Primera División - souhrn 18. kola

10.01.2009, 22:00, aktualizováno 11.01.2009, 22:59
Komentáře a souhrny
Sevilla se opět vrátila na druhé místo díky výhře v La Coruňi. Třetí tak je Valencia, která absolovovala přestřelku s Villarrealem. Real vyhrál hladce 3:0 na Mallorce, Atlético nezvládlo domáví zápas s Bilbaem, Betis taktéž doma prohrál s Malagou. Gijon přehrál Valladolid a Numancia porazila Getafe. Espanyol zachránil v nastaveném čase alespoň bod ze zápasu s Almerií, Barcelona v závěru otočila utkání v Pamploně...

Deportivo La Coruña - Sevilla FC 1:3

10.01.2009 20:00

Góly: 34. Rodolfo Bodipo - 50. Luís Fabiano, 78. Renato, 90+3. Diego Capel

Sevilla dokázal vyhrát na La Coruňi, otočila zápas, i když hrála celou druhou půli jen o deseti hráčích. Drží se tak v popředí tabulky.

Konečné skóre znělo 1:3. Sevilla tak porazila Depor podruhé ve čtyřech dnech. První výhra byla v první utkání čtvrtfinále Španělského poháru na půdě Sevilly. Depor šel do vedení po trefě Bodipa, vyrovnal Luis Fabiano a chvilku před koncem rozhodl o zisku všech bodů pro Sevillu Renato.

První šanci měl hostující Luis Fabiano, ale střílel těsně vedle. Na druhé straně pálil po dobré akci Guardada nepřesně Bodipo. Napodruhé už byl Bodipo úspěšný, překonal Palopa na přední tyči a Depor vedl 1:0. La Coruňa byla při chuti, další šanci Bodipo zahodil střelou mimo, čtyři minuty před půlí navíc Maresca loktem trefil právě Bodipa a byl vyloučen.

I přes početní oslabení poslal kouč Sevilly na hřiště místo beka Crespa útočníka Kanoutého. A vyplatilo se. Kanouté oklamal Zé Castra, naservíroval míč Luisi Fabinaovi a ten srovnal skóre. To vše v 50. minutě. Zápas byl od té doby vyrovnaný, zdálo se, že žádný z týmů nechce opravdu vyhrát. Po uvolnění Capela a centru Kanoutého ale posunul Sevillu do vedení hlavičkou Renato. Pak se domácí gólman vyznamenal proti střelám Sergia a Lopa, v nastaveném čase tedy pojistil výhru Sevilly Capel. Po rychlém brejku mu na gól nahrál Jesús Navas.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Villarreal CF 3:3

10.01.2009 22:00

Góly: 1. Rubén Baraja, 10. David Villa, 79. Edú - 45. Fabricio Fuentes, 76. Joseba Llorente, 83. Giuseppe Rossi (pen.)

Valencie doma v krásném utkání jen remizovala s Vilarrealem i přesto, že byla po většinu utkání nebezpečnějším musžtvem, ovšem trochu hloupá penalta v závěru jí seberala tři body. V tabulce se netopýři propadli na třetí pozici, Villarreal zůstává šestý.

Valencii se povedl vstup do utkání, když vstřelila branku hned v první minutě, kdy se prosadil středopolař Baraja. V páté minutě mohlo být vyrovnáno, Renan však vytáhl pokus Ibagazy na břevno, aby o minutu později hlavičkoval Gonzalo Rodriquez opět jen do břevna domácí branky.

V desáté minutě to bylo už 2:0, když Albelda skvělou přihrávkou vyslal Davida Villu, který si zasekl míč a levačkou na přední tyč prostřelil brankáře Diega Lopeze. O pár minut později zahrozili hosté, jmenovitě Rossi, který ale svůj pokus nasměroval jen do náručí Renana. Hrálo se ve velmi vysokém tempu, Ibagazovu střelu z dvacáté minuty opět lapil Renan. Ve 37. minutě si vytvořil Villarreal další velkou šanci, Llorente dokonce už svojí hlavičkou překonal Renana, jeho pokus mířící do branky ale na brankové čáře vyrazil Marchena.

O minutu později si vypracovali gólovou příležitost zase domácí, po Joaquinově rohu pálil Silva z voleje do břevna. I u další akce Valencie byl Joaquin, který nacetroval míč na nohu Maty, který trefil tyč hostující branky. Do třetice Joaquin, který zakončoval pro změnu sám, jeho individuální akce skončila tvrdou ranou těsně vedle branky Diega Lopeze. V samém závěru prvního poločasu Villarreal snížil na 2:1, po rohovém kopu zůstal nikým neatokovaný uprostřed pokutového územi Fuentes, jenž bezproblémů překonal Renana.

První šanci druhého poločasu měl hostující Cazorla, který úplně osamocený netrefil míč tak jak by chtěl a mířil mimo branku. Na druhé straně hřiště pálil po více než hodině hry Villa z voleje mimo hostující branku. V 74, minutě to byl David Silva, který skvěle našel svojí přihrávkou našel Villu, jenž ve vyložené šanci mířil nad branku. Na druhé straně vychytal Cazorlu v tváří tvář gólman Renan.

V 76. minutě se další hráč Villarrealu dostal sám před brankaře Renana, který tentokráte vychytal Llorenteho, ke kterému se však míč odrazil a od brankové konstrukce vyrovnal na 2:2. V 79. minutě se ale skóre opět měnilo, na centr Maty si naběhl Edu, který svojí hlavičku poslal přesně k levé tyčy hostující branky a Valencie se tak znova ujala vedení.

O dvě minuty později se dostal znovu Edu k hlavičce, tentokráte po centru Joaquina, brankář Diego Lopez předvedl skvělý zákrok proti Brazilcově hlavičce. Na druhé straně nebezpečně hlavičkoval Godin, jenž ale prostor mezi třemi tyčemi netrefil. V 83. minutě Joaquin hloupě fauloval v pokutovém území Capdevilu a nařízenou penaltu proměnil Rossi.

Italský útočník mohl v 87. minutě poslat Villarreal do vedení, to by však svojí střelou musel překonat dnes výborného Renana. Na druhé straně hřiště musel předvést gólman Diego Lopez výborný zákrok proti Villove střele. Valencie v závěru přitlačila Villarreal, k brance to už ale nevedlo.

Více informací k zápasu

CD Numancia - Getafe CF 2:0

11.01.2009 17:00

Góly: 8. José Javier Barkero (pen.), 80. Daniel Díaz (vl.)

Numancie potřetí v řadě vyhrála na domácím stadionu, tentokráte to odneslo Getafe, které prohrálo na Nuevo Estadio Los Pajaritos 2:0. V tabulce se nováček letošní soutěže posunul na čtrnácté místo, naopak Getafe po třetí prohře v řade spadlo na třinácté místo.

Utkání hodně ovlivnilo vyloučení brankaře Getafe Roberta Abbondanzieriho už ve čtvrté minutě, kdy argentinský brankář srazil k zemi Exteberriu a uviděl od rozhodčího Alvareze Izquierda červenou kartu. První střelu utkání si ale připsalo Getafe, konkrétně Granero, který však branku netrefil. V osmé minutě ale skórovali domácí, z penalty se trefil Barkero. První poločas byl co se týče tempa a šancí velmi chudý. Hra se odehrávala především ve středu hřiště a diváci neviděli takřka žádné zajímavé akce.

Druhý poločas pokračoval podobným stylem, Numancie kontrolovala hru a dopředu se příliš nehnala, zatímco Getafe se v deseti jen těžko prosazovalo. Povedlo se to v 65. minutě střídajícímu Soldadovi, který po individuální akci protáhl brankáře Juana Pabla. Getafe čím dál tím více otevíralo hru a bylo otázkou času kdy se domácím povede brejk. Stalo se tak deset minut před koncem utkání, kdy se Aranda v pokutovém území dostal ke střele kterou tečoval do vlastní sítě stoper Getafe Diaz.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Real Madrid 0:3

11.01.2009 17:00

Góly: 3. Arjen Robben, 17. Raúl, 66. Sergio Ramos

Třetí vítězství v řadě dosáhl Real Madrid poté, co vcelku bez problémů porazil Mallorcu na jejím hřišti v poměru 3:0. Iker Casillas udržel čisté konto a kapitán Raúl oslavil svůj 500. zápas v bílém dresu gólem. Naopak Mallorca začíná mít vážné sestupové starosti.

Po rozporuplných výkonech začíná zvedat Real pod novým koučem Juande Ramosem hlavu. Důkazem byl zápas 18. kola na Ono Estadi proti Mallorce, který Bílý balet zvládl bez větších problémů a vyškolil Mallorcu z efektivity a dal zapomenout na nepříjemné momenty, který zažil na jejím hřišti v minulosti.

Oproti předpokladům nastoupil poprvé za Mallorcu v brance Aouate místo Luxe. Do obrany byl zařazen i David Navarro na úkor Jurada. Hosté zachovali vítěznou sestavu proti Villarrealu.

Real začal zčerstva a hned první střela na bránu skončila gólem. Ve 3. minutě přihrál v brejku Higuaín Robbenovi, ten si to namířil přímo k bráně a střelou mezi nohy překonal debutujícího Aouateho. Domácí odpověděli až za deset minut střelou kapitána Aranga, která šla vysoko nad.

I druhá střela Realu skončila v síti. Po akci Gaga s Robbenem si odražený míč stáhl Higuaín, vřítil se do pokutového území a naservíroval míč Raúlovi, který elegantním gólovým zakončením oslavil v 17. minutě půl tisícovky zápasů v dresu Realu.

Také třetí akce hostí zaváněla brankou. Ve 25. minutě pronikl zprava Robben, ale před Higuaínem zachránil Aouate. Real kontroloval utkání, fungovala mu obrana i střed zálohy a tak zápas plynul v poklidném tempu. Trochu vzruchu přinesly dvě situace z 35. minuty, kdy nejprve Casillas akrobatickou rybičkou zachránil před Webem a následně opět pronikal po straně Robben, ale dostal se s míčem až do zámezí.

Těsně před poločasem nastřelil Mario Suárez bombou jen Pepeho. Do šatny odcházeli více spokojení hosté.

Hned počátek druhé půle přinesl trochu vzruchu při jediném kiksu Pepeho v obraně, který ovšem jeho kolegové zažehnali. Pak pálil do Casillase Cléber Santana a na druhé straně nad Sneijder. Teprve 54. minuta přinesla první gólovku Mallorcy. Po centru Scaloniho a přiťuknutí Weba přehodil z první Arango Casillase i branku.

Pak měl šanci Robben, ale místo přihrávky volil typické sobecké vedení míče, které přišlo nazmar. Pak hlavičkoval do Casillasovy náruče Arango a Robben po průniku střílel s tečí Aouateho jen do tyče. Ve stejné 66. minutě padl třetí gól Realu. Gago místo střely volil centr přes celé vápno, do něhož se položil Sergio Ramos a opět mezi nohama překonal Aouateho, který marně reklamoval ofsajd.

Zápas byl rozhodnut, hosté kontrolovali průběh utkání, a tak řídké nebezpečí hrozilo pouze ze standardek. Jako v 78. minutě, kdy pálil z přímého kopu z dálky vedle Sneijder, nebo tři minuty před koncem po rohu Realu, kdy střílel do brankáře vystřídavší Huntelaar.

Real se vítězstvím posunul na druhé místo La Ligy, zatímco Mallorca bude muset zabojovat, aby setřásla sestupové starosti.

Více informací k zápasu

Racing Santander - Recreativo Huelva 1:1

11.01.2009 17:00

Góly: 33. Jonathan Pereira - 43. Javier Camuñas

Ihned po zahájení zápasu se domácí chopili iniciativy a na svého soupeře tlačili jak se dalo. Otevřít skóre mohl už v 7. minutě Nikola Žigič, avšak na hostujícího brankáře Asiera Riesgona nevyzrál.

Na druhé straně se do slibné šance dostal Javier Camuñas. Proti němu však stál domácí brankář Toño a jeho střelu s přehledem zlikvidoval.

Poté se domácí znovu dostávali do tlaku. Výborně organizovaná obrana Huelvy však odolávala domácím s přehledem. Jenže přišla 33. minuta a centr z pravé strany. Obránci si evidentně nevšímali osamoceného Jonathana. Přesně na toho se také snesl vysoký balon. Sám hráč neměl se zakončením žádný problém a otevřel skóre.

O necelé tři minuty později to mohlo být pro Huelvu příjemnější, po chybě Ezequiela Garaye se do šance dostal hostující Camuñas. Ten však na Toña podruhé nevyzrál.

Tato akce měla být, ale pouhou předzvěstí toho, co přijde. Výbornou individuální akcí se blýsknul Camuñas. Prošel přes domácí obranu a napotřetí konečně vyzrál na Toña.

Do poločasu bylo tedy srovnáno. Ten druhý začal lépe pro hráče domácího Racingu. Do slibné šance se dostal Žigič po výborném centru Serrana. Zakončení se však domácímu útočníkovi nepovedlo podle představ a tak se brankový stav neměnil.

V řadách Huelvy se šance většinou režíroval Camuñas. Tentokrát narazil připravenému Rafaelu Barberovi, tomu však střela nesedla a branku soupeře ani netrefil. Poté však hra ztratila na atraktivitě a o šance začala být nouze. Poslední vetší šanci utkání měli na svědomí hráči hostů a znovu se o to postaral aktivní Camuñas. Jeho střelu však Toño vytáhl na roh.

Utkání poté skončilo remízou 1:1 a oba celky se rozešly s jednobodovým ziskem.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - Real Valladolid 2:1

11.01.2009 17:00

Góly: 19. Carmelo, 36. David Barral - 88. García Calvo

Sporting Gijon si připsal druhé vítězství nad Realem Valladolid během čtyřech dní. Hosté tak nepotvrdili vzestup formy a možný atak evropských pohárů. Dvougólové vedení zajistili domácím Carmelo a Barral, za hosty v závěru už jen snížil García Calvo. Valladolid hrál navíc hodinu o deseti bez vyloučeného Marcose.

Sporting nebyl o tolik lepší, ale spíše efektivnější. Týmy se nějaký čas oťukávaly, úder domácích přišel ve 20.minutě. Přihrával Barral a Carmelo se trefil přesně do pravého spodního růžku. Navíc se Valladolidu brzo vyfauloval Marcos. Nejprve viděl žlutou kartu za tvrdý zákrok na Morána, pak druhou žlutou za faul na Michela. To vše v 32.minutě. V 37.minutě zvýšil Barral už na 2:0. Tentokrát se Carmelo změnil v nahrávače a Barral usměrnil do sítě míč, podobně jako předtím jeho kolega.

Valladolid poslal do obrany místo Marcose Oscara Sancheze. Sporting si ale náskok udržoval s přehledem, i když to bylo za cenu toho, že se hra odehrávala ve středu hřiště. Navíc dobrá forma Valladolidu se v této sezoně spíše vztahuje na domácí hřiště. V 87.minutě tak trefa zkušeného Garcíi Calva znamenala jen snížení. To zprava odcentroval Henok Goitom a García Calvo se prosadil hlavičkou. Valladolid tak bude moci Gijonu obě prohry vrátit hned v následujícím zápase, v odvetě španělského poháru.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Athletic Bilbao 2:3

11.01.2009 17:00

Góly: 16. Antonio López, 90+2. Diego Forlán - 45+2. Koikili, 50. Álvaro Domínguez (vl.), 66. Fernando Llorente

Zasloužené vítězství si připisují fotbalisté Athleticu Bilbao, na stadionu Vicente Calderón přehráli Atlético 3:2. Madridští zažívají špatný vstup do nového roku, po prohrách s Valencií a Barcelonou nezvládli ani utkání proti papírově slabšímu soupeři a předsezonní ambice dostaly další trhlinu a nespokojení fanoušci to svým miláčkům dali pořádně najevo.

Utkání se mírně zpozdilo kvůli řádění domácích fanoušků, kteří házeli sněhové koule na gólmana Athleticu Iraizoze. Příznivce madridského celku se nakonec podařilo uklidnit, ale Iraizoz musel čelit další hrozbě, tentokrát čistě fotbalové. Ve 14. minutě ho překonal nechytatelnou střelou Antonio Lopez a poslal Atlético do relativně brzkého vedení.

Bylo však očividné, že svěřenci Javiera Aguirreho nejsou ve své kůži. Athletic zlobil, nadějné příležitosti si vytvořili Koikili, Orbaiz a Llorente. Zaslouženého vyrovnání se Bilbao dočkalo těsně před poločasovým hvizdem, když Koikili nachytal gólmana Franca dalekonosnou střelou.

Fanoušci Atlética, kteří už v předchozím klání Copa del Rey proti FC Barceloně volali po odchodu trenéra Aguirreho, měli další důvod k nespokojenosti po pěti minutách druhého poločasu, Bilbao se dostalo do vedení 2:1. Inkasovanému gólu předcházela další chyba tradičně nejistého obránce Tomáše Ujfalušiho, ten totiž v blízkosti své branky ztratil míč, kterého se zmocnil Llorente a polostřelu španělského útočníka si srazil do sítě Alejandro Domínguez.

O několik minut později mělo Atlético z pekla štěstí, když Velezovi nebyl uznán gól pro údajný ofsajd. Nicméně madridští si špatným výkonem o další inkasovaný gól přímo koledovali a nebylo divu, když v 66. minutě udeřil Athletic potřetí. Střídající Gabilondo našel Llorenteho a ten se nemýlil. Zoufalost Los colchoneros podtrhl Maniche, když šel za brutální faul na Orbaize do sprch.

Aguirreho tým neměl na pevnou obranu Bilbaa recept, výjimkou byly ojedinělé šance Forlána a Agüera. Až v samotném závěru obrana hostů polevila a Diego Forlán snížil na konečných 2:3.

Více informací k zápasu

Real Betis - Málaga CF 1:2

11.01.2009 17:00

Góly: 38. Achille Emaná - 19. Apońo (pen.), 90+2. Eliseu

Betis opět selhal, měl dva vyloučené hráče a nakonec prohrál doma s Málagou 1:2. Červenými hříšníky byli Melli s Emanou, vítězný gól dal až v nastaveném čase hostující Eliseu.

Betis začal diktovat tempo hry, útočil, ale pozorná obrana Málagy jej do střeleckých příležitostí nepouštěla. V 18. minutě ale otevřela skóre Málaga. Nacho byl ve vápně atakován dvojicí Nelson a Juanito, upadl a sudí pískl spornou penaltu. A Apoňo ji proměnil. Ve 23.minutě bylo domácím ještě hůře. Bez předchozího karetního varování totiž dostal za faul na Apoňa červenou kartu Melli. Málaga byla nebezpečná, Nacho přihrál do šance Bahovi, ale ten střílel z voleje nad branku už téměř překonaného gólmana Ricarda. Ve 38.minutě bylo vyrovnáno. To se z trestného kopu trefil přesně Achille Emana. Na obou stranách ale fotbal doprovázala spousta nepřesností.

Ve druhé půli poslal Betis na hřiště čerstvou sílu, Damiá místo Juanmy. Málaga zase Eliseua, jehož chvilka přišla až úplně na závěr. V 55. minutě zahrozil Betis. Damiá centroval zprava, zakončoval Sergio García a dobrý zákrok musel vytáhnout gólman Goitia. O minutu později si hráči role vyměnili, ale Goitia byl opět pozorný. Poradil si pak i s pokusem Emany. Za domácí naskočil do zápasu čerstvý Xisco. V 68.minutě viděl druhou žlutou kartu za faul na Eliseua Emana a Betis tak musel dohrávat o devíti lidech! Domácí to pak zkoušeli hlavně zdálky, jmenovitě Xisco a Mehmet Aurelio, ale bezúspěšně. V 79.minutě musel proti Sergio Garcíovi skvěle zasáhnout gólman Goitia. Na druhé straně neproměnil dvě své šance Duda. Brejk Betisu zase nedokázal dotáhnout Xisco. Rozhodnutí přišlo v první minutě nastaveného času. Po odraženém míči byl úspěšný Eliseu.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - UD Almería 2:2

11.01.2009 19:00

Góly: 62. Román Martínez, 90+5. Nicolás Pareja - 4. Kalu Uche, 54. Kalu Uche

Zasloužená remíza v kvalitativně velmi dobrém utkání se zrodila na Estadio Olímpico, kde se utkal domácí Espanyol s Almerii. V tabulce zůstává Espanyol na osmnácté sestupové pozici, zatímco Almeria je čtrnáctá.

Hostující Almerii se povedl skvělý vstup do utkání, když už ve 4. minutě si útočník Kalu Uche naběhl na kvalitní centr Maného a přesnou hlavičkou překonal bezmocného brankáře Kameniho. Espanyol inkasovaný gól zaskočil a už tak psychicky slabý celek poslal do kolen. Almeria byla v prvním poločase lepším musžtvem, další šanci měl Soriano ve 26. minutě, ovšem z úhlu branku netrefil. Kalu Uche se v dalším útoku dostal znovu k hlavičce, tentokráte však zamířil nad branku domácího celku. Do konce poločasu už žádnou záznamu hodnou akci diváci neviděli.

Do druhého poločasu vstoupili domácí o hodně aktivněji, velkou šanci měl Sergio Garcia, který však nejlepší možnou chvíli na střelu prováhal a nakonec z jeho akce nic nebylo. Naopak na druhé straně se z ničeho nic v pokutovém území objevil Kalu Uche, který pěknou ranou na přední tyč překonal Kameniho. Smolné utkání pro Espanyol pokračovalo po hodině hry, kdy Luis Garcia nasměroval svůj přímý volný kop do šibenice hostující branky, z brankové čáry však jeho pokus však skvělě vyhlavičkoval obránce Pereira.

V 62. minutě prolomili domácí svoji neschopnost vstřelit branku, Parejův hlavičkový pokus brankář Diego Alves jen vyrazil na kopačky Romána, který neměl problém snížit na 1:2. O pět minut později si naskočil na centrovaný míč Coro, jeho hlavičku brankář Diego Alves znovu jen vyrazil a sám Coro měl před sebou odkrytou branku, kterou ale nepochopitelně přestřelil. Pár minut před koncem chyboval brankář Carlos Kameni, když špatně vyběhl a Kalu Uche mohl zkompletovat hattrick, to by ovšem jeho pokus nesměl těsně před brankovou čárou vykoupnout stoper Chica. A hosty to mohlo v závěru více než mrzet, v 94. minutě napřáhl z trestného kopu Pareja a krásnou ranou vyrovnal na 2:2.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - FC Barcelona 2:3

11.01.2009 21:00

Góly: 63. Miguel Flańo, 73. Walter Pandiani - 45. Samuel Eto'o, 80. Xavi, 85. Lionel Messi

Barcelona v hektickém závěru strhla vítězství na svou stranu a po výhře 3:2 si stále drží na čele komfortní dvanáctibodový náskok. Hvězdou večera byl Argentinec Lionel Messi, který celé utkání kraloval a svůj výkon korunoval vítěznou trefou.

Barcelona se podle očekávání ujala otěží zápasu, ale často narážela na pevný obraný blok domácích. Až v jedenácté minutě se k individuálnímu průniku nadechl Messi, ale byla z toho jen tyč. Při chuti byl také Thierry Henry, který si poradil se zadákem Pamplony, ale z bezprostřední blízkosti na Fernándeze nevyzrál.

Osasuna se dostávala k míči zřídkakdy a gólman Barcy Victor Valdés musel řešit první vážnější moment až v 41. minutě, kdy po centru Juanfrana hlavičkoval do jeho náruče Pandiani. Nevýrazný byl opět Samuel Eto’o, který se poslední týden hledá, nicméně právě kamerunský útočník byl autorem vedoucí branky. Chladnokrevnou střelou zakončil akci svého parťáka Lionela Messiho. Pro Eto’oa je Osasuna nepochybně oblíbeným týmem, v osmi zápasech jí vstřelil rovných sedm branek.

Druhý poločas zastihl favorita v útlumu, přesto měli gól na kopačkách Keita i Henry, přičemž gólovější parametry měla střela francouzského ostrostřelce, kterou Roberto Fernández s námahou zneškodnil.

V 63. minutě rozradostnil Estadio Reyno de Navarra vyrovnávajícím gólem Puňal, který se prosadil přes duo Alvés a Busquets po rohovém kopu. Chvíli nato Pep Guardiola stáhl ze hřiště Henryho a nahradil ho Iniestou, který se mu jako žolík osvědčil v minulém kole proti Mallorce.

Barcelona si přijela do Pamplony pro tři body, což pocítil na vlastní rukavice brankář Roberto, když ho Eto’o prověřil tvrdou střelou, z následné dorážky mohl skórovat Messi, ale štěstí bylo na straně soupeře.

V 67. minutě došlo k nečestnému chování hráčů Osasuny. Záložník Barcy Busquets potřeboval po nevybíravém zákroku ošetření, Messi, ač byl v blízkosti pokutového území domácích, přestal hrát, ale jak se říká: "Za dobrotu na žebrotu". O míč ho obral Juanfran a po útoku do rozhozené obrany katalánského celku musel zachraňovat Valdés. Na hřišti poté došlo k potyčce, kterou odnesli žlutou kartou Valdés a Pandiani.

Další akce Osasuny už gólem skončila. Juanfran vyškolil Abidala a zakončující Pandiani poslal domácí do překvapivého vedení 2:1. Barcelonu však předcházející momenty nabudily k heroickému závěru. V 80. minutě Alvés vybídl ke střele Xaviho a mozek Barcy pohotovou střelou vyrovnal na 2:2.

V 85. minutě Messi opět ukázal, proč je momentálně považován za nejlepšího hráče světa. Argentinský fenomén vzal odpovědnost na sebe a krásnou táhlou střelou k pravé tyči dostal hosty do vedení. Z utkání se následně stala exhibice, hráči Barcy takřka nepůjčili soupeři míč a sami mohli vedení navýšit, ale střídající mladíček Bojan nevyužil perfektně načasovaného vysunutí od Messiho, když střílel jen do brankáře.

Barcu to příliš trápit nemuselo, z Pamplony si veze důležité tři body za vydřené vítězství 3:2 a od svých pronásledovatelů si stále drží luxusní odstup v podobě dvanáctibodového náskoku.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona18152154:1347
2.Real Madrid18112538:2635
3.Sevilla FC18105327:1635
4.Valencia CF18104436:2434
5.Atlético Madrid1893641:2930
6.Villarreal CF1886430:2530
7.Deportivo La Coruña1893623:2230
8.Málaga CF1884627:2728
9.Sporting Gijón18801026:3724
10.Real Valladolid1872926:2723
11.Athletic Bilbao1865724:2723
12.Racing Santander1857620:2322
13.Getafe CF1856724:2921
14.UD Almería1855819:2720
15.CD Numancia18621024:3620
16.Real Betis18531022:2518
17.Recreativo Huelva1845915:2817
18.Espanyol Barcelona1836917:2815
19.RCD Mallorca18351018:3514
20.CA Osasuna1827919:2613

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (355)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ač je mi sympatičtější Depor, Sevilla dnes vyhrála naprosto zaslouženě. Depor jim nestačil ani, když byl druhý poločas v početní výhodě (Maresca je fakt vůl, takhle se zbytečně ohnat na půlce si zaslouží pořádný flastr …).

Jestli se uvažuje o útočníkovi typu Larsson, neváhal bych a podal nabídku za Kanouteho. Technicky vyzrálý fotbalista, umí si najít prostor v šestnáctce a navíc má i skvělé fotbalové myšlení. Dneska muž zápasu, hrál až v druhém poločase, ale fantastickými přihrávkami měl prsty v prvních dvou brankách.

Luise Fabiana bohužel sráží jeho horkokrevnost, útočník je to parádní, ale nechá se otrávit úplnými zbytečnostmi….

Deportivo dneska zklamalo, před zápasem jsem od nich čekal minimálně bod, protože doma jim to klape. Navíc hráli proti deseti. Ale je pravda, že kvalita kádru tam taková není a zatím hrají na hranici svých možností. Ale na víc než UEFU to asi nebude.

Reagovat
Xavi

Já bych ještě vyzdvíhl výkon Romarice, ten už se mi líbí delší dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mi se zdál Romaric slabší oproti předcházejícím zápasům. Ale je to skvělý hráč, fyzicky silný, technicky vyzrálý. Jeden z mých oblíbenců.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

mimo temy:Kupil som si PES 2009 na PS2 a cital som na nete ze tam bude licencovana Liga majstrov, ale ja ju tam akosi nevidim, alebo neviem najst. Vedel by mi niekto poradit kde tam je alebo ci tam vobec je na platforme PS2. Vopred velmi pekne dakujem.

Reagovat
didosh

Myslím že kdybys to tam měl tak si toho všimneš je to v té základní nabídce hned první UEFA CHAMPIONS LEAGUE!!!To by bylo ale divné kdyby jsi to tamk neměl já to normálně na PC mám tak asi jako všichni

Reagovat
didosh

Valencia ale šlape!!!!

Reagovat
GEGE

Valencia

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu trenérovi Villarrealu se ta náhrada povedla.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je reklama na fotbal. Hrajeme skvěle, jen škoda toho gólu teď, ale Villarreal si ho zasloužil, měl taky velké šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Prvotřídní fotbal, obrana Villarrealu je na ručník, jeden do jednoho. Svou naivitou mi připomínají Polsko na Euru 2008.

Reagovat
smazaný uživatel

Chvílema fakt jak na hokeji, samej samostatnej nájezd.

Reagovat
-Kopy-

Krásnej fotbal, akorát to mohli být už 5:0 a je to 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu objektivity. Villarreal toho měl dost.

Reagovat
-Kopy-

říkám mohlo ty objektivito.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jdi, ty subjektivito.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Xavi

Tak 5:3 když už.

Reagovat
didosh

Je tak!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Mata dneska prvotřídní.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

To je strašná houpačka. Penalta ale byla dobře písklá....

Reagovat
-Kopy-

Prostě 2:0 a z jasných šancí břevno a tyč, to rozhodlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Ježiši, to mě muže nasrat takovýhle utkání. Byli jsme lepší, měli jsme vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Juchu, skoda ze Villareal nevyhral, sance na to mel, ale Valencia taky, rekl bych zaslouzena remiza

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne zasloužená.

Reagovat
$dolar$

Njn Villareal bylo trochu stastnejsi muzstvo , ale tohle je fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Je... Dnes jsme si třeba zase zasloužili prohrát my s Boro...

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych, že zasloužená.

Reagovat
$dolar$

viz. vyse, ale nijak zvlast bych to neprehanel, Vale mela trochu vice sanci aby vyhrala, ale nebylo to jako clasico

Reagovat
smazaný uživatel

Já si nemůžu pomoci, dneska jsme na ty tři body rozhodně měli víc, než Ponorka.

Reagovat
$dolar$

Ano ja jsem to tak i chtel napsat, ale ne o moc navic na konci jste mohli i nekolikrat inkasovat

Reagovat
smazaný uživatel

To spíš VillarReal. Jak jsi to sledoval?

Reagovat
$dolar$

Po vyrovnavacim golu na 2:2 sel VilaRReal nekolikrat do protiutoku do rozhozeny obrany a bylo to dost nebezpecny

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle tým neznám, tys fakt čuměl na něco jiného

Reagovat
$dolar$

A sakra zase spatne ted uz me spanhel uplne zblbnul - Tak oprava VILLARREAL

Reagovat
smazaný uživatel

Opět.

Reagovat
$dolar$

Ja vim ja vim PS: VILLARREAL

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to Villarreal taky, ovšem ten mohl inkasovat neporovnatelně více i v první půli. I v poli jsme většinu zápasu dominovali.

Reagovat
$dolar$

Tu jsem jaksi nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale to pak nemůžeš soudit, jak to mělo dopadnout.

Reagovat
$dolar$

Tak ja jsem cetl na eurosoportu report ze zapasu prvni polocas, druhej jsem videl na justinu. V prvnim jste meli sance v druhym byl Villarreal trosku lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší tedy rozhodně nebyl.

Reagovat
$dolar$

I drzeni balonu tomu napovida 48-52

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal není o statistice...

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno není o držení míče.

Reagovat
$dolar$

Taky jsem nepsal ze je

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ale psals, že to napovídá, což tady neplatí.

Reagovat
$dolar$

Ale plati.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
$dolar$

Ty umis dobre reagovat

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Nauč se konečně správně napsat název klubu, kterému fandíš.

Reagovat
$dolar$

Njn uz bych mel

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherný fotbal, šancí tři Mestally o to ta remíza bolí víc. Přišlo mi, že po odchodu Albiola naše defenziva absolutně nevěděla.

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia byla podle mě o gól lepší, ale tak to chodí, nedáš - dostaneš. Každopádně jedno z nejpohlednějších utkání tohoto ročníku. Především první poločas byl reklamou na fotbal.

Všechno se hrálo po zemi, narážečky, chytré přihrávky, práce s míčem v maximální rychlosti, šance, góly. Zpravil jsem si chuť po nepovedeném odpoledni.

Penalta dost přísná, ale to nemění nic na tom, že Joaquin ho nesmyslně přidržel.

Reagovat
-Kopy-

Díky, snažili jsme se, chybělo nám trochu toho pověstného štěstíčka...

Reagovat
smazaný uživatel

Mně ta penalta přišla ok, ani ne moc přísná. Jinak jakožto milovník technického fotbalu jsem dneska plesal, už tolik jsem neplesal jako fanoušek.

Reagovat
$dolar$

Penalta byla naprosto opravnena

Reagovat
smazaný uživatel

Zato, jak to Capdevila přihrál, bych to nepískl. Takový druhý Švancara.

Reagovat
$dolar$

Kdyby to neprihral tak to ti vasi rozhodci nepisknou Ale piskat se to melo .

Reagovat
smazaný uživatel

Eto'o x Villa, zajímá bitva o Pichichi. Podle mě do toho promluví ještě Messi (ale ten je spíše připravuje) a Agüero.

Reagovat
-Kopy-

Ale když to člověk porovná s PL...to se snad ani nedá porovnávat...

Reagovat
smazaný uživatel

Teď si uhodil hřebíček na hlavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Presne nulova organizace hry, hraci zbesile pobihajici mimo sve posty

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on Miguel nemohl hrát víš? Proto Albelda hrál na pravém beku....

Reagovat
$dolar$

Ok ten se ti poved, bod pro tebe PS: ja myslel celkovej obraz hry a vsechny posty

Reagovat
smazaný uživatel

To, že jsou hráči pohybliví ještě neznamená, že nejsou dobře organizovaní.

Reagovat
$dolar$

Uz toho nech, ty vis jak to myslim kazdej hrac by mel mit nejakej svuj prostor a to ze Renan beha nekde v utoku neni fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já teda radši gólmana, co včas vyběhne a zlikviduje střelu, než gólmana, co čumí na čáře, jak mu mičuda rozvlňuje síť.

Reagovat
smazaný uživatel

Poslouchej, je to asi jen můj názor, Villarreal jsem viděl poprvní v sezoně, ale nezůstával Lopez právě na furt čáře?

Reagovat
smazaný uživatel

Lopéz je letec. Ne já to pochopil s tím Renanem v útoku tak, že se Dolarovi nelíbí, že tak vybíhá. No tak jsem na to reagoval. Vyběhl dobře a to hned několikrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Já Tě pochopil, ale chtěl jsem vědět, zda jsem viděl to s tím Lopezem správně...

Reagovat
smazaný uživatel

Lopéz je svělý brankář, který nemá potřebu někam běhat... Radši se vytáhne nějakým pěkným zákrokem, než aby stahoval balóny někde na malém vápně...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Ty aby ses nevyjádřil...

Reagovat
$dolar$

No ma uplnou pravdu

Reagovat
$dolar$

To chces rict ze v PD jsou lepsi golmani nez v PL ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi nějaký vztahovačný, můj příspěvek měl co dělat pouze s Renanem, ale když už ses zeptal, tak ano, myslím, že ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že kvalita brankářů jak v La Lize, tak v PL je srovnatelná...

Čech, Saar, Reina, ... jsou kvaliltativně na úrovni Casillase, Asenja, Palopa i Asenja.

Reagovat
smazaný uživatel

V PD jsou bratři Asenjaovi?

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Oba dva patří mezi evropskou špičku! Když už za Valladolid nechytá jeden, zmákne to ten druhý...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

To od vás není pěkné.

Reagovat
smazaný uživatel

Musel jsem se nějak zachránit, když už jsem se dopustil podobného faux pas!

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
$dolar$

A kterej z nich ma prednost?

Reagovat
smazaný uživatel

Většinou Sergio...

Reagovat
$dolar$

Ok.

Reagovat
$dolar$

Chapu ze jsi tam musel dat Asenja dvakrat Kdyz vyjmenujes ty nejhorsi golmany PL tak mozna ano, ale ja myslel ty nejlepsi - Given , Green, Friedel ...

Reagovat
smazaný uživatel

... Gordon.

Reagovat
$dolar$

No, toho bych dal spis na uroven Reiny

Reagovat
smazaný uživatel

ech

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

...zapomněl si na Harta nebo Jamese...

Reagovat
$dolar$

Jestlis nepochopil to bylo uplne vazne .

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, pochopil...ale byl jsem si jistý, že má ironická poznámka na oba chlapce bude pochopena...

Reagovat
$dolar$

Ok Uz je pozde

Reagovat
smazaný uživatel

...oh no...

Reagovat
$dolar$

To jsem cekal. Jenom jeste k tomu porovnavani, ja bych to vubec nedelal. Proste jsou tri nej ligy a kazdemu se libi neco jinyho. Mne PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne BL.

Reagovat
$dolar$

Ta je taky krasna dokonce ji mam po PL nejvic rad

Reagovat
smazaný uživatel

Teď nevím jestli nebo .

Reagovat
$dolar$

Proc?

Reagovat
smazaný uživatel

Zato že ji máš rád, že je až druhá nejoblíbenější...

Reagovat
$dolar$

Takze ty stavis Leverkusen vys nez Sunderland?

Reagovat
smazaný uživatel

Já stavím jen něco někdy víš...

Reagovat
$dolar$

Kurna to je na me moc tezky

Reagovat
smazaný uživatel

Aby ses nezhroutil...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli teď již na nic neodpoví, máš ho na svědomí!

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

* výš

Reagovat
smazaný uživatel

Já třeba Leverkusen stavím výše než Sunderland... ale nevím, jestli se tady nebavíte v ironické rovině...

Reagovat
$dolar$

No spis on fandi tem muzstvum Jo ale jinak diky zes mi to rekl

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může nikdo fandit Sunderlandu? Mě je v Premier league nejsympatičtější Nottingham Forrest...

Reagovat
smazaný uživatel

A proč by nemohl? Spíš nikdo nemůže fandit Nottinghamu Forest v PL, protože tam nehraje...

Reagovat
smazaný uživatel

No ne asi! ...chápu ale, že ironické poznámky na současnost jednoho z nejúspěšnějších anglických klubů minulosti jsou v tuto ranní hodinu nemístné...

Mě je de facto jedno, kdo komu fandí a koho nesnáší. A radši mám fanoušky menších klubů, kteří si nehrají na mistry... Sám jím jsem a na mistry si asi nikdy ani ve Fifě nezahraju...

Reagovat
$dolar$

To je dobre ja mam hrozne rad Leyton Orient

Reagovat
smazaný uživatel

Napadla mě jediná otázka: "Proč?" ... Fandíš někomu v PL nebo jsi zarytým zastáncem La Ligy?

Reagovat
$dolar$

Nn PL u me vitezi a nejradsi mam Chelsea, Newcastle, Bolton. V PL mam rad Villarreal Jinak Leyton mam rad, protoze kdyz jsem byl mensi a v FMku me vyhodili z Chelsea tak jsem sel trenovat Leyton a tam se mi vedlo nadmiru dobre

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, hraním fotbalových managerů případně her vzniká oblíbenost vůči menším klubům....

Reagovat
smazaný uživatel

Minulosti? Bohužel jen té předválečné...

Reagovat
smazaný uživatel

Předválečné? Nottingham Forrest jako vítěz PMEZ ti asi unikl?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem Sunderland.

Reagovat
smazaný uživatel

Mj. jdu na hokej, zatím zdar tedy.

Reagovat
$dolar$

Ja taky, na Rangers.

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj! My dnes přejedeme Capitals i s tou jejich kozou.

Reagovat
$dolar$

To teda jo uz dostavate 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Kdepak... Pleky ujel v oslabení.

Reagovat
$dolar$

Parada my taky vedem, krasne zabojoval Pruchyc nahral a Brandon dal gola

Reagovat
smazaný uživatel

Ale my nevedem...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec po té divočině v třetí třetině jsme vyhráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj!

Reagovat
$dolar$

Cau a dobrou.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdar.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se díval na tu Palenci...

Reagovat
smazaný uživatel

* Palencii. To ani nevím kde hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky ne... Mám jí v "profilu" na sf.cz, abych vyjádřil svou objektivnost, neboť tam píšu články a reportáže...

Reagovat
smazaný uživatel

Ó Bože, jste to žádný nepochopil...

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
irik

Reagovat
smazaný uživatel

Renan mi připomíná Valdése před pěti, čtyřmii lety, výborné zákroky, ale sem tam nějaký zkrat.

Reagovat
Kily

mně se vždycky neuvěřitelně rozbuší srdce, když mu někdo pošle malou domů, proti Atletiku tyhle situace řešil velice zajímavě

Reagovat
smazaný uživatel

A tak co, hraje pro diváky.

Reagovat
-Kopy-

Jj, skvělé zákroky ale někdy teda to jsou perly...

Reagovat
Kily

já si myslim, že Valencia zaslouží uznání, že ten zápas vůbec dohrála. Já být útočníkem a v obraně vedle sebe vidět takovou čtyřku, tak to zabalim a jdu do kabiny

Reagovat
-Kopy-

Albelda Marchena Maduro Horno

Miguel Albiol Alexis(Marchena) Moretti

Reagovat
Kily

Marchenu bych ještě překousl, ale ti další tři, to je bída. Beru, že Albelda byla poslední varianta, směrem do útoku dobře vybíhal, ale v obraně tragédie, od 75. minuty po odchodu Albiola utopenci pochopili, že maj tahat útoky po svojí levý straně, Albelda nevěděl, kde má bejt a nakonec nebyl nikde

Reagovat
smazaný uživatel

Miguel, Albiol, Marchena, Carleto

Reagovat
-Kopy-

Mno sem na něj zvědavej, už by mohl vyběhnout příště.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten to rozhejbe, jen trochu dumám nad tím, jestli nebude dopředu až moc hrr...

Reagovat
smazaný uživatel

to bol krásny zápas, dovolím si povedať, že zatiaľ túto sezónu najkrajší v PD, leggos a spanhel so mnou asi budú súhlasiť, hlavne ma fascinuje, aká je branka veľká a konštrukcia malá, napriek tomu hráči častejšie triafali konštrukciu ako bránku , inak držím palce obom, aby to do Lm dotiahli, Villarreal môže byť 2. VAlencia 3. , a čo sa týka toho, kto si tento zápas zaslúžil vyhrať, tak si myslím, že obaja, možne o trošilinku Valencia, ale Villarreal preukázal opäť bojovnosť a vyrovnať, len ja by som už konečne očakával, aby hrali tak bojovne už od prvej minúty zápasu.....

Reagovat
smazaný uživatel

Oba dva zápasy perfektní Škoda toho Deportiva, ale Sevilla hrála parádně až jsem se přistihl, že jim fandím A Villareal, ten byl na ručník a i přesto bod, to mě kluci potěšili

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo to je zase diskuze, proč sem lezou angličani a zasíraji tu diskuzi nesmyslnostmi Jinak viděl jsem včera jen Valencia - Villarreal, a to byl parádní zápas. Excelentní, pro mě jako nazaujatého diváka to bylo fantastické. Podle mě na stejné urovni jako Real - Sevilla, tudíž dva nejkrásnější zápasy v této sezóně v Evropě.

Llorente pěkný gol od břevna Edu, povedené střídání, kolik je mu let? A hrává jen zálohu, nebo i někdy v obraně?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je dolar magor,kterej se to pokouší vracet bandě tupých španělů,kteří neustále lezou na PL,i když na ně není nikdo zvědavej?

Reagovat
smazaný uživatel

Tím nemyslím nic proti dolarovi,ale je to boj s větrnými mlýny... Oni přijdou zase za týden oxidovat,takže to nemá cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam nikdo moc neleze. Konkrétně já si čtu jen prewiew, málo kdy, MALO, lezu na souhrny.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty třeba ne, ale ostatní inteligenti ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Mrkni se tam a pochopíš, proč někteří jim podobní lezou sem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne to je dobrý, nebudu prolízat a pročítat 530 komentářu o sračkách.

Reagovat
$dolar$

Tobe staci tehle 285 vid chudacku

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí 250 příspěvku kvalitních, než 530 o sračkách.

Reagovat
$dolar$

Ze te to bavi furt provokovat. Staci aby ses kouknul jaky sracky tam v PL napsali Spanhel apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Se nepotřebuju divat, neumíš číst?

Reagovat
$dolar$

Tim padem potvrzujes to co jsem napsal, ze Spanhel a spol tam napsali sracky. Forever Vandertom

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nepotvrzuju. Mužeš si vymýšlet.

Reagovat
$dolar$

Proto aby ses dozvedel pravdu bys mohl pulku sracek zkousnout a druhou si precist. Forever vandertom

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám zájem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak něco cituj, zajímalo by mě, co jsem v oné diskusi napsal za sračku.

Reagovat
smazaný uživatel

Polovinu těch sraček tam ale píšou "španělé". Já jsem vyhlášenej "španělofil", ale řeknu ti, že po přečtení té diskuze (skoro vůbec tam jinak nechodím), se jim ani nedivím. Cpát někomu - jak jsem se dočetl - každej týden svůj subjektivní názor je fakt zbytečný a v tomto jsem na straně těch, kteří si "hrají na svým písečku". Přísahám, že nechápu, proč to dělají a asi to i nepochopím.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, přesně tak. Každý by měl být tam kde patří. Pokud ale třeba sem viděl zápas anglické ligy, kterej byl dobrej, nebo nebyl a byla ta holomajzna, tak bych to tam napsal. Párkrát jsem to udělal. Ale jinak tam nelozím na souhry a podobně. To taky nechápu co tam třeba sem tam Rominho nebo někdo napíše.

Reagovat
smazaný uživatel

"Každý by měl být tam kde patří" a dle čeho to určovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak víceméně snad chápeš jak sem to myslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, ale tohle rozdělování nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

No, jo špatně jsem to asi formuloval. Chtěl jsem myslet tak, že podle toho komu fandíš nejvíc. Samozřejmě máš třeba oblíný tým v Anglii, ale ve Španělsku je tvé srdce.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, jak si to myslel, mě jde o to, že mi přijde mimo rozdělovat něco (někoho) na PL, PD,... Prostě nechápu ty narážky, že zase otravují příznivci PD a naopak. Pokud se ten dotyčný chce bavit o fotbale, což rominho, spanhel, já i ostatní chcem, i když je to často kvůli kritice, tak na tom není nic špatného, stejně jako, když se bude dolar bavit o fotbale tady. Nevidím na tom nic špatného, protože na tom nic špatné není a pokud ta "kritika" někomu vadí, tak ať to nečte. Mimo mísu je nepsat nic k tématu a jen psát o tom, že někdo někde otravuje (to nenarážím na tebe, to je všeobecně).

Reagovat
smazaný uživatel

Čímž ale neomlouvám dolara a spol., kteří lezou dětinsky sem a oplácí stejně zbytečnou mincí. Ovšem v té diskuzi, o které se bavíme (PL), jsem spíš na straně domácích, nežli té sestavy španělů, která se tam prezentovala a nemá to absolutně nic společného s jejich klubovým vyznáním.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Muzes mi napsat cim ze jsem tuhle diskuzi zasral? Jen jsem napsal nazor na Vale- Villarreal a nikterak jsem ani nechtel porovnavat ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten, komu dlouhou dobu dobu nedochází (i přes častá varování), že Villarreal se nepíše Vilareal či Villareal, si to neuvědomí....

Reagovat
$dolar$

Pokud by mi to nedoslo, tak jakto ze reagujes na prispevek kde je Villarreal

Reagovat
smazaný uživatel

Je někde zakázáno napsat svůj názor na utkání?

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti to ale nezakazuju, jen to nechápu.

Reagovat
$dolar$

Kdoze je magor?

Reagovat
smazaný uživatel

nemáte si co vyčítat, ale mám dojem, že talkers o kousek vede

Reagovat
smazaný uživatel

o fotbalu nám něco napíšeš, nebo jsi přišel jen oxidovat? My totiž chodíme diskutovat o fotbalu, ty kdovíočem, ale o fotbalu ne. To je asitak všechno. Se člověkem, který se vysere na svůj mančaft se bavit nebudu. Čus

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nenapíšu,nepřišel jsem sem diskutovat. Jen jsem se skočil mrknout,jestli se najdou stejní chytráci i na straně PL,kteří tu zesměšnují jinou ligu... Tvůj názor ohledně mé osoby mě zajímá asi jako tvůj názor na PL - nezajímá... Ahoj *MUCK*

Reagovat
-Kopy-

Eduovi je 30, muže hrát jak ofenzivního záložníka, tak defenzivního, podle potřeby. Je to skvělý hráč, kdyby se v kariéře tolikrát nezranil, tak o nějakym Xavim nikdo nebásní.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Takže muže hrát ještě tak pět let,když byl zraněny často

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, jakýsi dolar to tady pěkně zasvinil.

Reagovat
$dolar$

Mne se nejak zda , ze kdyz byl souhrn PL tak tam to zasiral nekdo kdo se jmenoval jako ty

Reagovat
smazaný uživatel

Na tebe nemám.

Reagovat
$dolar$

Myslim zes vcera na PL souhrnu mel primo prujem ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Depor-Sevilla krásnej zápas, večerní Ponorky na Mestalle ještě lepší. Tohle byly fotbaly z velkým F.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska by mohl být dobrý zápas Sporting Gijon - Valladolid.

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, oba jsou to ofenzivní mančafty

Reagovat
One-Real

gooooooooool

Reagovat
madridcan

Raul 500 zapas nemohol oslavit lepsie a samozrejme nice Robben

Reagovat
smazaný uživatel

Krásne

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska doufám bez golu. Jinak obrana pracuje na jedničku. Pepe je prostě světový stoper

Reagovat
madridcan

ci pana,ale v 6 zapasoch 3 cervene karty za polcas to je pomerne dost

Reagovat
smazaný uživatel

Athleeeeeeeeeeeeeetic!!!

skvelej vykon, Atlético bylo tragicky a chovani jejich hracu ke konci nechutny, meli dostat ne 1, ale tak 3 cerveny karty

Reagovat
smazaný uživatel

jsou psychicky dole ...

Reagovat
smazaný uživatel

jejich fanousci jsou pekny idioti, ze zacatku byl zapas nekolikrat zastavenej kvuli tomu ze hazeli na Iraizoze (golman Athleticu) snehovy koule....druhej gol Athleticu pak padnul z casti diky tomu ze smer mice trochu zmenil prave ten snih, kterej tam fanousci Atleti nahazeli v prvni puli

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že Aguirreho konec se blíží.

Reagovat
madridcan

som zvedavy kto vsetko z nasich hracov bude mat problem z nohami.Najviac to vyzera na Ramosa

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna ten si to zasloužil za ty kecy na Weba, muselo to být něco ošklivého, že hned poté dostal nekompromisní kosu.

Reagovat
madridcan

mas pravdu za to,ze mu nieco povedal,mal tam byt na Ramosa rovno atentat spachany

Reagovat
smazaný uživatel

Umíš čítať z pier? A nerob z Weba neviniatko aj on rozpráva ošklivo

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe Robben Ikerova rybička

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše ten výhoz, kdy založil gólovou šanci, škoda, že to Arjen neproměnil, byl by to nádhernej gól. Ale Ikerovo sebevědomí a forma se zvedá každým zápasem.

Reagovat
Gazza.8

super 3 body sou doma...real nehral nic oslnivyho ale proti urputne branici se mallorce se ani nic kloudne vymyslet nedalo...rychla branka pomohla hodne celej tym si zaslouzi pochvalu

Reagovat
didosh

Atletico mě naštvalo!!!!To tam byl takový bordel s těma fanouškama?

Reagovat
smazaný uživatel

ze zacatku jo, ackoliv problem byl spis s hracema...

Reagovat
smazaný uživatel

Ujfaluši opět tragický výkon, podpis u druhého inkasovaného gólu.

Reagovat
madridcan

kez by motyka vystrelila v Pamplone

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mallorca je v mých očích adeptem na sestup č1. To bylo hrozné, co předvedli, pískot domácího publika si zasloužili. Takhle se o PD nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

200 pro Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

Aupa Osasuna

Reagovat
Dubov

Halla Madrid, Mallorca na svém hřišti nepředvedla vůbec nic

Reagovat
smazaný uživatel

Poklidné pohodové tempo, tři góly, pěkný góly. Supr hra na brejky. Neviděl jsem zápas Mallorcy s Barcelonou, to ti hráči Mallorcy taky tak pořád brečeli? První půlka byla docela ze strany Realu dobrá, druhá, alespoň ze začátku byla nic moc. Udržená nula

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud dnes Barca porazí Osasunu, překoná rekord v počtu venkovních vítězství v řadě. Od vzniku Primera División žádným tým nezvítězil v osmi po sobě jdoucích duelech.

Reagovat
Dubov

pokud by jí neporazila, tak bych se hodně divil

Reagovat
Xavi8

Etoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Etooooo'oooooooooooooooooooo!!!

už jsem se bál, že si vystřílel střelecký prach. Výkon na naše poměry dost průměrný, ale Osasuna je neškodná....

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych průměrný, od začátku tlačíme, šance jsme měli, šlo o to, dát gól a Eto´o to zařídil.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt, utkání máme pod kontrolou a bylo jen otázkou času, kdy dáme první gól. Přesto se mi zdá, že tam je nezvykle dost nepřesností.

Reagovat
smazaný uživatel

Celý útok z Busquetse roste lídr zálohy, on snad nezahrál špatný zápas, na jeho věk obdivuhodné

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi, že poslední dobou Eto´o vyklízí pozice, kde bývá nejnebezpečnější, tj. na hrotu a stahuje se ve prospěch Henryho a Messiho na křídla či si zbýhá pro míč do zálohy . Nevím, jestli je to taktický pokyn od Guardioly či to vyplývá od něj ze hry, ale moc se mi to nelíbí, protože jeho výkon tím klesá, on není hráč na křídlo. A jak vidno, jakmile se objevil na hrotu, dal gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je ve stínu Henryho (kterému rychlostně nestačí) a Messiho (který si dělá na hřišti co chce). Ale tím chladnokrevným gólem se jim přiblížil.

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední dobou je to pravidlem, že ač je hodně aktivní, není tam, kde by měl být a nehraje to, co umí nejlépe. Ale to je na Guardiolovi, jak on to vidí a jaká jsou pokyny.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni si mění pozice. Teď je na hrotu.

Reagovat
smazaný uživatel

To chápu, ale Eto´ovi to vůbec nesvědčí, to není pro něj, ale jak vidno dle výsledků, funguje to

Reagovat
smazaný uživatel

Pep očividně chce ty urputné defenzivní bloky soupeřů rozhýbat.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči Osasuny jsou bezcharakterní dobytci.

Reagovat
Xavi8

nemam slov na to...

Reagovat
Xavi8

to je v ....

Reagovat
smazaný uživatel

Pěknej gól Osasuny, ale to co mu předcházelo

Reagovat
Shevchenko

Co se to děje?

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Messi přestal hrát (byli jsme v blízkosti šestnáctky Osasuny), protože na zemi ležel Busquets a nějaké hovado z Osasuny mu vezme míč, dělá jako by se nic nestalo a Valdés musel zachraňovat.

Reagovat
One-Real

DRŽET DRŽET!

Reagovat
Gazza.8

dobre osasuna dobre dobre...udrzeeeeet

Reagovat
Xavi8

Xaviiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

..tak aspon ten bod

Reagovat
smazaný uživatel

Hovada z Osasuny. Sestup na ně. Takové prasárny ať si jdou dělat do přeboru. Plašil

Reagovat
smazaný uživatel

aby ses neposral

Reagovat
Xavi8

Plasil

Reagovat
Xavi8

Messi oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Meeessiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

DRŽET DRŽET!

Reagovat
One-Real

Reagovat
smazaný uživatel

to nešlo nevyužít

Reagovat
One-Real

to snad není možný to je pech

Reagovat
smazaný uživatel

"Messi je nejlepší na světě".

Reagovat
Dubov

jako bych už to někde četl

Reagovat
smazaný uživatel

Ujfaluši komentuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Messsssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiii je ďábel

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátor to vystihl: Messi, the greatest!

Reagovat
smazaný uživatel

Plasil je zranenej, tak drzte hubu

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je sila

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam.

Reagovat
smazaný uživatel

A Osasuna do přeboru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi8

to boli ale nervy

Reagovat
smazaný uživatel

Těžký tři body, v jednu chvíli to vypadalo na svini zápas, ale Messi když chce...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem zase zestárnul asi o 10 let, to byly nervy, ale obrat úžasný a ten závěr jsme pak dobře pohlídali.

Ale co se to stalo v průběhu druhé půle, nechápu, záloha se úplně vytratila a obrana byla dosti chaotická

Messi prostě je nejlepší

Xavi ten dnes taky kraloval

Eto´o i přes ten gól nic moc, což je dle mě o té pozici, jak píšu výše.

A ani se nedivím, že je Busquets náš nejčastěji faulovaný hráč (co jsem někde četl), dneska toho fakt hodně schytal

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Nechápu, co to mělo ve druhé půli být - přestali jsme běhat a bylo hotovo. Ale zase dokázali hráči znovu zapnout, když to bylo potřeba a obrátit. To jim slouží ke cti. Dokonce bych řekl, že ta prasárna byla asi nejklíčovější moment zápasu. Hrače to naštvalo a pořádně dostalo do zápasu, ze kterého na pár desítek minut vypadli

Reagovat
smazaný uživatel

Mě připadá, že Messi ostatní převyšuje čím dál tím více a to v nejklíčovějších momentech ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, messi je buh, je jak z jine planety

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mužstvo mě opět přesvědčilo, že je neuvěřitelně morálně silné. Dříve jsme za nepříznivého vývoje odpadli, teď jsme se naopak ještě více semkli a výsledek se opět dostavil. Pro Osasunu to je kruté, ale dobře jim tak, za tu ubohost, co předvedli, jsem si vychutnával, jak se v závěru za stavu 3:2 ani nedotkli míče.

Messi je bůh.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělá první půle, hrozně se mi líbilo velmi rychle točení postů vepředu, obrana Osasuny nevěděla co dřív a šancí bylo plno, škoda horší koncovky.

Začátek druhého poločasu TRAGICKÝ, odchozený, bez nasazení, děs. Vyrovnání naprosto zasloužené, další gól Osasuny už ovšem ne a nakonec jsme zabrali a vyhráli zcela zaslouženě. Messi je bůh, Busquets zjevení. Xavimu bych docela přisuzoval ten pomalý začátek 2. poločasu, nelíbil se mi, ale dal klíčový gól.

Juanfran.

Reagovat
smazaný uživatel

Za toho Juanfrana si to u mě slíznul chudák Plašil.

Reagovat
smazaný uživatel

Prepisujeme históriu - 8 víťazstiev v rade vonku

Vyrovnávame históriu - 47 bodov za 18 kôl plus jeden zápas k dobru

Prelomili sme prekliatie na Reyno de Navarra - víťazime po troch rokoch

Otáčame nepriaznivý stav v posledných 10 min

Messi je najlepší

Visca El Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jednoducho barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

A k tomu průměr 3 vstřelené góly na zápas , ale je to vcelku z podivem, že v dobách dávno minulých nedokázal takto nikdo kralovat, ač k tomu si myslím byly lepší podmínky.

Reagovat
smazaný uživatel

je to k zamyšlení no

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě není konec sezony, tak tu nepiš hovna.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo mluví o celé sezoně?

Reagovat
smazaný uživatel

Chudak Xavi, to mohlo byt na zlomenu nohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak zápas jsme otočili s osmi odchovanci na hřišti... četně suverénně nejlepšího hráče světa a jednoho z nejlepších v historii.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujimave cislo, hlavne pri pohlade na to "Galacticos" hrajuce proti AS Roma.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

suverénně nejlepšího hráče světa ? O C.Ronaldovi jsi ještě neslyšel ??

Reagovat
smazaný uživatel

Běž prosím tě, nebo se potrhám smíchy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Nejen ze Messi je nejlepsi.. ale i Barca je momentalne nejlepsi.. ten tym ma snad vsechno co potrebuje uspesny tym.. ale hlavne ta moralka je na velke urovni..

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je Messi nový král, nejlepší hráč sezony 08-09 už teď

Reagovat
herbage

Nic moc zápas, ale zápletka skvělá. Barca celý zápas lepší, což se dalo čekat. První půle průměr, druhá nic moc, závěr byl však geniální, dal bych mu 10/10 co se fotbalovosti týče. Nevím co Guaridiola zamýšlí, ale proč tam pořád cpe Henryho s Keitou, to nechápu. I ten Abidal je tragéd, znovu šel přes něj druhej gól. Henry je dobrej na breaky, ale na postupnej útok je poloviční, Keita si několikrát ani nezpracoval balón, ten mu každou chvíli odskakoval, nemá přirozený přehled hry a takovou eleganci, jako Busquets či Xavim, kteří hráli famózně. Jak již bylo výše, Eto'o na křídle taky nic moc, ale jak si má s kým narazit, tak hraje dobře a hlavně je gólovej. Iniesta s Bojanem zvedli hru Barci o 100%, plno narážeček, pohybu, hráči Osasuny nevěděli, kde jim hlava stojí. A Messi, to je prostě fenomén, luskne si a dá gól. A k tomu nesportovnímu chování Osasuny, bylo to hnusné, měli míč odkopnout, ale Messi neměl přestat hrát a kopnout míč do zázemí, ne čekat, až rozhodčí pískne. Byla to rozhodčího chyba, busquetse tam celej match okopávali jak brambory.

Reagovat
smazaný uživatel

Keita je zatim na rozcestí, ještě o něm nelze rozhodnout... občas se mu zápas povede, občas je to nefotbalovost sama. Ze záložníků se mi líbí nejmíň, což je škoda, protože za Sevillu hrál výborně. Mam pocit, že v létě odejde, protože DM světové kvality máme dva a jako střední záložník neni nic extra. Myslim ale, že někoho jako je on potřebujeme, na černou práci...

Reagovat
Xavi

První zápas co jsem letos neviděl, ale Henry je momentálně jeden z našich nejlepších hráčů, Keita dal už spoustu důležitých gólů a rozhodně ho tam pořád necpe, jinak mně se zatím líbil.

Reagovat
smazaný uživatel

Henry je vynikajicí, takový průměr gólů ze hry neměl za posledních několik let v Barceloně nikdo, kdo nehrál na pozici devítky.

Reagovat
smazaný uživatel

Keita je velkým přínosem, na hřišti musí být i dělníci.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, slovo dělník je to pravé. A mezi měchuřinkami viz. Xavi si najde hráč, který vletí do všeho, určitě svoje místo.

Reagovat
herbage

To nepopírám, ale aby ztrácel jednoduchý míče, to není na jeho postu možný. Gudhjonsen zase míče dlouho vodí, Keita je ztrácí, to je vážně dvojka dělníků. Na co se Busquets a Yaya andře, oni během pár sekund ztratí. Jestli si včerejší zápas viděl, tak musíš říct, že těch ztrát tam bylo hodně a často vlivem špatnýho zpracování jednoduché přihrávky. vím že jsou potřeba dělníci, ale líp se nato kouká. Mě je jedno jestli Barca vyhraje nebo prohraje, já chci vidět ten nejlepší fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Pro nejlepší fotbal jsou hráči jako Keita důležití.

Reagovat
herbage

Uznávám, že v Seville se mi líbil a že Xavi má takto více prostoru k útočení, jenže v kombinaci s Abidalem a Henrym je takto levá strana totálně zabitá. Pokud by před ním hrál Iniesta, tak by to mohlo být i pohledné. Henry se mi poslední dobou vůbec nelíbí, na breaky je dobrej, ale do postupnýho útoku je špatnej. Kličku má pomalu, čitelnou, mnohem radši mám Iniestu, ač je méně gólovější. I Bojan by byl lepší než on.

Reagovat
smazaný uživatel

Kličku má sice čitelnou, ale jestli jsi viděl, tak stejně z klusu udělal dva hráče jak nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je momentálně bezkonkurenční. Ale v ladnosti se mu jeden hráč vyrovná. Yoann Gourcuff!

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitama se jim zatím rovnat nemůže (i když taky hrajou na jiným postu), ale když už jsi zmínil tu ladnost, tak včerejší Patův druhej gól byla ladnost sama

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, ty aby jsi neoponoval tím svým Patem. Ale jo, gól to byl pěkný. Jenomže Gourcuffova branka byla přeci jen z kategorie těch nejluxusnějších.

Reagovat
smazaný uživatel

tj, včera jsem stihnul aspoň highlight toho zápasu a fakt luxusní

Reagovat
smazaný uživatel

Udělal to jak zkušený mazák. Pato je můj kůň, už v Internacionalu na mistrovství světa klubů ukázal, že v budoucnu bude velkým hráčem.

Reagovat
smazaný uživatel

zatím roste rychleji, než bych čekal. snad se nezasekne a bude v tom pokračovat..., začínám ho mít čím dál tím raději. jinak Carletto o něm před nějakým časem prohlásil, že z něj může být jednou nejkompletnější útočník světa..., uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím no, že by to byl zrovna hráč do centrovaných míčů.. Kompletní je pro mne hráč typu Zlatana.

Reagovat
smazaný uživatel

hru hlavou a výskok má kvalitní..., jen je malej . ale přiznám se, že ze začátku mě to taky trošku zarazilo. jak říkám - uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético Madrid - Athletic Bilbao

"Zaslouženého vyrovnání se Andalusané dočkali těsně před poločasovým hvizdem, když nachytal gólmana Franca dalekonosnou střelou. "

Reagovat
smazaný uživatel

Geografická pomůcka pro autory článků:

Klub/y Provincie

Real M., Atlético M., Getafe - Comunidad de Madrid

Barcelona, Espanyol - Katalánsko

Sevilla, Betis, Málaga, Almería, Huelva - Andalusie

Valencia, Villarreal - Comunidad de Valencia

Deportivo - Galície

Athletic Baskicko

Osasuna Navarra

Gijón Asturie

Valladolid, Numancia (Soria) - Kastílie a León

Santander Kantábrie

Mallorca Baleárské ostrovy

Reagovat
-Kopy-

Mno nemusíš sem dávat hned takovouhle pomůcku, snad si nemyslíš, že by spanhel nevěděl, kde leží Athletic.

Reagovat
smazaný uživatel

OK, ovšem pro větší slovní pestrost článků to není na škodu...

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

stejne tak "Ve 14. minutě ho překonal nechytatelnou střelou Antonio Lopez a poslal Atlético do relativně brzkého vedení." ... puvodne tam byla "nechytatelna hlavicka" ale ani tohle neni uplne korektni, ta strela by byla chytatelna kdyby ji nechytatelne netecoval utocnik Athleticu Ion Velez

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, tak to dopadá, když chci góly popsat z nekvalitního videa, aby to bylo co "nejdůvěryhodnější".

Reagovat
smazaný uživatel

s poctivosti nejdriv pojdes

Reagovat
-Kopy-

Se asi přepsal...nic víc v tom nehledej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"Utkání se mírně zpozdilo kvůli řádění domácích fanoušků, kteří házeli sněhové koule na gólmana Athleticu Iraizoze."

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

btw kdyz uz tu nadavate ze Osasuna nehrala fair play, copak vasi hraci nepokracovali ve hre pote co se Plasil zranil v soubojil s Valdésem (a mistni culés ho pro jistotu pocastovali nadavkama) a rozhodci prerusil hru? oboji bylo nefer, ale o tom fanousci Barcelony mlci

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byla pochopitelně reakce na to a s ní naprosto souhlasím. Ostatně já souhlasím i s tím, aby se pokračovalo ve hře. Ovšem aby když někdo přestane hrát, tak aby se mu takhle sebral míč a běžel ose do protiútoku, no to je síla.

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, kdyz chceme aby nekdo hral fair play, tak mu nefer chovani oplatime, dobra strategie ja bych taky byl pro to aby se neprestavalo hrat, jenze takhle to proste chodi....

a Messi prestal hrat? nejak mi to neprislo, ale uz si na to popravde moc nevzpominam...

Reagovat
smazaný uživatel

Když si na to nevzpomínáš, tak o tom nediskutuj a bav se o něčem, na co si vzpomínáš.

Reagovat
smazaný uživatel

proto se ptam...ja nezpochybnu to, ze bylo chovani hracu Osasuny nefer, jen jsem chtel uvest na pravou miru to, ze ani vasi hraci nebyli vcera zrovna vzorem fair play. A to ze ty s jejich odplatou souhlasis je irelevantni.

Reagovat
smazaný uživatel

Akce vyvolává reakci, pokud někdo hraje jak největší svině, tak se pak skutečně nemůže divit, že se podle toho soupeř zařídí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehledě na to, že chování Osasuny nebylo bylo dost nesportovní i nehledě na tenhle incident.

Reagovat
smazaný uživatel

ze hrali tvrde? jinak nemeli sanci proti Barcelone uspet...

Reagovat
smazaný uživatel

To není omluva.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, me zas tak extremne tvrdi neprisli, ale mozna to bylo tim ze jsem se predtim dival na jatka, ktery predvadeli hraci Atlética...

Reagovat
smazaný uživatel

no, například Xavi málem přišel při tom gólu o nohu

Reagovat
smazaný uživatel

cožeto? Vždyť nakonec hráči ten míč do auto kopli ... Nechápu, o co ti jde?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44&idioma=CAS&idnoticia_PK=577806&idseccio_PK=803 ...jako Benzemu mám moc rád a v Barce bych ho uvítal, ale 65 mega? Nebo 100?

Reagovat
smazaný uživatel

hh kde by na to vzali simtě...

Reagovat
smazaný uživatel

Peněz je dost, se neboj...

Reagovat
smazaný uživatel

BARCA Alves Xavi Eto'o Messi ...Guardiola

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele