, prichádzajú šance. Tak čo má potom sakra za problém?

Reagovat
blaugrana

Asi si chce dokázať, že je neomylný a ten systém jednoducho musí fungovať...

Reagovat
domingo

Dobry, tak snad to Real uz letos urve.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím si to zaslouží, jsou v lize lepší než my. Uvidíme, co přijde dál, ve hře je ještě 18 kol. Pokud nastavený trend bude pokračovat i dál, tak mě trofej v rukou Ikera ani tolik bolet nebude, protože prostě budu vědět, že letos byli lepší. A s tím už se dá nějak žít (za předpokladu, že s tím budeme chtít něco dělat). Ale věřím, že se Barce ještě pořádně popere a bude bojovat do posledního kola.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

už jenom kvůli diskuzím, co?

Reagovat
domingo

Ne, ja jsem pevne odhodlany diskutovat (po zkouskovem) uz jenom u Francie a pripadne Afriky, kdyz bude, ten hnuj vam tady s chuti prenecham Ale byla by to prijemna zmena, navic fotbal Realu mam radsi, lip se mi na nej kouka. Nic vic za tim neni.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Však v pohodě. Máš vkus, to tě šlechtí. Jenom bych si dovolil poukázat na nevhodné slovíčko "vám" a nahradit ho "jim"

Reagovat
herbage

ale prosim tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle bych to bral, ale všichni víme, že jsou to kecy. Ty jsi uplně zoufale zaujatý proti Barceloně. I don't give a shit, věř mi, ale nevim, proč nepřiznáš barvu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

Spis proti nekterym lidem tady, na Barcelone mi nejvic vadi to, ze porad vyhrava, coz se casem omrzi, plus ten predvadeny styl. Jinak - a tim jsem se mimochodem netajil nikdy - je mi historie a filozofie toho klubu daleko blizsi nez ta Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

pozér to je. A jaký ...

Reagovat
smazaný uživatel

dekujeme sampioni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

80% ludi z PD daleko vacsich..

Reagovat
valloire

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký je náskok Realu na Barcu?

Odpověď zde

http://www.youtube.com/watch?v=iWoEY1OhRak

Reagovat
smazaný uživatel

Muj prispevek hned nad tvym

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

taky mě to hned napadlo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tuto pesnicku venujem vsetkym fanusikom Realu Madrid http://www.youtube.com/watch?v=ZjZ8Kpt1hSk&feature=related

Reagovat
Al Capone

díky Ponorko

Reagovat
One-Real

200. pro Real MAdrid

Reagovat
Kily

dneska vám ta jubilea nějak nejdou

Reagovat
Al Capone

za to fotbal nám jde skvěle

Reagovat
One-Real

no včera zrovna moc ne

Reagovat
Kily

co jsem si tady přečetl, tak to zrovna v sobotu žádná hitparáda nebyla

Reagovat
Al Capone

no nebyla, byla to bída, jen jsem narážel na pěkný náskok

Reagovat
smazaný uživatel

Důležitý 3 body ...

... nepřišly. A poměrně zaslouženě. Sice jsme si šance vytvořili. Měli jsme zase i trochu smůly, ale celkově mi tam hrozně chyb chuť. Dravost. Hladovost po tom gólu. Zase Dani ve dvou situacích nahrával, když měl střlet. A to je jen vrcholek ledovce.

Nejlepší hráči: Mash, Tello. Nejhorší: matný Xavi. To byl opravdu hodně slabý výkon. Pak ještě Adriano, který byl v první půlce na ručník. Ve druhé se zlepšil. A Cesc. Na něm je vidět spíš fyzická vyčerpanost. To, co neproměnil. A hlavně JAK to neproměnil ... Uf ... To bylo fakt na facku.

Doteď jsme drželi Real v tlaku, když nemohli ztratit ani v jednom zápase. Teď už si (mimoclásicovou) ztrátu dovolit můžou. To je poměrně velký luxus.

Každopádně i dnes a už nevždy: Díky, šampioni!!!

Reagovat
DreamTeam

jj vlastne jsem doted vyhravali diky vam a vasemu tlaku ve kterem jste nas "drzeli"

takze ted si muzem dovolit ztratu a pak zase diky vam budem vyhravat a tak az do kkonce sezony ne

Reagovat
smazaný uživatel

to jsi z toho vydedukoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodne má zaujímavý prúd myšlienok

Reagovat
smazaný uživatel

proud čeho?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

Reagovat
DreamTeam

no napsal jsi to vskutku zajimave, nad tim se neslo nepozastavit

Reagovat
smazaný uživatel

Ak bude Esteban hrat viacej zapasu tak to bude kukat aky je on zaloznik, dneska proste spravil klucku na 2 metroch este spresni nahravky bude to opora, len nech ho nikam nepustime, tesim sa ze dostal posledne zapasy sancu mna nesklamal

Reagovat
smazaný uživatel

zapasou tak to budete kukat* oprava

Reagovat
smazaný uživatel

* zápasov

Reagovat
smazaný uživatel

noo este aj pri oprave sa odrbem :D uz som unaveny asi. Dik za opravu

Reagovat
smazaný uživatel

Už sme blízko, sedem bodov, už to snáď udržíme.Musí to prísť.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně , pěkně , moc pěkně

Reagovat
insane

real - 20 odehraných utkání, 70 vstřelených branek. to je šílený. jak tak koukam na tabulky z minulejch let, s timhle si real vystačil i na celou sezónu.

Reagovat
didosh

přesně,to je šílenost

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavy, ake rekordy padnu. Myslim si, ze jeden uz je jasny teraz- Najviac strelenych golov v sezone.

Reagovat
didosh

Tak vedení Espanyolu udělalo dobře že přivedlo Weisse,co jsem ho měl možnost vidět hrát,tak vždy hrál velmi dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona dnes ztratila šanci na titul

Reagovat
vocasisko

18. zápasů před koncem sezóny, to je hezkej mozkovej výplod

Reagovat
smazaný uživatel

s formou Realu a s formou Barcelony sa to javí ako dosť reálny predpoklad

Reagovat
vocasisko

a copak je forma nějaká dlouhodobá záležitost? je pravda, že letos na rozdíl od nás Real dokáže vyhrávat i zápasy, ve kterých se mu nedaří, to mi v těch zápasech spálíme 5 šancí a brankáři předvádí životní výkony, Real prostě nemůže za zbytek sezóny neztratit ani bod, je to nemožný

Reagovat
DreamTeam

tak u vas uz pul sezony trva ta mizerie venku, takze ano u vas je to dlouhodoba zalezitost.. ikdyz nenazval bych to forma, ale spis kurva velky problem

Reagovat
vocasisko

On je problém to, že je to celý padlý na hlavu, Pepek vždycky vymyslí nějakej experiment, aby překvapil soupeře, přitom nejvíc překvapí naše hráče a oni pořádně neví, co mají hrát. Pak se vrátíme ke své hře až během druhýho poločasu a to je většinou pozdě, protože soupeř na domácím hřišti už je v takovým hecu, že tam všichni jeho hráči lítají na 150% a z těch málo šancí se nám nedaří dat gól.

Reagovat
DreamTeam

tak jedna vec je ze mozna nevi co hrat ta mnohem podstatnejsi je to chozeni.. takovych zapasu jako vcera jste bez pohybu odchodili v letosni sezone uz nekolik

Reagovat
smazaný uživatel

Samosebou real ztratí nějaký ten bod, stejně jako ho ztratí barcelona, takže to nic neřeši

Reagovat
penepi

Ani bod? Tomu ani Sám neveria. Cele toto mi príde ako iba nadejanie sa fcb fans. Kde je istota, že vybraté clasico? A okrem toho stále by to boli štyri body a rovnako ako Real Môže stratiť barca, dokonca to je este realnejsie. Proste je to 7 bodov, tak sa s tým zmier.

Reagovat
vocasisko

kdy jsem řekl, že vyhrajeme clasico?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bez legrace se mi zdálo, že Barca hrála na Madrigalu bezbrankovou remízu. Vzbudím se a...

Reagovat
Kily

mně se zdálo, že stavím trafiku

Reagovat
didosh

tak mě asi ve dvě hodiny zbudila nějaká parta neandrtálcu heilujících(!na vesnici !) vedle našeho domu,pak když jsem usnul,tak se mi zdálo že si vybírám byt v Romském ghettu

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Asi máš podvědomou tužbu stát se trafikantem.

Jinak u mě to není až tak šokující, jak asi u tebe. Šel jsem spát po poločase a říkal si, kéž by to vydrželi.

Reagovat
Kily

to právě doufám, že vůbec, mít trafiku se vyplatilo jenom kamarádovi na základce, kterého táta vždycky ráno vybavil do školy Sportem a my se díky nabídce Tipsportu mohli věnovat snění o tom, jak moc tomu rozumíme a kolik toho zase vyhrajeme. Někdo se dokonce nechal unést natolik, že začal sázet remízy v tenise. Jinak ale tohle mě neláká, musel bych vstávat časně ráno, fuj

Reagovat
smazaný uživatel

"Jinak ale tohle mě neláká, musel bych vstávat časně ráno, fuj"

Běžná realita, na to by sis zvykl. Já už to mám poslední půlrok tak, že i když mám na půl osmé, vstávám denně v pět. A nejde si na to odvyknout, i když jdu spát třeba v jednu.

Reagovat
Kily

zvykl bych si, i když u mě by to už bylo trochu složitější zvykání si

Reagovat
didosh

já to mám podobně,v týdnu když stávám do práce tak se nemůžu zbudit ale o víkendu jsem vzhůru v pět....

Reagovat
Kily

tak pojď, Rafo, koukej mu to minimálně pořádně znepříjemnit

Reagovat
Manik...

Paráda , 7 bodů je už pěkný náskok, ale pořád Real čeká velká práce. Hlavně se naučit vyvarovat dostání brzkého gólu jak tomu bylo v minulých kolech , naštěstí to pak otočili, ale já bych na to nesázel! Pak nás taky čeká ještě El classico to bude taky řežba

Reagovat
smazaný uživatel

toto mužstvo sa proste musí zachrániť, majú na to

MICHU je najgólovejší záložník primery, chlape si najlepší nechápem, prečo neni ešte v reprezentácií...

Reagovat
smazaný uživatel

poprve v zivote uprimne preju Nadalovi! VAMOS RAFA!!!

Reagovat
blaugrana

Noleeeeeeeeee! Daj tomu hekejúcemu rytierovi čo preto.

Reagovat
blaugrana

Krása. Dnes to bude triple win Novak. Porazíš toho nesympatického smrada, tie vemená v publiku a aj kreténskych rozhodcov. 5x challenge a 5x si mal pravdu.

Reagovat
Kily

no ty vole, hledat chyby v rozhodčích i v tenise, kde rozhodují milimetry a je to tak naprosto omluvitelné

Reagovat
blaugrana

Je, ale nie 5x za sebou...a nie je to prvý krát, čo idú proti Novakovi...

Reagovat
Godwinson

Je to debil, víc by ho měli řezat :)

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Kily

takový sport jako je tenis si ale nezaslouží hromadu skrečovaných zápasů kvůli tomu, že hráč rozlámal všechny svoje rakety a neměl čím hrát, jako kdysi Ivaniševič

Reagovat
Godwinson

Ivaniševiće jsem docela žral, ten jeho Wimbledon mám před očima pořád, to bylo něco :) Ale ani u lámání raket o Djokoviće nejsem proti.

Reagovat
Kily

já měl strašně rád Raftera, ale je pravda, že ta jeho porážka mě tehdy až tak nepálila

Reagovat
blaugrana

Teraz to boli úplné milimetre...

Reagovat
Kily

a já se mám posrat, nebo si urvat límec z toho, že čárový měl mlhu před očima a ty mě tak na základě jednoho jejich opravdu velkého omylu najednou jdeš zatlouct do země?

Reagovat
blaugrana

Ja tu nikoho odo zeme nezatĺkam, ale tých minel už mali dnes na stranu Novaka neskutočne moc...

Reagovat
Yanek

Super vedet, ze i Barcelona jsou lidi a pusobi na ne faktory jako je unava.

Reagovat
hefy

Granero.

Reagovat
blaugrana

Nj, vôbec to nebolo v sezóne 08/09...

Reagovat
smazaný uživatel

To není z tohodle zápasu.. Teď měl na sobě úplně něco jinýho, takový černý oblek s dlouhým černým kabátem. Jestli ono to nebude po té Lize Mistrů, kdy vyhráli všechno, co mohli..

Reagovat
One-Real

Tak to se omlouvam, ja tomu nejak nevenoval pozornost.

Reagovat
smazaný uživatel

No to ti moc nevyšlo

Ae díky za připomenutí nejlepšího roku v historii

To je po vítězství na MS Klubů, kde jsme dovršili 6/6

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

RAFA!!

Reagovat
Kily

mentálně ani herně na Novaka bohužel znovu nemá, ale určitě se ještě porve

Reagovat
Godwinson

Bohužel, už jsem to dávno vypl, nemůžu se na pravděpodobné vítězství toho blba dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

To má Novak takovej backhand vždy? Já už to moc nesleduju, od dob Samprase ( ), ale to se nedivím, že má Rafa tak snížený sebevědomí, když prakticky nemá chvilku oddychu.

Reagovat
Kily

jj, ten backhand má parádní, jenom mu dneska hodinu a půl nefungoval. No Rafa naráží na to, s čím se potýkají jeho soupeři - nesmí udělat chybu a jeden míček ho stojí hodně moc fyzických i psychických sil. Fyzicky je na tom skvěle, ale hlava mu proti Djokovičovi pravidelně odchází, i když ono je to složité hrát někomu, kdo kvalitou a hlavou ostatní převyšuje. A třeba si myslím, že Rafovi by z dlouhodobého hlediska nepomohlo moc ani jedno vítězství, jelikož Djokovič to má tak srovnané, že by prostě šel dál a hodil to za sebe

Reagovat
didosh

Reagovat
rossoneri89

Nolee

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zápas jsem sice bohužel nemohl vidět, ale po shlédnutí záznamu bych neviděl problém ani tak ve fyzické kondici, systému či energii. Všechno je to o špatném zakončení a Messim. Máme stejné problémy jako Real vloni. Nedokážeme dát venku rychlý první gól, pak se trápíme a ztrácíme síly, prakticky v každém zápase. Teď se k tomu přidala zranění, ale na to se klub velikosti Barcy nemůže vymlouvat.

Reagovat
smazaný uživatel

Špatné zakončení taky. Ale když se dostaneme celkově do tří pořadných šancí, tak je prostě něco špatně...

Reagovat
smazaný uživatel

ted bude break

Reagovat
smazaný uživatel

tak ne

Reagovat
smazaný uživatel

NADAL

Reagovat
smazaný uživatel

Novak ho v poslednom sete rozobere

Reagovat
smazaný uživatel

vubec, rafa to dneska prolomí

tohle ho musí nabudit

Reagovat
Kily

já jsem tam na Novakovi ve čtvrtém setu už viděl náznaky frustrace. Ono se není čemu divit, když to opakovaně zavánělo brejkem a nakonec prohrál set, když na konci nasekal zbytečné chyby

Reagovat
smazaný uživatel

jj taky mě udivuje kolik zbytečnejch chyb udělal, tak 5 x zkazil naprosto snadnej winner

Reagovat
Godwinson

NADAL!!

Reagovat
Kenneth

Nadal je magor!! Neskutečně mu přeju.

Reagovat
Kily

po strašně dlouhé době má Rafovo odhodlání, touha a maximální snaha navrch nad Djokovičovou jistotou a suverenitou

Reagovat
smazaný uživatel

mě se hrozně líbí jak je emotivní, přijde mi že si dneska věří, dává do toho všechno

Reagovat
Godwinson

Rozhodčí

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Kily

připlavali

Reagovat
Godwinson

Vážně si užívám, jak ho frustrujou.

Reagovat
blaugrana

Nj, je fakt zábavné, keď ta tlupa slepých kokotov pripravuje o víťazstvo.

Reagovat
Kenneth

Proto ted uznali Djokovicovi micek, ktery byl 30 cm v autu.

Reagovat
Kily

zase pozor, v tomhle je rozdíl, Rafa vzal jestřába a byl to míček pro něho, Djokovič ty jestřáby bral ve chvíli, kdy mu míče padaly na lajnu, soupeř je hrál s problémy a výměny se musely opakovat

Reagovat
Kily

samozřejmě velká chyba lajnového, ale na vývoj zápasu neměla žádný vliv, na rozdíl od chyb na druhé straně

Reagovat
Kenneth

Kdyby si ho nevzal, tak je to micek pro Djokopica, takze rozhodci kazi na obe strany,

Reagovat
Kily

více toho zkazili na druhou stranu a tahle chyba neměla žádný vliv. Vliv mají chyby, kdy zreturnuješ servis na lajnu, dostaneš Nadala do úzkých a najednou zjistíš, že křivdu napravíš tím, že se hraje znovu

Reagovat
Kily

to zase ne, já jsem pro fair play ale Novak nevypadá moc dobře, jestli Rafa nepoleví, tak ho dneska konečně dá

Reagovat
Godwinson

Já taky, Djoković si nic jiného nezaslouží. On vzor fair play rozhodně neni.

Reagovat
smazaný uživatel

A je to v kunde..

Reagovat
Godwinson

Jo!!

Reagovat
Kily

Rafo, Rafo

Reagovat
smazaný uživatel

Pekný break, Novak má ten backhand perfektný

Reagovat
Kily

měl by zase začít častěji využívat servis na tělo

Reagovat
smazaný uživatel

Novak vypadá hodně unaveně. Tak snad to Rafa nějak dá.

Reagovat
Kily

když ztratil hned získaný brejk, tak jsem si uvědomil, že je to fanoušek Realu

Reagovat
smazaný uživatel

je no. Ale kromě mě nikdo není bez vady.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí jsou tragédi. Djokoviče nesnáším, ale dneska mi ho je skoro líto.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vado, v pátým setu dát takovouhle výměnu, tak mě odvážejí na kapačkách.

Reagovat
Godwinson

Nemůže, tvrdě do něj! :)

Reagovat
smazaný uživatel

ten rozhodca to už preháňa

Reagovat
Kenneth

Mohlo to byt 40:0 ale je to vyhoda pro Novaka a mozna rozhodujici moment zapasu.

Reagovat
Kily

Rafa tyhle situace dneska ustává obdivuhodně, těch brejkbolů odvrátil už hodně a především s velkou úspěšností

Reagovat
Kenneth

Dneska to umí ustát oba. Pěknej tenis.

Reagovat
smazaný uživatel

obdiv. Pro oba. Tohle je nadlidský.

Reagovat
smazaný uživatel

super. Tohle byl důležitej moment

Reagovat
Godwinson

Rafa To byly nervy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě se Djokovič vyspal se ženskou?

Reagovat
Godwinson

Trochu infantilní komentář i na tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nic, no. Jen jsem se chtěl dozvědět, proč takhle nasazuješ na člověka, co předvádí takovejhle výkon.

O infantilnosti ať rozhodnou ostatní.

Reagovat
Godwinson

Je pravda, že není ani tak infantilní, jako spíš přiblblý, ale víme odkud vítr vane, takže nepřekvapivě. Hádám, že tobě to "vysvětlovat" by bylo stejné jako nosit dříví do lesa, takže to necháme.

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm, tak teď už má asi každý jasno

Reagovat
smazaný uživatel

v tom ze si ten najvacsi chudak co tento svet vyplul? tak to urcite ano. uz dlho

Reagovat
smazaný uživatel

Žeru ty Rafovy vrtule. Míček letí jakoby do prdele a najednou se stočí přímo do rohu kurtu

Reagovat
Kily

hmm, Djokovičova pohledová únava je pryč

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

míček pro Djokopiča? Jak tak koukám, Kenneth není idiot jen co se fotbalu týče

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Něco k smíchu, uličníku? A prosím, odpusť si dospělé - Ty.

Reagovat
Kenneth

Možná by ses měl přestat starat o ostatní a řešit sám sebe, prospělo by ti to.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen poznamenal, že nejsi idiot jen co se fotbalu týče. Jsou lidi, se kterými se nedá bavit o fotbale, protože jsou fanatici až hrůza, ale jinak to je ok. Jenže u tebe? Tvé reakce, když někdo píše o tobě. Debilní reakce, dokonce i co se tenisu týče. Ty budeš asi celkově zvláštní. Ale dobře, dejme tomu, že Djokoviče nemáš rád a tak dětinsky zkomolíš jeho jméno. Má otázka je, proč? Čím si to zasloužíl?

Reagovat
Kenneth

Neférovým chováním, takový hráč si nezaslouží aby mu někdo přál něco dobrého po jeho výstupu v Davis Cupu.

Reagovat
alcantara

Madridu fandis aj napriek mnohym neferovym zakrokom ci kontroverznym vyrokom.

Reagovat
Kenneth

Madridu sem nezačal fandit s nástupem Mourinha.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Celkem zbytečná otázka, vždyť Djokovič je jeden velký flusanec do tváře fair play.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, teď mi přišlo, že Rafa několikrát neudělal potřebnej krok navíc.

Reagovat
Al Capone

toto je ideální finále, ať ho vyhraje kdokoliv vždycky budu spokojený

Reagovat
smazaný uživatel

Noleeeee...a teraz ho doraz

Reagovat
Kenneth

Kurva . Nevadí, Rafa srovná.

Reagovat
smazaný uživatel

aaaaaaaaaaa...............doprdele

Reagovat
smazaný uživatel

jjjjjjooooooooooooo

Reagovat
Kily

vůbec u toho nedýchám, bude ze mě skvělý potápěč

Reagovat
Kenneth

Neskutečné, to finále má všechno. Asi nejlepší jaké sem kdy viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych řekl, že nádherný bylo i finále tuším Paříže, kde hrál Rafa s Fedexem. Ale jestli bylo lepší, to nevím.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

pro mě byl jednoznačně nejlepší wimbledon 2008 - finále.

Reagovat
Losinho

Reagovat
miky10

Reagovat
Losinho

Mně se nejvíc líbilo finále Wimbledonu 2008, kde Rafa v úžasném zápase porazil Federera.

Reagovat
alcantara

Prve tri sety urcite nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně jako pamětníkovi se hodně líbily zápasy Samprase s Agassim, to byly taky neuvěřitelně vyrovnaný mače. Nejvíc si ale pamatuju Samprase proti Larrsonovi, tuším, že také na AO, kde prohrával v třetím setu 2:0 na sety a asi 1:4. Pete se o pauze rozbrečel, kousl se a zápas vyhrál. To byly emoce, které jsem u tenisu v životě nezažil.

Dnes to bylo ale taktéž úžasné, tenis je báječnej a hodně emotivní sport.

Reagovat
smazaný uživatel

Novak! přece jen to je menší zlo než Rafa....

Reagovat
Kily

nj, je to šampion

Reagovat
smazaný uživatel

Jooooooo...Noléééé Neskutočný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženě. Bohužel.

Ale byla to nádherná podívaná.

Rafa je stroj.

Reagovat
Kenneth

Zaslouženě, škoda, ale nádherný tenis.

Reagovat
blaugrana

Noleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. olééééééééééééééééééé!!!!!!!!!!!!!!!§

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to zamrzí, ale musím Novakovi zaslouženě pogratulovat. Každopádně krásná bitva, jako kily jsem ani nedýchal. Neskutečný, co ještě v pátém setu předváděli. Smekám.

Reagovat
Losinho

Nevadí, Rafa se držel FO ovládne, pokud vydrží zdraví. A srbskej šáša bude mít co dělat, aby se dostal aspoň do semifinále.

Reagovat
Kily

tohle bych netvrdil, Djokovič byl loni nejlepší i na antuce, Rafu si povodil v Římě i Madridu a sehrál s ním na jeho antuce dva nejjasnější zápasy. A troufnu si napsat, že nebýt porážky od Fedexe, tak vyhrál i French Open

Reagovat
Losinho

V Paříži bude Rafa, pokud zdraví dovolí, podle mě dominovat. Federer se dostane daleko určitě, pod Lendlem se zlepší i Murray. Zato Djokovič tu fazónu určitě nezopakuje.

Reagovat
alcantara

Podla coho usudzujes?

Reagovat
Losinho

No, tu první půlku loňské sezóny prostě nezopakuje, o tom se snad hádat nechceš. O tolik ostatní nepřevyšuje.

Reagovat
alcantara

Federer dokazal pravidelne opakovat svoje fantasticke rocniky, to iste moze dokazat aj Djokovic, je to rovnako pravdepodobne ako nepravdepodobne.

Reagovat
alcantara

Toto finale som radsej nemal vidiet, pekne sa mi tenis na par mesiacov zhnusil

Reagovat
miky10

Noleeeeeee!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kolko to presne trvalo hodín?

Reagovat
alcantara

5:48

Reagovat
Kenneth

Blbost, trvalo to určitě přes 6 hodin.

Reagovat
miky10

5:53 - podle oficiálních statistik.

Reagovat
penepi

Srbský šašo zase. Najviac som to prial RF, snáď im to ukáže na tráve.

Reagovat
smazaný uživatel

No pokial budú pokračovať v trende "spomaľovania trávy" tak Fedexove šance budú klesať ...

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Tomekcz

djokovic je posr.na herecka, zase tam predvadel to svoje hnusny divadylko a zdrzovani az Nadal vypadl z tempa

Reagovat
blaugrana

Ty si tiež kvalitná trubka.

Reagovat
Al Capone

Reagovat
Kily

přesně, ten hajzl zařídil, aby začalo pršet a musela se zatáhnout střecha, kvůli které byla přestávka, to už je fakt humus

Reagovat
Infi

To zní jak barcelonská škola

Reagovat
Kily

hráči Sportingu se asi taky nechali unést tenisem

Reagovat
REPLIKATOR

Zurutuza aneb Co všechno se dá stihnout za 7 minut od začátku

Reagovat
penepi

Zurutuza je iný kráľ. V 2. a 3. minúte si dá dva góly a v 7. minúte si vystrieda.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Penalta ! ale to by bolo zase len sci-fy

Reagovat
smazaný uživatel

penalta, a celkom jasná

Reagovat
miky10

Jasná.

Reagovat
alcantara

Asi ano, raz za cas nam rozhodcovia mozu aj pomahat, Teixeira bol vcera jednoznacne nas.

Reagovat
Jerichoo

raz za čas, môžu aj pomáhať? či zle vidím?

Reagovat
alcantara

Veru, zle vidis

Reagovat
Jerichoo

a čo za tým to ste, keď by vám mali rozhdcovia pomáhať. trošku prehnané vyjadrenie, nemyslíš

Reagovat
alcantara

Nemyslim, vzhladom k tomu, co nam neodpiskali vo Valencii, Getafe ci v derby.

Reagovat
Jerichoo

tak to škoda reči potom, keď si myslíš že vám rozhodcovia len škodia..

Reagovat
alcantara

To si samozrejme nemyslim, to iba zlyhava tvoja dedukcia a schopnost citat.

Reagovat
vocasisko

Klidně penalta, i ta Cescova vysoká noha byla foukatelná. Včera jsme si body nezasloužili.

Reagovat
smazaný uživatel

Byla. Stejně jako ta po faulu Pepeho na Alexise.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutočné prečo zas vyťahuješ Real

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Kenneth

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Uplně stejné situace, nevím čemu se smějete

Reagovat
miky10

Já se směju tomu, že zase musíš vytáhnout něco na Real. I když už se stane ta vzácnost, že fanoušci Barcy přiznají, že jim rozhodčí pomohl, přijde Migueli a připomene momenálně už úplně nepodstatnou situaci proti Realu. Prostě nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já jsem přiznal, že to byla penalta.

Jen mě zaráží, že když někteří fanoušci Barçy řekli, že ve stejné situaci, kdy Pepe sestřelil Alexise to byla penalta, tak se tu mohli někteří realisti posrat

A podivej se kdo tu to video dal, fanoušek Realu, takže nevim kdo víc řeší rivala

Reagovat
smazaný uživatel

pytal som sa na nazor Ale ako vas najvacsi trol, vidis vsetko ako utok, takze ta chapem

Reagovat
smazaný uživatel

nie, ze ty si najvacsi trol, ale rovnako ako vas najvacsi trol Ze ho nasledujes. Kedze ta veta vyznela hocijak

Reagovat
smazaný uživatel

A proč tě tak zajímá nějaká penalta v našem zápase ? VY se přece staráte pouze o svů klub ne ? Jen mi přilo divné, že každý tohle viděl jako jasnou penaltu, ale když podobně ( řekl bych že uplně stejně) sestřelil Pepe Alexise a někdo zmínil, že to byla penalta, tak to fanoušci Realu rázně odmitli

Reagovat
smazaný uživatel

Kedze som zato nebojoval a niesom vodca fanusikov Realu Madrid na Eurofotbale, tak mi to moze byt jedno co pisali a nepisali iny na suboj Alexis vs Pepe

Reagovat
F.Torres

jasná pencle

Reagovat
Kokesh

Ono celkem zajímavý, že zrovna jemu toho prochází až až...těch žlutých má zrovna ve Španělsku vidět daleko víc.

Reagovat
smazaný uživatel

A este jedna vec- video asi nebolo zverejnene co? http://www.fotbalnaplno.cz/content/fotbal-xavi-se-nevybirave-oprel-do-hracu-realu Takto to moze zase len bulvar byt. Nechapem preco ked odkazuju na video, tak neni prilozene k clanku. Ved uz ine veci boli zverejnene a ked to nehovori Xavi nahy, tak nevidim problem v zverejneni. A ten koniec je asi tiez trosku humor, kedze sa spanielsky zvaz velmi nezaoberal Pepem...

Reagovat
vocasisko

jestli to dobře chápu, tak ho měla při tom natočit Barcelonská klubová kamera a následně to pak někdo měl zveřejnit?

Reagovat
smazaný uživatel

aha klubova Oci mi vybije...Tak potom som ticho Ale tak zas na konci pisu,ze sa to do medii dostalo...

Reagovat
vocasisko

čekal na natáčení pro klubovou televizi, tak jsem si to z toho odvodil, každopádně, myslím, že kdyby to byla pravda, tak to má Marca jako hlavní zprávu dne, ale Marca mlčí

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.marca.com/2012/01/27/futbol/equipos/barcelona/1327681490.html

Pro něj ale žádný problém, pro culés je bůh navždy a u madridistů je už nějaký čas na úplném dně. Stejně si myslím, že bez kamer takhle mluví skoro každý hráč Realu nebo Barcy.

Reagovat
vocasisko

tak jsem blbě koukal ale stále nikde nevidím video

Reagovat
smazaný uživatel

Novinári predsa musia z niečoho žiť Snažia sa robiť senzáciu aj tam kde nie je.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to video viděl. Naznačil, že hráči Realu byli v šatnách emotivní a s ironickým, blaženým úsměvem řekl, že neumí prohrávat. A co si pamatuju, tak o nikom neřekl, že by byl zvíře, ale že tam byly zákroky jako od zvířete.

Reagovat
smazaný uživatel

Socky paráda, len tak ďalej

Reagovat
smazaný uživatel

jj len tak dalej Najma o tyzden

Reagovat
vocasisko

Stejně tak Getafe . Jestli bude stále chybět Di Maria a přidá se z té dvojice zranění k němu aspoň Xabi. Tak by mohlo Getafe rozpoutat zase to svoje peklo a nějakej ten bod vám vzít.

Reagovat
smazaný uživatel

Lenze tu sa jednalo o Sociedad a nie o Getafe, ale aspon krasne demostrujes pi*oviny, ktore pise Migueli o trosku vyssie Xabi hrat bude, ale chapem, ze pri sedembodovom naskoku treba dufat...

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě narostla křídla, aby jste zase nespadli na držku jako posledni roky

Reagovat
smazaný uživatel

mne praveze ako poslednemu narastli kridla, lebo drzim sa pri zemi aj napriek tym siedmym bodom. Este nas caka Nou Camp aj San Mames. Vazne Migueli ja niesom ten, kto rata s tym, ze je naskok iba 4 body

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Další zápas, co jsem neviděl, a další ztráta. Škoda, liga se nevyvíjí dobře, šance ale pořád je, Madrid začne také ztrácet, otázka je, zda my toho dokážeme využít.

Zajímavé je, že pokud by v La Lize všechny nastřelené tyčky a břevna skončily gólem, Barcelona by byla na prvním místě s tříbodovým náskokem. Na kdyby se nehraje, ale je zřejmé, jak je současná situace vyrovnaná a v půlce soutěže ještě není rozhodně nic jasné.

Reagovat
penepi

Páči sa mi, ako sa všetci nádejate, že začneme strašne strácať... Ale aspoň sa človek zasmeje. A to čo si chlapče myslíš, že vy už nestratíte?

Reagovat
miky10

Každý tým si vybere krizi, a protože Barcu už potkala/potkává, zatímco Real ne, dá přecijen se předpokládat, že ve zbytku ligy bude spíš ztrácet právě Real. Ale to je těžký no, každej si jedete to svoje...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo i rela měl herní krizi. Rozdíl mezi nema letos je ten, že u barcelony se herní krize=výsledková krize. Real letos dokáže zápas urvat i když hraje tužku. Zásadní rozdíl mezi něma.

Reagovat
smazaný uživatel

"otázka je, zda my toho dokážeme využít"

Mňa sa páčí ako si chytrý ako stádo opic, ala čísť poriadno nevieš.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten los máme o kúsok lepší ako vy, hlavne záver ligy kde hráme s Realom doma. Najväčšie problémy čakám doma s Valenciou, v Atleticu a Seville. Po Seville je už ten los celkom prijateľný, Espanyol, Athletic doma by sme mali dať + Clasico doma.

Real na druhej strane hrá v Athleticu, Getafe, na Nou Campe, možno aj konečne Atléti narobia problémy a v Osasune, ktorá rozhodne nie je príjemný súper, to ale ani pre Barcu.

Ideálny scenár : Na konci ligy rovnaký počet bodov, avšak vzájomné zápasy pridelia titul Barcelone

Reagovat
Kokesh

Oprava: Hororový scénář.

Reagovat
Kenneth

Levante venku, Osasuna venku.

Reagovat
smazaný uživatel

Osasunu som spomenul, Levante pomaly ale isto stráca to čaro z prvej časti sezóny, ale isto to nebude ľahký zápas.

Reagovat
Kenneth

Gijon hrál taky vždy piču, ale když přijel Real nebo Barcelona tak to zabetonovali že bylo kurva těžký vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Vedia sa vyburcovať a makajú, naše posledné výsledky s nimi :

1:0

1:1

1:0

Reagovat
Rssa

Včera se mi naše hra pěkně znechutila, ale co naplat. Nejlépe to za mě řekne asi Peter Nagy...

http://www.youtube.com/watch?v=0d1KeWqTYIk&feature=related

Reagovat
smazaný uživatel

od Nagya sa k vam hodi ina pesnicka http://www.youtube.com/watch?v=AjFbpd3waSU

Reagovat
Rssa

To je přece letošní cíl Realu

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

500. pre bodové dotiahnutie Realu v poslednom kole

Reagovat
smazaný uživatel

Nic není nemožné, ale tady by se musel stát zázrak.

Reagovat
johan14

Tak toto kolo za 1. Už pred pohárom som tu písal, že by ma vôbec neštvalo keby Real vypadol. Konečne skončí to hlúpe sústredenie na Classico. Ide sa na La Ligu a v vo finále LM to Barca schytá a nikto si už nespomenie na zápasy proti FCB počas dvoch sezón. Nie je ešte koniec no vyzerá to príma. A to sa ešte doliečujú zranení hráči, Mou bude mať len problém koho nasadiť. Culés už moc neveria a to je najlepšie znamenie že to ide správnou cestou.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

neuveritelne kolko takych golov uz dal..a ze to bolo tentokrat lavackou

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem prečo sa zakopáva v Turecku Určite má pekný balík, inak by tam nehral.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase o krok vpred pred Kopym

Reagovat
Al Capone

a o kolik, že to má být?

Reagovat
smazaný uživatel

16 a viac vyhravam ja, 15 a menej vyhrava on

Reagovat
Infi

Tak snad se hráči Realu nechají uvelebit 7 bodovým náskokem, jako někteří zdejší fanoušci, kteří si nedokážou připustit, že můžou ztratit, když se dosud Realu daří

Reagovat
smazaný uživatel

Leden byl herně náš nejhorší měsíc a z odpovědí hráčů je cítit, že takový už nechtějí opakovat.

Reagovat
Infi

To pořád neznamená, že neztratíte.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to určitě. Ale i ve vaší životní formě jste nasekali dvě ztráty za půlku ligy, takže my si můžeme dovolit i čtyři. Pokud ale loňskou formu nenajdete, tak klidně i šest nebo sedm. Sedm bodů se ve Španělsku stahuje strašně blbě, přesto je to samozřejmě i nadále velmi otevřené.

Ještěže tady ty moje prognózy hráči nečtou, teď musí hlavně tvrdě makat, mají před sebou dalších pět zápasů v Madridu, které musí vyhrát a 13 kol před koncem už doufám budeme moudřejší.

Reagovat
Infi

Tak my holt musíme spoléhat na to, že se stane zázrak a už prostě ztrácet nebudeme a vy naopak nějaké ty body od cesty necháte. Klíčové bude pravděpodobně Clásico a naše venkovní zápasy, protože tam letos je nás největší kámen úrazu. Jestli se něco nezmění, tak se můžem jít klouzat.

Reagovat
Kily

já to vidím tak, že máte obrovskou šanci rozhodnout už právě v těch zápasech, které hrajete v Madridu. Venku bych reálně čekal nějakou ztrátu plynoucí z uspokojení, doma to uhrajete, vytvoříte ještě větší tlak na Barcelonu a dost možná ji zlomíte, jelikož se taky může stát, že třináct kol před koncem bude náskok činit devět a víc bodů

Reagovat
Kily

a do karet vám hraje i to, že nejtěžší zápas téhle série hrajete za týden, tedy dostatek času na odpočinek a je to s dostatečným předstihem před osmifinále Ligy mistrů, máte to rozehrané ještě lépe, než se podle bodového rozdílu zdá

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to už delší dobu bylo rozehráno lépe, než se zdálo, protože jsme měli skoro od začátku ligy o dva venkovní zápasy víc než Barca a já se těšil na to, jak to bude vypadat, až se to srovná. Co jsem taky mohl dělat jinýho, ono mít doma skóre 43:2 a venku 16:10, to člověk prostě musí věřit, že z toho něco kápne.

Reagovat
Kenneth

A fanoušci Barcelony, pro které je to jen o 4 body, protože Clasico je automaticky už dopředu vyhrané.

Reagovat
Al Capone

a ty se jim divíš? José určitě zase bude chtít hrát připosraně a to je zase velká šance, že ztratíme, ale kdo ví

Reagovat
Infi

Počkej myslíš Martyho, který nepsal že to je o 4 body, ale o 4 body, které případně nemáme v rukách?

Reagovat
Al Capone

Vale, já si říkám, že posledních pět minut už v pohodě dohrají a radši si pustím film a oni to tak poserou

Reagovat
smazaný uživatel

Socky krásně. Góly liga potřebuje jako sůl.

Reagovat
smazaný uživatel

trapas...

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou dementi.. Ale Valencii teď hooodně věřím. Jediná výhra jim dává šanci poprat se o postup, tipuju odvážně 3:1, cejtim, že by se mohlo zadařit. Kdy jindy taky už

Reagovat
Kily

já ze zvědavosti koukal ráno na kurzy k tomu středečnímu zápasu a na nás bylo 6,5, v tuhle chvíli už to spadlo na 5,5, i tak bych minimálně neprohru zkusil

Reagovat
smazaný uživatel

5,5 je neskutočný luxus. Na fortune mám konto, ale tam sa ešte zápas neobjavil, takže som zvedavý aký kurz ponúknu.

Reagovat
smazaný uživatel

cozee? Já to dotedka teda nezkoumal, ale poslat treba 1-2 kila na vyhru Vale se mi uz ted jevi jako docela jasna vec v tom pripade!

Reagovat
Kily

já už se asi přestanu přemlouvat a konečně si někam pošlu peníze. Už ráno mě obrovsky nalomil kurz 1,66 na Djokoviče, na to bych tak litra klidně poslal, ta středa může znamenat definitivní zlom

Reagovat
Kily

navíc když budu sázet proti Valencii, tak ona začne vyhrávat, další dobrý důvod

Reagovat
smazaný uživatel

já dal treba na ligový clásico 3 kilca na Barcu just in case letos

Reagovat
Kily

moc riskantní, případná remíza by znamenala zklamání na obou frontách

Reagovat
smazaný uživatel

mne v tu chvili stacilo neztratit naskok teda

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna Valencii sudí v zápase s náma vcelku pomohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno velikánske OT, čo si o tom myslíte?

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1eZX930YDVU#!

Reagovat
smazaný uživatel

NO to ACTA jednoznacne!

Reagovat
smazaný uživatel

Naše média informujú, že sa po svete nekonajú demonštrácie proti tomuto zákonu:

http://bebzol.com/pl/Demonstracje-w-calej-Polsce.52630.html

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky, no Cenzura.. V Praze ma bejt ve ctvrtek myslim ted.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=pVkV-qIbxSE

Culés mohou slavit, Busquets přišel o titul pro největšího simulanta.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten titul mu vyfouknul už před pár týdny Pepe. Sergio by musel na hřišti nafilmovat zástavu srdce, aby Pepeho trumfnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem fanda Realu, tak mi tu neargumentuj Pepem. Narážím na to, co udělal Busquets proti Interu předloni, jak se ještě krásně rozhlížel. Za to mu měli doživotně zakázat start v profi fotbalu a nejenom jemu za podobný ostudy světového fotbalu...

Reagovat
smazaný uživatel

je naprosto irrelevantní, čí jsi fanda. Ale dáváš Sergiovi nějaký titul, tak ti píšu, že ten titul už nepatří jemu.

S tím zákazem, doufám, jen sranduješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že se můžeš snažit jak chceš,ale každému se vybaví spíš Pepe=hovade, než Pepe=simulant..takže Busquets bude navždy simulující hovado

Reagovat
smazaný uživatel

ne nesranduju, za simulace bych trhal smlouvy a registrace...

Reagovat
smazaný uživatel

a jen mimochodem o tom rozhlížení - koukni na poslední clásico. Pepe už se "Sergiovo očko" naučil taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinač Pepe je dement o tom žádná, nemíním ho v nejmenším obhajovat, jenom simuluje prostě míň, než Busquets...

Reagovat
F.Torres

Jak to zkouší Jirko, to ti nikdo nezbaští...

Reagovat
smazaný uživatel

nezbaští. Protože nemusí. Přesvědčí se sám

Reagovat
johan14

Tak tomu to nevyfúkne nikto, je to historicky najväčší hajzeel vo futbale( možno ešte Schumacher na MS 1982 ). Hráč je to výborný ale jemu najviac sedí Pepkova taktika.

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslím, že najväčší simulant je Rivaldo, MS 2002

Reagovat
smazaný uživatel

Fanusikovia Barcelony ti vsak budu svätosväte tvrdit, ze oni uz najvacsich simulantov nemaju Po prvom zapase u nas v pohari to tvrdit mohli a mozno sa k nim pridali aj ini fanusikovia, ale po druhom opat spadli naspat tam, kde boli Busquets a po novom uz aj Fabregas. Je velmi tazke priznat, ze taka spinavost, ako Busquets proti Interu alebo Barcelona v prvom zapase semifinale LM 2010/2011, sa len tak nevidi Och a argumentovat Pepeho ,,očkom" je fakt uzasne Sa normalne pozrel na rozhodcu popri tom, ako ho bolela noha. Trosku diametralny rozdiel oproti tomu, ked ta niekto netrafi do ksichtu, ale aj tak sa zan chytis a pozres sa na rozhodcu ci sa nachytal V Pepeho pripade bolest predstierana nebola. Messi aj Fabregas isli na Pepeho s jasnym cielom. Prepac, ze som sa ti tu rozpisal. Nechcel som, aby si si bral k srdcu debilne nazory, ktore vidis o par riadkov nadomnou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Motta sa Sergia samozrejme dotkol, neviem, preco zase klames, taktiez je uplne irelevantny (ne)dotyk Alvesovej nohy, to vie najlepsie on sam, CK bola udelena spravne. Zase to nezvladas.

Reagovat
DreamTeam

"cervena karta spravne "

Reagovat
smazaný uživatel

Ja aj keby som to nezvladal, tak sa pozrem na tabulku a hned mi je lepsie Alvesa som ani neriesil, ale dakujem, ze si spomenul dalsie vase divadielko

Reagovat
alcantara

Nj, ako dieta v skolke.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som ten zapas videl v priamom prenose-viem velmi dobre ako sa Alves spraval, ale dakujem ti aj za tuto info

Reagovat
Infi

Zajímavé, Busq je za největší simulantské hovado od Interu, stačila jediná simulace. Teď sice padá často, ale to snad jako jediný. Takové pády po zákroku nezákroku umí i ten váš královský klub. Mascherano zasimuluje 2x v Clásicu, největší simulant co navykl Barceloně. Fabre teď spadl, taky je z něj krysa. Pedro taky zasimuloval 1 v Clásicu a od té doby je simulant. Pepe si popadá jak hruška, Busqyho neslavnější pády okopíruje do detailu, ale prostě neeeeee, na něj ani slovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe je hovado, ale proti vam sa nemoze vazne porovnavat

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme narazal sa na simulacie. Vo fauloch sa nemozte rovnat

Reagovat
Infi

Tak v simulacích máme jen jednu fakt svini a to Sergia. Uvidíme jak se Alexis vybarví.

Reagovat
smazaný uživatel

nova posila barcelony?

Reagovat
smazaný uživatel

presne to samy me napadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Ti, jenž mluví o rozhodčích, jsou looseři. Dani Alvés (středa)

Někteří sudí jsou arogantní a zaujatí proti nám. Leo Messi (včera)

V dosavadním průběhu sezony nám několik jasných penalt odepřeli. Valdés (včera)

Reagovat
smazaný uživatel

a? toto robí Real aj Barcelona bežne... niečo nové?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že jsi nepochopil podstatu jeho příspěvku. Dani Alvés nepřímo nazval svoje spoluhráče Messiho a Valdése loosery. To se přece v andělském klubu nedělá.

Reagovat
DreamTeam

no uz jsem tu cetl nekolik nazoru ze Barca se na rozhodci nevymlouva

kazdopadne ta pointa tho prispevku je opravdu nekde jinde..

Reagovat
vocasisko

a to sis vycucal z prstu nebo to psal Blesk, či to bylo ve Snídani s Nohou?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

urcite nie Taka typicka blboska od mousebreaker...

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio Busquets - největší simulant fotbalové historie.

http://www.youtube.com/watch?v=5kSxQghBD9

Reagovat
smazaný uživatel

Najväčším simulantom futbalovej histórie je bez debaty Cristiano Ronaldo

Reagovat
F.Torres

bejvávalo, už ho herec z bollywoodu překonal

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ti neviem, Kristína má na youtube aj 20 minútový diving manual, na neho Bus nebude mať nikdy

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
F.Torres

tak na Ronalda je taky mnohonásobně víc faulu na zápas než na herečku, ale to ty taky asi nepochopíš, navíc Ronaldo je starší a má tho víc odkopáno, ale to ti taky asi nedochází

Reagovat
smazaný uživatel

Čo to je za argument? Písal si že Sergio je najväčším simulantom histórie, pričom Kristína má tých pádov 20 krát viac.

Reagovat
F.Torres

tak čím víc je na něj faulu, tím víc má pádů a pak se to video dělá přeci jen snáz...Ty mi něco povidej když tady se obhajuješ tím, že na youtube má ronaldo dlouhý videa o simulování

Reagovat
smazaný uživatel

Na rozdiel od teba som sem dal aspoň funkčný link.

Reagovat
F.Torres

to seš teda borec jako, takže kdo má víc videí na youtube, tak je podle tebe větší simulant?

Reagovat
smazaný uživatel

No youtube je skvelým argumentom pri určovaní najväčšieho simulanta všetkých čias. Nejde o to kto má koľko videí, ale o to že CR má tých simulácií omnoho, omnoho viac

Reagovat
F.Torres

argumentovat youtube je hovadina a ty pády jsou zaviněný tím, že jak sem psal na Ronalda je mnohonásobně víc faulu a většinou ty fauly jsou, když je ronaldo ve sprintu. Busquets ten se po dotyku válí na zemi jak postřelená srnka a v tom je ten rozdíl

Reagovat
smazaný uživatel

OK, ako myslíš...mám lepšie veci na práci

Reagovat
smazaný uživatel

Nech to tak.. Aspoň Cristiano dokáže pobavit..

http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=fvwp&v=GjIfjHacRkE

Reagovat
F.Torres
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

a eště k tomu, pád=simulace?

Reagovat
DreamTeam

tak to ani zdaleka.. takovy DiMaria je mnohem horsi..

ale Busketa je proste jen jedna.. to se neda videt jak ho po kazdem stretu malem odvazi rovnou do nemocnice at se neco stane nebo ne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Di Maria je tiež solídny letec. V súčasnosti má tých simulácií CR menej, ale v tomto športe ho len tak ľahko neprekonajú.

Reagovat
DreamTeam

je spousta mnohem horsich .. treba takovy Valbueana ten byl vzdycky kdyz jsem ho videl na zemi po kazdem stretu.. Iniesta je taky skvely ochotnik a Ronaldovi zdattne konkuruje

a takovych hracu budou mraky

Reagovat
smazaný uživatel

busketa alebo inak Bukvit(c)a

Reagovat
vodka

SUAREZ

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pánové je hodně velký rozdíl mezi tím spadnout když ucítím "vítr v zádech" a pak se jakžtakž zvednout, to dělá asi tak půlka Barcelony i Realu a tím, co dělá Busquets a jak jsem byl poučen i Pepe, tj. hrát teatrální divadýlko ještě pomalu půl hodiny po simulaci...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně bych jim za to dával cenu za demenci, protože tohle si může dovolit nějakej Franta Vocásek hrající za Horní Dolní pralesní ligu a ne někdo koho sleduje několik kamer a milionů očí u obrazovek...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
DreamTeam

presne tohle a takove veci dela Busketa neustale

Reagovat
Infi

Jak se podíval jestli mu neteče krev

Reagovat
smazaný uživatel

Mal mu Gennaro jednu utnúť, možno by sa aj krvi dočkal.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes Osasuna AtleticoM 2 a mam cely tiket

Reagovat
smazaný uživatel

ked ti to vyjde, tak si ten tiket zasluzis

Reagovat
smazaný uživatel

to bude o prsa

Reagovat
Kenneth

Cristiano: "Manchester United, to slovo už nechci slyšet, žiju Madridem!!"

Reagovat
smazaný uživatel

Žebrák, takto sa vyjadrovať o klube ktorý z neho vychoval top hráča?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to myšleno o možném odchodu zpět, jak neustále někdo spekuluje. Cristiano se už několikrát vyjádřil tak, že v Anglii měl druhý domov a Manchester navždy zůstane v jeho srdci.

Reagovat
smazaný uživatel

kazdy tam vidi len to, co chce vidiet to sa necuduj Mna vsak zaujima celkovo aj tato sprava. Mas link?

Reagovat
smazaný uživatel

Nezdá sa ti, že si tie dve tvrdenia trocha odporujú?

Reagovat
smazaný uživatel

To sa mna nepytaj...ja som take cosi nenapisal a ani necital. Vyjadrim sa, az ked si to precitam, lebo Cristiano nikdy netajil to, ako mu Manchestru United zalezi. S Fergusonom vola doteraz a ma tam kamaratov. Toto by im nespravil...neverim.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ho máš asi veľmi rád, keď sleduješ aj to s kým si volá a že tam má kamarátov

Reagovat
smazaný uživatel

no ne asi...zaujima ma o nom vsetko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nemam, já ho to taky neslysel rict, ale vim, ze se uz podobne vyjadroval i driv a rozhodne to neni mysleno spatne proti United, to jsem chtel predevsim zduraznit

Reagovat
smazaný uživatel

chcem vidiet clanok alebo rozhovor, kde to povedal. Das mi prosim link?

Reagovat
Kenneth

Zkopíroval sem tuhle citaci z facebooku Realu, každopádně nevěřím že to řekl. Jen sem chtěl vidět reakce.

Reagovat
Infi

(-_-)

Reagovat
smazaný uživatel

tak z oficialneho urcite nie a ked ano, tak od niekoho z diskusie Cize to ma asi taku vahu ako Messi voci Terry Crewsovi

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho: "Los que intentaron provocar divisiones y crear conflictos son los mismos que ahora escriben que el Madrid va a ser campeón." aneb

"Ti, kdo se pokusili vyvolat rozkoly a sváry, teď píšou, jak bude Real mistrem". José, jsi borec a máš pravdu

Reagovat
Ragazzo d'oro

Atleti potom závěru můžou být rádi, že jsou rádi.

Kdyby nebyl Adrián sobec, mohli si v poklidu dojít pro vítězství. Takhle to byly pěkný nervíky.

Reagovat
smazaný uživatel

panove, radsi se uz na to psani souhrnu a previews tady v ty sekci vyse*te a zavrete to. je to ostuda, neustale plne chyb a akorat jste pak k smichu.

ad osasuna-atletico: nejenze zadnej "coke" za atletico nehraje, to si pletete s jednim hracem sevilly, ale ani zadnej gabi dneska rohovy kopy nerozehraval, protoze sedel doma v madridu u televize a stal za zluty karty. rohy dneska kopal ten vas "coke" alias "koke". radsi to cely zruste, tohle je furt...

Reagovat
smazaný uživatel

aneb pan hruska by mel budto zacit sledovat zapasy, nebo aspon pouzivat spolehlive zdroje, kdyz uz to odnekud kopiruje...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no...nebud nanho az taky prisny. Na svoj vek sa snazi velmi dobre a raz bude pisat bez chyb. Nemoze byt kazdy ako Fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

ja vim, ze je to do jiste miry vuci nemu tvrde, ale kdyz dostavam plat, tak se snazim odvest solidni praci a pokud budu delat chyby, tak o praci prijdu. tak to zkratka chodi (vetsinou)

Reagovat
smazaný uživatel

a podivat se aspon na to, kdo na to hriste nastoupil, pripadne zkouknout sestrih golu/zapasu, proste k te praci patri. a nezlob se na me, zabere ti to pet minut...

Reagovat
-Kopy-

no smiř se stím, že už to tu nikdy nebude jako za legendární trojice kyslík, kopy, vincent

Reagovat
smazaný uživatel

je důležitý, se umět pochválit

Reagovat
Kily

Kily: Kopy, zápasy už dávno skončily a komentáře pořád nikde, co je zase?

Kopy: Grilujeme, tak mě to nezajímá

Reagovat
-Kopy-

to se stalo jednou, jinak jsem měl někdy komenty i minutu po zápase hotové

Reagovat
smazaný uživatel

Legendární? Akorát web znalo míň lidí, hádali jsme se o stejné blbosti, ale měli k tomu víc času a prostoru...

Reagovat
smazaný uživatel

řekl bych, že nejsou redaktoři. Holt Primera zajímá čím dál míň lidí. To vidíš i tady na diskusi. Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Šebýku, v pohodě, Miky je ok, "původem" je Angličan, ale o PD pečuje, akorát má na to málo lidí, tak třeba píše těch preview a komentů za víkend deset, takže se chybička vloudí...

Reagovat
smazaný uživatel

tak vis co, ja to do jisty miry chapu, ale tohle se porad opakuje

kdyz nejsou lidi a musi to delat nekdo z jine sekce, tak nekoho najmete. tohle je myslim nedustojne portalu rozmeru EF, ktery se pysni podnadpisem "specialista na evropsky fotbal" a pritom v mistnich previews a souhrnech se opakuji fakticke chyby...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele